Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:Pont megvolt a gépemen ennek a fotónak az eredeti, nem szétfotoshoppolt verziója.
undisputedly
Tessék, csak nektek:
több mint 3 éve
Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:Irigy vagy! Csúnya dolog. 😀
www.gq.com/story/russell-wilson-ciara-march-modern-lovers-cover
media.gq.com/photos/601c3b3c41de481d9b447f58/1:1/w_1024%2Cc_limit/russell-wilson-ciara-gq-cover-modern-lovers-march-2021-01.jpg
undisputedly
Leszarom, hogy a csajával mit csinál. Legyenek boldogok, neveljék a srácokat egészséges értelmes emberré. Tényleg nem érdekel a magánélete. Építsen brandet, hajrá, tényleg
Két dolgot kérek:
1.) ne mutogasson a falára főleg úgy , hogy 60-70 közti Pass protnál eléggé gyengébben játszik, mint a sok alaklommal eltemetett GOAT-ak 80 pontot ért el mediánban Passer rateben, míg Wilson 74-et. 70 + Pass protnál ugyancsak
gyengébben játszik, mint akár ARod, akár Brady, és a platóelemzés kimutatta, hogy felfedezhető fordított kapcsolat (ugye a korreláció nem ad a vizsgált ismérvek közt magyarázó/következtető viszonyt, csak erősséget)
2. Ne dobjon több gameloosing intet kulcs szituban rájátszás meccsen, vagy csak ne ennyire ordasokat.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:www.gq.com/story/russell-wilson-ciara-march-modern-lovers-cover
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Tessék elereszteni. Offseason van.Megmondom a megoldást: szarok voltak. ÍGY!
Duane Brown is csak azér jött ide, hogy leakassza a nagy pénzt, aztán semmi , sehol egy probowl. Szerintem Lewisnak is fognak szólni, hogy mekkora hülye.
Akkor lennék elégedett, ha Brown, és Pocok a Kapitólium előtt tüntetnének saját maguk ellen. 😊 Pocok ezen felül élő adásban csókolja meg Wilson lába nyomát.
Jól rákészültél a bejegyzésre 😊Hát, és tényleg. 😀
Cancel Culture
Amikor oda kerültem, hogy értékeljem Schotty munkáját, egészen Bevellig kellett visszanyúlnom, hogy rendszerbe tudjam helyezni a problémákat, (mert ők ketten nagyonis ugyanazt a csizmát hordták), Bevellhez meg rengeteget kellett videóznom, mert az ő munkája szinte teljesen kiesett nekem, rég volt már, na.
Persze mindez a kommentemben nem fog érződni, mert a többórányi utánajárás egészen pontosan kb 5 mondatra lesz elég 😀 - nem hiszem hogy az a téma, hogy miért buknak meg nálunk az amúgy valamivel átlag feletti OC-k, többet érne.
Talán ma este tényleg eljutok addig, hogy levéssem azt a katyvaszt, ami a fejemben van.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Jól rákészültél a bejegyzésre 😊Hát, és tényleg. 😀
Cancel Culture
Amikor oda kerültem, hogy értékeljem Schotty munkáját, egészen Bevellig kellett visszanyúlnom, hogy rendszerbe tudjam helyezni a problémákat, (mert ők ketten nagyonis ugyanazt a csizmát hordták), Bevellhez meg rengeteget kellett videóznom, mert az ő munkája szinte teljesen kiesett nekem, rég volt már, na.
Persze mindez a kommentemben nem fog érződni, mert a többórányi utánajárás egészen pontosan kb 5 mondatra lesz elég 😀 - nem hiszem hogy az a téma, hogy miért buknak meg nálunk az amúgy valamivel átlag feletti OC-k, többet érne.
