Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Seahawks signed QB Russell Wilson to a four-year, $87.6 million contract extension that includes $60 million guaranteed.

Atyaég, kurva sok ez a garantált.

több mint 9 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Na, FK!
"A Seahawks és Russell Wilson megegyezett egy 4 éves, $87,6 milliós szerződéshosszabbításról. Ez éppen elmarad Rodgers rekordot jelentő évenkénti $22 milliós szerződésétől.
Peter King szerint $31 milliót kap aláíráskor és összesen $60 millió körüli a garantált tartalom a szerződésből."
😊

több mint 9 éve
Chancellor pedig nem jelent meg a TC-nyitason, holdoutol valoban, nem csak ures fenyegetes volt.

több mint 9 éve
Garofolo szerint a két fél még mindig messze van a megegyezéstől, továbbra is sokkal többet akar Wilson, mint amit a csapat kínál neki.

Na ki fog engedni?

több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
 ftw.usatoday.com/2015/02/darrell-bevell-wikipedia-seahawks-super-bowl

Valaki szórakozott a wikipedian,és átirta.
"Darrell Bevell elismerte mindenkivel szemben a Super Bowl XLIX utolsó másodperceiben,hogy ő az első klinikailag agyhalott edző profi amerikai futballcsapatnál."

Valószinüleg a rosszul lehívott utolsó vesztes play miatt esett ennek áldozatul.😀 😀 😀

több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
...kezdődjön már... túl sok itt a tesztoszteron :p 😊

amúgy a 2. CB személye, Wagner, és Bennett szerződése, Lynch háta, az O Line új felállása sokkal jobban érdekel, mint Wilson és Kam reality check-je...
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ezt a jó elkapókkal elit lenne dolgot sose értettem. Nem pont attól elit valaki, hogy közepes emberekből is nagyot csinál? Lást MAnning, aki a szertárosnak is dobott 1000 yardot ha úgy volt.Sebii
Kinek ? Deckernek, Thomasnak , Sandersnek, Welkernek, Waynenek, Garconnak, Marvin Harrisonnak. Kozuluk ki nem elit elkapo?
Talan Brandon Stokley az egyetlen aki nem mutatott mashol semmit.Adirotor
OFF
Miután Harrison abbahagyta, voltak bajok a 2-3. WR posztján Wayne mögött. Keveredtek oda a csapatba érdekes arcok. (Blair White, Aaron Moorhead, Austin Collie, Taj Smith, Anthony Gonzalez, Devin Aromashodu, Hank Baskett). Brandon Stokley pont nem ilyen, mert ő már gyűrűvel érkezett.
Pierre Garcon pedig egy 7. körös Div3-as WR volt, bocsánat.

De sorolhatjuk a Dallas Clark mögött összejött tight end depthet is, onnan se sokan lettek milliomosok.

