Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Bevell-nek jár a pacsi😊 (nem hittem hogy mondok ilyet) Na de megyünk Vikings-hez, félünk?Az Wagnerék meccse lehet. Ha fogják AP-t, akkor nyerhetünk.
Oszi
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
A Cards legyalulja a Packers-t, mi kilátástalan meccsen kikapunk a Rams-től, ezek után 36-6 idegenben. Akkor most mi van? Viszonylag nyugodtan ültem le a meccset nézni, gondoltam csak nagy alázás ne legyen, erre lett, csak nem úgy. Ha pedig valaki a meccs előtt azt mondja nekem, hogy Coffman, Tukuafu és Brown is szerez TD-t, azt simán nem normálisnak titulálom.Nem mentegetőzésből mondom, de nekem volt egy olyan érzésem, hogy tegnap a Cards játékosok nagyja egyszerűen fejben már nem volt ott a meccsen, látszott hogy a tét nélküliség kurvára megölte a motivációt. Palmer pl. szerintem élete egyik legrosszabb meccsét nyomta. A szezon legrosszabb produkciója volt a tegnapi. A lényeg, hogy nem volt sérülés egyik oldalon sem.
Szóval fasza kis gála meccs lett a nagy félelemből. Mindez úgy, hogy nincs Lynch, Rawls, Graham, Willson, Okung, Kancellár. Mondjuk ehhez kellett egy eléggé fogalmatlan Cards, de ez nem von le semmit a győzelem értékéből. Innentől pedig bármi lehet.
garrett27
több mint 10 éve
Bevell-nek jár a pacsi😊 (nem hittem hogy mondok ilyet) Na de megyünk Vikings-hez, félünk?
több mint 10 éve
A Cards legyalulja a Packers-t, mi kilátástalan meccsen kikapunk a Rams-től, ezek után 36-6 idegenben. Akkor most mi van? Viszonylag nyugodtan ültem le a meccset nézni, gondoltam csak nagy alázás ne legyen, erre lett, csak nem úgy. Ha pedig valaki a meccs előtt azt mondja nekem, hogy Coffman, Tukuafu és Brown is szerez TD-t, azt simán nem normálisnak titulálom.Szóval fasza kis gála meccs lett a nagy félelemből. Mindez úgy, hogy nincs Lynch, Rawls, Graham, Willson, Okung, Kancellár. Mondjuk ehhez kellett egy eléggé fogalmatlan Cards, de ez nem von le semmit a győzelem értékéből. Innentől pedig bármi lehet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Gratula srácok.... Tényleg gála meccs volt csak nem mi gáláztunk most hanem ti 😊A konf döntőn találkozunk ha minden jól megy. Bár addig le kell nyomnotok a Vikingst és a Pantherst idegenben 😊
Szerkesztette: silent7939
több mint 10 éve
Nem baj, az a madár örvendetes állapotban van. De nekem ez itt és most megint a Cardinals madara és ezt nem lehetett nem betenni újra 😊3.bp.blogspot.com/-U2nBKw_FNj4/Tv-s5eLeEdI/AAAAAAAAA74/W5_P1Gt7mRE/s640/louisville+cardinal+casket.jpgő Cardinal Bird, a Louisville mascotja és szerencsére ép egészségnek örvend 8)
endorphyn
baggio
Szerkesztette: endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
3.bp.blogspot.com/-U2nBKw_FNj4/Tv-s5eLeEdI/AAAAAAAAA74/W5_P1Gt7mRE/s640/louisville+cardinal+casket.jpgő Cardinal Bird, a Louisville mascotja és szerencsére ép egészségnek örvend 8)
endorphyn

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Helyre lett rakva a Cards 😊az idei egyetlen tétmeccsünkön mi nyertünk 😛 amúgy grat, legközelebb mi nyerünk!
braxa88

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Helyre lett rakva a Cards 😊
több mint 10 éve
Nos, fölényesen nyertünk. Jó lenne ezt a formát továbbvinni. Nagyobb sérülés nem volt hálIstennek és talán nem mutattunk meg mindent. Go Hawks!
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Ráadásul a sérülésveszélyen kívül is van egy faktor ami azt diktálja, hogy ne égjünk üzemi hőfokon, ez pedig a tény, hogy rájátszás előtt nem kellene újból reprezentálnunk a playbookot, és hogy bizonyos felállásokra hogyan reagálunk. Egyrészt lehetséges forgatókönyv, hogy játszunk még a Cardinalsszal, ha tovább megyünk, másrészt a többi csapat is nyilván kivideózza a meccset.A többiek meg közben remélik hogy szétverjük egymást és jöhetnek a rokkantkocsik a PO-ra. Tényleg nem kéne, még ha nem is híresek a meccseink a nagy haverságról.Nálunk is csak az 1. seed a kérdés, de nincs nagy esélye, hogy a Bucs nyer a Panthers ellen, szal sok tét tényleg nincs. A cseréket kéne összeereszteni mindkét oldalon, amolyan szezonzáró buli jelleggel 😊Csak RW maradjon életben emögött a fal mögött a Cards ellen.Maximum 1 félidőt játszatnám, ha nagy a nyomás, akkor csak 1 negyedet. Nekünk semmi tétje nincs ennek a meccsnek azon kívül, hogy Washingtonba, vagy a Minn/GB egyikéhez megyünk. A régóta futó sorozataink (min 100 futott yard; x mérkőzésen birtokoltuk az előnyt) már megszakadtak, szóval tényleg csak arra kellene vigyázni, hogy ne sérüljön meg senki.
