Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem is vonnám kétségbe a képességeit/érdemeit, de a nagy győzelmekben igen vastagon benne van, hogy Doug Martin újra formában van és az egyik lejgobb RB a ligában idén, valamint pozitív mérlegű ellenfelet nem győztek le (sőt, így gyors utánanézést követően ahogy látom a Panthers kivételével nem is találkoztak pozitív mérlegű csapattal). Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, de egy év legjobbja díjhoz nálam hiányzik emellé valami extra, ami pl Cooper vagy Rawls esetében szerintem jobban megvan, de akár Mariotában is. De nyilván szubjektív, mindenki más alapján ítéli oda. De hogy ne legyen teljesen off, hozzátenném, hogy a Wilsonban kétkedők pont azt a tényt ignorálták korábban, hogy győzelemre vezeti a csapatát és abban keresték a hibát, hogy nem jó pocket passer, meg kicsi, stb. Mint általában, azt hiszem, az igazság félúton van mindkét esetben.Sajnos szokás QB-nak adni, holott azért Winston játéka elmarad akár a 2012-es RGIII és RW től (számokban elsősorban RGIII-től, de pl Comp%-ban nagyon, továbbá nem is volt még 300 yardos meccse sem). Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, szép jövő állhat előtte, de a posztjából adódik sajnos a nagyobb hype a díjra. (Nálam egyébként Mariska is jobb az eredmények ellenére). Én pl. Coopernek adnám, egész évben megbízhatóan teljesít. Rawls azért sem fogja kapni, mert gyakorlatilag fél szezont játszott.Mondjuk pont ugyanakkora hiba a számok alapájn megítélni valaki játékát, mint amennyire QB orientált a liga. Winston nagyon nagy spíler, gyakorlatilag ő jelenti az életet a Bucs számára, nélküle megint 2 győzelem körnéykén végeznének. Vele meg lehet playoff lesz. Mindez nem kisebbíti a többi újonc érdemeit, de nálam egyértelműen ő a nyertes.
Nadal17
gabokocka
több mint 10 éve
Mondjuk pont ugyanakkora hiba a számok alapájn megítélni valaki játékát, mint amennyire QB orientált a liga. Winston nagyon nagy spíler, gyakorlatilag ő jelenti az életet a Bucs számára, nélküle megint 2 győzelem körnéykén végeznének. Vele meg lehet playoff lesz. Mindez nem kisebbíti a többi újonc érdemeit, de nálam egyértelműen ő a nyertes.Sajnos szokás QB-nak adni, holott azért Winston játéka elmarad akár a 2012-es RGIII és RW től (számokban elsősorban RGIII-től, de pl Comp%-ban nagyon, továbbá nem is volt még 300 yardos meccse sem). Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, szép jövő állhat előtte, de a posztjából adódik sajnos a nagyobb hype a díjra. (Nálam egyébként Mariska is jobb az eredmények ellenére). Én pl. Coopernek adnám, egész évben megbízhatóan teljesít. Rawls azért sem fogja kapni, mert gyakorlatilag fél szezont játszott.oké őt kihagytam hirtelen.szerintetek mi kéne ahhoz h Rawls legyen az év ujonca?Szerintem Mariota is bőven esélyes a díjra, úgyhogy már most is négyes az a hármas (Cooper, Winston, Gurley, Mariota).
sztem ha kb 1200 yardja (ez kicsit több mint meccsenkénti 100y átlagban) lesz és még 3-4 TD akkor van esélye.
ellenfelek:
Gurley lefele megy
Cooper nagyon jó, de őt meg lehetne előzni
Winston az aki egyre jobb.
ez még most Gurley-Cooper-Winston verseny, ez 1 hónap mulva már biztosan kiegészül Rawls-szal, remélem nem csak kiegészül ez egy négyessé, hanem ténylegesen esélye lesz a díjra.
braxa88
Nandito
braxa88
Nadal17
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Azt csak remélni tudom, hogy McCoy nem csak egy-két meccs erejéig marad egészséges.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Sajnos szokás QB-nak adni, holott azért Winston játéka elmarad akár a 2012-es RGIII és RW től (számokban elsősorban RGIII-től, de pl Comp%-ban nagyon, továbbá nem is volt még 300 yardos meccse sem). Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, szép jövő állhat előtte, de a posztjából adódik sajnos a nagyobb hype a díjra. (Nálam egyébként Mariska is jobb az eredmények ellenére). Én pl. Coopernek adnám, egész évben megbízhatóan teljesít. Rawls azért sem fogja kapni, mert gyakorlatilag fél szezont játszott.oké őt kihagytam hirtelen.szerintetek mi kéne ahhoz h Rawls legyen az év ujonca?Szerintem Mariota is bőven esélyes a díjra, úgyhogy már most is négyes az a hármas (Cooper, Winston, Gurley, Mariota).
