Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
bennett penaltyra a -10.9 óriási 😀Valahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊Ezt most találtam:
(Nem, nem én voltam az a "nem hawks szurkoló", aki vitába szállt korábban. 😀 )peterk2005
Igazad volt, akkor talán az lehet a magyarázat, hogy Verner nem érte a 75%-os snap countot.
A többi poszt Top 10-es értékelése különben itt nézhető meg: www.reddit.com/r/nfl/comments/30b5kf/top_10_pff_grades_for_each_position/Aguirre
gyazo.com/c20f7453c62968efe8d2311eaefba9c9
több mint 9 éve
Aguirre
341
Valahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊Ezt most találtam:
(Nem, nem én voltam az a "nem hawks szurkoló", aki vitába szállt korábban. 😀 )peterk2005
Igazad volt, akkor talán az lehet a magyarázat, hogy Verner nem érte a 75%-os snap countot.
A többi poszt Top 10-es értékelése különben itt nézhető meg: www.reddit.com/r/nfl/comments/30b5kf/top_10_pff_grades_for_each_position/
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ez már valami 😀láttad h készítik ezeket? egy ember ül a stream/gamepass előtt és strigulázik. egy CB/S -t ez alapján megítélni elég röhejes.braxa88És akkor ehhez az elemzéshez mit szólsz?
www.footballoutsiders.com/film-room/2015/film-room-richard-shermanAguirre
több mint 9 éve
Aguirre
341
láttad h készítik ezeket? egy ember ül a stream/gamepass előtt és strigulázik. egy CB/S -t ez alapján megítélni elég röhejes.braxa88És akkor ehhez az elemzéshez mit szólsz?
www.footballoutsiders.com/film-room/2015/film-room-richard-sherman
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Különben itt látszik az összesített rangsor egy részlete:láttad h készítik ezeket? egy ember ül a stream/gamepass előtt és strigulázik. egy CB/S -t ez alapján megítélni elég röhejes.
Vagyis összességében tavaly Chris Harris Jr. volt a legjobb, run defenceben pedig Sherm.Aguirre
több mint 9 éve
Aguirre
341
Különben itt látszik az összesített rangsor egy részlete:Vagyis összességében tavaly Chris Harris Jr. volt a legjobb, run defenceben pedig Sherm.
több mint 9 éve
kösz, de nem ír semmit konkrétan.www.profootballfocus.com/about/grading/Aguirre linkelte alább a pff tweetjet. Legjobbnak hozták ki.undisputedlyés mi alapján számolják ezt?petey
i.imgur.com/ajuJo2j.gifvAguirre
szép tackle, bár 9 yardon volt. de ha már gif óvoda akkor tessék csak neked 😛
i.minus.com/i6YG7Nvttl3Bo.gif
több mint 9 éve
Aguirre
341
www.profootballfocus.com/about/grading/Aguirre linkelte alább a pff tweetjet. Legjobbnak hozták ki.undisputedlyés mi alapján számolják ezt?petey
i.imgur.com/ajuJo2j.gifv
több mint 9 éve
és mi alapján számolják ezt?Aguirre linkelte alább a pff tweetjet. Legjobbnak hozták ki.undisputedlyEmlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlyValahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊
több mint 9 éve
Aguirre linkelte alább a pff tweetjet. Legjobbnak hozták ki.Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlyValahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊
több mint 9 éve
Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlyValahol elnézted azt a statisztikát, mert nem Sherm volt a legjobb, hanem Alterraun Verner. Nem mintha olyan sokat számítana. Sherm a második lett, és nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznie kellene. 😊
(Nem, nem én voltam az a "nem hawks szurkoló", aki vitába szállt korábban. 😀 )
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlyhát igen.
nemcsak futás ellen a legjobb
több mint 9 éve
Aguirre
341
Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.undisputedlytwitter.com/PFF/status/615190497657815040
több mint 9 éve
Emlékszem egyszer írtam,hogy Sherm mennyire jó futás ellen,mire egy nem hawks szurkoló vitába szállt,hogy nem védekezik jól ellene. Részletekre a diskurzussal kapcsolatban nem emlékszem,de most bele futottam egy statisztikaba pff-en, amely szerint Sherm volt tavaly a legjobban védekező Cb futás ellen.
