Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Közben azért gyújtsunk este egy gyertyát Marty Schottenheimerért!
több mint 3 éve
En is visszahoznam mert Griffinben nem bizok es nem is hiszem h marad de annyira keveset jatszik evente 5-7 meccs hogy nagyon olcso kellene legyen.lehet, de van valamilye, ami jelenleg csak Wagnernek, és Wrightnek..... esze a játékhoz. Semmivel nem öregebb, vagy lassabb, mint Al Harris, vagy Charles Woodson voltak, amikor még nagyon jól játszottak. Lehet, hogy Jamal Adamsből kinevelné azt a játékost, akit szeretnénk látni.Annyira hazahoznám Shermant....LAssu, oreg, es megromlott a viszony. Koszi mindent, de a csapat kozelebe se menjen mint jatekos vagy edzo.
Helmut the Dystopian Ride
undisputedly
Ha nincs komoly baja én visszahoznám, persze nem fogjuk...
több mint 3 éve
lehet, de van valamilye, ami jelenleg csak Wagnernek, és Wrightnek..... esze a játékhoz. Semmivel nem öregebb, vagy lassabb, mint Al Harris, vagy Charles Woodson voltak, amikor még nagyon jól játszottak. Lehet, hogy Jamal Adamsből kinevelné azt a játékost, akit szeretnénk látni.Annyira hazahoznám Shermant....LAssu, oreg, es megromlott a viszony. Koszi mindent, de a csapat kozelebe se menjen mint jatekos vagy edzo.
undisputedly
Ha nincs komoly baja én visszahoznám, persze nem fogjuk...
több mint 3 éve
Annyira hazahoznám Shermant....LAssu, oreg, es megromlott a viszony. Koszi mindent, de a csapat kozelebe se menjen mint jatekos vagy edzo.
több mint 3 éve
Annyira hazahoznám Shermant....
több mint 3 éve
Miután a Jets elvesztette az 1/1-et a Jets szurkoló Rich Eisen így reagált. Ebből megérted. Még akkor isha nem értesz egy szót sem angolul....Tényleg borzasztó lenne?Kicsit off, de erdekel:
Ha 1/1 az ára (annyit nem ér) akkor Lawrence
Ha 1/2 az ára, akkor gondolom kapnánk Darnoldot, szóval csinálnék belőle pár picket és kitataroznám a két falat, azán ha a Darnold projekt nem jön be semmilyen szinten, akkor 2 év múlva húznék irányítót.
-miert nem er 1/1-et, es miert igen 1/2-t?
funkyparduc
több mint 3 éve
Tényleg borzasztó lenne?Kicsit off, de erdekel:
Ha 1/1 az ára (annyit nem ér) akkor Lawrence
Ha 1/2 az ára, akkor gondolom kapnánk Darnoldot, szóval csinálnék belőle pár picket és kitataroznám a két falat, azán ha a Darnold projekt nem jön be semmilyen szinten, akkor 2 év múlva húznék irányítót.
-miert nem er 1/1-et, es miert igen 1/2-t?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Olyan volt már a modern liga történetében, hogy egy csapat tradeelte az aktuális MVP kvalitásokkal rendelkező, all-pro, SB győztes, franchise arcának tekinthető QB-ját?Joe Montana?
Rágugliztam, de a nevek nagyrésze alatt még nem is éltem, nemhogy képben legyek az akkori aktualitásokkal. 😀
Hanni
több mint 3 éve
Olyan volt már a modern liga történetében, hogy egy csapat tradeelte az aktuális MVP kvalitásokkal rendelkező, all-pro, SB győztes, franchise arcának tekinthető QB-ját?Tom Bradyt simán elengedték.....muhahahahaha! 😊
Rágugliztam, de a nevek nagyrésze alatt még nem is éltem, nemhogy képben legyek az akkori aktualitásokkal. 😀
Hanni
több mint 3 éve
Olyan volt már a modern liga történetében, hogy egy csapat tradeelte az aktuális MVP kvalitásokkal rendelkező, all-pro, SB győztes, franchise arcának tekinthető QB-ját?Rágugliztam, de a nevek nagyrésze alatt még nem is éltem, nemhogy képben legyek az akkori aktualitásokkal. 😀
több mint 3 éve
Tényleg borzasztó lenne?Ha 1/1 az ára (annyit nem ér) akkor Lawrence
Legyünk reálisak, a Rams all int tolt, a 9 ers pokoli lesz idén megint.Nem érdemes itt ledarálni Wilson még jó éveit. Mondom én, aki nem annyira Wilson, sokkal inkább Seahox fan vagyok.
annyira cáfoljuk, hogy szerintem az ajánlatra várunk...Még rágondolni is rossz hogy Wilson eligazolhat. Tudjuk ez a foci meg ez a piac. De akkor is.
