Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Lynch pályára fog lépni? NFL.com szerint nem vett részt az edzésben még, nem tudom hogy 100%-ra mi lesz, ezért kérdem meg itt.A múlt hétvégén is csak a meccsnapon dőlt el, hogy játszik. Ha nem is 100, de legalább 90 százalék, hogy a 11. fordulót sem hagyja ki. Tegnap éppen azért kapott egy pihenőnapot, hogy vasárnap bevethető legyen.
Coolearie
Szerkesztette: tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Lynch pályára fog lépni? NFL.com szerint nem vett részt az edzésben még, nem tudom hogy 100%-ra mi lesz, ezért kérdem meg itt.
több mint 10 éve
Szila kösz a véleményt Másvalaki? Redskins fanok? Sapka?
Konkrét megfigyelések, vélemények az elmélettel kapcsolatban?
Igen? Nem? Én megpróbáltam szinesíteni a folklórt! 😊 😊 😊
üdv.
H
több mint 10 éve
Istenem... mik vagytok? politikusok?beszéljetek már érthetően 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Nekem van véleményem az írásról, és nem is megkérdőjelezni akartam Helmut állítását, hanem ténylegesen a miértje érdekel(ne). Lehet, hogy ugyanúgy látjuk, lehet másképp, sőt az is lehet, hogy ugyanaz a véleményünk, csak más ok(ok)ból. Mivel egy cikk sokféle okból lehet rossz és jó. Tehát lehet félre lettem értve, akkor sorry, de talán így már világos mint a Borsodi.Hát mit mondjak? hogy nem értem, h ez a cikk miért rossz? felvet egy dolgot, alátámasztja érvekkel. Mi ebben a rossz? Biztos én vagyok túl buta (veled együtt Maci), de számomra teljesen érthető a dolog. Megtámadható? persze, de észrevett egy pattern-t, amit kifejt. Hogy ebben mi a rossz, számomra magas...Köszönöm a "választ"! 😊Redskins szurkolók majd szólnak, ...szoktak!Rossz cikk mintapéldája:Azt is elmondhatnád, hogy miért, rajtam kívül a Redskins szurkolókat is biztosan érdekelné.
www.hawkblogger.com/2015/11/the-titanic-wake-of-scot-mccloughan.html
Helmut Zimmer
Medvepapa
Seahawks fanoknak van kialakult véleménye, majd ők is jelzik, ha más a véleményük.
Helmut Zimmer
Medvepapa
ezúton is szeretnék felkérni mindenkit, hogy segítsen megérteni... megköszönném.
SeaSzilaHawk
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Hát mit mondjak? hogy nem értem, h ez a cikk miért rossz? felvet egy dolgot, alátámasztja érvekkel. Mi ebben a rossz? Biztos én vagyok túl buta (veled együtt Maci), de számomra teljesen érthető a dolog. Megtámadható? persze, de észrevett egy pattern-t, amit kifejt. Hogy ebben mi a rossz, számomra magas...Köszönöm a "választ"! 😊Redskins szurkolók majd szólnak, ...szoktak!Rossz cikk mintapéldája:Azt is elmondhatnád, hogy miért, rajtam kívül a Redskins szurkolókat is biztosan érdekelné.
Helmut Zimmer
Medvepapa
Seahawks fanoknak van kialakult véleménye, majd ők is jelzik, ha más a véleményük.
Helmut Zimmer
Medvepapa
ezúton is szeretnék felkérni mindenkit, hogy segítsen megérteni... megköszönném.
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Köszönöm a "választ"! 😊Redskins szurkolók majd szólnak, ...szoktak!Rossz cikk mintapéldája:Azt is elmondhatnád, hogy miért, rajtam kívül a Redskins szurkolókat is biztosan érdekelné.
Helmut Zimmer
Medvepapa
Helmut Zimmer
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Redskins szurkolók majd szólnak, ...szoktak!Rossz cikk mintapéldája:Azt is elmondhatnád, hogy miért, rajtam kívül a Redskins szurkolókat is biztosan érdekelné.
Helmut Zimmer
Medvepapa
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Rossz cikk mintapéldája:Azt is elmondhatnád, hogy miért, rajtam kívül a Redskins szurkolókat is biztosan érdekelné.
