Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
azért sem hiszek a cserében, mert volt egy top egy centerünk évekig, és akkor is hasonlóak voltak a meccseink képe.(eltekintve attol 4-5 meccstől 2012-2013ban amikor 40-50pontokat szórtunk és bejött offense oldalon minden)
több mint 10 éve
Igaz, de most úgy gondolkodtam, hogy kb 2-3 évig még nagyon erősnek tűnik a keret, aka Csempionsip window, és így MAck értéke drasztikusan megnő. A másik, hogy nem offseasonban vagyunk sajnos, és az ilyen trade deadline előtti cseréknek van egy bizonyos felára.mind2 rengetegOkung + Kearse és egy 3. kör szerintem bőven megtenné. Előbbi minden bizonnyal máshová igazol a szezon végeztével, és idén nem is játszik jól, plusz sérülésekkel is bajlódik.Azt pletykálják (tehát kb 5-10% valószínűsége van), hogy Alex Macket szívesen elvinnénk a Barnáktól, és cserébe pl Kearse és pick (pickek) mehetnek.4.kör + Kearse és deal 😊
Mack fizetése managelhető lenne, ha aláírási bónuszt kapna, és átstrukturálnánk pl Mabenet (fórumok szerint nála lehetséges lenne).
Remélem van igazságalapja a történetnek, és legalább próbálkozunk.
undisputedly
braxa88
Másik scenarió nálam Kearse + egy 1. és két 6. kör. 😀 Bagó lenne Mack szintű centerért.
Szerk: Igazából Thomas is jöhetne 😀
undisputedly
30éves már Mack
feladni érte egy fanchise LTt? még ha lejár a szerződése akkor is...+még egy WR és pick. ami 3kör?!
a másik :
Mack= Kearse+1.kör+6.kör+6.kör
Unger+1-kör=Graham+4-kör
aha 😀
braxa88
Amúgy jó eljátszani a gondolattal, de nyilván nem lesz belőle semmi 😊
Ezért nem is kiáltottam egyből keresztrefeszítésért. Nyilván lehetett volna mellkasra is menni, de nem tisztem az ilyen "vitákat" eldönteni. Elég annyi, hogy elvileg maradandó károsodást nem szenvedett 😊Jobbulást Lockettenek. Nagyon csúnya ütés volt, fejre... undisputedlyno offense, és nem célom a safety-t védeni, és tényleg őszintén jobbulást kívánok innen is, de: ha a játékos előre hajtja a fejét, akkor nehéz nem fejre kapni az ütést...
és bár kapott büntit a Dallas blindside blockért, szerintem nem az volt, Lockett pont azért hajtotta le a fejét mert látta a védőt és, hogy több erőt tudjon a vállvédővel belevinni a saját ütésébe... (és nem azért, mert meg akarta nézni kioldódott-e a cipőfűzője)
4&sok, FG-t rúg a Dallas, időt kérünk, erre mi történik? 12 embert küldünk fel a playre, és csak a bírói hiba miatt nincs 1st down a Dallasnak.undisputedlya bírók azt nyilatkozták később nem járt volna 12 emberért automatic first down, mert field goal szituációban ha a védő játékos egyértelműen lefelé megy, akkor nem kell alkalmazni a szabályt, de én ezt nem találom a szabálykönyven
operations.nfl.com/the-rules/2015-nfl-rulebook/#rule-5.-players,-substitutes,-equipment,-general-rules
rva
Ez érdekes, mert láttam már szerintem FG kísérletnél is alkalmazni a szabályt.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
mind2 rengetegOkung + Kearse és egy 3. kör szerintem bőven megtenné. Előbbi minden bizonnyal máshová igazol a szezon végeztével, és idén nem is játszik jól, plusz sérülésekkel is bajlódik.Azt pletykálják (tehát kb 5-10% valószínűsége van), hogy Alex Macket szívesen elvinnénk a Barnáktól, és cserébe pl Kearse és pick (pickek) mehetnek.4.kör + Kearse és deal 😊
Mack fizetése managelhető lenne, ha aláírási bónuszt kapna, és átstrukturálnánk pl Mabenet (fórumok szerint nála lehetséges lenne).
undisputedly
braxa88
Másik scenarió nálam Kearse + egy 1. és két 6. kör. 😀 Bagó lenne Mack szintű centerért.
undisputedly
30éves már Mack
feladni érte egy fanchise LTt? még ha lejár a szerződése akkor is...+még egy WR és pick. ami 3kör?!
a másik :
Mack= Kearse+1.kör+6.kör+6.kör
Unger+1-kör=Graham+4-kör
aha 😀
több mint 10 éve
Jobbulást Lockettenek. Nagyon csúnya ütés volt, fejre... undisputedlyno offense, és nem célom a safety-t védeni, és tényleg őszintén jobbulást kívánok innen is, de: ha a játékos előre hajtja a fejét, akkor nehéz nem fejre kapni az ütést...
