Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Mindenki megnyugodhat... Pánik csitu, rendben lesz az O...www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/seahawks-insider-blog/article32789970.html
több mint 9 éve
Erdekes lesz, mert identol úgy tűnik, hogy a front7 erosebb lesz a secnel. Williams eddig elég ergya, nem tűnik lob szintnek. Ahogy már írtam, és előttem is sokan, fájó lehet az átmenet a Lynch vezette futasorientalt semabol egy sokkal inkább 50/50 rendszerbe.
A mi problemainkon kívül még a csoport is erősödött. A Rams talált egy iranyitot aki nem lesz IR az első meccsen, a Cardinalsban pedig felépült Palmer. Plusz ugye miénk a legnehezebb sorsolás a ligában,ha jól emlékszem.
Ha elhagyjuk a readoptiont és behal a futás, akkor PO sem lesz, de nem akarok negativkodni. Clark és a front7 játéka okot adhat az örömre. Special team is jobb lesz elvileg. Redzone is fejlődött sokat papíron.
Viszont azt látni kell, hogy a Dallas/Philly/GB/Detroit is javult, plusz ugye ott vannak a sleeper csapatok,mint pl a Vikings.
Ez a negyedik meccs már nagyon nem kellene,kezdodhetne az alapszakasz.
Ja, és még egy pozitívum: Eddig jól állunk az egeszsegmegorzes terén.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
2hét mulva vele kéne majd vmit csinálni: www.nfl.com/gamecenter/2015082959/2015/PRE3/colts@rams#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000517952&tab=videosSweezyéknek fel van adva a lecke.
ami feltűnt nekem h Graham frsuztált volt, remélem nem lesz belőle Harvin2 :/
preseasonban mienk a legkevesebb totalyard, és a yard/play is. utóbbi kőkemény 3,6yard. igaz h preseason meg Archer sokat volt fenn de ez akkor is nagyon gyenge. kezdő offense összesen több mint egy meccsnyi időt volt fenn, ezalatt nem sikerült TDt csinálni. 1st down is nagyon kevés volt. sztem több sacket kaptunk mint 1st down.
D emberfeletti kell h ebből normális meccsek legyenek. pass rush tetszett, futást is fogtok. 2-3yardos átlagon voltmindenki a kezdő D ellen. ők ugy ahogy jó, kivéve persze C.Williams.. a rövid passzok védekezése viszont nagyon felbasz
sokat kell javulni. van még 2 hét. nem kéne 0-2vel kezdeni, de most erre nagyobb a sansz mint a 2-0ra
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Én beemelnek meg egy fontos szempontot. Jelen állás szerint a tavalyinál kevésbé nézhető játékot fogunk nyújtani.nagyon nehéz rajt lesz.
Ez a két idegenbeli mérkőzés amivel nyitunk, akár 0-2-t is hozhat.
Rams az egész ligát tekintve talán a legnehezebb ellenfelünk idegenben. Annak a falnak a mi tamadoink nem jelentenek majd gondot.
Bajban igazán akkor leszünk, ha már a játékunk alapja, a futás sem megy. A játékunk másik alapja a playaction pedig szuksegelteti, hogy az menjen.
Nehéz lesz rz az áttérés passhappybb O fele. Főleg a szurkoloknak.
undisputedly
több mint 9 éve
Én beemelnek meg egy fontos szempontot. Jelen állás szerint a tavalyinál kevésbé nézhető játékot fogunk nyújtani.Ez a két idegenbeli mérkőzés amivel nyitunk, akár 0-2-t is hozhat.
Rams az egész ligát tekintve talán a legnehezebb ellenfelünk idegenben. Annak a falnak a mi tamadoink nem jelentenek majd gondot.
Bajban igazán akkor leszünk, ha már a játékunk alapja, a futás sem megy. A játékunk másik alapja a playaction pedig szuksegelteti, hogy az menjen.
Nehéz lesz rz az áttérés passhappybb O fele. Főleg a szurkoloknak.
több mint 9 éve
😊Kérem más írjon a meccsről, mert most olyat írnék az O ról.....Helm irjal te, en szeretem a veretes meglatasaidat 😉
Helmut
Josszi
Szeretnem leszögezni, hogy a Chargers remek volt és elszánt...
ha komolyabban veszik elpáholnak minket.
Russel Wilson ....mondjuk úgy, hogy.... mmmm kevésbé érezte magát otthonosan a pályán... Nehezen vette fel a mérkőzés ritmusát.... Nehezen találta el Grahamet.... Mögé dobta?!
