NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Egyreszt a poszt is irja, hogy velunk csak 2 evet volt, masreszt utoljara talan Arizonaban volt jo.HanniNo az elmúlt 10 évetek legjobb falembere lelép 😛 csak nehogy ő legyen a következő 10 évé is 😀 bocs megint topikgyilkos lettem 😉
dande
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
No az elmúlt 10 évetek legjobb falembere lelép 😛 csak nehogy ő legyen a következő 10 évé is 😀 bocs megint topikgyilkos lettem 😉Long-time NFL offensive lineman Mike Iupati, who played the last two years with the #Seahawks, is walking away.
— Ian Rapoport (@RapSheet) February 22, 2021
"My body was telling me it was time to close the door.” More from his talk with Spokesman-Review: https://t.co/OWOhWi8zf1
Hanni
több mint 3 éve
Long-time NFL offensive lineman Mike Iupati, who played the last two years with the #Seahawks, is walking away.
— Ian Rapoport (@RapSheet) February 22, 2021
"My body was telling me it was time to close the door.” More from his talk with Spokesman-Review: https://t.co/OWOhWi8zf1
több mint 3 éve
Mindegy...nade Dunbar???!!!! 😀Aki zokogni akar a röhögéstől az 120-ig lapozzon vissza. Nagyon vicces!
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Teljesen mindegy az igazoltak jatekereje, a posztod nem errol szolt, hanem arrol, hogy nincs atgorgetett cap spaceunk a tobbi csapathoz viszonyitva. Valoban, azert nincs, mert kimaxoltuk tavaly a sapkat, abban a felallasban, hogy ez az FO szerint egy kesz csapat amelyiknek most kell nyernie.27 csapatnak a 31-bol tobb cap space volt tavaly. ---> www.spotrac.com/nfl/cap/2020/
Amit te kifogasolsz az az erositesek minosege. Egyetertunk, nem igen jottek be. Irvin leserult egybol, pedig o volt a "legnagyobb" igazolasunk. A masik nagy pedig Olsen, o sem jott be.
undisputedlyCancel Culture
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Hagyjuk már 😊 😊 😊Fontosabb igazolasok:
Csempionship:
-
Jo
TE - Greg Olsen, 1year, $7 million $5.5 million guaranteed
CB - Quinton Dunbar, received from Redskins for 5th rd. pick #162
G/C- B J Finney, 2 yrs. $8 mil
Elmegy
DE - Bruce Irvin, nincs info
DT - Jarran Reed, 2 ev 23 millio
Gyenge, wtf
OT- u/k- Brandon Shell, 2 yrs. $11millio
OT- u/k- Cedric Ogbuehi, 1yr. up to $3.3 millio
OG- u/k- Chance Warmack, 1 year
(Fun fact: Kb. 10 milliot kifizetunk iden ennek a 3 toltelek Ifedi 2.0-nak, ahelyett, hogy hoztuk volna kb. annyiert Conklint)
Eligazolt:
George Fant OT/TE - Jets
Quinton Jefferson DE - Bills
Al Woods DT - Jax
DRAFT:
Eddig nem igazoltunk project futot sem, pedig a jelenlegi allomany a serulesek miatt javitasra szorul. Ez azt jelenti, hogy reachelni fogunk valami 6. koros futoert az elso korben. Amolyan Penny 2.0 lesz.
CB meg van oldva, habar Griffin es Dunbar szerzodese is jovore jar le, utobbival most lehetne hosszabbitani olcson.
Hoztunk 4 OL-t jelentos penzert, amikor rookie penzert betarazhattunk volna az idei drafton ami eros OL teren. Nem hoztunk viszont jelentos erositest a DL-be, holott a draft gyenge ezen a teren. Elkapo sem jott, igy valoszinuleg azt is a drafton probaljuk meg.
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Én vegyes álláspontot képviselek akkor.Egyfelől undinak adok igazat:
Rengeteg mindent az FO számlájára lehet írni, a draftpickek elszórásától kezdve, a bustok húzásán át, a fos játékosoknak kifizetett egyéves horrorösszegekig, ja meg a kulcsfontosságú játékosok elengedése gombokért, hogy aztán évekig szopjuk a pótlásának meg nem oldásával.
