Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Annyira nem rossz a helyzet, csak uj szakmai stab kell 😀 6 even at kb PO, minden evben nyert PO meccs, most van egy kis setback, ujra kell huzni a hurokat, de a hangszert nem kell kidobni 😊
több mint 8 éve
Ha a hendikep bejön akkor siralmas évekre kell felkészülni. Valahol törvényszerű volt a Rams, Jags stb felfutása, annyi jó drafttal, "üditő kivétel" a Browns, ott azért történnek érthetetlen dolgok. Nálunk meg "beérett" a több éves jó szereplés, plusz sikerült Wilsont kikukázni (meg se próbálom elképzelni hol tartana a Jags ha nem puntert húz helyette anno), ráadásul az all in szezon jegyében elszórtuk a következő év pickjeit is, úgyhogy már csak azt remélem, hogy ez a mi hajónk nem a Titanic.Ha lesz is következmény, majd jövőre... De szerintem nem lesz... Csak az RB edzőbácsit, meg azt a Jeremy Batest sikerült látványosan kirakni, akinek annyi volt a bűne, hogy "mogorva" volt (valójában beszólt Carrollnak- és milyen sokat elmond ez) . Mondjuk Cutler soha úgy nem játszott, mint, amikor Bates építgette, de nem tudom emlékszünk-e még MattHass utolsó 3-4 meccsére, amikor kinyílt a playbook, úgy hogy Mike Williams, és Carsson voltak a célpontok. Szemre is szebben játszott a csapat, mint bármikor az utóbbi 3 évben. Nem akarok belegondolni, hogy Wilson hol lehetne Vele.Na igen. Bevell elérte a korlátait. Képtelen feljebb lépni. Az ellenfél már akkor tudja a playt amikor még ki se találta melyik legyen. ...és igen, abban van valami, hogy a gyenge támadó oldal kiszedte a kenőanyagot a Defense-ből is. Csodák nincsenek. Amikor 4 kezdőd már kívülről figyel (Sherman, Avril, Kancellár, Wright, meg a satöbbi), az egyik oldalon egy teljes homály corner (Maxwell), a másikon egy újonc (Griffin mondjuk jó lesz), akkor előbb - utóbb Wagner és Thomas is besokall. Tegnap max a járókeretesek nem futottak át a védelmen. Pass rush 0,0, és még lehetne sorolni.Nagyon szeretem a csapatot, de így összeesni mint a parasztgatya, ez megbocsájthatatlan. Ki lehet kapni, de amikor egy SB esélyesnek tartott csapat hazai pályán úgy szaladgál mint a csirkeudvarban a szárnyasok, az már a legvérmesebb szurkolóknak is fáj. Előbb a Jaguár csorda, most meg a Kosok tapostak bele minket a földbe.Én azért több mindenért haragszom... mondjuk neheztelek.
Amiért viszont nagyon haragszom, hogy mínusz soknál még mindig meg akarjuk öletni Wilsont. Nélküle már a második forduló után készülhettünk volna a holtszezonra.
Most meg aztán jöhet a tv-s meccs Dallasban a kipihent Elliottal. Kurva jó lesz érzem!
garrett27
- Engem azért egy kicsit zavar, hogy hány tehetséges futót ölettünk meg;
- Engem egy kicsit zavar, hogy 3 éve nincs is futójátékunk,
-Zavar, hogy futójáték hiányában olyan nagyon diverzifikálni sem lehet a playhívást;
- Az is zavar, hogy a passzjátékoknál alig van mentesítő route,
-Zavar hogy 3-intet kellett dobatni Wilsonnal gyakorlatilag ugyanabból a szituációból, mire rádöbbent Bevell, hogy jé van doubleoption játék is, létezik rövid yardnál, és a csapatomban játszik Jimmy Graham;
- Zavar, hogy a gameplan az O oldalon nem működik 2 negyeden át soha...;
- Zavar, hogy a ligaelit D csapágyas lett emiatt;
- Kúrvára zavar, hogy Earl Thomas, és Bobby Wagner egymásnak üzengetnek;
- Zavar a következmény-nélküliség.
Helmut Zimmer
A támadófal? Amit csináltak az a serdülő kettőben is súlyos büntivel járna.
Persze rossz napja bárkinek lehet, de így feladni meccset saját közönség előtt!!!!!!!!