sztem ha kb 1200 yardja (ez kicsit több mint meccsenkénti 100y átlagban) lesz és még 3-4 TD akkor van esélye.
ellenfelek:
Gurley lefele megy
ez még most Gurley-Cooper-Winston verseny, ez 1 hónap mulva már biztosan kiegészül Rawls-szal, remélem nem csak kiegészül ez egy négyessé, hanem ténylegesen esélye lesz a díjra.
braxa88
Nandito
braxa88
több mint 10 éve
PC szerint megnézték a Redskinses videóit is, és a legfontosabb, hogy azonnal be tud illeszkedni, tekintve a cirka 10 éves (kapcsolatot). "We hope to get him in the rotation to take some plays for us," Carroll said Wednesday of McCoy's signing. "We know Anthony really well. We watched him on film at Washington. His ability to recall all that we’ve done over the years - we’ve been together for like 10 years or something, so he has a lot of background with us and our expectations, and that’s really important right now, that he can fit right in.
Elméletileg nem csak töltelék lesz.
"It’s hard for somebody to jump in with the intricacies that we want them to play with and he’ll be able to do that, so he’ll play in this game and be part of it. So it feels comfortable getting him back.”
McCoy amúgy örül, hogy visszatérhet, voltak más ajánlatai is.
"So far in my career, things have worked out the best for me here.
"I had options (with other teams), but it was a very easy call. Why wouldn’t I want to come back and play for this team? It’s a great group of guys, great coaches, great staff, everything, from the facility on to the fans. It feels good to be home."
Akeem Davis is örül, hogy nálunk lehet.
"I’ve been around the league, bounced around, and this is a world-class organization, world-class coach, world-class players, great work ethic and character," he said. "I’m just thankful to be back in this building. I’m willing to do whatever I need to do to make sure I stick around."
Az alábbi kifejezetten tetszett 😀
And while he knows his job is to help on special teams more than defense right now, Davis is excited to share a position group with Earl Thomas and Kam Chancellor, two of the best safeties in the game.
"I know what position I’m in, I know I’m here to help the team out on teams, but I’m a sponge in the meeting room," he said. "As rich as our English vocabulary is, you can’t find the words to describe being the meeting room with those guys."
www.seahawks.com/news/2015/12/09/seattle-seahawks-sign-te-anthony-mccoy-s-akeem-davis-waive-te-chase-coffman
több mint 10 éve
oké őt kihagytam hirtelen.szerintetek mi kéne ahhoz h Rawls legyen az év ujonca?Szerintem Mariota is bőven esélyes a díjra, úgyhogy már most is négyes az a hármas (Cooper, Winston, Gurley, Mariota).
ellenfelek:
Gurley lefele megy
braxa88
Nandito
több mint 10 éve
szerintetek mi kéne ahhoz h Rawls legyen az év ujonca?Szerintem Mariota is bőven esélyes a díjra, úgyhogy már most is négyes az a hármas (Cooper, Winston, Gurley, Mariota).
ellenfelek:
Gurley lefele megy
braxa88
Music City Miracle
több mint 10 éve
i.imgur.com/hDQlVgJ.pngWOW!
A legjobb RB (és futójáték) a ligában 😊
A sokkoló adat az, hogy ha leveszed a 20+ yardos futásokat, akkor is Top2.
Szerk: Képként nem teszi be...
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Melyik részéhez kell a bátorság szerinted? 😊Ma reggel jövök a munkahelyre hawksos sapkában, másik autóból átkiabál egy öregebb úriember és a következőt mondja, Sziaa, végén még Panthers-Seahawks NFC döntő lesz😀😀 Mondtam is hogy legyen igaza😊Mindenidők legbátrabb jóslata 😀
Oszi
peach
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Ma reggel jövök a munkahelyre hawksos sapkában, másik autóból átkiabál egy öregebb úriember és a következőt mondja, Sziaa, végén még Panthers-Seahawks NFC döntő lesz😀😀 Mondtam is hogy legyen igaza😊Mindenidők legbátrabb jóslata 😀
Oszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ma reggel jövök a munkahelyre hawksos sapkában, másik autóból átkiabál egy öregebb úriember és a következőt mondja, Sziaa, végén még Panthers-Seahawks NFC döntő lesz😀😀 Mondtam is hogy legyen igaza😊
több mint 10 éve
Anthony McCoy ujra a csapatban! szeretjük őt
több mint 10 éve
As John Harbaugh said, Ravens QB Matt Schaub is not practicing. Jimmy Clausen working with first team.kiváncsi vagyok ki lesz végül a kezdő QB
több mint 10 éve
belegondolva h anno Alfred Morris 1600+yarddal és 13 TDvel esélytelen volt a díjra, nem sok reményünk lehet.