rantotthus
Ráadásul nekünk az is mindegy, hogy a Panthers vagy a Cards lesz-e a #1 seed.
undisputedly
csongi
garrett27
Runheavy O# stratégiára és basic(ebb) routokra számítok, akárkik is lesznek.
több mint 10 éve
A többiek meg közben remélik hogy szétverjük egymást és jöhetnek a rokkantkocsik a PO-ra. Tényleg nem kéne, még ha nem is híresek a meccseink a nagy haverságról.Nálunk is csak az 1. seed a kérdés, de nincs nagy esélye, hogy a Bucs nyer a Panthers ellen, szal sok tét tényleg nincs. A cseréket kéne összeereszteni mindkét oldalon, amolyan szezonzáró buli jelleggel 😊Csak RW maradjon életben emögött a fal mögött a Cards ellen.Maximum 1 félidőt játszatnám, ha nagy a nyomás, akkor csak 1 negyedet. Nekünk semmi tétje nincs ennek a meccsnek azon kívül, hogy Washingtonba, vagy a Minn/GB egyikéhez megyünk. A régóta futó sorozataink (min 100 futott yard; x mérkőzésen birtokoltuk az előnyt) már megszakadtak, szóval tényleg csak arra kellene vigyázni, hogy ne sérüljön meg senki.
rantotthus
undisputedly
csongi
több mint 10 éve
Nálunk is csak az 1. seed a kérdés, de nincs nagy esélye, hogy a Bucs nyer a Panthers ellen, szal sok tét tényleg nincs. A cseréket kéne összeereszteni mindkét oldalon, amolyan szezonzáró buli jelleggel 😊Csak RW maradjon életben emögött a fal mögött a Cards ellen.Maximum 1 félidőt játszatnám, ha nagy a nyomás, akkor csak 1 negyedet. Nekünk semmi tétje nincs ennek a meccsnek azon kívül, hogy Washingtonba, vagy a Minn/GB egyikéhez megyünk. A régóta futó sorozataink (min 100 futott yard; x mérkőzésen birtokoltuk az előnyt) már megszakadtak, szóval tényleg csak arra kellene vigyázni, hogy ne sérüljön meg senki.
rantotthus
undisputedly
több mint 10 éve
Csak RW maradjon életben emögött a fal mögött a Cards ellen.Maximum 1 félidőt játszatnám, ha nagy a nyomás, akkor csak 1 negyedet. Nekünk semmi tétje nincs ennek a meccsnek azon kívül, hogy Washingtonba, vagy a Minn/GB egyikéhez megyünk. A régóta futó sorozataink (min 100 futott yard; x mérkőzésen birtokoltuk az előnyt) már megszakadtak, szóval tényleg csak arra kellene vigyázni, hogy ne sérüljön meg senki.
rantotthus
több mint 10 éve
Csak RW maradjon életben emögött a fal mögött a Cards ellen.
több mint 10 éve
Okung, Sweezy, Lynch, Willson sem játszhat vasárnapChancellor és Hill kérdéses
OL:Bailey, Britt, Lewis, Jeanpierre vagy Glowinski, Gilliam. szép..
bő egy hét és PO. össze kéne drótozni lassan mindenkit.
több mint 10 éve
The Packers and Vikings would have a better chance to make the NFC Championship Game if they lose on Sunday night, according to FPI projections. The key is that the winner has a good chance of meeting the Seahawks in the NFC wild-card round.
több mint 10 éve
Lynch új kocsija: dailysnark.com/marshawn-lynch-buys-custom-bestrode-jeep-insane/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Boldog Új Évet Minden Hawks Fannak!!!!
több mint 10 éve
Oké, erről teljesen lemaradtam...Jaja, Redding és Rucker sérülésekor érkezett és négy nappal a leigazolása után már meccsen játszott ráadásul nagyon jól. Azóta is a rotáció tagja.
www.seahawks.com/news/2015/12/30/former-seahawks-d-lineman-red-bryant-playing-huge-arizona-cardinals
undisputedly
több mint 10 éve
Oké, erről teljesen lemaradtam...www.seahawks.com/news/2015/12/30/former-seahawks-d-lineman-red-bryant-playing-huge-arizona-cardinals
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Carroll says he still thinks Lynch could play next week. Így legyen!
több mint 10 éve
Lynch nem lesz vasárnap, talán a PO-ban látjuk...
több mint 10 éve
Cards meccs a sporttv-n!Aztan ugye PO, es minden TVs meccset nyerünk 😊