Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Okung megtartása ennyire esélytelen? Ő az egyetlen kiemelkedő játékos a falban, aki bár sérülékeny, de mégis fontos láncszem.
gabokocka
nem hinném h egy franchise LT fizuja beleférne
spórolás miatt egy 1.körös rookieval kéne pótolni
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Btw. ha Lynch úgy dönt, hogy visszavonul lesz dead money utánna? Ha valaki tudja a választ ne habozzon. Előre is köszi.
BigBaltazar
Ha visszavonul ha kivágjuk lesz dead money, de így is 6,5 milliót spórolnánk 2016-ban.
Medvepapa
Köszi. Szerintem nem csak a sérülése hátráltatta, hanem a motiváció hiánya is. Már többet foglalkozott a márkájával, szerepléssel mint a focival. Nagy köszönet neki amit a csapatért tett, de váljunk meg békével tőle.

@gabokocka: Mr. false start már elég sérülékeny + nagyon sokba fájna nekünk. Az idei draft class ha minden igaz, sok OLine prospectet fog adni. Lehet belőlük csemegézni.
Különben is az egész Seahawks OLine ratyi, Okung kilógott a sorból. Ezt minél elöbb orvosolni kell. 😊

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
rgeorge Seattle Seahawks 7 — I'M IN
Azért Rawls és Graham sérülései nem egyszerűek. Nem tudom, hogy a következő szezonra fel tudnak-e teljesen épülni. Nyilván ezt Carrollék jobban látják, hogy gyógyulnak és ennek tükrében - is - fognak dönteni.
Egy motivált, játékban lévő, focizni akaró Lynch-re szerintem nagy szükségünk lenne az tuti. Szóval számomra még nem egyértelmű, hogy ez volt-e az utolsó szezonja nálunk.

Arra is kíváncsi lennék, hogy a tavaly draftoltak közül Sokoli, Poole duó elérheti-e csapatba kerülést.
Sonics
Graham gyógyul, és nagyon küzd, mindent megtesz, hogy visszatérhessen, de még nem lehet tudni, mikorra épül fel. Rawls sérülése nem olyan vészes, szerintem vele lehet már számolni.
Lynch: ez volt az első komoly, műtétet jelentő sérülése, senki, ő se tudja, tudta, mire számíthat, mi lesz vele utána. Az ő játéka mellett egy belső sérülés nem vicc, ahhoz, hogy úgy menjen neki a védőknek, ahogy szokott, újra biztosnak kell lennie abban, hogy nem lesz újabb sérülés. Ezért sem vállalta a játékot a Vikings ellen.
Carroll egyébként kiáll a csapat magja mellett, azt nyilatkozta, hogy igyekeznek megtartani minél több kulcsjátékost.

2015: Every setback has a major comeback.
2016: Grateful for the opportunity. We will be back.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 272 — Keep pounding
Okung megtartása ennyire esélytelen? Ő az egyetlen kiemelkedő játékos a falban, aki bár sérülékeny, de mégis fontos láncszem.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan
Azért Rawls és Graham sérülései nem egyszerűek. Nem tudom, hogy a következő szezonra fel tudnak-e teljesen épülni. Nyilván ezt Carrollék jobban látják, hogy gyógyulnak és ennek tükrében - is - fognak dönteni.
Egy motivált, játékban lévő, focizni akaró Lynch-re szerintem nagy szükségünk lenne az tuti. Szóval számomra még nem egyértelmű, hogy ez volt-e az utolsó szezonja nálunk.

Arra is kíváncsi lennék, hogy a tavaly draftoltak közül Sokoli, Poole duó elérheti-e csapatba kerülést.

