Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Még annyit tennék hozzá, hogy mivel most több célpontja van, a védelem pedig nem romlott, ha kijönne idén egy Super Bowl + a korábban említett Luck deal+ még egy aprópénzért végigtolt szezon, az 1 év múlva még sokkal többe fájna a csapatnak, mintha most esetleg pár misi garantáltat engednének neki.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Elit vagy nem elit QB RW, az idén kiderül. Megkapta 88-ast, aztán egy alaposan feltradelt elkapót, megmaradt Lynch (ráadásul jó mély a RB depth), nagyjából kilábalt a D a sérülésből, most lehet bizonyítani. Az pedig, hogy az elmúlt évek sikereiben (az elbaxott SB nálam még mindig inkább pozitív, bár Bevell a mai napig nem tett beismerő vallomást) neki csak kisebb része volt és Lynch meg a Def húzta inkább a szekeret, az marhaság. Nézzük meg Pl. a Rams gárdáját. Annyi első körös van náluk, hogy egymás valagába érnek, de normális (egészséges) irányító nélkül még a PO is méretes feladat nekik.
Gondolkozzunk egy kicsit. Ha RW nem köt szerződést, akkor jövőre ott állunk majd T-Jax-el (jobb esetben), annyira meg nem leszünk szarok, hogy a draft elején választhassunk QB-t, később meg már igen nagy mázli kell (Brady és RW kivételek és ez is több mint 10 év alatt előfordult 2 eset).
Szóval kell RW, mert most is azt mondom, ő volt a hiányzó láncszem ebbe a csapatba amit PC-ék évek alatt összegyúrtak.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Wyatt annyiban kijavitanalak,hogy mi nrm a nagyfizetesu játékosokat veszitjuk el,hanem a kinevelt allpro,probowler kaliberű játékosokat akiknek most jön az első nagy szetzodese. Mi Fa piacon nem.igen hoztunk eddig nqgy fizetesu sztárokat.

Szerencsevek és megfelelő semaval raktuk össze a rostert.
több mint 9 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Azt mondták ha júli 31 - ig, a TC kezdetéig nem ír alá akkor erre az idényre vége is a tárgyalásoknak. Egyébként még két évig lehet tagelni is és csak utána tudn kilépni az FA piacra(kb. 30 évesen). A szerződéssel állítólag azaz egyik legnagyobb probléma, hogy RW és az ügynöke(aki baseballos) full garantált szerződést akar, amire az NFL - ben nincs példa, ellentétben az NBA - val vagy az MLB - el. A másik, hogy lényegében ki akar lépni az újonc szerződéséből és már idén is nagy lóvét akar.
A többi játékos aki hosszabbított(pld. Sherm) mind végig játszotta az újonc kontraktját.
Abba, hogy Wilsont az FO nem tartja elitnek elég rendesen belejátszik a tavalyi rájátszás utolsó két meccse. GB ellen 4 int, az SB - ben meccs vesztő int. Az utóbbiért mindenkit előszedtek az edzőktől az elkapókig csak őt nem. Képzeljük el, ha például Andy Dalton vagy Kopernikusz dobják akkor mit kapnak.
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Wyatt jól mondja, de ha most nem fizetitek meg Wilsont, akkor nagyon nagy hibát követtek el szerintem.
1, Egyáltalán nem sérülékeny.
2, Nem ingadozik a formája
3, Plusz fegyvereket kapott
Jobb szezonja lesz mint eddig bármikor, és jövőre olyan pénzt fog neki ajánlani az összes olyan csapat, amelyiknek már csak egy tehetséges irányító hiányzik, amit ha megdöglötök se fogtok tudni meccselni.
Kérője lesz a Denver, a Houston, az Arizona, a Philly, a Rams, a Bills, a Jets, de még a Bears és a Skins is...
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Nadal 17: Én felrakok két sört arra, hogy nem lesz megegyezés a TC-ig. 😀
Csak azért, mert csapathoz közelálló források, illetve nagy insiderek minden héten három különböző dolgot kijelentenek a témával kapcsolatosan, mégsem történt semmi. 😊

