Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
pontosan így látom a dolgot, és elkapni is tud amugy ugye 😀Jó....Gary Gilliam jó lesz!Viccelsz, Brittnél csak jobb lehet.
Helmut
BigBaltazar
Nem Brittnél lesz jobb, hanem frankó a srác. Jól vszi fel a támadö pozíciöt. Jól indul, laza, nem rossz a lábmunkája. Tanulnia kell, meg a figyelmével van gond, de a mozgása, az alkata inkább.... vak oldal. Én azt mondom, hogy ha megnyeri a kezdőt, akkor jövőre már nem az erős oldalon lesz.
Persze ez csak megérzés
Helmut
több mint 9 éve
Jó....Gary Gilliam jó lesz!Viccelsz, Brittnél csak jobb lehet.
Helmut
BigBaltazar
Nem Brittnél lesz jobb, hanem frankó a srác. Jól vszi fel a támadö pozíciöt. Jól indul, laza, nem rossz a lábmunkája. Tanulnia kell, meg a figyelmével van gond, de a mozgása, az alkata inkább.... vak oldal. Én azt mondom, hogy ha megnyeri a kezdőt, akkor jövőre már nem az erős oldalon lesz.
Persze ez csak megérzés
több mint 9 éve
Gary Gilliam jó lesz!Viccelsz, Brittnél csak jobb lehet.
Helmut
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Gary Gilliam jó lesz!
több mint 9 éve
Nem csak azért, mert Wilson esetében bejött, de Chancellor ott lesz a kezdőben az 1. héten, keine pánik. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Nadal17
586
Dehogynem, fizetnének neki rendesen. Ha meg holdoutol, maximum elcserélik, és egy olyan csapat fogja elvinni, amelyik hajlandó neki rögtön új szerződést adni.Ezért írtuk, hogy ha a cseréi hasonlóan jó teljesítményt nyújtanak, akkor mehet. Lehet így sikerülhet megtartani jövőre Okungot vagy Irvint, vagy hiányposztokra erősíteni. Ami engem jobban aggaszt, hogy az öltözőben leadernek számít, nem tudom, hogy az elküldése a többiekre milyen hatással lenne.
Egyébként info hiányában, ahány oldal, annyiféle változatot hoz le, lehet szó sincs ilyesmiről és első héten már ott lesz a csapatban.
több mint 9 éve
Nem értem, mi értelme lenne. Pénze kevesebb lesz, a karrierjét pedig veszélybe sodorhatja, ha senki nem enged, de rosteren marad és sokat ki kell hagynia. 1 év kihagyás után pedig főleg nem fognak neki többet fizetni, mert nincs garancia arra, hogy ennyi idő után ott folytatja, ahol abbahagyta. Ha Shead/Bailey átlagos szintet tud hozni a posztján, a stábnak nem lesz akkora szüksége rá, hogy gyorsan utánadobálják a fölösleges dollárokat.Dehogynem, fizetnének neki rendesen. Ha meg holdoutol, maximum elcserélik, és egy olyan csapat fogja elvinni, amelyik hajlandó neki rögtön új szerződést adni.
Nadal17
A világon nem minden játékos olyan, hogy csak azért, hogy maradjon a szeretett csapatánál, belemegy még a fizetéscsökkentésbe is. Chancellornak gyűrűje is van már, ezek után a pénz a lényeg.
Az meg, hogy a térde miatt érezheti, hogy nem tud olyan formát hozni, mint amit eddig, szerintem egy baromság. Milliárd és egy játékos játszott elit szinten súlyos sérülés után is. Egyszerűen csak a jövőjére gondol, és előtérbe helyezi a csapattal szemben.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Nem tudom, van-e bármi értelme, de olyan (ingatag lábakon álló) elméletet is olvastam, hogy Chancellor érzi igazán, a sérülése után mennyire tudja (vagy éppen nem tudja) hozni a korábbi önmagát, a betonkemény ütközéseket, és addig akarja megkérni az árát, amíg tényleg Bam Bam Kamként van elkönyvelve.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
M Rob szerint hajlandó kihagyni az egész szezont.Egyetértek, elnézve a 2. vonalat megleszünk, van ott potenciál. Ha nem jelentkezik a szezonig tradelném...a "gecibe". 😊
Annyival nem leszünk rosszabbak nélküle,hogy sírjon az FO.
undisputedly
Amúgy behoznám Mathist, mert nagyobb szükségünk van rá, mint egy liaelit SS re. Most tényleg, ha ez az ára annak, hogy a futójáték magára találjon, és megnyissa az utat a passzjatéknak is-hamár ilyen szépen bimbózik a Graham Wilson tengely- akkor ez no brainer.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Nem értem, mi értelme lenne. Pénze kevesebb lesz, a karrierjét pedig veszélybe sodorhatja, ha senki nem enged, de rosteren marad és sokat ki kell hagynia. 1 év kihagyás után pedig főleg nem fognak neki többet fizetni, mert nincs garancia arra, hogy ennyi idő után ott folytatja, ahol abbahagyta. Ha Shead/Bailey átlagos szintet tud hozni a posztján, a stábnak nem lesz akkora szüksége rá, hogy gyorsan utánadobálják a fölösleges dollárokat.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ha ezt megpróbálja akkor nagyot csalódunk benne
több mint 9 éve
M Rob szerint hajlandó kihagyni az egész szezont.Annyival nem leszünk rosszabbak nélküle,hogy sírjon az FO.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
futásblokk katasztrófa volt. de amugy alakul a csapat, nem lesz rosszde nylíván Chancellor visszajöhetne már...
több mint 9 éve
am Bailey tetszett nekem a meccsen és úgy érzem h Kancellárt tudja helyettesíteni, kivéve a Boom-ot, bár Bailey is nagyokat tud nyalni... az biztos, h passzvédekezésbe van olyan mint Bam,csak ugye a az Ofalembereket nem tudná úgy felrobbantani... gondolom ezért is nem kapja a nagyobb lóvét, mert van mögötte minőségi csere.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Seahawks Sign Undrafted Free Agent WR George Farmer, Converting To Defensive Backnem kell sokra gondolni, itt sem fog megragadni, csak hát 11 db-nk volt sérült, aztán strong safety játszott pl Sherm helyén is... csak camp body lesz...