Talán ma este tényleg eljutok addig, hogy levéssem azt a katyvaszt, ami a fejemben van.
több mint 3 éve
fuzovelkifele.com/2021/02/tobb-csapat-is-erdeklodik-russell-wilson-irant-seatle-seahawks/Jól rákészültél a bejegyzésre 😊
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
"A source told me that the #Seahawks management is not happy with Russell Wilson and his camp for taking this to the media"
"You wonder if they're going to be able to co-exist... the current situation is unsustainable. That's what I was told." t.co/OOrP4oMM3Z
Indul a dili 😃
funkyparduc
több mint 3 éve
megvanmég?!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
M.Bennett tavozása óta minden offseasonban van egy meg nem magyarázható űr a szívemben.Egy rossz érzés, hogy más csapatok topicjába kell benéznem ahhoz, hogy megtudjam: Kit tartóztattak le éppen, kinek kevés a 15m$, ki szól be az OTA-k alatt a segédedzőnek/QBnak/staffnak, és miért, ki rúgta le az asszony veséjét otthon, ki nem kapta meg neki kijáró riszpektet, stb.
Nekünk folyamatosan csak a bullshit jutott, hogy mindenki tremendous job-ot végez, meg minden draftoltunk great kid/never seen talent, ahelyett hogy együtt nyomoztuk volna ki, hogy melyik WR kúrta le a QB nőjét.
Most végre nálunk is van valami, már ennek sem tudunk örülni?
Ui: Helm, ma este fogok válaszolni a kérdéseidre.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
"A source told me that the #Seahawks management is not happy with Russell Wilson and his camp for taking this to the media""You wonder if they're going to be able to co-exist... the current situation is unsustainable. That's what I was told." t.co/OOrP4oMM3Z
Indul a dili 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Van szerintem egy alapvető különbség. Carrollnak van terve, MCC meg állt mint egy lebőrözött pöcs. Mindegy ez van.
Miután az év elején nekem nincs sok tennivalóm a diáksággal, és csendben folyik a munka kutatás fronton is volt időm olvasgatni, meghallgatni ezt azt.
1. Szerintem rettenetesen túltolta a média Wilson üzenetét.
2. Amit McAfeenél mond azt sem sikerült teljesen dekódolni.
Schlereth arról is beszél, hogy mennyi múlik magán a playdesignon a passprot tekintetében, és hogy van egy pici ellentmondás- bújtatva nem biztos, hogy Carroll hülyeséget beszél, és nem biztos (szerintem meg biztos, hogy nem) , akar hogy Carroll rosszat Wilsonnak azzal, hogy belenyúl a folyamatba.
Mike McCarthy- Aaron Rodgers utánérzésem támadt Carroll és Wilson kapcsán.
Ő sem azt játszatta, ami a QB-jának kellett, ott is ment az üzengetés, ott végül a HC bukott.
Mondjuk MM puhafa-szú PC-hez képest, és nem is lett intézményesítve sosem GB-ben. Ja meg a DC-je is elég jól akadályozta Rodgers-t a sikerekben, mert a védelem az éra végére szétesett, a sztárok elmentek.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Mike McCarthy- Aaron Rodgers utánérzésem támadt Carroll és Wilson kapcsán.Ő sem azt játszatta, ami a QB-jának kellett, ott is ment az üzengetés, ott végül a HC bukott.
Mondjuk MM puhafa-szú PC-hez képest, és nem is lett intézményesítve sosem GB-ben. Ja meg a DC-je is elég jól akadályozta Rodgers-t a sikerekben, mert a védelem az éra végére szétesett, a sztárok elmentek.
több mint 3 éve
Direct TV-re?Csókoltatok mindenkit:De legalább lecseréltétek a Cableszolgáltatót.
Russell Wilson has been sacked 100 more times than any other QB since he entered the league in 2012 (441) pic.twitter.com/oz08ftC30p
— PFF (@PFF) February 9, 2021
Matthew99
iktriad
a 15. hétig (mert empty nem dobja azadatokat 😊 )Khömm. 😊
Helmut the Dystopian Ride
Prescott,Watson, Burrow,Fixed.Herbert, Darnold es meg legalabb 2 qb szivesen jatszana ebben a csapatban emogott a fal mogott mert upgrade lenne nekik ennyi penzert es nem uzengetne es lehet ezek kozul 3 meg a LOB trash talkot is elviselte volna .