több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
A fő kérdés, hogy ki van nagyobb kényszerhelyzetben. Végre van egy jó csapat egy jó QB-val(az elit szót szándékosan kerültem) aki végre ki akar kerülni a röhej fizetési kategóriából és ez méltányolható. Nyilván ő sem akar egy kutyaütő gárdában játszani, ahol valószínűleg nem lenne képes ilyen teljesítményre (legalábbis prognosztizálható), aztán jöhet a langyos középszer. A másik oldalról pedig ott a management, aki pontosan tudja, hogy ha RW elugrik, akkor a szezon (és még ki tudja hány) gyakorlatilag kuka. T-Jax beugrónak +20-nál tökéletes, Archeréket meg hagyjuk. Szóval van megoldandó probléma rendesen. Legkésőbb szombaton talán okosabbak leszünk.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Le kéne ültetni Wilsont egy képernyő elé és levetíteni neki, hogy például Rogers eddig mennyi mindent tett le az asztalra. Talán észbe kapna, hogy mi a reális és mi nem. Annyit biztos nem adnék neki mint amennyit ő kap. Eddig szinte semmi pénzt nem kapott. Miért kell 20 milliótól is több? Az egyik legerősebb csapatban játszhat, mindene meglehet a 20millával is. Na meg várnék azért még 2 évet legalább mielőtt az elit szóval dobálóznék vele kapcsolatban. Birom RW-t, nagyon jól fel lett építve ez az angyali ártatlanságról szóló imidzse, nem hiszem, hogy gond lesz vele. El fog fogadni valami reálisat, aztán meg mehet a buli.
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ezt a jó elkapókkal elit lenne dolgot sose értettem. Nem pont attól elit valaki, hogy közepes emberekből is nagyot csinál? Lást MAnning, aki a szertárosnak is dobott 1000 yardot ha úgy volt.Sebii
Kinek ? Deckernek, Thomasnak , Sandersnek, Welkernek, Waynenek, Garconnak, Marvin Harrisonnak. Kozuluk ki nem elit elkapo?
Talan Brandon Stokley az egyetlen aki nem mutatott mashol semmit.
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Ezt a jó elkapókkal elit lenne dolgot sose értettem. Nem pont attól elit valaki, hogy közepes emberekből is nagyot csinál? Lást MAnning, aki a szertárosnak is dobott 1000 yardot ha úgy volt.
több mint 9 éve
Azért azt ne felejtsük el, hogy amíg például Luck 600-at passzol szezononként, addig Wilson 2014–2015-ben passzolt legtöbbször, 457-et, de előtte 400-at átlagolt. Ez nagy különbség azért. Luck sem azért dobált, mert jó poén volt, pont ilyen kedvében ébredt fel, egyszerűen futni 1-2 yardokat tudtunk, rá voltunk kényszerülve a passzokra. És Luck úgy vélem, túlságosan sok labdát ad el, nem vélem top5-nek, de összességében még ezzel együtt is tucatjával nyeri a meccseket, fordít, etc... Szóval egy rossz szavam nem lehet rá. Valamint meg lehet nézni, évről évre, hogy Wilson mellett a Seahawks-D# milyen statokat hozott, és a Colts Luckkal. Azért ott is elég más a leányzó fekvése (de például ha meg megnézzük, hogy a ti csoportotok nehezebb, a sztori ezen részében Lucknak volt könnyebb dolga.)

Ez igazából eléggé szubjektív, és nem is biztos, hogy okos dolog összehasonlítani a két QB-t. Engem Wilson gyűrűje sem győz meg arról például, hogy jobb Lucknál, de a Hawks-fanok legtöbbje meg gondolom haza húz, és Wilsont jobbnak gondolja, márcsak a gyűrű miatt is.

Jó elkapókkal és jó fallal baromi sokan tudnak zsebirányítók lenni, de mi itt most top 5-10 QB-ról beszélünk. És pontosan itt a lényeg, nem tudhatod, hogy RW milyen lenne olyan rendszerben, ahol passzra lenne kényszerítve. Ezt senki sem tudja, maximum csak tippelhetünk. Köztünk szólva örüljetek, hogy nem volt rá szükség eddig, ez azt jelenti, hogy jól megy a futás, stb.

Viszont a Seahawks edzői nap mint nap látják őt dobni, játszani, edzeni, és jelenleg ők úgy ítélik meg, hogy RW nem érdemli meg azt a pénzt, hogy mondjuk jobban keressen, mint Rodgers.

Én elhiszem nekik. Addig biztosan, amíg nem látom, hogy Wilson többet dobál, és már a Camhez hasonló szerződést is korrektnek gondolom RW esetében, de annyit biztosan nem adnék neki, mint amennyit Rodgers kap.

De röhögnék, ha Wilson megkapná Rodgers pénzét, aki erre elkezdene balhézni, mondván több mánit érdemel, sokkal többet tett le az asztalra, az előző szerződését meg 2013-ban írta alá, kb. pont a fizetések és a hatalmas capnövekedés előtt. Megtehetné igazából simán, és igaza is lenne. Ő még az évi 25-27 milliót is megkapná, és nem Daltonhoz hasonló garantálttal. 😊

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ertem en hogy mit mondasz de az hogy a D ligaelit az nem jelenti azt hogy Wilson nem az. En csak azt mondom , hogy szerintem jo elkapokkal es rendes fallal maga elott RW is tudna zsebiranyito lenni mert nyilvan ha falad nincs meg elkapoid mert a felhozott D-re megy el a penz ( es ott sem keresnek szintjuknek megfeleloen lasd Chancellor) akkor nem marad mas : futni is kell.
Egyelore nem tudjuk milyen lenne Wilson ebben a helyzetben , en azt mondom elit.