és bár kapott büntit a Dallas blindside blockért, szerintem nem az volt, Lockett pont azért hajtotta le a fejét mert látta a védőt és, hogy több erőt tudjon a vállvédővel belevinni a saját ütésébe... (és nem azért, mert meg akarta nézni kioldódott-e a cipőfűzője)
4&sok, FG-t rúg a Dallas, időt kérünk, erre mi történik? 12 embert küldünk fel a playre, és csak a bírói hiba miatt nincs 1st down a Dallasnak.undisputedlya bírók azt nyilatkozták később nem járt volna 12 emberért automatic first down, mert field goal szituációban ha a védő játékos egyértelműen lefelé megy, akkor nem kell alkalmazni a szabályt, de én ezt nem találom a szabálykönyven
operations.nfl.com/the-rules/2015-nfl-rulebook/#rule-5.-players,-substitutes,-equipment,-general-rules
Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
Okung + Kearse és egy 3. kör szerintem bőven megtenné. Előbbi minden bizonnyal máshová igazol a szezon végeztével, és idén nem is játszik jól, plusz sérülésekkel is bajlódik.Azt pletykálják (tehát kb 5-10% valószínűsége van), hogy Alex Macket szívesen elvinnénk a Barnáktól, és cserébe pl Kearse és pick (pickek) mehetnek.4.kör + Kearse és deal 😊
undisputedly
braxa88
több mint 10 éve
Azt pletykálják (tehát kb 5-10% valószínűsége van), hogy Alex Macket szívesen elvinnénk a Barnáktól, és cserébe pl Kearse és pick (pickek) mehetnek.4.kör + Kearse és deal 😊
undisputedly
több mint 10 éve
Azt pletykálják (tehát kb 5-10% valószínűsége van), hogy Alex Macket szívesen elvinnénk a Barnáktól, és cserébe pl Kearse és pick (pickek) mehetnek.Mack fizetése managelhető lenne, ha aláírási bónuszt kapna, és átstrukturálnánk pl Mabenet (fórumok szerint nála lehetséges lenne).
több mint 10 éve
Nem nagyon szoktam szeretni a mindenben a rosszat látjuk dolgokat, drámai kijelentésekkel fűszerezve, de az elmúlt néhány meccs alapján ilyen pontmennyiséggel semmi esélyünk és nem igazán látszik, hogy a támadójáték javulna. A védelem összekapta magát, egyébként a meltdownoknál is össz. 1 TD-vel sőt esetenként FG-al kellett volna őket kisegíteni és megvan a meccs (gondolok itt a másfél negyeden keresztüli puntokra és 1-2 perces birtoklásokra). A stábnak valóban jár a pacsi, hogy felismerték az extra blokkolók szükségességét, ugyanakkor szemet szúrt, hogy passzjátékoknál fél méterrel nem tudnak elszakadni az embertől az elkapóink. 2 SB után elég frusztráló egy hasonló erősségű kerettel töketlenkedni.
több mint 10 éve
Most már nem lehet arra se panasz hogy Graham nem kap labdát. Wagner mutatásán amit Bennett felé intézet jót kacagtam😀 Én is úgy látom hogy Lynch-nek ürül a tartály, persze remélem hogy csak rossz passzban volt most, Nem ivott előtte beastmode coffeet😀 Jön a pihi, remélem edzésen senki nem sérül le. Két hét múlva várjuk hazai pályán az Arizona-t, amire nagyon fel kell kötni a gatyát.. Van egy olyan érzésem hogy itt nagyon bevállalós játékok lesznek.
több mint 10 éve
Wilson intje nem az ő hibája volt, Bailey elbaszt a a cutblokot illetve Hardy nagyot védekezett.Wilson a pasz elindításakkor még azt látta h Hardy földön lesz, hát nem jött be. Amugy Bailey többékevésbe helyt állt.
Lynch az utolsó perctől eltekintve nekem tetszett.
