Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem varrnám Walsh nyakába a meccset (pedig de igen). Labdavesztések, fake field goal, mikor tudjuk hogy nagyon kell még az a 3 pont is (hát még így utólag).Szóval kiderült, hogy a Lane-Maxwell-McDougald trió az nem Sherman-Griffin-Kancellár. Pedig a Falcons offense nem is játszott olyan jól, és mégis. Sajnálom ezt a meccset, mert innentől vérvörös lesz a vizeletünk az erőlködéstől. Eagles, Jax, Covboys - rossz rágondolni, desszertnek meg a Rams. (valószínűleg nem ebben a sorrendben, de mindegy is) Ráadásul hihetetlen sérülés járvány sújtja a futóinkat is. Lassan kicsúszik a szezon a kezünkből.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Én feltoltam a Falconsra 5k-t, 2.05ös szorzóra. Tiszta win-win helyzet, ha nyer a falcons lesz pénzem, ha veszít és nyer a hawks, akkor meg nem sajnálom a pénzt.Lett pénzed ☺
akdestroyer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Pedig én megpróbáltam. De már csak 2 yard az iktriad szint...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Szerintem az lesz az egyik fő kérdés, hogy a Griffin-Lane-Maxwell trióból ki fogja őrizni Julio Jonest, és milyen hatékonysággal ugyebár. Én Griffinre szavaznék.
több mint 8 éve
Na, a Vik's tette a dolgát, nekünk is kéne.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Én feltoltam a Falconsra 5k-t, 2.05ös szorzóra. Tiszta win-win helyzet, ha nyer a falcons lesz pénzem, ha veszít és nyer a hawks, akkor meg nem sajnálom a pénzt.
több mint 8 éve
Mennyi esélyt láttok a falcons ellen srácok? Elsősorban sportfogadási szempontból kérdezemFix hàromesély!
hpeter93
több mint 8 éve
Mennyi esélyt láttok a falcons ellen srácok? Elsősorban sportfogadási szempontból kérdezem
több mint 8 éve
Hát a Falcons ellen sok minden eldől majd. Ne feledjük nemsokára jön az Eagles-Rams-Jaguars trió. Félek. 😉
több mint 8 éve
Mi ez a vilagvege hangulat? Egy roster 53 fos, persze gyengultunk a serulesekkel, de abszolut nem “garbage time” jon. A sec iden sokkal melyebb, mint barmikor a gyuru utani evekben.ET már visszatérhet a Falcons ellen, McDougald fogja Kamet helyettesíteni. Azt gondolom, hogy az elmúlt évek legjobb csere safetyje.
undisputedly
Remélhetőleg a csütörtök - hétfő közti a szokásosnál hosszabb szünet jó hatással lesz a támadósorra és a sérülteknek így több ideje volt regenerálódni. Oda kellene csapni, mert lesz még néhány húzós meccs és ez a Falcons O# idén nem az, amelyik a playoffban szétszedett minket.
több mint 8 éve
Mi ez a vilagvege hangulat? Egy roster 53 fos, persze gyengultunk a serulesekkel, de abszolut nem “garbage time” jon. A sec iden sokkal melyebb, mint barmikor a gyuru utani evekben.
több mint 8 éve
Már a Cardinals meccs után is gondoltam hogy leírom, de most már biztos hogy innentől a szezon háralevő része garbage time lesz számunkra. Ez csak azért baj, mert feladtuk a draftot és nyomtunk egy idénre allint, mivel most gyenge az nfc. 😀
Nem tudom miben bízhatunk, vagy Wilsonmagic kell, vagy Delano Hillről kell kiderüljön, hogy korszakos SS tehetség. Meg kéne egy támadófal.
több mint 8 éve
Szépen esünk szétfele... :/
több mint 8 éve
Kam is out erre az évre......az egész LoB a padon
dande
majd az O megnyeri a meccseket,
ja nem! 😕
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Kam is out erre az évre......
több mint 8 éve
Kasen Williamset kitette a Browns. A felhajigálós playekhez jól jönne.
több mint 8 éve
Kiszálltam. 😀HelmTGa approve it:
ftw.usatoday.com/2017/11/nfl-seahawks-offensive-line-one-man-rush-redskins-russell-wilson
Tessu
több mint 8 éve
ftw.usatoday.com/2017/11/nfl-seahawks-offensive-line-one-man-rush-redskins-russell-wilson
több mint 8 éve
Na a Maxwell-Griffin párosra kíváncsi leszek, mire is lesz elég a rájátszásban, már ha eljutunk odáig ugye.
több mint 8 éve
Ezért az beb@szna.. 😀 😀Volt itt már Drew Nowak is a kezdő center .. 😀A Sowell-Webb rengely sem volt rossz, ha már itt járunk. 😀
Nadal17
akdestroyer
több mint 8 éve
Volt itt már Drew Nowak is a kezdő center .. 😀A Sowell-Webb rengely sem volt rossz, ha már itt járunk. 😀
Nadal17
több mint 8 éve
Volt itt már Drew Nowak is a kezdő center .. 😀Joeckel vélhetően játszani fog hétvégén, és eredeti posztjára kerül vissza. Ha Brown rendben lesz, akkor ők ketten kezdenek LT és LG-ként. Kérdés, hogy így Pocic ki helyett kezd, ha kezd egyáltalán.Arra célzol, hogy Ifedi kiszorítja a kezdőből? Vicces vagy. 😀
Nadal77
akdestroyer
több mint 8 éve
Joeckel vélhetően játszani fog hétvégén, és eredeti posztjára kerül vissza. Ha Brown rendben lesz, akkor ők ketten kezdenek LT és LG-ként. Kérdés, hogy így Pocic ki helyett kezd, ha kezd egyáltalán.Arra célzol, hogy Ifedi kiszorítja a kezdőből? Vicces vagy. 😀
Nadal77
több mint 8 éve
A többi sérültről van valami hír? Vannak páran.Elképzelhető, hogy Carson decemberben visszatérhet.
akdestroyer
Joeckel vélhetően játszani fog hétvégén, és eredeti posztjára kerül vissza. Ha Brown rendben lesz, akkor ők ketten kezdenek LT és LG-ként. Kérdés, hogy így Pocic ki helyett kezd, ha kezd egyáltalán.
több mint 8 éve
Maxwell jön egy évre.