Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
espn.go.com/nfl/story/_/id/13131810/russell-wilson-seattle-seahawks-ups-downs-beforenincs
"I hope that's Seattle. I love it there, it's a great place. But I've gone through the ups and downs and been moved around before. I loved NC State and loved playing there and then having to go somewhere else and start new"
Szerintetek van olyan forgatókönyv, hogy nem akarjuk Wilsont?
Vagy az ilyenek tényleg csak az uborkaszezon miatt jönnek elő?funkyparduc
több mint 9 éve
Nadal17
586
Még egy kis Tyler Lockett:draftbreakdown.com/gif-embed/?clip=248428&gif=AcrobaticShamefulGrayling
több mint 9 éve
Kicsit off:A FIFA 16 legújabb trailerében 0:20-nál a CenturyLink Field is megjelenik az elit stadionok szűk körében. Nem véletlen... 😊
youtu.be/bwz98athxQ8
több mint 9 éve
K. Williams helyzetét nem értem. Tavaly kidőlt 9 játékos a falból, így a kora ellenére kezdőként kellett előlépnie, és jól megoldotta az NT posztot. Rotációban nagyon hasznos játékos lehetne, számomra rejtély,hogy mi áll a mellőzése (FA) mögött.BamBamKam-ra gondolsz meg Wagner-re? Többit nem ismerem^ ^
Középen elvileg a Mebane,McD,Hill, Rubin négyes van most. Simán elférne még oda, mert McD és Rubin csak csere szint. Amennyiben RW-vel nem kötünk idén mega dealt, még be is férhet cap alá,nem?
Szerk:
Idén valami brutál erősnek tűnik ezzel együtt is a D# roster. Egyedül a RCB poszt kérdéses. A kezdő védelmünk már csak nevekre Top1. Mondjuk az O# fal kompenzál 😀undisputedly
több mint 9 éve
braxa88
12 534
na de itt van kasen williams
több mint 9 éve
Nadal17
586
És Williams alá is írt a Saintshez :-/
több mint 9 éve
K. Williams helyzetét nem értem. Tavaly kidőlt 9 játékos a falból, így a kora ellenére kezdőként kellett előlépnie, és jól megoldotta az NT posztot. Rotációban nagyon hasznos játékos lehetne, számomra rejtély,hogy mi áll a mellőzése (FA) mögött.Középen elvileg a Mebane,McD,Hill, Rubin négyes van most. Simán elférne még oda, mert McD és Rubin csak csere szint. Amennyiben RW-vel nem kötünk idén mega dealt, még be is férhet cap alá,nem?
Szerk:
Idén valami brutál erősnek tűnik ezzel együtt is a D# roster. Egyedül a RCB poszt kérdéses. A kezdő védelmünk már csak nevekre Top1. Mondjuk az O# fal kompenzál 😀
több mint 9 éve
T-Jax hazajött! Csempjönsíp! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Igen,de hacsak egyikőtök nem JG maga,akkor marhára érdektelen,hogy minek.soroljuk.Amúgy nem tudom mi értelme a pozíció megnevezésén vitatkozni.undisputedlyGraham-nek - minimum - 5 millió dollár múlott ezen a vitatkozáson. 😊tomi-tomi
Szurkolói szemmel teljesen mindegy.
több mint 9 éve
Amúgy nem tudom mi értelme a pozíció megnevezésén vitatkozni.undisputedlyGraham-nek - minimum - 5 millió dollár múlott ezen a vitatkozáson. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Amúgy nem tudom mi értelme a pozíció megnevezésén vitatkozni. A ligában egy TE van csak aki elkapásban hozzá mérhető fenyegetés. Gronk. Igen, Gronk valóban komplett TE, blokkolásban is kiemelkedő(?) (mondjuk többet is volt sérült,mint JG), senki nem vonta kétségbe. Kicsit olyan érzésem van,mintha két ovis csoport azon lamentálna,hogy kinek jobb a dömperje 😀Ha JG egész szezonban nem blokkol egyszer sem alap playhívásként, akkor sem történik semmi. Azért hoztuk,hogy a RZ játékunkon javítson, amit már pusztán elkapóként felállva is megtesz. A mi O# falunk emberei és a blokkoló TE állomány játékosai a séma sajátosságai miatt minden évben legalább 5 meccset (/játékos) kihagynak sérülés miatt. JG inkább ne is álljon fel a fal mellett blokkolni, mert ő túl nagy impactet ad puszta elkapóként is, hogy egy 3 yardos futásért kockáztassunk. Ott van McCoy és Willson. Majd ők megoldják.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
😉Nyilván nem isJa, ennyivel illene is, a valóság még is az, hogy a 205 fontos Talib zsebre tette. Bár azóta mondjuk fejlődött, lehet, hogy a hatodik évére már TE lesz belőle 😊én ebben Graham mellett vagyok, ha vki 270font, és megtanítják neki h kell blokkolni, mit csináljon, akkor az meg tudja blokkolni a kisebb CBket, LBket, ha oda teszi magát. főleg ha vki ilyen atletikus, ilyen fizikai adottságokkal bírbraxa88Graham: "I'm 270 pounds. I can block anybody I want to."Ezek szerint életében nem akart CB-nél nagyobb, nehezebb bárkit megblokkolni. Btw azokat se tudja.tomi-tomi
