Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Egy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/tejbegrrr!!!vetminért jöhet 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Egy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
már imádom 😊Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
Ez a nickel dline papíron eléggé aprítana:
undisputedly
ezt a lelkesedést muszáj ebben a topicban? vagy változtass hawksos aláírást stb.Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?CoolearieJó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
több mint 9 éve
Te még élsz?😀Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?
több mint 9 éve
Nadal17
586
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊
több mint 9 éve
Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
Ez a nickel dline papíron eléggé aprítana:
több mint 9 éve
Nadal17
586
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊
több mint 9 éve
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.
több mint 9 éve
bowl.hu/forum/alairasok/earl_thomas
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
egyáltalán nem, sőtMcDaniel cut.Csináljuk a helyet a sapi alatt, de ennek a cut-nak valahogy nem tudok örülni. Dániel egyáltalán nem volt rossz.garrett27
Jöhetne is hozzánk.Bazzani
de kevesebb mint a snapek felében volt fenn. Hillnek meg minél több jatékidőt kell adni, ő tőle hatalmas breakout évet várok.
Siesayre nagyon kiváncsi vagyok majd a PSmeccseken.
több mint 9 éve
McDaniel cut.Csináljuk a helyet a sapi alatt, de ennek a cut-nak valahogy nem tudok örülni. Dániel egyáltalán nem volt rossz.
Jöhetne is hozzánk.Bazzani
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Egy 6.körös pickért elhoztátok tőlünk Mo Seisay CB-t.beszarok ezeken a tradeken 😀
6-2 magas, rutintalan de ügyes gyerek.Bazzani
több mint 9 éve
Egy 6.körös pickért elhoztátok tőlünk Mo Seisay CB-t.6-2 magas, rutintalan de ügyes gyerek.
több mint 9 éve
Nyugi, holnaptól már meló van mindenkinek! 😊Ez irónia akart lenni.😊nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselpeteyHa nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?Helmut Zimmer
Amúgy meg nincs jobb dolgotok, mint ilyen stílusban marni egymást egy hülyeségen? 😊peterk2005
több mint 9 éve
Ez irónia akart lenni.😊nem gondolom, sosem láttam még meccset. tényleg gondod van a szövegértésselpeteyHa nem láttál még meccset, akkor meg miért okoskodsz?Helmut Zimmer
Amúgy meg nincs jobb dolgotok, mint ilyen stílusban marni egymást egy hülyeségen? 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
braxa88
12 534
idén még Mebane, Hill és Rubin adott DTnek, meg pl Dobbs is. vállalható cut.
több mint 9 éve
Egyelőre simán, mivel még jó páran rookie szerződéssel játszanak.Viszont biztos vagyok benne, hogy Lynch-ben egy évig gondolkodnak és Bennettben sem sokkal tovább, csak velük felszabadul majd 15-20 milliós hely. Plusz a sapi is irreálisan sokat emelkedik már minden évben. Amíg van pár "feláldozható" Sylvester Stallone, addig nincs nagy baj, ettől függetlenül 2016 után már tényleg rohadt nehéz lesz egyben tartani a keretet.
több mint 9 éve
Szerintem elég nagy szerencse, hogy ez időtájt esedékes a kulcsemberekkel való hosszabbítás, amikor még a játékosok fizetési igényének növekedése nem igazodik teljesen a salary cap plafonjának változásához. Azért 3 éve ennyi komoly összegű hosszabbítás nem fért volna bele egy csapatnál.tüsi91Én egyelőre nem is látom át, hogy hogyan fér el egymás mellett ennyi megadeal.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Szerintem elég nagy szerencse, hogy ez időtájt esedékes a kulcsemberekkel való hosszabbítás, amikor még a játékosok fizetési igényének növekedése nem igazodik teljesen a salary cap plafonjának változásához. Azért 3 éve ennyi komoly összegű hosszabbítás nem fért volna bele egy csapatnál.
több mint 9 éve
Hox-Colts SB, csikó győzelemmel. 1/32 + 7/32t adunk az 1/31ért 😀Nofene? És mégis kit/mit tudnátok adni az első körünkért?BorbinhoNekünk kéne adnunk valamit, mert mi tradelnénk fel. 😊peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Vagy pont fordítva lesz... de inkább legyen igazad!!!!!!Figyeld meg, az elkövetkező szezonban Wagner még le is kőrözi az említett úriembereket.BigBaltazarRapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Figyeld meg, az elkövetkező szezonban Wagner még le is kőrözi az említett úriembereket.Rapoport szerint 4 év 43 millió, 22 a garantált. Valahogy így kell csapatot építeni, ahogy nálatok. Draftolj kurva jól és utána tartsd meg az értékeidet.Bostonkissé túl lett fizetve szerintem, így ő keresei a legtöbbet ILB poszton, azért nincs fasorban Kuechly v Bowmanhoz képestpetey
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Na wagner is megkapta az új szerződést, 4 év összegek még nem ismertekbriareosIgen, igen ,igen és yeah...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!