Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt a Giants tippet megmosolygom Papa.Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?Nekem van. 😊
Helmut
Patriots, Steelers, Colts, Chargers, Broncos, Bills.
Eagles, Packers, Falcons, Seahawks, Giants, Cowboys.
Medvepapa
több mint 9 éve
Nyilván mindenki másképp látja. Azért van QB-ja a Bills-nek is. Na most hogy Taylor tud-e lendíteni a kereken, azt nem tudom, részemről ez egy megelőlegezett bizalom. Nem kell neki hátán vinnie a csapatot, de amire szüksége van a Bills-nek irányítóposzton azt talán le tudja hozni. És ha így lesz, akkor az a támadóegység felnőhet a PO esélyekhez.QB nélkül nehéz lesz... A Dolphinsban, Ravensben és Bengalsban is több potenciált látok, mint a Billsben.Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?Nekem van. 😊
Helmut
Medvepapa
iktriad
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Billst én sem látom a legjobbak közt... 😕
több mint 9 éve
QB nélkül nehéz lesz... A Dolphinsban, Ravensben és Bengalsban is több potenciált látok, mint a Billsben.Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?Nekem van. 😊
Helmut
Medvepapa
több mint 9 éve
Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?Nekem van. 😊
Helmut
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
@Helm az a helyzet, h kishazánkban ez mindig is így volt... hiába tudjuk, h egy csapat sem tudja megtenni, h minden egysége erős legyen, muszáj valahonnan elvenni, h máshol erős legyen, úgy is nagyon pesszimista hangulatban telnek a PS-ek... a mi braxánk legkedvesebb időszaka 😀 am tényleg, braxa, meglepően pozitív hangot ütöttél meg a kezdetben, remélem nem marad ez így 😀NFC-t kb lehetetlen megjósolni, de az AFC a szokásosok körül fog zajlani.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Epic stat(mindenki szűrje le, hogy ez pozitivum vagy sem):Nekem Graham is 1.körös 😊
Az 53-as rosteren összesen 3 első körös játékos van, míg 20+ olyan, aki udfa-kent jött a ligaba.
undisputedly
Más: nagyon furcsa számomra ez az offseason-én nem szoktam követni, az utóbbi években, de most figyelgettem-, de nem emlékszem ennyire depressziós offseasonra.
Számos blogot fórumot átolvasva nagyon kevés olyan csapatot látok, amelynek a szúrkolói egyértelműen bizakodóak, és ezek is inkább a feltörekvő, évek óta "jó helyen" draftoló csapatok drukkerei. Az erős középcsapatok közül a Chiefs drukkereknél van tele a pohár. Az utóbbi évek állócsillagainak drukkerei nehezen tudnak zőld-ágra vergődni egy-egy, esetleg több csapategységgel.
Mi sem vagyunk konfortosak sem az O-linevel (de persze, mi Walter Jones visszavonulása óta nem vagyunk konfortosak az egységgel), sem az elkapósórral (bár mindannyian hozzátesszük, hogy Graham, Lockett nagy előrelépés lehet), se a Secondaryvel.
Szerintem mindannyiunkat -hát a megrázott talán túlzás-, de nyugtalanít a mi lesz Kancellárral kérdés.
Lehet, hogy ez mindig ilyen, nekem nem tűnt fel eddig. Abban szinte biztos vagyok, hogy a sok sok negatívum ellenére az eddigi állócsillagok szinte kivétel nélkül a helyükön maradnak.(bár az a Steelers féle pőre Tampa 2 azért... na mindegy meglátjuk én szeretem a Steelerst, szóval reménykedem)
Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?
több mint 9 éve
Epic stat(mindenki szűrje le, hogy ez pozitivum vagy sem):Az 53-as rosteren összesen 3 első körös játékos van, míg 20+ olyan, aki udfa-kent jött a ligaba.
több mint 9 éve
Jövő évi pickekbol ellottunk már egy 4., egy 5. és egy 6. kört is. Mondjuk Maxiert kaphatunk akár egy harmadikat is, Smithert nem.tudom,hogy beeshet-e egy hetedik. Plusz Norwoodert egy esetleges 7. (vagy 6.).
több mint 9 éve
emberek, évek óta ez megy nálunk... nagyon jó játékosokat kell kivágni, mert olyan jó a csapat minősége... mielőtt belém kötnétek az h pl CB és LB cseréink gyengébbek (vagy az egész OLine-unk gyengébb), mint mondjuk lenne a 3. RB vagy 6. WR, attól még kellenek azok a cserék... ezért fáj, ha pl Kasen Williams-t vagy egy Eric Pinkins-t ki kell rakni, de pl egy Steven Terrel maradhat... Nézzük meg, h a kivágott emberek előtt kik maradtak rosteren és akkor lehet polemizálni, h jó vagy rossz megoldás...
