Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ma reggel jövök a munkahelyre hawksos sapkában, másik autóból átkiabál egy öregebb úriember és a következőt mondja, Sziaa, végén még Panthers-Seahawks NFC döntő lesz😀😀 Mondtam is hogy legyen igaza😊
több mint 10 éve
Anthony McCoy ujra a csapatban! szeretjük őt
több mint 10 éve
As John Harbaugh said, Ravens QB Matt Schaub is not practicing. Jimmy Clausen working with first team.kiváncsi vagyok ki lesz végül a kezdő QB
több mint 10 éve
belegondolva h anno Alfred Morris 1600+yarddal és 13 TDvel esélytelen volt a díjra, nem sok reményünk lehet.
több mint 10 éve
Sztem Cooper és a két QB is előtte lesz, hacsak nem csinál vmi überkirály utolsó négy meccset (600-700 yard 7-8 TD).Winstontól pedig nehéz lesz elvenni a díjat, ha pozitív szezont csinál a Tampával, ne adj isten playoffba viszi őket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
szerintetek mi kéne ahhoz h Rawls legyen az év ujonca?sztem ha kb 1200 yardja (ez kicsit több mint meccsenkénti 100y átlagban) lesz és még 3-4 TD akkor van esélye.
ellenfelek:
Gurley lefele megy
Cooper nagyon jó, de őt meg lehetne előzni
Winston az aki egyre jobb.
ez még most Gurley-Cooper-Winston verseny, ez 1 hónap mulva már biztosan kiegészül Rawls-szal, remélem nem csak kiegészül ez egy négyessé, hanem ténylegesen esélye lesz a díjra.
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Én 4 győzelemmel lennék elégedett. 😊 😊 😊www.nfl.com/voting/rookies/2015/REG/13Láttunk már ennél meredekebb döntést is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a következő két meccsen jön-e a nyomás Clarktól. Két csere Qb ellen játszunk ugye, habár úgy rémlik, hogy sem a Ravens, sem pedig a Cleveland fala nem kutyaütő.
erős a mezőny de azért Clark beférhetett volna azzal a 2 sackel, +2v3 QB hittel + 2 leütött passzal
braxa88
A következő hetekben ezeknek örülnék (4 meccs ugye):
-Clark legalább 2 sack, és 8-10 tackle
-Lockett legalább 200 elkapott yard és 1 TD
-Rawls legalább 325 yard
-RW átlépi a 4k passzolt yardot
-Avril eléri a 10+ sackes határt
-D# legalább 15 sack (tudom, inkább pressure, de konvertálódjon is át negatív írdos játékra) és 4 INT
-O# maximum 8 engedett sack
undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
www.nfl.com/voting/rookies/2015/REG/13Láttunk már ennél meredekebb döntést is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a következő két meccsen jön-e a nyomás Clarktól. Két csere Qb ellen játszunk ugye, habár úgy rémlik, hogy sem a Ravens, sem pedig a Cleveland fala nem kutyaütő.
