Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek majd a Vikes ellen mit sikerül ebből a formából átmenteni. Ha őket is megveritek, akkor nem is annyira bántó ez a vereség. Viszont nagy különbség lesz, hogy ott azért komolyabb lesz a cover az elkapókon. Igaz Graham már nem lesz, de úgy tűnik ez nem a TE-ek napja volt. Graham-Gronk out, Miller sérülését pedig mi rettenetesen megszenvedtük és ki tudja a Colts ellen lesz e. Na de a lényeg, hogy a Vikes ellen szerintem többet kell mutatni a labda mindkét oldalán.Amilyen mélyről indultunk, nekem már az is elég, hogy több a W, mint a L. 😊
Klaci79
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek majd a Vikes ellen mit sikerül ebből a formából átmenteni. Ha őket is megveritek, akkor nem is annyira bántó ez a vereség. Viszont nagy különbség lesz, hogy ott azért komolyabb lesz a cover az elkapókon. Igaz Graham már nem lesz, de úgy tűnik ez nem a TE-ek napja volt. Graham-Gronk out, Miller sérülését pedig mi rettenetesen megszenvedtük és ki tudja a Colts ellen lesz e. Na de a lényeg, hogy a Vikes ellen szerintem többet kell mutatni a labda mindkét oldalán.
több mint 10 éve
Int legtöbbször a támadók hibájából lesz szerintem. A megemelkedett passzkiserlet szám pedig azzal jár, hogy több hibát vethet egy csapat.Na most a kézből kicsúszó labda az nem éppen gyakori. Mondjuk úgy 3-400 kísérletenként van ilyen. Meg az se gyakori, hogy AB elcsúszik, ellökik. Ez nem a Hawks D érdeme.Szeritnem pedig aki arra adja a fejét, hogy 60X passzol egy meccsen, akkor számoljon azzal, hogy a 60 kísérletnél lesz elrontott snap, kicsúszó labda, és több int.Szerintem valamit nagyon nem vesztek figyelembe. A 3 védők által szerzett interception nem ajándék volt, vagy valamiféle homály a steelerstol.Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Seahawks-védelemnek nem sok köze volt a TO-khoz. Az egyiknél kicsúszott a labda BB kezéből, a másiknál AB csúszott el/lökte el Sherman. A fake FG meg mondjuk az úgy faszság volt, ahogy van (Villanueva, azaz a kezdő LT felé ment a passz... elég bizarr hívás). Szóval marad az utolsó INT, aminél szép volt Canchellor elkapása. Bár hozzáteszem, a pattogó labdával itt is szerencséje volt a Hawks-nak, de ez 50 valahány passznál valóban benne van.
Lehet,hogy nincs már kiemelkedő vedelmunk, és a Lob is csak árnyéka önmagának, de ez történik akkor, ha az ellenfel majd 60x kiserel meg passzolni. Jönnek az intek. Ezért nem csinálja ezt mindenki. Amennyiben valaki ennyit, és ilyen nyíltan akár passzolni ellenünk, főleg mely labdakkal, akkor ez lesz az eredmény. Rengeteg ternelt yard,de sokszor a semmiért,mert jön a labdaeladas.
Szóval ne tegyünk úgy,mintha hatalmas szerencse vagy akár a Steelers részéről kikuszobolheto hiba lenne ez a három int. Egyedül a negyedekit, a fake fg passzt lehet annak venni.
Ezzel együtt jó gameplan volt, kb végig a Steelers irányította a meccset, ők diktaltak az iramot, mi pedig utánuk futottznk javarészt.
Belegondolni is szirnyu, mi lett volna, ha Cary Williams játszik.
undisputedly
Soldados
undisputedly
Félreértés ne essék, megérdemelten nyertetek. De ehhez most kellett némi mázlifaktor, de ez egy ilyen nap volt, s a Hawks élt a lehetőségekkel.
Soldados
Odáig most nem megyek, hogy a passrush vagy a cover milyen hatással lehetett Ben donteshozatalara, hogy mikor miért lenditette már dobasra a karját.
Én tartom, hogy a védelem.outcoachingolva lett, mert akkor is, ha kb csak a Cards tud három ilyen elkapot (kicsit gyengebbeket) felvonultatni, ez a rengeteg benyelt yard szörnyű. Harmadik és out kb kettő volt a meccsen. És ugye a Cardinalstol is 30 felett kaptunk.
Bevell viszont jó meccset hívott tobbe-kevesbe.
Igen ez nagy mák volt,de idén kb minden.kieroszakolt fumblink kipattogott, vagy nem.sikerült osszeszedni. Most visszakaptunk belőle.De ehhez most kellett némi mázlifaktor, de ez egy ilyen nap volt, s a Hawks élt a lehetőségekkel.A pályáról kipattogó fumbliról nem is beszélve, ami ha csak 10 centivel beljebb van, simán kikapunk.