A GB elleni interceptionokrol meg annyit hogy az elso meg az utolsot Kearse benazta el. 2 INT pedig Rodgers is dobott.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
az hogy nem dobál homályokat, ezzel is lehet vitatkozni, mert sokszor olyanokat dobál hogy az itt edződött szurkolók is sokszor kérdezték hogy wtf. bizony rendesen hajigálja elfelé a labdákat Wilson is, nem tudom ez honnan van hogy nem dob homályokat. mindenki dob.petey
Sőt
 www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2015/2014-incomplete-pass-breakdown-passers

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
hát ez a post több sebből vérzik...de a tavalyi Hawks-GB meccs pont nem Wilsonon múlt...petey
hallgatlak , tudom persze csak Lynchen mult senki masonAdirotor
késő van, holnappetey
hat ez csak az a veres igazsag maximum de te tudod 😀

www.youtube.com/watch?v=Lp1WM00U0aE
közben ajánlom nézegetésre főleg az Overtime GW támadástAdirotor
parancsolj:
Bocsi, de nem bírom szó nélkül hagyni azt, hogy nem gondoljátok elitnek a franchise irányítótokat.
Azzal végképp nem értek egyet, hogy a D nyerte meg a SB-t.
Wilson nem kapott a segge alá elit elkapókat és Ungeren kívül nem volt OL előtte
(alapszakaszban: 119 sack 3 év alatt). Ehhez képest 48/48 meccsen kezdett.
Nem sérülékeny ( ez is nagyon fontos szempont).
3 szezont húzott le eddig, dehát akkor hasonlítsuk Luckhoz aki szintén nem volt valami jó fal mögött
( bár ki van tömve elkapókkal és Castonzoval legalább a vakoldala okés .)
Luck: 86TD, 43 INT , QBR: 86.6
RW: 72TD, 26 INT , QBR: 98.6
Ebből is látszik, hogy a legjobb fiatal irányítóval is bőven felveszi a versenyt, SŐT.
| Bár gondolom ez is a Defense érdeme és Wilson nem elit QB. |
Volt egy Lynch segítségére és itt vége is van a sornak.
Aki azt hiszi hogy csak adatokkal dobálózok, nézze meg akármelyik meccsét de ha példa kell
mondjuk a tavalyi Hawks-GB playoff meccset.
Dobott pár INT-et de mindegyik egy bizonyos elkapó lelkén száradt
(azt hiszem Kearse volt, bár a végén javított ).
Mégis odaállt és döntőbe vezette a csapatot.
Na most Wilson ezek mellé okos is, nem dobál homályokat, jól olvassa a védelmet, és lábon is veszélyes.

Nagyon nagyon remélem, hogy nem hosszabbít vele a Hawks és elmegy egy olyan csapatba ahol megbecsülik, aztán ott áll a Seattle majd irányító nélkül és majd akkor meglátjuk, hogy mit érnek nélküle.
| Bold prediction: Mint ahogy a szarráhypolt Dallas fal is szivni fog futó hiányában. |
Adirotor
Kezdjük a SB-vel. Wilson 206(18/25) yardot passzolt, a 3. negyedben érte el az első TD-jét amikor már 29 -0 volt, gyakorlatilag vége a meccsnek. addig kényelmesen elmenedzselte a mérkőzést, a védelem nyitott egy safetyvel, INT return TD-vel és a ST egy KO returnnel. Az első félidőben csupa rövid távot kellett megtenni, ebből 2 drive végződött FG-vel.
amikor a saját 8 yardról kellett indulni, punt lett a vége. szóval egyszer nem mutatott be olyat amivel bizonyította, hogy ő vitte a vállán a csapatot, amikor kellett persze bedobta a TD-t, dehát ezzel nincs baj. itt kőkeményen a védelem nullázta le PM-et de durván.
mostanában divatos mindenkit elitnek nevezni, akinek összejön egy-egy jobb szezon. de nem véletlenül nem tartja mindenki elitnek, mert azért van még mit mutatni hogy abba sorba nőjön ki, mint A-Rod, Ben. R. PM, Brady ésatöbbi. Wilson rengeteget profitál a védelemből és Lynch játékából. szerintem ezzel senki nem vitatkozik, max te 😊

