Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Amúgy 53(?) meccsel mi tartjuk az NFL történetének rekordját az "előnyt birtokolt" kategóriában, azaz 53(?) meccs óta minden alkalommal volt olyan pillanat adott meccsen, hogy vezettünk 😊57
undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
@undivalami nem stimm... holding és false start után nincs loss of down tudomásom szerint, szóval 1&25-nek kellett jönnie... de értem, h mit akartál ezzel mutatni...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
1&10 PENALTY O-holding2&20 PENALTY false start
3&25 Russ menekül
4&20 Punt
Ez nálam coaching hiba. Két hét alatt nem tudtunk felkészülni, az első félidőben átmentek rajtunk.
Russ árnyéka önmagának. Egész évben. Nekifut Okungnak és kiejti a labdát, majd safety. LOL
A dobásai teljesen homályok. Amikor nálunk volt a lélektani előny, jöttünk fel, 3&out az ellenfélnél, erre odavágja egy Cardinalsoshoz a labdát. Több ilyen értelmezhetetlen hibája is volt. Tudom, megint jönnek majd a "miért szidod Russt, nemt ehet róla" kommentek, de most ki merem jelenteni, hogy eddig nagyon úgy tűnik, nem érte meg a giga-szerződést odaadni neki.
Egy-egy menekülése látványos first downokhoz vezet, de ugyanennyi eredményez 3&outot vagy fumblet/safetyt.
Graham kb 10 elkapható labdából megfogott hármat. Szörnyen gyenge volt, egy 2 méteres 120 kg-s (?) embernek hozzáérnek a vállvédőjéhez és már nem tudja megtartani a labdát.
Lynch most se volt nagy durranás, eltekintve kb két futástól. Persze minősíthetetlen a fal, de Rawls sokkal eluzívabbnak tűnik (fogjuk rá, hogy sérülés). Amúgy nem tudom miért shotgunból futtatjuk állandóan.
A védelem elég jól muzsikált, habár Sherm benézett egy-két passzt, Carry Williamsz szintén csak liability volt. Earl Thomast pedig megint ott verték meg, ahol tavaly kb 2-3 TD-t kaptunk róla. Festék közepe, 170 cm magasan jön a lézer, ő meg ugorva sem tud beleütni.
Richards ettől függetlenül mutatja jelét fejlődésnek, kíváncsi leszek ki lesz a posztján jövőre.
A PO kb elment, minden reális forgatókönyv szerint.
Pozitív irányba kell kiemelni viszont KJ-t, Bennettet, Avrilt, és a front 7-t nagyjából minden tagjával. Jól játszottak, és egy külső szemlélő számára élvezetes meccset varázsoltak.
Amúgy 53(?) meccsel mi tartjuk az NFL történetének rekordját az "előnyt birtokolt" kategóriában, azaz 53(?) meccs óta minden alkalommal volt olyan pillanat adott meccsen, hogy vezettünk 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
A támadók az első félidőben kb csak hátrafelé mentek. Nálam egyre jobban erősödik, hogy ez az edzői stáb(nem PC-re gondolok persze) alkalmatlan arra, hogy kihozza a csapatból a benne rejlő potenciált. Legalábbis elég nehéz megmagyarázni ezt a hullámvasutat amit látunk a labda mind2 oldalán. O# első félidőben teljesen fogalmatlan, majd egy negyeden keresztül kis túlzással mint kés a vajon,majd megint visszaesés (Csak nekem volt olyan érzésem első félidőben, hogy Bevell barátunk csak a középen futást meg a 4 Verticals playt ismeri?). D# benyel 450 yardot, ugyanakkor végig meccsben tartja a csapatot. Nem néztem pontos statot, de Shermanen 100 yard közelében hoztak, mikor fordult elő ilyen ? Ebben benne van persze, amit leírtatok előttem, a támadók kb 20 percet voltak pályán összesen, így nem könnyű. Rengeteg volt a flag, a bírók nagyon gyengék voltak, mindkét oldalra tévedtek. Persze nem úszott el semmi még,de látva a meccset, nagyon meglepne, ha ezt az ellenfelet idegenben sikerülne legyűrni, vagy a Steelerst még erősebb elkapókkal.
több mint 10 éve
Na fel a fejjel! Nem az eredmény zavar, hanem a tény, hogy jó csapatok ellen ugyanazokat a hibákat látom újra és újra. Főleg az a nyomasztó, ahogy okítják Richardsot. Új elemet nem tudok hozzáfűzni a korábbi meglátásokhoz. Talán csak annyit, hogy erős lehetett a bye week, csak egy szám 131 yard büntetés.Ezt én nem verném a védelemre mert ők hozták vissza a meccset, lényegében két Tdt tettek fel és kb 40 percet voltak a pályán. Amit a kommentátorokkal együtt nem értettem, hogy ha megy a futás(6,4 y/átlag) akkor miért RW kezébe teszik a meccset aki az idei formáját hozta, néhány nagy játék a pontatlan dobások és lassú döntések között. Persze az sem segített, hogy Graham nagyon puha volt és mindent elejtett/elveszített.