bleacherreport.com/articles/2930601-report-russell-wilsons-camp-frustrated-by-seahawks-inability-to-protect-qb
Dystopian Ride
Egyébként bárki jön helyette, emögött a jelenlegi fal mögött meghal.
garrett27
annyira cáfoljuk, hogy szerintem az ajánlatra várunk...Még rágondolni is rossz hogy Wilson eligazolhat. Tudjuk ez a foci meg ez a piac. De akkor is.
bleacherreport.com/articles/2930601-report-russell-wilsons-camp-frustrated-by-seahawks-inability-to-protect-qb
Dystopian Ride
garrett27
több mint 3 éve
Dystopian Ride
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
annyira cáfoljuk, hogy szerintem az ajánlatra várunk...bleacherreport.com/articles/2930601-report-russell-wilsons-camp-frustrated-by-seahawks-inability-to-protect-qb
több mint 3 éve
Valaki adjon mar legyen kedves linket hozza. Akar csak egy par masodperces reszlethez.Off, de nem tudom nem megkérdezni: ki találta ki, hogy Árpa Attila műsorvezetőnek jó lesz?Miért, nem volt szórakoztató?
garrett27
Lehetett volna több stúdiókapcsolás szerintem. A beb@szott amerikainagybácsi karaktert nagyon jól hozta.
tomz
több mint 3 éve
Tegnap a koveto brutalis volt a Brady meg a Mahomes haterek probaltak egymast tul licitalni hogy ki utal jobban kit 😂De amelett higy Mahomes tenyleg szarul jatszott a fal is szar volt az brutalis hogy Brady csapatot valtott es Supebowlt nyert ugy hogy MVP lett, sok 1/1-1/10 es iranyito bust lesz sokan 1-2 evet szenvednek uj OC vagy HC val a csavo meg 40 felett paradezott.
Tudom h kelett hozza a vedelem is es a sok ossze kukazott sztar elkapo de szerintem akkor is elkepeszto.
több mint 3 éve
peet_24
275
Most mi nem tetszik? Menofdöjír! Beletette a melót? Bele. Megkapta? Megkapta. Akkor? Igen, mellette szeret sportolni is aszongyák...Attól, hogy Mahomez nem volt jó Wilson nem lesz jobb. Wilson attól lesz jobb, ha beletesz egy csomó melót.....Here comes the Wilson Church.Néha muszáj átmennem Stalker-be, nem tudok azzal a tudattal együtt élni, hogy a QB-nk nem az a hős, akit megénekeltünk.
Végre van nyomorult Mahomeznek 1 vacak meccse és jön az imamalom. 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Attól, hogy Mahomez nem volt jó Wilson nem lesz jobb. Wilson attól lesz jobb, ha beletesz egy csomó melót.....Here comes the Wilson Church.Néha muszáj átmennem Stalker-be, nem tudok azzal a tudattal együtt élni, hogy a QB-nk nem az a hős, akit megénekeltünk.
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Here comes the Wilson Church.Néha muszáj átmennem Stalker-be, nem tudok azzal a tudattal együtt élni, hogy a QB-nk nem az a hős, akit megénekeltünk.
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Olyan "miafasztkeresekénittésmégaszékiskényelmetlen" arccal nyomta végig. Így utólag illett a meccs színvonalához, ahhoz kétség nem fér.Off, de nem tudom nem megkérdezni: ki találta ki, hogy Árpa Attila műsorvezetőnek jó lesz?Miért, nem volt szórakoztató?
garrett27
Lehetett volna több stúdiókapcsolás szerintem. A beb@szott amerikainagybácsi karaktert nagyon jól hozta.
tomz
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Off, de nem tudom nem megkérdezni: ki találta ki, hogy Árpa Attila műsorvezetőnek jó lesz?Így már értem, miért mondják sokan, hogy minden idők legemberpróbálóbb SB-je volt.
garrett27
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Off, de nem tudom nem megkérdezni: ki találta ki, hogy Árpa Attila műsorvezetőnek jó lesz?Miért, nem volt szórakoztató?
garrett27
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Off, de nem tudom nem megkérdezni: ki találta ki, hogy Árpa Attila műsorvezetőnek jó lesz?
több mint 3 éve
peet_24
275
nagyon jó WR állománnyal és QB-vel a Tampa is sokat futott, szóval van benne ráció. mondjuk azért van még néhány apró különbség 😀
több mint 3 éve
Sokkal szomorúbbat tudok mutatni -első 30 mp számít.| Futni fogunk |
Hamarosan írok, most gyorsan csak annyit, hogy Mahómszt végre láttuk egy olyan fal mögött, ahol RW is próbál túlélni hétről-hétre. Ez a 40 dropbackből 25 hurry, ez már Seahawks szint.''I don't feel like you can have enough speed pass rushers on your club'' Pete Carroll, 2013.
