Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Bevell-nek jár a pacsi😊 (nem hittem hogy mondok ilyet) Na de megyünk Vikings-hez, félünk?
Oszi
Az Wagnerék meccse lehet. Ha fogják AP-t, akkor nyerhetünk.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
A Cards legyalulja a Packers-t, mi kilátástalan meccsen kikapunk a Rams-től, ezek után 36-6 idegenben. Akkor most mi van? Viszonylag nyugodtan ültem le a meccset nézni, gondoltam csak nagy alázás ne legyen, erre lett, csak nem úgy. Ha pedig valaki a meccs előtt azt mondja nekem, hogy Coffman, Tukuafu és Brown is szerez TD-t, azt simán nem normálisnak titulálom.
Szóval fasza kis gála meccs lett a nagy félelemből. Mindez úgy, hogy nincs Lynch, Rawls, Graham, Willson, Okung, Kancellár. Mondjuk ehhez kellett egy eléggé fogalmatlan Cards, de ez nem von le semmit a győzelem értékéből. Innentől pedig bármi lehet.
garrett27
Nem mentegetőzésből mondom, de nekem volt egy olyan érzésem, hogy tegnap a Cards játékosok nagyja egyszerűen fejben már nem volt ott a meccsen, látszott hogy a tét nélküliség kurvára megölte a motivációt. Palmer pl. szerintem élete egyik legrosszabb meccsét nyomta. A szezon legrosszabb produkciója volt a tegnapi. A lényeg, hogy nem volt sérülés egyik oldalon sem.
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Bevell-nek jár a pacsi😊 (nem hittem hogy mondok ilyet) Na de megyünk Vikings-hez, félünk?
több mint 10 éve
A Cards legyalulja a Packers-t, mi kilátástalan meccsen kikapunk a Rams-től, ezek után 36-6 idegenben. Akkor most mi van? Viszonylag nyugodtan ültem le a meccset nézni, gondoltam csak nagy alázás ne legyen, erre lett, csak nem úgy. Ha pedig valaki a meccs előtt azt mondja nekem, hogy Coffman, Tukuafu és Brown is szerez TD-t, azt simán nem normálisnak titulálom.
Szóval fasza kis gála meccs lett a nagy félelemből. Mindez úgy, hogy nincs Lynch, Rawls, Graham, Willson, Okung, Kancellár. Mondjuk ehhez kellett egy eléggé fogalmatlan Cards, de ez nem von le semmit a győzelem értékéből. Innentől pedig bármi lehet.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Gratula srácok.... Tényleg gála meccs volt csak nem mi gáláztunk most hanem ti 😊
A konf döntőn találkozunk ha minden jól megy. Bár addig le kell nyomnotok a Vikingst és a Pantherst idegenben 😊

Szerkesztette: silent7939
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
 3.bp.blogspot.com/-U2nBKw_FNj4/Tv-s5eLeEdI/AAAAAAAAA74/W5_P1Gt7mRE/s640/louisville+cardinal+casket.jpg
endorphyn
ő Cardinal Bird, a Louisville mascotja és szerencsére ép egészségnek örvend 8)
baggio
Nem baj, az a madár örvendetes állapotban van. De nekem ez itt és most megint a Cardinals madara és ezt nem lehetett nem betenni újra 😊

Szerkesztette: endorphyn

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 711 — no es importante
 3.bp.blogspot.com/-U2nBKw_FNj4/Tv-s5eLeEdI/AAAAAAAAA74/W5_P1Gt7mRE/s640/louisville+cardinal+casket.jpg
endorphyn
ő Cardinal Bird, a Louisville mascotja és szerencsére ép egészségnek örvend 8)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 286 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Helyre lett rakva a Cards 😊
braxa88
az idei egyetlen tétmeccsünkön mi nyertünk 😛 amúgy grat, legközelebb mi nyerünk!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Helyre lett rakva a Cards 😊
több mint 10 éve
Nos, fölényesen nyertünk. Jó lenne ezt a formát továbbvinni. Nagyobb sérülés nem volt hálIstennek és talán nem mutattunk meg mindent. Go Hawks!

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 817 — SuperBowl Champions 2013/2014
Csak RW maradjon életben emögött a fal mögött a Cards ellen.
rantotthus
Maximum 1 félidőt játszatnám, ha nagy a nyomás, akkor csak 1 negyedet. Nekünk semmi tétje nincs ennek a meccsnek azon kívül, hogy Washingtonba, vagy a Minn/GB egyikéhez megyünk. A régóta futó sorozataink (min 100 futott yard; x mérkőzésen birtokoltuk az előnyt) már megszakadtak, szóval tényleg csak arra kellene vigyázni, hogy ne sérüljön meg senki.

Ráadásul nekünk az is mindegy, hogy a Panthers vagy a Cards lesz-e a #1 seed.
undisputedly
Nálunk is csak az 1. seed a kérdés, de nincs nagy esélye, hogy a Bucs nyer a Panthers ellen, szal sok tét tényleg nincs. A cseréket kéne összeereszteni mindkét oldalon, amolyan szezonzáró buli jelleggel 😊
csongi
A többiek meg közben remélik hogy szétverjük egymást és jöhetnek a rokkantkocsik a PO-ra. Tényleg nem kéne, még ha nem is híresek a meccseink a nagy haverságról.
garrett27
Ráadásul a sérülésveszélyen kívül is van egy faktor ami azt diktálja, hogy ne égjünk üzemi hőfokon, ez pedig a tény, hogy rájátszás előtt nem kellene újból reprezentálnunk a playbookot, és hogy bizonyos felállásokra hogyan reagálunk. Egyrészt lehetséges forgatókönyv, hogy játszunk még a Cardinalsszal, ha tovább megyünk, másrészt a többi csapat is nyilván kivideózza a meccset.

Runheavy O# stratégiára és basic(ebb) routokra számítok, akárkik is lesznek.
több mint 10 éve
rantotthus
Maximum 1 félidőt játszatnám, ha nagy a nyomás, akkor csak 1 negyedet. Nekünk semmi tétje nincs ennek a meccsnek azon kívül, hogy Washingtonba, vagy a Minn/GB egyikéhez megyünk. A régóta futó sorozataink (min 100 futott yard; x mérkőzésen birtokoltuk az előnyt) már megszakadtak, szóval tényleg csak arra kellene vigyázni, hogy ne sérüljön meg senki.

undisputedly
Nálunk is csak az 1. seed a kérdés, de nincs nagy esélye, hogy a Bucs nyer a Panthers ellen, szal sok tét tényleg nincs. A cseréket kéne összeereszteni mindkét oldalon, amolyan szezonzáró buli jelleggel 😊
csongi
A többiek meg közben remélik hogy szétverjük egymást és jöhetnek a rokkantkocsik a PO-ra. Tényleg nem kéne, még ha nem is híresek a meccseink a nagy haverságról.

több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
rantotthus

undisputedly
több mint 10 éve
rantotthus

több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
több mint 10 éve
Okung, Sweezy, Lynch, Willson sem játszhat vasárnap
Chancellor és Hill kérdéses
OL:Bailey, Britt, Lewis, Jeanpierre vagy Glowinski, Gilliam. szép..

bő egy hét és PO. össze kéne drótozni lassan mindenkit.
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
The Packers and Vikings would have a better chance to make the NFC Championship Game if they lose on Sunday night, according to FPI projections. The key is that the winner has a good chance of meeting the Seahawks in the NFC wild-card round.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Lynch új kocsija:  dailysnark.com/marshawn-lynch-buys-custom-bestrode-jeep-insane/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Boldog Új Évet Minden Hawks Fannak!!!!

több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Oké, erről teljesen lemaradtam...

www.seahawks.com/news/2015/12/30/former-seahawks-d-lineman-red-bryant-playing-huge-arizona-cardinals
undisputedly
Jaja, Redding és Rucker sérülésekor érkezett és négy nappal a leigazolása után már meccsen játszott ráadásul nagyon jól. Azóta is a rotáció tagja.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Oké, erről teljesen lemaradtam...

www.seahawks.com/news/2015/12/30/former-seahawks-d-lineman-red-bryant-playing-huge-arizona-cardinals
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Carroll says he still thinks Lynch could play next week. Így legyen!
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Lynch nem lesz vasárnap, talán a PO-ban látjuk...

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Cards meccs a sporttv-n!
Aztan ugye PO, es minden TVs meccset nyerünk 😊