Egy vélemény:
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/188152/russell-wilson-seahawks-offense-too-sloppy-in-loss-to-cardinals
Helmut Zimmer
Amúgy nagyon vátozatos meccs volt szerintem érdemes megnézni.
több mint 10 éve
hát most már világos, hogy a Cards erősebb, mint mi... a szezonban a max a WC lehet... nem tudom érdemes-e letölteni a meccset, az utsó 5 percet láttam és már az is kiidegelt...
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Na fel a fejjel! Nem az eredmény zavar, hanem a tény, hogy jó csapatok ellen ugyanazokat a hibákat látom újra és újra. Főleg az a nyomasztó, ahogy okítják Richardsot. Új elemet nem tudok hozzáfűzni a korábbi meglátásokhoz. Talán csak annyit, hogy erős lehetett a bye week, csak egy szám 131 yard büntetés.Egy vélemény:
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/188152/russell-wilson-seahawks-offense-too-sloppy-in-loss-to-cardinals
több mint 10 éve
Lockette 25 ezres aláírási bónuszt kapott a csapattól. Azért ez szép.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
sztem édes mindegy... Okungon kívül egyik sincs olyan szinten, h lényegi változást hozzon... de ne legyen igazam.Kíváncsi leszek rá😀 Szerintetek, jó lesz? Bizonyítási vágy biztos lesz benne.Patrick Lewis felépült, és ő is kezd a Cardinals ellen!a pic.be.. épp amikor már ennyire kezdett összeállni a falunk. Most ezzel szétverik a már meglévő koherenciát
Yeah!
undisputedly
😀 😀 😀 😀 😀
SeaSzilaHawk
Oszi
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek rá😀 Szerintetek, jó lesz? Bizonyítási vágy biztos lesz benne.Patrick Lewis felépült, és ő is kezd a Cardinals ellen!a pic.be.. épp amikor már ennyire kezdett összeállni a falunk. Most ezzel szétverik a már meglévő koherenciát
Yeah!
undisputedly
😀 😀 😀 😀 😀
SeaSzilaHawk
több mint 10 éve
Patrick Lewis felépült, és ő is kezd a Cardinals ellen!a pic.be.. épp amikor már ennyire kezdett összeállni a falunk. Most ezzel szétverik a már meglévő koherenciát
Yeah!
undisputedly
😀 😀 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Patrick Lewis felépült, és ő is kezd a Cardinals ellen!Yeah!
több mint 10 éve
Ez a nem mindegy 😊www.seahawks.com/news/2015/11/11/seahawks-quarterback-russell-wilson-nascar-driver-kasey-kahne-donate-400000-strong
több mint 10 éve
Kedves Braxa,Ha tök mindegy, akkor meg minek foglalkozol vele 😊
Engem azért elsősorban az érdekel, hogy mi a helyzet a csapattal. Ha valami jót, vagy érdekeset látok leírom, ha rosszat leírom, ahogy évek óta teszem. Ahogy korábban sem volt, ma sincs mindig igazam. A posztjaim azoknak szólnak, akiket érdekel. 😊
Személyes rész következik, és ezzel le is zárnám a témát:
Nincs abban matek, hogy hány poszt dicsér, és hány gyakorol kritikát. A véleményem tavaly óta nem változott. Kedvelem Wilson játékát, playmakernek tartom a maga egyedi módján, de nem tartom top 5 irányítónak jelenleg. A nyári beszólása a szerződéses fázis során, hogy nem gond ha váltania kell, hisz megtette korábban szerintem fenyegetés volt az FO részére, még ha ez egy üzlet, akkor is. Ez nekem akkor sem tetszett.
A fizetése miatt számos kompromisszumot vállalt a csapat, és bérfeszültség keletkezett. Nem látom, hogy Kearsen kívül (akit éles szemmel el akartok zavarni, valóban nem egy géniusz) bármelyik elkapóval sikerült volna igazi peer to peer kapcsolatot kialakítania. Ez nem a sérült és beteg ellenfeleknél gond (tehát akiket legyőztünk idén), hanem az életerőseknél (akiktől kikaptunk), és kellett volna a varázslat.
