Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Talan annyi szerencsetek lehet, hogy a Rams brutal DL-je az elozo szezon elejen is almosan kezdett, kellett par het, amik magukra talaltak. Nem olyan biztos az, hogy szetverik Wilsont.Szerintetek Wilson mennyit fog futni a STL ellen ? És ebből mennyi lesz menekülés ? 😀 mert szerintem vagy 50-60 yard biztos 😊 meg vagy 2-3 sack is becsúszik 😕 kurva erős az a STL DL 😕Donald minden playben megfogja verni Nowak/Sweezy kettőst. ja és még ottvan Quinn, Long, Brockers, Fairley...
szabolcs13
mennyit fog menekülni? sokat.
braxa88
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Mivel ilyen gyengus a falunk, én azért fogok izgulni hogy Wilson nehogy beszedjen valami sérülést, tudom hogy nem egy sérülékeny típus de akkor is. De ezt a STL is tudja hogy milyen a fal és tuti vérszemet kapnak.
több mint 9 éve
A mi falunk gyengének tűnik, és ha szezon közben össze is áll, most a nyitó fordulóban szinte biztosan harmatos lesz. A Kosok front7-je a liga egyik legjobbja, náluk az előny.Amit viszont nem szabad elfelejteni az az, hogy az ő támadó faluk sem erős, és a mi védőinknek kb ugyanakkora előnye van velük szemben, mint a Kosok védőinek Sweezyékkel szemben, csak míg nálunk egy valóban mobilis QB van, addig a túloldalon Foles.
Nyilván csak okoskodás, de tekintve, hogy idegenben játszunk, és mindig lowscore meccseket tolunk odaát, én lassan kezdeném a játékot, és többnyire csak futtatnám a labdát. Így elkerüljük a sackek miatti kedvezőtlen pozícióvesztést, és Russellt sem ütik agyon egyből, továbbá ami a lényeg, hogy fáradnak a védők. Futásblokkban mérhetően jobbnak tűnik a falunk, mint passblockban, így darálnám a kísérleteket Lynchnek, aztán 3rd downoknál meg jöhet a passz. Nem sietünk sehová.
Szenvedős meccs lesz, mert mindig az. Lockett visszahordásai aranyat érhetnek, illetve ha egyszer elvergődünk a redzoneba, akkor fel kell tenni a 7 pontot kíméletlenül. Türelmesnek kell lenni a 3 and outokkal, mert feltehetőleg lesz pár. Kosoknál nem játszik az újonc csodafutójuk, ez a mi malmunkra hajthatja a vizet.
Annyit "kérek", hogy ne szopjuk megint a trükkös special team playeket, mert akkor biztosan nem maradok meg a kanapén 😀
(de most tényleg, ha megint szívunk akár csak egy ST trükköt is, mondjon le mindenki, a polgármestertől a szertárosig)
Btw, remélem rámcáfolnak a srácok és már az első félidőben jön egy Graham és egy Lockett TD 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Az biztos de remélem azért az OL kicsit összeszedi magát mert a fútások kellenek. Meg Wilsont is kene védeni kicsit 😊 kiváncsi vagyok már nagyon várom a meccset 😊Szerintetek Wilson mennyit fog futni a STL ellen ? És ebből mennyi lesz menekülés ? 😀 mert szerintem vagy 50-60 yard biztos 😊 meg vagy 2-3 sack is becsúszik 😕 kurva erős az a STL DL 😕Donald minden playben megfogja verni Nowak/Sweezy kettőst. ja és még ottvan Quinn, Long, Brockers, Fairley...
szabolcs13
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Szerintetek Wilson mennyit fog futni a STL ellen ? És ebből mennyi lesz menekülés ? 😀 mert szerintem vagy 50-60 yard biztos 😊 meg vagy 2-3 sack is becsúszik 😕 kurva erős az a STL DL 😕Donald minden playben megfogja verni Nowak/Sweezy kettőst. ja és még ottvan Quinn, Long, Brockers, Fairley...
szabolcs13
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Szerintetek Wilson mennyit fog futni a STL ellen ? És ebből mennyi lesz menekülés ? 😀 mert szerintem vagy 50-60 yard biztos 😊 meg vagy 2-3 sack is becsúszik 😕 kurva erős az a STL DL 😕
több mint 9 éve
...kezdődjön már....!
több mint 9 éve
Nadal17
586
Korábban Bennett mondta azt az ügy kapcsán, hogy ő is elégedetlen, de profi, tudja mi a dolga és csak keményebben fog dolgozni azért, hogy a pályán bebizonyítsa, hogy többet ér. Mindezt úgy, hogy Kamnek azért több kötődése van a társakhoz, itt draftolták, ő a védelem vezére, akire minden fiatal játékos felnéz, Bennett pedig 2 éve érkezett ide. Érdekes nyilatkozat volt a részéről, hozzá tette, hogy "olyan mint egy kicsit megromlott házasság, hogy néha lelépnél, de ott vannak a gyerekeid akiket szeretsz és ezek a gyerekek a csapattársaim".Csak érdekességként, hogy több módon is hozzá lehet állni ehhez.
