Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselpeteyÍgy van fasorban sincs!Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Mert Te ezt persze meg tudod ítélni, hiszen Te mindent meg tudsz ítélni! Persze a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van, valakinek 2 is.
Nem gondolod, hogy a Seahawks szempontjából sokkal fontosabb egy olyan rendező elv, hogy mekkora a hasznossága a csapat szempontjából, mint egy lista, amely összehasonlít eltérő környezetben-rendszerben csapattársakkal játszó játékosokat. Azt már nem is hegyezném tovább, hogy Bowman nem azonos technikát játszik, és főként teljesen más súlyozást kapnak a feladatai!Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?BorbinhoNekünk kéne adnunk valamit, mert mi tradelnénk fel. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?Amúgy nyilván nem tudunk annyit fizetni, amennyit kér majd, főleg ha idén jól teljesít és nem sérül meg. Akkor Top3 LT fizetést fog kapni valahol.nyílván az lenne jó ha maradna, de biztos nem fogbraxa88wagner tweetje után megijedtem, de ez most nagyon jóOkung nem volna rossz ha maradna, valószínűleg nem lenne olcsó, de a vak oldal az vak oldal.garrett27
okung, Irvin, mebabe, sweezy, kearse, rubin lesz jövőre fa, ők valszeg mennek isbraxa88
Viszont nekünk hatalmas problémáink vannak az OL draftokkal, és mivel vélhetően az 1/32-vel fogunk először draftolni - 😀 - , ezért ott már a potenciális, egyértelműbb LT prospectek nem lesznek bent. Ez mondjuk a jövő zenéje. Idén biztosan nagyot fog menni, hogy mega-dealt kapjon valahol.undisputedly
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Amúgy nyilván nem tudunk annyit fizetni, amennyit kér majd, főleg ha idén jól teljesít és nem sérül meg. Akkor Top3 LT fizetést fog kapni valahol.nyílván az lenne jó ha maradna, de biztos nem fogbraxa88wagner tweetje után megijedtem, de ez most nagyon jóOkung nem volna rossz ha maradna, valószínűleg nem lenne olcsó, de a vak oldal az vak oldal.garrett27
okung, Irvin, mebabe, sweezy, kearse, rubin lesz jövőre fa, ők valszeg mennek isbraxa88
Viszont nekünk hatalmas problémáink vannak az OL draftokkal, és mivel vélhetően az 1/32-vel fogunk először draftolni - 😀 - , ezért ott már a potenciális, egyértelműbb LT prospectek nem lesznek bent. Ez mondjuk a jövő zenéje. Idén biztosan nagyot fog menni, hogy mega-dealt kapjon valahol.
több mint 9 éve
nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselÍgy van fasorban sincs!Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Mert Te ezt persze meg tudod ítélni, hiszen Te mindent meg tudsz ítélni! Persze a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van, valakinek 2 is.
Nem gondolod, hogy a Seahawks szempontjából sokkal fontosabb egy olyan rendező elv, hogy mekkora a hasznossága a csapat szempontjából, mint egy lista, amely összehasonlít eltérő környezetben-rendszerben csapattársakkal játszó játékosokat. Azt már nem is hegyezném tovább, hogy Bowman nem azonos technikát játszik, és főként teljesen más súlyozást kapnak a feladatai!Helmut Zimmer
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nyílván az lenne jó ha maradna, de biztos nem fogwagner tweetje után megijedtem, de ez most nagyon jóOkung nem volna rossz ha maradna, valószínűleg nem lenne olcsó, de a vak oldal az vak oldal.garrett27
több mint 9 éve
Így van fasorban sincs!Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Nem gondolod, hogy a Seahawks szempontjából sokkal fontosabb egy olyan rendező elv, hogy mekkora a hasznossága a csapat szempontjából, mint egy lista, amely összehasonlít eltérő környezetben-rendszerben csapattársakkal játszó játékosokat. Azt már nem is hegyezném tovább, hogy Bowman nem azonos technikát játszik, és főként teljesen más súlyozást kapnak a feladatai!
több mint 9 éve
nem azt mondom hogy rossz, simán top5 LB. de mint legjobban fizetett ILB sok ha a fentebb említett úriemberekhez képest nézem. meg a tackle számok sem minden ha a statokat nézzük. ennyi.Bőven fasoron belül van: lejátszott alapszakasz meccsenkénti átlagban tackle + assist LK 10,458, BW 10,439 + www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24948717/after-further-review-comparing-nfls-top-lbs-luke-kuechly-and-bobby-wagnertejbegrrr!!!Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
több mint 9 éve
wagner tweetje után megijedtem, de ez most nagyon jóOkung nem volna rossz ha maradna, valószínűleg nem lenne olcsó, de a vak oldal az vak oldal.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Bőven fasoron belül van: lejátszott alapszakasz meccsenkénti átlagban tackle + assist LK 10,458, BW 10,439 + www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24948717/after-further-review-comparing-nfls-top-lbs-luke-kuechly-and-bobby-wagnerRapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képest
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Jimmy Graham minden labdát elkap az edzőtáborban, senki nem tudja megállítani, és egyre jobban érzik egymást Wilsonnal. Az elkapóhelyekért meg hatalmas tülekedés van: Baldwin, Kearse, Lockette, Lockett, Matthews, Richardson, Norwood, Daniels, Kasen Williams, McNeill, Kevin Smith, Foxx.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.BostonNa, ez is egy jó hír. Alakul ez.
