Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Vasárnap gyertek a Rácskertbe Seahawks - Cardinals meccset nézni 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
A Browns elküldte Turbint.Harvin meg valszeg visszavonul....
tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
A Browns elküldte Turbint.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Nem feltétlen van hiba a készülékedben, de tartom, hogy mivel nem ismerjük Wilson bye week-es teljes programtervét(ha Te igen oszd meg kérlek velünk is) én nem ítélem el, mert kikapcsolódik egy kis időre...mivel a hétvégét töltötték Mexico-ban nem az egész hetet.Nem kell vezekelni, nekem valóban más elképzeléseim vannak a bye week hatékony kihasználásáról egy 4-4 es csapat esetében ... a hiba azén készülékemben van!Ezt is tudom, nem is rád gondoltam. 😊Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát.Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
Medvepapa
tomi-tomi
Hanem Helmutra ebben az esetben, aki biztos nem azért osztotta meg a linket, mert tetszettek neki a képek. De lehet megcáfol és akkor vezeklek. 😊
Medvepapa
Helmut Zimmer
Medvepapa
1. Tomi azt kérdezte, hogy mit kéne csinálnia bye weeken. Erre írtam, hogy edzenie, gyakorolnia, legközelebb teszek mosolygó arcot.
2. Nyílván nem ismerem a programot, nem is kell ismernem, mert tudom, hogy ha valami nem működik emberileg, szakmailag ezen a szinten, akkor semmennyi idő sem drága, hogy megjavítsuk. Erre van szakmailag a bye és emberileg a nem szervezett csapattevékenység. Szerintem ennek súlyát nem kell magyaráznom főleg egy irányító vonatkozásában. A konkrét hétvégével nincs bajom, csak azzal, hogy nem látok változást.
több mint 10 éve
Nem feltétlen van hiba a készülékedben, de tartom, hogy mivel nem ismerjük Wilson bye week-es teljes programtervét(ha Te igen oszd meg kérlek velünk is) én nem ítélem el, mert kikapcsolódik egy kis időre...mivel a hétvégét töltötték Mexico-ban nem az egész hetet.Nem kell vezekelni, nekem valóban más elképzeléseim vannak a bye week hatékony kihasználásáról egy 4-4 es csapat esetében ... a hiba azén készülékemben van!Ezt is tudom, nem is rád gondoltam. 😊Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát.Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
Medvepapa
tomi-tomi
Hanem Helmutra ebben az esetben, aki biztos nem azért osztotta meg a linket, mert tetszettek neki a képek. De lehet megcáfol és akkor vezeklek. 😊
Medvepapa
Helmut Zimmer
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Nem kell vezekelni, nekem valóban más elképzeléseim vannak a bye week hatékony kihasználásáról egy 4-4 es csapat esetében ... a hiba azén készülékemben van!Ezt is tudom, nem is rád gondoltam. 😊Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát.Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
Medvepapa
tomi-tomi
Medvepapa
több mint 10 éve
edzenie, gyakorolnia!Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát.Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
Medvepapa
tomi-tomi
több mint 10 éve
Ezt is tudom, nem is rád gondoltam. 😊Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát.Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
Medvepapa
tomi-tomi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát.Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
Medvepapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ez igaz.Persze, csak a Tiedet nem az edzésekről! 😀Az én figyelmemet is elterelné...thebiglead.com/2015/11/08/russell-wilson-and-ciara-taking-full-advantage-of-seahawks-bye/Eltereli a figyelmét ez a nő az edzésekről 😀 😀
Helmut Zimmer
Oszi
Medvepapa
(Mintha narancsbőrös lenne a combja. 😛 )
tomi-tomi
Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát. Nyilván bye week-en képbe kerül a magánélet, mekkora bűn ez. Pl. Brady ha jól tudom az idei szabad hetét a testvére esküvője miatt végig a családjával töltötte. Tudom nem ugyanaz a kávéház, de szerintem minden joguk meg van ehhez, mivel emberekről beszélünk nem gépekről. Na mindegy, csak szerintem túl van ez a Ciara ügy is fújva, mivel közismert emberekről beszélünk természetesek ezek a fotók. Az meg nem Wilson hibája, hogy videózás közben nem készül róla celeb fotó, a médiát az a része nem érdekli. Meglepődnék, ha változott volna a munkamorálja. C'mon Man.
több mint 10 éve
Remélem.Bevell nézte a Titans meccset. Ott is az a legnagyobb probléma, hogy agyoncsapjak Mariotat,de az új edző elég jó formaciokat vakasztott és így zéró sack és minimális hit volt csak a Saints ellen.Lane nagy.upgrade Williamsen.
több mint 10 éve
Remélhetőleg feltöltődtek a kis nyaralás alatt (Ciara biztosan...) és RW top formáját fogja hozni az Arizona ellen.Jó lesz ez😊
Jó hír is akad azért: Lane újra a csapattal edzett, Lockette hazarepült Seattlebe, Richardson pedig vélhetően visszatérhet.
Azért ennyi talenttel (RW,Lynch backfield- Jimmy - Lockett és PRich speed- Baldwin megbízható, Matthews SB) csalódás lenne, ha megint csak a szerencsétlenkedést látnánk 3&outok formájában a támadóktól.
Nadal17
több mint 10 éve
Remélhetőleg feltöltődtek a kis nyaralás alatt (Ciara biztosan...) és RW top formáját fogja hozni az Arizona ellen. Jó hír is akad azért: Lane újra a csapattal edzett, Lockette hazarepült Seattlebe, Richardson pedig vélhetően visszatérhet.