Soldados
Hanni
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
De ehhez most kellett némi mázlifaktor, de ez egy ilyen nap volt, s a Hawks élt a lehetőségekkel.A pályáról kipattogó fumbliról nem is beszélve, ami ha csak 10 centivel beljebb van, simán kikapunk.
Soldados
több mint 10 éve
Na most a kézből kicsúszó labda az nem éppen gyakori. Mondjuk úgy 3-400 kísérletenként van ilyen. Meg az se gyakori, hogy AB elcsúszik, ellökik. Ez nem a Hawks D érdeme.Szeritnem pedig aki arra adja a fejét, hogy 60X passzol egy meccsen, akkor számoljon azzal, hogy a 60 kísérletnél lesz elrontott snap, kicsúszó labda, és több int.Szerintem valamit nagyon nem vesztek figyelembe. A 3 védők által szerzett interception nem ajándék volt, vagy valamiféle homály a steelerstol.Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Seahawks-védelemnek nem sok köze volt a TO-khoz. Az egyiknél kicsúszott a labda BB kezéből, a másiknál AB csúszott el/lökte el Sherman. A fake FG meg mondjuk az úgy faszság volt, ahogy van (Villanueva, azaz a kezdő LT felé ment a passz... elég bizarr hívás). Szóval marad az utolsó INT, aminél szép volt Canchellor elkapása. Bár hozzáteszem, a pattogó labdával itt is szerencséje volt a Hawks-nak, de ez 50 valahány passznál valóban benne van.
Lehet,hogy nincs már kiemelkedő vedelmunk, és a Lob is csak árnyéka önmagának, de ez történik akkor, ha az ellenfel majd 60x kiserel meg passzolni. Jönnek az intek. Ezért nem csinálja ezt mindenki. Amennyiben valaki ennyit, és ilyen nyíltan akár passzolni ellenünk, főleg mely labdakkal, akkor ez lesz az eredmény. Rengeteg ternelt yard,de sokszor a semmiért,mert jön a labdaeladas.
Szóval ne tegyünk úgy,mintha hatalmas szerencse vagy akár a Steelers részéről kikuszobolheto hiba lenne ez a három int. Egyedül a negyedekit, a fake fg passzt lehet annak venni.
Ezzel együtt jó gameplan volt, kb végig a Steelers irányította a meccset, ők diktaltak az iramot, mi pedig utánuk futottznk javarészt.
undisputedly
Soldados
undisputedly
Félreértés ne essék, megérdemelten nyertetek. De ehhez most kellett némi mázlifaktor, de ez egy ilyen nap volt, s a Hawks élt a lehetőségekkel.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Szeritnem pedig aki arra adja a fejét, hogy 60X passzol egy meccsen, akkor számoljon azzal, hogy a 60 kísérletnél lesz elrontott snap, kicsúszó labda, és több int.Szerintem valamit nagyon nem vesztek figyelembe. A 3 védők által szerzett interception nem ajándék volt, vagy valamiféle homály a steelerstol.Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Seahawks-védelemnek nem sok köze volt a TO-khoz. Az egyiknél kicsúszott a labda BB kezéből, a másiknál AB csúszott el/lökte el Sherman. A fake FG meg mondjuk az úgy faszság volt, ahogy van (Villanueva, azaz a kezdő LT felé ment a passz... elég bizarr hívás). Szóval marad az utolsó INT, aminél szép volt Canchellor elkapása. Bár hozzáteszem, a pattogó labdával itt is szerencséje volt a Hawks-nak, de ez 50 valahány passznál valóban benne van.
undisputedly
Soldados
több mint 10 éve
Szerintem valamit nagyon nem vesztek figyelembe. A 3 védők által szerzett interception nem ajándék volt, vagy valamiféle homály a steelerstol.Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Seahawks-védelemnek nem sok köze volt a TO-khoz. Az egyiknél kicsúszott a labda BB kezéből, a másiknál AB csúszott el/lökte el Sherman. A fake FG meg mondjuk az úgy faszság volt, ahogy van (Villanueva, azaz a kezdő LT felé ment a passz... elég bizarr hívás). Szóval marad az utolsó INT, aminél szép volt Canchellor elkapása. Bár hozzáteszem, a pattogó labdával itt is szerencséje volt a Hawks-nak, de ez 50 valahány passznál valóban benne van.
undisputedly

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Hát sajnos ez egy vezéráldozatos győzelem volt, hogy egy sakkos hasonlatot is idézzek...Ami még örvendetes - természetesen azon kívül amit már előttem sokan leírtatok - az az, hogy a negyedik negyedbe végre nem olvadtunk le és meg tudtuk nyerni ezt a rendkívül fontos mérkőzést.
több mint 10 éve
Jimmyről nincsen semmi hír? Tnagyon súlyos sérülés. reméljük nincs vége a karrierének.