A TE-jeink nagyon jók, igen Willson is!
több mint 10 éve
Jobbulást Lockettenek. Nagyon csúnya ütés volt, fejre... Meglepődtem amúgy, hogy bevágták többször is ahogyan eszméletlenül a földre zuhan, gyanítom nem dícsérik meg a vágószobában dolgozókat (úgy hívják?). A lényeg, hogy nfl.com szerint jobban van,de további tesztek miatt bent tartották.Negatívumok:
Az utolsó 16 perc:
-Russ interception a saját endzoneunkban (azért elismerés, hogy szerelte a nála 3x-4x nagyobb Hardyt, aki így nem tudta TD-re váltani, a védelem pedig csak 3 pontot engedett)
-Blokkolt FG
-Egy 50 yardos Lockett visszahordást semmissé tevő Sherm szabálytalanság
-Egy agyatlan personal fault Bennettől amikor a Dallasnak csak FG távba kellett eljutni
-Lynch hagyta, hogy ktiegyék oldalvonalon kívülre, megállítva az órát és esélyt adva a Dallasnak a fordításra.
4&sok, FG-t rúg a Dallas, időt kérünk, erre mi történik? 12 embert küldünk fel a playre, és csak a bírói hiba miatt nincs 1st down a Dallasnak.
Sikerült majdnem elcsókerkedni a végét, és ez edzői felelősség. Nekik kléne fegyelmet tanítani, és tudatosítani, hogy nem szabad kilépni, vagy nem kellenek az agyatlan flagak, vagy időkérés után megszámolni, hogy hány ember van a pályán. Amúgy ez a "12 ember megy fel" sorozatosan kísért minket.
Hosszú hétről jövünk, de nem voltunk képesek kivideózni, hogy Cassel tud futni? Ez nem sok dicsfényt jelent Kris Richardsnak.
Az O-line gyengesége, és az alább már kifejtett heavy setek teljesen megmételyezték az offensive gameplant
Lynch. Tudom, hogy Ő szent tehén, de már nem az aki volt. Jó lenne kicsit több Rawlst látni, sokkal dinamikusabbak a cutjai, és kicsit eluzívabbnak is tűnik.
Pozitívumok:
Sherm tényleg fantasztikusan játszott, akkor is, ha Dez talán nem volt 100%. Csak a szerencsén és Bryanten múlt, hogy nem szedett 2 picket is.
KJ és Kancellár is jól játszott, a védelem kezd egyre jobban összeállni. Kevesebb a kommunikációs hiba.
Graham nagyon hasznosan játszott, és amikor 5 védő volt rajta, akkor is esélye volt megszerezni a labdát.
Bevell, amiért felismerte, hogy heavy setek kellenek (nem a playhívása!)
BTW az, hogy a hibákról ejtek szót, nem azt jelenti, hogy a pozitívumokat nem látom, de inkább arra fókuszálok, hogy min kell javítani, hol van terület a fejlődésre. Ha ez nem tetszik valakinek, nem kell olvasni.
Most pedig pár szó a "pesszimizmusom" alapjáról:
Idén nagyon tömött a rájátszáshoz vezető ösvény, mutatom miért.
WC helyért vívott harcban a közvetlen riválisok:
Minnesota 5-2
Hátralévő ellenfelek: STL; OAK; GB ; ATL; SEA; ARI; CHI; NYG;GB
Szerencsére nagyon nehéz sorsolásuk van, és játszanak a közvetlen riválisok többségével, ami nekünk win-win szituáció.
Atlanta: 6-2
Hátralévő ellenfelek: SF; IND; MIN; TB; CAR; JAX; CAR; NO
Még 4 győzelmet bőven behúznak, az szerintem a minimum a jelenlegi állapotok szerint, tehát egy 10-6 a minimum amivel számolni kell náluk.
New Orleans 4-4
Hátralévő ellenfelek: TEN; WAS; HOU; CAR; TB; DET; JAX; ATL
Legalább 5 vagy 6 győzelem még túlzás nélkül kinéz nekik, az pedig 9-7 vagy 10-6.
Arizona 5-2
Hátralévő ellenfelek: SEA; CIN; SF; STL; MIN; PHI; GB; SEA
Nagyon nem könnyű. Mindenképpen verni kell őket bye week után. Érdekesség, hogy most nekik is byeweek lesz, így ők is 2 hetet tudnak ránk készülni.