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
braxa88
12 534
wagner tweetje után megijedtem, de ez most nagyon jóokung, Irvin, mebabe, sweezy, kearse, rubin lesz jövőre fa, ők valszeg mennek is
több mint 9 éve
Ennek azért örülök!
több mint 9 éve
Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.
Do your job
több mint 9 éve
Na wagner is megkapta az új szerződést, 4 év összegek még nem ismertek
több mint 9 éve
A contract témában otthonosabban mozgóktól kérdezném, hogy nem lehet szabályozni a szerződésben az újratárgyalás lehetőségét/legkorábbi időpontját, vagy a holdoutok esetén pl. garantált tartalomból levonást az alap büntetéseken felül? Vagy lehet, de hülye lenne bárki aláírni? Nadal17Magad válaszoltad meg a kérdést az utolsó mondattal. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az új CBA óta az újoncoknál van szabályozva, hogy csak a harmadik idény után lehet először tárgyalni a játékossal az új szerződésről, hamarabb nem.Másoknál nincs ilyen. Ha a játékos úgy dönt, akár egy év után is sírhat több pénzért, csak ez azért ritka, de arra is van példa, de szintén ritkán, hogy egy játékost egy év után megkeres a csapata és arra kéri, hogy menjen bele fizetéscsökkentésbe. Ez inkább az öregebbeknél jellemző, akiknek abszolút nem betonbiztos a roster spotjuk, ezért sokan belemennek.
Van, aki nem, és kivágja a csapat, van, akit így is megtart. Nyilván azoknál próbálkoznak inkább ezekkel, akik teljesítményükhöz mérten sokat keresnek, de arra is akad példa, hogy egy játékos önszántából megy bele fizetéscsökkentésbe a csapat érdekébe, lásd Bradyt például, vagy Fitzgeraldot, esetleg James Harrisont. Nincs túl sok ilyen játékos.
több mint 9 éve
Nadal17
586
A contract témában otthonosabban mozgóktól kérdezném, hogy nem lehet szabályozni a szerződésben az újratárgyalás lehetőségét/legkorábbi időpontját, vagy a holdoutok esetén pl. garantált tartalomból levonást az alap büntetéseken felül? Vagy lehet, de hülye lenne bárki aláírni? Ahogy korábban írta valaki, a következő 1-2 évre rendben van a csapat cap ügyileg, de utána sem hiszem, hogy nagy gáz lenne, Lynchnek nem valószínű hogy sok van hátra, Mebane elmúlt 30 és súlyos sérülés után van. Sajnálatos sérülések bármikor jöhetnek, lásd 2 éve Rice 1. számú WR-ként kezdte a szezont, pár meccs után térdszalag, szezon végén visszavonulás elég fiatalon. Cap emelkedéssel, Irvin kaliberű pótolható játékosok elvesztésével át lehet vészelni. Ami miatt jobban aggódom, az Lynch utódja.
több mint 9 éve
Úgy, hogy ha valamikor lesz meccsnézés (stb.), akkor jövök két sörrel. 😉Nadal 17: Én felrakok két sört arra, hogy nem lesz megegyezés a TC-ig. StezHogy is volt ez a sör dolog ? 😀
Egyébként azt mondom, hogy rosszabbul is kijöhettünk volna ebből. Következő években is növekedhet a cap, továbbra is tartom, hogy nagyobb áldozatok nélkül meg lehet úszni a következő éveket. Egy sikeres csapatnál meg úgyis mindig lesz olyan, aki lázadozik a kevés fizuja miatt. Amíg a társaságot nem bomlasztja, addig belefér. Láthattuk, hogy Harvin balhéi milyen hatással voltak a csapat eredményességére szezon elején, nem hiányzik egy újabb.Nadal17
Tény, hogy a cap évről évre elég nagyot emelkedik 2014 óta, de ezzel egyenes arányban nő a játékosok fizetési igénye is, meg pont az ilyen Lynch, Chancellor-féle holdoutok miatt folyamatosan nőnek a fizetések, amikkel előzetesen az ember annyira nem számolt.