Egy dolgot viszont rendben tartott az FO: Idestova 8 éve nem csinált cap-hellt.
Voltak az utóbbi években ezek a piedesztára elemt capvarázslók (Howie Roseman helló!), akik mindent megoldottak, mindenki befért a cap alá, ésatöbbi, és csodáltuk ezért.
Saints dettó, 5 éve last-year winnowban vannak, és anno egy negatív sapkába még megoldották Brees új szerződését. 😀
Vagy ott a Rams ahol egyszerre adtak új szerződést Donaldnak, meg Gurleynek, hoztak egy Ramseyt, és még Goff is befért. 😀
Na legkésőbb idén mindhárom egyesület számára kiderül majd, hogy nincs cap magic, hanem a trükközésekkel (késleltetve) szükségszerűen jár egy hatalmas adag szar, amit lehet görgetni elörefele mint a ganajtúró, de attól el nem vész, és a számlát előbb vagy utóbb benyújtják.
A másik
Mi 2016 óta úgy viselkedünk, meg úgy igazolunk, mintha minden évben az utolsó win-now évre készülnénk, pedig legkésőbb a Carolina elleni PO meccset követően kiestünk a contender kalapból, és oda azóta sem tértünk vissza.
Idő lett volna fellélegezni, elengedni pár évet, és újra összerakni a pénzügyeket, de neeem. Mi nem.
Minden évben érkezik egy "Olsen" brutál pénzért.
3 éve Luke Joeckel érkezett 1 évre 7 millióért, ahelyett hogy ezt az összeget
4 éve S.Richarsonnak adtunk nagylóvét, meg a Jetsnek egy 2.kört a
És társai.
Ahhoz hogy Chiefs-szintű kontenderek legyünk, ahhoz el kéne engedni 1-2 évet, rendbe rakni a pénzügyeket, és kéne tolni egy rebuildet.
A mi pozíciónkból (6 éve folyamatosan kiköltekezünk a win-now jegyében) nem lehet eredményesen elstartolni egy ilyen versenyben.
több mint 3 éve
Azert, mert te es en, plusz kb. minden Seahawks drukker tudja, hogy semmi eselyunk egy deep PO runra, attol az FO meg ugy tekintett a szezon ele, mint egy gyurus ev ele. Olsen is azert kapott 7 millio koruli egyevest. Egy rebuilding teambe ilyet nem hozol.Ezt Te sem hiszed el... . 😀....akikre büszkék vagyunk mai számában:Jol ertem, hogy ez csak a carryover es nem a teljes cap space a kovetkezo szezonra? Ez vedheto, tavaly full telitett rosterrel mntunk a "gyuruert", igy nem sok penzt tudunk atmozgatni idenre.
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
Abban, hogy nincs semmi rollover capspace-unk, semmi kivetnivalot nem latok, csak annyit jelent, hogy nem voltunk rebuildben tavaly.
több mint 3 éve
Ezt Te sem hiszed el... . 😀....akikre büszkék vagyunk mai számában:Jol ertem, hogy ez csak a carryover es nem a teljes cap space a kovetkezo szezonra? Ez vedheto, tavaly full telitett rosterrel mntunk a "gyuruert", igy nem sok penzt tudunk atmozgatni idenre.
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
....akikre büszkék vagyunk mai számában:Jol ertem, hogy ez csak a carryover es nem a teljes cap space a kovetkezo szezonra? Ez vedheto, tavaly full telitett rosterrel mntunk a "gyuruert", igy nem sok penzt tudunk atmozgatni idenre.