Hanni
sokan nem tudtak visszatérni ebből a térszalag szakadásbol , de pl Cruz v cadillac williams igen
több mint 10 éve
Jimmyről nincsen semmi hír? Tegnap is elmondtam eredménykövetőbe, hogy az ő sérülése miatt marhára nem tudok örülni ennek a győzelemnek, bármit is jelentett... A "fél franchise-t" odaadtuk egy olyan playmakerért, akiről mindenki tudta év elején, hogy elképesztően nagyot dobhat a játékunkon, erre pont egy olyan meccsen történik meg ez vele, ami az idei legjobbja lehetett volna... Szívás ez a sérülés dolog a sportban. Mondjuk igazán Bostonban lehetnek becsokizva a tegnap után.Számomra a tegnapi pozitívumok:
- Shead játéka, az az egy hosszú elkapás amit bemutattak mellette, azon is full rajta volt, épp, hogy nem sikerült levédeni.
- Második félidős nyomás BigBenen
- Sherman, még akkor is, ha néha egészen vitatható volt az amit prezentált
- Rawlsnak is örültem, egy kicsit jobb O fallal bámulatos mire lehet majd képes a jövőben
- Most biztos utálnak majd a Steelers szurkolók, de nekem marhára jól esett, hogy VÉGRE a mi javunkra tévedtek a bírók inkább. (persze ettől függetlenül még bekaphatják egymás fülét.... mmint a sporik)
Viszont a negatívumok:
- ET elképesztően homály volt.... folyamatosan lemaradt, vagy lepattant.
- Halacska is összekaphatná magát, mert ezek a blokkba lövöldözött extrapontok nem viccesek.
- Teljesen retardált kétpontos próbálkozások
- JIMMY sérülése 😥
- Az a tény, hogy továbbra sincs magabiztos "bigplaymakerünk". Most éppen jól kijött Baldwin és Wilson életük kapcsolata, de azért továbbra se gondolja senki, hogy nekünk van a középszerűnél jobb elkapónk. Azoknál a passzoknál kb a ligának a 80% ott lehetett volna, ugyanez az eredmény. Nyilván nem az az elvárás, hogy egy ODB Jr. vagy egy Julio Jones-t kukázzunk, csak kellene egy olyan ember, akire fellehet baszni nyugodtan a labdát és le is szedi mondjuk 2x egy meccsen.
Nagyon várom a Vikings elleni meccset!!
több mint 10 éve
mmqb.si.com/mmqb/2015/11/30/russell-wilson-seahawks-steelers-nfl-week-12
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Szerintem valamit nagyon nem vesztek figyelembe. A 3 védők által szerzett interception nem ajándék volt, vagy valamiféle homály a steelerstol.az a 4-5 hosszú passz amiből Shead levédekezett 3-4t abból mint TD
undisputedly
érdekes kontraszt lesz a vikings meccs, ahol meg csak fut az ellenfél 😊
több mint 10 éve
Szerintem valamit nagyon nem vesztek figyelembe. A 3 védők által szerzett interception nem ajándék volt, vagy valamiféle homály a steelerstol.Lehet,hogy nincs már kiemelkedő vedelmunk, és a Lob is csak árnyéka önmagának, de ez történik akkor, ha az ellenfel majd 60x kiserel meg passzolni. Jönnek az intek. Ezért nem csinálja ezt mindenki. Amennyiben valaki ennyit, és ilyen nyíltan akár passzolni ellenünk, főleg mely labdakkal, akkor ez lesz az eredmény. Rengeteg ternelt yard,de sokszor a semmiért,mert jön a labdaeladas.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Ezzel maximálisan egyetértek, főleg három ilyen elkapóval😊Gratulálok srácok! Jók kis meccs volt, egy kis szerencsével talán másképp is alakulhatott volna a részünkről, de az az igazság, hogy jók voltatok és kihasználtátok amit ki kellett. Nálunk egyértelmű a D-ben, hogy no to, no party.Nekem olyan érzésem van, hogy ha nálatok kevesebb turnover lenne a támadók részéről, és a védelem kissé javulna, még Super Bowlba jutási esély is könnyen lehetne, de a playoffban biztosan kellemetlen ellenfél lesz a Steelers, bárki is kapja ellenfélül.
Gratulálok mégegyszer!
