Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Nadal17
586
Te megint itt vagy?CoolearieKérdezi egy ninerses a Hawks topicban 😀 Bár nem lep meg, hogy átpártoltál 😀
több mint 9 éve
Nagyjából egyetértek a listákkal, ami nálam változna, hogy Gwacham még tanulja a posztot, így amíg egészséges a D-Line, addig szerintem biztos PS lesz. Tukuafu - Coleman csata is érdekes lesz a preseason során. Elég jól néz ki a játékosállomány 😊 Kitartás ez az utolsó hónap NFL nélkül 😊Nadal17Te megint itt vagy?
több mint 9 éve
Sziasztok! Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, de elhatároztam, hogy innentől kezdve írok is, rögtön én is tippelnék egy 53-ast:Udv kozottunk. Jo kis lista, de azert egy kickerre, egy punterre es egy long snaperre szukseg van. 😉BigBaltazar
QB Wilson, Jackson
RB Lynch, Turbin, Michael
FB Coleman
WR Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, Norwood, K.Williams
(PUP Richardson)
TE Graham, Willson, McCoy
OT Okung, Britt, Poole, Gilliam
C Lewis, Jeanpierre
OG Sweezy, A.Bailey, Glowinski, Nowak
DE Bennett, Avril, Marsh, Clark, Gwacham
DT Mebane, Hill, McDaniel, Rubin (PUP J.Williams)
LB Wagner, Wright, Irvin, Pierre-Louis, Morgan, Coyle, Pinkins
S Thomas, Chancellor, Shead, Murphy
CB Sherman, C.Williams, Blackmon, Burley, Smith (PUP Simon, Lane)SONICS-SEAHAWKS
😀 Valóban. Mondjuk nincs sok kérdés. Hauschka, Ryan, Gresham
több mint 9 éve
Nadal17
586
Nagyjából egyetértek a listákkal, ami nálam változna, hogy Gwacham még tanulja a posztot, így amíg egészséges a D-Line, addig szerintem biztos PS lesz. Tukuafu - Coleman csata is érdekes lesz a preseason során. Elég jól néz ki a játékosállomány 😊 Kitartás ez az utolsó hónap NFL nélkül 😊
több mint 9 éve
Udv kozottunk. Jo kis lista, de azert egy kickerre, egy punterre es egy long snaperre szukseg van. 😉BigBaltazarez 50 playa, ha jol szamolom
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Sziasztok! Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, de elhatároztam, hogy innentől kezdve írok is, rögtön én is tippelnék egy 53-ast:Udv kozottunk. Jo kis lista, de azert egy kickerre, egy punterre es egy long snaperre szukseg van. 😉
QB Wilson, Jackson
FB Coleman
(PUP Richardson)
C Lewis, Jeanpierre
CB Sherman, C.Williams, Blackmon, Burley, Smith (PUP Simon, Lane)SONICS-SEAHAWKS
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
R. Lockette szerintem keretben lesz, mert ST-ben állat tud lenni.garrett27az de ne legyen, fontosabb/nagyobb potenciálú játékos maradna akkor ki miatta.
több mint 9 éve
R. Lockette szerintem keretben lesz, mert ST-ben állat tud lenni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Shiit..Bocsi, offseason van, nem nagyon követem..😊redskinsbraxa88annyira nyár van h hozok egy 53as tippetJeron Johnson SS?Coolearie
QB: R.Wilson, T.Jackson, RJ Archer 3
RB: M.Lynch, R.Turbin, C.Michael, 3
FB: D.Coleman 1
WR: D.Baldwin, J.Kearse, P.Richardson, T.Lockett, C.Matthews, K.Norwood 6
TE: J.Graham, L.Wilson, A.McCoy 3
OT: R.Okung, J.Britt, G.Gilliam 3
OG: A.Bailey, JR Sweezy, M.Glowinski, D.Nowak 4
C: L.Jeanpierre, P.Lewis 2
offense: 25
DE: C.Avril, M.Bennett, F.Clark, D.Dobbs, G.Scruggs, O.Gwacham 6
DT: B.Mebane, J.Hill, T.McDaniel, A.Rubin 4