Én azért várom a következményeket.
garrett27
Az, hogy a Rams erős, az egy dolog (hurrá működik a hendikepp rendszer), de jó lesz itt a Niners is pillanatokon belül, sőt a Niners nagyon jó lesz...
Helmut Zimmer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Ha lesz is következmény, majd jövőre... De szerintem nem lesz... Csak az RB edzőbácsit, meg azt a Jeremy Batest sikerült látványosan kirakni, akinek annyi volt a bűne, hogy "mogorva" volt (valójában beszólt Carrollnak- és milyen sokat elmond ez) . Mondjuk Cutler soha úgy nem játszott, mint, amikor Bates építgette, de nem tudom emlékszünk-e még MattHass utolsó 3-4 meccsére, amikor kinyílt a playbook, úgy hogy Mike Williams, és Carsson voltak a célpontok. Szemre is szebben játszott a csapat, mint bármikor az utóbbi 3 évben. Nem akarok belegondolni, hogy Wilson hol lehetne Vele.Na igen. Bevell elérte a korlátait. Képtelen feljebb lépni. Az ellenfél már akkor tudja a playt amikor még ki se találta melyik legyen. ...és igen, abban van valami, hogy a gyenge támadó oldal kiszedte a kenőanyagot a Defense-ből is. Csodák nincsenek. Amikor 4 kezdőd már kívülről figyel (Sherman, Avril, Kancellár, Wright, meg a satöbbi), az egyik oldalon egy teljes homály corner (Maxwell), a másikon egy újonc (Griffin mondjuk jó lesz), akkor előbb - utóbb Wagner és Thomas is besokall. Tegnap max a járókeretesek nem futottak át a védelmen. Pass rush 0,0, és még lehetne sorolni.Nagyon szeretem a csapatot, de így összeesni mint a parasztgatya, ez megbocsájthatatlan. Ki lehet kapni, de amikor egy SB esélyesnek tartott csapat hazai pályán úgy szaladgál mint a csirkeudvarban a szárnyasok, az már a legvérmesebb szurkolóknak is fáj. Előbb a Jaguár csorda, most meg a Kosok tapostak bele minket a földbe.Én azért több mindenért haragszom... mondjuk neheztelek.
Amiért viszont nagyon haragszom, hogy mínusz soknál még mindig meg akarjuk öletni Wilsont. Nélküle már a második forduló után készülhettünk volna a holtszezonra.
Most meg aztán jöhet a tv-s meccs Dallasban a kipihent Elliottal. Kurva jó lesz érzem!
garrett27
-Zavar, hogy futójáték hiányában olyan nagyon diverzifikálni sem lehet a playhívást;
-Zavar hogy 3-intet kellett dobatni Wilsonnal gyakorlatilag ugyanabból a szituációból, mire rádöbbent Bevell, hogy jé van doubleoption játék is, létezik rövid yardnál, és a csapatomban játszik Jimmy Graham;
Helmut Zimmer
Persze rossz napja bárkinek lehet, de így feladni meccset saját közönség előtt!!!!!!!!
garrett27
Az, hogy a Rams erős, az egy dolog (hurrá működik a hendikepp rendszer), de jó lesz itt a Niners is pillanatokon belül, sőt a Niners nagyon jó lesz...
több mint 8 éve
Nagyon szeretem a csapatot, de így összeesni mint a parasztgatya, ez megbocsájthatatlan. Ki lehet kapni, de amikor egy SB esélyesnek tartott csapat hazai pályán úgy szaladgál mint a csirkeudvarban a szárnyasok, az már a legvérmesebb szurkolóknak is fáj. Előbb a Jaguár csorda, most meg a Kosok tapostak bele minket a földbe.Minden szavaddal egyetértek, kivéve az hogy a Hawks SB esélyes csapat lenne. Legalábbis már pár éve nem. Amúgy a produkció kritikán aluli volt. Jövőre a második helyért is küzdeni fogunk a csoportunkban.
