Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Csak egy Panthers drukker gondolhatja, hogy egy verbális kirohanas egy kategóriába esik azzal, hogy baseballutovel megfenyegeted a másik játékost, abban a ligában ahol pár éve volt egy bounty gate. 😊 (meg amúgy is, a bounty nélkül). Norman (?) egy proszto paraszt szintjét ütötte meg ezzel 😊
több mint 10 éve
Sherm mennyivel intelligensebben megoldotta maga körül a média hypot,mint most az a proszto Norwood a Panthersbol. Pedig idáig úgy voltam vele, hogy ha nem mi megyünk a SuperBowlba, akkor ők, de ezek után...Ki az a Norwood?
undisputedly
Amúgy jogos 😛
www.youtube.com/watch?v=7PH35C7Fhq0
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tudom, ezzel csak a szavazás színvonalát szerettem volna jelezni. Ez a népszerűságről szól nem a teljesítményről.www.seahawks.com/news/2015/12/22/seven-seahawks-earn-2016-pro-bowl-honorscsak alternatíva Lynch, mint ahogy Baldwin, Okung, Avril és Hauschka
Lynch pro bowl, Rawls nem. Kérem kapcsolja ki.
Sebii
Biztos pro bowler: Wilson, Bennett, Wagner, Sherman, Chancellor, Thomas és Lockett
7pro bowler. az azért szép 😊
braxa88
több mint 10 éve
www.seahawks.com/news/2015/12/22/seven-seahawks-earn-2016-pro-bowl-honorscsak alternatíva Lynch, mint ahogy Baldwin, Okung, Avril és Hauschka
Lynch pro bowl, Rawls nem. Kérem kapcsolja ki.
Sebii
Biztos pro bowler: Wilson, Bennett, Wagner, Sherman, Chancellor, Thomas és Lockett
7pro bowler. az azért szép 😊
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
www.seahawks.com/news/2015/12/22/seven-seahawks-earn-2016-pro-bowl-honorsLynch pro bowl, Rawls nem. Kérem kapcsolja ki.
több mint 10 éve
Gilliam: twitter.com/Garry_Gilliam/status/679382050575548416 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
szép mentés 😀Oke, bevallom, hogy a KC védelme valamiért nem jutott most eszembe, de akkor atfogalmazom.úgy, hogy "idén már csak nagyon kevés komoly védelem maradt a ligában" 😊elszomorít, hogy idenre nem maradt komoly védelem az egész ligában.Nonono! Figyelek am! 😊
undisputedly
ulpianus
undisputedly
több mint 10 éve
Oke, bevallom, hogy a KC védelme valamiért nem jutott most eszembe, de akkor atfogalmazom.úgy, hogy "idén már csak nagyon kevés komoly védelem maradt a ligában" 😊elszomorít, hogy idenre nem maradt komoly védelem az egész ligában.Nonono! Figyelek am! 😊
undisputedly
ulpianus
több mint 10 éve
elszomorít, hogy idenre nem maradt komoly védelem az egész ligában.Nonono! Figyelek am! 😊
undisputedly

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Sherm mennyivel intelligensebben megoldotta maga körül a média hypot,mint most az a proszto Norwood a Panthersbol. Pedig idáig úgy voltam vele, hogy ha nem mi megyünk a SuperBowlba, akkor ők, de ezek után...Szerencsétlen Cardinals pedig belelepett abba a pocsolyaba amibr mi is az elmúlt hetekben, kidolt az egyik legjobbjuk.
Élvezetes volt nézni az offense játékát, habar elszomorít, hogy idenre nem maradt komoly védelem az egész ligában.
Ez a D# nekem erősen bűzlik,nem tudom kit lennének képesek megallitani a rajatszasban, de nagyot fordult a világ...
Ps: Russ MVP
Baldwin kezd komoly elkapova nőni, és hát Lockett az év újonca offense oldalon nálam, ha nem nézzük a QB-kat.
több mint 10 éve
Csak várni az kevés, pl gyűjtéssel próbálkoztatok már?Jim Trotter:mi attól várjuk hogy eltakarodjon innen az egész stáb, kezdve a tulajtól. semmi köze a drafthoz 😊
Wow stat, from my man Doug Clawson: a league-high 25 of the 53 players on the Seahawks roster were undrafted.
Tanulságos stat azon csapatok szurkolóinak akik a draftra tankolástól várják a megváltást. Lásd 49ers😀
Amúgy Fred Jackson 34 évesen fog életében először PO - ban szerepelni(reméljük nem sérül meg).
Tessu
petey
több mint 10 éve
Jim Trotter:mi attól várjuk hogy eltakarodjon innen az egész stáb, kezdve a tulajtól. semmi köze a drafthoz 😊
Wow stat, from my man Doug Clawson: a league-high 25 of the 53 players on the Seahawks roster were undrafted.
