Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Azt a baj,hogy mi vitatkozhatunk azon,hogy mennyit ér RW, de nem tudjuk,hogy a playbookot és a hivasokat mennyire kellett rá szabi,mekkora korlatozast jelent / jelentett a playcallernek,hogy RW alacsonyundisputedly
Ok, ez igaz, de nagyon már nem fog nőni valszeg és nem meglepő módon ezt tudták Carrollék is.

,sokat totymog
undisputedly
Jó, hogy téblábol, hiszen az elkapói nem arról híresek, hogy azonnal tisztára játszák magukat. Vagy ha igen, akkor lehet, hogy nem bízik benne, hogy ott elkapják. Birom őket, de megvannak a korlátaik.

Az a két ember,aki idehozta,és aki azzá tette ami, nem akarnak neki annyit adni, amennyit kér.
undisputedly
Azt lehet naggyá tenni akiben benne van a dolog. Ha meg azzá lesz, akkor nem lehet hülyére venni. Pláne, hogy milyen opcióik voltak. Se Flynn, se Tarvaris azért nem egy kategória vele. Más csapatokban valószínüleg lazán kifizetnék érte a lét. Ha megnézzük milyen elmebeteg szerződések röpködnek időnként, akkor Russ nem kér lehetetlent..

Azt meg ne felejtsük,hogy ahhoz,hogy fokozatosan fel tudjon épülni,mint qb,kellett az,hogy az első 1 vagy két évében ne neki kelljen vinnie a szekerét.
undisputedly
Ez kb max az első évre igaz, ami egy rookie irányítótól azért csak nem akkora gáz

Rengetegszer mentette meg a csapatot,de a hawks fanok az érem másik oldalát is látják. Pl tavaly,a bajnoki évben az nfc döntőben az első snapnel tolt egy fumblet ami 100%-bán az ő hibája. Redzoneon belül. A védelem fg-ra mentett.
undisputedly
A védelem mentett, Russnak meg ez egy óriási hibája volt. Na bumm. Nem sok hasonlót csinált. Nála sokkal jobban megfizetett és rutinosabb irányítók is csinálnak hajmeresztő dolgokat. Ennyi belefért.

Ezzel együtt persze iranyitson ő,meg nem a mi zsebunkbol húzza ki a pénzt, de a nagy vezér, leader, vallásos közösségi emberhez aki járja a kórházakat, nagyon nem illik, hogy megakassza a tárgyalásokat,mert nem akarják a liga legjobban fizetett jatekosava tenni. Jogosan.undisputedly
A jogosan mindíg az adott szitutól függ. Jelen pillanatban nem ördögtől való gondolat, hogy így megfizessék. Persze nem Superman Ő vagy az Uralkodó, de jelen pillanatban szerintem megéri a pénzt amit kér. Vagy legalábbis nem látom értelmét, hogy miért ne adnák meg. (jó, tuti lehetne ellenérveket felhozni) Ez itt most szigorúan üzlet, ami amúgy meg egy durva póker játszma. Mindkét fél tudja. Mi is. De most őszintén, örüljünk, hogy ilyen problémánk van! Mert még emlékszem az én nagy kedvenc Hassiemra, aki igencsak tizen millió felett volt fizetve és a vége fele sajnos már nem sok köze volt a legendájához. Már ha volt ilyen.

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Azt a baj,hogy mi vitatkozhatunk azon,hogy mennyit ér RW, de nem tudjuk,hogy a playbookot és a hivasokat mennyire kellett rá szabi,mekkora korlatozast jelent / jelentett a playcallernek,hogy RW alacsony,sokat totymog, és, hogy eléggé background football szagú a sok menekulese. Helm írta pl,hogy a falemberek Russ miatt az ideális sulypontjuk alatt kell játszanak. Én nem értek hozzá ilyen mértékben, de ő edzoskodik,tehát nagyobb szakmai ralatasa van. Akár igaz is lehet.

Vagy emlithetnem,hogy a nagy játékok többnyire a bootlegbol,playactionbol jönnek és a hagyományos pocket passer szerepkor gyengébben megy. Ez is megkoti a kezét az oc-nak.

Az a két ember,aki idehozta,és aki azzá tette ami, nem akarnak neki annyit adni, amennyit kér.

Azt meg ne felejtsük,hogy ahhoz,hogy fokozatosan fel tudjon épülni,mint qb,kellett az,hogy az első 1 vagy két évében ne neki kelljen vinnie a szekerét.

Rengetegszer mentette meg a csapatot,de a hawks fanok az érem másik oldalát is látják. Pl tavaly,a bajnoki évben az nfc döntőben az első snapnel tolt egy fumblet ami 100%-ban az ő hibája volt. Redzoneon belül. A védelem fg-ra mentett,visszaszerezve a "momentumot".