LB: KJ Wright, B.Wagner, B.Irvin, B.Coyle, K.Pierre-Louis, C.Marsh 6
CB: R.Sherman, C.Williams, W.Blackmon, T.Simon, T.Smith (PUP: J.Lane) 5
S: E.Thomas, K.Chancellor, D.Bailey, D.Shead 4
defense: 25
K: S.Hauschka,
P: J.Ryan
LS: C.Gresham
ST: 3
olyanok maradtak ki mint: R.Lockette, M.Burley, D.King, J.Williams, Tukuafu, K.Sokoli, M.Morgan, E.Pinkins, T.Rawls (messze legtöbb carryt fogja kapni a preseasonban), T.Poole, C.Helfet. bár ezekből sokan mehetnek PSbe
megint nagyon mélynek érzem a keretet mint 2-3 éve(amikor sima 4-0 volt a preseason). a lényeg h a cseresor is nagyon erős, a kimaradók közt is vannak jó játékosokbraxa88
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
annyira nyár van h hozok egy 53as tippetbraxa88Én Archer és Norwood helyén azért adnék esélyt a Rawls, Kasen Williams, Helfet és Douglas McNeil III négyesnek, nagyjából ebben a fontossági sorrendben. És nagyon kiváncsi vagyok a Sokoli-kísérlet nyilván hosszabb távon várható eredményeire. Védőoldalon talán még a rokonok (Murphy, Lambert) és Ryan Robinson kaphatnak lehetőséget. De tényleg nagyon jól nézünk ki papíron. 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Sziasztok! Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, de elhatároztam, hogy innentől kezdve írok is, rögtön én is tippelnék egy 53-ast:QB Wilson, Jackson
FB Coleman
(PUP Richardson)
C Lewis, Jeanpierre
CB Sherman, C.Williams, Blackmon, Burley, Smith (PUP Simon, Lane)
több mint 9 éve
braxa88
12 534
redskinsannyira nyár van h hozok egy 53as tippetJeron Johnson SS?Coolearie
olyanok maradtak ki mint: R.Lockette, M.Burley, D.King, J.Williams, Tukuafu, K.Sokoli, M.Morgan, E.Pinkins, T.Rawls (messze legtöbb carryt fogja kapni a preseasonban), T.Poole, C.Helfet. bár ezekből sokan mehetnek PSbe
megint nagyon mélynek érzem a keretet mint 2-3 éve(amikor sima 4-0 volt a preseason). a lényeg h a cseresor is nagyon erős, a kimaradók közt is vannak jó játékosokbraxa88
több mint 9 éve
annyira nyár van h hozok egy 53as tippetJeron Johnson SS?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nekem az ő teljesítményük izgat leginkább: Bailey, Richardson, Graham, Matthews, Marsh, Simon.annyira nyár van h hozok egy 53as tippetKiemeltem azokat a neveket akiknek a teljesítményét kíváncsian várom, és akik egyrben kicsit fekete lónak minősülnek.
braxa88
undisputedly
Hill sztem kurvajó lesz. akár 8+sacket is hozhat.
KPL sztem nem lesz tényező (még idén)
A TC/PS alatt leginkább az OLt és a pass rush fogom figyelni
júli eleje, az nfl hiány van már nagyon.. 😕
több mint 9 éve
annyira nyár van h hozok egy 53as tippetKiemeltem azokat a neveket akiknek a teljesítményét kíváncsian várom, és akik egyrben kicsit fekete lónak minősülnek.
braxa88
A támadóknál a két WR ugrásszerű javulást hozhat a passzjátékban, míg a védőknél egy kiemelkedő klasszikus, nem hibrid DE játékra nagyon nagy szükségünk lenne. KPL pedig szvsz bőven kiemelkedő szezont futhat,de nála kérdés, hogy Ken Norton Jr hiányában -aki 4 évig volt felelős a LB egységért, és a kezei között formálódott ki egy all-pro MLB, és lett kiemelkedő Will Wright, plusz Irvin is megtanult LB-t játszani- hogyan alakul a fejlődése. Ő még nagy veszteség lehet btw.