garrett27
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Na igen. Bevell elérte a korlátait. Képtelen feljebb lépni. Az ellenfél már akkor tudja a playt amikor még ki se találta melyik legyen. ...és igen, abban van valami, hogy a gyenge támadó oldal kiszedte a kenőanyagot a Defense-ből is. Csodák nincsenek. Amikor 4 kezdőd már kívülről figyel (Sherman, Avril, Kancellár, Wright, meg a satöbbi), az egyik oldalon egy teljes homály corner (Maxwell), a másikon egy újonc (Griffin mondjuk jó lesz), akkor előbb - utóbb Wagner és Thomas is besokall. Tegnap max a járókeretesek nem futottak át a védelmen. Pass rush 0,0, és még lehetne sorolni.Nagyon szeretem a csapatot, de így összeesni mint a parasztgatya, ez megbocsájthatatlan. Ki lehet kapni, de amikor egy SB esélyesnek tartott csapat hazai pályán úgy szaladgál mint a csirkeudvarban a szárnyasok, az már a legvérmesebb szurkolóknak is fáj. Előbb a Jaguár csorda, most meg a Kosok tapostak bele minket a földbe.Én azért több mindenért haragszom... mondjuk neheztelek.
garrett27
Helmut Zimmer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
tELE VAN VELE AZ ÖSSZES FANSITE (bocs beragadt a caps)- Kúrvára zavar, hogy Earl Thomas, és Bobby Wagner egymásnak üzengetnek;Mit?
Helmut Zimmer
Matthew99
több mint 8 éve
- Kúrvára zavar, hogy Earl Thomas, és Bobby Wagner egymásnak üzengetnek;Mit?
Helmut Zimmer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nagyon szeretem a csapatot, de így összeesni mint a parasztgatya, ez megbocsájthatatlan. Ki lehet kapni, de amikor egy SB esélyesnek tartott csapat hazai pályán úgy szaladgál mint a csirkeudvarban a szárnyasok, az már a legvérmesebb szurkolóknak is fáj. Előbb a Jaguár csorda, most meg a Kosok tapostak bele minket a földbe.Én azért több mindenért haragszom... mondjuk neheztelek.
garrett27
több mint 8 éve
Azt ki lehet jelenteni, hogy ez a mélypont az idényben eddig? Csak az összefoglalóban 20 elrontott szerelés volt. Gurleynek át kellett futni a hegyszoroson. Ment neki. Ha kétszer megéget a returner megpróbálják harmadszor is hátha akkor nem!? Wilson küzd, de mintha elfáradt volna kicsit az egész éves menekülésben. Szép lesz innen felállni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nagyon szeretem a csapatot, de így összeesni mint a parasztgatya, ez megbocsájthatatlan. Ki lehet kapni, de amikor egy SB esélyesnek tartott csapat hazai pályán úgy szaladgál mint a csirkeudvarban a szárnyasok, az már a legvérmesebb szurkolóknak is fáj. Előbb a Jaguár csorda, most meg a Kosok tapostak bele minket a földbe.Amiért viszont nagyon haragszom, hogy mínusz soknál még mindig meg akarjuk öletni Wilsont. Nélküle már a második forduló után készülhettünk volna a holtszezonra.
több mint 8 éve
OL+belső 3-as+kupola, Wilsonnak nincs vertikális tere.......Azt gondolom ezután az év után, hogy Pete Carroll -Tom Cablenek bármilyen körös picket adni OL játékosra a gyereked és a heroin esete. Így nem lehet játszani, és fogalmam nincs, hogyan lesz ebből bármi is.
i.pinimg.com/originals/a8/9b/29/a89b2954cb73c14cbc806c5d98347c63.jpg
több mint 8 éve
Kezdem én!www.youtube.com/watch?v=58Oe_qrDLKI
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Shead-ről valami info?egy hete edz
Oszi
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Shead-ről valami info?
több mint 8 éve
Ha így haladunk a vége az lesz h Hugh Freeze váltja Carrollt... 😊a Rams-nél is gondoltak rátokA Seahawks az NFL Millenium Falconja- Elméletileg kúrva jó, csak mindig elromlik a hiper-hajtómű.Szombaton nézem meg Az utolsó Jediket, de ezek után tuti, hogy a film közben is eszembe jut majd a Rams meccs...
Helmut Zimmer
btw. ki a mi Han Solo-nk? Trükkös kérdés.
Medvepapa
baggio

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
a Rams-nél is gondoltak rátokA Seahawks az NFL Millenium Falconja- Elméletileg kúrva jó, csak mindig elromlik a hiper-hajtómű.Szombaton nézem meg Az utolsó Jediket, de ezek után tuti, hogy a film közben is eszembe jut majd a Rams meccs...