Ahhoz,hogy Russ varazsolhasson,kellett a rengeteg labdaszerzes, a stop a vedelemtol.

Ezzel együtt persze iranyitson ő,meg nem a mi zsebunkbol húzza ki a pénzt, de a nagy vezér, leader, vallásos közösségi emberhez aki járja a kórházakat, nagyon nem illik, hogy megakassza a tárgyalásokat,mert nem akarják a liga legjobban fizetett jatekosava tenni. Jogosan.
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Bocsi, de nem bírom szó nélkül hagyni azt, hogy nem gondoljátok elitnek a franchise irányítótokat.
Azzal végképp nem értek egyet, hogy a D nyerte meg a SB-t.
Wilson nem kapott a segge alá elit elkapókat és Ungeren kívül nem volt OL előtte
(alapszakaszban: 119 sack 3 év alatt). Ehhez képest 48/48 meccsen kezdett.
Nem sérülékeny ( ez is nagyon fontos szempont).
3 szezont húzott le eddig, dehát akkor hasonlítsuk Luckhoz aki szintén nem volt valami jó fal mögött
( bár ki van tömve elkapókkal és Castonzoval legalább a vakoldala okés .)
Luck: 86TD, 43 INT , QBR: 86.6
RW: 72TD, 26 INT , QBR: 98.6
Ebből is látszik, hogy a legjobb fiatal irányítóval is bőven felveszi a versenyt, SŐT.
| Bár gondolom ez is a Defense érdeme és Wilson nem elit QB. |
Volt egy Lynch segítségére és itt vége is van a sornak.
Aki azt hiszi hogy csak adatokkal dobálózok, nézze meg akármelyik meccsét de ha példa kell
mondjuk a tavalyi Hawks-GB playoff meccset.
Dobott pár INT-et de mindegyik egy bizonyos elkapó lelkén száradt
(azt hiszem Kearse volt, bár a végén javított ).
Mégis odaállt és döntőbe vezette a csapatot.
Na most Wilson ezek mellé okos is, nem dobál homályokat, jól olvassa a védelmet, és lábon is veszélyes.

Nagyon nagyon remélem, hogy nem hosszabbít vele a Hawks és elmegy egy olyan csapatba ahol megbecsülik, aztán ott áll a Seattle majd irányító nélkül és majd akkor meglátjuk, hogy mit érnek nélküle.
| Bold prediction: Mint ahogy a szarráhypolt Dallas fal is szivni fog futó hiányában. |
több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Bocs ha offnak számít, de ezt muszáj belinkelnem ha már megcsináltam, még a végén nem találjátok meg Magatoktól 😊
 bowl.hu/forum/hatterek/sherman

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Russell Wilson will shut down contract negotiations with the Seahawks if he does not have a new deal by the time Seattle begins training camp on Friday, sources told ESPN's John Clayton and Jim Trotter.Nadal17
Legkésőbb pénteken bejelentik a hosszabbítást.Medvepapa
Ha mégsem, akkor is még két szezonon keresztül nálunk játszhat.BigBaltazar
...és a megspórolt pénzből leigazoljuk Reggie Wayne-t:  www.foxsports.com/nfl/story/could-seahawks-sign-veterans-dwight-freeney-reggie-wayne-072815 😀tejbegrrr!!!
hát nem tudom, de emiatt a szerződéses hercehurca miatt - ha tényleg az a sztori, hogy RW a legnagyobb garantáltat akarja a ligában - azért csökkent a szememben
kedveltem mindig, és imádom a játékait, és a küzdeni akarását, de itt valahogy nagyon az jön le, hogy kicsit túlgondolja a saját szerepét (vagy az ügynöke kapzsi), de ez nekem nem ok

az évi 21M az teljesen reális ajánlatnak tűnik (persze csak így innen a fotelből), de azért mégis na...funkyparduc
Ööö, nem azért, de egy konstans SB contender QB még jó, hogy megfizetve akar lenni. Ez a kategória ennyit kér és ér. Ezért nem kell gyűlölni őt.Amadeus91
dehogy gyűlölöm, hawks drukker vagyok, és leszek örökre 😊
csak arra gondoltam, hogy ha tényleg van ilyen kikötés a részéről, amit leírtak, akkor az azért érdekes gondolkodásmódra vall

kapjon nagy pénzt, kapja meg a top 10 QB pénzt, az ok, de tény, hogy a D vitte kétszer SB-be a csapatot, azért az részemről erős, hogy a legtöbb garantáltat is akarja ligaszintenfunkyparduc
A D vitte, de Wilson nélkül az O nem ment volna. Kulcs játékokban teljesített erőn felül. Nyilván nem csak Ő volt ott, de a csapat szíve - lelkeként dolgozott. Kapja meg, oszt' jónapot!