ha már idehoztad Luckot. Majd' 13.000 yardot passzolt eddig, több passzkísérlettel és több interceptiönnel. vajon miért? nincs mögötte egy olyan back aki leveszi a terhet a válláról, és bizony neki nincs/volt olyan védelme mint a Hawksnak. ezenkívül a cmp/att %-a sokkal jobb Lucknak, illetve sokkal kevesebb a futott yardja is, mint Wilsonnak. egyszóval sokkal komplettebb QB Luck. SŐT. ha már ezt a SŐT-öt érvnek vesszük.

Nem vagyok nagy stat meg adatbuzi, de néha nem árt belenézni ezeknek is, a meccs is sokat elmond, de spec az általad citált GB@SHawks meccs pont olyan volt, hogy ha a védelem meg a GB balfaszsága nincs mögötte már eldőlt volna régen.
miről beszélek: 4 eladott labda Wilson részéről amiből a GB egy FG-t tudott felrakni. ezt sem a védelem akadályozta meg ugye. aztán ott volt Ryan TD-je, amit egy totális béna GB védelmi séma benyelt. itt is Wilson állt oda ugye.
Aztán GB védelmi parádé 2: Wilsont megkergetik, feldobja 17-ről és pont Willson kezébe esik aki töküresen állt a gólvonalon.
GB védelmi parádé 3: onside kick, Bostich kiejti a kezéből, bele Matthews kezébe. szóval itt bőven a GB vesztette el ezt a meccset. dehát látom nem régóta nézel NFL-t 😛

az hogy nem dobál homályokat, ezzel is lehet vitatkozni, mert sokszor olyanokat dobál hogy az itt edződött szurkolók is sokszor kérdezték hogy wtf. bizony rendesen hajigálja elfelé a labdákat Wilson is, nem tudom ez honnan van hogy nem dob homályokat. mindenki dob.
amúgy az elmúlt 3 évben a passzkísérletekben a Seahawks 31 és 32. helyen zárt.

Ettől függetlenül Wilson egy top irányító jelenleg a SS rendszerében, és az ilyet meg kellene fizetni, hogy ne kelljen keresgélni megint egy franchise QB-t. dehát nem látni a színfalak mögé. előbb-utóbb kiderül.

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
A csapategységről annyit, hogy Irvin tweetelt egyet pl. hogy Kam kapja csak meg a lóvét. Megy a szekér, dőljön a lé. Ez teljesen szokványos dolog, amivel bármelyik hasonló helyzetben lévő FO-nak meg kell birkóznia. Peterk teljesen jól le is írta. Ez az üzlet.Medvepapa
Igen olvastam a tweetet, viszont Irvinnek már nincs hitelessége, miután kavart a nyilatkozataival azután, hogy nem éltünk az opciójával-kvázi ő már keresi az új csapatát. Ha megfigyeled, mindig azok, és csak azok a játékosok gratulálnak ilyenkor, akiknek a saját helyzetén is javítani a várt esemény megtörténte.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
undi: azért ne csak egy oldalt vizsgáljál. Ahogy látom, te most azt teszed.
Most gondolj bele abba, ha évek óta elit safetyként azért, mert kb. pont a te szerződésed utántól elkezdett irreális módon növekedni a cap, ezáltal pedig a játékosok igénye, a fizetések, míg végül végignézed, hogy te, mint elit safety, annyit keresel, mint egy teljesen közepes játékos a poszton.

