Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
tudjukGraham tradehez:Graham önmagában több,mint egy 1. kör.
Schneider csak 16 játékosnak adott 1.körös besorolást.
ugye 31.picket tradeltük el.braxa88
Amúgy nem is csak egy 1. körért szereztük.undisputedly
több mint 9 éve
Graham tradehez:Graham önmagában több,mint egy 1. kör.
Schneider csak 16 játékosnak adott 1.körös besorolást.
ugye 31.picket tradeltük el.braxa88
Amúgy nem is csak egy 1. körért szereztük.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Graham tradehez:Schneider csak 16 játékosnak adott 1.körös besorolást.
ugye 31.picket tradeltük el.
több mint 9 éve
SeaSzilaHawkAz a baj,hogy egyenlőségjelet teszel az 1. körös és a nem csapatjátékos jelző közé.
Szerintem ez nem feltétlenül van így. E.T. is 1. körös volt, mégis lehet motiválni.
Mindegy,hogy honnan húzunk, ha első körös tehetségeket találunk hátul is. Ebben egyetértünk.
Az alapvető gondolat az volt, hogy általánosságban minél későbbi pickjeid vannak, annál kisebb az esélye,hogy a legtehetségesebbeket elviszed. Erre vázoltam fel a teljesség igénye nélkül azt az egyenletet, aminek az lett a vége, hogy kb minden poszton a 10 legtehetségesebbnek tartottat elviszik előttünk.
Abban is egyetértünk szerintem,hogy ha x csapat elviheti 10 éven keresztül a legjobb 100 játékost, y csapat meg 10 éven keresztül a 100-200 közötti legjobbakat (vagy annak tartottakat), akkor hacsak nem egy géniusz ül a kispadon forradalmi ötletekkel, nagy rá az esély,hogy x csapat rostere erősebb lesz.
Tehát nem kell magyarázni,hogy minél jobb pickjeid vannak, annál nagyobb az esélye a telitalálatra.
1. körös és 4. körös játékos fizetése között nagyságrendekkel kisebb a fizetés különbsége, mint egy FA jó/elit és egy újonc között. Ez volt a mondandóm lényege. A leginkább fizetésigényes posztok a mai fociban a Qb,WR,CB,DE/OLB. Ha ezekre költöd a drafton a legértékesebb erőforrásaid és/vagy máshol húzol ide olyan játékost, aki elitté válik, akkor rengeteget spórolhatsz rajtuk.
Gyakorlatilag ez is szerepet játszott az utóbbi 3 év hotrunjában.
több mint 9 éve
Undi ez a recept alapja, de...Ha nem tartod meg a húzó embereid, az arcát a franchiseodnak, ha nem fizeted meg az embereid, akik sokat tettek érted, akkor 1 nem fognak mindent megtenni a sikerért, 2 nincs arca a franchisenak, nincs kiért szurkolni, nincsenek olcsó FA-k stb.
Ami lehetővé teszi, h ennyi kib.szott jó játékost meg tudunk tartani épp az, h nem nagy egóval rendelkező, illetve kijavítom magam, olyan játékosaink vannak, akik a csapatot, a társaikat előtérbe helyezik és JS megértette velük, h megkapják a pénzük, de egy kicsit engedni kell ahhoz, h mindig ott tudjunk lenni.
Ebben kb mindenki, 1-2 kivétellel, partner volt. Kam, Sherm, Bennett, Avril stb. szerződései is ezt mutatják.
A recept az sokkal komplikáltabb, mert emberekről van szó, egyéniségekről, de JS-PC páros olyan mentalitással áll a dolgokhoz, ami példa... a csapat a legfontosabb, ha nem akarsz tagja lenni, vagy nem teszel meg mindent, vagy nem vagy elég jó, akkor viszlát. Ide tartozik az is, hogy hajlékonynak kell lenned tárgyalásokkor. Nem azt jelenti, hogy nem fizetnek meg, de a játékosnak tudnia kell a helyzetet, és képesnek kell lennie kompromisszumra. Pl Maxwell erre nem volt képes, ezért könnyes búcsú. De nincs ezzel gond, Ő ezt szerette volna, nálunk annyit nem lehetett adni, ennyi.