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Russell Wilson will shut down contract negotiations with the Seahawks if he does not have a new deal by the time Seattle begins training camp on Friday, sources told ESPN's John Clayton and Jim Trotter.Nadal17
...és a megspórolt pénzből leigazoljuk Reggie Wayne-t:  www.foxsports.com/nfl/story/could-seahawks-sign-veterans-dwight-freeney-reggie-wayne-072815 😀tejbegrrr!!!
hát nem tudom, de emiatt a szerződéses hercehurca miatt - ha tényleg az a sztori, hogy RW a legnagyobb garantáltat akarja a ligában - azért csökkent a szememben
kedveltem mindig, és imádom a játékait, és a küzdeni akarását, de itt valahogy nagyon az jön le, hogy kicsit túlgondolja a saját szerepét (vagy az ügynöke kapzsi), de ez nekem nem ok

az évi 21M az teljesen reális ajánlatnak tűnik (persze csak így innen a fotelből), de azért mégis na...funkyparduc
Ööö, nem azért, de egy konstans SB contender QB még jó, hogy megfizetve akar lenni. Ez a kategória ennyit kér és ér. Ezért nem kell gyűlölni őt.Amadeus91
Egyetértek. Évek óta hozza a jó formáját. Kvázi az utolsó edzőhelyettes is többet keres nála. Kétszer bevitte a csapatot a Super Bowlba. A második egy rossz döntésen ment el, de ettől még egy hajszálon múlt. Akkor megadták volna ha megdobja? Nem hinném, hogy ez pl. csökkentené az árát. Ha valaki a mezőnyből megérdemli, akkor Ő igen. Ha másért nem akkor a Seahawks első SB -ben vállalt kiemelkedő szerepéért és az oda vezető előző évekért. Adják meg és ne filléreskedjenek!

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

Ööö, nem azért, de egy konstans SB contender QB még jó, hogy megfizetve akar lenni. Ez a kategória ennyit kér és ér. Ezért nem kell gyűlölni őt.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
...és a megspórolt pénzből leigazoljuk Reggie Wayne-t:  www.foxsports.com/nfl/story/could-seahawks-sign-veterans-dwight-freeney-reggie-wayne-072815 😀

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Bennett pakolhat?Borbinho
Még nem kezdődtek el a komoly edzések, de egyelőre ő tiszta DE-nek tűnik.
Bennett azért annyira értékes a D-line játékosai között, mert belülről is tud indulni, nem csak a DE pozícióból (ott nehezebben is megy "lesre" 😀).

Clark egy szörnyetegnek tűnik downhill kategóriában. Félretesz kb két támadófalemebert, és már a Qb arcában van. Elvileg.

A pre-draft írások kiemelték,hogy technikája csiszolatlan, erőből csinál sok mindent. Viszont ez szerintem a jobbik eset. Nálunk amúgy is így mennek a dolgok. Draftolunk játékosokat akiknek a fizikai skilljei és a játékintelligenciája olyan, hogy kiemelkedő játékos válhat belőlük, majd megtanítjuk nekik az adott poszton való nfl szintű szerepléshez szükséges technikát.

Habár kiemelem,hogy idén jelentős mértékben elszívták azokat az embereket a stábból, akik ezért a tanításért voltak felelősek. Pl lb coach Ken Norton Jr. aki elment az Oaklandhez.

Ha minden jól megy szereztünk egy olyan játékost, akinek ha megtanítják a technikákat, akkor kb megállíthatatlan lesz. Persze minden évben vannak ilyen játékosok, akiknek "csak" ezt kellene megtanulni, de nem lesz belőlük semmi.

Mindenesetre azt kimondhatjuk, hogy hosszabb karokat, magasságot stb nem lehet tanítani, technikát viszont igen.

Ami miatt nagy a "lelkesedés" a fanok körében, az az a tény, hogy végre egy olyan játékos aki nem csak rendszer-fit, pl lásd Irvin, hanem egy kicsit tradícionálisabb típusra hajaz.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ha mégsem, akkor is még két szezonon keresztül nálunk játszhat.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Legkésőbb pénteken bejelentik a hosszabbítást.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Russell Wilson will shut down contract negotiations with the Seahawks if he does not have a new deal by the time Seattle begins training camp on Friday, sources told ESPN's John Clayton and Jim Trotter.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
 www.seahawks.com/video/2015/06/11/2015-seahawks-tackling

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Hmm..(Ugye ez még mehet ide?
Coolearie
hát nem tudom, erről mit mondott az Úr Wilsonnak?petey
Ámenrantotthus
Ugye ti is a bal oldali karika lábára koncentráltok?garrett27
ha igen akkor van egy rossz hírem...petey
Na el lesznek vkik kegyetlenül 3,14csázva

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Hmm..(Ugye ez még mehet ide?)
Coolearie
Ámenrantotthus
Ugye ti is a bal oldali karika lábára koncentráltok?garrett27
ha igen akkor van egy rossz hírem...

