Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Gwacham amugy a Saintsnél van már, és a Redskins ellen volt 1,5sackje is pár meccse

nazszóval tegnapról.

Wilson 3 meccs 11TD, 0 INT, és egy futott TD. 138, 147 és 148as ratingek. 82, 70 és 77%os pontosság MVP forma. kár az év első felééért.
66 for 86 (76.7% - tops in NFL)
879 yards (10.2 Y/A - tops in NFL)
11 TDs (12.8 TD% - tops in NFL)
0 INTs (tops in NFL)
148.2 passer efficiency rating (tops in NFL)

Rawlst imádom nézni, nagyon látványos futó RB. OL is szlépen segít neki, nagyon látványos a fejlődés.
Rawls és Baldwin is könnyedén elérhet az 1000yardot.
Willson két bravuros playe is élmény volt.
offenseben egy nagyobb gyengeség van az Kearse. Richardson de jó lenne a helyén :/

DL szétszedte minden tekintetben a Vikings falát, úgy h a legjobbunk Avril nem is villogott 😊 Bennett, Clark, Irvin és Marsh(akinek a nevét v ameccs végére megtanulta a kommentátor is, nem Curtis, hanem Cassius) is jó volt. Clark remek pick volt!
itt ezen a DL vs OL harcon el is dőlt kb a meccs, nem tudott emiatt előre menni a Vikings,
az mi már h még FG távolságba sem siekrült eljutniuk 😊 azért a return TDéért kár. de lagalább nem 0zott az amugy tök szimpatikus Vikings.

@Ravens, Browns, Rams,@Cardinals
elvárás a minimum 3-1. ha nyerjük az első hármat akkor a cards elleni valszeg tét nélküi lesz. Bár lehet az lesz a tét h a 5 v 6. kiemeltek leszünk.

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 814 — SuperBowl Champions 2013/2014
2013-ban jött:

CM 2. kör-Vajmi kevés produkció, nincs is a csapatnál, és azt hiszem a Dallasnál sem játszik, ők is kitették.
Jordan Hill 3. kör- nem rossz játékos, de a sérülések miatt nem sikerült még robbantania.
Chris Harper 4. kör - nulla
Jesse Williams 5. kör - rotációban elfért, reméljük sikerült teljesen kigyógyulnia a betegségéből
Tharold Simon 5. kör - buktunk rajta egy SB-t.
Luke Willson 5. kör - 2. számú elkapó TE-nek ideális
Ware-Seymour-Powell-Jared Smith-Bowie 6. és 7. kör - senki sincs a csapatnál

2014-ben jött:

P-Rich 2. kör -egyelőre bustnak tartom. Allen Robinsont is hozhattuk volna, ahogy braxa írta, azt a Robinsont aki már most 1000+ yard és 10+ TD-t tud a neve mellett idén.
Britt 2. kör- egyelőre ordas nagy bust
Marsh 4. kör- jó kiegészítő ember. Ha elmegy Irvin, akkor a Clark-Marsh kettős pótolhatja
KPL 4. kör- én sokat várok tőle, van benne potenciál,de erős aLB sor így nem fér oda.
Staten 5. kör- nulla
Scott 6. kör - nulla
Pinkins 6. kör - nulla
Small 7. kör - nulla
+Gilliam UDFA

2015:

Clark 2. kör - úgy néz ki lehet belőle kezdő
Lockett 3. kör - no comment, nagy spíler elsz
Pool 4. kör - nem fért oda egy liga bottom falban
Glowinski 4. kör - szintén
Ty Smith- inaktív, még nem láttuk
Gwachan 6. kör - átkonvertáltuk OL-be, nem fért még oda
Sokoli 6. kör -szintén
Murphy 7. kör, már nincs is nálunk szerintem
+ Rawls UDFA nagy spíler

2012-ben:

Irvin (1.) , Wagner (2.), Russ (3.), Turbin (4.), Lane (6.), Sweezy (7.), Scruggs (7.) + Kearse UDFA + Shead UDFA

Jól látható, hogy maximum az idei draft veheti majd fel idővel a versenyt (annyira azért ők sem. Szerintem liga szinten is kiemelkedő volt ez a 2012-es draftunk 😊 )

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
Mellesleg a QB-nk is kezdi ledolgozni a milliókat.
Sebii
Ezzel arra utaltam, hogy a 2012-es volt az utolsó jó draftunk, ideje volt már ismét egy jó rookie poolnak.