Az én tippem, hogy a nyáron már nem is lesz megállapodás, Wilson végigjátssza a rookie szerződét, a Seahawks meg tageli, ha még jövőre is úgy gondolja, hogy Wilson nem elit QB. Vagy Wilson enged, és aláír évi 20 millió dollár körül.

btw a sérülés miatt necces, de ha Wilsonnak és az ügynökének van esze, megvárják Luck gigaszerződését, miután az meglesz, akkor ők is akaszthatnak. 😀

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na jó, azért azt is vegye már észre valaki, hogy ez mind szép és jó, de ez a mostani Seahawks azért lehetett az elmúlt években ilyen mocsok domináns, mert volt egy irányítója, aki éhbéren játszott, és a „kisegítő személyzetre” annyi pénz maradt, hogy azt elmondani sem lehet (persze a nyilvánvaló jó draftolás+kinevelés mellett). Addig azért könnyebb csodacsapatot összehozni, amíg van egy újoncszerződése alatt nagyon olcsón, mégis kimagaslóan jól teljesítő irányító.

Akkor lesz igazán nagy a kihívás, amikor majd Wilson megkapja a kb 20 milláját évente, aztán szépen meg kell válni a nagy fizetésű emberektől, ahogyan ez azért már tavaly is elkezdődött, amikor a LOB-bal elkezdtek hosszabbítgatni. A sztárok persze megmaradnak, mert azokat megoldják, de az ilyen Bennettet behúzzuk 5 milláért féle nagyon olcsó, nagyon jó játékosok berántása sem lesz már olyan könnyű, ami a dominanciát azért alaposan visszaveti majd.

Szóval, ha Wilson új szerződése után nem az lesz, hogy kb minden évben Super Bowl, hanem egy biztos PO-csapat, amelyben mindig ott van, hogy bajnok is lehet, már az is nagy teljesítmény lesz azért. És nem lesz azért szarabb Wilson, ha nem jönnek futószalagon az új szerződés után (miatt...) a Super Bowl-szereplések. Az meg, hogy elő tud-e lépni úgy, mint Brady pl, egy másik kérdés, de lehet, hogy nem is lesz szükség rá. Mert lehet, hogy nem kell neki szezononként 600-at passzolni, elég egy kb 500-at, ha tudja tartani a mostani arányokat tekintve a hatékonyságát. Persze, akkor lehet azt mondani, hogy 3500 yard+25 TD nem az a mennyiség, amire ki kell fizetni ekkora pénzt... Azzal nem értek egyet, hogy le kellene szoktatni a futásról, de ilyen 850 yard körül azért szerintem már nem egészséges, ha tudna hozni átlagban egy 4000+30/500+5 körüli mennyiséget, akkor viszont már nem nagyon lehetne sok probléma a státuszát illetően

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Mennyi az idei Seahawks cap roomja?
több mint 9 éve
1. Wagnerrel azért kezdtünk tárgyalni, mert az RW deal zátonyra futott.
Nem szokás két giga-dealt egyidőben tárgyalni.

2.Cam szerintem nem kért egetverően sokat. Sérülések nélkül nagyon jó Qb.

3. Ha a "liga legnagyobb összegű szerződése" nem olyan, ami csökkenti a mozgásteret a többi játékos megtartására, akkor melyik szerződés olyan?undisputedly
1.Ha jól emlékszem, előző évben sem telt el túl sok idő Sherman és Thomas hosszabbításának bejelentése között és nem hiszem, hogy 2 nap alatt tárgyalták volna le a másodikat. Wilsonnal pár hónapja egyezkednek, camp nincs, simán belefér.

2. Szubjektív, de ha Wilson képességeit ilyen eredmények és statok mellett megkérdőjelezik, akkor nálam Newton 100+ millája túlzó kicsit.

3. Várjuk ki a végső összeget, sokan írkáltak sokfélét, vélhetően csak az érintettek tudják, milyen összegek keringenek. A héten azt mondták, hogy alá lesz írva training campig, addig csak találgatni tudunk.
több mint 9 éve
RW szerintem sem elit, de megvan benne a potenciál, hogy azzá váljon.

