Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Bailey 24 snap alatt engedett 2 sacket. szuper-mondjuk nem értem ha már variálunk a falon meccs közben akkor miért Gilliamet kapjuk le
cowboys ellen csak a W elfogadható. nincs mese
több mint 10 éve
Nincs náluk se Romo, se Bryant,undisputedlyElvileg nem zárható ki, hogy Dez már vissza fog térni, és akkor kérdés, hogy Sherman követi-e egész meccsen, www.seattletimes.com/sports/seahawks/did-the-seattle-seahawks-use-of-richard-sherman-against-49ers-represent-a-fundamental-shift-in-philosophy/ vagy nem.
több mint 10 éve
Mit vártok a Cowboys ellen?Sorozatban 4. alkalommal kaptak ki tegnap, most Cassel vezetésével. Nincs náluk se Romo, se Bryant, illetve más posztokon is akad sérülés, viszont a védelmük (Hardy pl) simán szétkapja majd a falunkat. Ráadásul idegenbe megyünk.
Ami legalább pozitívum, hogy a Qb limitáltsága miatt, végre jöhet egy meccs, amikor C. Williamst nem szivatja oda-vissza az elenfél, és a secondarynak is adhat egy kis önbizalmat, ha jól sülnek el a dolgok. Úgy érzem, hogy mentálisan nagyon nagy szüksége van a csapatnak egy-egy olyan meccsre, mint amilyen a 9ers elleni volt (nem megbántva a 9erseseket).
A D# falban pedig végre nagyobb snapszámot kaphat Clark, lévén a Dallas O-fala ellen kell a rotáció, mert még úgy is, hogy gyengébbek,mint tavaly, bőven ledarálnak mindenkit.
Nem tudom mikor állhat végre össze a Lane-Burly(Shead)-Sherm CB tengely, de előbbi kettő visszatérése, még ha rozsdásra is sikerülne, hozhatna egy kis konzisztenciát a hátsó alakzatba.
Másik kérdés, hogy a hosszúhét alatt tudunk-e (akar-e a stáb) a támadófalhoz nyúlni. Brittet mindenképpen likvidálni kellene onnan. Nem hittem,hogy egyszer McQuistant fogom visszasírni, de...
Nem olvasta senki, hogyan módosult a rutin a hétre? Hétfőn már lesznek edzések?
több mint 10 éve
Snapcount a 9ers ellen.www.seahawks.com/sites/seahawks.com/files/styles/borealis_no_limit_respondmedium/public/embedded-photos/week_7_snap_counts.png
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Richardson személyében megvan a helyettese. sztem hétről hétre egyre inkább látni is fogjuk ezt.Érdekesnek tartom,hogy Wilson kettős coverbe bevágta Kearsenek a labdát, aki kb fel is adta egyből, így easy interception lett belőle, míg van a rosteren egy 6'5'-ös elkapónk, akinek a megszerzett onside-kick-et köszönhetjük, és a SB-ban is kb 100 yardot szerzett, de csak blokkolásra használjuk. Ez azért furcsa, mert a legtöbbet hangoztatott érv Matthews mellőzése mellett, hogy RW nem szeret 1 vs 1-et, embert dobni, csak üresen álló elkapónak. PEdig a két INT a 9ers ellen pont nem ilyen helyzet volt.Egyet értek, én elhiszem hogy emberileg nincs gond Kearse-l jó srác stb, de azért valljuk be, cserélendő játékos.
Ha jól emlékszem üresen volt a Baldwin interceptionnel is.
Jó lenne pedig ilyeneket látni. Nem értem miért erőltetjük Kearse-t ennyire.
giant.gfycat.com/AnchoredFlatAmericangoldfinch.gif
i1.wp.com/kysportsconnection.com/wp-content/uploads/2015/02/giphy.gif
undisputedly
Oszi
több mint 10 éve
Pedig idén elég jól játszik Kearse, amit felé dobnak és elkapható azt megfogja. Én Baldwintól várnék sokkal többet.Én ezt nem így látom. Az INT-nél is megpróbálhatott volna legalább valamit, de teljesen feladta a játékot.
Sebii
Más téma, PO figyelő:
A két lehetséges forgatókönyv az, hogy megnyerjük a csoportot, vagy elcsípjük a feltehetőleg utolsó WC helyet:
Divízió győzelem:
Cardinals 4-2 és ezen a héten a Ravens ellen mennek, ők az esélyesek; --->vélhetően 5-2
Rams 2-3 és ezen a héten a Clevelandet fogadják, így ők tekinthetőek esélyesnek ---> vélhetően 3-3
Wildcard:
NFC East
Philly 3-3 és a Panthershez látogatnak, nem ők az esélyesek; --->vélhetően 3-4
Giants 3-3 és a fél keretét nélkülöző Dallast fogadják, ők az esélyesek --->vélhetően 4-3
NFC North
Geeen Bay 6-0, szinte biztos a csoportgyőzelmük, pihenőn vannak, ha minden igaz.
Minnesota 3-2 és a Lionshoz látogatnak, esélyesként --->vélhetően 4-2
NFC South
Panthers 5-0 és fogadják a Philly-t --->vélhetően 6-0
Falcons 5-1 és a MAriotát nélkülöző Titanshez látogatnak --->vélhetően 6-1
Jelenleg, így a szezon harmadán egyelőre a csoportgyőzelem esélyesebbnek tűnik,mint a WC hely.
Utóbbinál főleg a Vikings, Giants, Eagles, Rams négyest kell figyelni. A Falcons/Panthers elég könnyű schedullal van, szóval náluk még 1 v 2 vereség reális, de komolyabb leolvadás jelenleg nem valószínű.