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Btw. ha Lynch úgy dönt, hogy visszavonul lesz dead money utánna? Ha valaki tudja a választ ne habozzon. Előre is köszi.
BigBaltazar
Ha visszavonul ha kivágjuk lesz dead money, de így is 6,5 milliót spórolnánk 2016-ban.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Okungot sajnálnám, de eléggé sérülékeny és sokba is kerülne megtartani. Irvin eléggé érdekes játékos. Voltak nagy pillanatai, de sokszor eltűnt a mezőnyben, ahogy a gurulós focinál szokták mondani. Nagyon nem éreznénk meg a hiányát.
Clark esetében nem tudok normális véleményt mondani, viszonylag kevés snap-et kapott, de Bennett és Avril mellett ez érthető is. A következő év az övé lehet. Rawls az év nagy fogása volt a kukapiacról. Remélem teljesen rendbe jön és ott folytatja ahol abbahagyta. Lockett pedig az év felfedezettje. Már most idegesek mellette a CB-ek és ez jövőre csak rosszabb lesz számukra.
Lynch - sajnos ennyi volt a tankban. Tisztességes visszavonulás kellene neki.
Az O-falat viszont nagyon meg kell oldani. Draft-piac, mindegy, de valamit tenni kell.
Rubint én megtartanám, nagyon hasznos volt idén.
Szerintem ET, Kancellár és Sherm is gyengébb szezont futott önmagához képest. Kérdés persze, hogy a huzavonák mennyire befolyásolták őket. Na meg persze sérülésből jöttek vissza.
Én összességében nem vagyok csalódott a szezon miatt, azt a Panthers elleni első félidőt lesz nehéz megemészteni. Persze egy jó szezon mindent be tud gyógyítani.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Hát egy kicsit hamarabb lett vége az idénynek, mint az elején vártuk. DE azt hiszem nem panaszkodhatunk, mert a csapat - néhány kellemetlen percet leszámítva - szépen teljesített. A szezon végére pedig a liga egyik legjobb alakulata lett a labda minkét oldalán.

Sajnos most is sújtottak nem várt események, sérülések amelyek a felkészülésünket és a mérkőzéseinket befolyásolták. lásd Kancellár holdoutja v. Graham ill.Lynch sérülése.

Viszont számos kellemes meglepetéssel is szolgált ez a szezon. Mindjárt itt említeném meg Tyler Lockettet, aki szerintem R.Wilson óta a legjobb draftolt játékosunk. Már most úgy játszik mint egy első számú WR. Remek keze van, gyors, jól lát a pályán és sokszor kisegítette Russelt is a szorult helyzetében. Nagyon nagy játékos lesz ebből a srácból.
A másik ilyen játékos Rawls. Már az első meccsén lehetett látni, hogy van a srácban kakaó. Ahogy támadta a gapet, robbanékonyan, erősen. Atya isten és Őt UDFA-ként szereztük meg. Hatalmas tehetség Ő is. Akit még érdemes megemlíteni a Rookiek közül az Clark. Szerintem Ő is rendben lesz. Most ég a körmeit próbálgatja, de jövőre több snap számmal majd be fog indulni ne aggódjatok.
És aki mellett nem mehetünk el szó nélkül az Russel Wilson. Amit a szezon második felében produkált az szerintem TOP 5 irányítóvá emelte. Szerintem most már senki nem kérdőjelezi meg, hogy megér-e nekünk ennyi milliót. Viszont azt tudomásul kell venni, hogy OLine nélkül Ő sem tud csodát tenni. Könyörgöm legalább közepes kaliberű falembereket használjunk, és akkor Wilson szépen elkaristol. Ha megkapja a normális falat maga elé, lehetnénk simán egy passzhappy csapat.

Jövőre biztos nagy változások lesznek a rosteren. Szerintem megy Okung, Irvin, vagy Mabene v. Rubin esetleg mindkettő ( az egyiket meg kéne tartani ). Szerintem Beast Mode-ot sem látjuk már Seahawks mezben. Esetleg Tarvaris még marad egy idényt, de a coin toss tudománya mintha megkopott volna. Nem tartanék igényt Sweezyre, két FB szerintem luxus, Kearse maradhat ha nem kér sokat. Viszont CB-nek itt tartanám Lane-t. Úgy gondolom, hogy Krisztina is rászolgált az új szerződésére. Miután visszavettük lehet hogy rádöbbent, ez az utolsó esélye a ligában maradásra.

A következő drafton need: első körökből LT, G, CB v. DB, hátsó körökből DT, QB, LB,

Ja, és ha Bevell akar maradni felőlem maradhat OC. A szezon második felére jól összeálltak Wilsonnal.

Jövőre is GO HAWKS!