Ha a játékos helyében vagy, lehet, neked sem tetszene ez, miután persze, aláírtál egy szerződést, viszont az ilyen mértékű capemelkedéssel és az egyéb történésekkel nem számoltak, noha már jó pár éve megszellőztették, hogy várható, de egy ideig semmi sem történt.

Plusz ugye Chancellornak főleg a garantálttal van baja, ezt viszont így én nem látom akkora gondnak, mintha alapból új szerződést akarna. Fiatal még, elit játékos, oké, a sérülés benne van mindig, de az ilyen játékost nem szokták kivágni, őt sem fogják, lazán meg lehetne trükközni, hogy az éves fizetése ne nőjön, csak a garantált tartalmat megemeljék, de nyilván a másik oldal meg egyenes arányban csökkenne.
Stez
Persze, hiszen Hawks drukker vagyok, a csapatnak drukkolok, és annak a szervezetnek amit PC/JS létrehozott, nem pedig egy-egy játékosnak (persze nyilván vannak "kedvenceim" ).

És mint drukker, a csapat integritását érzem veszélyben az ilyen akciók miatt, így nyilván a csapat "táborát" erősítem. Kancellár az egyik kedvenc játékosom, de ha veszélyezteti a csapategységet, akkor az "érzelmi" skálán már egy pillanat alatt átmegy a másik végletbe. Ahogyan RW-vel is ez a helyzet, és a többi holdoutolóval.undisputedly
A csapategységről annyit, hogy Irvin tweetelt egyet pl. hogy Kam kapja csak meg a lóvét. Megy a szekér, dőljön a lé. Ez teljesen szokványos dolog, amivel bármelyik hasonló helyzetben lévő FO-nak meg kell birkóznia. Peterk teljesen jól le is írta. Ez az üzlet.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Most gondolj bele abba, ha évek óta elit safetyként azért, mert kb. pont a te szerződésed utántól elkezdett irreális módon növekedni a cap, ezáltal pedig a játékosok igénye, a fizetések, míg végül végignézed, hogy te, mint elit safety, annyit keresel, mint egy teljesen közepes játékos a poszton.

Ha a játékos helyében vagy, lehet, neked sem tetszene ez, miután persze, aláírtál egy szerződést, viszont az ilyen mértékű capemelkedéssel és az egyéb történésekkel nem számoltak, noha már jó pár éve megszellőztették, hogy várható, de egy ideig semmi sem történt.

Plusz ugye Chancellornak főleg a garantálttal van baja, ezt viszont így én nem látom akkora gondnak, mintha alapból új szerződést akarna. Fiatal még, elit játékos, oké, a sérülés benne van mindig, de az ilyen játékost nem szokták kivágni, őt sem fogják, lazán meg lehetne trükközni, hogy az éves fizetése ne nőjön, csak a garantált tartalmat megemeljék, de nyilván a másik oldal meg egyenes arányban csökkenne.
Stez
Persze, hiszen Hawks drukker vagyok, a csapatnak drukkolok, és annak a szervezetnek amit PC/JS létrehozott, nem pedig egy-egy játékosnak (persze nyilván vannak "kedvenceim" ).

És mint drukker, a csapat integritását érzem veszélyben az ilyen akciók miatt, így nyilván a csapat "táborát" erősítem. Kancellár az egyik kedvenc játékosom, de ha veszélyezteti a csapategységet, akkor az "érzelmi" skálán már egy pillanat alatt átmegy a másik végletbe. Ahogyan RW-vel is ez a helyzet, és a többi holdoutolóval.
több mint 9 éve

Ez már nem neked, bár írták már előttem:

Sherman oldalt véd, csak úgy, mint például Vontae Davis is. Ettől még persze abszolút elit mindkét játékos, és ha sorolni kéne az elkapókat, kiket szedtek le a pályáról az elmúlt egy-két szezonban, hát nem nagyon lehet rájuk panasz. És a corner az abszolút premierposzt, így többet kapnak. Egy corner, aki leszed bárkit, aki vele szembe jön, a csapat egyik legfontosabb láncszeme.

