Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Jelenleg 97 játékos van a rosteren. 😊 Draft után nagyon jó előérzeteim vannak a következő szezonnal kapcsolatban, brutálisan erős keretünk lehet, ha nemcsak a régiek hozzák a tőlük jól megszokottat, hanem az újak közül is többen megugorják azt a szintet.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Azert kapott egy hirt nalunk 😊34 éves plusz alulméretezett is.FucuA korral nincs gond. Pont nálatok van a ligában a legöregebb long snapper, 38 éves. 😊Szamár
www.seahawks.hu/nate-boyer-long-snapper/
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
braxa88
12 534
na szóval én nekem tetszik ez a class, jobb mint az előző kettő.clark jó szituációs rusher lehet, lockettből bármi jo kijöhet, ha a 3olmberből 2jobb lesz mint carpenter és lewis akkor már nyertünk. gwacham projekt azon helyen nagyon tetszik, murphy meg egy magas db, amik nálunk beválnak.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
poole és glowinski og leszsokoli meg c
matthewsra nagyon számítamak
lockett legnagyobb erénye a returnek
gwacham schofield jelyére jött
clarkot nagyon szereti a csapat
ezeket schneider mondta
több mint 9 éve
ez igaz, de ő a 18. szezonját kezdi meg 😊34 éves plusz alulméretezett is.FucuA korral nincs gond. Pont nálatok van a ligában a legöregebb long snapper, 38 éves. 😊Szamár
itt az írás (kicsit lejjebb kell tekerni és ott kezdődik): mmqb.si.com/2015/04/06/nate-boyer-long-snapper-green-beret-nfl-draft/
több mint 9 éve
34 éves plusz alulméretezett is.FucuA korral nincs gond. Pont nálatok van a ligában a legöregebb long snapper, 38 éves. 😊
több mint 9 éve
És ami lemaradt: UDFA Nate Boyer, LS, Texas. 34 éves, leszerelt zöldsapkás. Ez szép volt Carrolléktól. 😊gyeekMMQB-n olvastam róla cikket óriási story. 34 éves plusz alulméretezett is.
több mint 9 éve
Ahogy néztem a srácot elég tökös és elég jókezű ahhoz, hogy ez ne csak egyszeri produkció legyen. És azért nagyon nem UDFA szintű cornerektől szakadt el a döntőn.Chris Matthews mennyi szerepet kaphat a SB villogás után?biztos többet szánnak neki, mint tavaly, de nagy rotáció lesz... az h mennyire fogunk több passzjátékot hívni? sztem egy kicsivel többet, h Lynchet még jobban óvjuk szezon végére. De hát mondom, sztem a rotáció miatt nem lesz nagy produkciója, max end zone környékén, ha nagyon elveszik Jimmy-t, akkor egy-egyben megkaphatja egy párszor.SeaSzilaHawk
Braxát már kérdeztem PM-ben, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.Bazzani
Persze most már több figyelmet kap ha pályára kerül.
több mint 9 éve
Chris Matthews mennyi szerepet kaphat a SB villogás után?biztos többet szánnak neki, mint tavaly, de nagy rotáció lesz... az h mennyire fogunk több passzjátékot hívni? sztem egy kicsivel többet, h Lynchet még jobban óvjuk szezon végére. De hát mondom, sztem a rotáció miatt nem lesz nagy produkciója, max end zone környékén, ha nagyon elveszik Jimmy-t, akkor egy-egyben megkaphatja egy párszor.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Ross Apo ilyen névvel csak All-pro lehet. 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Seattle SeahawksAlex Singleton LB Montana State
Nate Boyer LS Texas
Quayshawn Nealy LB Georgia Tech
Travon Reed CB Auburn
Tory Slater DL West Georgia
Ross Apo WR BYU
Thomas Rawls RB Central Michigan
Ronnie Shields TE Kentucky
Ronald Martin S LSU
rossz apó 😀
több mint 9 éve
rantotthus
261
PC: "We go into this camp thinking that Chris is going to be a big guy and the big receiver in this offense."
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Chris Matthews mennyi szerepet kaphat a SB villogás után?Mivel megint sikerült 5-10 körüli WR-t draftolni, nagy szükségünk lehet rá a továbbiakban is.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
UDFA érkezők: Austin Hill WR, Rod Smith RB
több mint 9 éve
Első blikkre ez a draft is a védelemről szólt. Kíváncsi vagyok milyen O falat álmodtak össze PC-ék.Hátha a Britt projektből is lesz valami. Emlékszem Carp is kukagyanús volt kezdő évében, aztán ha nem is elit, de használható G lett belőle. Most jöhet a mélyebb elemzés és a sakkozás, meglátjuk mire ment ki a játék. Szokás szerint kapunk egy C- minősítést a draftért, aztán irány a SB.
Érdekesség: az egyik haveromat úgy hívják, hogy Szokoli Krisztián.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Chris Matthews mennyi szerepet kaphat a SB villogás után?Braxát már kérdeztem PM-ben, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
És ami lemaradt: UDFA Nate Boyer, LS, Texas. 34 éves, leszerelt zöldsapkás. Ez szép volt Carrolléktól. 😊gyeek+ Brandon Cottom RB (FB?)
www.hammerandrails.com/2015/5/2/8538493/a-user-s-guide-to-brandon-cottom-seahawks-ufa
több mint 9 éve
És ami lemaradt: UDFA Nate Boyer, LS, Texas. 34 éves, leszerelt zöldsapkás. Ez szép volt Carrolléktól. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
krankovics
407
Megvan a teljes lista: www.seahawks.hu/nfl-draft-2015-seahawks-valasztasok/
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Sokoli! 😀tejbegrrr!!!twitter.com/JonRyan9/status/594608246423302144
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Sokoli draftolását majdnem biztosra vettem, nagyon nézegettük (GM játékban ezért be is huztam 7.körben)amugy OGnek mondták be, Cable megint alkothat 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Sokoli! 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
gwacham érdekes projetnek tűnik
több mint 9 éve
nekem idáig Tye Smith húzása tetszik a legjobban... a highlightjai nagyon jók... egy kis Sherm. Nagyon jó érzéseim vannak ezzel a pickel kapcsolatban. OOOoweeeee....
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Cable szerint mindkét negyedik körben draftolt falemberből lehet center is akár.tejbegrrr!!!akkor jelenleg lehetetlen megjósolni h mi lesz a kezdő fal. nem baj, Okungon kívűl nincs is senkinek tuti helye, menjen is a harc, kezdjen a legjobb ötös