Mind a három fenti újonc game-changer lehet nekünk 😊
undisputedly
És Glowinskit még nem láttuk játszani, hátha lesz belőle valami. Britt szintjére felnőni nem tűnik lehetetlen feladatnak. Azért jegyezzük meg, a sok hülye zászlótól eltekintve az OL tegnapi produkciójára sok panasz nem lehet azzal együtt, hogy az elmúlt meccseken RW ha passzol, sokkal hamarabb szabadul a labdától, ez Bevelléknek is egy apró piros pont. 3 olyan meccs jön, amit a mi védelmünknek találtak ki, illene nyerni. Noha tudjuk, hogy a Rams playbook 80%-a szopatós play amit csak NFC West ellenfelek ellen használnak...
Nadal17
Szerintem míg Cable itt van, Britt és Sweezy lesz a kezdő😊 De azért most jár a piros pont a lehetőségekhez mérten az OL-nek😊
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
Sebii
Ezzel arra utaltam, hogy a 2012-es volt az utolsó jó draftunk, ideje volt már ismét egy jó rookie poolnak.

undisputedly
És Glowinskit még nem láttuk játszani, hátha lesz belőle valami. Britt szintjére felnőni nem tűnik lehetetlen feladatnak. Azért jegyezzük meg, a sok hülye zászlótól eltekintve az OL tegnapi produkciójára sok panasz nem lehet azzal együtt, hogy az elmúlt meccseken RW ha passzol, sokkal hamarabb szabadul a labdától, ez Bevelléknek is egy apró piros pont. 3 olyan meccs jön, amit a mi védelmünknek találtak ki, illene nyerni. Noha tudjuk, hogy a Rams playbook 80%-a szopatós play amit csak NFC West ellenfelek ellen használnak...
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
Sebii

undisputedly
annyiban vitatkoznék, h voltak még jó draftjaink, na persze nem ennyire, de húztunk jókat is, csak egyszerűen a telítettség miatt sokan nem fértek be.
De azért körülnéznék, hogy hányan vannak más csapatnál a draftoltak közül.
Nem nagyon tudok semmit, a sorsukról.
szerk: közben megtaláltam... nem mondanám, h rossz draftok voltak a 2013 és 2014-es, annyire impact player nem jött, de teljesen vállalható. Két nagyon rossz döntés született, a Krisztina és az első Harvin ügylet... bár ha ez kellett a SB-ért, h egy ilyen rossz döntés legyen, akkor nem bánom azt se.
De mondom, a többi pick teljesen vállalható, talán Chris Harper lóg még ki a sorból...

Szerkesztette: SeaSzilaHawk

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
Sebii

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Nagyon sima meccs volt, pedig nem úgy indult. Mire bejött a vonal éppen Rawls fumble-jét ismételték. Aztán beindult a vonat, ahogy már régen szerettük volna. Clark kezdi megtalálni önmagát, ha így fejlődik akkor állat lesz. Lockett kapcsán már írtam korábban is, hogy megérte a sok picket, és ezt most csak megerősíteni tudom. Nálam ő az év újonca a csapatnál. Rawls pedig hihetetlen. "Ócskapiacon" beszerzett manus és tökéletesen helyettesíti Lynch-et. Nem gondoltam volna azok után, hogy a drága RB triónkból (Lynch-Turbin-Michael) 1 sérült, 2 meg már sehol sincs. PC-ék nagy kukázók.
RW pedig elkezdett passzolni és nem is rosszul. Ha Helfet és Kearse nem bénázik közel tökéletes ratingot hozhatott volna le. DE ne legyünk telhetetlenek.
Javul az O fal, szerintem jó húzás volt a Novak - Lewis csere.
Szóval beköszöntött a december, az igazi foci időszaka és felpörgött a banda.
Ja és a sporik. Azok az ítéletek! Néha már én is kellemetlenül éreztem magam, mert tényleg nem szorultunk rá.

Szerkesztette: garrett27

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
A 125 engedett yard az idén a legkevesebb a ligában. E mutatóban a négy legjobb teljesítményből három a miénk (+49ers, Bears).

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
AP azért futott 8-szor csak, mert first down-on mindig kevés yardot hozott (ha hozott) és már akkor muszáj volt passzolniuk, amit öltünk... ez a mi D-nk alfája és omegája, mindig is ez volt... öld a futás, kényszerítsd a passzokat... bár a tegnap is volt néhány idegesítő zone cover, de hát mi rosszat lehet mondani, amikor 0 pontot engedtek az ellen O-nak... tökéletes.
Bár a meccs rosszul kezdődött a TO-val, és még utána is nagyon úgy nézett ki, h a false startokkal megöljük a driveunkat, a végén mégis mindig jött a first down... RW megbízik a falban és most látszik, h tud ő passzolni a fal mögül, ha van fal... elképesztő volt nézni, hogy néha simán megtartották a D falat... persze most sem volt tökéletes, de sztem mindenki kiegyezne, ha minden meccsen ezt a szintet hoznák.
A labda el volt osztva, mindenkinek jutott, talán Kearse nem volt most annyira játékban, majdnem minden ült... futás, rövid-hosszú passzok, RW magic...
senkire sem lehet rossz szavunk ezen a meccsen...
Bennett offside-ot nem láttam... káprázott a szemem, vagy tényleg nem volt???
na most kezdem úgy érezni, h úgy játszunk, ahogy tudunk... December is Seahawks time...