Persze előbb a saját játékunkkal kell foglalkoznunk, de mivel a hétvégén nem játszunk, így lehet drukkolni a nekünk kedvező eredményekért 😊
több mint 10 éve
Pedig idén elég jól játszik Kearse, amit felé dobnak és elkapható azt megfogja. Én Baldwintól várnék sokkal többet.
több mint 10 éve
Érdekesnek tartom,hogy Wilson kettős coverbe bevágta Kearsenek a labdát, aki kb fel is adta egyből, így easy interception lett belőle, míg van a rosteren egy 6'5'-ös elkapónk, akinek a megszerzett onside-kick-et köszönhetjük, és a SB-ban is kb 100 yardot szerzett, de csak blokkolásra használjuk. Ez azért furcsa, mert a legtöbbet hangoztatott érv Matthews mellőzése mellett, hogy RW nem szeret 1 vs 1-et, embert dobni, csak üresen álló elkapónak. PEdig a két INT a 9ers ellen pont nem ilyen helyzet volt.Egyet értek, én elhiszem hogy emberileg nincs gond Kearse-l jó srác stb, de azért valljuk be, cserélendő játékos.
Ha jól emlékszem üresen volt a Baldwin interceptionnel is.
undisputedly
több mint 10 éve
Érdekesnek tartom,hogy Wilson kettős coverbe bevágta Kearsenek a labdát, aki kb fel is adta egyből, így easy interception lett belőle, míg van a rosteren egy 6'5'-ös elkapónk, akinek a megszerzett onside-kick-et köszönhetjük, és a SB-ban is kb 100 yardot szerzett, de csak blokkolásra használjuk. Ez azért furcsa, mert a legtöbbet hangoztatott érv Matthews mellőzése mellett, hogy RW nem szeret 1 vs 1-et, embert dobni, csak üresen álló elkapónak. PEdig a két INT a 9ers ellen pont nem ilyen helyzet volt.Ha jól emlékszem üresen volt a Baldwin interceptionnel is.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000563532/Sherman-We-could-easily-be-5-1
több mint 10 éve
Visszavárjuk Gust?Naná, lehet hogy csak ez hiányzik?
Helmut Zimmer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Visszavárjuk Gust?
több mint 10 éve
Gratula, bár mondjuk ezt 1 hete is megmondtam volna hogy itt easy W lesz..
több mint 10 éve
Még mindig olyan hibák vannak a rendszerben (O-fal, C.Williams, DC stb), amik meggátolják, hogy contenderként gondoljak magunkra, de jó lenne azért minél több győzelmet összeszedni, aztán talán Jeremy Lane visszatér a sérülésből és leváltja Williams-t. A Sherm-Shead-Burley-Lane négyes már annyira nem is lenne rossz, igaz Burley is sérült most.Ki kellene használni a rövidhét adta lehetőségeket, és ha sikerülne megverni idegenben a Cowboyst, akkor két hetünk lenne felkészülni a Cardinals elleni, csoportgyőzelem szempontjából sorsdöntő meccsre.
több mint 10 éve
Gratulálok. Bár ez hullagyalázás volt. Egy holt szar csapat ellen sima gyala.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Mondtál valami valami Hobbitról is, 😊 bejött.
több mint 10 éve
Éppen gyengének nem mondanám, az első INT-ig kifejezetten impresszív volt. Mondjuk utána dobott két hülyeséget, tény.Oximoron
Medvepapa
több mint 10 éve
Éppen gyengének nem mondanám, az első INT-ig kifejezetten impresszív volt. Mondjuk utána dobott két hülyeséget, tény.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Utóbbi ma váratlanul gyenge volt.Megnyugodtam, hogy nem vagytok annyira rosszak, mint amennyire lefestitek magatokat 😊Köszönjük az elismerést, igazán jól esik... :p
Kikaptatok három hibátlan csapattól meg a Ramstől idegenben, a hátralevő scheduleból kiindulva, sztem 11-5-tel, vagy 10-6-tal wildcard helyen bementek a playoffba, ahol már senki sem akar majd veletek játszani. Szerintem 😊
gabokocka
Nem a kikapással volt a gond, hanem a kikapás módja, de mindegy is! A fal +
Wilson játékából kiindulva, inkább hagyjuk a tervezgetést.
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Megnyugodtam, hogy nem vagytok annyira rosszak, mint amennyire lefestitek magatokat 😊Köszönjük az elismerést, igazán jól esik... :p
Kikaptatok három hibátlan csapattól meg a Ramstől idegenben, a hátralevő scheduleból kiindulva, sztem 11-5-tel, vagy 10-6-tal wildcard helyen bementek a playoffba, ahol már senki sem akar majd veletek játszani. Szerintem 😊
gabokocka
Nem a kikapással volt a gond, hanem a kikapás módja, de mindegy is! A fal +
Wilson játékából kiindulva, inkább hagyjuk a tervezgetést.
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Beast Mode...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Megnyugodtam, hogy nem vagytok annyira rosszak, mint amennyire lefestitek magatokat 😊Kikaptatok három hibátlan csapattól meg a Ramstől idegenben, a hátralevő scheduleból kiindulva, sztem 11-5-tel, vagy 10-6-tal wildcard helyen bementek a playoffba, ahol már senki sem akar majd veletek játszani. Szerintem 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
vegre nem kaptunk pontot a 4. negyedben , hihetetlen volt vegig nezni 😄
több mint 10 éve
na még a végén win, most jön majd a 4. negyed hááát reméljük a legjobbakat😀