Hála Istennek azért kettőnk eddigi legfontosabb mérkőzését mi nyetük 10 évvel ezelőtt. 😛 😊 😊
Haggans
Aguirre
több mint 10 éve
Gratulálok srácok! Jók kis meccs volt, egy kis szerencsével talán másképp is alakulhatott volna a részünkről, de az az igazság, hogy jók voltatok és kihasználtátok amit ki kellett. Nálunk egyértelmű a D-ben, hogy no to, no party.Nekem olyan érzésem van, hogy ha nálatok kevesebb turnover lenne a támadók részéről, és a védelem kissé javulna, még Super Bowlba jutási esély is könnyen lehetne, de a playoffban biztosan kellemetlen ellenfél lesz a Steelers, bárki is kapja ellenfélül.
Gratulálok mégegyszer!
Hála Istennek azért kettőnk eddigi legfontosabb mérkőzését mi nyetük 10 évvel ezelőtt. 😛 😊 😊
Haggans
több mint 10 éve
Gratulálok srácok! Jók kis meccs volt, egy kis szerencsével talán másképp is alakulhatott volna a részünkről, de az az igazság, hogy jók voltatok és kihasználtátok amit ki kellett. Nálunk egyértelmű a D-ben, hogy no to, no party.Gratulálok mégegyszer!
több mint 10 éve
No other team has had 5 third down conversions of 10+ yards this season in a game. Not Aaron Rodgers, Not Tom Brady, Nobody, except RW & Co.Szerintem a komplett Ő#-ra nézve ez elég nagy kritika. Nem.lett volna szabad ennyire hosszú harmadik kíserletekbe belefutni ismét.
nagyon jó volt Wilson.
braxa88
És ebből az ötből is szerintem három Graham elkapasaval lett meg. Nagyon sajnálom a kiesését, lehetett volna egy 1000 yardos elkaponk,oly hosszú idő után.
több mint 10 éve
No other team has had 5 third down conversions of 10+ yards this season in a game. Not Aaron Rodgers, Not Tom Brady, Nobody, except RW & Co.nagyon jó volt Wilson.
több mint 10 éve
Graham nem játszott látványosan eddig, de rengeteg nehéz 1st downt szerzett nekünk...és Baldwin 1.TDjénél elvitte a fél Steelers secondaryt
Szóval maradt L. Willson...
undisputedly
több mint 10 éve
Graham nem játszott látványosan eddig, de rengeteg nehéz 1st downt szerzett nekünk...Szóval maradt L. Willson...
több mint 10 éve
Szerintem ha bejutunk a playoffba, senki nem szeretne ellenünk játszani, kellemetlen ellenfelek vagyunk 😊Amúgy az eredetileg fontos kezdők közül három (Lynch, Graham, Cary Williams) valószínűleg már nem igazán fog játszani, azonban szerencsére egyik sem akkora gond, sőt, Rawls szépen tudja pótolni Beast Mode-ot, Graham nem tudta elérni a potenciálját, Williamset meg sosem szabadott volna szerződtetni, de legalább felismerték, hogy jobban járunk, ha a pálya közelébe sem megy.
Ha a Vikingset verjük, és miért ne vernénk (AP-t kell csak megfogni), akkor onnantól mindegyik hátralevő meccs nyerhető, igen, még a Cardinals elleni is az utolsó fordulóban, főleg hogy addigra nekik nem biztos, hogy számítani fog annyira az a meccs, mint nekünk.
Persze ehhez kellett az is, hogy az East-be mindenki .500 alatt van, a Falcons gyakorlatilag kipukkadt, a Packers sem érinthetetlen, a többiek meg nem elég jók (kivéve a Cardinals, Panthers, akiket különben playoffban szerintem meg tudnánk verni egy szoros meccsen, de legalább 50-50 esély lenne rá), mindenesetre a sorsunk a mi kezünkben van, és ez a legtöbb, ami elérhető jelenleg.
több mint 10 éve
Valamiért Vikingektől jobban tartok mint a két héttel ezelőtti Arizonatol. Na de védelem tényleg sokat yardot engedett, én azt hittem hogy csúnyán szét passzolják Brayantet mivel nem egy klasszis cb volt rajta, de nem így történt. Grahamat sajnálom azért lett volna ő igencsak használva a meccsen ha nem dől ki.Megnéztem a tegnapi meccsüket és baromira egy dimenziós a játékuk. Bár igaz hogy az az AP dimension de ha őt kordában tudjátok/tudjuk tartani (na meg Rudolphot) akkor nem sok más fegyver van. Teddy csak biztosra megy és ink kidobálja a lasztit.
Badwin most nagyon oda tette magát😊
De akiben nagyon hiszek az Lockett, volt egy két olyan pukkanása hogy azt hittem kidől de nem, jó lesz ő😊
De a legjobb PC. hát ahogy ő tud örülni az valami kegyetlen 😀
Oszi