Szerkesztette: SeaSzilaHawk

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Sherman Seattle Seahawks 78
elkezdett jatszani a csapat , utolagos okoskodas ez , de multheti meccs ota azt gondolom a tavalyj szezonbol okulva , hogy kell a sracoknak a gyoztes superbowl (sok jatekos vesztes utana ) ota egy par honap mig minden nyar utan osszeallnak , illetve pihentetik magukat a rajatszasra , es van benne igazsag , mert a tavalyi szar merleg es szar jatek utan is elindult valami , ahogy iden is ugy tunik , es az latszik hogy egyenlore eleg volt ez a szezon eleji pihenes ( bar a csapat 4.ik negyedes egeseit nem tudom hova tenni , meg peches veresegek voltak ) , de ugy nezki megerdemlik a bizalmat
sajnos nem tudtam nezni valamk baj volt a netemmel , miert csak 8x futott AP ? 21-0 nal feladta a vikings es inkabb pihentettek vagy serules ?😱
szerk: nagyon buszke vagyok a tamadofalra hogy az ev eleji 5-6 sack-ek eltuntek , es mecsenkenti 2 abszolult vallalhato a liga legrosszabb falatol, persze RW sokat ment , de ev elejen is sokat mentett

Szerkesztette: Sherman
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 935
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
több mint 10 éve
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
A jövő, vagyis a jelen!
több mint 10 éve
Rawls, Lockett, Clark.
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
A lényeg, hogy ellenünk a Seahawks tuti nem tesz fel 30+ pontot, erre nagy tétben fogadnék is, nálunk azért létezik védelem, nem úgy mint Pittsburgh-ben. AP meg AP, a liga no. 1. rush #D ellen is összehozott 158 yardot meg 2 TD-t, én nem féltem a Seahawks ellen se. Az biztos, hogy jó meccs lesz.
Go Vikings!
A jó meccs része bejött, legalábbis részünkről. De az ilyen kijelentésekből okulva, nem vonok le elhamarkodott következtetést, mindenesetre a szezon második felében eddig elég jó a csapat.
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Valljuk be, eleg impressziv egy eredmeny 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Szep munka volt... Es meg ment az oltas mikor le egydimenziosoztam a jatekukat 😊
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
sok minden JÓT lehetne írni, amit majd meg is teszünk, de emeljünk ki egy valamit:
18 - 18yardon tartottuk Adrian Petersont. 18 yardon.
braxa88
Tudtuk, hogy nagyjából ezen fog múlni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
sok minden JÓT lehetne írni, amit majd meg is teszünk, de emeljünk ki egy valamit:
18 - 18yardon tartottuk Adrian Petersont. 18 yardon.

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
deja vu tavalyról?

seahawks football!
több mint 10 éve
Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.
garrett27
én nagyon bíztam benne de ezennel lemondtam rola. ujabb korai kör (2.) kuka. kurvajó az utóbbi éveink draftjai.
braxa88
szóval azt mondod, hogyha most Lockett lesérül és kihagy 1 és fél szezont, akkor rossz üzlet lenne? a sérülést nem lehet kiszámítani, az biztos h PRich megérte azt a picket, nagyon tehetséges... idáig sajnos a sérülések lebénították, de ő egy jó húzás volt... inkább a krisztina féle húzások, meg a Carpenter fogásokért kár... de am meg mellé lőtt pickek mellé szerencsére mindig voltak late round vagy undrafted gyémántkák... minden nem sikerülhet.
SeaSzilaHawk
lockettes kérsére nyílván nem
de mivel RIchardson képtelen egészséges lenni, és már több súlyos sérülésevolt így igen, lemondtam róla és szar pick. Lehetvki bármennyire tehetséges ha IRen van
2.körös WR volt Allen Robinson, aki top10es WR teljesítményt nyujt, és pont az a típusu WR aki nekünk nagyon kéne.
braxa88
mondjuk van benne igazság... én még nem mondtam le róla...

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
DuJuan Harris érkezett a gyakorló csapatból!
több mint 10 éve
Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.
garrett27
én nagyon bíztam benne de ezennel lemondtam rola. ujabb korai kör (2.) kuka. kurvajó az utóbbi éveink draftjai.
braxa88
szóval azt mondod, hogyha most Lockett lesérül és kihagy 1 és fél szezont, akkor rossz üzlet lenne? a sérülést nem lehet kiszámítani, az biztos h PRich megérte azt a picket, nagyon tehetséges... idáig sajnos a sérülések lebénították, de ő egy jó húzás volt... inkább a krisztina féle húzások, meg a Carpenter fogásokért kár... de am meg mellé lőtt pickek mellé szerencsére mindig voltak late round vagy undrafted gyémántkák... minden nem sikerülhet.
SeaSzilaHawk
lockettes kérsére nyílván nem
de mivel RIchardson képtelen egészséges lenni, és már több súlyos sérülésevolt így igen, lemondtam róla és szar pick. Lehetvki bármennyire tehetséges ha IRen van
2.körös WR volt Allen Robinson, aki top10es WR teljesítményt nyujt, és pont az a típusu WR aki nekünk nagyon kéne.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 711 — no es importante
Richardson egy súlyos sérülés után lett nagy meglepetésre második körös, mivel épp ezért inkább csak 4-7. körös prospectnek tartották.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
garrett27
braxa88

több mint 10 éve
garrett27