Nagyon tehetséges gyerek, viszonylag nagy UDFA lóvét adott neki a Dallas mégsem tudott megragadni ott sajnos. Kíváncsi leszek erre az átképzésre.
Bazzani
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Seahawks Sign Undrafted Free Agent WR George Farmer, Converting To Defensive BackNagyon tehetséges gyerek, viszonylag nagy UDFA lóvét adott neki a Dallas mégsem tudott megragadni ott sajnos. Kíváncsi leszek erre az átképzésre.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Egyébként az O-line jobb volt, mint az előző heti, Gilliam megbízhatóbb volt RT poszton, mint Britt. Persze elférne még egy Mathis, akadtak még gondok. A kényszersecondary sem volt rossz, szerintem onnan Terrell lóg ki, Shead és Bailey is jó volt. KPL-től kicsit többet vártam, volt egy csúnyán elhibázott tackle-je. Ami nagyon tetszett, hogy az első félidőben Smith végig nyomás alatt volt, ha elkerülnék a sérülések ezt a mély védőfalat, akkor a védelemben nem lesz sok gondunk. Wright az! Várom, mikor kezd holdoutba. HelmutMeccs közben nekem az jutott eszembe, hogy Ryan mikor fogja követelni a pénzét, mert lassan több időt tölt a pályán, mint Wilsonék 😀
több mint 9 éve
Aguirre
341
Shead és Bailey játéka milyen volt?Shead gyakorlatilag shutdown corner volt, Sherman helyén. A D#-ből különben majdnem mindenki jó volt, csak az a sok flag ne lenne.
Hl videó alapján Shead nagyot játszott cornerben.
undisputedly
több mint 9 éve
Shead és Bailey játéka milyen volt?Hl videó alapján Shead nagyot játszott cornerben.
több mint 9 éve
+1 Archer teljesítmánye meglepett...+2 Utálom az O 3& Outjait
Wilson játékával kapcsolatban félig tele a pohár, mert látszik, hogy újratervezés fázisban van, és tényleg kapott olyan geci hívásokat, hogy Manning,Brady is számolná 3 mp-ig, de azért az amikor a töküres Baldwint hát, őőő .... nem találta meg... 😕
Félig teli aza pohár, mert a Graham Wilson kapcsolat alakul, és ez bíztató!
több mint 9 éve
Az élet nem habostorta, elvtársak. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.Fantasztikus mérkőzést láttunk!
Mind a két O line remek teljesítményt mutatott.
Wilson atletizmusa szerencsére nem kopott meg, így nem kapott 11 sacket. Megint nem kapott könnyű hívásokat Wilson, próbált ő keresni mindenkit, még Krisztit is, csak Kriszti hát nem mindig látja át, ami a pályán történik. Volt itt minden, epic drop, missverständniss ( a QB játék figyelemmel követésének hanyagolása).
Még nem emeltem ki a futójátékot, no de csak azért, mert nincs mit kiemelni rajta... A fal, hát nem volt acélos, és ezáltal megkaptuk a választ a kérdésre, kell e Mathis?
Kiemelném Lockett, és Graham urakat.
A kezdő D éledezik... De azért ez még mindig nem az. A hívások mondjuk úgy előtérbe helyezték a sztár védő játékosok egyéni képességeit, és kevésbé úsztak rá a megoldjuk mint csapat témára.
Wagner nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy ő a legjobb LB... Wright az! Várom, mikor kezd holdoutba.
több mint 9 éve
Mondjuk az érdekes lenne ha pont nálatok kapná meg azt a pénzt amit nagyon szeretne, és eddig sehol, és amiért mi is elküldtük, miközben az egyik fő Hawk épp a pénzéért reklamál.Egyébként pont jó lenne nektek. Talán itt már le is ad az igényeiből az esetleges SB esély miatt. Sajnálom, hogy ennyire a pénzre ment rá, mert egyébként jó játékos.
több mint 9 éve
Igen, ő a D# csöndes szörnyetege, a backfield LB-e (már ha rémlik hogyan blitz-el, vagy állítja meg a Wagner-éken túljutott futót)Üdv!Az eddigi tapasztalatok alapján valamit kap, de nem feltétlenül azt, amit szeretne. QB-kulcs pozi RB- Skill pozi, MLB-határeset-esetünkben kulcs pozi-, SS-egyik sem.
Szerintetek Chancellor kap majd több pénzt?
Oszi
Nekem Bobby után a kedvencem, és a Legionban ő a Boom . Imádnám, ha lelekesen játszana, utálnám ha tradelnénk, már csak azért is, mert Kancellár LOB-ra, és csapatra gyakorolt hatása lényegesen nagyobb, mint az a piaci érték, amit kapnánk érte... 😕
Helmut
Nekem csak egy kérdésem nincs:
Hol késik a Seattle-t bemutató útikalauz? Ha-Ha-Ha.
több mint 9 éve
Stopyt
180
Ez a mai meccs fasza lesz, már érzem! GO HAWKS! Mondjuk a ma hajnali után csak jobb lehet. A Lions - Redskins highlight háromnegyede arról szólt, hogy hogyan csomagolták össze a liga legjobb QBját. Na mind1, legalább azon lehetett nevetni 😀. Remélem Lockett ma is villog.