Teszem hozzá, én alapból csak néztem, hogy Sherman hosszabbított tavaly annyiért, mert ennél sokkal többet is kaphatott (és kérhetett) volna. Közben pedig a piacon az ilyen teljesen átlagos cornerek, mint Maxwell, szintén megkapnak majdnem annyit, mint Sherman, Vontae Davis évi 9 millióját meg lepipálják simán. Pedig mi Colts-fanok Davis tavalyi hosszabbításánál azért nem voltunk teljesen elégedettek, sokalltuk ezt a pénzt.

Elég volt két offseason, hogy a feje tetejére álljanak a fizetések a poszton, és a mi elit cornerünk a poszthoz mérten egyenesen olcsón játsszon.

több mint 9 éve
A precedensen már rég túl vagytok, tavaly Lynch pontosan ugyanilyen okból nyomult és kapott is új szerződést. (Amúgy nem vagytok egyedül, nagyon sok jó játékos aki túljátssza a contractját sikeresen holdoutol nagyobb garantált tartalom reményében. Általában azok a holdoutok sülnek be, ahol nincs is mögötte megfelelő érték.)peterk2005
Lynch teljesen más. Ő az egyetlen a csapatban akinek külön státusza van. Ő egy külön intézmény gyakorlatilag, aki különös előjogokkal is bír/bírt (plusz szabadnap, hogy minden héten haza repülhessen stbstb.)

Ezt a többi játékos is tudja. Az igazi precedens az lenne, ha most Bennett vagy Kam kapna több lóvét.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A precedensen már rég túl vagytok, tavaly Lynch pontosan ugyanilyen okból nyomult és kapott is új szerződést. (Amúgy nem vagytok egyedül, nagyon sok jó játékos aki túljátssza a contractját sikeresen holdoutol nagyobb garantált tartalom reményében. Általában azok a holdoutok sülnek be, ahol nincs is mögötte megfelelő érték.)

Amúgy én nem gondolom, hogy szorulna a csapatnál a hurok. A Hawks cap helyzete Wilson várható 20 millás pluszával együtt is kifejezetten jó jelenleg. És a következő 1-2 évben nem is fog elromlani. Problémák inkább 3-4 éves távlatban lehetnek majd. Illetve akkor, ha a megfizetett játékosok esetleg nem úgy teljesítenek majd, ahogy a pénzük diktálja. (Mert lesérülnek, vagy visszaesnek, stb. Ez utóbbi szokott az igazi probléma lenni máshol is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azt pedig kérlek felejtsétek már el, hogy "megérdemli","bagóért játszott" stbstb. Aláírta a szerződést, onnantól kezdve csak annyi mozgástere van, amennyit a szerződése enged. Miért nem írt alá 1 évre, ha nagyon érezte, hogy mozogni fog a piac? Van profi képviselőjük, mögötte egy professzionális gépezet. Nem kisgyerekektől veszi el a frencsájz a nyalókát. Egyenlő felekként ültek le a tárgyalóasztalhoz, Kamnek pl van még 3 év a szerződéséből.undisputedly
A csapatok tojnak a három éves szerződésre, simán elzavarják idő előtt, ha a játékos nem teljesít úgy, ahogy ők szeretnék. De akár még cap okokból is megválhatnak tőle adott esetben, hiába van élő contractja. A játékosnak akkor miért kéne szentírásnak tekintenie a szerződést? Ha úgy érzi, hogy túlteljesítette/túljátszotta a contractját, akkor ugyanolyan ésszerű, hogy több pénzt próbál elérni (függetlenül attól, hogy hány év van még a contractjából hátra), mint amilyen ésszerű az, hogy a csapat elzavarja idő előtt, ha nem teljesít.peterk2005
Viszont azzal számol minden ügynök és az ügyfele. Ezért megy a garantáltakról a legnagyobb vita, és ezért van az, hogy minden szerződés értékelése ott kezdődik, hogy mikor lehet elküldeni a játékost úgy, hogy ne fájjon a deadmoney.