Fantomas0429
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Szamomra egy alszent hanyinger lett az ember.
Honapok evek ota olvasgatom h PC egy k*csog es valahol egyet ertek de,
Szetbaszta a LOB-ot?
A jatekosok elmondtak h RW miatt volt konfliktusuk .
Az 1 yardos SB passz , azt is mondtak a jatekosok ha jol tudom Lynch hogy RW miatt valasztottak passzt hogy meglegyen az MVP.
Mindig RB t huzunk? Mert futas nelkul nem tud jol jatszani es ezt mindenki latja minden szezonban.
Nagyon jo QB de nekem.mar a pocsom tele van azzal hogy RW egy szent kozbe mindenki szar korulotte.
Csodalkozik barki hogy Baldwin utalja? Hany alul tul dobott labdajat varazsoltak le az elkapoink es aztan hallottak h ez a wilson magic?
Mennyi elismerest kap Lockett vagy kapott Baldwin?
Bevitt minket a superbowlba?
Ezzel a stat al?
3357yard 26TD 9 int
Csak mert ez Daniel Jones meg Gardner Minshew 2019 statja .
Eleg a Wilsonizmusbol megkapta a nagy lovet kussoljon es jatszon , mert nem hiszem hogy Tom Bradynek tul sok beleszolasa volt BB melett a draftba.
Es elnezest a stilusert , de mar unalmas hogy Seattle Wilhawks vagyunk.
Fantomas0429
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Mindannyian láttuk Mahomes kétségbeesett nyargalászását a SB-on, gyakorlatilag nem létező O fal mögött. Wilson évek óta ezt csinálja. De! Lehet hogy szentségtörés, de csak én látom, hogy mintha kopott volna RW sebessége? Sokkal több sack-be feküdt bele mint korábban. Vagy az elkapókat limitálták annyira és nem volt célpontja? Vagy a futóink sűrű SZTK/kórház látogatásai miatt limitált futójáték miatt? (Jut eszembe: mi van Dallassal?)Csak nézd meg a korai Wilson testet meg a mostanit. Durván ki van gyúrva a régi önmagához képest, sokkal kötöttebbnek is néz ki. Úgy meg nehezebb fickándozni, ellenben ütésállóbb a karosszéria. Meg hàt az évek se segítenek a gyorsuláson... 😉
Netán a Metcalf felé áradó túlzott bizalom? (Azért ő idén ligaelit volt elejtett labdák terén)
Nem tudom a választ, de vannak erre nem forintban fizetett okos emberek.
garrett27
több mint 3 éve
peet_24
275
Mindannyian láttuk Mahomes kétségbeesett nyargalászását a SB-on, gyakorlatilag nem létező O fal mögött. Wilson évek óta ezt csinálja. De! Lehet hogy szentségtörés, de csak én látom, hogy mintha kopott volna RW sebessége? Sokkal több sack-be feküdt bele mint korábban. Vagy az elkapókat limitálták annyira és nem volt célpontja? Vagy a futóink sűrű SZTK/kórház látogatásai miatt limitált futójáték miatt? (Jut eszembe: mi van Dallassal?)Dallas egy 4. körös csávó. Persze jó lenne, ha jó lenne, de akkor már mi van Pennyvel?
Netán a Metcalf felé áradó túlzott bizalom? (Azért ő idén ligaelit volt elejtett labdák terén)
garrett27
több mint 3 éve
Mindannyian láttuk Mahomes kétségbeesett nyargalászását a SB-on, gyakorlatilag nem létező O fal mögött. Wilson évek óta ezt csinálja. De! Lehet hogy szentségtörés, de csak én látom, hogy mintha kopott volna RW sebessége? Sokkal több sack-be feküdt bele mint korábban. Vagy az elkapókat limitálták annyira és nem volt célpontja? Vagy a futóink sűrű SZTK/kórház látogatásai miatt limitált futójáték miatt? (Jut eszembe: mi van Dallassal?)Netán a Metcalf felé áradó túlzott bizalom? (Azért ő idén ligaelit volt elejtett labdák terén)
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
peet_24
275
FO-t tudsz osszerakni vegtelent, frencsajz QB szukebb joszag.nem mondom, hogy összességében nincs igazad, de ez csúsztatás. Világverő FO-ból nincs több, mint RW szintű QB-ből. Akármilyen FO és akármilyen QB van mint a pelyva. És mielőtt írnád: nem, nálunk nincs világverő FO 😊
undisputedly
Valójában több a kérdés, mint a válasz, mert rohadtul nem ismerünk minden kártyát.
Kinek biztosabb a pozija? PCnek, vagy RWnak? Ha RW megy, PC meddig marad egy valószínűleg nagyon gyenge csapattal, egy erős csoportban? Ki fogja kurtítani PC-t, ha RW elégedetlen, de alapvetően nem akarna elmenni, mert mégis jobb egy szervezet arca lenni, mint kettőnek? (a levezetős évek nem számítanak, akkor sem, ha eredményesek szerintem) Gyenge lesz a csapat RW nélkül? A run-run-boom felállással Paxton Lynch és Geno Smith épkézláb irányító benyomását keltette - oké előszezonban. RW elé olyan jövőt képzeltünk, mint most Mahomes elé - joggal csalódott? Megkapott minden elvárható támogatást? Beletett RW minden melót, amit kellett? Szétvideózta/elemezte az ellenfeleket? Ki húzta le jobban a csapatát RW, vagy Mahomes, ki adott több teret nekik? (ehhez tényleg nem értek, érdekelne a válasz). A mozgó irányítóhoz "nem kell" erős fal, de mikor látja be PC, hogy ennyire nem lehet szélső értékre tenni? Mennyire PC érdeme ez, mennyire a rossz scoutnak? Ki kezdte előbb az elégedetlenkedést? (pc fussunk többet és ez csak reakció volt?)
sorolhatnám még a kérdéseket, de ezekre is max csak ötletelhetünk. az a baj, hogy bármerre is megy a dolog tovább, az valamelyik fél számára arcvesztéssel jár. Mellette meg PC veszíthet többet, mert nagyobb a sansz, hogy RW nélkül lebőg, mint fordítva (de lehet, hogy nincs igazam). Persze erre is lenne/lett volna megoldás. Hozni kellett volna egy felkapott gecijó OC-t, megtenni segédfőedzőnek és rábízni a komplett O-t (RWvel közreműködve). Megmondani RW-nek, hogy húzzon ő az első pickkel a falba, mutasson egy jó és egy olcsó embert a falba, akit elhoznak FA-ról. PC fogja magát, kompletten átveszi a D#-t és rendberakja, meccs közben is ő hív (szia Ifjú Észak!). Viszont megmondja a RW+OC párosnak, hogy: kaptatok erőforrást és szabad kezet, ha miattatok esünk ki, akkor senki sem lesz kirúgva, de mindenki marad fele pénzért és befogja a száját és visszajön a RUN-RUN-BOOM!
több mint 3 éve
Mindegy, kezd ez az egész méltatlan lenni. lesz, ahogy lesz. Wilson nélküli világban furcsa lesz az élet.Az a baj, hogy, ha kapunk is valamilyen magas picket érte abból nem lesz irányító.
Amúgy én simán látom, hogy pl. egy Frank Reichhel ők nagyon sikeres csapat lehetnek. Én szurkolnék is nekik.