Nekem nem fura, h Cm és Rawls is még rosteren.
Ami fura, h Tukuafu még ott van, de sztem Fred jön a helyére és lehet, hogy 4 RB-vel megyünk neki a szezonnak. +Coleman.
Am itt a roster:
@http://www.fieldgulls.com/2015/9/5/9266317/nfl-cuts-seahawks-53-man-roster-is-here/in/9024318
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
De én mondom, mert rettenet vékony a védelem hátsó fele...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
a keret: www.fieldgulls.com/2015/9/5/9266317/nfl-cuts-seahawks-53-man-roster-is-herenem mondanám, PC-JS páros eddig is tradelt azértösszevissza basszuk a hátsópickeket...Ja... Viszont ebből is látszik, hogy vanbaj!!!
braxa88
Helmut
több mint 9 éve
Mondom vanbaj!összevissza basszuk a hátsópickeket...Meg kibasszátok az idei pickeket is, lásd Poole.
braxa88
Bazzani
több mint 9 éve
összevissza basszuk a hátsópickeket...Meg kibasszátok az idei pickeket is, lásd Poole.
braxa88
több mint 9 éve
összevissza basszuk a hátsópickeket...Ja... Viszont ebből is látszik, hogy vanbaj!!!
braxa88
több mint 9 éve
Nadal17
586
Terminated Veteran Contract: CB Will Blackmon TE Anthony McCoyWaived:LB Tyrell Adams TE RaShaun Allen QB R.J. Archer DE Obum Gwacham T Terry Poole LB Alex Singleton WR Kevin Smith RB Rod Smith DE Julius Warmsley WR Kasen Williams ,DT T.Y. McGill CB Douglas McNeil III S Ronald Martin, Jr. G KeaVon Milton S Ryan Murphy G/C Will Pericak LB Eric Pinkins
Waived Turbin as injured, and Seisay, and placed J. Williams on non-football injury list.
Szerk: Így 53, plusz jön Jackson és McCray, nekik kell hely. Coleman és Tukuafu is bennmaradt, valamint CM és Rawls is, esélyes, hogy ebből a négyesből csinálnak helyet nekik.
Szerkesztette: Nadal17
több mint 9 éve
braxa88
12 534
összevissza basszuk a hátsópickeket...
több mint 9 éve
twitter.com/caplannfl/status/640275443342548992Seisay-ról mi a véleményetek?Nem mernék megesküdni, de úgy emlékszem, hogy komolyabb vállsérülést szedett össze.
A statjai alapján nem volt rossz csere a részetekről.
(Nálunk meg nincs normális szélső corner csere...)
Bazzani
undisputedly
több mint 9 éve
''Seattle traded a 5th-round pick to KC for safety Kelcie McCray''
több mint 9 éve
Nadal17
586
Chris Matthews and B.J. Daniels remain on #Seahawks roster after initial cut to 53 players. Neither expected to be among Saturday cuts.
több mint 9 éve
Big Red-et kivágta a Bills. Most már jöhet olcsóért!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Sokoli's agent reports Seattle rookie OL has made the team.Interesting. Not one everyone had making it.
több mint 9 éve
Aguirre
341
Kasen Williams expected to be among the #Seahawks waived today. He did have a strong training camp.Kár érte, bár a practice squad nem a világ vége, a későbbiekben még megtalálhatja a számításait.
Nadal17
több mint 9 éve
Nadal17
586
Kasen Williams expected to be among the #Seahawks waived today. He did have a strong training camp.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Seahawks LB Eric Pinkins has been releasedKár érte. Lassan deadline, ahhoz képest nem sok hír szivárgott ki.
twitter.com/bcondotta/status/640244853335453696
Azt hittem ő marad... egész jó volt pedig - ez azt jelenteti, hogy helyette Morgan marad és a sérülése nem komoly.
Aguirre