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
www.cbssports.com/fantasy/football/news/seahawks-paul-richardson-no-practice-wednesday/remélem hamar visszatér Richardson
Irvin kb 2 hét kiesés. pass rush megérezheti. Clark hajrá! sacket várok tőle. bár most éppen Staley lesz vele szembe ha Irvin helyén játszik 3rd downokon
több mint 10 éve
Rossz cikk mintapéldája:www.hawkblogger.com/2015/11/the-titanic-wake-of-scot-mccloughan.html
több mint 10 éve
Közben Chris Matthewst kirakta a csapat... Az is sokatmondó, hogy a SB-ban megmutatta, mire lehet képes, ebben az évben volt össz. 4 elkapása. Ráadásul pont akkor, amikor sérült Lockette, Richardson, Lockett bokája is fáj.Logikus. Matthewst az SB-re tartogattuk idén is, de sajnos idén nem lesz SB, ezért cut. 😊
Nadal17
több mint 10 éve
Mathieu nekem nagy kedvencem... ET utódjaként tekintek rá... egy-két év és a legjobb FS lesz, de már ott kopogtat... néha mond egy-két dolgot, de hát ki nem... sztem nincs ezzel semmi baj, szépen visszajött a college-ban elkövetett hülyeségeiből...
több mint 10 éve
Miért is? Egyszer nem láttam vagy hallottam, hogy fikázta volna az ellenfelet vagy mondjuk balhézott volna, de nyugodtan megcáfolhatsz valami videóval vagy linkkel.Honey Badger véleménye:világ legunszimpatikusabb sportolói közé tartozik ez a kis gyökér. (még ha igaza is van most 😀 )
"I don’t think they use him quite as creatively as the Saints used him," Mathieu told PFT Live. "I played against Jimmy in 2013 when he was with the Saints, and I mean he was all over the field. The biggest thing with them was [they] created mismatches for him, and [Sunday] he wasn’t really in a position where we felt like it was a mismatch."
Nadal17
emellé kurvára túlértékelt. amugy a pickjénél is agyonverte őt baldwin(?), csak szar volt a passz.
braxa88
Túlértékelt?? Szezononként 2 INT, 1 sack meg kb 50 tackle azért nem a szar kategória. Rookie évében all-pro csapattag, idén egyik héten def. player of the week.
www.pro-football-reference.com/players/M/MathTy00.htm
több mint 10 éve
Turbin örökölheti meg a tegnap kirakott C. Michael helyét a Cowboysnál.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Honey Badger véleménye:világ legunszimpatikusabb sportolói közé tartozik ez a kis gyökér. (még ha igaza is van most 😀 )
"I don’t think they use him quite as creatively as the Saints used him," Mathieu told PFT Live. "I played against Jimmy in 2013 when he was with the Saints, and I mean he was all over the field. The biggest thing with them was [they] created mismatches for him, and [Sunday] he wasn’t really in a position where we felt like it was a mismatch."
Nadal17
emellé kurvára túlértékelt. amugy a pickjénél is agyonverte őt baldwin(?), csak szar volt a passz.
több mint 10 éve
Honey Badger véleménye:"I don’t think they use him quite as creatively as the Saints used him," Mathieu told PFT Live. "I played against Jimmy in 2013 when he was with the Saints, and I mean he was all over the field. The biggest thing with them was [they] created mismatches for him, and [Sunday] he wasn’t really in a position where we felt like it was a mismatch."
több mint 10 éve
Sajnos az idei évre lefőtt a kávé, meg lehet kezdeni a felkészülést a következő szezonra. Én is kíváncsian várom, hogy ki lesz az első "áldozata" az idei szereplésnek...
több mint 10 éve
Ezt a Matthews dolgot nem igazán értem, mint ahogy azt sem miért nem kapott több szerepet... Furcsa és érthetetlen dolok történnek idén nálatok...
több mint 10 éve
Maximálisan egyet értek veletek!! De szerintetek ez megvalósítható? Pl hogy elküldjék Kábelt? Ki dönt erről P.C., P.A.?? Belátják hogy a hiba forrása első körben itt keresendő? Mert ugye facebook, twitter, instagram sok más nfl, seahawks-os forumon Bevell-t és Cable nevét említik nagyon sokan. Csak mint tudjuk az nfl egy nagy üzlet, és biztos nem adnak a szurkolók ,,szavára" (ezalatt értem hogy a szurkolók fejeket követelnek).Szerintem,ha Cable megy, és újraépítjük a falat, lehet keresnivalónk.így kell lennie!
