Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
állítólag Fred Jackson jöhet. és akkor Michaelnek csávan.tetszene, lehet 34 már Fred, de még mindig egy jó RB.
több mint 9 éve
Mostanra néztem meg az eddigi preseason meccseket, én annyira nem aggódom, "csak" az O-line miatt és egy picit a defensive backek miatt.- Wilson nem lett rosszabb játékos, az biztos, idén többet kell passzolnia, volt egy-két játék, ami arra utalt, hogy Grahammel meg fogják érteni egymást. Jackson jó backup. (tipp: Wilson, Jackson)
- futók rendben vannak, bár én Krisztike helyében jobban tepernék, mert a végén még Rawls elcsípi a rosterhelyet. itt a Coleman/Tukuafu párharc is érdekes, én azt sem tartom kizártnak, hogy mind a kettő bekerül az 53-ba, bár luxusnak tartanám. Nagyon mások az erényeik, szerintem Tukuafu jobban passzol a játékrendszerünkbe, de Colemant ST-ben is lehet használni (tipp: Lynch, Turbin, Michael, Coleman)
- WR poszton pont elegek vagyunk, bár meg lehetne próbálkozni Denarius Moore-nál, akit én nagyon bírtam a Raidersben (tipp: Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, Lockette)
- TE poszt papíron nagyon jó, én 4-et is vinnék az 53-ba, a Bash Brothers bármely tagja fel tud állni elkapónak (tipp: Graham, Willson, McCoy, Helfet). PS: Zach Miller karrierjének vége? Nem találni róla semmi hírt. 😕 Ha egészsége engedi egy minimummal meg lehetne dobni.
- Hát igen. A támadófal... Itt már sok mindenki leírt előttem sok mindent. Vannak problémák a tehetséggel és a Cable-féle sémával is. Az egyetlen ember, akire azt mondom, hogy kezdőszint az NFL-ben az Okung. Ide mindenképp igazolnék még legalább egy veteránt. Pozitívum volt a Chargers ellen Gilliam játéka és úgy láttam, hogy Britt is jobban mozgott guardban. (tipp: Okung, Britt, Nowak, Sweezy, Gilliam, A.Bailey, Glowinski, Lewis, Milton, Poole)
- D-line: Tök jó, mély. Clark nagy fogás volt. (tipp: Bennett, Avril, Mebane, Hill, Dobbs, Clark, Rubin, J.Williams, Marsh)
- LB: a kezdősor elit, reméljük nem lesz sérülés. (tipp: Wagner, Wright, Irvin, Pierre-Louis, Coyle, Morgan, Pinkins)
- DB-sor: Cary Williams kuka. Nem vagyok ezzel nagyon képben, de értelmes dolog lenne őt kirakni? (mmint pénzügyileg). Simán Shead kezdene nálam jobb cornerben, nagyon tetszett Sherman helyén is . Kancellár meg hagyja abba a monodrámát sürgősen, mert kell ő ide. Szerintem már ET visszatérése is nagyon sokat lendít majd az egységen (tipp: Sherman, Chancellor, Thomas, Shead, C.Williams, Simon, Blackmon, D.Bailey, Seisay)
- ST: Hauschka, Ryan, Gresham több, mint ok. Lockett, ha elkapónak nem is (bár szerintem WR-nek is), de visszahordónak mindenképp nagy fogás volt
több mint 9 éve
RGIII jöhet Wilson backupnak? 😊Megvan Wilson cseréje, Tarvaris.
krankovics
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Ő maga a probléma. Ne jöjjön.RGIII jöhet Wilson backupnak? 😊Szerintem bárhova megy csak jól járhat.... ott a fővárosban valami nagyon nincs rendben...
krankovics
silent7939
több mint 9 éve
RGIII jöhet Wilson backupnak? 😊Szerintem bárhova megy csak jól járhat.... ott a fővárosban valami nagyon nincs rendben...
krankovics
több mint 9 éve
Lane sem egy Sherm, de azért nyugodtabb lettem volna, ha nem.kerül pup listára.Ljp meglepetés. Nowak hiába lenne alkalmas fizikailag, azerz egy center blokkokat hív, presnap "elemez", ahhoz meg kell a tapasztalat, de gondolom ismét a runblock képességeket nézték.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Jeanpierre cutnak kíváncsi vagyok, mi az oka. Cap nem hiszem, mert Lewis 100k-val keres kevesebbet.ezzel sztem a C kérdés el is dőlt.Vagy így készítenek elő egy Chancellor cserétAhhoz képest, hogy sokáig ő tűnt befutónak C poszton, nem semmi. Az a néhány UDFA várható volt, Scruggs nem sokat tett le eddig az asztalra, nem nagy veszteség.