több mint 9 éve
Ha ez a kerettervezet valóra válik, akkor több ex-jaguár(Tony McDaniel, Lewis, Nowak, és most már Will Blackmon is annak számít) lesz nálatok az 53ban, mint ahány ex-seahawksos nálunk. 😀😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
annyira nyár van h hozok egy 53as tippetQB: R.Wilson, T.Jackson, RJ Archer 3
megint nagyon mélynek érzem a keretet mint 2-3 éve(amikor sima 4-0 volt a preseason). a lényeg h a cseresor is nagyon erős, a kimaradók közt is vannak jó játékosok
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nem értek hozzá de ez nekem 100%os mozgásnak tűnik. akár TCre kész is lehet Richardson 😊instagram.com/p/4zrPSar-jl/?taken-by=prichjr10
több mint 9 éve
DaddyBear
888
Az ilyet nem sok mindenki vállalja fel...majd akkor,ha Winston beválik majd jönnek sorba...hogy mi megmondtuk..stb stb 😀 Tudjátok hogyan megy ez!Akkor most szeretnek egy hasonlo beirast, mondjuk egy Buccaneers szurkolotol, hogy nala aztan nincs szerencsetlenebb a foldon! 😀endorphynSzerintetek én mit mondjak,ha Bears-es cuccokban jelenek meg valahol? Minden évben vártam a csodát,hogy na majd most megmutatjuk...erre tessèk..semmit nem mutattunk..max annyit,hogy a legjobb PO-ba nem jutott csapat. Ez az...😀 Most meg harcolhatunk akár az 1/1-ért is. Ettől függetlenül büszkén hordok akármit. Akkor sem kellemetlen,ha a buszon 10 Packers drukker van..én meg egyedül nyomulok Bears szurkolóként.SüsüMost jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀garrett27Akkor már ketten voltunk lúzerek. Emlékszem, hogy mindenki Pats, Green Bay és Steelers cuccokban voltak. Azok voltak a divat. Én meg a jó öreg Alexander mez, vagy navy blue kapucnisban. Mondjuk engem az sem érdekelt nagyon, mert ha valaki egy adott csapattal kedveli meg a focit, akkor hajrá, nem fogok ebből hitéleti vitát generálni.endorphyn
több mint 9 éve
Akkor most szeretnek egy hasonlo beirast, mondjuk egy Buccaneers szurkolotol, hogy nala aztan nincs szerencsetlenebb a foldon! 😀Szerintetek én mit mondjak,ha Bears-es cuccokban jelenek meg valahol? Minden évben vártam a csodát,hogy na majd most megmutatjuk...erre tessèk..semmit nem mutattunk..max annyit,hogy a legjobb PO-ba nem jutott csapat. Ez az...😀 Most meg harcolhatunk akár az 1/1-ért is. Ettől függetlenül büszkén hordok akármit. Akkor sem kellemetlen,ha a buszon 10 Packers drukker van..én meg egyedül nyomulok Bears szurkolóként.SüsüMost jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀garrett27Akkor már ketten voltunk lúzerek. Emlékszem, hogy mindenki Pats, Green Bay és Steelers cuccokban voltak. Azok voltak a divat. Én meg a jó öreg Alexander mez, vagy navy blue kapucnisban. Mondjuk engem az sem érdekelt nagyon, mert ha valaki egy adott csapattal kedveli meg a focit, akkor hajrá, nem fogok ebből hitéleti vitát generálni.endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
DaddyBear
888
Szerintetek én mit mondjak,ha Bears-es cuccokban jelenek meg valahol? Minden évben vártam a csodát,hogy na majd most megmutatjuk...erre tessèk..semmit nem mutattunk..max annyit,hogy a legjobb PO-ba nem jutott csapat. Ez az...😀 Most meg harcolhatunk akár az 1/1-ért is. Ettől függetlenül büszkén hordok akármit. Akkor sem kellemetlen,ha a buszon 10 Packers drukker van..én meg egyedül nyomulok Bears szurkolóként.Most jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀garrett27Akkor már ketten voltunk lúzerek. Emlékszem, hogy mindenki Pats, Green Bay és Steelers cuccokban voltak. Azok voltak a divat. Én meg a jó öreg Alexander mez, vagy navy blue kapucnisban. Mondjuk engem az sem érdekelt nagyon, mert ha valaki egy adott csapattal kedveli meg a focit, akkor hajrá, nem fogok ebből hitéleti vitát generálni.endorphyn
több mint 9 éve
Most jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀garrett27Akkor már ketten voltunk lúzerek. Emlékszem, hogy mindenki Pats, Green Bay és Steelers cuccokban voltak. Azok voltak a divat. Én meg a jó öreg Alexander mez, vagy navy blue kapucnisban. Mondjuk engem az sem érdekelt nagyon, mert ha valaki egy adott csapattal kedveli meg a focit, akkor hajrá, nem fogok ebből hitéleti vitát generálni.
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Most jöttem a HFL döntőről. Jó meccs volt. A szlovákok megérdemelték a győzelmet. Közben meg szépen szaporodnak a Seahawks szurkolók. 2 évvel ezelőtt a döntőn konkrétan egyetlen Hox mezes/sapkás/pólós kollégával találkoztam, most meg legalább tucatnyival. Bezzeg 10 éve még lúzer voltam hogy nekik szurkolok.😀😀
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Mennyivel röhejesebb, mint mondjuk az opponent QB rating alapján? A SPARQ számról nem is beszélve. 😊Különben itt látszik az összesített rangsor egy részlete:láttad h készítik ezeket? egy ember ül a stream/gamepass előtt és strigulázik. egy CB/S -t ez alapján megítélni elég röhejes.braxa88
Vagyis összességében tavaly Chris Harris Jr. volt a legjobb, run defenceben pedig Sherm.Aguirre
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)