Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Nem varrnám Walsh nyakába a meccset (pedig de igen). Labdavesztések, fake field goal, mikor tudjuk hogy nagyon kell még az a 3 pont is (hát még így utólag).
Szóval kiderült, hogy a Lane-Maxwell-McDougald trió az nem Sherman-Griffin-Kancellár. Pedig a Falcons offense nem is játszott olyan jól, és mégis. Sajnálom ezt a meccset, mert innentől vérvörös lesz a vizeletünk az erőlködéstől. Eagles, Jax, Covboys - rossz rágondolni, desszertnek meg a Rams. (valószínűleg nem ebben a sorrendben, de mindegy is) Ráadásul hihetetlen sérülés járvány sújtja a futóinkat is. Lassan kicsúszik a szezon a kezünkből.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 598 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Én feltoltam a Falconsra 5k-t, 2.05ös szorzóra. Tiszta win-win helyzet, ha nyer a falcons lesz pénzem, ha veszít és nyer a hawks, akkor meg nem sajnálom a pénzt.
akdestroyer
Lett pénzed ☺

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 183 — Invisible man
Pedig én megpróbáltam. De már csak 2 yard az iktriad szint...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Szerintem az lesz az egyik fő kérdés, hogy a Griffin-Lane-Maxwell trióból ki fogja őrizni Julio Jonest, és milyen hatékonysággal ugyebár. Én Griffinre szavaznék.

több mint 8 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Na, a Vik's tette a dolgát, nekünk is kéne.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Én feltoltam a Falconsra 5k-t, 2.05ös szorzóra. Tiszta win-win helyzet, ha nyer a falcons lesz pénzem, ha veszít és nyer a hawks, akkor meg nem sajnálom a pénzt.

több mint 8 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Mennyi esélyt láttok a falcons ellen srácok? Elsősorban sportfogadási szempontból kérdezem
hpeter93
Fix hàromesély!

több mint 8 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Mennyi esélyt láttok a falcons ellen srácok? Elsősorban sportfogadási szempontból kérdezem

több mint 8 éve
Hát a Falcons ellen sok minden eldől majd. Ne feledjük nemsokára jön az Eagles-Rams-Jaguars trió. Félek. 😉

több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Mi ez a vilagvege hangulat? Egy roster 53 fos, persze gyengultunk a serulesekkel, de abszolut nem “garbage time” jon. A sec iden sokkal melyebb, mint barmikor a gyuru utani evekben.
undisputedly
ET már visszatérhet a Falcons ellen, McDougald fogja Kamet helyettesíteni. Azt gondolom, hogy az elmúlt évek legjobb csere safetyje.

Remélhetőleg a csütörtök - hétfő közti a szokásosnál hosszabb szünet jó hatással lesz a támadósorra és a sérülteknek így több ideje volt regenerálódni. Oda kellene csapni, mert lesz még néhány húzós meccs és ez a Falcons O# idén nem az, amelyik a playoffban szétszedett minket.
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mi ez a vilagvege hangulat? Egy roster 53 fos, persze gyengultunk a serulesekkel, de abszolut nem “garbage time” jon. A sec iden sokkal melyebb, mint barmikor a gyuru utani evekben.
több mint 8 éve
Már a Cardinals meccs után is gondoltam hogy leírom, de most már biztos hogy innentől a szezon háralevő része garbage time lesz számunkra.
Ez csak azért baj, mert feladtuk a draftot és nyomtunk egy idénre allint, mivel most gyenge az nfc. 😀
Nem tudom miben bízhatunk, vagy Wilsonmagic kell, vagy Delano Hillről kell kiderüljön, hogy korszakos SS tehetség. Meg kéne egy támadófal.

több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Szépen esünk szétfele... :/
több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
Kam is out erre az évre......
dande
az egész LoB a padon
majd az O megnyeri a meccseket,
ja nem! 😕

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 968 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kam is out erre az évre......
több mint 8 éve
Kasen Williamset kitette a Browns. A felhajigálós playekhez jól jönne.
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Helm TGa approve it:
 ftw.usatoday.com/2017/11/nfl-seahawks-offensive-line-one-man-rush-redskins-russell-wilson
Tessu
Kiszálltam. 😀
több mint 8 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Helm TGa approve it:
 ftw.usatoday.com/2017/11/nfl-seahawks-offensive-line-one-man-rush-redskins-russell-wilson
több mint 8 éve
Na a Maxwell-Griffin párosra kíváncsi leszek, mire is lesz elég a rájátszásban, már ha eljutunk odáig ugye.

több mint 8 éve
Volt itt már Drew Nowak is a kezdő center .. 😀
Nadal17
A Sowell-Webb rengely sem volt rossz, ha már itt járunk. 😀
akdestroyer
Ezért az beb@szna.. 😀 😀
több mint 8 éve
Nadal17
A Sowell-Webb rengely sem volt rossz, ha már itt járunk. 😀

több mint 8 éve
Joeckel vélhetően játszani fog hétvégén, és eredeti posztjára kerül vissza. Ha Brown rendben lesz, akkor ők ketten kezdenek LT és LG-ként. Kérdés, hogy így Pocic ki helyett kezd, ha kezd egyáltalán.
Nadal77
Arra célzol, hogy Ifedi kiszorítja a kezdőből? Vicces vagy. 😀
akdestroyer
több mint 8 éve
Joeckel vélhetően játszani fog hétvégén, és eredeti posztjára kerül vissza. Ha Brown rendben lesz, akkor ők ketten kezdenek LT és LG-ként. Kérdés, hogy így Pocic ki helyett kezd, ha kezd egyáltalán.
Nadal77
Arra célzol, hogy Ifedi kiszorítja a kezdőből? Vicces vagy. 😀

több mint 8 éve
A többi sérültről van valami hír? Vannak páran.
akdestroyer
Elképzelhető, hogy Carson decemberben visszatérhet.

több mint 8 éve
Maxwell jön egy évre.