St. Louis 4-3
Hátralévő ellenfelek: MIN; CHI; BAL; CIN; ARI; DET; TB; SEA; SF
5 győzelmet bőven szereznek még.
Az Eastből nem másolok be csapatot, mert vélhetően ott csak a csoportgyőztes játszik. Jól látható tehát, hogy 5 csapat is van rajtunk kívül a 2 wilcard helyre, és ebből mindenkinek jobb a mérlege, egyedül a Saints áll szintén 4-4-el.
A közvetlen riválisokat tehát ütni kell, kezdve a Cardinalsszal.
több mint 10 éve
Jogos az szerintem is fumble volt, de a megadott TD és úgy tudom, hogy egymás után nem lehet időt kérni még nekünk sem.A zebrák ténykedése volt még kritikán aluli, de hál istennek inkább a javunkra tévedtek.őőő mcfadden fumble?
Benett pedig agyatlan barom.
BigBaltazar
bennett agyatlan, de nagyot játszik hetek óta.
Wagner ahogy mutatta neki h gondolkozzál már te gyökér 😀
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
A zebrák ténykedése volt még kritikán aluli, de hál istennek inkább a javunkra tévedtek.őőő mcfadden fumble?
Benett pedig agyatlan barom.
BigBaltazar
bennett agyatlan, de nagyot játszik hetek óta.
Wagner ahogy mutatta neki h gondolkozzál már te gyökér 😀
több mint 10 éve
jaja. nem is tudom hány 3WRes felállás volt, vagy 4WR.es nem sok. és ezekből inkább futottunk (meg 2.féidőre amugy is 3 WR maradt Lockette és Matthews sérülésével. Richardsont persze jegeljük.)"Ember", látszik,hogy csak most kezdtél forumozni.Ennél az O-nal nincs szanalmasabb a ligában. Felejtsük el a PO-t igy.ember , toled meg egy pozitiv hozzaszolast nem latot itt meg senki , 1 sack volt a meccsen , azt is mi szereztuk , a faltol szerintem tobb nem kell , a tobbiek meg jatszottak amit tudnak evek ota , a lenyeg W semmi mas
Lockettenek Jobbulást, nagyon csúnya ütést kapott. Két éve kb Tate osztott ki rgy hasonlót Wittennek,akkor a fél dallasi közösség a fejét követelte...
undisputedly
Sherman
Ha pedig a meccset is figyelted volna, tudnád, hogy végig dupla Te -és, extra blokkolos falakkal alltunk fel, ráadásul a passzok sem center alól, hanem shotgunbol jöttek, ezért kellett Jimmynek harmas - egyszer 5-os!-fedezesekbe is odahajitani a labdát, és ezzel a 6-7 blokkoló 4 passrusherre, és shotgun passz elvvel sikerült stabilizálni a falat. Ember.
undisputedly
Willson és Tukuafu nagyon sokat maradt blokkolni.
legszembetűnőbb egy 3&kb10 volt ahol, Kearse, Baldwin, Graham, Willson, Lynch volt fenn. nem olyan nehéz ezt levédekezni.
és ugye a cowboys semmit sem bliccelt, télleg végig 3v4 emberes falukban bíztak. ezt nagyjábol meg is fogtuk a mi mércénkkel.
és ugye Kearse hatalmas 0., Baldwin megfogása sem nagy feladat, maradt Jimmy.
Wilson meg válasszon közülük kb 3 másodperc alatt, aztán ugyis már menekülnie kell.
és Wilson. megint kihozta a maxot, kár h ilyen offensetársakkal ez csak 1TD meccsenként.
Taláb majd RIchardsonnal, és Rich, Lockett, Graham, Baldwin elkapókkal lehet már operálni (persze a szar fal ezt is limitálja)
több mint 10 éve
A zebrák ténykedése volt még kritikán aluli, de hál istennek inkább a javunkra tévedtek.Benett pedig agyatlan barom.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
"Ember", látszik,hogy csak most kezdtél forumozni.Ennél az O-nal nincs szanalmasabb a ligában. Felejtsük el a PO-t igy.ember , toled meg egy pozitiv hozzaszolast nem latot itt meg senki , 1 sack volt a meccsen , azt is mi szereztuk , a faltol szerintem tobb nem kell , a tobbiek meg jatszottak amit tudnak evek ota , a lenyeg W semmi mas
Lockettenek Jobbulást, nagyon csúnya ütést kapott. Két éve kb Tate osztott ki rgy hasonlót Wittennek,akkor a fél dallasi közösség a fejét követelte...