Cancel Culture
több mint 3 éve
....akikre büszkék vagyunk mai számában:Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Én sem örülnék, ha elmenne. Annak örülnék, ha letenné a valagát a videó szobába végigbeszélnék az OC-vela gyengeségeit, és kigyakorolnák a pályán.Szerintem Wilson maradni fog! Tudom hogy itt a topikba ez egy kérdőjeles téma ki minek örülne és speciel nagyon örülnek ha maradna és szerencsére erre van a nagyobb esély 😊Sziasztok mi a vélemény az idei fizetési sapka csökkentéséről ? Ha jól tájékozódtam 29milla lehet a szabad összeg a sapka alatt jövőre! Várható szerintetek veterán OL érkezése a szabad ügynök piacról ? Vagy mire számítototk az off sesonba ? Illetve a Jamal Adamsal való hosszabítástól mi várható ha már 2 első cetlire kerult ( bár megjegyzem szerintem megérte draftolni úgy se nagyon tudunk évek óta) .... Jordyn Brooks....🤔🥲-Nagyon be fogjuk szopni a sapka csökkenését...kifejezetten nehéz helyzetben leszünk, de a ligának jót tesz szerintem.
szabolcs13
-Veterán OL ember valószínűleg fog érkezni, elvileg választék is lesz
-Meg fogjuk fizetni Adamset
-Az offseasonban mire számítok?- Sok ajtócsapkodásra, de erősebben kijöhet belőle a csapat. Bizonyos szabadügynök piacok nagyon erősek idén, ráadásul olyanok, ahol vérzünk. Wilson elcserélése rontana a gravitációs téren. Szinte biztos vagyok abban, hogy lesz két erős csapat, és egy meglepetés káoszcsapat az NFC Westben. ItT a Rams is bedobta a két cetlit, és a 9-ers sem ússza meg , ha akr valóban elit irányítót holnaptól, de szerintem Watson töb mint 2 cetlit ér, vagy Bosat és 1.5 cetlit. Szóval ők is ki fognak vérezni a végén.
Szerintem nem érte meg Adamset idecserélni 2 db 1. körért, ha ő lenne Ronnie Lott, vagy Troy akkor, de ő ettől nagyon messze van. de mindegy már történelem.
-Brooksnak nincs baj a tehetségével. vele az a baj, hogy ő valójában nem KJ Wright utódja mert ahhoz nincs még meg a skillsetje, főleg coverben. És nem is őt követte sok meccsen át, mint az árnyék 😀
Cancel Culture
szabolcs13
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
szabolcs13
212
Szerintem Wilson maradni fog! Tudom hogy itt a topikba ez egy kérdőjeles téma ki minek örülne és speciel nagyon örülnek ha maradna és szerencsére erre van a nagyobb esély 😊Sziasztok mi a vélemény az idei fizetési sapka csökkentéséről ? Ha jól tájékozódtam 29milla lehet a szabad összeg a sapka alatt jövőre! Várható szerintetek veterán OL érkezése a szabad ügynök piacról ? Vagy mire számítototk az off sesonba ? Illetve a Jamal Adamsal való hosszabítástól mi várható ha már 2 első cetlire kerult ( bár megjegyzem szerintem megérte draftolni úgy se nagyon tudunk évek óta) .... Jordyn Brooks....🤔🥲-Nagyon be fogjuk szopni a sapka csökkenését...kifejezetten nehéz helyzetben leszünk, de a ligának jót tesz szerintem.
szabolcs13
-Az offseasonban mire számítok?- Sok ajtócsapkodásra, de erősebben kijöhet belőle a csapat. Bizonyos szabadügynök piacok nagyon erősek idén, ráadásul olyanok, ahol vérzünk. Wilson elcserélése rontana a gravitációs téren. Szinte biztos vagyok abban, hogy lesz két erős csapat, és egy meglepetés káoszcsapat az NFC Westben. ItT a Rams is bedobta a két cetlit, és a 9-ers sem ússza meg , ha akr valóban elit irányítót holnaptól, de szerintem Watson töb mint 2 cetlit ér, vagy Bosat és 1.5 cetlit. Szóval ők is ki fognak vérezni a végén.
Szerintem nem érte meg Adamset idecserélni 2 db 1. körért, ha ő lenne Ronnie Lott, vagy Troy akkor, de ő ettől nagyon messze van. de mindegy már történelem.
