Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
OffÉrdekes történet egy furcsa büntetéssel. Sokáig lehetne ragozni az egész történetet a lebukástól az ítéletig. És még nincs is vége... az mindenesetre tény, hogy trükközni próbáltak és, hogy a Pats-nál nem ez az első eset.
On
több mint 9 éve
Nehéz eset. Én a kinti patriots Nation reakcióját ítélem el. Ez a bojkottaljuk a ligát hozzaallas jól mutatja,hogy sokan közülük azt hiszik,hogy a szabályok felett állnak minden tekintetben. Ezzel eléggé elveszítik a respectet a szememben.A draft pickeket nem vettem volna el,de példát kell statualni, és ebből.talán tanul minden csapat. Ha ezt is elengedik a patsnek, akkor a többi csapat joggal lenne felhaborodva. Ráadásul ugye visszaesok.
Ezzel együtt Brady ugyanakkora király a szememben 😀
több mint 9 éve
Nem akartam a Pats topikba írni, mert nagyon sokan nagyon sértődékenyek, de sztem a bré és pets bünti határeset. Mármint elég olcsón megúszták.Ennél durvább is lehetett volna a bünti.
Ha csak a Saints-et nézzük vagy a PED büntetéseket, akkor valahol a kttő közé kellett volna benyomni, de ez annak alsó határát súrolja.
Bré 4 meccse alap, nem működött közre, szóval bűnös, már csak ezért is, 4 meccs alap.
az 1 milla meg sem kottyan.
a 17es 4 kört könnyen megoldják addig, akár egy comp pickel is.
egyedül a 16-os leső kör a bünti a pets-nek.
Nálam ez kevés, de igazából legalább vmi büntit kaptak, már ez is valami.
Pecc szurkolókat kérném, h nem kell reagálni erre, mert nem érdekel. Tudom, h minden áron meg akarják védeni a sajátjuk és elfogultak.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Itt a tuti tipp:Okunk, Poole, Sokoli, Sweezy, Britt
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Okung, Glowinski, Lewis, Sweezy, Britt
több mint 9 éve
Na, tippek a kezdő O-falra?Okung, Bailey, Poole, Glowinski, Britt?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
sztem simán lehet belőle Antonio Brown/ TY Hilton szintű elkapó. hihetetlen route futása, elszakadóképessége, ruganyossága, keze, pályán való látása van.braxa88Mondjuk nem is volt olcsó, úgyhogy jogos az elvárás.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
sztem simán lehet belőle Antonio Brown/ TY Hilton szintű elkapó. hihetetlen route futása, elszakadóképessége, ruganyossága, keze, pályán való látása van.braxa88Nem.néztem.meg a videót,de ha Lockettrol van szó,akkor helytálló a hasonlat,ugyanis fizikai parameterekre kb teljesen megegyeznek, Lockett meg gyorsabb is ráadásul.
Már pusztán Graham erkezese emel egy szintet a tamadokon,ha Lockett bevalik,akkor már jók vagyunk,és nem is letszukseg P-rich vagy Norwood fejlődése. AmennIben meg utobbiakbol is kisajtolunk valamit,akkor ket-harom évig nem.kell első harom-negy körben még csak gondolnunk sem elkapora.
több mint 9 éve
Nadal17
586
A draft után megnéztem róla néhány összeállítást, nagyon tetszett amit láttam. A lentebb linkelt jelenet fogott meg engem is a leginkább. Nagyon optimista vagyok vele kapcsolatban, jött Graham, Matthewsból meglátjuk, mi lesz. Ha a 3-4 új emberből csak egy beválna a támadófalban, akkor nagyon jó lehet a támadósorunk is. Bailey pedig ledobott 30 fontot az elmúlt hónapban (volt miből, állítólag 350 is volt decemberben).
több mint 9 éve
braxa88
12 534
sztem simán lehet belőle Antonio Brown/ TY Hilton szintű elkapó. hihetetlen route futása, elszakadóképessége, ruganyossága, keze, pályán való látása van.
több mint 9 éve
Tessu
151
gfycat.com/KlutzySarcasticGraylingtejbegrrr!!!Majd megnézzük vajon a LOB ellen is alakít ilyeneket a TC - ben, ha igen akkor steal lesz.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
gfycat.com/KlutzySarcasticGrayling
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Persze nagyjából mindegy, mert Carroll tegnap azt mondta, még mindig dolgoznak T-Jax visszaszerződtetésén.Winston mögé beragadni nyilván sokkal jobban szeretne. 😊tejbegrrr!!!Glennon egyszer màr beragadt rövid karrierje alatt Wilson mögé a DC-n, nem hiszem hogy ismét erre vàgyna.HöriEgyelőre T-Jax FA, nem tudom Glennon-ért mit kérnének. Alapból örülnék Glennon-nak, de ha T-Jax marad, az is teljesen jó.MedvepapaBennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Winston mögé beragadni nyilván sokkal jobban szeretne. 😊Glennon egyszer màr beragadt rövid karrierje alatt Wilson mögé a DC-n, nem hiszem hogy ismét erre vàgyna.HöriEgyelőre T-Jax FA, nem tudom Glennon-ért mit kérnének. Alapból örülnék Glennon-nak, de ha T-Jax marad, az is teljesen jó.MedvepapaBennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
több mint 9 éve
Glennon egyszer màr beragadt rövid karrierje alatt Wilson mögé a DC-n, nem hiszem hogy ismét erre vàgyna.Hörinem egészen, Tom O'Brien maga beszélte rá RW-t anno a transzferelésre, mert annyira megbízott Glennonban (és zavarta, hogy Russell nem tud dönteni a futball és a baseball között)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Glennon egyszer màr beragadt rövid karrierje alatt Wilson mögé a DC-n, nem hiszem hogy ismét erre vàgyna.Egyelőre T-Jax FA, nem tudom Glennon-ért mit kérnének. Alapból örülnék Glennon-nak, de ha T-Jax marad, az is teljesen jó.MedvepapaBennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
több mint 9 éve
braxa88
12 534
a tavaly draftolt Eric Pinkins aki ugye CB v S posztotn lehetne bevetni át lesz képezve és LB lesz. Amolyan Malcolm Smith féle típusraszerintem nem hülyeség.
több mint 9 éve
nem nem... itt tévedsz. van egy piaci ár... és általában a jó csapatok áron alul szereznek meg játékost, a gyengék meg túlfizetik. Aztán van a hometown discount, ahol ugyancsak veterán játékosok engednek a fizuból csak azért, hogy otthon játszhassanak. Ahogy te is tudod, Bennett és Avril is áron alul jött.SeaSzilaHawksHa egy hsznel tovább olvasol,akkor látod. Olyan pedig nincs,hogy nem.teljes ár. Az a piaci ára,amit fizetnek érte. Ennyit kapott és belement.undisputedly
Persze van olyan is, h pl FA alatt valamelyik poszt túl van telítve, akkor alulfizetnek játékosokat, illetve mint idén pl a CB poszt, elég hiányos, ilyenkor történhet meg h egy Maxwell 10 milliót kaphat.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
az se érdekel ha Bennettet kivágjuk, annyira nem bírom ezt a hülyét..
több mint 9 éve
SeaSzilaHawksHa egy hsznel tovább olvasol,akkor látod. Olyan pedig nincs,hogy nem.teljes ár. Az a piaci ára,amit fizetnek érte. Ennyit kapott és belement.
több mint 9 éve
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?már bocs de ez irreális... még csak elképzelni is nehéz. Bennett-et sem teljes értékén fizetjük, akkor Wilkersont hogyan tudnánk? Semmiképp sem jó... minek áldozni fel egy jó DE-t egy nagyon jóra és közben otthagyni jó pár draft picket plusz ki kellene még valakit dobni a jelenlévők közül.
Tetszene 😊undisputedly
Semmi értelme.
Bennett nem megy sehova, nem is kap több pénzt. Szeretne, de nem fog, hacsak RW-t nem most fizetjük meg, hanem csak jövő offseasonben kapja meg a fizut. akkor talán kaphatna idénre egy fizu emelést. de ennyi a max.
több mint 9 éve
Egyelőre T-Jax FA, nem tudom Glennon-ért mit kérnének. Alapból örülnék Glennon-nak, de ha T-Jax marad, az is teljesen jó.Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Állítólag Bennett nem menni akar, csak több pénzt. Egy Mike Glennon T-Jax cseréhez mit szólnátok? 😊tejbegrrr!!!
Tetszene 😊undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Bennett + jövő évi late round ---> Wilkerson?Nekem is, de elég irreális az érték. Állítólag Wilkerson-ért nem 1 db első kört kérnének, na Bennett nem ér annyit, hogy + late round kompenzációval partiban legyünk. És ugye ott van a szerződése, jövőre UFA lenne, és az évi 10 misi a kiindulási alapja lenne csak a beszélgetéseknek a hosszabbításról, miközben nyilván megfizetjük Wilson-t és Wagner-t, Okung-ról nem is beszélve, aki szintén szabadügynök jövőre. Ha mégis összejönne egy ilyen valami, akkor Irvin-ről hivatalosan is lemondtunk. Nem tartom elképzelhetetlennek, de érdekes kérdéseket vetne fel a dolog a cap menedzseléséről.
Tetszene 😊undisputedly