Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Clayton Geathers-t adjuk érte, mehet is a trade. Rookie SS, nagyon jókat mondanak róla, nálatok úgy is mindenki állat lesz egy idő után (THAROLD SIMON), ráadásul éhbérér játszik a srác majd
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Chancellor holdoutja állítolag nagyon hosszú lehet, akár az alapszakaszba is keményen belenyúlhatA büntipénzt remélem odaadjuk Bennettnek meg a helyettesének (Shead), aki amúgy mindkét pozícióban használható állítólag (FS;SS), de ha ET bevethető lesz az első héten, akkor bőven jók vagyunk.
nextman: DeShawn Sheadbraxa88
Állítólag Kancellár a még 3 évig hatályos szerződését 1 éves szerződésnek tekinti, mert a következő évtől már nincs benne garantált tartalom, csak most, így próbálja "kimaxolni" a szerződésében foglalt összeget, tehát a különböző feltételekhez kötött pénzt próbálja garantálttá alakíttatni (fórumon, cikkben olvastam, nem néztem utána).
Remélem nem engedünk neki.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Chancellor holdoutja állítolag nagyon hosszú lehet, akár az alapszakaszba is keményen belenyúlhatnextman: DeShawn Shead
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Bruce Irvin 263 font...263 font...228 font volt mikor draftoltuk. #BeastMode 2.0Medvepapa245 volt a combineon. a 228 az egyetemen volt
több mint 9 éve
Bruce Irvin 263 font...263 font...228 font volt mikor draftoltuk. #BeastMode 2.0
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88
12 534
vicc az egész fal.. 😀de: Thomas átment az orvosin, így a közeljövőben aktivizálodhat PUProl és edzhet is majd
1.heti játéka igy gondolom nincs veszélyben
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A SPARQ szörnyeteg Sokoli továbbra is az első csapat támadófalával gyakorol, bár nem centerként, ahogy a pozícióváltás előtt mondták, hanem guardként. mindenesetre nem gyenge teljesítmény lenne Cable-től, hogy Sweezy után még egy embert be tud építeni a falba ilyen rövid idő alatt. Persze kérdés milyen minőségben és hogy a többi OL rookie, hogy lehet ennyire súlytalan ekkora előnnyel...
több mint 9 éve
Durva. Sok csapat boldog lenne, ha csak 2-3 ilyen játékosuk lenne a rosteren. 😀Ugyanakkor ennek a borzalmasan erős 11-nek is megvan az árnyoldala. Egy NFL csapatba nem 11, hanem kb. 30 "core" játékos kell, persze már nem elit szint, de jó kezdők. Ez a 11 elvisz annyi pénzt, hogy a melléjük szükséges másik 15-20 játékost nem lehet csak úgy felszedni az FA piacról, és a saját "közepes" játékosoktól is meg kell válni sorban, mert nem fér bele, hogy fejenként 2-3-4-5-6 milláért újraszerződjenek. Azaz jól kell draftolni a következő években (is), hogy a borzasztóan erős core mellett ne ürüljön ki a roster.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nadal17
586
The Seahawks have the following players under contract for the next three years: Russell Wilson, Bobby Wagner, Jimmy Graham, Richard Sherman, Earl Thomas, Kameron Chancellor, K. J. Wright, Michael Bennett, Cliff Avril and Marshawn Lynch.
több mint 9 éve
már csak OL kell 😀braxa88Ott vessétek be az ex-jaguárokat; Patrick Lewist meg Drew Nowakot. 😀
több mint 9 éve
Hitelességét nem ellenőriztem.Ez egy kíváló deal.
Btw, olvastam olyan riportokat, hogy Matthews kezd életjeleket mutatni a campben, és kedves fórumtársaim, lehet,hogy ezzel (is) elérkeztünk oda, hogy egészségesen telített lett a WR corp 😀
1. Jimmy
2. Baldwin; Lockett; P-Rich
3. Kearse; Matthews
4. Norwoodundisputedly
több mint 9 éve
braxa88
12 534
már csak OL kell 😀
több mint 9 éve
Hitelességét nem ellenőriztem.Btw, olvastam olyan riportokat, hogy Matthews kezd életjeleket mutatni a campben, és kedves fórumtársaim, lehet,hogy ezzel (is) elérkeztünk oda, hogy egészségesen telített lett a WR corp 😀
1. Jimmy
2. Baldwin; Lockett; P-Rich
3. Kearse; Matthews
4. Norwood
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
twitter.com/notjoserivera/status/628252971877466112xD
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ha nem szólnak bele a sérülések, akkor tuti lesz. Hill, Marsh, Clark, idén nagyot fakíthatnak.Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
Ez a nickel dline papíron eléggé aprítana:
undisputedly
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
újféle edzőmez:Nekem tetszik, jó motorra meg bicóra is lakott területen kívül. 😀😀😀
csakhogy lássák azok is akik nem nézik az insider oldalakat.
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
újféle edzőmez:csakhogy lássák azok is akik nem nézik az insider oldalakat.
több mint 9 éve
Rotációnak teljesen jó lenne. Kérdés, hogy mennyiért. McD-n spóroltunk kb 2,5 milliót. Ha annyira kellett a pénz, akkor nem hozzuk, ha meg nem kellett, akkor minek tettük volna ki McD-t.mentornak, öltözői vezetőnek, illetve sérülések esetén minőségi beugrónak kéne leginkábbTavaly sokat már nem csinált nálunk(azon kívül, hogy nagyon rendes arcnak tűnt a nyilatkozatai alapján). Nem véletlen, hogy a cseréjével(Alualu) hosszabbítottunk és kerestünk upgradet mindössze 1 évvel a szerződtetése után Odrick személyében, őt pedig elküldtük.iktriadEgy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/tejbegrrr!!!vetminért jöhet 😊braxa88
nem "upgrade, impact"braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
mentornak, öltözői vezetőnek, illetve sérülések esetén minőségi beugrónak kéne leginkábbTavaly sokat már nem csinált nálunk(azon kívül, hogy nagyon rendes arcnak tűnt a nyilatkozatai alapján). Nem véletlen, hogy a cseréjével(Alualu) hosszabbítottunk és kerestünk upgradet mindössze 1 évvel a szerződtetése után Odrick személyében, őt pedig elküldtük.iktriadEgy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/tejbegrrr!!!vetminért jöhet 😊braxa88
nem "upgrade, impact"
több mint 9 éve
Tavaly sokat már nem csinált nálunk(azon kívül, hogy nagyon rendes arcnak tűnt a nyilatkozatai alapján). Nem véletlen, hogy a cseréjével(Alualu) hosszabbítottunk és kerestünk upgradet mindössze 1 évvel a szerződtetése után Odrick személyében, őt pedig elküldtük.Egy jóárasított Big Red a Big Amigo helyére a rotációba? 12thmanrising.com/2015/08/03/red-bryant-option-replace-mcdaniel/tejbegrrr!!!vetminért jöhet 😊braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
az nem de kb 2 playt kéne ahoz megnézni h kiderüljön a válasz.Ja hogy már az is baj hogy érdekel az NFL, és mertem kérdezni?..Cooleariemár imádom 😊Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
Reméljük idén nem fogy el a fal, de ami tavaly történt, az teljesen abnormális volt, még NFL szinten is. Szerintem akkor letudtuk az ide, D-line-t érintő sérüléseket is.undisputedly
undisputedly
ezt a lelkesedést muszáj ebben a topicban? vagy változtass hawksos aláírást stb.braxa88Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?CoolearieJó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
több mint 9 éve
Nyugi urak, nincs semmi baj, csak időnként elfajul az off és Braxa mint topic veterán gondolom ettől tart. Nyugodtan írj ide továbbra is a témához mérten releváns dolgokat! 😊Ja hogy már az is baj hogy érdekel az NFL, és mertem kérdezni?..Cooleariemár imádom 😊Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
undisputedly
ezt a lelkesedést muszáj ebben a topicban? vagy változtass hawksos aláírást stb.braxa88Amúgy ti Cover 2, 3-4, 4-3 vagy miben játtszotok?CoolearieJó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is undisputedlyNyilván, de azért két ekkora tagot 4 negyeden át odébb pakolgatni úgy, hogy mögöttük Wagner meg Kam várják a futót, nem egyszerű 😊Nadal17
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Ja hogy már az is baj hogy érdekel az NFL, és mertem kérdezni?..már imádom 😊Jó persze, de a tömeg nem minden. Kell technika is 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de a mai NFL -védelmi oldalon- egyik legfeláldozhatóbb posztja a tiszta runstuffer 2down DT. A DE, a penetrationre is képes DT/NT, az ILB/MLB, CB, S stbstb, mind értékesebb.Nem rossz játékos McD, de abszolút pótolható. Run stuffra elég jó lehet Rubin, magasabb és nehezebb, mint Mebane. 😊Nadal17
undisputedly