Nadal17
Nowak. hát nem gondoltam volna TC előtt, pedig akkor is írták h esélye van
Scruggs nekem mindig is favoritom volt,msot se volt rossz PS meccseken csinált nyomást, sacket. sztem jobb mint King, de nem jobb mint Dobbs,
amugy RIchardson és Lane ugy PUPon, 7.héten térhetnek vissza leghamarabb. mongyuk addig Lockett már 600+y felett lesz 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
te direkt kommentelsz ilyen okosokat?Released:Deshon Foxxot egyszer már kitettétek, majd vissza is hoztátok. Most megint kitettétek. Vajon véglegesen?
OC Lemuel Jeanpierre
DT D'Anthony Smith
Waived:
OT Jesse Davis
CB George Farmer
WR Deshon Foxx
WR Deontay Greenberry
CB Keelan Johnson
LB Quayshawn Nealy
DE Greg Scruggs
SS Ty Zimmerman
Waived/injured
FB Brandon Cottom
CB Triston Wade
Placed on PUP list
WR Paul Richardson
CB Jeremy Lane
wow
braxa88
Coolearie
több mint 9 éve
Released:Deshon Foxxot egyszer már kitettétek, majd vissza is hoztátok. Most megint kitettétek. Vajon véglegesen?
OC Lemuel Jeanpierre
DT D'Anthony Smith
Waived:
OT Jesse Davis
CB George Farmer
WR Deshon Foxx
WR Deontay Greenberry
CB Keelan Johnson
LB Quayshawn Nealy
DE Greg Scruggs
SS Ty Zimmerman
Waived/injured
FB Brandon Cottom
CB Triston Wade
Placed on PUP list
WR Paul Richardson
CB Jeremy Lane
wow
braxa88
több mint 9 éve
Nadal17
586
Jeanpierre cutnak kíváncsi vagyok, mi az oka. Cap nem hiszem, mert Lewis 100k-val keres kevesebbet.több mint 9 éve
braxa88
12 534
és Norwoodot nem waiveltük, hanem eltradeltük Carolinaba, gondolom vmi 6-7.körért.kb mint amennyiért Seisay jött.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Released:OC Lemuel Jeanpierre
DT D'Anthony Smith
Waived:
OT Jesse Davis
CB George Farmer
WR Deshon Foxx
WR Deontay Greenberry
CB Keelan Johnson
LB Quayshawn Nealy
DE Greg Scruggs
SS Ty Zimmerman
Waived/injured
FB Brandon Cottom
CB Triston Wade
Placed on PUP list
WR Paul Richardson
CB Jeremy Lane
wow
több mint 9 éve
Norwood nemhogy 53ban nem lesz, még 75ben sem 😀Ez szomorú, és én egyre inkább azt gondolom, hogy többet mond el rólunk, mint Norwoodról, és egyre inkább felveti Carroll edző felelősségét, mert nem oldotta meg. Nem bántom én Kippy Brownt, nincs is alapom erre, már nincs miért lőni rá, de azért voltak, és vannak gondok pl. route futással... de évek óta, ami egyébként gyakorlás...
4.kör volt tavaly...
braxa88
Nem lehet nem észrevenni, hogy kvázi receiver- temető a csapat.
És ennek nincs köze sem az olinehoz sem Russel Wilsonhoz. Arról meg már leírtam a véleményem, hogy miért nem korrekt szopatni Wilsont.
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Norwood nemhogy 53ban nem lesz, még 75ben sem 😀Pocsékolni mindig tudtunk. Ettől függetlenül jogosnak tűnik.
4.kör volt tavaly...
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Köszönöm szépen, fogok idén is sokat írni. A témák idén inkább O témájúak lesznek. Idén igyekszem többet írni a Bills topicba is... Idén várok oda egy csomó bandwagonistát, és szerintem lesz miről írni.Aki dudás akar lenni..Professzor ur! Ezt elmeny volt vegigolvasni, es egyszeru szurkoloi agyammal is (meg ha masik csapatert szoritok) ertheto volt.
Helmut
Ez igen.
Josszi
😊
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Aki dudás akar lenni..Professzor ur! Ezt elmeny volt vegigolvasni, es egyszeru szurkoloi agyammal is (meg ha masik csapatert szoritok) ertheto volt.
Helmut
Ez igen.
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni!Kevesebb Ciara meg tv-show.na mert pont Wilson pont olyan aki nem veszi 100%osan komolyan bármilyen meccse/edzést/preseasont
undisputedly
gyenge volt. lesz jobb.
braxa88
Tényleg überbrutál a zsák, amit Wilson hátára tett Bevell, de relativizáljunk kb. megfelel a fizetési csomagnak.