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Bennett pakolhat?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Egy fieldgullsos írás arról,hogy milyen paraméterekkel is rendelkezik Frank Clark, az idei 2. körösünk.

www.fieldgulls.com/2015/7/14/8958001/frank-clark-could-be-the-real-deal

"...at 271lbs (compared to Irvin's 246lbs and Fowler's 260lbs), Clark's 10 yard split time is 1.58 (Irvin's was 1.55, Fowler was 1.59)."

"...Clark posted 38.5 vertical jump at 271lbs. How good is that? Well, it was good enough to be the 2nd best score of all players tested for the DL this year. It was much better than Irvin's 33.5 or Fowler's 32.5. "

"Let me say that again, Frank Clark posted the best 20/60 shuttle times of all DL candidates of the 2015 draft."

"At 6-3, 271lbs, he is not going to be easily moved or pushed around. This is one big and strong puppy but his greatest physical weapons are his arms and hands. Clark is equipped with enormous 34.5 arms with two huge 10+ inch meat hooks at the end."

"All together, what we have here is JPP on steroids. His numbers are better then the 263lbs Aldon Smith. He is almost Irvin fast, with an extra 25lbs of strength and length. Physically there is no limit to what this guy can do."

"To start, PFF has ranked Clark as the 3rd most productive pass rusher and the 6th most productive run stopper in college this year."

Ezek alapján úgy tűnik talán találtunk végre egy alldown DE-et, akiből kiemelkedő játékos is válhat.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Szerintem ha most kap valami orbitálisan nagy ajánlatot RW, akkor jönni fognak a többiek is, hogy nekik is kéne a pénz. Wilson helyében már rég elfogadtam volna ezt a szerződést!Max 1-2 hét, és kiderül hogy mi lesz, mert tovább már amúgy sem akarják/lenne értelme halogatni.
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
A mai hírek szerint egy évi 21M-s szerződést raktak elé.

Borbinho: Van valami abban amit mondasz, de szerintem nem az alapján fogják fizetni /vagy legalábbis kevesebb %-ban veszik figyelembe/, hogy teljesen más körülmények között hogyan teljesítene, ha itt ilyen sikereket ért el. Ezért sem szeretem, mikor előkerül a Luck vagy Wilson téma mert nagyon nehéz összehasonlítani őket. Wilson sokkal jobb lábon, szerintem érettebb és megfontoltabb döntéseket hoz. Az elkapóikat viszont nehezen lehet összehasonlítani, míg ugye neki ott van a liga legjobb futója akit nyilván ki nem használna, ezért kevesebb passz, kevesebb hiba együtt jár a játékával. Ezek miatt is gondolom, hogy fölösleges őket egymáshoz hasonlítani, mert elég kevés a közös pont és egyik fél érveivel sem lehet nagyon vitatkozni, így kissé szubjektív dolog.

Szerk.: 2013-ban 123 Millió volt a Cap, idén pont egy huszassal több. Abszolút menedzselhető. Nyilván gyűrűvel az ujján minden játékos jobb pozícióban kezdhet tárgyalni, de a számok alapján egy 20 millió körüli RW szerződéssel is ki lehet hozni egy hasonló csapatot, mint a bajnokcsapat, nem túl nagy áldozatokkal.
több mint 9 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Csatlakozom Borbimbóhoz:
RusselWilson és más se számítson tőlem évi húsz millió dollárra!

több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Coolearie
Ámenrantotthus
Ugye ti is a bal oldali karika lábára koncentráltok?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A Luck deal szvsz nem nagyon fogja befolyásolni Wilson szerződését, ugye Lükének van + 1 éve (1.körös opció).
Luckkal szerintem a liga összes csapata PO-ba menne, Wilsonnal azért ebben nem vagyok olyan biztos.
És ez az, ami miatt nem adnám meg RW-nek még a Rodgers-féle szerződést sem. Kapjon évi 20 misit 5 évre, 60-70milla garantálttal. Aztán beast mode is 30 lesz jövőre + kell a pénz máshova is. Azért az évi 300-600k az tényleg éhbér, meg erősen meg is fogják érezni, amikor 20 millával kevesebb lesz a többiekre.
Sztem Lucknak évi 25 misis lenne a realitás, Wilsonnak én az évi 20at se fix, h megadnám. Nem mondom, hogy a rendszer terméke, de azért sztem messze van pl Lucktól. 2 sb + 1 win ide vagy oda. Nem azt mondom, hogy rossz QB, de szvsz semmiféleképp nem elit. Top 10 QB-ban benne van, de ennyi.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Coolearie
Ámen
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Coolearie
hát nem tudom, erről mit mondott az Úr Wilsonnak?

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .