Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Jeanpierre egyébként nem mozog rosszul, ahogy Bailey sem, csak Bailey egyszerűen nem elég erős ehhez a poszthoz, még mindig rosszul veszi fel a pozit, még mindig magasan van a súlypontja.
Britt meg nem football játékos.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Az OLinéről csak annyit, hogy van 1 ( azaz egy ) darab játékos név szerint Okung aki NFL szintű játékos ( már amikor nem false startol ) és egy majdnem Sweezy, és kész. Minden más csak próbálkozás hogy hátha jó lesz, de nem lesz jó. Mit várunk egy olyan faltól, ahol a kezdő center posztra leginkább esélyes játékos más csapatnál nem tudott megragadni. Na ez a Hox féle Oline építkezés. Felháborító :[]

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Carroll 😀
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Wilson was either sacked or pressured on four of his five drop-backs. Each time, the Seahawks had at least one more player in pass protection than Denver had rushing.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:
 www.hawkblogger.com/2015/08/the-morning-after-discouraging-first.htmlHelmut Zimmer
Már magam sem tudom mit gondoljak. Nekem is az a személyes érzésem,hogy Cable kutyauto és nem tud normális passprot falat osszerakni.

Viszont nemrég M Rob azt nyilatkozta,hogy a tavalyi év mvp-je Cable...

Britt amúgy ezek szerint nem csak szemre, de a pff szerint is messze a legrosszabb RT volt a ligában. Én meg mindig azt látom,hogy a bears topicban sirankoznak az emberek a fal miatt 😀

Emlékszem amikor azt hittem, hogy Giacomini helyett nem jöhet rosszabb. Lol.
több mint 9 éve
Érdemes elolvasn, okos dolgokat ír:
 www.hawkblogger.com/2015/08/the-morning-after-discouraging-first.html
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Heló, csak első félidőt láttam, valaki esetleg tudna linket adni? Előre kösziStopyt
| torrentdn.net/bbs/v-torrent_sports-32887-2#axzz3iye5IpS6 |
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
irvint nézzétek:
 gfycat.com/ShamelessAgileLacewingbraxa88
sztem inkább Clarké az érdem, ahogy átrongyol az LT-n, bár Irvin is szépen levált Virgil Greenről, de Clark addigra 5 yarddal a los mögött volt már 😀Borbinho
arra akartam célozni h Irivin sugta meg Clarknak h melyik lyukat támadja, v h merre támadjon hogy.braxa88
azt hittem az csak egy sima tolódás volt a teljes védelemtől, válaszolva a Denveri motionreBorbinho
lehet 😀
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
irvint nézzétek:
sztem inkább Clarké az érdem, ahogy átrongyol az LT-n, bár Irvin is szépen levált Virgil Greenről, de Clark addigra 5 yarddal a los mögött volt már 😀Borbinho
arra akartam célozni h Irivin sugta meg Clarknak h melyik lyukat támadja, v h merre támadjon hogy.braxa88
azt hittem az csak egy sima tolódás volt a teljes védelemtől, válaszolva a Denveri motionre

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
irvint nézzétek:
arra akartam célozni h Irivin sugta meg Clarknak h melyik lyukat támadja, v h merre támadjon hogy.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
irvint nézzétek:
sztem inkább Clarké az érdem, ahogy átrongyol az LT-n, bár Irvin is szépen levált Virgil Greenről, de Clark addigra 5 yarddal a los mögött volt már 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha az érdekel,hogy hogyan lehetséges NFL szinten használni egy Lockett típusú elkapót, akkor nézd meg a steelerses A.Brown-t, és az ő gameplanjüket. Lockette kb ugyanolyan fizikai méretekkel rendelkezik, combine adatai pedig hajszállal jobbak is. PErsze ez még nem jelenti azt, hogy ő is annyira tehetséges lenne (de azt sem,hogy nem), viszont A.Brown ilyen felépítéssel a liga Top3 elkapója lett tavaly, yardokban pedig talán nem is akadt párja.