több mint 10 éve
Sztem Cooper és a két QB is előtte lesz, hacsak nem csinál vmi überkirály utolsó négy meccset (600-700 yard 7-8 TD).Winstontól pedig nehéz lesz elvenni a díjat, ha pozitív szezont csinál a Tampával, ne adj isten playoffba viszi őket.
több mint 10 éve
szerintetek mi kéne ahhoz h Rawls legyen az év ujonca?sztem ha kb 1200 yardja (ez kicsit több mint meccsenkénti 100y átlagban) lesz és még 3-4 TD akkor van esélye.
ellenfelek:
Gurley lefele megy
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Én 4 győzelemmel lennék elégedett. 😊 😊 😊www.nfl.com/voting/rookies/2015/REG/13Láttunk már ennél meredekebb döntést is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a következő két meccsen jön-e a nyomás Clarktól. Két csere Qb ellen játszunk ugye, habár úgy rémlik, hogy sem a Ravens, sem pedig a Cleveland fala nem kutyaütő.
erős a mezőny de azért Clark beférhetett volna azzal a 2 sackel, +2v3 QB hittel + 2 leütött passzal
braxa88
A következő hetekben ezeknek örülnék (4 meccs ugye):
-Clark legalább 2 sack, és 8-10 tackle
-Lockett legalább 200 elkapott yard és 1 TD
-Rawls legalább 325 yard
-RW átlépi a 4k passzolt yardot
-Avril eléri a 10+ sackes határt
-D# legalább 15 sack (tudom, inkább pressure, de konvertálódjon is át negatív írdos játékra) és 4 INT
-O# maximum 8 engedett sack
undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
www.nfl.com/voting/rookies/2015/REG/13Láttunk már ennél meredekebb döntést is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a következő két meccsen jön-e a nyomás Clarktól. Két csere Qb ellen játszunk ugye, habár úgy rémlik, hogy sem a Ravens, sem pedig a Cleveland fala nem kutyaütő.
erős a mezőny de azért Clark beférhetett volna azzal a 2 sackel, +2v3 QB hittel + 2 leütött passzal
braxa88
A következő hetekben ezeknek örülnék (4 meccs ugye):
-Clark legalább 2 sack, és 8-10 tackle
-Lockett legalább 200 elkapott yard és 1 TD
-Rawls legalább 325 yard
-RW átlépi a 4k passzolt yardot
-Avril eléri a 10+ sackes határt
-D# legalább 15 sack (tudom, inkább pressure, de konvertálódjon is át negatív írdos játékra) és 4 INT
-O# maximum 8 engedett sack
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
több mint 10 éve
7M garantáltja volt, ebből az idei fizetése volt 4.67M, jövőre így 2.3M Dead money lesz. A cuttal a jövő évre felszabadul 3.8M.Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
Aguirre
több mint 10 éve
Jövőre lesz benn a dead money, nem idén.Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
Aguirre
több mint 10 éve
Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
több mint 10 éve
hát igen, még Tharold is jobb munkát végzett volna, mint Cary... én nem hittem volna szezon előtt, h ennyire fogalmatlan lesz... ez egy egyszerű séma, amit egy ilyen veterán meg kellene oldjon hellyel-közzel... na, hát nem sikerült... ez is egy rossz húzás PC-ék részéről, de ami tetszik, h nem azonnal mondanak le, hanem kap esélyt bőven, de ha így sem megy, akkor könnyes búcsú... Harvint is kitettük, most őt is... rendben van így, csak hát mellé lőttek az igazolásával... abból a pénzből jöhetett volna egy normális CB és legalább egy falember aki upgrade lett volna az idényre... most ezzel kell főzni... remélem jövőre nem lesz cap hitje a Cary cutnak, mert az még jobban rondítaná a dolgokat.Nagyon érett már ez a cut. A padoztatás után egyértelmű volt, hogy nincs visszaút, és az mindent elmond, hogy tartalékként sem számoltunk vele.Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kemény az élet 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000596660/article/seahawks-to-cut-cornerback-cary-williams
undisputedly
Shead amugy UFA lesz év végén, sztem olcsón megtartható
de drafton kell majd első 3 körben vhol egy CB
braxa88
undisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Nagyon érett már ez a cut. A padoztatás után egyértelmű volt, hogy nincs visszaút, és az mindent elmond, hogy tartalékként sem számoltunk vele.Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kemény az élet 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000596660/article/seahawks-to-cut-cornerback-cary-williams
undisputedly
Shead amugy UFA lesz év végén, sztem olcsón megtartható
de drafton kell majd első 3 körben vhol egy CB
braxa88