A játék áthívásokkal vannak időnként gondok. Ez sem új, ezen a fórumon is leírták egy páran, nálam simán keményebben.
Igazából Godotra várok, és reménykedem, hogy még viszontlátom a 2013-as Wilsont ... ugye milyen uncsi, sokadszor írom le!
Üdv
H
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 10 éve
ez oké, de sokkal több olyan postod van ahol ekézed őt mint dícséred.Utóljára a sajtó Romo és Jessica Simpson kapcsolatával foglalkozott ennyit, mint most RW és Ciaraval. Rájuk is húzták a vizes lepedőt, hogy ezért ment el a Boys akkori playoffja...én csak Helmut postjaiban látom ezt, akinek mániája Wilson fikázása.
Pari
máshol nem nagyon, egyáltalán nincs ez a szerelem felfujva szerencsére a médiában.
braxa88Jó lenne, ha olvasnál és értelmeznél is. Nem fikáztam Wilsont, pont egy hete írtam, hogy mennyire értékelem. Szerintem érthető volt mert kaptam rá egy kazl egyetértő kommentet. Annyit jeleztem, hogy mindenkinek van feladata a csapat összekovácsolásában...mindenkinek feladata, rangja, és zsetonja szerint.Utóljára a sajtó Romo és Jessica Simpson kapcsolatával foglalkozott ennyit, mint most RW és Ciaraval. Rájuk is húzták a vizes lepedőt, hogy ezért ment el a Boys akkori playoffja...én csak Helmut postjaiban látom ezt, akinek mániája Wilson fikázása.
Pari
máshol nem nagyon, egyáltalán nincs ez a szerelem felfujva szerencsére a médiában.
braxa88
Helmut Zimmer
de tökmind1 😊
több mint 10 éve
Utóljára a sajtó Romo és Jessica Simpson kapcsolatával foglalkozott ennyit, mint most RW és Ciaraval. Rájuk is húzták a vizes lepedőt, hogy ezért ment el a Boys akkori playoffja...én csak Helmut postjaiban látom ezt, akinek mániája Wilson fikázása.
Pari
braxa88
Jó lenne, ha olvasnál és értelmeznél is. Nem fikáztam Wilsont, pont egy hete írtam, hogy mennyire értékelem. Szerintem érthető volt mert kaptam rá egy kazl egyetértő kommentet. Annyit jeleztem, hogy mindenkinek van feladata a csapat összekovácsolásában...mindenkinek feladata, rangja, és zsetonja szerint.Utóljára a sajtó Romo és Jessica Simpson kapcsolatával foglalkozott ennyit, mint most RW és Ciaraval. Rájuk is húzták a vizes lepedőt, hogy ezért ment el a Boys akkori playoffja...én csak Helmut postjaiban látom ezt, akinek mániája Wilson fikázása.
Pari
braxa88
több mint 10 éve
Viszont ezzel már túl is beszéltük a témát.Ahogy mondod.
undisputedly
Kell-e a Cards ellen az idei év eddigi legjobb játéka, vagy csak simán nem kellene elb@sznunk a végét?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Undi, most ne haragudj, de sztem hülyeséget írtál...Idáig is azon volt RW, hogy építse a brandjeit, mindenik játékosnak ez a második munkája a foci után.
Brady-t és RW-t párhuzamba hozni? Brady nem kell feltegyen semmit, mert kb mindenhova követik. Ő már annak örül, hogyha láthatatlan tud lenni. Meg nem 3 éve van a ligában, és voltak pillanatok, amikor csak Ő folyt a csapból is. De az is érthető, h egy kicsit kerüli a médiát, mert volt dolga bőven velük mostanság az ügyei kapcsán.
RW fókusza miben változott meg? abban, h nem a szöszi van vele. Csak ennyiben. És már ebből mindenki levonja a konzekvenciát, h nem törődik annyit a játékkal. Baromság.
RW rosszul játszott idén? vagy kérdezem úgy, h rosszabbul, mint máskor? esetleg fejlődött valamiben? több súly van a vállán de ugyanúgy teljesít?
Ezek a fontos kérdések, és nem az, hogy merre jár a szabadidejében, meg kivel tölti... esetleg bnővel, vagy beteg kisgyerekekkel... azok bezzeg nem vonják el a figyelmét a fociról... érdekes.