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
(Teljesen OFF: Mi bajotok Edelman-nel? Lane kéztörése miatt süllyedt bunkó, vagy csinált valami mást is? Nem akarom megvédeni - utáljátok nyugodtan, csak az okát szeretném tudni, mivel szerintem kifejezetten kedvelhető arc.)
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

Én Irvint sajnálom, hogy elmegy, szerintem hasznos volt a játéka nagyon, de izgatottan várom a következő "Irvineket" 😊
undisputedly
Mai locker room kipakolásnál azt mondta, hogy akár a piacon elérhetőnél kevesebb pénzért, de szívesen maradna, és erre a csapatvezetésben van nyitottság.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Gilliam LT, Bailey RT? ... igazából mindegy, valaki elvihetné Cable-t OC-nak.
Medvepapa
Na ez még külön harc lesz csapaton belül hogy Cable-nek új embereket kell benyomni Ol-ba.. Persze ha szerzünk OL-be embereket,. Bár miért ne szereznénk😀
Oszi
Glowinski biztos kezdő lesz szerintem Sweezy helyén., marad a LT és a C poszt (Lewis is lejáró) amire jöhet rögtön kezdő rookie.

mondjuk belegondolva Sweezy nem biztos h lelép, kinek kéne, ki akarná megfizetni? 😀

ja és Brittet is ki lehetne már baszni. uristen mit művelt tegnap a Kuechly pick6nél...
braxa88
Ne is mond, kábel kedvence a Britt&Sweezy páros. Teljesen alkalmatlanok egy ilyen kaliberü QB elé. Csoda hogy Wilson nem sérült le idény alatt.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
(Teljesen OFF: Mi bajotok Edelman-nel? Lane kéztörése miatt süllyedt bunkó, vagy csinált valami mást is? Nem akarom megvédeni - utáljátok nyugodtan, csak az okát szeretném tudni, mivel szerintem kifejezetten kedvelhető arc.)
tomi-tomi
Mondjuk engem hidegen hagy,.. de tömören ennyi😊
 www.youtube.com/watch?v=PsFRzD2lE9A
Oszi
OK, köszönöm a választ!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Medvepapa
Na ez még külön harc lesz csapaton belül hogy Cable-nek új embereket kell benyomni Ol-ba.. Persze ha szerzünk OL-be embereket,. Bár miért ne szereznénk😀
Oszi
Glowinski biztos kezdő lesz szerintem Sweezy helyén., marad a LT és a C poszt (Lewis is lejáró) amire jöhet rögtön kezdő rookie.

mondjuk belegondolva Sweezy nem biztos h lelép, kinek kéne, ki akarná megfizetni? 😀

ja és Brittet is ki lehetne már baszni. uristen mit művelt tegnap a Kuechly pick6nél...

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

Én Irvint sajnálom, hogy elmegy, szerintem hasznos volt a játéka nagyon, de izgatottan várom a következő "Irvineket" 😊
undisputedly
Még mindig Atlantába menne?😊
Oszi
oda megy ahol a legtöbbet adnak neki
falconsos dolog sztem túlértékelt.
braxa88
Atlantában van pénz, és igény is a szolgálataira, plusz ugye ne felejtsük el, hogy ő nem hatalmas fit minden rendszerbe. Gus és Quinn védelme viszont ideális neki. Minkettő ráadásul szűk is a poszton.
undisputedly
sztem simán eljátszana bármilyen 34ben kezdőként. coverben és pass rushban is jó, futás ellen is sokkal jobb mint karrierje elején
több mint 10 éve
Medvepapa
több mint 10 éve
Medvepapa
reális ez is
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

undisputedly
Oszi
braxa88
Atlantában van pénz, és igény is a szolgálataira, plusz ugye ne felejtsük el, hogy ő nem hatalmas fit minden rendszerbe. Gus és Quinn védelme viszont ideális neki. Minkettő ráadásul szűk is a poszton.
több mint 10 éve
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

undisputedly
Oszi
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

undisputedly
több mint 10 éve
tomi-tomi
Mondjuk engem hidegen hagy,.. de tömören ennyi😊
 www.youtube.com/watch?v=PsFRzD2lE9A
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Nekem csak most esett le, hogy újabb sport tv-s meccset buktunk. Romlik a statisztika... 😕

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
" We're far from done. Guys are just entering the prime of their careers. We can be special for a long time. "

- Richard Sherman
több mint 10 éve
tomi-tomi
egy igazi féreg 😀

de ne legyen erről sok posztos vita, stb.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)