Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Aha, majd akkor kezdj aggódni, amikor ide juttok...www.findembassy.org/wp-content/uploads/2014/01/denver-broncos-tattoo-page-32305.jpg
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Kicsit off de végre, megvan a pont, ahol barátnőm is csatolódhat a Seahawks-hoz. Ma találta Instagramon és egyből elküldte, hogy Neki is kell ilyen. Úgy látszik mindennek eljön egyszer az ideje. Én kérek elnézést..😀https://instagram.com/p/6z-GzvS84U/
Szerkesztette: endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Ilyet is tudok simán. :pFel a fejjel, jó lesz ez, ha nem boldogultok, szóljatok.😊
Értékelem az erőfeszítést.
😊 😊 😊csak az url taget szerkesztettem bele, hogy kattintható legyen a link (sajnos még mindig gondok vannak a szerverrel, ezért lassul be néha az oldal, ha pedig belassul, akkor automatikusan kikapcsol az automatikus hivatkozás funkció)
Robi mi nem tetszett?
Helmut
baggio
😊 😊 😊csak az url taget szerkesztettem bele, hogy kattintható legyen a link (sajnos még mindig gondok vannak a szerverrel, ezért lassul be néha az oldal, ha pedig belassul, akkor automatikusan kikapcsol az automatikus hivatkozás funkció)
Robi mi nem tetszett?
Helmut
baggio
Robi mi nem tetszett?
Helmut
baggio
több mint 9 éve
Robi mi nem tetszett?
Helmut
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A csodavíz azleszazbazdmeg. http://bleacherreport.com/articles/2555730-russell-wilson-says-miracle-water-helped-him-recover-from-a-head-injury
Az a baj, hogy valójában nem jött rendbe a feje a csodavíztől, ezért mond ilyen jókat....
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
Repülővel, majd vonattal.tudnám h sherman h a tökmbe jön ideJátszunk, ha van kedvetek!Szerintem a Ninersben nincs akkora safety probléma hogy keljen Chancellor. Monjduk el tudnám képzelni piros mezben mert szeretem a játékát, de azért mindennek van határa.😊
Ki hova tradelné Kancellárt- és mi lenne az elvárt ellenérték?
Ér a másik kedvenc csapatot mondani (látensek mondhatják a Ninerst is...nincs következménye).
Helmut
1. vagy 2. kört tuti adnák érte. Viszont a Dallasnak nagyon kéne CB. Ők szerintem valami izmos picket+játékos kombót adnának Shermanért.
Coolearie
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
tudnám h sherman h a tökmbe jön ideJátszunk, ha van kedvetek!Szerintem a Ninersben nincs akkora safety probléma hogy keljen Chancellor. Monjduk el tudnám képzelni piros mezben mert szeretem a játékát, de azért mindennek van határa.😊
Ér a másik kedvenc csapatot mondani (látensek mondhatják a Ninerst is...nincs következménye).
Helmut
1. vagy 2. kört tuti adnák érte. Viszont a Dallasnak nagyon kéne CB. Ők szerintem valami izmos picket+játékos kombót adnának Shermanért.
Coolearie
több mint 9 éve
Coltsnak adnám egy 7. körért.
több mint 9 éve
Játszunk, ha van kedvetek!Szerintem a Ninersben nincs akkora safety probléma hogy keljen Chancellor. Monjduk el tudnám képzelni piros mezben mert szeretem a játékát, de azért mindennek van határa.😊
Helmut
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nem tradelném. vagy játszik itt vagy hisztizik és akkor lemondhat a HoFről.
több mint 9 éve
Játszunk, ha van kedvetek!Giants, Randle+ 6.kör
Helmut
több mint 9 éve
Aguirre
341
Játszunk, ha van kedvetek!Bárhova, aki ad érte egy első körös draft jogot.
Helmut
Bár személy szerint bízom benne, hogy csak azért nem engedtek neki eddig, hogy a csapattársak lássák, hogy bármit nem lehet büntetlenül megtenni és követelőzni.
Alapvetően remélem az első heti meccsig valahogy csak megegyeznek a felek és marad, a LOB nem lenne teljes nélküle.
több mint 9 éve
Játszunk, ha van kedvetek!Mindenképpen AFC csapatba cseréljük, nem erositjuk a konkurenciát.
Helmut
Annyira nem vagyok tisztában a többi csapat safety egysegeivel, de a következő csapatokat kizarom:
Patriots
Jets
Steelers
Denver
San Diego
KC
Akik esélyesek:
Oakland
Jax
Titans
Ravens
Szerintem a coaching tree miatt Jax vagy Oakland
Jó célpontok,mert van sapka alatt hely, és mindketten a jövő csapatát építik, Gust pedig már idén fenyegeti a lirugas veszélye, szóval bátrabban nyúl a jövő évi pickekhez.