Helmut Zimmer
Medvepapa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
😀 😀 😀 😀amelyiket befagyasztották?A Seahawks az NFL Millenium Falconja- Elméletileg kúrva jó, csak mindig elromlik a hiper-hajtómű.Szombaton nézem meg Az utolsó Jediket, de ezek után tuti, hogy a film közben is eszembe jut majd a Rams meccs...
Helmut Zimmer
Medvepapa
petey
mai nap kommentje...
több mint 8 éve
amelyiket befagyasztották?A Seahawks az NFL Millenium Falconja- Elméletileg kúrva jó, csak mindig elromlik a hiper-hajtómű.Szombaton nézem meg Az utolsó Jediket, de ezek után tuti, hogy a film közben is eszembe jut majd a Rams meccs...
Helmut Zimmer
Medvepapa
több mint 8 éve
A Seahawks az NFL Millenium Falconja- Elméletileg kúrva jó, csak mindig elromlik a hiper-hajtómű.Szombaton nézem meg Az utolsó Jediket, de ezek után tuti, hogy a film közben is eszembe jut majd a Rams meccs...
Helmut Zimmer
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Nincs kedvem széttrollkodni a topicot, de azért megkérdezem.Talán egy kicsit el lettünk kényeztetve azzal, hogy fiatalon ropiért játszó éhes játékosok dominálták a ligát a SB évében, majd a FO remek munkájának hála sikerült nagyjából egyben is tartani a gárdát.
Hisztek Ti még Carrollban?
Ki mit vár tőle, mi a fontos?
- SB?
-Tartósan jó csapat mondjuk folyamatos rájátszásban maradással?
-Tartósan (számszerűsítve) sikeres franchise
-Élvezetes, szórakoztató játék
-2-3 epic battle?
-szerethető csapat?
Mi a sorrend?
Helmut Zimmer
Noha a cserék minősége nyilván romlott, ez azóta is egy sztárokkal teletűzdelt csapat, de minden évben volt valaki aki sztrájkolt, megdugta a másik feleségét, egy Jags practice squadból érkezett DT lett a kezdőcenter, stb... Zsinórban 5 év playoff (ott is legalább 1 win minden évben ha mindenigaz), erről több franchise csak álmodhat, mégis az elmúlt években csalódásként éltük meg sokan, hogy csak ennyi jutott.
Ezutóbbi alapján azt gondolom, hogy Carrollban lehet hinni még mindig. A nagyszájú bizonyítani vágyó fiatalok megmutatták mindenkinek, hogy mire képesek, nem olyan meglepő, hogy ha megmarad a szájalás és a nagymellény, sikeres veteránként máshogy áll nekik, más a hangulat az öltözőben is, nem tudom, mennyire lehetett volna ezt megakadályozni.
Amiben inkább kételkednék, az az edzői stáb egy-egy pillére, azért is, mert tudjuk, mire képesek ezek a játékosok, viszont 2-3 éve tényleg az eredmények ellenére is szenvedésnek tűnik szinte minden meccs.
A kérdésben felsoroltak közül talán csak az élvezetes, szórakoztató játék hiányzik támadóoldalról, az elmúlt 5 évben megvolt mind, a szerethetőség pedig szubjektív. Mivel mint említettem a legtöbb dolog teljesül, az újabb SB győzelem talán már elvárás lett tudat alatt a legtöbbekben. Hogy más stáb mit tudna kihozni ebből a csapatból, valószínűleg rejtély marad.
Szerkesztette: Nadal17
több mint 8 éve
Akkor neked az SB áll az első helyen. 😊Ja az öltöző elég fontos..
A Seahawks az NFL Millenium Falconja- Elméletileg kúrva jó, csak mindig elromlik a hiper-hajtómű.
@funkyHelmut ZimmerHisztek Ti még Carrollban? - Én még igen.
Top 3 elvárás:
-folyamatos rájátszás (SB-t nem lehet elvárni szerintem)
-szerethető csapat
Vissza kell(ene) térni a gyökerekhez ami sikert hozott: erős futójáték (amihez kell egy jó runblock Oline), és ligaelit D.
funkyparduc
Az a baj, hogy nem úgy megy, hogy elhatározzuk, hogy itt elit védelem és elit runblock lesz, és másnap már az van. Sajnos ez nem a madden, ahol eldöntheted, hogy mit húzol maxra, és mit nem.
