Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 284 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Vasárnap gyertek a Rácskertbe Seahawks - Cardinals meccset nézni 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
A Browns elküldte Turbint.
tejbegrrr!!!
Harvin meg valszeg visszavonul....
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
A Browns elküldte Turbint.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát.
Medvepapa
Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
tomi-tomi
Ezt is tudom, nem is rád gondoltam. 😊

Hanem Helmutra ebben az esetben, aki biztos nem azért osztotta meg a linket, mert tetszettek neki a képek. De lehet megcáfol és akkor vezeklek. 😊
Medvepapa
Nem kell vezekelni, nekem valóban más elképzeléseim vannak a bye week hatékony kihasználásáról egy 4-4 es csapat esetében ... a hiba azén készülékemben van!
Helmut Zimmer
Nem feltétlen van hiba a készülékedben, de tartom, hogy mivel nem ismerjük Wilson bye week-es teljes programtervét(ha Te igen oszd meg kérlek velünk is) én nem ítélem el, mert kikapcsolódik egy kis időre...mivel a hétvégét töltötték Mexico-ban nem az egész hetet.
Medvepapa

1. Tomi azt kérdezte, hogy mit kéne csinálnia bye weeken. Erre írtam, hogy edzenie, gyakorolnia, legközelebb teszek mosolygó arcot.
2. Nyílván nem ismerem a programot, nem is kell ismernem, mert tudom, hogy ha valami nem működik emberileg, szakmailag ezen a szinten, akkor semmennyi idő sem drága, hogy megjavítsuk. Erre van szakmailag a bye és emberileg a nem szervezett csapattevékenység. Szerintem ennek súlyát nem kell magyaráznom főleg egy irányító vonatkozásában. A konkrét hétvégével nincs bajom, csak azzal, hogy nem látok változást.
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Medvepapa
Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
tomi-tomi

Hanem Helmutra ebben az esetben, aki biztos nem azért osztotta meg a linket, mert tetszettek neki a képek. De lehet megcáfol és akkor vezeklek. 😊
Medvepapa
Nem kell vezekelni, nekem valóban más elképzeléseim vannak a bye week hatékony kihasználásáról egy 4-4 es csapat esetében ... a hiba azén készülékemben van!
Helmut Zimmer
Nem feltétlen van hiba a készülékedben, de tartom, hogy mivel nem ismerjük Wilson bye week-es teljes programtervét(ha Te igen oszd meg kérlek velünk is) én nem ítélem el, mert kikapcsolódik egy kis időre...mivel a hétvégét töltötték Mexico-ban nem az egész hetet.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Medvepapa
tomi-tomi

Medvepapa
több mint 10 éve
Medvepapa
tomi-tomi
edzenie, gyakorolnia!
több mint 10 éve
Medvepapa
tomi-tomi

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Medvepapa

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
 thebiglead.com/2015/11/08/russell-wilson-and-ciara-taking-full-advantage-of-seahawks-bye/
Helmut Zimmer
Eltereli a figyelmét ez a nő az edzésekről 😀 😀
Oszi
Az én figyelmemet is elterelné...
Medvepapa
Persze, csak a Tiedet nem az edzésekről! 😀

(Mintha narancsbőrös lenne a combja. 😛 )
tomi-tomi
Ez igaz.
Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát. Nyilván bye week-en képbe kerül a magánélet, mekkora bűn ez. Pl. Brady ha jól tudom az idei szabad hetét a testvére esküvője miatt végig a családjával töltötte. Tudom nem ugyanaz a kávéház, de szerintem minden joguk meg van ehhez, mivel emberekről beszélünk nem gépekről. Na mindegy, csak szerintem túl van ez a Ciara ügy is fújva, mivel közismert emberekről beszélünk természetesek ezek a fotók. Az meg nem Wilson hibája, hogy videózás közben nem készül róla celeb fotó, a médiát az a része nem érdekli. Meglepődnék, ha változott volna a munkamorálja. C'mon Man.

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 813 — SuperBowl Champions 2013/2014
Remélem.Bevell nézte a Titans meccset. Ott is az a legnagyobb probléma, hogy agyoncsapjak Mariotat,de az új edző elég jó formaciokat vakasztott és így zéró sack és minimális hit volt csak a Saints ellen.

Lane nagy.upgrade Williamsen.
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Remélhetőleg feltöltődtek a kis nyaralás alatt (Ciara biztosan...) és RW top formáját fogja hozni az Arizona ellen.
Jó hír is akad azért: Lane újra a csapattal edzett, Lockette hazarepült Seattlebe, Richardson pedig vélhetően visszatérhet.
Azért ennyi talenttel (RW,Lynch backfield- Jimmy - Lockett és PRich speed- Baldwin megbízható, Matthews SB) csalódás lenne, ha megint csak a szerencsétlenkedést látnánk 3&outok formájában a támadóktól.
Nadal17
Jó lesz ez😊
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Remélhetőleg feltöltődtek a kis nyaralás alatt (Ciara biztosan...) és RW top formáját fogja hozni az Arizona ellen.
Jó hír is akad azért: Lane újra a csapattal edzett, Lockette hazarepült Seattlebe, Richardson pedig vélhetően visszatérhet.
Azért ennyi talenttel (RW,Lynch backfield- Jimmy - Lockett és PRich speed- Baldwin megbízható, Matthews SB) csalódás lenne, ha megint csak a szerencsétlenkedést látnánk 3&outok formájában a támadóktól.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
 thebiglead.com/2015/11/08/russell-wilson-and-ciara-taking-full-advantage-of-seahawks-bye/
Helmut Zimmer
Oszi
Medvepapa
Persze, csak a Tiedet nem az edzésekről! 😀

(Mintha narancsbőrös lenne a combja. 😛 )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Helmut Zimmer
Oszi

több mint 10 éve
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Falcons is kikapott, és a még Romo nélküli Dallas is.

