Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Grat skacok, ez már tényleg PO forma!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Bucs, Falcons, Bears kikapott, innen csúnya lenne elbukni. Reméljük Rawls visszatérhet minél előbb, mert nélküle nulla futójáték. Browns ellen ez lehet belefér, de utána már nem.
több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
akkor most hivatalosan is passzoló csapat lettünk? 😊
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Thomas Rawls was voted Rookie of Week 13 at NFL.com!
Nadal17
Megérdemelte. Ezen a héten Clark kapja, a jövő héten pedig Lockett : )
undisputedly
aztán Kevin Smith 😀
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Nadal17
Megérdemelte. Ezen a héten Clark kapja, a jövő héten pedig Lockett : )

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A Cardinals hazai pályán alig bírta lenyomni a Vikingeket, akiket mi kitömtünk 30+ ponttal.
Minden meccs más, de ez alapján, ha sikerülne bejutnunk a PO-ba, Ariansék helyében nem lennék nyugodt a gondolattól, hogy játszhatnak ellenünk is 😊
undisputedly
senkisem nyugodt

de amugy ne szaladjunk előre.
vasárnap Ravens. lehet h nem jók és 4-8, de minden meccsük nagyon szoros volt. Defenseük nem is rossz.Nem is számítok könnyű meccsre (hacsaknem Clausen játszik) valahogy be kell huzni majd a Wt
braxa88
Ezért is emeltem ki,hogy "ha sikerül bejutnunk".
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
A Cardinals hazai pályán alig bírta lenyomni a Vikingeket, akiket mi kitömtünk 30+ ponttal.
Minden meccs más, de ez alapján, ha sikerülne bejutnunk a PO-ba, Ariansék helyében nem lennék nyugodt a gondolattól, hogy játszhatnak ellenünk is 😊
undisputedly
senkisem nyugodt

vasárnap Ravens. lehet h nem jók és 4-8, de minden meccsük nagyon szoros volt. Defenseük nem is rossz.Nem is számítok könnyű meccsre (hacsaknem Clausen játszik) valahogy be kell huzni majd a Wt
braxa88
Az tény, hogy ha most jól emlékszem, akkor a Cardstól kaptunk ki 8 ponttal, és az volt a "legsimább" vereségünk idén, de amilyen formába lendültetek, nem hiszem, hogy ez egy körömlerágós, agyfaszkapós meccs lenne. Persze sose lehet tudni. De azért egy Schaub vezette Ravenst idén illik megvernetek, na. 😊 Schaub, Clausen majdnem mindegy. Schaub tuti adna nektek egy pick sixet. 😊 Ennek a védelemnek meg lehet kettőt is. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
undisputedly
senkisem nyugodt

több mint 10 éve
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
és mert 1/1 volt... az is nyom a latba... ami biztos, h Rawls nem kapja. Cooper érdemelné meg sztem is a legjobban. Mariota nálam előrébb van, mint Winston, de Ducks drukkerként ez nem meglepő 😊
Cooper elképesztő...
SeaSzilaHawk
Ha a Tampa PO-ba jut, tuti, hogy Winston a nyerő. 1/1, ráadásul QB, aki győzelemre vezeti a csapatát... igazi amerikai álom. Mariota-nak ezzel a Titans-szel nincs esélye, Cooper-nek is csak akkor lenne már, ha szintén PO-ba menne a Raiders-szel. Rawls rohadtul megérdemelné, egy ilyen fallal, ilyen meccseket produkálni... már sajnálhatják a tavalyi Lynch hosszabbítást.
peterbadbone
Ezt a FO sem láthatta előre, hogy egy UDFA RB így berobban a ligába. Amikor Lynchcsel hosszabbítottunk, akkor Turbin és Krisztina volt még RB poszton. Már ugye egyik sincs nálunk.
Tehát tök evidens és kívánatos volt, hogy Lynchet megtartsuk. Szerintem ha újra egészséges lesz akkor számítunk majd rá. Az más kérdés, hogy Ő mennyire lesz elégedett a helyzettel, hogy esetleg a snapek felét majd más viszi.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
és mert 1/1 volt... az is nyom a latba... ami biztos, h Rawls nem kapja. Cooper érdemelné meg sztem is a legjobban. Mariota nálam előrébb van, mint Winston, de Ducks drukkerként ez nem meglepő 😊
Cooper elképesztő...
SeaSzilaHawk
Ha a Tampa PO-ba jut, tuti, hogy Winston a nyerő. 1/1, ráadásul QB, aki győzelemre vezeti a csapatát... igazi amerikai álom. Mariota-nak ezzel a Titans-szel nincs esélye, Cooper-nek is csak akkor lenne már, ha szintén PO-ba menne a Raiders-szel. Rawls rohadtul megérdemelné, egy ilyen fallal, ilyen meccseket produkálni... már sajnálhatják a tavalyi Lynch hosszabbítást.