-Brooksnak nincs baj a tehetségével. vele az a baj, hogy ő valójában nem KJ Wright utódja mert ahhoz nincs még meg a skillsetje, főleg coverben. És nem is őt követte sok meccsen át, mint az árnyék 😀
Cancel Culture
több mint 3 éve
szabolcs13
212
Sziasztok mi a vélemény az idei fizetési sapka csökkentéséről ? Ha jól tájékozódtam 29milla lehet a szabad összeg a sapka alatt jövőre! Várható szerintetek veterán OL érkezése a szabad ügynök piacról ? Vagy mire számítototk az off sesonba ? Illetve a Jamal Adamsal való hosszabítástól mi várható ha már 2 első cetlire kerult ( bár megjegyzem szerintem megérte draftolni úgy se nagyon tudunk évek óta) .... Jordyn Brooks....🤔🥲1. Orulok
szabolcs13
2. Veteran OL johet, az eddigi sorminta alapjan valami kiselejtezett cserek csereje fog is biztosan
3. Biztosan megfizetjuk
4. Semmi jora
5. Brooks mondjuk pont kivetel lehet a draft bustok alol
undisputedly
5:Hat eddig az idei szezonba nem győzött meg Brooks játéka voltak jó megmozdulásai de szerintem akkor is nagyon reach pick volt (ami nem lenne baj ha a teljesítménye jó lenne )de max gyenge közepes :/
több mint 3 éve
Sziasztok mi a vélemény az idei fizetési sapka csökkentéséről ? Ha jól tájékozódtam 29milla lehet a szabad összeg a sapka alatt jövőre! Várható szerintetek veterán OL érkezése a szabad ügynök piacról ? Vagy mire számítototk az off sesonba ? Illetve a Jamal Adamsal való hosszabítástól mi várható ha már 2 első cetlire kerult ( bár megjegyzem szerintem megérte draftolni úgy se nagyon tudunk évek óta) .... Jordyn Brooks....🤔🥲-Nagyon be fogjuk szopni a sapka csökkenését...kifejezetten nehéz helyzetben leszünk, de a ligának jót tesz szerintem.
szabolcs13
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Szerintetek a jelentősebb lejáró szerződésű játékosok közül kinek adunk szerződést? K.J Wright, C. Carson, B. Irvin, S. Griffin, Q. Dumbar, Hyde közül ti kit tartanátok meg? Most 14 misi meg egy pici a sapi alatt.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Sziasztok mi a vélemény az idei fizetési sapka csökkentéséről ? Ha jól tájékozódtam 29milla lehet a szabad összeg a sapka alatt jövőre! Várható szerintetek veterán OL érkezése a szabad ügynök piacról ? Vagy mire számítototk az off sesonba ? Illetve a Jamal Adamsal való hosszabítástól mi várható ha már 2 első cetlire kerult ( bár megjegyzem szerintem megérte draftolni úgy se nagyon tudunk évek óta) .... Jordyn Brooks....🤔🥲1. Orulok
szabolcs13
2. Veteran OL johet, az eddigi sorminta alapjan valami kiselejtezett cserek csereje fog is biztosan
3. Biztosan megfizetjuk
4. Semmi jora
5. Brooks mondjuk pont kivetel lehet a draft bustok alol
több mint 3 éve
szabolcs13
212
Sziasztok mi a vélemény az idei fizetési sapka csökkentéséről ? Ha jól tájékozódtam 29milla lehet a szabad összeg a sapka alatt jövőre! Várható szerintetek veterán OL érkezése a szabad ügynök piacról ? Vagy mire számítototk az off sesonba ? Illetve a Jamal Adamsal való hosszabítástól mi várható ha már 2 első cetlire kerult ( bár megjegyzem szerintem megérte draftolni úgy se nagyon tudunk évek óta) .... Jordyn Brooks....🤔🥲
több mint 3 éve
Sherman témaseahawkswire.usatoday.com/2021/02/18/seahawks-should-consider-reunion-richard-sherman-free-agent/
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Darrell Taylorral mi lehet, és vajh mi a terv Vele?He's a really good guy, he did a tremendous job trough the season with his recovery and We really love to have him around.
Cancel Culture
Gyors rákereséssel semmi infót nem találtam róla kb. Nagyon szerettük volna, ha beszáll, de nem. Gondolom reménykedünk, hogy majd jövőre. Januárban visszaállt edzésbe.