Undi, beszélsz első körös draftról, de hát mióta nem volt top10-es pickünk? (remélem sokáig nem is lesz 😀) Utsó sztem Okung volt, aztán top20-ban ET meg hülye gyerek... nem mindegy honnan húzunk jó játékost, főleg (amiről már beszéltünk), hogy olyan talent level van, h sok jó játékos nem fér be a rosterbe; mert a fizetésük sem egyforma. Na most ha első körben húzol mondjuk a starter OLB-t nem annyit kell fizess neki, mintha pl 4. körbe húzod, és az az 1-2 milka is fontos tud lenni ám.
Ha már úgy sem biztos h beletrafálunk az első kör végén, akkor nem mindegy?... persze értem, h a szurkolónak hiányzik, hogy első kör, kezdő, SB-t nyerő hall of famer-t húzunk dolog... de nem mindegy hogy melyik körből?
A lényeg sok draftjog, mert így nő az esély h beletrafálunk... sztem am ez egy nagyon fontos draft lesz... a csapat jövőjében nagyon sokat fog nyomni ez a draft. Ha beletrafálunk, akkor 4-5 évig nagyon erősek leszünk, ha nem akkor még mindig jók leszünk, de akkor már sztem kell egy kis kozmetikázás már részről is...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Azért én örülnék a helyetekben ennek a sok választási lehetőségnek!Azért nálatok hagyománya van a jó hátsókörös pickeknek! Chanchellor 133, Sherman 154, Malcolm Smith 242, Maxwell 173, Forsett 233, Baldwin és Kearse Undrafted!Kisülhet ebből még valami jó is 😀RattlesnakeA sorminta alapján jól látszik,hogy D# oldalon nagyon jól draftolunk, és nagyrészt sikerül draftról építkezni. O# oldalon viszont nem tudunk a börzéből konzisztensen meríteni (erre mondjuk lehetne pozitív konklúzió,hogy legalább nem csesztük el az első köröst, mert Graham biztosan jó lesz).
Persze igen, Medvepapa érve is szolgálhat megnyugtatásul, miszerint &@#@ amíg ott vagyunk a közelben, de szerintem a siker manapság így néz ki:
1, Jó draft (2012), főleg olyan pozíciókban ami nagyon sok pénzt visznek, így egy telitalálat draftolt újonc rengeteget spórol (QB,WR,CB,DE,OLB)
2. Spórolsz velük Qb esetében évi 15 millát (RW), CB esetében (Sherm) 6-7 milliót, stbstb, ezekből vehetsz hasznos játékosokat (Bennett,Avril).
3. A roster allaround talent szintje ezzel megemelkedik.
4. Csempiönship
Viszont sokkal nagyobb rá az esély,hogy a fent említett top pozíciókba (QB,WR,CB,DE,OLB) a draft elején tudsz húzni olyan játékost aki liga szinten top10 lesz. Nem draft szinten, hanem liga szinten. (Helló Oakland-Mack/Carr)
Legalábbis a modern fizetési limites rendszerben ez egy nagyon jól működő recept a sikerre.
És pl hagyjuk a kommenteket, hogy "pont ....", "ki nem .... le" stb. Ez csak egy felvetés, és ha valaki nem akarja tovább fűzni akkor ne olvassa (nem Medvepapára gondolok 😛).
több mint 9 éve
Mondjuk ettől függetlenül találhatunk rendszerfit játékosokat bőven, csak kicsit megöli az illúziót, hogy gyakorlatilag 3. éve vagy nincs első körösünk, vagy nem válik belőle liga szinten is elismert játékos.undisputedlyNyersen fogalmazva telibesz@rom az első köreinket amíg folyamatosan SB(közeli) résztvevő a csapat. 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Mondjuk ettől függetlenül találhatunk rendszerfit játékosokat bőven, csak kicsit megöli az illúziót, hogy gyakorlatilag 3. éve vagy nincs első körösünk, vagy nem válik belőle liga szinten is elismert játékos.undisputedlyLehet úgy is nézni, hogy idén Graham az első körösünk. 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
Azért én örülnék a helyetekben ennek a sok választási lehetőségnek!Azért nálatok hagyománya van a jó hátsókörös pickeknek! Chanchellor 133, Sherman 154, Malcolm Smith 242, Maxwell 173, Forsett 233, Baldwin és Kearse Undrafted!Kisülhet ebből még valami jó is 😀
több mint 9 éve
Abszolút nem értek az egyetemi focihoz,deelvileg O# oldalon van QB;G/C;LT;RT;RB;WR;SlotWR
D# oldalon pedig CB;SS;FS;MLB/ILB;OLB;DE;NT
(A pozíciókba bele lehet kötni, de most csak egy hozzávetőleges számot akarok kapni)
Ez úgy 14 poszt kvázi. Két pickünk van 100-on belül,másik három 140-en belül.