Kb 2.-3. Kört érhet alapból, a szorongatott helyzet miatt szerintem egy harmadik és egyblate round, habár ezt hasrautesszeruen mondom,a korábbi csereket nem néztem át.
több mint 9 éve
Játszunk, ha van kedvetek!Ki hova tradelné Kancellárt- és mi lenne az elvárt ellenérték?
több mint 9 éve
Szerintem próbáljuk ki Kancellárt és Bennettet az O-lineben. Ott többet kereshetnének,Okung meg hesspicsába.....trade. Kábelnek amúgy is az a mániája, hogy védőket képez át... Sok gond 1 csapásra.... ennyi, nem értem miért csak nem jutott eddig az eszükbe? Maddenben is működik, a 14 éves keresztfiam is tudja!
több mint 9 éve
Nadal17
586
Azért a helyzetet kicsit másképp is meg lehet közelíteni, mint ahogy Kam teszi. Bennett egy mai nyilatkozata azzal kapcsolatban, hogy nem elégedett a fizetésével:"I mean, I'm unhappy. But the thing is, this is my job and I can't let my unhappiness trump my professionalism," he said. "I still have to be a professional and keep trying but go out there and make sure that I'm proving why I think I'm one of the best defensive players in the league."
Bennett jokingly compared his situation to marital discord.
"I'm like a wife that's married to a guy, they have kids, and she can't leave because she loves the kids," he said. "I love the kids. Those are my teammates."
több mint 9 éve
www.sportingnews.com/nfl/story/2015-08-25/kam-chancellor-seahawks-holdout-trade-options-contract-extension-schneiderRemek, de sajnos reális szcenárió!
több mint 9 éve
Lehet hogy nem lenne rossz Britt, csak még nem találtuk meg a helyét. Azt már tudjuk, hogy a RT nem az.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nadal17
586
A hírek szerint most a Center, Samson Satele van a csapatnál. Mathis ügyről lehet tudni valamit, hogy mi lett a vége? Úgy tűnik, hogy nem csak minket nyugtalanít a fal, hanem a stáb is próbál rendet vágni. Eric Winstont tavaly elküldtük campből, most a Bengals-ban kezdő RT volt... Nem tűnt Brittnél rosszabnak 😀
több mint 9 éve
Ahogy Undi mondja, csak a Super Bowl-on, ahol előhúztuk "meglepetésként", nem pedig felépítette magát. Egy meccs pedig nem a világ, akkor sem ha az a SB. Nem néztem utána, de ha jól emlékszem nem is volt végig rosteren tavaly, meg volt valami 20 snap-je összesen. Innen előrelépés ha a várakozásoknak megfelelően idén rosteren lesz, és szituációs játékosként akár hasznos is lehet, szerintem 300-400 yard meg 2-3 TD benne van a srácban, a többi már igazán csak bónusz lenne.Ez így nem teljesen igaz. Tavaly is kb 3. számú volt a gyenge WR sorban Baldwin és KEarse mellett a SB-on. Onnét nem lépett előrébb idén, sőt Lockett érkeztével és P-Rich felépülésével vélhetően hátrébb is szorul. Pont ma olvastam valahol egy interjú leiratot PC-vel ahol arról beszélt, hogy még fejlődnie kell.Nektek mi a véleményetek Matthews-zal kapcsolatban. Az SB után azt hittem sikerül majd előrébb lépnie, de úgy tűnik csak epizód szereplő lesz.előrelépett, 3-4.számú WR. attól függ h Lockett mennyire fejlődik.
BigBaltazar
most ugye sérült de 1.hétre rendbe jön.
braxa88
Viszont Red-Zone felállásokban, vagy ha az ellenfél Cb-i gyengék pressben, biztosan láthatjuk, és kiharcolhat magának jobb helyet a DC-n.
undisputedly
Engem sokkal jobban érdekel, hogy 5 vagy 6 WR lesz rosteren, Graham érkezésével szerintem csak 5, plusz P-Rich PUP-on. Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, ???(Norwood, Lockette, Williams).
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Ez így nem teljesen igaz. Tavaly is kb 3. számú volt a gyenge WR sorban Baldwin és KEarse mellett a SB-on. Onnét nem lépett előrébb idén, sőt Lockett érkeztével és P-Rich felépülésével vélhetően hátrébb is szorul. Pont ma olvastam valahol egy interjú leiratot PC-vel ahol arról beszélt, hogy még fejlődnie kell.Nektek mi a véleményetek Matthews-zal kapcsolatban. Az SB után azt hittem sikerül majd előrébb lépnie, de úgy tűnik csak epizód szereplő lesz.előrelépett, 3-4.számú WR. attól függ h Lockett mennyire fejlődik.
BigBaltazar
braxa88
Viszont Red-Zone felállásokban, vagy ha az ellenfél Cb-i gyengék pressben, biztosan láthatjuk, és kiharcolhat magának jobb helyet a DC-n.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Nektek mi a véleményetek Matthews-zal kapcsolatban. Az SB után azt hittem sikerül majd előrébb lépnie, de úgy tűnik csak epizód szereplő lesz.előrelépett, 3-4.számú WR. attól függ h Lockett mennyire fejlődik.
BigBaltazar