No akkor meghirdetném a tippversenyt: mindenki nevezzen meg egy őrült nagy reach játékost a 2. körben: CB, Center/Guard, RB poziban, akit be lehet húzni.
több mint 3 éve
7 eve meg nem voltak azok a szabalymodositasok amiket kifejezetten a LOB ellen hoztak. Nehezebb volt elkapni, ergo nehezebb volt urszamokat osszehoznia a QB-nak, mint most.Azert 2013-ban osszehozni egy 3500 yard es 23-9 TD-INT aranyt messze nehezebb volt, mint most 😊Megertem amit irtok nem tudom mekkora a politikai behatas a sportra de legyen .
RW qrva jo iranyito, es igqza van Helm-nek, a BLM meg az egesz kulturais forradaom abba az iranyba tolja a ligat is, hogy ha egy fekete frencsajz Qb felall es azt mondja eleg, akkor mar nem igen kritizalhatod a jelenlegi legkorben.
Ahogyan a Texans owner mondta 2 eve, mekkora balhe is lett belole: "Nehogy a rabok iranyitsak mar a bortont".
Pedig de, ebbe az iranyba megyunk. FO-t tudsz osszerakni vegtelent, frencsajz QB szukebb joszag.
Nekem csak az nem tetszik, hogy eddig nem mert nyilvanossag ele allni, csak most, amikor ezt a latjatatlan pajzs a fekete sportolokat korulveszi. Meg amugy is nagy volt a fordulat az eminens HC kedvenc szereptol a fekete forradalmarig.
Az alap kerdesben viszont igaza van. Az o karrierje rovid, meg 5-6 ev. Elvesztegette neki PC az elozo 4-et. Kozben ott volt hetvegen a nagydonton, Rodger-el jopofizott es azt kellett hallgatni, hogy a GOAT az uj prodigy ellen jatszik, holott pr evenmeg o volt az a prodigy.
De ez a szelloztetes meg interjuzgatas es igy beszolas undorito, mert az OL-t, a csapattarsait alazza. Miert nem tudja azt mondani, hogy "komopetitivebb csapatot akar@?! Mindenki ertene ugyis, de nem, o kiall b+ es belerug az OL-be.
undisputedly
Azt h nehezebb volt 7 eve mint most nem annyira erzem mert nem a 60 as evekrol beszelunk boven voltak 2013 ban es elotte is 4-5000 yardos meg 55 td s szezonok .
Azt h PC elvesztegette RW eveit mert futot huzott elso korben? En 100% ig biztos vagyok benne hogy RW miatt huztak futot hogy segitsek a jatekat hogy tobbet akar futni szinten.
Ha megnezzuk Csapat szempontbol,
amiert en duhos vagyok erre a nyilatkozatra az az hogy
Prescott,Watson, Burrow,Herbert, Darnold es meg legalabb 2 qb szivesen jatszana ebben a csapatban emogott a fal mogott mert upgrade lenne nekik ennyi penzert es nem uzengetne es lehet ezek kozul 3 meg a LOB trash talkot is elviselte volna .
Fantomas0429
PC run-run-boom parti. Mindig az volt, mindig az is lesz. Schotty-t most azert ruhta ki, mert o Russ-ra akarta epiteni a jatekot, PC meg a futasra. Ez az o fillzofiaja, nem RW-e.
Es igen, RW stilusa is kozrejatszik a sackek szamaban, de PC is igy van vele, hogy nem kell neki fal, majd megoldja. De nem oldja. Agyonverik. 8 ev alatt 400 sack. Nem qb hit, csak a sack. Kepzeld el mekkora igenybevetel az, hogy 100-130 kg-os csupa izom vagy huzi edge-ek es falemberek foldbendongolnek 400! alkalommal.
Nem csodalom, hogy elege van. A kerdes ismet az, hogy miert csak most mer nyilvanossag ele allni, hiszen mar 4 eve is frencsajz QB volt es 4 eve is ez ment.
több mint 3 éve
Azert 2013-ban osszehozni egy 3500 yard es 23-9 TD-INT aranyt messze nehezebb volt, mint most 😊Megertem amit irtok nem tudom mekkora a politikai behatas a sportra de legyen .
