Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?
Helmut
Nekem van. 😊

Patriots, Steelers, Colts, Chargers, Broncos, Bills.

Eagles, Packers, Falcons, Seahawks, Giants, Cowboys.
Medvepapa
Azt a Giants tippet megmosolygom Papa.

több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Helmut
Nekem van. 😊

Medvepapa
QB nélkül nehéz lesz... A Dolphinsban, Ravensben és Bengalsban is több potenciált látok, mint a Billsben.
iktriad
Nyilván mindenki másképp látja. Azért van QB-ja a Bills-nek is. Na most hogy Taylor tud-e lendíteni a kereken, azt nem tudom, részemről ez egy megelőlegezett bizalom. Nem kell neki hátán vinnie a csapatot, de amire szüksége van a Bills-nek irányítóposzton azt talán le tudja hozni. És ha így lesz, akkor az a támadóegység felnőhet a PO esélyekhez.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Billst én sem látom a legjobbak közt... 😕
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Helmut
Nekem van. 😊

Medvepapa
QB nélkül nehéz lesz... A Dolphinsban, Ravensben és Bengalsban is több potenciált látok, mint a Billsben.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Helmut
Nekem van. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
@Helm az a helyzet, h kishazánkban ez mindig is így volt... hiába tudjuk, h egy csapat sem tudja megtenni, h minden egysége erős legyen, muszáj valahonnan elvenni, h máshol erős legyen, úgy is nagyon pesszimista hangulatban telnek a PS-ek... a mi braxánk legkedvesebb időszaka 😀 am tényleg, braxa, meglepően pozitív hangot ütöttél meg a kezdetben, remélem nem marad ez így 😀
NFC-t kb lehetetlen megjósolni, de az AFC a szokásosok körül fog zajlani.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Epic stat(mindenki szűrje le, hogy ez pozitivum vagy sem):

Az 53-as rosteren összesen 3 első körös játékos van, míg 20+ olyan, aki udfa-kent jött a ligaba.
undisputedly
Nekem Graham is 1.körös 😊

Más: nagyon furcsa számomra ez az offseason-én nem szoktam követni, az utóbbi években, de most figyelgettem-, de nem emlékszem ennyire depressziós offseasonra.

Számos blogot fórumot átolvasva nagyon kevés olyan csapatot látok, amelynek a szúrkolói egyértelműen bizakodóak, és ezek is inkább a feltörekvő, évek óta "jó helyen" draftoló csapatok drukkerei. Az erős középcsapatok közül a Chiefs drukkereknél van tele a pohár. Az utóbbi évek állócsillagainak drukkerei nehezen tudnak zőld-ágra vergődni egy-egy, esetleg több csapategységgel.

Mi sem vagyunk konfortosak sem az O-linevel (de persze, mi Walter Jones visszavonulása óta nem vagyunk konfortosak az egységgel), sem az elkapósórral (bár mindannyian hozzátesszük, hogy Graham, Lockett nagy előrelépés lehet), se a Secondaryvel.
Szerintem mindannyiunkat -hát a megrázott talán túlzás-, de nyugtalanít a mi lesz Kancellárral kérdés.

Lehet, hogy ez mindig ilyen, nekem nem tűnt fel eddig. Abban szinte biztos vagyok, hogy a sok sok negatívum ellenére az eddigi állócsillagok szinte kivétel nélkül a helyükön maradnak.(bár az a Steelers féle pőre Tampa 2 azért... na mindegy meglátjuk én szeretem a Steelerst, szóval reménykedem)

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Epic stat(mindenki szűrje le, hogy ez pozitivum vagy sem):

Az 53-as rosteren összesen 3 első körös játékos van, míg 20+ olyan, aki udfa-kent jött a ligaba.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jövő évi pickekbol ellottunk már egy 4., egy 5. és egy 6. kört is.