Semmiképp sem lehet RW-re fogni az idei gyenge teljesítményt.
több mint 10 éve
Lehet,hogy te csak a sport médiát követed. A mainstream bulvár elég sokat foglalkozik velük.Az a dolguk. lol
undisputedly
Első egy-ket évében, amíg a szöszi felesége volt, nem igen láttam.ilyen képeket bye week alatt (mondjuk nem is követtem a social média jelenlétét).Annyi különbség volt, hogy a "szöszi" nem volt ismert azon a fejen kívül amit Wilson draftolásakor vágott...ellenben Ciara-val.
undisputedly
Ha Gesztesi Karcsi Liptai Klaudiával kavar, minden nap van róluk cikk a blikkben. Érdekes a mostani nőjének a nevét sem tudják(tudjuk). Vicc, hogy ez egyáltalán szóba kerül szerintem.
Mellesleg voltak képek bőven, igaz azok a seattle-i gyermekkórházban készültek javarészt.
Medvepapa
én csak Helmut postjaiban látom ezt, akinek mániája Wilson fikázása.Fentiekben kiemeltek alapján nem értem az első sorodat...
braxa88
A második része a kommentednek pedig pont Helm meglátását erősítik, aka ez a celeb kapcsolat nem pozitívum, csak figyelmet vesz el a játékról.
Brady ha lehet még RW-nél is nagyobb celeb (nem is kicsivel), de így hirtelen nem ugrik be, hogy byeweeken homokban lovaglós képeket töltögetne fel a csapata twitterre (vagy más SM-re).
Érezhetően megváltozott a fókusza RW-nek, ezen felesleges is vitatkozni. A beindított vállalkozásai, amiket állandóan promótál btw, és a saját brandjének építgetése nyilván elvesz az idejéből, még akkor is, ha profi csapattal dolgozik. És a brandjének az építgetését jelenti ez a kapcsolat is, vagyis inkább annak a kirakatba tétele. Ezen is felesleges vitázni.
Viszont ezzel már túl is beszéltük a témát.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Hagyjuk már ezt az RW a készüléssel kellene foglalkozzon... tudjuk jól, hogy az egyik leglelkiismeretesebb játékos. Az hogy Helm folyton ekézi mindenért az számomra érthetetlen... kb miatta döcög el az O... vele nyertünk SB-t és még egy halomnyi meccset, és nem csak game menedzser módban... az h fizikailag meg vannak a határai az egy dolog, de épp ezért tudtuk draftolni anno... ha egy Cam Newton magassággal rendelkezett volna, akkor 1/1... szerencsére nem és így Ő a miénk.
Bye weeken meg amúgy is mindenki hazamegy... hosszú a camp meg a szezon. Sok időt töltenek család és szeretteik nélkül. Sztem épp hogy kell egy kis kikapcsolódás, h újult erővel lehessen belevetődni a munkába... de RW munkamorálját megkérdőjelezni sztem nagy hülyeség... mintha nem tudnátok, h milyen.
tudtommal meg szervezett csapattevékenységek off seasonben szoktak lenni, amin RW mindig ott van, sőt még a csapattársakkal összeverődnek külön kirándulásra... idén is voltak.
Ezzel a csapattal nem az a gond, h nincs odaadásuk... mert van, sőt. Ahogy Sherm is mindig mondja, nagyon sokat filmeznek, elemeznek stb. Ezért is voltak jobbak... csak meg kell érteni, h a csapatot kiszipolyozták, csoda, h ilyen core-t meg tudtunk tartani, de edzők terén sajnos idő kell. Meg nem beszélve a fáradtságról... az utóbbi 3 évben a legtöbb meccset játszottuk, ami meglátszik mint sérülésekben, mint formahanyatlásban.
több mint 10 éve
az a gáz h mi is ezzel foglalkozunk a sorsdöntő meccs előtt
több mint 10 éve
Lehet,hogy te csak a sport médiát követed. A mainstream bulvár elég sokat foglalkozik velük.Az a dolguk. lol
undisputedly
Első egy-ket évében, amíg a szöszi felesége volt, nem igen láttam.ilyen képeket bye week alatt (mondjuk nem is követtem a social média jelenlétét).Annyi különbség volt, hogy a "szöszi" nem volt ismert azon a fejen kívül amit Wilson draftolásakor vágott...ellenben Ciara-val.
undisputedly
Ha Gesztesi Karcsi Liptai Klaudiával kavar, minden nap van róluk cikk a blikkben. Érdekes a mostani nőjének a nevét sem tudják(tudjuk). Vicc, hogy ez egyáltalán szóba kerül szerintem.
Mellesleg voltak képek bőven, igaz azok a seattle-i gyermekkórházban készültek javarészt.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"