Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
most talan Isten vissza adta a februarit , amit elvett ..
több mint 10 éve
Szeretnék itt gratulálni mert eredménykövetőben csak arra koncentráltam, hogy ne basszam falhoz a laptopom.Mák - nem mák vitában annyit, hogy volt kb ami szerencsén múlt az Sandejo elejtett intje, de Waynes intje is felpattant labda ami ugyanaz.
Ti megint tudtatok váratlant húzni legyen szó a Wilson passzról vagy éppen Cancellor FF-ére. Mi sajna itt még nem tartunk.
120% kellett volna, hogy nyerjünk 119 sikerült.
Nem lepődnék meg ha SB-ig mennétek ezután.
Fogunk még playoffban találkozni akkor már erősebbek leszünk.
több mint 10 éve
Azert irtam, hogy helyenkent. Nem mindig. 😊 Csak zavaro volt, ennyi.En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.Azért majd nézd meg az ismétlést, nagyon örültek akkor is amikor td-t szereztetek és végig azon ment az agyalgás hogy ennél több kell Wilson-tól mert így nem lesz meg.... tök mindegy, ők ilyenek, ezzel együtt Sanyi miatt én bírom őket.
Mazli szoveggel meg csak azok jonnek akik vagy nem ertik a jatekot., vagy direkt csinaljak a feszkot. Az nem mazli, hogy valaki elrontja a fieldgoalt. Az egy hiba. Es amikor a masik csapat ront el valamit az is hiba. A jatek resze. Anno Grammatica volt keptelen berugni az esoben. Nyilvan az is mazli volt. Ja nem, zsiroztuk a labdat. Akkor az meg nem mazli volt. Szoval mindig van min csamcsogni. De hat ha valakinek ez okoz oromet..
Amugy meg ennyi nyilvan nem eleg a tovabbiakban.
endorphyn
A mák. Igaz, nem nektek volt mázlitok, viszont nekünk balszerencsénk volt. Ezért nem hibáztathat senki titeket, az hogy sikerült 10 ponton tartani Wilson-ékat az a mi Defense-ünket dicséri, az hogy nem tudtunk ennek ellenére nyerni az meg a tiéteket. Én nem bánnám ha a Vikes topikban most mindenki azzal jönne hogy szerencsével nyertünk.... Majd jövőre 😊
vsanyi132
Ennel meg Warren Moonek is egalizaltabbak, mikor Seattle streamet nezek. De amugy mindegy is, csak feltuno volt. Vagy csak en lattam igy.
Viszont most legalabb lehet belekapaszkodni a hater huszaroknak valamibe, hiszen a Seahawks ugysem erdemelt meg semmit. Soha. Max a veresegeket.
Mindenesetre szep nem, de sulyos egy meccs volt. Nagyon ulo kacsara voltunk kenyszeritve. Viszont TD-t csak mi szereztunk. Az is valami.
Szoval alakul ez a Vikes. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.Azért majd nézd meg az ismétlést, nagyon örültek akkor is amikor td-t szereztetek és végig azon ment az agyalgás hogy ennél több kell Wilson-tól mert így nem lesz meg.... tök mindegy, ők ilyenek, ezzel együtt Sanyi miatt én bírom őket.
Mazli szoveggel meg csak azok jonnek akik vagy nem ertik a jatekot., vagy direkt csinaljak a feszkot. Az nem mazli, hogy valaki elrontja a fieldgoalt. Az egy hiba. Es amikor a masik csapat ront el valamit az is hiba. A jatek resze. Anno Grammatica volt keptelen berugni az esoben. Nyilvan az is mazli volt. Ja nem, zsiroztuk a labdat. Akkor az meg nem mazli volt. Szoval mindig van min csamcsogni. De hat ha valakinek ez okoz oromet..
endorphyn
A mák. Igaz, nem nektek volt mázlitok, viszont nekünk balszerencsénk volt. Ezért nem hibáztathat senki titeket, az hogy sikerült 10 ponton tartani Wilson-ékat az a mi Defense-ünket dicséri, az hogy nem tudtunk ennek ellenére nyerni az meg a tiéteket. Én nem bánnám ha a Vikes topikban most mindenki azzal jönne hogy szerencsével nyertünk.... Majd jövőre 😊
Szerkesztette: vsanyi132
több mint 10 éve
En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.Mazli szoveggel meg csak azok jonnek akik vagy nem ertik a jatekot., vagy direkt csinaljak a feszkot. Az nem mazli, hogy valaki elrontja a fieldgoalt. Az egy hiba. Es amikor a masik csapat ront el valamit az is hiba. A jatek resze. Anno Grammatica volt keptelen berugni az esoben. Nyilvan az is mazli volt. Ja nem, zsiroztuk a labdat. Akkor az meg nem mazli volt. Szoval mindig van min csamcsogni. De hat ha valakinek ez okoz oromet..