Az O line ismét új felállásban játszott Okung egy kisebb sérülés miatt áttadta feladataít AB nek, aki hát nem tudta meoldani a feladatot.
Az O line legnagyobb problémája az inkonzisztens játék, és az hogy megint két ütem van a falban, csak ez most nem szándékos. Kevés sacket engedtek, de a passblokk nem volt jó, sokszor összeesett az egész zseb.
Futásblokkban végre láttuk azt, amit szerettünk volna. Nowak kapcsán voltak szkeptikus megjegyzézek.
Nos Nowak fejlődte talán a legtöbbet.
Ha nem Kábel falról lenne szó azt mondanám hogy össze kell szoknia a falnak, és Okunggal jó közepes is lehetne a passzblokk, de a valóságban, tudjuk nem így lesz.
Playhívások: szerintem Bevell rájött, hogy a read optionnek idén már QB mészárlás lesz a vége, és lekötözte Wilson lábait, amennyire lehet. Az átképzés folyik, csak láthatóan nincsenek még az út végén. Ezt Kopernikusszal is meg próbálta Harb Roman féle csapat, változó sikerrel. Nagyon nagyon nehéz feladat, nyílván Wilson máshonnan indult, mint RG3, vagy Kaep, de azért közel sincs az út végén. A playhívások nem voltak könnyűek, és az útvonalak megfutásával ...van baj....
D:
KJ, Bobby, mr. Irvin jók! Egy egy rossz szög alakult ki, de leginkább azért, mert a DL pár esetben egy technikával balra lépett fel. Most mondom Irvint meg kell fizetni. Ők tűnnel a legerősebb csapategységünknek
DL....nem volt rossz, nemdominált de nem volt rossz. Hill játékát kiemelném. Frank Clark egyelőre nagyon pozitív érzésekkel tőlt el. Brilliáns pillanatai vannak, amelyek ígéretesek, néha rossz ütemet választ, viszont van annyira erős, hogy ha nem is nyer, de a pozit tartja. Marsh nem fejlődik!
DB sor. Ennyire kilátástalan DB munkát talán Mora idejében láttam.
Bailey ok más miatt jó, mint Kancellár, tetszik ahogy a labda ellen játszok. A Nikkel pozi szintén megoldottnak tűnik, de Williams nagyon kilóg ebből a kezdőből. Nem tart lőtávolságot, van amikor nem jammel, és beszaladnak alá. Ennek ellentételezéseképpen máskor túltólja a blokkolást, ekkor felperzselik a, passzsávot.
Nem ő az emberünk, az ott nincs megoldva, de nagyon nincs.
ST without words, megnyerték a meccset. Lockett, Husi holdoutot már látom lelki szemeim előtt.
A harmadik meccs ugye fontos... Fejlődést látok tavalyhoz képest, draftoltunk remek játékosokat, de nincs meg a várt áttörés, és szerintem idén lépéshátrányba kerültünk.
Persze a szezon hosszú, az edzői stáb remek, a védelem lehet domináns, ha a "williams odalt" rendbe tesszük.
több mint 9 éve
Kérem más írjon a meccsről, mert most olyat írnék az O ról.....Most mit lehet írni....az O-ról sok jót nem. Egyedül Lockett-et említeném meg illetve Gilliam-et. Ők nagyjából rendben voltak. Wilson határozatlan és pontatlan volt, a fal belseje nekem erőtlennek tűnik futásblokkolásban, Bailey a bal oldalon szellemként funkcionált. A későbbi O-line cserékről meg inkább nem is beszélnék. Route futás közben Baldwin és Kearse majdnem egymásnak fut, de így is akadályozzák egymást...Néha olyan érzésem volt, hogy nem tudja az O, hogy mit kellene csinálni a pályán, mi a play. A hívásokról nem nyilatkozok, nyilván nincs rálátásom, de ma nem voltak komfortosak a pályán a srácok. Májköl-ben ott van a dinamika, de semmi több. Turbin viszont most már biztosan mondom, hogy gyorsabb szerintem. Graham nem gyenge, de az látszott, hogy a blokkolásnak még a tanuló fázisában van.
Helmut
Mindenesetre csak remélni tudom, hogy nem ez lesz az O igazi arca az alapszakaszban, és Cable rendbe rakja a futást, Bevell-ről és a passzjátékról nem is beszélve.