undisputedly
braxa88
több mint 10 éve
Szerintem is előrébb lennénk, de cable csak szimptóma... 😕Szerintem,ha Cable megy, és újraépítjük a falat, lehet keresnivalónk.így kell lennie!
undisputedly
braxa88
több mint 10 éve
Szerintem,ha Cable megy, és újraépítjük a falat, lehet keresnivalónk.így kell lennie!
undisputedly
több mint 10 éve
Közben sebtében fórumra vetem azt a gondolatot amit egyszer már megosztottam, de aktualitása igazából most is van.Mi ment félre?
Egy dominó effektus első dominója. Ez a dominó a 2013-as és 2014-es évben öltött testet igazán, és lett olyan véleményformáló erő először amely már PC-t is képes volt befolyásolni.
Ez a dominó a 2013-as és 2014-es sikerekből épül, mely sikereket egy átlagos, átlagon aluli/rossz passprot és szintén gyenge runblock fallal értük el. Amikor még McQuistan és Giacomini, vagy a túlsúlyos Carpenter játszott a falban. Az elmúlt két év olyan kártyát adott Tom Cable kezébe, amelyet kiterítve sikerrel győzte meg a fizetési sapka alatt hirtelen magát légüres térben találó PC-t.
espn.go.com/nfl/story/_/id/12872859/seattle-seahawks-o-line-coach-tom-cable-says-college-offenses-really-really-bad-fundamentally
"I can go get a guy who runs a little faster, jumps a little higher and has an aggressive streak in him on defense and start with him," Cable said. "I'm going to have to retrain an offensive lineman out of college anyway."
Cable, aki az Oline edző poszt mellett assistant HC is (!), véleményem szerint meggyőzte PC-t, hogy működni fog a rendszere. Ahogyan a kiemelésben is olvasható, Cable elmélete szerint az egyetemről kikerülő O-linemenek a spread offense térnyerése miatt használhatatlanok, és mivel úgyis meg kell őket tanítani a T/C/G posztokra, így sokkal jobb, ha egy fizikálisan tehetségesebb védőt tanít meg, hiszen időt nem veszít. Ezért lett Sweezy, Gilliam, Nowak stbstb beépítve a falba, és ez mételyezte meg az O#-t. Hogy ez Cable ötlete volt, nem csak a fenti nyilatkozat bizonyítja számomra, hanem az a tény is, hogy PC az építkezést részben az O-fallal kezdte. Itt vannak a magas pickek amiket az első 2 évben felhasználtunk az O-falra:
2010 - 1/6 (!) Okung (értelemszerűen az első pickünk)
2011 - 1/25 (!) Carpenter (első pick)
2011- 3/11 (!) Moffitt (második pick a drafton)
Látszik tehát, hogy PC a run-run-boom stratégiáját nem akarta jöttment 6. körös játékosokra építeni, ezért invesztált a falba. Unger ugye a régi rezsim kb egyetlen játékosa volt aki maradt alatta, ő 2009-ben, egy évvel PC előtt jött 2/17-ként.
Egyértelmű számomra, hogy a sikerek és a capspace hiány vezettek oda, hogy PC elhitte Cablenek, hogy 6. és 7. körös DT-k átképzésével jól funkcionáló falunk lesz.
Nem lett.
Ezzel borult a futásalapú játék, nem tudtuk enni az órát, a labdabirtoklásra épülő játékunkból annyi lett, hogy meccsenként 10 percet voltak fent a támadók, 50-et a védők. Amikor pedig fent voltak, hátrányban már nem futhattunk, dőlt tovább a dominó, passzolni kellett egy passhappy rendszerre alkalmatlan irányítóval, akinek a jó 3rd down és a playaction játékokon alapuló számai elkezdtek zuhanni, és jelenleg ott állunk, hogy a liga alsó feléhez tartozik, konkrétan rém gyengén játszik.
Szerintem,ha Cable megy, és újraépítjük a falat, lehet keresnivalónk.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Sok a minőségi celpont. Tök érthető a cut...