több mint 9 éve
Marshawn Lynch a mennyországban..bleacherreport.com/articles/2510469-marshawn-lynch-dives-into-end-zone-full-of-skittles-on-conan
több mint 9 éve
És ezt tudja Wilson ügynöke is...Abból botrány lenne, ráadásul évekre visszavetné a csapatépítést. Végre meg van a legfontosabb láncszem, ráépül minden, most már 3 éve, egyszerűen értelmetlen lenne nem megegyezni.garrett27Remélem nem fogják elbaszni Wilson - Seahawks közti kapcsot, és nem engedik/tradelik el, a szerződés miatt..Itt tökéletes helye van Wilsonnak, gondolom ti se akarjátok ha a browns csapatnál vagy egyéb-nél kötne ki😊CoolearieNem, nem.Medvepapa
több mint 9 éve
Abból botrány lenne, ráadásul évekre visszavetné a csapatépítést. Végre meg van a legfontosabb láncszem, ráépül minden, most már 3 éve, egyszerűen értelmetlen lenne nem megegyezni.Remélem nem fogják elbaszni Wilson - Seahawks közti kapcsot, és nem engedik/tradelik el, a szerződés miatt..Itt tökéletes helye van Wilsonnak, gondolom ti se akarjátok ha a browns csapatnál vagy egyéb-nél kötne ki😊CoolearieNem, nem.Medvepapa
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Remélem nem fogják elbaszni Wilson - Seahawks közti kapcsot, és nem engedik/tradelik el, a szerződés miatt..Itt tökéletes helye van Wilsonnak, gondolom ti se akarjátok ha a browns csapatnál vagy egyéb-nél kötne ki😊CoolearieNem, nem.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Remélem nem fogják elbaszni Wilson - Seahawks közti kapcsot, és nem engedik/tradelik el, a szerződés miatt..Itt tökéletes helye van Wilsonnak, gondolom ti se akarjátok ha a browns csapatnál vagy egyéb-nél kötne ki😊
több mint 9 éve
Rapaport szerint a Wilson csapat évi 30 körül kér - ennyit nyilván nem kap -, a Seattle meg 20 alatt ígér - ennél meg nyilván több lesz. Állítólag a vita leginkább a garantált tartalmon van - ami szintén nem meglepő, mert a gyakorlatban ez az "igazi" pénz, a végösszeg inkább marketing kérdés.Szóval tárgyalgatnak. Kizártnak tartom, hogy ne legyen meg a megállapodás előbb-utóbb, csak még megy a húzdmeg-ereszdmeg. A Brees szerződés történetére hajaz a dolog, azt előzte meg hasonlóan hosszú és a médiába is kicsit kiszólogatós tárgyalás. Aztán csak meglett.
Amúgy általában amondó vagyok, hogy a túl sok huzakodás árán létrejött megállapodás már nem jó, de a QB-k esete mindig különleges. Amúgy is, nálatok ez nem szokatlan, a Lynch szerződés megszületése is hasonlóan "háttérzajos" volt, aztán csak meglett, és Lynch teljesítményét egyáltalán nem befolyásolta.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/06/28/a-trade-is-also-possible-for-russell-wilson/Amadeus91Teljesen általánosságokban beszél. Még ha meg is romlana a viszony a stáb és RW között, akkor sem fogunk egy bajnok aspiráns csapatot megfosztani az irányítójától. Egy-egy ilyen, jól összerakott csapatnak van x éve arra,hogy gyűrűket halmozzon. Nem fogjuk egy QB cserével megfelezni ezt az intervallumot.
Azon sem lepődnék meg, ha már közel lennének a felek a megegyezéshez. Btw ennyi erővel egy egy éves eltiltás is "also possible".
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
profootballtalk.nbcsports.com/2015/06/28/a-trade-is-also-possible-for-russell-wilson/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Nadal17
586
Jó lesz nekünk Tebow tizedannyiért 😊
több mint 9 éve
Tipikus tinédzser szerelmes sztori,ahol mindkét fél próbálja a masikat feltekennye tenni 😀