Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Most írta alá a szerződését, még kb 3 év van belőle. Az egész amúgy azért történt, mert Lynch kiharcolta magának ugyanígy a több pénzt, és ott engedtünk. Ha Bennett esetén is engedünk, akkor sorban jönni fog minden más, érvényes szerződés alatt lévő játékosunk.Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
Bennett pedig az öltözőben tekintéllyel bír. Nem engedhetjük meg, hogy megint problémák legyenek. És akkor még nem is beszéltünk arról, ha esetleg RW-t még idén kifizetik valahogy, akkor biztosan megindul a zúgolódás. Szerintem csere kellene. Wilkerson pedig pont kvázi tradeblockon van, Bowles pedig szereti a hybrid játékosokat, biztosan hasznát venné Bennettnek, és ráadásul talán jobban is ismeri a Cardos múltja miatt. Bennett pedig "boldog" lehetne New Yorkban, az ottani sajtó elég nagy lenne a szájához (nem a gondolataihoz 😀 ). Kár,hogy már nem Idzik van ott.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊
Tetszene 😊undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?alap 😀
Tetszene 😊undisputedly
több mint 9 éve
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Tetszene 😊
több mint 9 éve
... Én speciel szívesen elolvasom bárki véleményét, max nem értek vele egyet. Nincs itt semmi hiba.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tudom, h mindenki szeret elítélni másokat és pálcát törni a feje fölött. csak ne legyünk álszentek. nem tudjuk, h mi történt és már nem is fogjuk tudni. ha nőverő, akkor tetszene, h a csapatnál van? engem nem izgat, nem a kedvencem lenne, engem személy szerint nem izgat. izgatja ez az FO-t és az egész csapatot. de tudjuk, h nem csak férfiak tudnak bántalmazni nőket, hanem fordítva is előfordul, csak akkor a férfi egy nyámnyila puncinak van nevezve. ez a fordított esete a dérfi sok nővel van, milyen fasza gyerek, nő van sok férfival, egy k... . Mint mondtam, nem tudjuk mi történt, mert a nő nem tett feljelentést. Több, mint valószínű megütötte vagy nekilökte valaminek. Hogy miért, azt nem tudjuk. Ne törjünk pálcát a feje felett. És az, hogy vannak olyanok, akik így már nem tudnak szurkolni a csapatnak? így jártak. keressenek más csapatot, mondjuk a friss SB győztes, akiről most kiderült, h tényleg játszottak a labda felfújósdival vagy a szenteknek, mert ott csak fejdíjak voltak. Ne legyünk álszentek, senki sem tökéletes, egy "organizáció" sem.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Ha Clark nőverő és még a pick is magas volt érte, akkor a menedzsment alkalmatlan. Tuti, hogy nem nyúlhattak ennyire mellé, az túl látványos lenne, a JS-PC páros pedig nem a nyeretlen kétévesek kategória. Ha behúzták ilyen magasan, akkor annak alapja van. A Medvefőnökkel értek egyet, lássuk mit tud a pályán, aztán ítéljünk. A tapasztalatok alapján, ha úgy alakul, mire mi elítélnénk már rég nem lesz a csapatnál.garrett27Azért nem nézek draftot, mert ami utána jön az mindennek a legalja.
Véleménye mindenkinek lehet, csak tartsa meg magának. Nem tudom van e szánnivalóbb kategória annál, hogy "Mayock Wannabe"...
több mint 9 éve
Ha Clark nőverő és még a pick is magas volt érte, akkor a menedzsment alkalmatlan. Tuti, hogy nem nyúlhattak ennyire mellé, az túl látványos lenne, a JS-PC páros pedig nem a nyeretlen kétévesek kategória. Ha behúzták ilyen magasan, akkor annak alapja van. A Medvefőnökkel értek egyet, lássuk mit tud a pályán, aztán ítéljünk. A tapasztalatok alapján, ha úgy alakul, mire mi elítélnénk már rég nem lesz a csapatnál.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Na mondjuk ez megint olyan hogy bizonyíték híján ne akarjunk már elítélni valakit csak az alapján amit több ezer km-re olvasunk. Mivel nincs következménye, foglalkozzunk a pályán mutatott játékával, az sokkal izgalmasabb. Persze ettől még nem muszáj "lájkolni" a választást. Illetve lehet hogy ebben az esetben naív a FO, nem hiszem (tudom), de szerintem ha annyira nyilvánvaló nőverésről beszélnénk, akkor egyáltalán szóba sem jött volna a draftolása, nemhogy 3-4. körösként beszéljenek róla. Hozzáteszem ha nem lesz balhéja és a focira koncentrál, a legjobb DE-ünk is lehet 2-3 éven belül magánvéleményem szerint.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Graham a LB zónában bőven elég lesz, főleg ha még Willson-t is számoljuk. Mellettük slotban Baldwin, a szélen pedig Lockett(rookie)-Matthews-Kearse-Norwood-Prich rotálhat. Egy runheavy csapatnak ez pont elég.A játék minden elemére van ember.
Én a Frank pickel nem vagyok kibékülve. Érdekes, én sosem kerültem olyan helyzetbe, hogy a barátnőm, vagy bármely hölgy ismerősöm ájultan feküdjön egy hotel szoba padlóján úgy, hogy rajta kívül csak én vagyok ott. Képmutatás ez a részünkről, meg a nagy "nőverő ide nem kell" mantránk is mehet le a csatornába.