RW qrva jo iranyito, es igqza van Helm-nek, a BLM meg az egesz kulturais forradaom abba az iranyba tolja a ligat is, hogy ha egy fekete frencsajz Qb felall es azt mondja eleg, akkor mar nem igen kritizalhatod a jelenlegi legkorben.
Ahogyan a Texans owner mondta 2 eve, mekkora balhe is lett belole: "Nehogy a rabok iranyitsak mar a bortont".
Pedig de, ebbe az iranyba megyunk. FO-t tudsz osszerakni vegtelent, frencsajz QB szukebb joszag.
Nekem csak az nem tetszik, hogy eddig nem mert nyilvanossag ele allni, csak most, amikor ezt a latjatatlan pajzs a fekete sportolokat korulveszi. Meg amugy is nagy volt a fordulat az eminens HC kedvenc szereptol a fekete forradalmarig.
Az alap kerdesben viszont igaza van. Az o karrierje rovid, meg 5-6 ev. Elvesztegette neki PC az elozo 4-et. Kozben ott volt hetvegen a nagydonton, Rodger-el jopofizott es azt kellett hallgatni, hogy a GOAT az uj prodigy ellen jatszik, holott pr evenmeg o volt az a prodigy.
De ez a szelloztetes meg interjuzgatas es igy beszolas undorito, mert az OL-t, a csapattarsait alazza. Miert nem tudja azt mondani, hogy "komopetitivebb csapatot akar@?! Mindenki ertene ugyis, de nem, o kiall b+ es belerug az OL-be.
undisputedly
Azt h nehezebb volt 7 eve mint most nem annyira erzem mert nem a 60 as evekrol beszelunk boven voltak 2013 ban es elotte is 4-5000 yardos meg 55 td s szezonok .
Azt h PC elvesztegette RW eveit mert futot huzott elso korben? En 100% ig biztos vagyok benne hogy RW miatt huztak futot hogy segitsek a jatekat hogy tobbet akar futni szinten.
Ha megnezzuk Csapat szempontbol,
amiert en duhos vagyok erre a nyilatkozatra az az hogy
Prescott,Watson, Burrow,Herbert, Darnold es meg legalabb 2 qb szivesen jatszana ebben a csapatban emogott a fal mogott mert upgrade lenne nekik ennyi penzert es nem uzengetne es lehet ezek kozul 3 meg a LOB trash talkot is elviselte volna .
több mint 3 éve
Ez így azért nem teljesen igaz. Kicsit a ló túloldala ez most.Biztos mar nekem van tulsagosan elegem abbol h minden Wilsonrol szol kiveve mikor rosszul jatszik mert akkor mindenki masrol.
Rohadt sokat tett ez az ember a csapatért és éveken át meg sem nyekkent.
Változik a világ. Tudom, mert a Houston topicban a srácok felnyitották a szemem, hogy nincs NBA effektus a fociban. Persze, dehogy is nincs.
Ez része annak, hogy közben folyik egy kulturális forradalom, és a 19 éves Dave Chapelle örökbecsű mondása is igaz még mindig. Mindegy a politikát nem akarom idekeverni, de látható, hogy valami változik.
Én nem tudok haragudni Wilsonra, hogy elege lett.
Számomra ez az üzenet azt jelenti, hogy ennek itt a vége.
Helmut the Dystopian RideSzamomra egy alszent hanyinger lett az ember.Legit kerdes. Ezek utan hogy nez az OL szemebe? "Szarok vagytok, orszag-vilagnak szetkurtoltem, hogy szerintem is szarok vagytok, de ha mar ugy alakult, hogy megint itt vagytok, legyszives vedjetek meg a seggem" 😀Na akkor mit mond egy 3x SB győztesPersze majd a súlytalan sanzonbizottság kirakja Carrollt. 😀" ...it always starts up front, offensively and defensively. It always does. I'm grateful for the time I've been able to put in every day to the process. I love this game. I came to play this game to win championships."