Azért ennyi talenttel (RW,Lynch backfield- Jimmy - Lockett és PRich speed- Baldwin megbízható, Matthews SB) csalódás lenne, ha megint csak a szerencsétlenkedést látnánk 3&outok formájában a támadóktól.
több mint 10 éve
Persze, csak a Tiedet nem az edzésekről! 😀Az én figyelmemet is elterelné...thebiglead.com/2015/11/08/russell-wilson-and-ciara-taking-full-advantage-of-seahawks-bye/Eltereli a figyelmét ez a nő az edzésekről 😀 😀
Helmut Zimmer
Oszi
Medvepapa
(Mintha narancsbőrös lenne a combja. 😛 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Az én figyelmemet is elterelné...thebiglead.com/2015/11/08/russell-wilson-and-ciara-taking-full-advantage-of-seahawks-bye/Eltereli a figyelmét ez a nő az edzésekről 😀 😀
Helmut Zimmer
Oszi
több mint 10 éve
thebiglead.com/2015/11/08/russell-wilson-and-ciara-taking-full-advantage-of-seahawks-bye/Eltereli a figyelmét ez a nő az edzésekről 😀 😀
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Falcons is kikapott, és a még Romo nélküli Dallas is.Nekünk a Cardinals elleni meccs már playoff 😊 Szerencsére otthon játszunk.
több mint 10 éve
Én még hiszek a hazai pálya előnyében 😊
több mint 10 éve
Bár az eredmények tényleg kedvezően alakultak a számunkra, a PO-hoz az kellene, hogy mi is az elmúlt két évi formában nyomjuk a novembert, decembert.Lesz. Csoportgyőzelemre akkor lesz esélyünk, elnézve a Cards sorsolását. Kell az oda-vissza. A Wild Card már orosz rulett lesz...
Pintyek elleni derbi vízválasztó lesz, lehet....
Sonics
több mint 10 éve
Bár az eredmények tényleg kedvezően alakultak a számunkra, a PO-hoz az kellene, hogy mi is az elmúlt két évi formában nyomjuk a novembert, decembert.Pintyek elleni derbi vízválasztó lesz, lehet....
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Spoiler!mint a magyar válogatott. a legjobb barátunk a kockás füzet 😀
Egész jól alakult eddig a hétvége eredmények szempontjából. A közvetlen riválisok közül a Saints kikapott a Titanstől,így 4-5-ös mérleggel áll, azaz egyelőre leelőztük őket. Nekik elég lightos a sorsolások, szóval jól jött ez a Titans győzelem.
A Vikings-Rams meccsen szerintem a nekünk jobb eredmény született, és győzött a Vikings. Azért tartom jobbnak, hogy kikapott a Rams, mert szerintem könnyebb lenne megnyerni a divíziót, mint egy sok csapatos WC harcban odaéni. Elég kemény a sorsolásunk, szóval a biztos a csoport győzelem lenne. A Vikingeknek pedig amúgy is bivaly erős még a sorsolásuk, és jobb, ha nem jön meg a lendület a Kosoknál.
A Panthers is legyőzte a Packerst, így lehetséges, hogy a SB-ba vezető út a kihívóknak nem a Sajtfejek Lambeau Fieldjén keresztül vezet a januári hidegben, hogy a Panthers otthonába kell mennie az adott csapatnak (ahol mi már nyertünk a közelmúltban).
undisputedly
több mint 10 éve
Spoiler!Egész jól alakult eddig a hétvége eredmények szempontjából. A közvetlen riválisok közül a Saints kikapott a Titanstől,így 4-5-ös mérleggel áll, azaz egyelőre leelőztük őket. Nekik elég lightos a sorsolások, szóval jól jött ez a Titans győzelem.
A Vikings-Rams meccsen szerintem a nekünk jobb eredmény született, és győzött a Vikings. Azért tartom jobbnak, hogy kikapott a Rams, mert szerintem könnyebb lenne megnyerni a divíziót, mint egy sok csapatos WC harcban odaéni. Elég kemény a sorsolásunk, szóval a biztos a csoport győzelem lenne. A Vikingeknek pedig amúgy is bivaly erős még a sorsolásuk, és jobb, ha nem jön meg a lendület a Kosoknál.
A Panthers is legyőzte a Packerst, így lehetséges, hogy a SB-ba vezető út a kihívóknak nem a Sajtfejek Lambeau Fieldjén keresztül vezet a januári hidegben, hanem a Panthers otthonába kell mennie az adott csapatnak (ahol mi már nyertünk a közelmúltban).
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
A Seahawks szempontjából szerintetek mi lenne a kedvező végeredmény a Rams-Vikings meccsen?Én Rams győzelmet szeretnék, mert ahhoz, hogy esélyünk legyen, mindenképp végig kell söpörnünk az NFC meccseinket, így őket be lehetne már az egymás ellenivel hozni. A Vikings jobban áll, de nincs könnyű sorsolásuk és egy Rams pofon nem tenne jót. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a saját eredmények fogják meghatározni, mert ha sikerül végigvinni max 1 vereséggel a hátralévő meccseket (+Cards oda-vissza) akkor meg van a divízió, ha pedig továbbra is a korábbi meccsek képét látjuk vissza akkor esélytelen a többiektől függetlenül.
(Mivel mindkét gárda potenciális wild card ellenfél)
Aguirre
Szerk: 3 hazai meccs jön, majd Vikings, Ravens, Browns, Rams. Így leírva többnyire mi vagyunk az esélyesek, ha a srácok összekapják magukat, az is lehet, hogy a Westért fog menni a Cards elleni szezonzáró. | Másik lehetőség, hogy az O# ugyanolyan szar marad, Cary élete meccsét játssza és hosszabbításban kikapunk 3-0ra az Arizonától. |
Szerkesztette: Nadal17