A védelemről már lehet inkább beszélni, A teljes front 7 jól néz ki, a depth is. Clark akár DROY is lehet, őserő a srác, akár Bennett-nél is jobb lehet idővel. A defensive back részleg viszont már kicsit bizonytalanítóbb. Dion Bailey jó gyerek, nem is játszik rosszul, de nem egy egészséges Chancellor. Terrell-t én nem akarom látni az 53-ban. Szerintem látványos volt a két kezdő safety hiánya. A CB depth nem kiemelkedő de nem is iszonyat rossz.
A hívások elég aggresszívak voltak, néha nyaltunk is miatta pár yard-ot, de nekem kifejezetten tetszett, jó volt nézni, és összességében a hatékonyságra sem panaszkodnék, Rivers nagyon jó irányító.
A special team rendben volt, return-ben és coverage-ban is. A kisebb hibák pedig majd letisztulnak mire kezdődik a foci.
Én azt mondom fogunk bosszankodni az idén is, de én bízok a csapatban. Mi mást tehetnék...?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Kérem más írjon a meccsről, mert most olyat írnék az O ról.....Helm irjal te, en szeretem a veretes meglatasaidat 😉
Helmut
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Kérem más írjon a meccsről, mert most olyat írnék az O ról.....
több mint 9 éve
Ha már kritika... Words don't come easy to me...bleacherreport.com/articles/2555884-russell-wilson-sending-a-dangerous-message-with-supposed-miracle-concussion-cure
több mint 9 éve
Remélem, nem sértő.Lynch (és a klip) öniróniája a csapat felé zseniális!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Itt egy jó összefoglaló írás a Kancellár-sagáról, "ki rántja el előbb a kormányt" szemmel.Korrekt cikk, kösz, hogy betetted.
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25282020/will-seahawks-blink-first-as-kam-chancellor-holds-out-nfl-execs-hope-not
Lényegében azt mondja, hogy kb minden NFL FO és ügynök most minket figyel, hogy hogyan reagálunk. Kitér arra is, hogy KAncellár top SS fizetést kap, 3 év van a szerződéséből és a mai körülmények között egy SS nem ér annyit, hogy ő ebből győztesen jöhessen ki.
Felvázolja, hogy az FO nem hátrálhat meg, mert akkor azonnal jön a többi játékos, és hogy a Lynch dráma után nincs is más választása a csapatnak, mint kitartani, legyen akármekkora vezére a csapatnak.
Kam egyetlen esélye, ha a védelem jelentősen visszaesik idény elején, amiben én annyira nem hiszek.
Érdemes elolvasni,
Szerk: Látom előzőleg már FB-on is kikerült a hírmorzsák közé.
undisputedly
Az a baj...hejj de nehéz erről beszélni...!
Nagyon sok afroamerikai sráccal dolgozom együtt (és általában nagyon szeretem őket pl. pont az egyenességük miatt), de a managerek, ügynökök, -sokszor a srácok családjának manipulálásával - olyan könnyen megmalmozzák még ezt a generációt a money = respect dologgal, hogy döbbenetes... . Konkrétan be tudják hergelni magukat, mert azt gondolják, hogy aki több pénzt kap azt jobban elismerik, jobban tisztelik. Azért is becsülöm 25-t mert ő rohadtul nem ment bele ebbe, de mondjuk ő fejben fényévekkel a többiek előtt jár... .
Ez nagyon magán vélemény, nagyon messzire vezet, amiről egyszer lehet dumálni, de nem itt.
Nagyon szomorú vagyok, rohanunk egy trade felé, és Kam nélkül a Legion nem ugyanaz. 😕 😕 😕
több mint 9 éve
Itt egy jó összefoglaló írás a Kancellár-sagáról, "ki rántja el előbb a kormányt" szemmel.www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25282020/will-seahawks-blink-first-as-kam-chancellor-holds-out-nfl-execs-hope-not
Lényegében azt mondja, hogy kb minden NFL FO és ügynök most minket figyel, hogy hogyan reagálunk. Kitér arra is, hogy KAncellár top SS fizetést kap, 3 év van a szerződéséből és a mai körülmények között egy SS nem ér annyit, hogy ő ebből győztesen jöhessen ki.
Felvázolja, hogy az FO nem hátrálhat meg, mert akkor azonnal jön a többi játékos, és hogy a Lynch dráma után nincs is más választása a csapatnak, mint kitartani, legyen akármekkora vezére a csapatnak.