Ami 140-en kívül(vagy ahhoz közel) van az már kb olyan , mintha minden poszton a 10 legjobbat már elvitték volna.
Mondjuk ettől függetlenül találhatunk rendszerfit játékosokat bőven, csak kicsit megöli az illúziót, hogy gyakorlatilag 3. éve vagy nincs első körösünk, vagy nem válik belőle liga szinten is elismert játékos.
több mint 9 éve
itt vannak a részletek, hogy hogy lettek elszámolva a pickek:A 4 pick stimmel, kihagytam egyet. Bocsi. Tietek még a 6/34 pick is. Javítottam az eredeti hszben is.iktriadAkkor én is mellélőttem kicsit... Van négy tavalyi FA-kompenzáció: Tate, Browner, Giacomini, McDonald + a Harvin- és a Graham/Unger-trade következményei.tejbegrrr!!!
nfllabor.files.wordpress.com/2015/03/03-23-15-compensatory-draft-picks.pdf
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szerintetek elképzelhető, hogy RW a következő szezonban is a rookie-szerződése szerinti pénzért játszik majd?www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25119962/russell-wilson-prepping-as-if-hes-playing-out-his-rookie-deal-in-2015
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
pickek:2 63
3 95
4 112
4 130
4* 134
5 167
5* 170
6 180
6* 209
6* 214
7 248
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A 4 pick stimmel, kihagytam egyet. Bocsi. Tietek még a 6/34 pick is. Javítottam az eredeti hszben is.iktriadAkkor én is mellélőttem kicsit... Van négy tavalyi FA-kompenzáció: Tate, Browner, Giacomini, McDonald + a Harvin- és a Graham/Unger-trade következményei.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
jobbra számítottam. :/
több mint 9 éve
A 4 pick stimmel, kihagytam egyet. Bocsi. Tietek még a 6/34 pick is. Javítottam az eredeti hszben is.Jött idén is 3 extra pick Goodelltől:Úgy olvastam, hogy négy kompenzációs picket kapunk, köztük két negyedik köröst, így lesz összesrn 11 választásunk a drafton.
4/35
5/34
6/39
Aztán használjátok fel okosan, tudjátok a közeljövő Seahawks játékosai a távolabbi jövő jaguárjai. 😉iktriad
Wisniewski még mindig nem kelt el, állítólag 4 milliót kérne, de azt eddig senki nem adta meg neki.tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Jött idén is 3 extra pick Goodelltől:Úgy olvastam, hogy négy kompenzációs picket kapunk, köztük két negyedik köröst, így lesz összesen 11 választásunk a drafton.
4/35
5/34
6/39
Aztán használjátok fel okosan, tudjátok a közeljövő Seahawks játékosai a távolabbi jövő jaguárjai. 😉iktriad
Wisniewski még mindig nem kelt el, állítólag 4 milliót kérne, de azt eddig senki nem adta meg neki.
több mint 9 éve
Jött idén is 4/35
5/34
6/34
6/39
Aztán használjátok fel okosan, tudjátok a közeljövő Seahawks játékosai a távolabbi jövő jaguárjai. 😉
több mint 9 éve
Egy kicsit off, de kíváncsi vagyok arra,hogy idén a Bills és Greg Roman tudja-e installálni Harvint a runheavy rendszerükbe. Amiért foglalkoztat ez a kérdés az az, hogy ez lehet egyfajta indikátora annak,hogy Bevell tényleg ...., vagy Harvin a problémás eset.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
@seahawks_hu twitteren. kövessétek. mostmár aktívabb lesz mint eddig.
több mint 9 éve
bowl.hu/forum/alairasok/seattle_seahawks_2015
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
C. J. Wilson (ex-Oakland DE) nézhet be hozzánk a héten.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
LS-t sem kell már draftolni, Clint Gresham még három évre aláírt, összesen 2.7 millióért. 😊