Nekünk a Cardinals elleni meccs már playoff 😊 Szerencsére otthon játszunk.
több mint 10 éve
Én még hiszek a hazai pálya előnyében 😊
több mint 10 éve
Bár az eredmények tényleg kedvezően alakultak a számunkra, a PO-hoz az kellene, hogy mi is az elmúlt két évi formában nyomjuk a novembert, decembert.
Pintyek elleni derbi vízválasztó lesz, lehet....
Sonics
Lesz. Csoportgyőzelemre akkor lesz esélyünk, elnézve a Cards sorsolását. Kell az oda-vissza. A Wild Card már orosz rulett lesz...

több mint 10 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan
Bár az eredmények tényleg kedvezően alakultak a számunkra, a PO-hoz az kellene, hogy mi is az elmúlt két évi formában nyomjuk a novembert, decembert.
Pintyek elleni derbi vízválasztó lesz, lehet....

több mint 10 éve

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 035 — Csodabogár
Spoiler!

Egész jól alakult eddig a hétvége eredmények szempontjából. A közvetlen riválisok közül a Saints kikapott a Titanstől,így 4-5-ös mérleggel áll, azaz egyelőre leelőztük őket. Nekik elég lightos a sorsolások, szóval jól jött ez a Titans győzelem.

A Vikings-Rams meccsen szerintem a nekünk jobb eredmény született, és győzött a Vikings. Azért tartom jobbnak, hogy kikapott a Rams, mert szerintem könnyebb lenne megnyerni a divíziót, mint egy sok csapatos WC harcban odaéni. Elég kemény a sorsolásunk, szóval a biztos a csoport győzelem lenne. A Vikingeknek pedig amúgy is bivaly erős még a sorsolásuk, és jobb, ha nem jön meg a lendület a Kosoknál.

A Panthers is legyőzte a Packerst, így lehetséges, hogy a SB-ba vezető út a kihívóknak nem a Sajtfejek Lambeau Fieldjén keresztül vezet a januári hidegben, hogy a Panthers otthonába kell mennie az adott csapatnak (ahol mi már nyertünk a közelmúltban).
undisputedly
mint a magyar válogatott. a legjobb barátunk a kockás füzet 😀

több mint 10 éve
Spoiler!

Egész jól alakult eddig a hétvége eredmények szempontjából. A közvetlen riválisok közül a Saints kikapott a Titanstől,így 4-5-ös mérleggel áll, azaz egyelőre leelőztük őket. Nekik elég lightos a sorsolások, szóval jól jött ez a Titans győzelem.

A Vikings-Rams meccsen szerintem a nekünk jobb eredmény született, és győzött a Vikings. Azért tartom jobbnak, hogy kikapott a Rams, mert szerintem könnyebb lenne megnyerni a divíziót, mint egy sok csapatos WC harcban odaéni. Elég kemény a sorsolásunk, szóval a biztos a csoport győzelem lenne. A Vikingeknek pedig amúgy is bivaly erős még a sorsolásuk, és jobb, ha nem jön meg a lendület a Kosoknál.

A Panthers is legyőzte a Packerst, így lehetséges, hogy a SB-ba vezető út a kihívóknak nem a Sajtfejek Lambeau Fieldjén keresztül vezet a januári hidegben, hanem a Panthers otthonába kell mennie az adott csapatnak (ahol mi már nyertünk a közelmúltban).

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
A Seahawks szempontjából szerintetek mi lenne a kedvező végeredmény a Rams-Vikings meccsen?
(Mivel mindkét gárda potenciális wild card ellenfél)
Aguirre
Én Rams győzelmet szeretnék, mert ahhoz, hogy esélyünk legyen, mindenképp végig kell söpörnünk az NFC meccseinket, így őket be lehetne már az egymás ellenivel hozni. A Vikings jobban áll, de nincs könnyű sorsolásuk és egy Rams pofon nem tenne jót. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a saját eredmények fogják meghatározni, mert ha sikerül végigvinni max 1 vereséggel a hátralévő meccseket (+Cards oda-vissza) akkor meg van a divízió, ha pedig továbbra is a korábbi meccsek képét látjuk vissza akkor esélytelen a többiektől függetlenül.

Szerk: 3 hazai meccs jön, majd Vikings, Ravens, Browns, Rams. Így leírva többnyire mi vagyunk az esélyesek, ha a srácok összekapják magukat, az is lehet, hogy a Westért fog menni a Cards elleni szezonzáró. | Másik lehetőség, hogy az O# ugyanolyan szar marad, Cary élete meccsét játssza és hosszabbításban kikapunk 3-0ra az Arizonától. |

Szerkesztette: Nadal17