Erről gondoltam írok is, mert van egy olyan tudomány, hogy az emberi teljesítőképesség skálázása (ez messze nem a formaidőzítés). Én ebből írom a diplomám, és ezért kicsit bele is ástam magam, na jó nagyon.
Konrétan, akinek van ideje, és lehetősége, kérem nézze meg a 2009es Vikings meccseket. Az igazság szerintem az, hogy Bevell nagyon nagy tudású szaki, passzjátékban sokkal többet tud, mint Wilson a pályán, éles meccs szituációban konzisztensen összerakni képes.
Most elkezdte megdobatni azokat a passzokat Wilsonnal, amelyeket Favre- Harvin, Favre- Rice Favre Berrian tengelyel játszatott. Most látjuk mit jelent, amikor valaki a combine alkalmával meg tudja csinálni az összes dobást, és milyen amikor éleslövészeten kell ugyanazt reprodukálnia, kb mint a kata meg a full contact.
Mit jelent ez a gyakorlatban? Bevell most nem ad menekülő utat Wilsonnak. Ennek az az oka, amit láttatok tavaly, a menekülő utat nem csak megfutni könnyű, de levédekezni is. Ekkor marad 2 pro célpontod, tehát 3 választásod a 3. Hogy megfutod 2. Szándékból, vagy megyfutod, és az átrendeződő térképen a LOS átlépése előtt megdobod. Ebben a 2 témában pl. Wilson remek, mert Wilson remekül érti a játékot. De ez így nem maradhat. Namost ezt szinesíti az option, de az optiont megtanulták olvasni, és a védelmek kiklopfolják a védtelen QB-t. Vissza a játéklezárási opciókra, amikor az előbb említettek nem működnek, akkor jön a szenvedés.
A félidőben ilyenkor annyi történt, hogy Bevell átrendezte a menekülőutakat, és az az esetek jelentős részében működött. Erős védőfalak ellen ez gyászol el mindig, ilyenkor jött a védelem, valami váratlan. Ez így nem maradhat, sajnos az árát akkor éri meg Wilson, ha a félelmetes ösztönök, a gyors láb találkozik a 3/3 elvel, tehát van három célpontod, akkor valamelyikükre a hívás három elméleti ütrmében mindig rá tudsz dobni (a gyakorlatban ez 4/3 lineáris játéklezárási elv kb. olyan mint az a kéztartás, amit meg kell tanulnia minden gitárosnak, amitől a gyakorlatlan emberek azt hiszik szétszakad a kezük, vagy pl. Ilyen az ujjrend, stb.).
Ezt tudja Manning, tudta a 30 on túli Favre, tudja Rogers, tudta Warner, főként a greatest show, és az Arizonai sb időszakban, Brady tudja, ha vannak célpontjai, ha nincsenek, akkor megy a matek a playbookon, stb. Namost ehhez azért célpontok is kellenek, illetve nagyon jó láb technika (ezt mindig lehet javítani), törzs egyensúly, számolás, és emiatt vagyok szkeptikus.
Nehezen találja meg az egyensúlyi helyzetet a zsebben, amiben kicsi mozgásokkal tud korrigálni, pásztázza a teret, és stabil helyzetbe beleállva tudna dobni. (A legalulértékeltebb top irányító Tony Romo 30 felett megtanulta, jó a fal, de ő is segíti a munkájukat)
Persze de ehhez kell zseb is. Valóban, de, ha a 3/3 működne, vagyő ezt konzisztensen tudná, akkor nem kerülne annyi esetben vert helyzetbe. Az offseasonban nem láttam, hogy előrébb lépett volna. Bennem valahogy az élt, hogy ő tudta ezt, persze lehet, hogy rosszul emlékszem.
Undi meglátásáról;
Mindegy, mert a lényeg, hogy ezen nem lehet eleget dolgozni. Bradynek 3 gyűrűje volt mégis szezononként több 100 órát szánt a zseb presence technika képzésének, a pozíció felvételnek, a lábtechnikának a javítására, egyensúlyi edzésekre.
Tudja Wilson, hogy ez a következő szint, és tudja, hogy ez a legnehezebb, ő tudja, hogy "mögé dobta", bocsánat nem úgy dobta, hogy a db nek ne legyen esélye a lasztihoz hozzáférni. Ez a mount everest. Ha erre a csúcsra fel akarsz menni, akkor nem elég a TC, erre mindent fel kell tenni. Rajta az látszik, hogy még messze van a cél. Ebből a szempontból értem Undi véleményét és csatlakozom.
Wilsont 1,5 tényező menti fel, egyelőre.