Ugyanmár... !
Helmut the Dystopian RideEn is, de ahhoz, hogy itt ujra legyen valami, egnie kell a haznak.Csak az a baj, hogy én Seattle szurkoló vagyok... 😕Na. Újabb remek hír. Wilson nagyobb beleszólást szeretne, mert hát az ő legacyje az ő legcyje.Nagyon nem tetszik, monjuk PC megerdemli, hogy a fejere nott RW. Remelem a ketto kicsinalja egymast 😀
bleacherreport.com/articles/2930640-russell-wilson-wants-to-be-involved-in-seahawks-decisions-its-your-legacy
undisputedly
undisputedly
Magyarul: PC, tegyel elem egy jo falat ami megved, es a DL-t is turbozzatok fel, mert rohadtul nem oke ez igy, ebbol nem lesznek gyuruk.
Ezt zart ajtok mogott kellett volna 4 eve. Kicit elkesett, es ez a nyilvanos uzengetes se tetszik, de ruhellem PC-t, szoval partolom azt, hogy kritizalja.
undisputedly
undisputedly
Honapok evek ota olvasgatom h PC egy k*csog es valahol egyet ertek de,
Szetbaszta a LOB-ot?
A jatekosok elmondtak h RW miatt volt konfliktusuk .
Az 1 yardos SB passz , azt is mondtak a jatekosok ha jol tudom Lynch hogy RW miatt valasztottak passzt hogy meglegyen az MVP.
Mindig RB t huzunk? Mert futas nelkul nem tud jol jatszani es ezt mindenki latja minden szezonban.
Nagyon jo QB de nekem.mar a pocsom tele van azzal hogy RW egy szent kozbe mindenki szar korulotte.
Csodalkozik barki hogy Baldwin utalja? Hany alul tul dobott labdajat varazsoltak le az elkapoink es aztan hallottak h ez a wilson magic?
Mennyi elismerest kap Lockett vagy kapott Baldwin?
Bevitt minket a superbowlba?
Ezzel a stat al?
3357yard 26TD 9 int
Csak mert ez Daniel Jones meg Gardner Minshew 2019 statja .
Eleg a Wilsonizmusbol megkapta a nagy lovet kussoljon es jatszon , mert nem hiszem hogy Tom Bradynek tul sok beleszolasa volt BB melett a draftba.
Es elnezest a stilusert , de mar unalmas hogy Seattle Wilhawks vagyunk.
Fantomas0429
En nem vitatom el se a tehetseget soha se azt amit eddig lehuzott de ez a mediaban uzengetes az Ofalra 2 honapja meg szinten a mediaban kellet lehozni h o elektromos bicajokat vett az Ofalnak mert milyen jol vegzik a dolgukat.
Nem hiszem h engedne a fizujabol, nem hiszem h tavaly eszebe jutott h kevesebb neha tobb.
Es lehet nem teljesen igaz de valamennyire az es senki nem mondja azt h figyelj el lettek kuldve h vezer lehess megkaptad a nagy lovet ( ezek eleg komolyan befolyasoljak a csapatot) , csak jatsz!
Nem szeretem PC- t vagy inkabb mar csak meguntam de van egy elkepzelese futas , hosszu passz es jo vedelem
Rw elkepzelese pedig RW.
több mint 3 éve
Azert 2013-ban osszehozni egy 3500 yard es 23-9 TD-INT aranyt messze nehezebb volt, mint most 😊RW qrva jo iranyito, es igqza van Helm-nek, a BLM meg az egesz kulturais forradaom abba az iranyba tolja a ligat is, hogy ha egy fekete frencsajz Qb felall es azt mondja eleg, akkor mar nem igen kritizalhatod a jelenlegi legkorben.