Kb. ugyanazt kapta a Tampa DL-től, amit Russ 4 héttel korábban a Rams-től.
Egy különbséggel: Mahomes meggyőző volt. Ja nem.
Valamikor a x+20. alkalommal, amikor megint ott voltak az arcában, és megint kapta a hitet, és megint ment a drive a lecsóba, kajakra ugyanazt a kilátástalan arcot láttam visszanézni a sisak mögül, ahogy ott térdelt a földön, mint amit nálunk már megszoktam.
Véletlenül se akarom ezzel azt állítani hogy Mahomes=RW, inkább csak azt, hogy annál a csapatnál, ahol a fal botrány-métere átlépi az eseményhorizontot, ott kurvára nem lehet lemérni a QB teljesítményét a számokkal, meg igazából semmivel se.
Onnantól ő is csak utas, mint a rallyautósofőr az itinerbe fel nem írt tükörjégen.
Mahomes ettől a meccstől függetlenül ugyanúgy a liga legjobb QB-ja maradt, csak neki a pár ehhez hasonló nap mellett, van másik 13 meccse a szezonban, amikor egészséges a támadófal, és ezt meg is tudja mutatni.
Mi meg az egész évben ugyanezt a szart nézzük, megyekettes OL játékosokkal, és reménykedünk, hogy főzés lesz a végén, nem szopás. És évről-évre mindig meglepődünk, amikor a végén az jön ki, hogy de, ma is szopunk.
A másik dolog ami kiderülhetett bárki számára, aki nézte este a meccset, hogy a DL kibaszottul wins the championship, ha folyamatosan odaérnek.
Nekünk pont ez a két fal a kurva gyenge pontunk (nem tegnap óta), és ha nagyon tömör akarok lenni, akkor kb ezért szopunk minden évben.
A többi agyfasz amivel együttélünk (TedricThompson coveragek, JAdams túlfizetések, stb), ehhez képest mind csak bábjáték.
UI: Carrollnak üzenem: Linemans are people too!
akdestroyer
Source: www.foxsports.com/stories/nfl/seahawks-finalize-deal-with-de-cliff-avril
Nadal17
több mint 3 éve
Nadal17
586
Hamarosan írok, most gyorsan csak annyit, hogy Mahómszt végre láttuk egy olyan fal mögött, ahol RW is próbál túlélni hétről-hétre. Ez a 40 dropbackből 25 hurry, ez már Seahawks szint.''I don't feel like you can have enough speed pass rushers on your club'' Pete Carroll, 2013.
Kb. ugyanazt kapta a Tampa DL-től, amit Russ 4 héttel korábban a Rams-től.
Egy különbséggel: Mahomes meggyőző volt. Ja nem.
Valamikor a x+20. alkalommal, amikor megint ott voltak az arcában, és megint kapta a hitet, és megint ment a drive a lecsóba, kajakra ugyanazt a kilátástalan arcot láttam visszanézni a sisak mögül, ahogy ott térdelt a földön, mint amit nálunk már megszoktam.
Véletlenül se akarom ezzel azt állítani hogy Mahomes=RW, inkább csak azt, hogy annál a csapatnál, ahol a fal botrány-métere átlépi az eseményhorizontot, ott kurvára nem lehet lemérni a QB teljesítményét a számokkal, meg igazából semmivel se.
Onnantól ő is csak utas, mint a rallyautósofőr az itinerbe fel nem írt tükörjégen.
Mahomes ettől a meccstől függetlenül ugyanúgy a liga legjobb QB-ja maradt, csak neki a pár ehhez hasonló nap mellett, van másik 13 meccse a szezonban, amikor egészséges a támadófal, és ezt meg is tudja mutatni.
Mi meg az egész évben ugyanezt a szart nézzük, megyekettes OL játékosokkal, és reménykedünk, hogy főzés lesz a végén, nem szopás. És évről-évre mindig meglepődünk, amikor a végén az jön ki, hogy de, ma is szopunk.
A másik dolog ami kiderülhetett bárki számára, aki nézte este a meccset, hogy a DL kibaszottul wins the championship, ha folyamatosan odaérnek.
Nekünk pont ez a két fal a kurva gyenge pontunk (nem tegnap óta), és ha nagyon tömör akarok lenni, akkor kb ezért szopunk minden évben.
A többi agyfasz amivel együttélünk (TedricThompson coveragek, JAdams túlfizetések, stb), ehhez képest mind csak bábjáték.
UI: Carrollnak üzenem: Linemans are people too!
akdestroyer
Source: www.foxsports.com/stories/nfl/seahawks-finalize-deal-with-de-cliff-avril