Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
nem fogunk futni, Wilson megoldja csak passzbol.
több mint 10 éve
Közel lehet Lynch visszatérése ha Harrist elküldtük, mert ugye Fred papa nem kezdő futó, Brown meg még csak most memorizálja a playbookot. Szóval akkor ki fog futni?Amúgy Krisztina ordas nagy melléfogás volt, most már tisztán látszik, lassan az egész NFL-ben lefő neki a kávé.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Harris release + CMike cut (Redskins PS)
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
ESPN: RANK 4 / 8-5 SEAHAWKSWho wants to play Seattle in January? Anyone? Anyone? ... Bueller? The Seahawks' offense has been on a serious roll since the Week 12 win over Pittsburgh -- the unit has been unstoppable despite losing Jimmy Graham in that contest, and it stayed that way after losing running back Thomas Rawls for the season in Sunday's win over the Ravens. Through it all, Doug Baldwin has developed into a WR1 (or he always was one), while rookie Tyler Lockett has shown himself to be more than just a glorified kick returner. Russell Wilson is playing like an absolute badass.
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
"Since Week 8, [Russell Wilson] has been sacked on 3.4 percent of his dropbacks, the fourth-best mark among quarterbacks. In the first seven weeks, that number was 11.7 percent (32nd)." - ESPN"
több mint 10 éve
Ez jó: twitter.com/FantasyDouche/status/676838970379014144Percy "Bubble Screen" Harvin
tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
Ez jó: twitter.com/FantasyDouche/status/676838970379014144
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Alakul, power rankings 4.hely😊 Azért szerintem nem egyszerű Lynch visszatérése, kitudja hogy fogják egy ilyen műtét után játszatni, az egy dolog hogy ő úgy gondolja bírná. De kétségtelenül kell Lynch papa. Baldwin értéke meg szerintem igencsak nő az utóbbi meccseken produkált teljesítménye alapján. Kíváncsi leszek marad/nem, mennyi lesz az annyi😊
több mint 10 éve
Az a baj, hogy ha visszajön Lynch, akkor megint a mamája fogja hívni a playeket nem Bevell... 😊Ha lenne időgépetek mit üzennétek vissza a szezon elejére Lynch mamának? 😊
több mint 10 éve
Ezt már én is akartam írni. Úgy látszik Bevell eltette a fiókjába a "töketlen játékok" playbookot.dandeAmúgy Bevellt és az O-linet dícséret illeti a kiegyensúlyozott teljesítményükért 😊
undisputedly
| azért néha előszedi egy-egy alkalommal meccsenként |
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Bryce Brown egy olyan RB aki többet fut oldalra mint előre. Harris kb pont ezt hozta vasárnap.Brown elkapásban jó legalább, remélem megragadja utolsó esélyét. hajrá!
több mint 10 éve
Coleman pedig FB volt az itteni karrierje során. Vele az lehet a baj, hogy siket, és ha pl Russ új blokkolási sémát hív presnap, nem tudom hogyan fogja ezt neki lekommunikálni, talán valaki aki ért hozzá majd rávilágít.Az ESPN korábbi cikke szerint megoldja: "When he is in the lineup, the first person he finds is quarterback Russell Wilson. He follows Wilson to the huddle. He asks Wilson to stare at him during the play call. If there's an audible under center, he expects Wilson to turn around and mouth it to him loud and clear. If Wilson forgets, he'll go grab the quarterback's face mask. That's his other survival skill: whatever it takes."
undisputedly
espn.go.com/nfl/playoffs/2013/story/_/id/10372203/super-bowl-xlviii-deafness-deter-seattle-derrick-coleman
😊
több mint 10 éve
Brown jó lesz drukkolok neki csak sajnos ő is könnyen sérül. De van benne potenciál, hajrá!Már járt nálunk korábban. Nála is a fumblicitis nevű ragályos kór okozott problémát a karrierje alatt, szerintem nem sok esélye van egy Rawls-szerű kitörésre,de cáfoljon rám.
dande
Harris nekem borszasztóan nem szimpatikus. Nem lát a pályán, nem érzi a lyukakat, belefut az első védőbe akit lát, ráadásul ugye fumblet is vétett a Ravens ellen.
Nálunk a one-cut downhill futóknak lehet keresnivalója, akik látnak a pályán, és ha nincs meg a kijelölt gap, akkor legfeljebb egy irányváltással képesek a második vonalra jutni, és ott É-D irányban leszegett fejjel beleállni,ha az kell.
Harris az első szinten is a kijelölt gapet támadja, akkor is, ha már ott a védő, ráadásul ezek a hülye spin-moveok meg a toporzékolás. Kicsit olyan, mint MAroney volt régen a Patriotsban 😀
Brownból nem sokat láttunk, de kétlem, hogy olyan nagy spíler lenne. Coleman pedig FB volt az itteni karrierje során. Vele az lehet a baj, hogy siket, és ha pl Russ új blokkolási sémát hív presnap, nem tudom hogyan fogja ezt neki lekommunikálni, talán valaki aki ért hozzá majd rávilágít.
Fred pedig egyértelműen 3rd down back, akit nem tervezünk alldown futóként használni. Amúgy szerintem az ő RB checkdown passzait PO-ra tartogatjuk 😊
Szóval összességében van 3-4 futónk, akik tehetségben és megbízhatóságban maximum közepeset tudnak nyújtani. Szerencsére playoffig (ha bejutunk) már nincs komoly RB teljesítményre szükség, feltéve, hogy a Cardinals leadja az utolsó meccsét.
Ha Lynch jó formában tud visszatérni, akkor lehet esélyünk egy PO-runra, amennyiben nem tud, vagy rozsdásan jön vissza, kicsit lefőtt kávé érzésem van, mivel idén (is) pont a legrosszabbkor jönnek a kulcsfontosságú sérülések.
Amúgy Bevellt és az O-linet dícséret illeti a kiegyensúlyozott teljesítményükért 😊
több mint 10 éve
Brown jó lesz drukkolok neki csak sajnos ő is könnyen sérül. De van benne potenciál, hajrá!
több mint 10 éve
Thomas Rawls doesn't need surgery. No plate, no screws, no long term ramificationsEz nagyon jó hír 😊 Amíg (?) Lynch vissza nem tér, addig majd a Coleman-Harris-Brown hármas megoldja. Nem kell sok, elég a konzisztens 3 ypc is, csak legyen managelhető 3rd down, ne pedig 3&9-ek.
nagyon jó hír, teljesértékű offseasont végezhet igy, és sima 1500+yardja lesz jövőre!
braxa88
több mint 10 éve
Papíron így is hozni kell a következő két hazai meccset, és akkor az utolsó valsózínűleg irreleváns lesz playoff spot szempontjából. 5. spot meglesz, NFC Eastes ellenfelet pedig nem lebecsülve, de vernünk kellene futó nélkül is. Addigra reméljük visszatér Lynch.
több mint 10 éve
Bryce Brown az uj érkező RBlett voltna jobb opció sztem. igy marad Harris a feature back. jáj :/
több mint 10 éve
Thomas Rawls doesn't need surgery. No plate, no screws, no long term ramificationsnagyon jó hír, teljesértékű offseasont végezhet igy, és sima 1500+yardja lesz jövőre!
több mint 10 éve
Ha jól látok 435 ezer körül vannak a legkisebb fizetések a rosterunkon. Három meccsre nem tudom lehet-e ezt aranyositani, vagy van valamilyen veterán minimum, amit nem lehet megkerulni, de nem.vagyok benne biztos, hogy cap szempontból belefer.Másfél millátok van. S igen, a fizetés roster bónusz része meccs pénz alapú; lehet arányosítani.
Mennyi space van most?
undisputedly
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ha jól látom 435 ezer körül vannak a legkisebb fizetések a rosterunkon. Három meccsre nem tudom lehet-e ezt aranyositani, vagy van valamilyen veterán minimum, amit nem lehet megkerulni, de nem.vagyok benne biztos, hogy cap szempontból belefer. Mennyi space van most?
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
ő volt még nálunk mostanában próbajátékon: www.youtube.com/watch?v=MAY0Nbo8NU8
több mint 10 éve
Baldwin slotban hihetlen produktív, sztem jelenleg a legjobb slotWR a ligában.Hazai pályán az alkesz nem hiszem, hogy olyan nagy veszélyt jelentene, ha szorosan is, de szerintem joggal várunk W-t.akkor is kell egy RB Rawls rosterhelyére.Amúgy akiket fórumtársaink bedobtak, mint "szívesen" látott RB-ek:Senkit. Fred, Coleman, Harris megoldja, és mikor Lynch visszatér, állat lesz. Igérem.