több mint 9 éve
A CBA pontosan szabályozza, hogy hány százalék mehet a capre, abból a 226-ból pont annyi mehetett, amennyi ment is. Egy fillérrel se több, se kevesebb. A DirectDV és online médiában mindazonáltal igazad lehet, abban akár durva tartalékok is lehetnek. New Orleansben gondolom az átlagosnál is jobban imádkoznak manapság, hogy így legyen. 😀
több mint 9 éve
idén 226 milliót osztott szét átlagosan az NFL a bevételeiből csapatonként, szóval bőven van még hova növelni a cap-et... pláne hogy pl. a Direct TV-s hosszabbítás még csak most jön, arról nem is beszélve ugye, hogy a liga most tervezi nagy erőkkel bevenni a nemzetközi (Németországtól Brazíliáig) és online piacot (youtube, yahoo, stb.)A mostani nagy emelkedést úgy tudom az új TV-s szerződés okozta elsősorban. Az meg most évekre le van focizva előre. Ezért a következő néhány évben olyan durva emelkedést én nem várok, mint ami az elmúlt két évben volt. Persze nem látok bele, csak kívülről tippelgetek.peterk2005Utána melegedik majd a pite, 2016-tól. 😊 Akkor már lesz vagy 10-12 "sokmillás" (érts 7-8 vagy fölötte kereső) játékos, és abból már a nagy számok törvénye alapján is lesz néhány, aki lesérül, gyengébben teljesít, stb. És úgy már nem férnek bele majd a Percy Harvin féle mellényúlások. Mert ilyen mellényúlások voltak eddig is - Harvin a klasszikus példa -, csak amíg Wilson meg Sherman fél milláért játszik, addig tökmindegy, nem ütött vissza. Ha viszont be kell hajtogatni a szerződéseket a cap alá, és még úgy is sorban állnak a játékosok a pénzért, ott már Harvin nem fog ripsz-ropsz eltrédelődni, mert anyagilag nem fér bele.peterk2005ha olyan mértékben emelkedik a fizetési sapka, mint az elmúlt években, akkor akár még bele is férhet, láthatóan nem egy csapat bazírozik arra, hogy belátható időn belül simán 200 milla fölé emelkedik a capbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Micsoda dráma ez a Bentleynek , és a Rollsnak, és a Lamboghininek.A mostani nagy emelkedést úgy tudom az új TV-s szerződés okozta elsősorban. Az meg most évekre le van focizva előre. Ezért a következő néhány évben olyan durva emelkedést én nem várok, mint ami az elmúlt két évben volt. Persze nem látok bele, csak kívülről tippelgetek.peterk2005Utána melegedik majd a pite, 2016-tól. 😊 Akkor már lesz vagy 10-12 "sokmillás" (érts 7-8 vagy fölötte kereső) játékos, és abból már a nagy számok törvénye alapján is lesz néhány, aki lesérül, gyengébben teljesít, stb. És úgy már nem férnek bele majd a Percy Harvin féle mellényúlások. Mert ilyen mellényúlások voltak eddig is - Harvin a klasszikus példa -, csak amíg Wilson meg Sherman fél milláért játszik, addig tökmindegy, nem ütött vissza. Ha viszont be kell hajtogatni a szerződéseket a cap alá, és még úgy is sorban állnak a játékosok a pénzért, ott már Harvin nem fog ripsz-ropsz eltrédelődni, mert anyagilag nem fér bele.peterk2005ha olyan mértékben emelkedik a fizetési sapka, mint az elmúlt években, akkor akár még bele is férhet, láthatóan nem egy csapat bazírozik arra, hogy belátható időn belül simán 200 milla fölé emelkedik a capbaggio
Az NFL sztárok döntően nem tudnak vezetni, ezért Porschét nem vesznek. A hír nem rázta meg a Porsche árfolyamát! 😊
több mint 9 éve
A mostani nagy emelkedést úgy tudom az új TV-s szerződés okozta elsősorban. Az meg most évekre le van focizva előre. Ezért a következő néhány évben olyan durva emelkedést én nem várok, mint ami az elmúlt két évben volt. Persze nem látok bele, csak kívülről tippelgetek.Utána melegedik majd a pite, 2016-tól. 😊 Akkor már lesz vagy 10-12 "sokmillás" (érts 7-8 vagy fölötte kereső) játékos, és abból már a nagy számok törvénye alapján is lesz néhány, aki lesérül, gyengébben teljesít, stb. És úgy már nem férnek bele majd a Percy Harvin féle mellényúlások. Mert ilyen mellényúlások voltak eddig is - Harvin a klasszikus példa -, csak amíg Wilson meg Sherman fél milláért játszik, addig tökmindegy, nem ütött vissza. Ha viszont be kell hajtogatni a szerződéseket a cap alá, és még úgy is sorban állnak a játékosok a pénzért, ott már Harvin nem fog ripsz-ropsz eltrédelődni, mert anyagilag nem fér bele.peterk2005ha olyan mértékben emelkedik a fizetési sapka, mint az elmúlt években, akkor akár még bele is férhet, láthatóan nem egy csapat bazírozik arra, hogy belátható időn belül simán 200 milla fölé emelkedik a capbaggio