Ezt sosem tudom mérlegelni, hogy egy műtét és a vele járó kiesés mennyire súlyos, sajnos lehet, hogy a scoutok sem találják el... Arod hip-hopp visszajött, ASmithnek majdnem leesett a lába (aztán ugyanúgy is néznek ki), Lucknak sosem lett igazi a válla, a mostani 1/1-nek meg azt mondják, hogy frankó vagy, MOST feküdj kés alá, aztán minden okés lesz. Persze összemosok dolgokat, de ezek nekem mindig érthetetlenek (csakúgy, mint a varázslatosan gyors felépülések)
peet_24
Azt gondolom, hogy mostanában elég nagy baj van mr. GM értékítéletével, mert 2. pick szinte mindig high risk high reward az utóbbi években
Darrell Taylor- eddig ordas bust, de nem a képességei miatt, hanem a sérülése miatt... egy évet elvesztett
DK Metcalf - bejött érték felett
Malik McDowell -ordas bust nem a képességei miatt, hanem a személyisége miatt, ami tudott volt
Pocic...nem 2. körös tehetség, kezdő de...
Reed... nem rossz játékos talán az utolsó értéken draftolt
Frank Clark- bejött, de voltak intő jelek a szeméyliségével kapcsolatban.
Ha jó a sorminta, akkor idén őrült jójátékost húzunk.....
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
A vastagon szedett résznél hangosan felnyerítettem. 😀Darrell Taylorral mi lehet, és vajh mi a terv Vele?He's a really good guy, he did a tremendous job trough the season with his recovery and We really love to have him around.
Cancel Culture
peet_24
Az a baj, hogy nem tudom kitől lehet ez az idézet.
...
De tényleg!
| 😀 |
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
peet_24
275
Darrell Taylorral mi lehet, és vajh mi a terv Vele?He's a really good guy, he did a tremendous job trough the season with his recovery and We really love to have him around.
Cancel Culture
Gyors rákereséssel semmi infót nem találtam róla kb. Nagyon szerettük volna, ha beszáll, de nem. Gondolom reménykedünk, hogy majd jövőre. Januárban visszaállt edzésbe.
Ezt sosem tudom mérlegelni, hogy egy műtét és a vele járó kiesés mennyire súlyos, sajnos lehet, hogy a scoutok sem találják el... Arod hip-hopp visszajött, ASmithnek majdnem leesett a lába (aztán ugyanúgy is néznek ki), Lucknak sosem lett igazi a válla, a mostani 1/1-nek meg azt mondják, hogy frankó vagy, MOST feküdj kés alá, aztán minden okés lesz. Persze összemosok dolgokat, de ezek nekem mindig érthetetlenek (csakúgy, mint a varázslatosan gyors felépülések)
több mint 3 éve
Darrell Taylorral mi lehet, és vajh mi a terv Vele?
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ha már annyi szó esett az első 5 hetes anomáliáról, akkor nézzük meg mindezt vizuálisan is:Hasonló a két kép, mégis hatalmas a differencia.
Első 5 hét: 19 TD, 3 INT
Utolsó 5 hét: 7 TD, 3 INT
A lőlap árulkodik a miértekről, lássuk a legfontosabb pontjait a bukásnak:
Szezonkezdet:
Az év elején a félkész védelmeket gyakorlatilag sokkolta az egység.
A 0-20 yardos terület komolyabb légicsapást szenvedett, mint London 1940-ben. A labdák elég szépen eloszlottak, nem nagyon volt a pályának olyan területe, amit nem támadtunk (sikerrel).
A legtöbb incomplete a 20 yardos vonal közelébe érkezett, de amit ez alá dobott RW, az gyakorlatilag elkapás lett.
Ha csak a TD-ket nézzük, ott sem látunk mást: A pálya minden pontján instant életveszélyt jelentettünk, a 30+ yardos dugókkal ugyanúgy, mint a jobbra dobott 3 yardos screen-ekkel.
Nézzünk a mély zónába is: 20 yard felett gyakorlatilag több volt a TD mint a leütött passz.
