Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
cards meccs után írtam h Wilson 10td az lófing, na azóta két meccsen 8td 0 int, 138 és 148as rating. így kell!OLra és Rawlsra sem lehet panasz, nem volt rossz..
de a passzjáték. legszebb. Baldwin klasszis és vezér. Kearse is király vot, Kevin Smithre is lehet számítani. Lockett keveset volt játékban, de labda van nála akkor nyílván király csak Jimmyt sajnálom nagyon. 😕
Willsonnak megint elő kell lépnie, és Helfetet is többet kell majd használni.
védelem... Thomas élete legrosszabb meccse volt ez biztos. Shead tetszett összességében, nagyon nehéz feladata volt Brayanttel, de megoldotta a hosszú passszokat is 1 kivétellel. pedig volt vagy 5.
Shermanre nem lehet panasz, sőt. Lane rozsdás még nagyon.
pass rush több kell. Bennett megint idióta volt. pedig már 5-6 meccsel ezelőtt azt hittem megjavult, de Avril jobb nála. Clark végre!
szét lett kapva a védelem, de még egy ilyen passzattack, ennyi fegyverrel nincs a ligában. és nyertünk. labdaszerzések nagyon kellettek
na de végre PO helyen vagyunk!
nagyon jó meccs volt. nagyon jó offensezel (mi? 😀 ). 30pontot kapva nyerünk több mint egy TD különbséggel. na ilyen mikor volt?
vasárnap Vikings. ha nyerünk akkor nagy leovadás kell ahhoz h ne legyen PO.
több mint 10 éve
Remélem Grahamnel mégsem akkora a baj, mint ami a képernyőn látszott!Úgy néz ki, még nagyobb. PC szerint a patella szalagja sérült, ez a legmocskosabb térdsérülés. Ha szakadt (szerintem igen), akkor jövő ilyenkor lesz jó esetben a régi,
endorphyn
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Fontos győzelem volt mind a szezon ügyében, mind lélektanilag. Képes a csapat legyőzni a Steelerst és ez tekintve, hogy tízenéves átok, plusz az első SB, szóval mindenképpen nagy szó!A szezonban már nem játszik.
Remélem Grahamnel mégsem akkora a baj, mint ami a képernyőn látszott!
endorphyn
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Fontos győzelem volt mind a szezon ügyében, mind lélektanilag. Képes a csapat legyőzni a Steelerst és ez tekintve, hogy tízenéves átok, plusz az első SB, szóval mindenképpen nagy szó! Remélem Grahamnel mégsem akkora a baj, mint ami a képernyőn látszott!
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Ha ilyen egy celebrity QB, akkor nekünk az kell. 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Talán 2 hete volt is egy kis üzengetés PC vel. (Ez az álmoskonyv szerint nem jó hír). Az én véleményemet pár oldallal korábban olvashatod a byweek kapcsán. DE az igazán lényeges kérdést itt megtalálaod:
Mit gondoltok?
CSABI27
www.seattlepi.com/sports/football/article/Seahawks-coach-Pete-Carroll-looking-for-more-from-6635930.php
Azóta azt látjuk, hogy:
Nem állt ki mögüle a csapat, tehát nagy baj nem gondolom, hogy van.
Niners ellen remekül játszott;
Itt a pompás alkalom ma, hogy megmutassa mire képes. Nagy szükség lenne rá.
több mint 10 éve
A csávóval az az alapvető baj, hogy túl alacsony és nem elég fekete.
Mit gondoltok?
CSABI27
több mint 10 éve
tud ő szélen is játszani. tavaly nemegyszer álltunk úgy fel, h Sherman balon, Lane jobbon,MAxwell pedig slotban. eléggé működött.Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!Reméljük, habar egy kettős keztores után egy év kihagyással visszaterve szerintem rozsdás lesz, és ő is leginkább a slotban jó.
Sebii
Nekünk ez elethalal meccs, arra számítok, hogy kockaztatunk a readoptionnel, és egy adok-kapok meccsen gw drajvval nyerünk.
undisputedly
több mint 10 éve
Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!Reméljük, habar egy kettős keztores után egy év kihagyással visszaterve szerintem rozsdás lesz, és ő is leginkább a slotban jó.
Sebii
Nekünk ez elethalal meccs, arra számítok, hogy kockaztatunk a readoptionnel, és egy adok-kapok meccsen gw drajvval nyerünk.
több mint 10 éve
Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!
több mint 10 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Lynch melett Richardson és Irvin sem játszik vasárnap.Lewis kérdéses
többiek játszhatnak.
több mint 10 éve
😊 21:30www.gohuskies.com/fls/30200/gameday_applecup/images/2015_Apple_Cup_Logo.png

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én optimistán látom, lesz ott 2 win😊A háromból az egyik szerintem is meg lesz. Én is végigzongoráztam pár lehetőséget, amik alapján az Atlanta lehet veszélyes, ha a Pantherstől legalább 1 meccset elvesznek, de a többit a Vikes kivételével hozzák. Valószínűleg nekünk is az a meccs lesz a legfontosabb. A lényeg, hogy 3 vereség nem nagyon fér bele, de 2 -vel még nagyon jók az esélyek.Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
undisputedly
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.
A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
undisputedly
Nadal17
több mint 10 éve
A háromból az egyik szerintem is meg lesz. Én is végigzongoráztam pár lehetőséget, amik alapján az Atlanta lehet veszélyes, ha a Pantherstől legalább 1 meccset elvesznek, de a többit a Vikes kivételével hozzák. Valószínűleg nekünk is az a meccs lesz a legfontosabb. A lényeg, hogy 3 vereség nem nagyon fér bele, de 2 -vel még nagyon jók az esélyek.Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
undisputedly
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.
A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
undisputedly
több mint 10 éve
Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
undisputedly
braxa88
több mint 10 éve
Jó játékot 😀elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
espn.go.com/nfl/playoffs/machine
NFC nálam:
East --> Dallas 8-8 (Giants is 8-8, de tiebreakert bukják)
North --> Green Bay 12-4 (Viking 9-7-el bukja a WC tiebreakert)
South --> Panthers 15-1
West --> Cardinals 14-2
WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊
undisputedly
több mint 10 éve
Jó játékot 😀espn.go.com/nfl/playoffs/machine
NFC nálam:
East --> Dallas 8-8 (Giants is 8-8, de tiebreakert bukják)
North --> Green Bay 12-4 (Viking 9-7-el bukja a WC tiebreakert)
South --> Panthers 15-1
West --> Cardinals 14-2
WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
The sports hernia surgery for Seahawks RB Marshawn Lynch was completed this morning, source said. Things went fine, hope is for late Dec.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=s2R2sH2ScBMPlayoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi
Nadal17
😊
több mint 10 éve
Hát sajnos nem valószínű, hogy siettetni kellene neki a gyógyulást....Playoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi
Nadal17
több mint 10 éve
Playoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi