Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Stopyt
180
Evan Mathis?
több mint 9 éve
KC elleni várható kezdő fal: Okung, Britt, Nowak, Sweezy, GilliamSzóval Caroll komolyan gondolja, hogy Drew Nowakból centert akar faragni. Na ezért nem irigylem Wilsont...
braxa88
több mint 9 éve
Üdv!Az eddigi tapasztalatok alapján valamit kap, de nem feltétlenül azt, amit szeretne. QB-kulcs pozi RB- Skill pozi, MLB-határeset-esetünkben kulcs pozi-, SS-egyik sem.
Szerintetek Chancellor kap majd több pénzt?
Oszi
Nekem Bobby után a kedvencem, és a Legionban ő a Boom . Imádnám, ha lelekesen játszana, utálnám ha tradelnénk, már csak azért is, mert Kancellár LOB-ra, és csapatra gyakorolt hatása lényegesen nagyobb, mint az a piaci érték, amit kapnánk érte... 😕
több mint 9 éve
braxa88
12 534
KC elleni várható kezdő fal: Okung, Britt, Nowak, Sweezy, Gilliam
több mint 9 éve
A PFF valami 70. legjobb T-ként mérte tavaly...Gillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG.Vagy csak a helyettesítésket gykorolták....remélem nem lesz igazam, mert Britt nem alkalmas.
Carrollnak töke kivan már fallal ugy nézki 😊
braxa88
Helmut
Nem is értem miért nem gondoskodtunk rendesen az upgraderől.
Amúgy arra remélem mindenki emlékszik, hogy a második körben választottuk ki tavaly! Lol.
Állítólag JS nehezebben viselte a dolgot, mint Boyer 😀Nate Boyer LS cut.Nem meglepetés, de a fickó valószínűleg egy életre feltöltődött pozitív élményekkel. A továbbiakat már ő sem gondolhatta komolyan, főleg LS szerepben. Sok sikert neki a civil életben!
Coolearie
garrett27
több mint 9 éve
Nate Boyer LS cut.Nem meglepetés, de a fickó valószínűleg egy életre feltöltődött pozitív élményekkel. A továbbiakat már ő sem gondolhatta komolyan, főleg LS szerepben. Sok sikert neki a civil életben!
Coolearie
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nate Boyer LS cut.
több mint 9 éve
Gillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG.Vagy csak a helyettesítésket gykorolták....remélem nem lesz igazam, mert Britt nem alkalmas.
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
1. csapattal gyakorlók kezdő LG poszton: Bailey, Milton, Sokoli, Glowinski és BrittGillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG.Most képzeld el Okung mit gondolhat, mint egyetlen igazán NFL szintű ember a falban. Állandóan variálnak körülötte, mire kialakulna az összhang már más áll mellette. Így nehéz.
braxa88
garrett27
bő 2 hét alatt 😀
Gilliamből sztem akár lehet egy korrekt kezdő RT
több mint 9 éve
Gillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG.Most képzeld el Okung mit gondolhat, mint egyetlen igazán NFL szintű ember a falban. Állandóan variálnak körülötte, mire kialakulna az összhang már más áll mellette. Így nehéz.
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Gillaim volt tegnapi edzésen a kezdő RT- hajrá!! Britt meg LG. Carrollnak töke kivan már fallal ugy nézki 😊
több mint 9 éve
Az OL-el kapcsolatban a Helm és Undi által taglalt cikkben minden benne van: Aki ismeri Cable pályafutását az ne várja, hogy pass protection-ben tud valamit alkotni, ráadásul Wilson-nal a fal mögött ez még nehezíti is ezt a "vak foltot". Ebből a szempontból nyugodtan készülhetünk egy, a korábbiakhoz hasonlóan izgulós szezonra. 😊 Kár pánikolni rajta.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Tessu
151
További adalék az OL problémához(nagyjából erről beszélt Cable tavasszal):seahawksdraftblog.com/o-line-issues-dogging-nfl-not-just-seahawks
lehet nem csak Seahawks specialitás, ha nem általános liga trend lesz.
több mint 9 éve
Igazából nekem egy ok miatt szúrja a szememet a fal kérdés.Betáraztuk Jimmy-t, a liga legjobb elkapó TE-jét (nyugalom Pats fanok, nem a "legkomplettebb" TE-et írtam), hoztunk megint egy nagy potenciállal bíró elkapót, tavaly két magasabb körös elkapó után. Luke Willsont preferáljuk, holott ő csak elkapni tud.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy kezd olyan mértékű talent lenni az alkpói oldalon (Jimmy, Lockett, P-Rich), hogy már bűn nem kiaknázni, márpedig a jelenlegi fallal és RW mechanikájával ez nem fog menni.
Erre jó példa- akár így lesz akár nem-, hogy állítólag a Jimmy trade után azon volt Brees nagyon kiakadva, hogy minek kellett nekünk, amikor meccsenként kap majd 2 labdát itt.
Lynch viszont kezd kifutni -haha- a csapat terveiből, és még egy ilyen RB jövetelére nem lehet számítani.
Ezért lesz érdekes ez a szezon- ezért is-, mert befektettük a sapkánk jelentős részét RW-be, így nyilván nem akarjuk, hogy a padon üljön sérülten. El kell kezdenünk átállni egy kicsit passzorientáltabb rendszerbe, mert a talent szint is meg van.
Kérdés, hogy a stáb észreveszi-e ezt a kényszert, vagy megyünk tovább PC jelenlegi filozófiája mentén, és ha igen, az sikeres lesz-e. Jó kis szezon vár ránk. Izgalmas.
több mint 9 éve
Az elmúlt években szinte minden csapatrészbe találtunk kiemelkedő tudású vagy éppen csiszolatlan gyémántokat (RW, Sherman, Wagner, stb.), nem létezik, hogy a nagy számok törvénye alapján egyszer ne találjunk az O falba is. Másrészről viszont PC-ék látják testközelből a játékosokat, valami csak lehet Britt-ben is, ha ennyire kitartanak mellette. Ilyen fallal 2 SB szereplés......erre mondhatják ők, hogy mi a probléma? Pedig innen kívülről van probléma, nem kevés.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Ha szezon után Lynch úgy dönt, hogy megunta, akkor meg se pass protection, se a runblockerek mögött futni képes RB .Nadal171 kurva messze van
2 azért jött Graham, Lockett, Richardson h felkészüljünk a Lynch utáni többpasszos időkre
3 tavaly Britt, idén Glowinski, Poole és Sokoli jött+Bailey. fiatalalok, lehet fejlődni fognak is (Britt is talán...)
4 jövőre is lesz draft
több mint 9 éve
Valóban nem, ezért kéne az FA piacon körbenézni, amíg nem késő. Az a fura, hogy emlékeim szerint járt itt Shelley Smith, Myers és Wisniewski is az offseasonban, egyiket se kínáltuk meg szerződéssel, pedig mind a hárman sima kezdőemberek lennének nálunk. Okung tök rendben van, Bailey sajnos képességeit tekintve nem kezdőguard szint (bár nekem beugróként tetszett az előző két szezonban a játéka), Jeanpierre még csak-csak, de a két úriember a jobb oldalon egyszerűen katasztrófa, főleg Britt, akivel kapcsolatban az az érzésem, hogy egyre szarabb és még ebből a felhozatalból is simán Gilliamet játszatnám helyette, rosszabb nem lehet.O-line: Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkozni a Mathis-Myers-Long trió valamelyikén, vagy mindegyikén 😊. Nem szoktunk így veteránokat igazolni, de bármelyikük előrelépés lenne a mostanihoz képest, ahogy néztem még simán a sapi alá is beférnének, legalább ketten. Mindenképp kell valamit csinálni, mert ez így nem lesz jó....Pedig a draftolni nem tudunk az OLine-ba.BigBaltazar
Ha Kancellár úr abbahagyja a nyafizást, akkor a többi egység kész van.SONICS-SEAHAWKS
Egy szónak is száz a vége, amellett, hogy tehetségbeli problémák vannak a támadófalban, rendszerszintű is a probléma, aminek a kijavítását upgrade igazolásokkal kellene orvosolni első körben.
Más: Zach Miller karrierjének vége? Nagyon sajnálnám. Az lenne az igazi királyság, ha szezon közben vissza lehetne hozni blokkolós tight endnek.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Ha szezon után Lynch úgy dönt, hogy megunta, akkor meg se pass protection, se a runblockerek mögött futni képes RB .
több mint 9 éve
O-line: Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkozni a Mathis-Myers-Long trió valamelyikén, vagy mindegyikén 😊. Nem szoktunk így veteránokat igazolni, de bármelyikük előrelépés lenne a mostanihoz képest, ahogy néztem még simán a sapi alá is beférnének, legalább ketten. Mindenképp kell valamit csinálni, mert ez így nem lesz jó....Pedig a draftolni nem tudunk az OLine-ba.
Ha Kancellár úr abbahagyja a nyafizást, akkor a többi egység kész van.SONICS-SEAHAWKS
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Minden szavaddal egyetértek, de valszeg egy runheavy csapatnak a runblock priorítást élvez a passprot.-nál. A kérdés csak az, meddig?Az a baj, hogy egy 80 milliós Qb-t azért jobban kellene védeni, mint amire Cable képes.Itt a további elemzés és a válasz a kérdéseid egy részére.Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:Már magam sem tudom mit gondoljak. Nekem is az a személyes érzésem,hogy Cable kutyauto és nem tud normális passprot falat osszerakni.
www.hawkblogger.com/2015/08/the-morning-after-discouraging-first.htmlHelmut Zimmer
Viszont nemrég M Rob azt nyilatkozta,hogy a tavalyi év mvp-je Cable...
Britt amúgy ezek szerint nem csak szemre, de a pff szerint is messze a legrosszabb RT volt a ligában. Én meg mindig azt látom,hogy a bears topicban sirankoznak az emberek a fal miatt 😀
Emlékszem amikor azt hittem, hogy Giacomini helyett nem jöhet rosszabb. Lol.undisputedly
www.hawkblogger.com/2015/08/how-worried-should-you-be-about.htmlHelmut Zimmer
És még tegyük hozzá azt is, hogy a tavalyi szrönyű falunkból egy méginkább trágya passprot fal lett.
Van az a szint ameddig be lehet áldozni a passprotot a runblock oltárán, de ha hirtelen megcsappan az amúgy is alacsonyan levő talent szint a falban, akkor ott már cumi van. Mi most ebben a helyzetben vagyunk.
Mondjuk az elmúlt 1-2 SB bebizonyította, hogy nem feltétlenül kell kiemelkedő O# line a végső sikerhez, csak az a probléma, hogy nekünk nem hogy kiemelkedő, de átlagos falunk sincs.
Érdekes lesz, biztosan fejlődnek még csapat szinten, azt viszont nem hiszem, hogy RW képes lesz gyorsabban döntést hozni, vagy , hogy Cable hirtelen megtanul passprotectiont tanítani.
Ennek a csapatnak ez a keresztje, el kell fogadni (vagy nem).undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
O-line: Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkozni a Mathis-Myers-Long trió valamelyikén, vagy mindegyikén 😊. Nem szoktunk így veteránokat igazolni, de bármelyikük előrelépés lenne a mostanihoz képest, ahogy néztem még simán a sapi alá is beférnének, legalább ketten. Mindenképp kell valamit csinálni, mert ez így nem lesz jó....Ha Kancellár úr abbahagyja a nyafizást, akkor a többi egység kész van.
több mint 9 éve
Az a baj, hogy egy 80 milliós Qb-t azért jobban kellene védeni, mint amire Cable képes.Itt a további elemzés és a válasz a kérdéseid egy részére.Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:Már magam sem tudom mit gondoljak. Nekem is az a személyes érzésem,hogy Cable kutyauto és nem tud normális passprot falat osszerakni.
www.hawkblogger.com/2015/08/the-morning-after-discouraging-first.htmlHelmut Zimmer
Britt amúgy ezek szerint nem csak szemre, de a pff szerint is messze a legrosszabb RT volt a ligában. Én meg mindig azt látom,hogy a bears topicban sirankoznak az emberek a fal miatt 😀
Emlékszem amikor azt hittem, hogy Giacomini helyett nem jöhet rosszabb. Lol.undisputedly
www.hawkblogger.com/2015/08/how-worried-should-you-be-about.htmlHelmut Zimmer
És még tegyük hozzá azt is, hogy a tavalyi szrönyű falunkból egy méginkább trágya passprot fal lett.
Van az a szint ameddig be lehet áldozni a passprotot a runblock oltárán, de ha hirtelen megcsappan az amúgy is alacsonyan levő talent szint a falban, akkor ott már cumi van. Mi most ebben a helyzetben vagyunk.
Mondjuk az elmúlt 1-2 SB bebizonyította, hogy nem feltétlenül kell kiemelkedő O# line a végső sikerhez, csak az a probléma, hogy nekünk nem hogy kiemelkedő, de átlagos falunk sincs.
Érdekes lesz, biztosan fejlődnek még csapat szinten, azt viszont nem hiszem, hogy RW képes lesz gyorsabban döntést hozni, vagy , hogy Cable hirtelen megtanul passprotectiont tanítani.
Ennek a csapatnak ez a keresztje, el kell fogadni (vagy nem).
több mint 9 éve
Itt a további elemzés és a válasz a kérdéseid egy részére.Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:Már magam sem tudom mit gondoljak. Nekem is az a személyes érzésem,hogy Cable kutyauto és nem tud normális passprot falat osszerakni.
www.hawkblogger.com/2015/08/how-worried-should-you-be-about.html
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Az OLinéről csak annyit, hogy van 1 ( azaz egy ) darab játékos név szerint Okung aki NFL szintű játékos ( már amikor nem false startol ) és egy majdnem Sweezy, és kész. Minden más csak próbálkozás hogy hátha jó lesz, de nem lesz jó. Mit várunk egy olyan faltól, ahol a kezdő center posztra leginkább esélyes játékos más csapatnál nem tudott megragadni. Na ez a Hox féle Oline építkezés. Felháborító :[]BigBaltazarés Okung ugye jövőre több mint valószínű h lelép.