És a nagy nyomozásunkról az üggyel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy a csapat is elismerte, hogy a rendőrség által tanúként kihallgatott 2 személy közelébe se mentünk valami információért. Tényleg mély kutatás/nyomozás lehetett.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Ő tight end.
több mint 9 éve
Nekem még mindig az a problémám, hogy nincs olyan "igazi" No. 1 WR-ünk 😕DuffGraham?😊
több mint 9 éve
Érdeklődni nálam vagy a 06705131536-os számon. divat-ruha.vatera.hu/uniszex_ruhazat/uniszex_felsoruhazat/uniszex_pulover_kardigan/eredeti_seattle_seahawks_szurkoloi_pulover_2072558735.html
több mint 9 éve
Baldwin, Kearse, Lockett, Richardson, Matthews, Norwood. (LockettE cut) + Graham, Willson. nem olyan katasztrófa a WR sor amugybraxa88csak tudjuk, h nálunk a WR-ek úgy hullanak, mint a legyek.. jó lenne ebben a szezonban majd sok sérülés nélkül megúszni.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
braxa88
12 534
minden wr sherman ellen akar tdt szerezni mert az a legnagyobb kihívás illetve dicsőség.
több mint 9 éve
Nem tudom volt-e már, de ez vicces:www.youtube.com/watch?v=MJEdWZuXo6Q
Lockett arra a kérdésre, hogy ki ellen szeretne leginkább TD-t szerezni, Richard Shermant mondta. Hát, edzéseken még összejöhet. 😀
több mint 9 éve
Nekem még mindig az a problémám, hogy nincs olyan "igazi" No. 1 WR-ünk 😕DuffEz megy évek óta. Harvint most nem számolom, ő csak lehetőség maradt, Tate meg Detroitban futotta ki magát. Ennek is megvan az előnye, fogalmad sincs kinek passzol RW (sokszor ő sem😀😀😀 )
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
strong lehetett volna :-/
több mint 9 éve
Duff
3 133
Nekem még mindig az a problémám, hogy nincs olyan "igazi" No. 1 WR-ünk 😕
több mint 9 éve
braxa88
12 534
irvin nem kapja meg az 5.éves opciótreagált twitteren: That's shit is nothing! FUCK THAT OPTION!
😀
Willson snapjeit nem hiszemh elnyeli kell egy blokkoló TE. sokat lesz amugy is Graham WR pozícióban.
sztem norwood kuka, nem várok tőle semmit
több mint 9 éve
Baldwin, Kearse, Lockett, Richardson, Matthews, Norwood. (LockettE cut) + Graham, Willson. nem olyan katasztrófa a WR sor amugybraxa88Richardsonból lehet,hogy újbóli komoly sérülése miatt nem lesz semmi már.
Lockette special teamer
Matthews a meglepetés erejével hatva domborított egyet a SB-on, előtte egész évben elkapása sem volt egy olyan egységben ahová az utcáról is besétálhatott volna bárki gyakorlatilag (mondom ezt úgy,hogy nekem az egyik ekdvenc tavalyi igazolásom volt)
Kearse kb 3. számú elkapó, jobb napjain halványabb No. 2.
Norwood tavaly alig mutatott valamit, belőle még bármi lehet.
Lockett újonc, reméljük aprít.
Baldwinnak lehet,hogy ez az utolsó éve,nem? Ő átlag feletti slotba.
Graham probowler.
Willson snapjeit meg el fogja nyelni Graham.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Baldwin, Kearse, Lockett, Richardson, Matthews, Norwood. (LockettE cut) + Graham, Willson. nem olyan katasztrófa a WR sor amugy
több mint 9 éve
Tessu
151
Itt a legautentikusabb vélemény: Pete Carroll "We go into this camp thinking that Chris is going to be a big guy and the big receiver in this offense," said Carroll. "He is as good as it gets to fill that expectation. We’ll see how he does."Ahogy néztem a srácot elég tökös és elég jókezű ahhoz, hogy ez ne csak egyszeri produkció legyen. És azért nagyon nem UDFA szintű cornerektől szakadt el a döntőn.Chris Matthews mennyi szerepet kaphat a SB villogás után?biztos többet szánnak neki, mint tavaly, de nagy rotáció lesz... az h mennyire fogunk több passzjátékot hívni? sztem egy kicsivel többet, h Lynchet még jobban óvjuk szezon végére. De hát mondom, sztem a rotáció miatt nem lesz nagy produkciója, max end zone környékén, ha nagyon elveszik Jimmy-t, akkor egy-egyben megkaphatja egy párszor.SeaSzilaHawk
Braxát már kérdeztem PM-ben, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.Bazzani
Persze most már több figyelmet kap ha pályára kerül.Bazzani
Az SB - ben azért Bráner ellen már nem igazán villogott.
több mint 9 éve
Aguirre
341
www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap3000000490708/2015-Draft-Grade-SeahawksVolt akitől "A" minősítést kapott a Seahawks a draftra, ha úgy vesszük, hogy Jimmy Graham az első körös, akkor valóban nagyon jó lett a draft, de a többieket is beleszámítva, tényleg sok ígéretes tehetség kerülhet a csapatba, akikből már csak ki kell hozni a maximumot.
több mint 9 éve
Egy indexes cikk róla:Azert kapott egy hirt nalunk 😊34 éves plusz alulméretezett is.FucuA korral nincs gond. Pont nálatok van a ligában a legöregebb long snapper, 38 éves. 😊Szamár
www.seahawks.hu/nate-boyer-long-snapper/endorphyn
http://index.hu/sport/amerikaifutball/2015/04/12/zoldsapkas_nfl_34_eves_ujonc/