Amúgy érthető a logikád, hogy az elit d# és az elit run o# működött, térjünk vissza, de akkor ki védi meg RW-t? A csapat növekedésének dinamikája és a fizetési sapka nem engedi meg, hogy visszatérjünk a régi recepthez, hacsak nem találunk hátső körös allprokat, akik bagóért itt vannak 3-4 évig.
Most már RW-t kell megvédeni, mert ő a 100 milliós Qb, és ehhez kell a drága LT, RT stb. Márpedig, ha passblockban is elit egységet akarunk, akkor ott tartunk, hogy "csak" annyit kérünk, legyen elit D# meg legyen elit o#. Ezzel minden csapat így van minden évben, aztán 5% sem tudja megvalósítani.
Nekem PC szakmai fejlődési ívével nincs bajom, de azzal igen, ahogyan az öltözőt kezeli. Amúgy van egy fontosabb kérdés is azoknál, amit Helm feltett. Nevezetesen, hogy hogyan áll az all-in évünk? Eddig bukásra.
undisputedly
több mint 8 éve
@funkyHelmut ZimmerHisztek Ti még Carrollban? - Én még igen.
Top 3 elvárás:
-szerethető csapat
Vissza kell(ene) térni a gyökerekhez ami sikert hozott: erős futójáték (amihez kell egy jó runblock Oline), és ligaelit D.
funkyparduc
Az a baj, hogy nem úgy megy, hogy elhatározzuk, hogy itt elit védelem és elit runblock lesz, és másnap már az van. Sajnos ez nem a madden, ahol eldöntheted, hogy mit húzol maxra, és mit nem.
Amúgy érthető a logikád, hogy az elit d# és az elit run o# működött, térjünk vissza, de akkor ki védi meg RW-t? A csapat növekedésének dinamikája és a fizetési sapka nem engedi meg, hogy visszatérjünk a régi recepthez, hacsak nem találunk hátső körös allprokat, akik bagóért itt vannak 3-4 évig.
Most már RW-t kell megvédeni, mert ő a 100 milliós Qb, és ehhez kell a drága LT, RT stb. Márpedig, ha passblockban is elit egységet akarunk, akkor ott tartunk, hogy "csak" annyit kérünk, legyen elit D# meg legyen elit o#. Ezzel minden csapat így van minden évben, aztán 5% sem tudja megvalósítani.
Nekem PC szakmai fejlődési ívével nincs bajom, de azzal igen, ahogyan az öltözőt kezeli. Amúgy van egy fontosabb kérdés is azoknál, amit Helm feltett. Nevezetesen, hogy hogyan áll az all-in évünk? Eddig bukásra.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét.😊
akdestroyer
November óta endszeresen játszok pár meccset 5-10 ezer HUF-fal minden héten, már kezdtem rosszba hajlani de a Miami hozott 5 ezerre 21 750 -et, köszi 😀. Amúgyis csak esélytelenre fogadok. A Clevelanden a sok veszteséget már nem kompenzálja a Giants...
több mint 8 éve
Amúgy nekem pont ugyanez lenne, még talán a sorrend is.Nincs kedvem széttrollkodni a topicot, de azért megkérdezem.Hisztek Ti még Carrollban? - Én még igen.
- SB?
-2-3 epic battle?
-szerethető csapat?
Mi a sorrend?
Helmut Zimmer
Top 3 elvárás:
-szerethető csapat
funkyparduc
1.) még megvan
2.) D oldalon a kezdővel megvan az esetek 70%-ban/ O oldalon csak, ha a 4. negyedben csak ha Wilsonról leveszik a "tervet".
3.) 3-4 szerethető csendes sztár - 3-4 arcpirító/azonosulhatatlan figura figura.
több mint 8 éve
Nincs kedvem széttrollkodni a topicot, de azért megkérdezem.Hisztek Ti még Carrollban? - Én még igen.
- SB?
-2-3 epic battle?
-szerethető csapat?
Mi a sorrend?
Helmut Zimmer
Top 3 elvárás:
-szerethető csapat
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