ennyi 😀braxa88
Mondjuk nálatok igazából mindegy, már azzal erősödtök, hogy célpontnak igen pöpec leszWyattblokkolóTE-nek hoztuk drága pénzért. Ütközzön csak Willson!garrett27
több mint 9 éve
Nyilván nem is blokkoló TE-nek hoztuk drága pénzért. Ütközzön csak Willson!Ja, ennyivel illene is, a valóság még is az, hogy a 205 fontos Talib zsebre tette. Bár azóta mondjuk fejlődött, lehet, hogy a hatodik évére már TE lesz belőle 😊én ebben Graham mellett vagyok, ha vki 270font, és megtanítják neki h kell blokkolni, mit csináljon, akkor az meg tudja blokkolni a kisebb CBket, LBket, ha oda teszi magát. főleg ha vki ilyen atletikus, ilyen fizikai adottságokkal bírbraxa88Graham: "I'm 270 pounds. I can block anybody I want to."Ezek szerint életében nem akart CB-nél nagyobb, nehezebb bárkit megblokkolni. Btw azokat se tudja.tomi-tomi
ennyi 😀braxa88
Mondjuk nálatok igazából mindegy, már azzal erősödtök, hogy célpontnak igen pöpec leszWyatt
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nagyjából ez fog történni (elégedjetek meg 10-15 TD-nal), csak mi a bánatért mond hülyeséget? Tavaly ment a rinya - jogosan -, hogy ő nem is TE, most meg blokkoló zseni.Tudod, ne blokkoljon sose, csak minden szezonban kapjon le 15-20 TD a red zone-ban, és már rendben is vagyunk. 😉BigBaltazarGraham: "I'm 270 pounds. I can block anybody I want to."Ezek szerint életében nem akart CB-nél nagyobb, nehezebb bárkit megblokkolni. Btw azokat se tudja.tomi-tomi
ennyi 😀braxa88
Ő azt tudja elit szinten, amit a SB-on Matthews adott elő. Szvsz ezért adott érte a Hawks FO zsák aranyat, nem azért, hogy DL-t blokkoljon.
én ebben Graham mellett vagyok,braxa88Ja, ha duplázzátok, úgy már könnyebb! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Tudod, ne blokkoljon sose, csak minden szezonban kapjon le 15-20 TD a red zone-ban, és már rendben is vagyunk. 😉Graham: "I'm 270 pounds. I can block anybody I want to."Ezek szerint életében nem akart CB-nél nagyobb, nehezebb bárkit megblokkolni. Btw azokat se tudja.tomi-tomi
ennyi 😀braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ja, ennyivel illene is, a valóság még is az, hogy a 205 fontos Talib zsebre tette. Bár azóta mondjuk fejlődött, lehet, hogy a hatodik évére már TE lesz belőle 😊én ebben Graham mellett vagyok, ha vki 270font, és megtanítják neki h kell blokkolni, mit csináljon, akkor az meg tudja blokkolni a kisebb CBket, LBket, ha oda teszi magát. főleg ha vki ilyen atletikus, ilyen fizikai adottságokkal bírbraxa88Graham: "I'm 270 pounds. I can block anybody I want to."Ezek szerint életében nem akart CB-nél nagyobb, nehezebb bárkit megblokkolni. Btw azokat se tudja.tomi-tomi
ennyi 😀braxa88
Mondjuk nálatok igazából mindegy, már azzal erősödtök, hogy célpontnak igen pöpec lesz
több mint 9 éve
braxa88
12 534
én ebben Graham mellett vagyok, ha vki 270font, és megtanítják neki h kell blokkolni, mit csináljon, akkor az meg tudja blokkolni a kisebb CBket, LBket, ha oda teszi magát. főleg ha vki ilyen atletikus, ilyen fizikai adottságokkal bírGraham: "I'm 270 pounds. I can block anybody I want to."Ezek szerint életében nem akart CB-nél nagyobb, nehezebb bárkit megblokkolni. Btw azokat se tudja.tomi-tomi
ennyi 😀braxa88
több mint 9 éve
Graham: "I'm 270 pounds. I can block anybody I want to."Ezek szerint életében nem akart CB-nél nagyobb, nehezebb bárkit megblokkolni. Btw azokat se tudja.
ennyi 😀braxa88
több mint 9 éve
Tarvaris vissza is tértbraxa88Akkor a pénzfeldobásokat már megnyertük. 😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Tarvaris vissza is tért
több mint 9 éve
Nadal17
586
A jelenlegi cseréjéből is Carrollék elkapót akarnak csinálni 😀
több mint 9 éve
Szerintetek van esély arra, hogy Poole kiszorítsa valamelyik kezdőbe jósolt guardot (Sweezy, Bailey)?RW nélkül? Bátrak vagyunk, bele sem gondolunk! 😉
Illetve ami nekem szemet szúrt, hogy R.Wilson sérülése esetén (ne legyen ilyen természetesen) nem vagytok túlságosan eleresztve pótlás terén.Bazzani
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.