több mint 10 éve
TNF spoiler!

| hajnali meccsen azt vártam, h sima Cards siker lesz és kicsit be is árazza a mi nagy győzelmünket. Hát beárazta, de nem úgy ahogy vártam. 😊 a POra készülve egyik csapat sem volt meggyőző. |

Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Cooper elképesztő...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Winstonnal újra el tudja adni a hitet a Tampa. Ezért kapja ő.
több mint 10 éve
Sajnos szokás QB-nak adni, holott azért Winston játéka elmarad akár a 2012-es RGIII és RW től (számokban elsősorban RGIII-től, de pl Comp%-ban nagyon, továbbá nem is volt még 300 yardos meccse sem). Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, szép jövő állhat előtte, de a posztjából adódik sajnos a nagyobb hype a díjra. (Nálam egyébként Mariska is jobb az eredmények ellenére). Én pl. Coopernek adnám, egész évben megbízhatóan teljesít. Rawls azért sem fogja kapni, mert gyakorlatilag fél szezont játszott.
Nadal17
Mondjuk pont ugyanakkora hiba a számok alapájn megítélni valaki játékát, mint amennyire QB orientált a liga. Winston nagyon nagy spíler, gyakorlatilag ő jelenti az életet a Bucs számára, nélküle megint 2 győzelem körnéykén végeznének. Vele meg lehet playoff lesz. Mindez nem kisebbíti a többi újonc érdemeit, de nálam egyértelműen ő a nyertes.
gabokocka
Nem is vonnám kétségbe a képességeit/érdemeit, de a nagy győzelmekben igen vastagon benne van, hogy Doug Martin újra formában van és az egyik lejgobb RB a ligában idén, valamint pozitív mérlegű ellenfelet nem győztek le (sőt, így gyors utánanézést követően ahogy látom a Panthers kivételével nem is találkoztak pozitív mérlegű csapattal). Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, de egy év legjobbja díjhoz nálam hiányzik emellé valami extra, ami pl Cooper vagy Rawls esetében szerintem jobban megvan, de akár Mariotában is. De nyilván szubjektív, mindenki más alapján ítéli oda. De hogy ne legyen teljesen off, hozzátenném, hogy a Wilsonban kétkedők pont azt a tényt ignorálták korábban, hogy győzelemre vezeti a csapatát és abban keresték a hibát, hogy nem jó pocket passer, meg kicsi, stb. Mint általában, azt hiszem, az igazság félúton van mindkét esetben.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 271 — Keep pounding
szerintetek mi kéne ahhoz h Rawls legyen az év ujonca?
sztem ha kb 1200 yardja (ez kicsit több mint meccsenkénti 100y átlagban) lesz és még 3-4 TD akkor van esélye.

ellenfelek:
Gurley lefele megy
Cooper nagyon jó, de őt meg lehetne előzni
Winston az aki egyre jobb.

ez még most Gurley-Cooper-Winston verseny, ez 1 hónap mulva már biztosan kiegészül Rawls-szal, remélem nem csak kiegészül ez egy négyessé, hanem ténylegesen esélye lesz a díjra.
braxa88
Szerintem Mariota is bőven esélyes a díjra, úgyhogy már most is négyes az a hármas (Cooper, Winston, Gurley, Mariota).
Nandito
oké őt kihagytam hirtelen.
braxa88
Sajnos szokás QB-nak adni, holott azért Winston játéka elmarad akár a 2012-es RGIII és RW től (számokban elsősorban RGIII-től, de pl Comp%-ban nagyon, továbbá nem is volt még 300 yardos meccse sem). Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, szép jövő állhat előtte, de a posztjából adódik sajnos a nagyobb hype a díjra. (Nálam egyébként Mariska is jobb az eredmények ellenére). Én pl. Coopernek adnám, egész évben megbízhatóan teljesít. Rawls azért sem fogja kapni, mert gyakorlatilag fél szezont játszott.
Nadal17
Mondjuk pont ugyanakkora hiba a számok alapájn megítélni valaki játékát, mint amennyire QB orientált a liga. Winston nagyon nagy spíler, gyakorlatilag ő jelenti az életet a Bucs számára, nélküle megint 2 győzelem körnéykén végeznének. Vele meg lehet playoff lesz. Mindez nem kisebbíti a többi újonc érdemeit, de nálam egyértelműen ő a nyertes.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Azt csak remélni tudom, hogy McCoy nem csak egy-két meccs erejéig marad egészséges.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
sztem ha kb 1200 yardja (ez kicsit több mint meccsenkénti 100y átlagban) lesz és még 3-4 TD akkor van esélye.