Igaz neki egy BigBen szerű passer osztja a labdát, de a potenciál meg van egy ilyen játékos kiaknázására. Bevellen múlik és RW-n.
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Pozitív dolgok: Lockett ügyes, az a kérdés, h ST-n kívül is fog labdát kapni? hisz ilyen forma játékosunk van... ha úgy fejlődik, és épül be az O-ba, mint tavaly a Paul Richardson, akkor nagyot nyertünk vele.
A többi védő számomra nem nyújtott maradandót, de tudjuk, h a kezdőink azért más tál tészta...SeaSzilaHawk
amennyit kitudtam venni a streamből soakt volt fenn Lockett Wilsonékkal (már ha soknak lehet mondani azt a 2 driveot)braxa88
ok, h fent volt, csak kap-e labdát majd, amikor Baldwin meg Kearse esetleg PRich visszajön?
milyen szerepet szánnak neki?
persze ha ilyeneket csinál, akkor biztosan esz rá felrajzolt play is, nem csak egy distraction lesz a védelmeknek...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
peterk2005
Lynch csak egy van 😉SeaSzilaHawk
John (és Jane) Lynch ezzel erősen vitatkozna. 😀iktriad
azok meg ki a ... ? látom nem vágod kiről van szó... te nem is követed az NFL-t, azt se tudod, h hol játszanak a Jaguárok... 😀

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
irvint nézzétek:
 gfycat.com/ShamelessAgileLacewing
több mint 9 éve
Pozitív dolgok: Lockett ügyes, az a kérdés, h ST-n kívül is fog labdát kapni? hisz ilyen forma játékosunk van... ha úgy fejlődik, és épül be az O-ba, mint tavaly a Paul Richardson, akkor nagyot nyertünk vele.
A többi védő számomra nem nyújtott maradandót, de tudjuk, h a kezdőink azért más tál tészta...SeaSzilaHawk
amennyit kitudtam venni a streamből soakt volt fenn Lockett Wilsonékkal (már ha soknak lehet mondani azt a 2 driveot)
több mint 9 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Heló, csak első félidőt láttam, valaki esetleg tudna linket adni? Előre köszi
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
peterk2005
Lynch csak egy van 😉SeaSzilaHawk
John (és Jane) Lynch ezzel erősen vitatkozna. 😀
több mint 9 éve
ok h Brittet és Sweezyt Miller és Malik Jackson verte mwg a sackeknel de akkor is. semmi fejlődést nem mutatnak. (Bailey amugy kezdő volt) Első héten Rams... minden 1st downert harc lesz. amit még nem emeltünk ki h a futásblokk is szar volt.. Na majd jövő héten lehet bizonyítani Hali és Houston ellen 😀braxa88
A komplett secondary nem játszott, márpedig ott a LOB szíve és lelke. Az oline meg sose volt az igazi, azt elviselitek. 😊 Szóval nincs gond.

Viszont valóban úgy tűnik, hogy elmúltak azok az idők, hogy a 2. csapat agyonverte az ellenfelek 2. csapatait (azaz baromi jó volt a depth). Fontos lesz, hogy ne legyenek sérültek, mert már nálatok sem lesz olyan egyszerű a next man up.

Ja, és ha már oline, akkor "kívülről" (nem szurkolóként, de érdeklődőként) nézve nekem a futás miatt vannak kétségeim, nem is Wilson miatt. Wilson eddig is megoldotta, és meg is fogja oldani, de a futáshoz kifejezetten szükség van Lynch-re, hogy úgy működjön, ahogy nálatok működik. Lynch után viszont tényleg csinálni kell valamit, mert ezzel a mostani fallal nem lesz ez egy egyszerű plug and play, akármennyi jót is hallani Turbin-ről, Michael-ről, vagy akárki is lesz aki majd jönni fog...peterk2005
Depthel semmi baj nincs a csapategységek nincsenek még összerakva, összeszokva 😐
Nem azt a center-guard késleltetett záráson alapuló zone blockingot játszottunk, mint tavaly, és a tavalyelőtti szezon utolsó 6 meccsén, ezt kb a falat érintő változások után tudni lehetett, mert a két kúlcsjátékos távozott. A fal mu ka egyelőre back to basics.
Ami a sackeket illeti, ólomövet kapott Wilson, az egy surranó route engedésével... Nem is oldotta meg, belejön majd. Még korai bármit mondani, de most nem kapott könnyű hívásokat.
Bevellt mindenki ekézi, holott borzalmasan nehéz mind az ő, mind Wilson feladata, hiszen zsebből is magabiztosan játszeni tudó irányítóvá kell érnie Wilsonnak, anélkül, hogy az ösztöneitegcsonkítanák... Ez borzasztóan nagy feladat.
több mint 9 éve
peterk2005
Lynch csak egy van 😉