Lockett és Metcalf között mint targetekben mind a TD-k számában kiegyensúlyozottságot látunk, mindkét oldalvonal mellett emberesen pörgött a TD és yardszámláló.
Min csúsztuk hát el?
Utolsó 5 hét:
1.) A (szerintem) legfontosabb: totális vereség a pálya legfontosabb részén.
A checkdown és screen passzokon túl, de a mély bombákon még innen: az 5-10 yardos zónában.
Ez a 1.-2. ütemű, a 3&közepesre dobott, és a gyors TE passzok igazi vadászmezeje. Na itt estünk pofára de csúnyán.
Egészen pontosan megháromszorozódott a sikertelen passzok aránya, és ne legyenek kétségeink: ezeknek a döntő többsége 3.kísérleten érkezett.
A miértekre több válasz is van.
1/a.) Először is, a védelmek többsége itt már PO fokozatban pörgött,
1/b.) De ami szerintem sokkal fontosabb, az az, hogy teljesen kicsúszott a kezünkből a pálya mély zónáinak a kontrollálása, ezért a védelmeket sem tudtuk vertikálisan széthúzni, és pl teljesen lehalt az amúgy sem jó formában lévő TE játék.
1/c.) Ezt részben okozta az is, hogy nem szar DL-okkal néztünk farkasszemet (Rams 2x, SF49, Redskins), amik sima 4 emberes passrush-al is rendre megoldották a nyomást, ezért jobban tudták tölteni a boxot, jobban tudták duplázni az elkapókat.
1/d.) És, hát, RW, igen.
2.) Totális légicsapásból, kiismerhető O# és halott területek sokasága
Mint már említettem: a mély zónákból a senki földje lett, a O#-ünk két tartópillére közül az egyiket pedig sikeresen ledöntötték.
Lockett oldalát (jobb) gyakorlatilag teljesen elveszítettük: alig érkezett ide a labda, és abból is csak az 5-10 yardos zónában tudtunk elkapásokat regisztrálni, 15 yard felett 2/9, 0 TD lett a vége, ami egészen tragikus - főleg az első 5 héttel összevetve.
Az O# súlypontja teljesen teljesen balra csúszott, (ez a lőlapon is kiválóan látszik): Metcalf 2x annyi targetet kapott ezidőtájt mint ékpárja, és sokszor ő volt az egyetlen opciónk volt a haladásra. Rengeteg passz ment a bal oldalvonal mellé, és a TD-k többségét is itt tudtuk lehúzni.
Ettől viszont teljesen kiismerhető lett az O#, a Rams pl. annyival el tudott intézni, hogy J.Ramsey-t átzavarték a bal oldalra, és kiadták neki hogy árnyékként kövesse Metcalfet, mi meg ott álltunk letolt gatyával, és nem tudtunk mihez kezdeni azzal, hogy az első számú elkapónk 28 illetve 59 yarddal zárja a 2 reg.season meccset - java részét a garbage time-ban szerezve.
...
Persze nem akarok az elkapókra hárítani, az első (és a legfontosabb) pontban taglalt incomplete hegyekben RW is benne van - nem is könyékig, inkább dobóvállig.
több mint 3 éve
Nyomjad csak Ak. A témához visszatérve PC konzervatív edző, a konzisztens offense-t szeretne ,folyamatosan mozgatni a nyalókát , kontrollálni az órát. Ez volt cirka 20 évig nálunk , egy erős futójáték ,dink-dunk , 5-6 yardos 1ütemes passzjátèkok play action-ből. Nyered a területet, fárasztod a védelmet, a sajátodat pedig frissen tartod.
Na az utóbbira úgy néz ki, hogy Wilson nem képes tudásbeli hiányosságok miatt. Hero játèkokra pedig se blokkolási sémát , se offense gameplant nem lehet felhúzni...és előbb utóbb a jó védelmek az opciós útvonalakat is megtanulják és levédik. Lásd kansas a sb-on. Nem véletlen, hogy Ried is első körben hozott egy futót. Tudja, hogy a Mahomes magic is elfogy majd és ha nem tudja kontrollálni az órát akkor megszopatja a saját védelmét.
Szerintem.