A fal, ami tényleg nem segíti ki, és a tény, a célpontok ugyan megvannak, de azon csodálkozom, hogy az útvonalak pontos futása nem párosul az irányítóra rakott zsákkal. Nincs értelme szivatni Wilsont így. Ezen változtatni kell.
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Nagyjából egyetértek az előttem szólókkal. Wilson bealudta a meccset, mintha nem is igazán erőltette volna. A támadófal kisebb káosz, de legalább azt már tudjuk, hogy Bailey a vak oldalon RW kórházi beutalója. A többiek meg más csapatoknál valószínűleg nem lennének kezdők. Sajnos abból kell főzni ami van. Futásban Krisztinának meleg a pite, de ha másért nem azért bent maradhat mert magas pick volt, de jövőre nincs mentség, cut ha így halad.A védelem tetszett, mármint a Dline. Jobb hátvédünk viszont továbbra sincs. Gyakorlatilag mindenki megfordult azon a poszton, de csak fejfájás lett belőle. Sherman-nek megint nyugodt éve lesz, felé se mernek nézni.
A nap negatív embere nálam Archer. Fogalmatlan a fickó. Az életben nem lesz belőle semmi.
A nap pozitívuma: Haus rendesen seggbe rúgta a lasztit.
A lényeg: az alacsony vérnyomás nem idén lesz népbetegség a Seahawks szurkolók között.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
2 héttel a kezdés előtt tippek az 53-ra ?elsőre nem tudok belekötni kb énis igy látom
Nálam:
QB: R.Wilson, T.Jackson
RB: M.Lynch, R.Turbin, C. Michael
FB: D. Coleman
WR: D.Baldwin, J.Kearse, T.Lockett, C.Matthews, R. Lockette
TE: J.Graham, L. Willson, C.Helfet
T: R.Okung, G. Gilliam, T.Poole
G: J. Britt, J.R.Sweezy, M. Glowinski, A.Bailey
C: L.Jeanpierre, D.Nowak
DE: M.Bennett, C.Avril, F. Clark, C.Marsh, D. Dobbs
DT: B.Mebane, A.Rubin, J.Hill, D.King
LB: B. Irvin, B.Wagner, K.J.Wright, K.Pierre-Louis, M.Morgan, B. Coyle, E. Pinkins
CB: R.Sherman, C.Williams, W.Blackmon, T.Simon, T. Smith, M. Burley
S: E.Thomas, K.Chancellor, D.Shead, S.Terrell, D. Bailey
ST: S.Hauschka, J.Ryan, C.Gresham
Sérültek: J.Lane, P.Richardson
Dobbs vagy Pinkins helyett egy OL, de nem igazán sikerült arra érdemes játékost találni, esetleg Sokoli. Lewis azért nem, mert 3 center szerintem nem marad. Seisay az első PS meccsen megsérült, róla azóta semmi hír, én szívesen látnám pl. Simon helyett.
Nadal17
sajna Lockette Norwood előtt van
talán Pinkins helyén Scruggs
több mint 9 éve
Nadal17
586
2 héttel a kezdés előtt tippek az 53-ra ? Nálam:
QB: R.Wilson, T.Jackson
RB: M.Lynch, R.Turbin, C. Michael
FB: D. Coleman
WR: D.Baldwin, J.Kearse, T.Lockett, C.Matthews, R. Lockette
TE: J.Graham, L. Willson, C.Helfet
T: R.Okung, G. Gilliam, T.Poole
G: J. Britt, J.R.Sweezy, M. Glowinski, A.Bailey
C: L.Jeanpierre, D.Nowak
DE: M.Bennett, C.Avril, F. Clark, C.Marsh, D. Dobbs
DT: B.Mebane, A.Rubin, J.Hill, D.King
LB: B. Irvin, B.Wagner, K.J.Wright, K.Pierre-Louis, M.Morgan, B. Coyle, E. Pinkins
CB: R.Sherman, C.Williams, W.Blackmon, T.Simon, T. Smith, M. Burley
S: E.Thomas, K.Chancellor, D.Shead, S.Terrell, D. Bailey
ST: S.Hauschka, J.Ryan, C.Gresham
Sérültek: J.Lane, P.Richardson
Dobbs vagy Pinkins helyett egy OL, de nem igazán sikerült arra érdemes játékost találni, esetleg Sokoli. Lewis azért nem, mert 3 center szerintem nem marad. Seisay az első PS meccsen megsérült, róla azóta semmi hír, én szívesen látnám pl. Simon helyett.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Kevesebb Ciara meg tv-show.na mert pont Wilson pont olyan aki nem veszi 100%osan komolyan bármilyen meccse/edzést/preseasont
undisputedly
gyenge volt. lesz jobb.