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Uhhh. Valami hasonlót sejtettem. Jön a Newton vs Wilson.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Gratula, sok sikert a továbbiakban.Előttetek pedig le a kalappal, fasza kis meccs volt, két király védelemmel. Az O egyik oldalon sem karcolt, tuti fejlődni fog még nálatok is rengeteget. Jövőre szerintem tovább is eljuttok, ha együtt marad a csapat (együtt is fog).
Szarni a mák-nem mák kérdésre, biztos vagyok benne, hogy ez volt a legrosszabb meccsetek a PO-ban. Innentől csakis felfelé, hajrá.
Vito
több mint 10 éve
Mindenki a mi mákunkról beszél. Először Wilsonnál amikor rosszul kapta a snap-et. 10-ből 9 QB ilyenkor ráfekszik a labdára. A 10. RW, ő kihozott belőle egy nagy játékot. A vége pedig egyértelmű Viking hiba, ráadásul dupla. A holder rosszul tette le, a rúgó meg nem éppenhogy, hanem csúnyán mellérúgta. Ez nem mázli, ez óriási hiba.De akkor hogy definiálod a mák/szerencse fogalmát? Az elrontott mezőnygólokhoz általában nem sok köze van a védekező csapatnak, ahogy most sem, szóval a Seahawks nem kontrollálta az eseményeket, mégis ők jöttek ki belőle jól (amúgy volt még 30 mp hátra tehát egyáltalán nem biztos hogy ezzel nyert volna a VIkes), és elvileg pont ez a szerencse lényege nem?
garrett27
több mint 10 éve
Állítólag mától árengedménnyel kapható Seattleben a szívritmusszabályzó!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Azért némi aprót kerestem rajtatok 😊
több mint 10 éve
Én minden meccs után a negatívumokat szoktam kiemelni,de ennek a győzelemnek minden hibajaval együtt rohadtul tudok örülni.Negyedik éve zsinórban van rajatszasbeli gyozelmunk 😊
Innen minden hab a tortán. A panther a legjobb csapat a konferenciaban, de ezek után nem kell félni senkitől 😊
több mint 10 éve
Mindenki a mi mákunkról beszél. Először Wilsonnál amikor rosszul kapta a snap-et. 10-ből 9 QB ilyenkor ráfekszik a labdára. A 10. RW, ő kihozott belőle egy nagy játékot. A vége pedig egyértelmű Viking hiba, ráadásul dupla. A holder rosszul tette le, a rúgó meg nem éppenhogy, hanem csúnyán mellérúgta. Ez nem mázli, ez óriási hiba.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Védelem hozta amit kell, Bennett nagyot játszott. Az offense, nagyon nem volt ott fejben, meg sehogy sem, Wilson-Lockett elkapás király volt na meg a Baldwin féle nyújtózkodás. De ezt leszámítva nagyon nem ment ma a játék.
több mint 10 éve
He?Kurva szarok voltatok, de legalább mákosak 😊moderald mar magad
silent7939
zeee
több mint 10 éve
A lényegen nem változtat, akkor a holder volt gyenge.Szarul volt letéve a labda, csak mellékesen...Arról nem tehetünk,hogy fejben gyenge volt a rugó.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
Boldogabb vagyok ettől a gyozelemtol,mint az Arizona gálatol előző héten 😀
undisputedly
Amadeus91
több mint 10 éve
3 éve pedig az Atlanta ellen úgy estünk ki, hogy utolsó fél percben Bryant berúgta kb. 50rőlAz, hogy elrontja az ellenfél, miért szerencse.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
Tavalyi SB utolsó play se Pats mák. Hanem Bevell/Wilson/Lockette volt balfasz.
Duff
több mint 10 éve
Kurva szarok voltatok, de legalább mákosak 😊
több mint 10 éve
Az, hogy elrontja az ellenfél, miért szerencse.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
Tavalyi SB utolsó play se Pats mák. Hanem Bevell/Wilson/Lockette volt balfasz.
több mint 10 éve
Szarul volt letéve a labda, csak mellékesen...Arról nem tehetünk,hogy fejben gyenge volt a rugó.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
undisputedly
több mint 10 éve
Beszaras voltElegge megfagyunk, charlotteban jobb lesz wz offense. Fel kell majd pörögni
Ja és köszi walsh
több mint 10 éve
Arról nem tehetünk,hogy fejben gyenge volt a rugó.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
több mint 10 éve
Sikerült mindent átélnem egy meccs alatt. Moslék támadójáték, szita O-fal, törött orrú punter, hülye szabálytalanság a végén Kancellártól és egy el nem vesztett meccs. Mert ezt nem megnyertük, hanem nem vesztettük el.Egy biztos, még egyszer ilyen gyengén nem fogunk játszani.