Az viszont,hogy egy még 3 szezonon keresztül élő szerződéssel bíró játékos fenyegetőzik a közös munka alóli kiválással, ha nem kap több pénzt, úgy, hogy felhasználja a csapat szorult körülményeit (ET sérült, Johnson elment a Skinsbe), az már nem egy szokványos dolog.

Amit én amúgy vezetőként nem is tűrnék. Előbb-utóbb szétesik a régi védelem, akkor már statuáljunk példát valakivel, ha mindenképpen kell. Ahogy Helm is mondta, a CB és a passrusher a legnagyobb érték a mai NFL-ben a védelem oldalán. A mi rendszerünk sajátossága miatt nekünk az FS poszt is értékesebb, mint máshol. Ehhez még Wagner kell középre, a többi cserélhető.

Egy SS, legyen az Kancellár vagy más, pont nem ér annyit, hogy precedenst teremtsünk vele az FO "zsarolhatóságára".

Nincs játékos a csapatban -se Sherm, se RW, se más- aki fontosabb lenne magánál a csapatnál.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt pedig kérlek felejtsétek már el, hogy "megérdemli","bagóért játszott" stbstb. Aláírta a szerződést, onnantól kezdve csak annyi mozgástere van, amennyit a szerződése enged. Miért nem írt alá 1 évre, ha nagyon érezte, hogy mozogni fog a piac? Van profi képviselőjük, mögötte egy professzionális gépezet. Nem kisgyerekektől veszi el a frencsájz a nyalókát. Egyenlő felekként ültek le a tárgyalóasztalhoz, Kamnek pl van még 3 év a szerződéséből.undisputedly
A csapatok tojnak a három éves szerződésre, simán elzavarják idő előtt, ha a játékos nem teljesít úgy, ahogy ők szeretnék. De akár még cap okokból is megválhatnak tőle adott esetben, hiába van élő contractja. A játékosnak akkor miért kéne szentírásnak tekintenie a szerződést? Ha úgy érzi, hogy túlteljesítette/túljátszotta a contractját, akkor ugyanolyan ésszerű, hogy több pénzt próbál elérni (függetlenül attól, hogy hány év van még a contractjából hátra), mint amilyen ésszerű az, hogy a csapat elzavarja idő előtt, ha nem teljesít.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azért az durva, hogy az egykori LoB-ból Maxwell majdnem ugyan annyit keres mint Sherm, és mindketten bőven-bőven a két S fölött kapnak.Borbinho
Igaz, de a két poszt megítélése közel sem azonos! Ma egy S akármilyen jó is, nem fog közel sem annyit kapni, mint egy star CB.... szerintem.Helmut Zimmer
persze, ez evidens. csak azért szvsz Kam Bam meg Thomas is sokkal jobb játékosok mint Maxwell, és Sherm is. Hiába, ennyit számít ha kimegy vki FA-ra.Borbinho
Azért Shermannél nem jobbak, bár tény hogy nehéz összehasonlítani a két posztot.
És nem értem miért vannak alulértékelve a Safetyk, szvsz az egyik legfontosabb poszt az FS.Adirotor
Mivel erre sokan reagáltatok, gondoltam megjegyzem most már, hogy az vagyon írva, hogy Chancellor és Thomas ÉS Sherman is sokkal jobb, mint Maxwell, ezzel pedig nem lehet nem egyetérteni 😊Wyatt
Danke!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sherman azért is tud ilyen produkciót nyújtani, mert a front 7 előtte jól dolgozik és olyan S páros van mögötte, mint a liga történetébe talán még sose. Ezért tud ficánkolni annyira, szóval nagyon sokat köszönhet ET-nek és Kam-nek. Pari
Ez egy hatalmas nagy baromság. Maxwell is ugyanabban a csapatban volt, mégse közelítette meg Shermant.
Plusz Sherm fogja a no1 elkapókat.Adirotor
Sherm pont, hogy nem a no1 elkapót fogja, hanem csak egy oldalt, attól függetlenül, hogy pl Megatron, vagy Tate áll ott

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."