Eddigi karrierje hasonlít Brady karrierjére, az viszont már különbség, hogy TB az első szerződéshosszabbításánál is rengeteg pénzt hagyott az asztalon Peyton Manninghez és VIckhez viszonyítva, 3 gyűrűvel az ujján. (Brady 60 milliós szerződés, PM 98M Vick 130M)

Viszont szerintem, főleg a drasztikus cap emelkedés miatt is meg kellene adni a gigaszerződést Wilsonnak és nem kockáztatni azt, hogy 1 év múlva egy QB hiányos csapat olyan szerződést adjon, amivel nem tud és nem is akarna matchelni a Seahawkservinator
Egy FO általában nem szokott gigaszerződést osztogatni arra, hogy valakiben megvan a potenciál ahhoz, hogy elit legyen. Ilyenkor kötnek olyan szerződést, mint Daltoné vagy Kaepernické, hogyha Wilson jó lesz, akkor megkapja a pénzét, a nagy pénzt, ha viszont nem, akkor már 1-2 év után simán ki lehessen vágni komoly következmények nélkül. Nyilván más kategória, miután Wilsonnak gyűrűje van műr, ugyanakkor ha az FO úgy érzi, Wilson nem elit, és Lynch és a D# húzza legtöbbször, akkor már az is nagy szó, hogy egy Rodgers-féle szerződést elé tolnak.

És egyébként ha Wilsonnak van egy csöppnyi esze, nem húzza sokáig a dolgot. Meg fogja kapni az évi 22-25 milliós pénzét a piacon, ami szép és jó, de máshol nem valószínű, hogy ilyen háttere lesz, mint itt volt. Kezdve a stábtól, a rendszertől Lynchig, a futókig, a 12th manig, minden apró plusz számít.

Egy valamit nem árt tisztázni, ha a Hawks vezetősége nem gondolja elitnek Wilsont, akkor bizony ők vannak előnyösebb helyzetben, ha viszont elitnek vélik, akkor már Wilson. Pont ezen mehet a huzavona, hogy a két fél éreztetni akarja, hogy ki-kinek fontosabb a sikeresség szempontjából. Együtt a legjobbak, de nekem szubjektív véleményem, hogy a Seahawks Wilson nélkül sikeresebb lenne, mint Wilson máshol. Szóval úgy gondolom, hogy itt Wilsonnak van nagyobb vesztenivalója azzal, ha nem egyeznek meg.

több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
RW szerintem sem elit, de megvan benne a potenciál, hogy azzá váljon.

Eddigi karrierje hasonlít Brady karrierjére, az viszont már különbség, hogy TB az első szerződéshosszabbításánál is rengeteg pénzt hagyott az asztalon Peyton Manninghez és VIckhez viszonyítva, 3 gyűrűvel az ujján. (Brady 60 milliós szerződés, PM 98M Vick 130M)

Viszont szerintem, főleg a drasztikus cap emelkedés miatt is meg kellene adni a gigaszerződést Wilsonnak és nem kockáztatni azt, hogy 1 év múlva egy QB hiányos csapat olyan szerződést adjon, amivel nem tud és nem is akarna matchelni a Seahawks

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
1. Wagnerrel azért kezdtünk tárgyalni, mert az RW deal zátonyra futott.
Nem szokás két giga-dealt egyidőben tárgyalni.

2.Cam szerintem nem kért egetverően sokat. Sérülések nélkül nagyon jó Qb.