Monte Ball
Ray Rice
CMike
B.Brown
Steven Jackson (haha)
Ti kit hoznátok?
undisputedly
BigBaltazar
100% h jön vki. vagy egy noname UDFA, vagy egy említett kaliberű veterán
az egy más dolog h mennyit használnánk
amugy jövő héten Browns. pont most hoztak egy nagyon jó meccset, 200+futott yard, 9sack, sima W.
Nem szabad lebecsülni őket.
braxa88
Engem sokkal jobban foglalkoztat a RB kérdés és a passzvédelmünk.
Továbbá az is aggaszt, hogy Lynch visszatérésével kapcsolatban minden ilyen csendes volt a műtét óta.
De, hogy a jó dolgokról is essen pár szó, ti hogyan sorolnátok a maradél WR/TE állományt?
Baldwin a mérete miatt szerintem igazi 1. számú CB-k ellen nem igazán életbiztosítás a vonal mellett a mérete miatt. Lockett a sebességével bárkit képes megverni a szélen, és belső routokat is jól fut, és kap el belőlük. Kearse viszont még mindig csak egy 3. számú elkapó szerintem. Luke pedig bizonyította, hogy ugyanolyan inkonzisztens csere Qb, mint volt. Semmit nem fejlődött ilyen téren.
Doug Baldwin 860y 11 TD
Tyler Lockett 540y 5 TD
Jermaine Kearse 503y 3 TD
Fred Jackson 191y 2 TD
*Grahamat kivettem
undisputedly
Lockett egyre jobb lesz, szélen is megy neki, mindenhol jó. sztár lehet belőle
Kearse meg igen. középszerű
TE sor viszont átlag alatti.
és Wilson jó játéka sztem felhúzza őket ill teljesen ki tudnak teljesedni
több mint 10 éve
Hazai pályán az alkesz nem hiszem, hogy olyan nagy veszélyt jelentene, ha szorosan is, de szerintem joggal várunk W-t.akkor is kell egy RB Rawls rosterhelyére.Amúgy akiket fórumtársaink bedobtak, mint "szívesen" látott RB-ek:Senkit. Fred, Coleman, Harris megoldja, és mikor Lynch visszatér, állat lesz. Igérem.
Monte Ball
Ray Rice
CMike
B.Brown
Steven Jackson (haha)
Ti kit hoznátok?
undisputedly
BigBaltazar
amugy jövő héten Browns. pont most hoztak egy nagyon jó meccset, 200+futott yard, 9sack, sima W.
braxa88
Engem sokkal jobban foglalkoztat a RB kérdés és a passzvédelmünk.
Továbbá az is aggaszt, hogy Lynch visszatérésével kapcsolatban minden ilyen csendes volt a műtét óta.
De, hogy a jó dolgokról is essen pár szó, ti hogyan sorolnátok a maradél WR/TE állományt?
Baldwin a mérete miatt szerintem igazi 1. számú CB-k ellen nem igazán életbiztosítás a vonal mellett . Lockett a sebességével bárkit képes megverni a szélen, és belső routokat is jól fut, és kap el belőlük. Kearse viszont még mindig csak egy 3. számú elkapó szerintem. Luke pedig bizonyította, hogy ugyanolyan inkonzisztens csere Qb, mint volt. Semmit nem fejlődött ilyen téren.
Doug Baldwin 860y 11 TD
Tyler Lockett 540y 5 TD
Jermaine Kearse 503y 3 TD
Fred Jackson 191y 2 TD
*Grahamat kivettem
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
akkor is kell egy RB Rawls rosterhelyére.Amúgy akiket fórumtársaink bedobtak, mint "szívesen" látott RB-ek:Senkit. Fred, Coleman, Harris megoldja, és mikor Lynch visszatér, állat lesz. Igérem.
Monte Ball
Ray Rice
CMike
B.Brown
Steven Jackson (haha)
Ti kit hoznátok?
undisputedly
BigBaltazar
több mint 10 éve
Amúgy akiket fórumtársaink bedobtak, mint "szívesen" látott RB-ek:Senkit. Fred, Coleman, Harris megoldja, és mikor Lynch visszatér, állat lesz. Igérem.
Monte Ball
Ray Rice
CMike
B.Brown
Steven Jackson (haha)
Ti kit hoznátok?
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!