több mint 9 éve
a jó öreg braxa... még el sem kezdődött semmi, de már kikapunk majd mindenkitől, meg amúgy miért játszani, úgy is L a vége, meg eső van és depresszió...
amint a fal gyenge, de idáig is az volt, Ungerrel is... jobb volt, mint most, de ahogy RW mondta ez még csak egy folyamat kezdete, a szezon felénél tudunk konkrét következtetéseket levonni... addig meg ez fog menni, hogy most ez jó volt, az nem, vagy épp mindenki szar volt...én nem féltem a srácokat, mindig lassan kezdünk a játék minden elemében és hát azért nem is Lynch állt ott hátul.
össze kell szokniuk, sokat kell tanulniuk stb.
Frank Clark nagyon jól nézett ki...
Jesse Williams szintén, ahogy Marsh is...
A többi védő számomra nem nyújtott maradandót, de tudjuk, h a kezdőink azért más tál tészta...

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
ok h Brittet és Sweezyt Miller és Malik Jackson verte mwg a sackeknel de akkor is. semmi fejlődést nem mutatnak. (Bailey amugy kezdő volt) Első héten Rams... minden 1st downert harc lesz. amit még nem emeltünk ki h a futásblokk is szar volt.. Na majd jövő héten lehet bizonyítani Hali és Houston ellen 😀braxa88
A komplett secondary nem játszott, márpedig ott a LOB szíve és lelke. Az oline meg sose volt az igazi, azt elviselitek. 😊 Szóval nincs gond.

Viszont valóban úgy tűnik, hogy elmúltak azok az idők, hogy a 2. csapat agyonverte az ellenfelek 2. csapatait (azaz baromi jó volt a depth). Fontos lesz, hogy ne legyenek sérültek, mert már nálatok sem lesz olyan egyszerű a next man up.

Ja, és ha már oline, akkor "kívülről" (nem szurkolóként, de érdeklődőként) nézve nekem a futás miatt vannak kétségeim, nem is Wilson miatt. Wilson eddig is megoldotta, és meg is fogja oldani, de a futáshoz kifejezetten szükség van Lynch-re, hogy úgy működjön, ahogy nálatok működik. Lynch után viszont tényleg csinálni kell valamit, mert ezzel a mostani fallal nem lesz ez egy egyszerű plug and play, akármennyi jót is hallani Turbin-ről, Michael-ről, vagy akárki is lesz aki majd jönni fog...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jimmy:
 i.imgur.com/gI7gjKZ.gifv

55 Clark, uj Bennett

i.imgur.com/u4NqICq.webm

Lockett, nem akarok nagy szavakat használni, de kincs ez a gyerek
 giant.gfycat.com/FavorableMindlessAfricanparadiseflycatcher.gif

Britt (te jó atyaisten..., leszarom h all-pro Miller szedte szét, ez akkor is gáz)
 mtc.cdn.vine.co/r/videos/8C90B7B9861244160662348111872_3cb3d096676.4.6.4691201882956888618.mp4?versionId=r4d7SHGA3FduFZFGVAPyMVnt5uap0jdv

amugy tavaly is volt egy preseason meccs a Broncos ellen, akkor is 2 sack kapott Wilson.
több mint 9 éve
FG csata lesz, kb 6-3 😀
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
ok h Brittet és Sweezyt Miller és Malik Jackson verte mwg a sackeknel de akkor is. semmi fejlődést nem mutatnak. (Bailey amugy kezdő volt)
Első héten Rams... minden 1st downert harc lesz.
amit még nem emeltünk ki h a futásblokk is szar volt..

Na majd jövő héten lehet bizonyítani Hali és Houston ellen 😀braxa88
Fhuu de brutál lesz az a Rams-Seahawks meccs. Most is csak 2 ponttal kaptatok ki, simán megtudtátok volna fogni őket😊