3. Ha a "liga legnagyobb összegű szerződése" nem olyan, ami csökkenti a mozgásteret a többi játékos megtartására, akkor melyik szerződés olyan? 😊
több mint 9 éve
Nem rég azt nyilatkozta RW, hogy camp kezdetére meglesz a szerződés, tegnapi hír pedig, hogy Wagnerrel is leültek és jól haladnak a dolgok. Ami Wilson helyzetét illeti, 3 szezon, 3 playoff, 2 SB részvétel, 1 bajnoki cím (vagy 2 minusz 1 yard). Innentől kezdve számomra rohadtul érdektelen, hogy milyen rendszerben mennyit tudna passzolni. Bármi tiszteletlenség nélkül, Peyton papa hány passing rekordot tart és mennyivel van több gyűrűje, mint Wilsonnak? Így eredményes a csapat és ebben így vagy úgy, de nagy szerepe van. A cap évről évre emelkedik, nem hinném, hogy annyira irreális összeget kérne (mint pl. Cam), hogy pár év múlva gond legyen a többi játékos megtartásával. Valószínűbbnek tartom, hogy uborkaszezonban nem tud miről írni a média és mindent belemagyaráznak abba, hogy később írják alá a szerződést.
több mint 9 éve
Idén nem.adnék neki nagy pénzt,lássuk mit tud egy kicsivel többet passzoló semaban
semaban.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
1 hét mulva kezdődik a TC. lassan tehát vége ennek az unalmas offseasonnakbraxa88
2 db szerződést szeretnék addigra látni a hírekben...Medvepapa
Szerintem végigtolja RW a rookie contracton.undisputedly
Nem látok bele a felek álláspontjába, de nem gondolom, hogy egy ritka kedvezőtlen szerződést tolnának RW elé és persze megy a huzavona, de elég sokat kockáztatna egy esetleges sérüléssel így 2015-ben. Szerintem előbb-utóbb(de még szeptemberig) rábólint majd, de addig is megpróbálnak mindent kisajtolni, ami meg természetes dolog. Persze akár neked is igazad lehet, de nem az a variáció tűnik számomra logikusnak.Medvepapa
Pont valamelyik nap olvastam, hogy 35-40 cordinátort/GM-et/HC-t kérdeztek arról, szerintük Wilson elit irányító-e, és a legtöbben azt mondták, egyértelműen nem az. Sokak szerint Lynch hatalmas terhet vesz le a válláról, és csak elit védelem mellett ficánkol, más szerint meg ha többet kellene passzolnia, és a hátára vennie a csapatot, kijönnének a hibák és a hiányosságok. Nagyon kevesen voltak úgy vele, hogy szerintük Wilson valóban annyira jó, mint amilyen pénzt akar.

Ez persze szubjektív, csak érdekességképp említem meg, hiszen ezt az ligában jelenleg is dolgozó emberek, coordinátorok, stb. mondták. Ebből kiindulva, és abból a tényből, hogy milyen herce-hurca megy a felek között, esélyes, hogy a Seahawks vezetősége is úgy gondolja, hogy Wilson nem elit QB, és nem is akar annyit kifizetni neki, mint amit RW akar, hanem ilyen Rodgers-féle kontraktot tolnának elé (aki viszont elit QB). Mintha egy olyan szerződést már ajánlottak is volna neki, de azt nem fogadta el.

Persze ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni.Stez
szerintem se elit de

www.nfl.com/gamecenter/2013092903/2013/REG4/seahawks@texans#menu=gameinfo|contentId%3A0ap2000000254707&tab=recap

www.nfl.com/gamecenter/2012120200/2012/REG13/seahawks@bears#menu=gameinfo|contentId%3A0ap2000000104795&tab=analyze
azért ennek a két meccsnek a 4.negyedét/hosszabbítását nézze meg az aki szerint a D#/Lynch miatt jó csak Wilson
több mint 9 éve
1 hét mulva kezdődik a TC. lassan tehát vége ennek az unalmas offseasonnakbraxa88
Nem látok bele a felek álláspontjába, de nem gondolom, hogy egy ritka kedvezőtlen szerződést tolnának RW elé és persze megy a huzavona, de elég sokat kockáztatna egy esetleges sérüléssel így 2015-ben. Szerintem előbb-utóbb(de még szeptemberig) rábólint majd, de addig is megpróbálnak mindent kisajtolni, ami meg természetes dolog. Persze akár neked is igazad lehet, de nem az a variáció tűnik számomra logikusnak.Medvepapa
Pont valamelyik nap olvastam, hogy 35-40 cordinátort/GM-et/HC-t kérdeztek arról, szerintük Wilson elit irányító-e, és a legtöbben azt mondták, egyértelműen nem az. Sokak szerint Lynch hatalmas terhet vesz le a válláról, és csak elit védelem mellett ficánkol, más szerint meg ha többet kellene passzolnia, és a hátára vennie a csapatot, kijönnének a hibák és a hiányosságok. Nagyon kevesen voltak úgy vele, hogy szerintük Wilson valóban annyira jó, mint amilyen pénzt akar.