Kam egyetlen esélye, ha a védelem jelentősen visszaesik idény elején, amiben én annyira nem hiszek.
Érdemes elolvasni,
Szerk: Látom előzőleg már FB-on is kikerült a hírmorzsák közé.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Te meg jókat röhögsz ezen...Jó én csak annyit tennék hozzá a csodavíz témához, hogy elbasztuk! Ha ilyen mentlis állapotban van emberünk, akkor nem kellett volna dollármilliókat rákölteni, lehet jobban örült volna egy zsák varázsbabnak!"Te már megin', itten lassítod a szervert?!"
Helmut
Csak nem a Naccs'sasszony kacsója van a képen?
12
Csak a baj van velem, ....ezér ver az asszony is... 😊
több mint 9 éve
Jó én csak annyit tennék hozzá a csodavíz témához, hogy elbasztuk! Ha ilyen mentlis állapotban van emberünk, akkor nem kellett volna dollármilliókat rákölteni, lehet jobban örült volna egy zsák varázsbabnak!"Te már megin', itten lassítod a szervert?!"
Helmut
Csak nem a Naccs'sasszony kacsója van a képen?
Szerkesztette: 12
több mint 9 éve
I'm Batman!Jó én csak annyit tennék hozzá a csodavíz témához, hogy elbasztuk! Ha ilyen mentlis állapotban van emberünk, akkor nem kellett volna dollármilliókat rákölteni, lehet jobban örült volna egy zsák varázsbabnak!Kicsit sokat láttok bele ebbe az interjúba, annyit mondott, hogy az általa is szponzorált víztől lett jobban másnapra abból az ütésből. Ettől még nem fog csuklyát húzni a sisak helyett... C'Mon Man...
Helmut
Medvepapa
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
Jó én csak annyit tennék hozzá a csodavíz témához, hogy elbasztuk! Ha ilyen mentlis állapotban van emberünk, akkor nem kellett volna dollármilliókat rákölteni, lehet jobban örült volna egy zsák varázsbabnak!Kicsit sokat láttok bele ebbe az interjúba, annyit mondott, hogy az általa is szponzorált víztől lett jobban másnapra abból az ütésből. Ettől még nem fog csuklyát húzni a sisak helyett... C'Mon Man...
Helmut
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Jó én csak annyit tennék hozzá a csodavíz témához, hogy elbasztuk! Ha ilyen mentlis állapotban van emberünk, akkor nem kellett volna dollármilliókat rákölteni, lehet jobban örült volna egy zsák varázsbabnak!
több mint 9 éve
"Év közben felhagy majd a játékkal", hogy szektat alapitson.Az a Niners hagyománya.
undisputedly
több mint 9 éve
Nem más kérdés. Ez az igazi kérdés! (Orosz fröccs rulez!)Érdekesebb, hogy talán ez az első nyilvános beismerése annak, hogy eléggé megérezte az ütközést Matthews-zal.Nem nagyon kellett azt beismerni annak aki látta. Az egy betyár kemény zúzda volt, jó hogy meccsben maradt. Más kérdés, hogy vajon a "csodavíz" másnaposság ellen is véd? 😛
tejbegrrr!!!
Medvepapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Év közben felhagy majd a játékkal, hogy szektat alapitson.
több mint 9 éve
Érdekesebb, hogy talán ez az első nyilvános beismerése annak, hogy eléggé megérezte az ütközést Matthews-zal.Nem nagyon kellett azt beismerni annak aki látta. Az egy betyár kemény zúzda volt, jó hogy meccsben maradt. Más kérdés, hogy vajon a "csodavíz" másnaposság ellen is véd? 😛
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Ráadásul az eredeti cikkben elmondja, hogy a Gatorade a legjobb. 😊 www.rollingstone.com/sports/features/russell-wilson-the-chosen-one-20150826
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A csodavíz azleszazbazdmeg.A cikkből azért kiderül, hogy pénze van benne, ezúttal tehát nem hittételt hírdet, hanem reklámoz (hamarosan az Amazonon is!). 😊 Érdekesebb, hogy talán ez az első nyilvános beismerése annak, hogy eléggé megérezte az ütközést Matthews-zal.
http://bleacherreport.com/articles/2555730-russell-wilson-says-miracle-water-helped-him-recover-from-a-head-injury
Az a baj, hogy valójában nem jött rendbe a feje a csodavíztől, ezért mond ilyen jókat....
Helmut
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.