Tanulságos stat azon csapatok szurkolóinak akik a draftra tankolástól várják a megváltást. Lásd 49ers😀
Amúgy Fred Jackson 34 évesen fog életében először PO - ban szerepelni(reméljük nem sérül meg).
Tessu
több mint 10 éve
nagyon jó cikk WIlsonrol. www.fieldgulls.com/2015/12/21/10636606/seahawks-replay-booth-russell-wilson-nfl-tyler-lockett
a fejlődés
előtte:
cdn.streamable.com/video/mp4/zkss.mp4
utána:
cdn.streamable.com/video/mp4/q1tf.mp4
több mint 10 éve
Jim Trotter:Wow stat, from my man Doug Clawson: a league-high 25 of the 53 players on the Seahawks roster were undrafted.
több mint 10 éve
Szia, akiket biztosan nem fogsz már idén látni, a teljesség igénye nélkül Graham, Rawls, P-Rich, hogy csak a nagyokat említsem.Még szerintem Lynch visszatérése is várat magára.legnaprakészebb a Seahawks Hungary Facebookoldal
De ha még többet akarsz megtudni a csapatról, hírek, érdekességek a játékosokról, látogass el a Seahawks honlapjára és ott naprakész információkat fogsz megtudni a kedvenceinkről.
BigBaltazar
több mint 10 éve
Szia, akiket biztosan nem fogsz már idén látni, a teljesség igénye nélkül Graham, Rawls, P-Rich, hogy csak a nagyokat említsem.Még szerintem Lynch visszatérése is várat magára.De ha még többet akarsz megtudni a csapatról, hírek, érdekességek a játékosokról, látogass el a Seahawks honlapjára és ott naprakész információkat fogsz megtudni a kedvenceinkről.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
sziasztok! kicsit lemaradtam az utobbi honapokban! kik serultek jelenleg akik biztosan nem lepnek palyara a Rams ellen?
több mint 10 éve
van elit(közeli) WR(k)Azért az is komoly, hogy Total offense YPG-ben az ötödikek vagyunk jelenleg a csapatok között. Ha ezt valaki az év elején mondja nemigen hittem volna neki.Na most képzeld el ezt egy komoly O fallal, elit elkapókkal és egészséges TE játékkal! Tényleg nem rossz ez a 9-5. Hát még ha az év eleji meccseink véget értek volna a 4. negyed elején!
funkyparduc
garrett27
több mint 10 éve
Azért az is komoly, hogy Total offense YPG-ben az ötödikek vagyunk jelenleg a csapatok között. Ha ezt valaki az év elején mondja nemigen hittem volna neki.Na most képzeld el ezt egy komoly O fallal, elit elkapókkal és egészséges TE játékkal! Tényleg nem rossz ez a 9-5. Hát még ha az év eleji meccseink véget értek volna a 4. negyed elején!
funkyparduc
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Donald megint összevissza fogja alázni a falat :/csak mert Wilson kurvajóJó ez a TD sorminta, elfogadnám a Kosok ellen is. Velük mindig csak a bajunk volt eddig.
utolsó 5 meccse:
TD-Int: 3-0, 5-0, 3-0, 5-0, 3-0
pontosság: 82, 70, 77, 72, 70%
yard: 260, 345, 274, 292, 249
yard/att: 9, 11.5, 10.1, 9.1, 8.3
rating: 138, 148, 146, 139, 128
pont: 29, 39, 38, 35, 30
braxa88
garrett27
de Wilson mostani formájában szét szed bárkit
több mint 10 éve
csak mert Wilson kurvajóJó ez a TD sorminta, elfogadnám a Kosok ellen is. Velük mindig csak a bajunk volt eddig.
utolsó 5 meccse:
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
csak mert Wilson kurvajóutolsó 5 meccse:
több mint 10 éve
igen, 1,5 hónapja nem gondoltuk volna h 2 fordulóval a vége előtt már meglesz a PO 😊 (Cards meccs után ki is jelentettem h itt nem lesz PO )amit nem írtunk h PLAYOFF megvan!Hát október környékén még ez sem volt biztos, úgyhogy öröm, boldogság! 😊
Cards nyert, szal már csak az a kérdés, 5. v 6.helyen megyünk tovább.
braxa88
Sonics
több mint 10 éve
amit nem írtunk h PLAYOFF megvan!Hát október környékén még ez sem volt biztos, úgyhogy öröm, boldogság! 😊
Cards nyert, szal már csak az a kérdés, 5. v 6.helyen megyünk tovább.
braxa88
több mint 10 éve
amit nem írtunk h PLAYOFF megvan!Cards nyert, szal már csak az a kérdés, 5. v 6.helyen megyünk tovább.