Ez persze szubjektív, csak érdekességképp említem meg, hiszen ezt az ligában jelenleg is dolgozó emberek, coordinátorok, stb. mondták. Ebből kiindulva, és abból a tényből, hogy milyen herce-hurca megy a felek között, esélyes, hogy a Seahawks vezetősége is úgy gondolja, hogy Wilson nem elit QB, és nem is akar annyit kifizetni neki, mint amit RW akar, hanem ilyen Rodgers-féle kontraktot tolnának elé (aki viszont elit QB). Mintha egy olyan szerződést már ajánlottak is volna neki, de azt nem fogadta el.

Persze ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

több mint 9 éve
Két opció van.

I. Aláír egy jó nagy rakás pénzért már most, így biztosítva lesz a sérülések, formahanyatlás, piac (habár a Qb piac mindig jó) stb ellen.

II. Annak a reményében,hogy egy jó nagy rakás pénzért, meg még egy kalapnyiért aláírhat később, akár hozzánk, akár máshová FA-n, nem ír alá és végigtolja a szezon teljes egészét vagy annak jelentős részét az újonc szerződése alatt.

Tudjuk ugyebár,hogy elvileg a legjobban fizetett játékos akar lenni. Ez azért már felvet olyan kérdéseket, hogy mennyire nagy az egója, mennyire hajtja az egyéni elismerés stbstb, mert akkor a ráció szerepe bizonyos mértékben csökkenhet.

Mi történhet a következő szezonban:

1) Elit szinten játszik -->fizessük meg, egy évvel többet játszott olcsón, összességében jobban megéri, spóroltunk egy valagnyi pénzt, ráadásul jól is játszik, frencsájz qb, kapjon is olyan szerződést.
2) Gyengén játszik, közel sem elit szinten --> olcsóbb lesz
3) Megsérül --> nem vagyunk hozzá láncolva egy sérült Qb-hoz, továbbá olcsóbb lesz.

És a legfontosabb,hogy ha nem írja alá most a szerződést, akkor *&#@ jól kelljátszania,hogy FA-n megkapja a liga legjobban fizető szerződését, ami nekünk szintúgy jó.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Nem látok bele a felek álláspontjába, de nem gondolom, hogy egy ritka kedvezőtlen szerződést tolnának RW elé és persze megy a huzavona, de elég sokat kockáztatna egy esetleges sérüléssel így 2015-ben. Szerintem előbb-utóbb(de még szeptemberig) rábólint majd, de addig is megpróbálnak mindent kisajtolni, ami meg természetes dolog. Persze akár neked is igazad lehet, de nem az a variáció tűnik számomra logikusnak.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Szerintem végigtolja RW a rookie contracton.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
2 db szerződést szeretnék addigra látni a hírekben...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
1 hét mulva kezdődik a TC. lassan tehát vége ennek az unalmas offseasonnak
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ciara és Russell Wilson (plátói?) viszonya jót fog tenni a memegyáraknak. 😀
iktriad
Az tuti! 😊 Amúgy kiváncsi vagyok Russel mit szól Ciara előéletéhez, ami tuti nem volt katolikus értelemben helyes. Mindenesetre ismét van min csámcsogni akiket ez érdekel.

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
A Manchester United ismét Seahawks területen:
 www.seahawks.com/news/2015/07/15/manchester-united-calling-seahawks-headquarters-home-ahead-international-champions

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ciara és Russell Wilson (plátói?) viszonya jót fog tenni a memegyáraknak. 😀
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Te megint itt vagy?Coolearie
Kérdezi egy ninerses a Hawks topicban 😀 Bár nem lep meg, hogy átpártoltál 😀Nadal17
😀😀😀