ellenfelek:
Gurley lefele megy

ez még most Gurley-Cooper-Winston verseny, ez 1 hónap mulva már biztosan kiegészül Rawls-szal, remélem nem csak kiegészül ez egy négyessé, hanem ténylegesen esélye lesz a díjra.
braxa88
Szerintem Mariota is bőven esélyes a díjra, úgyhogy már most is négyes az a hármas (Cooper, Winston, Gurley, Mariota).
Nandito
braxa88
több mint 10 éve
PC szerint megnézték a Redskinses videóit is, és a legfontosabb, hogy azonnal be tud illeszkedni, tekintve a cirka 10 éves (kapcsolatot).

"We hope to get him in the rotation to take some plays for us," Carroll said Wednesday of McCoy's signing. "We know Anthony really well. We watched him on film at Washington. His ability to recall all that we’ve done over the years - we’ve been together for like 10 years or something, so he has a lot of background with us and our expectations, and that’s really important right now, that he can fit right in.

Elméletileg nem csak töltelék lesz.

"It’s hard for somebody to jump in with the intricacies that we want them to play with and he’ll be able to do that, so he’ll play in this game and be part of it. So it feels comfortable getting him back.”

McCoy amúgy örül, hogy visszatérhet, voltak más ajánlatai is.

"So far in my career, things have worked out the best for me here.
"I had options (with other teams), but it was a very easy call. Why wouldn’t I want to come back and play for this team? It’s a great group of guys, great coaches, great staff, everything, from the facility on to the fans. It feels good to be home."

Akeem Davis is örül, hogy nálunk lehet.

"I’ve been around the league, bounced around, and this is a world-class organization, world-class coach, world-class players, great work ethic and character," he said. "I’m just thankful to be back in this building. I’m willing to do whatever I need to do to make sure I stick around."

Az alábbi kifejezetten tetszett 😀

And while he knows his job is to help on special teams more than defense right now, Davis is excited to share a position group with Earl Thomas and Kam Chancellor, two of the best safeties in the game.

"I know what position I’m in, I know I’m here to help the team out on teams, but I’m a sponge in the meeting room," he said. "As rich as our English vocabulary is, you can’t find the words to describe being the meeting room with those guys."

www.seahawks.com/news/2015/12/09/seattle-seahawks-sign-te-anthony-mccoy-s-akeem-davis-waive-te-chase-coffman
több mint 10 éve

ellenfelek:
Gurley lefele megy

braxa88
Nandito
több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan

ellenfelek:
Gurley lefele megy

braxa88

Music City Miracle
több mint 10 éve
 i.imgur.com/hDQlVgJ.png

WOW!
A legjobb RB (és futójáték) a ligában 😊
A sokkoló adat az, hogy ha leveszed a 20+ yardos futásokat, akkor is Top2.

Szerk: Képként nem teszi be...

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Ma reggel jövök a munkahelyre hawksos sapkában, másik autóból átkiabál egy öregebb úriember és a következőt mondja, Sziaa, végén még Panthers-Seahawks NFC döntő lesz😀😀 Mondtam is hogy legyen igaza😊
Oszi
Mindenidők legbátrabb jóslata 😀
peach
Melyik részéhez kell a bátorság szerinted? 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
Ma reggel jövök a munkahelyre hawksos sapkában, másik autóból átkiabál egy öregebb úriember és a következőt mondja, Sziaa, végén még Panthers-Seahawks NFC döntő lesz😀😀 Mondtam is hogy legyen igaza😊
Oszi
Mindenidők legbátrabb jóslata 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...