Mondjuk Maxiert kaphatunk akár egy harmadikat is, Smithert nem.tudom,hogy beeshet-e egy hetedik. Plusz Norwoodert egy esetleges 7. (vagy 6.).
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
emberek, évek óta ez megy nálunk... nagyon jó játékosokat kell kivágni, mert olyan jó a csapat minősége... mielőtt belém kötnétek az h pl CB és LB cseréink gyengébbek (vagy az egész OLine-unk gyengébb), mint mondjuk lenne a 3. RB vagy 6. WR, attól még kellenek azok a cserék... ezért fáj, ha pl Kasen Williams-t vagy egy Eric Pinkins-t ki kell rakni, de pl egy Steven Terrel maradhat...
Nézzük meg, h a kivágott emberek előtt kik maradtak rosteren és akkor lehet polemizálni, h jó vagy rossz megoldás...
Nekem nem fura, h Cm és Rawls is még rosteren.
Ami fura, h Tukuafu még ott van, de sztem Fred jön a helyére és lehet, hogy 4 RB-vel megyünk neki a szezonnak. +Coleman.
Am itt a roster:
@http://www.fieldgulls.com/2015/9/5/9266317/nfl-cuts-seahawks-53-man-roster-is-here/in/9024318

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
De én mondom, mert rettenet vékony a védelem hátsó fele...
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
a keret:  www.fieldgulls.com/2015/9/5/9266317/nfl-cuts-seahawks-53-man-roster-is-here
összevissza basszuk a hátsópickeket...
braxa88
Ja... Viszont ebből is látszik, hogy vanbaj!!!
Helmut
nem mondanám, PC-JS páros eddig is tradelt azért
több mint 9 éve
braxa88
Meg kibasszátok az idei pickeket is, lásd Poole.
Bazzani
Mondom vanbaj!
több mint 9 éve
braxa88
Meg kibasszátok az idei pickeket is, lásd Poole.

több mint 9 éve
braxa88
Ja... Viszont ebből is látszik, hogy vanbaj!!!
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Terminated Veteran Contract: CB Will Blackmon TE Anthony McCoy

Waived:LB Tyrell Adams TE RaShaun Allen QB R.J. Archer DE Obum Gwacham T Terry Poole LB Alex Singleton WR Kevin Smith RB Rod Smith DE Julius Warmsley WR Kasen Williams ,DT T.Y. McGill CB Douglas McNeil III S Ronald Martin, Jr. G KeaVon Milton S Ryan Murphy G/C Will Pericak LB Eric Pinkins

Waived Turbin as injured, and Seisay, and placed J. Williams on non-football injury list.

Szerk: Így 53, plusz jön Jackson és McCray, nekik kell hely. Coleman és Tukuafu is bennmaradt, valamint CM és Rawls is, esélyes, hogy ebből a négyesből csinálnak helyet nekik.

Szerkesztette: Nadal17
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
több mint 9 éve
Seisay-ról mi a véleményetek?
A statjai alapján nem volt rossz csere a részetekről.
(Nálunk meg nincs normális szélső corner csere...)
Bazzani
Nem mernék megesküdni, de úgy emlékszem, hogy komolyabb vállsérülést szedett össze.
undisputedly
 twitter.com/caplannfl/status/640275443342548992

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
''Seattle traded a 5th-round pick to KC for safety Kelcie McCray''
több mint 9 éve
Chris Matthews and B.J. Daniels remain on #Seahawks roster after initial cut to 53 players. Neither expected to be among Saturday cuts.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Big Red-et kivágta a Bills. Most már jöhet olcsóért!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Sokoli's agent reports Seattle rookie OL has made the team.Interesting. Not one everyone had making it.
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Kasen Williams expected to be among the #Seahawks waived today. He did have a strong training camp.
Nadal17
Kár érte, bár a practice squad nem a világ vége, a későbbiekben még megtalálhatja a számításait.
több mint 9 éve
Kasen Williams expected to be among the #Seahawks waived today. He did have a strong training camp.
több mint 9 éve
Seahawks LB Eric Pinkins has been released
 twitter.com/bcondotta/status/640244853335453696

Azt hittem ő marad... egész jó volt pedig - ez azt jelenteti, hogy helyette Morgan marad és a sérülése nem komoly.
Aguirre
Kár érte. Lassan deadline, ahhoz képest nem sok hír szivárgott ki.