undisputedly
Sherman
Ha pedig a meccset is figyelted volna, tudnád, hogy végig dupla Te -és, extra blokkolos falakkal alltunk fel, ráadásul a passzok sem center alól, hanem shotgunbol jöttek, ezért kellett Jimmynek harmas - egyszer 5-os!-fedezesekbe is odahajitani a labdát, és ezzel a 6-7 blokkoló 4 passrusherre, és sgotgun passz elvvel sikerült stabilizálni a falat. Ember.
több mint 10 éve
You must be new here. Ohhh wait.Ennél az O-nal nincs szanalmasabb a ligában. Felejtsük el a PO-t igy.ember , toled meg egy pozitiv hozzaszolast nem latot itt meg senki , 1 sack volt a meccsen , azt is mi szereztuk , a faltol szerintem tobb nem kell , a tobbiek meg jatszottak amit tudnak evek ota , a lenyeg W semmi mas
undisputedly
Sherman
több mint 10 éve
Sherman allpro volt tegnapa D# a 4győzelmünkön nem engedett TDt.
offense, szar, de amikor kellett meccsnyerő driveot nyomtak.
4-4, jön a bye, aztán Cards. kötelező.
több mint 10 éve
Lockettenek Jobbulást, nagyon csúnya ütést kapott. Két éve kb Tate osztott ki rgy hasonlót Wittennek,akkor a fél dallasi közösség a fejét követelte...Az Sean Lee volt. És van itt egy szurkolótársad, aki az avatarjában még mindig azzel kérkedik, nagypofájú Tateről nem is beszélve.
undisputedly
Egyébként gyors gyógyulást Lockettenek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ennél az O-nal nincs szanalmasabb a ligában. Felejtsük el a PO-t igy.ember , toled meg egy pozitiv hozzaszolast nem latot itt meg senki , 1 sack volt a meccsen , azt is mi szereztuk , a faltol szerintem tobb nem kell , a tobbiek meg jatszottak amit tudnak evek ota , a lenyeg W semmi mas
undisputedly
több mint 10 éve
Ha pozitívumokat kell keresni, kb annyi, hogy Lockette-nek nincs komolyabb baja. Sacket nem nyeltek be a srácok, de a fal továbbra is kabaré volt, úgy pakolták őket odébb, mint egy rongybabát. Sherman nagyot játszott, Caryn nem szoptunk sokat. Ilyen támadójátékkal semmi esélyünk, a D#meg nem védekezik hanem a szart takarítja a támadók után...
több mint 10 éve
Ennél az O-nal nincs szanalmasabb a ligában. Felejtsük el a PO-t igy.Lockettenek Jobbulást, nagyon csúnya ütést kapott. Két éve kb Tate osztott ki rgy hasonlót Wittennek,akkor a fél dallasi közösség a fejét követelte...
több mint 10 éve
Seahawks inactives:hatalmas meccs kell a Dtől h ebből meccs legyen :/
Tye Smith,
Steven Terrell,
Bryce Brown,
Kristjan Sokoli,
Russell Okung,
Cooper Helfet,
David King.
Nadal17
több mint 10 éve
Seahawks inactives:Tye Smith,
Steven Terrell,
Bryce Brown,
Kristjan Sokoli,
Russell Okung,
Cooper Helfet,
David King.
több mint 10 éve
No meg ugye Carry Williams is pályára lép nálunk, és amíg ő pályán van, bármikor képesek vagyunk egy 75yardos TD-t bekapni, még Casseltől is. (Remélem bye week után játszhat már Lane, és kiszorítja ezt a fakezűt. Amúgy elég nagy trick volt a Philly frontofficetól, hogy az NFC akkor még egyik élmenőjéhez engedték ezt a szerencsétlent)Szerintem a kulcs a pass rush lesz. Nyomás alatt kell tartani Casselt, hogy hibázzon, mert Caryt Dez szénné égeti, Williams meg sebességből veri meg 10/8szor. Dallas fal ellen ez nem lesz egyszerű, szóval jó lenne a támadóknak is hozzátenni valamit. Nem a legjobb passzban lévő ellenféllel játszunk, kevés hibával meglehet.Könnyen lehet, hogy Bryantre Shermant állítjuk rá, oldaltól függetlenül.
Nadal17
tejbegrrr!!!