erős a mezőny de azért Clark beférhetett volna azzal a 2 sackel, +2v3 QB hittel + 2 leütött passzal
braxa88
A következő hetekben ezeknek örülnék (4 meccs ugye):
-Clark legalább 2 sack, és 8-10 tackle
-Lockett legalább 200 elkapott yard és 1 TD
-Rawls legalább 325 yard
-RW átlépi a 4k passzolt yardot
-Avril eléri a 10+ sackes határt
-D# legalább 15 sack (tudom, inkább pressure, de konvertálódjon is át negatív írdos játékra) és 4 INT
-O# maximum 8 engedett sack
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
több mint 10 éve
7M garantáltja volt, ebből az idei fizetése volt 4.67M, jövőre így 2.3M Dead money lesz. A cuttal a jövő évre felszabadul 3.8M.Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
Aguirre
több mint 10 éve
Jövőre lesz benn a dead money, nem idén.Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
Aguirre
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
több mint 10 éve
hát igen, még Tharold is jobb munkát végzett volna, mint Cary... én nem hittem volna szezon előtt, h ennyire fogalmatlan lesz... ez egy egyszerű séma, amit egy ilyen veterán meg kellene oldjon hellyel-közzel... na, hát nem sikerült... ez is egy rossz húzás PC-ék részéről, de ami tetszik, h nem azonnal mondanak le, hanem kap esélyt bőven, de ha így sem megy, akkor könnyes búcsú... Harvint is kitettük, most őt is... rendben van így, csak hát mellé lőttek az igazolásával... abból a pénzből jöhetett volna egy normális CB és legalább egy falember aki upgrade lett volna az idényre... most ezzel kell főzni... remélem jövőre nem lesz cap hitje a Cary cutnak, mert az még jobban rondítaná a dolgokat.Nagyon érett már ez a cut. A padoztatás után egyértelmű volt, hogy nincs visszaút, és az mindent elmond, hogy tartalékként sem számoltunk vele.Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kemény az élet 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000596660/article/seahawks-to-cut-cornerback-cary-williams
undisputedly
Shead amugy UFA lesz év végén, sztem olcsón megtartható
de drafton kell majd első 3 körben vhol egy CB
braxa88
undisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Nagyon érett már ez a cut. A padoztatás után egyértelmű volt, hogy nincs visszaút, és az mindent elmond, hogy tartalékként sem számoltunk vele.Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kemény az élet 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000596660/article/seahawks-to-cut-cornerback-cary-williams
undisputedly
braxa88
több mint 10 éve
Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kemény az élet 😊
undisputedly
több mint 10 éve
Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!több mint 10 éve
Bennem ez csak most realizálódott úristen :'DLegendák a pályán
gyazo.com/5409a759151dccd2adbac5031357f09b
Hanni
több mint 10 éve
Jöttem átnézni, hogy még mindig szidjátok e Wilsont? 😊meg Bevellt ugye 😀
Nagyon szép munka volt. Meggyőző erődemonstráció.
diverdoc
több mint 10 éve
Bennem ez csak most realizálódott úristen :'Dgyazo.com/5409a759151dccd2adbac5031357f09b
több mint 10 éve
Jöttem átnézni, hogy még mindig szidjátok e Wilsont? 😊igazábol mármár MVP esélyes 😛
Nagyon szép munka volt. Meggyőző erődemonstráció.
diverdoc
több mint 10 éve
Jöttem átnézni, hogy még mindig szidjátok e Wilsont? 😊Nagyon szép munka volt. Meggyőző erődemonstráció.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Alexander 😊Rawls igy folytatja még OROY is lehet. minden esélye megvan
amugy mekkora lenne ha hétvégén Clausen kezdene a Ravensben ellenünk 😀
több mint 10 éve
Hogy játszunk egy kicsit a számokkal, ha a szezon eleje óta Rawls kezd, és összehozza azt a ~400 Yardot, ami Lynchben van, vezeti a ligát. Ki volt az utolsó olyan futónk akinek harmincassal kezdődött a mezszáma és liga 1. lett? : D
több mint 10 éve
a remek PFF szerint Patrick Lewis lett a hét legjobb centerwww.profootballfocus.com/blog/2015/12/07/pro-breakout-rookies-helping-seattle-overcome-jimmy-graham-trade/
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/07/pro-best-players-at-every-position-from-week-13/
Center: Patrick Lewis, Seahawks (+3.1)
Lewis had already proved to be an upgrade over Drew Nowak, but if he can continue to play like this, he’ll be more than that just an upgrade.
braxa88
Ha már PFF.
Tudom, hogy az elmúl 24 órában többször is leírtam, de eléggé happy lehet minden Hawks fan, hogy 3 újoncunk is így játszik. Nagyon nagy szükségünk volt egy kis vérfrissítésre, ráadásul az elkapók oldalán a sérülések miatt le is apadt a használható targetek száma.
Én Lynch visszatértét nem látom annyira baljósnak (lol, ilyet leírni). Egy egészséges Lynch mindenképpen javára válik a csapatnak, ha más nem, játszatjuk elkapóként 😀