több mint 9 éve
ezért nem kell elhinni mindent amit mondanak, mert akkor koppanás lesz és csak még több olaj a tűzre. nem áll most már jól a szénája, el kell engedni és kész. ET-hez hasonlítani azért bajos, mert ő már megkapta a zsíros hosszabbítást és így könnyebb beszélni.engem egyre ink emlékeztet Carson Palmer Bengalsös hisztéjére.
szerintem hagyjátok hadd holdoutoljon és kész, majd az idő eldönti mi lesz, addig next man up ha már felcsaptam a közhelyszótárt.
petey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Már Kancellár is megkapta a zsíros hosszabbítást. És ők + Sherm a csapat gerince, a LoB alapítói, csak amíg egyik nem csak üres szavakként értékei a mondottakat, addig a másiknál az anyagiak felülírnak mindent. E.T. is bukhat kemény énzeket azzal, ha játszik és megsérül (teljesítményösztönzőket akkor már nehézkesen hívja le, plusz egy rásérülés a karrierjét egészben is veszélyeztetheti akár).undisputedlypetey
Nézd, én hagyom 😊 Nem mintha lenne bármi ráhatásom, és morális kérdésekben amúgy is teljesen felesleges megnyilatkozni.
Amúgy meg az SS pozíció pont az, ahol luxus mega-dealt kiosztani, ha kevés a hely a sapka alatt, szóval nem bánom, hogy kísérletezhetünk, talán megragad valaki rookie fizetéssel.
Ezért nem értettem amúgy a KJ szerződést sem. Én a Will -Sam pozíciókon is bőven spórolnék, persze inkább sapka management/GM szemmel nézem, mint edzőivel. (félreértés ne essen, nagyon jó játékosnak tartom KJ-t 😊 ).
Aminek nagyon örülök, hogy szerintem a legjobb pozíciókba hoztunk nagyon nagy potenciállal rendelkező játékosokat.
Qb, Wr, CB, DE/OLB, LT --> Ezek a pozíciók azok, ahová nagyon ki kell nyitni a buxát, ha impact játékosokat akarsz, és nekünk most úgy tűnik jött egy igen használható WR és egy állatnak (pozitív értelemben) tűnő DE. Yeah!
több mint 9 éve
A probléma azzal van, hogy ő volt a "keresztapa" az öltözőben (Baldwin szavai), aki folyamatosan hangoztatta, hogy a Lob nem.legion of boom, hanem a testvereid szeretete, meg csapategyseg stbstb, majd amikor a csapat a secondaryt tekintve szorult helyzetben van, és se drafton, se fa piacon már nem tudunk tenni semmit, bejelenteni, hogy hoppá, több pénz, vagy semmi. Helm linkelte talán, hogy ET tweetelte ma, hogy red shirtos volt egész tc alatt, egy db tacklet nem csinált a műtétje miatt, de ott lesz hétvégén,mert a tarsaiert megteszi. Így is lehet. Érződik a csapattarsak nyilatkozataibol is, hogy már nekik is a tokuk ki van az egésszel.ezért nem kell elhinni mindent amit mondanak, mert akkor koppanás lesz és csak még több olaj a tűzre. nem áll most már jól a szénája, el kell engedni és kész. ET-hez hasonlítani azért bajos, mert ő már megkapta a zsíros hosszabbítást és így könnyebb beszélni.
Ez nem csak egy egyszerű elégedetlenség volt, mint Bennettnel, hanem színtiszta fenyegetés. Igen, ez az egész biznisz, de biznisz volt akkor is,amikor alairta a szerződését.
A szurkolok többsége támogatta öt egészen e hétig, de amikor már picket kell kiadnunk, hogy gondoskodjunk a cserejerol, akkor már sokan belattak, hogy a csapat érdekeit kurvara sérti ez az ügy. És ahogy a topic címe is mutatja, ez nem a Chancellor Seahawks, a csapat az első mindebki szívében, nem ő.
undisputedly
szerintem hagyjátok hadd holdoutoljon és kész, majd az idő eldönti mi lesz, addig next man up ha már felcsaptam a közhelyszótárt.
több mint 9 éve
Jó, de a többiek velünk játszanak, ezért jön ki magasabb érték 😊 😊 😊Igaz, korrigálom magam, miénk a 4. legnehezebb:Az első 3-4 hétben ne is számíts jó falmunkara. Idő kell nekik, ahogy a csapat többi tagja is valószínűleg rozsdasan kezd majd.Seattle Steelers? 😊
Viszont ugye az egész ligát tekintve nekünk a legerosebb a sorsolasunk, szóval a lényeg nem a szép játék lesz, hanem a W. A kosokat mindenképpen ütni kellene, mert most úgy tűnik, hogy a div címert folytatott harc megint szoros lesz, és kell a divizion belüli jó merleg, a Packerst pedig azért, mert ha minden jól megy a szezonban, akár pihenohet vagy WC hely is múlhat az egymás ellenin. És mindketto idegenben lesz.
undisputedly
Wyatt
Hardest
1. Pittsburgh Steelers (0.579 opponent win percentage)
2. Cincinnati Bengals (0.563)
3. San Francisco 49ers (0.561)
4. Seattle Seahawks (0.559)
5. Arizona Cardinals (0.557)
undisputedly
(just 4 joke)
több mint 9 éve
Igaz, korrigálom magam, miénk a 4. legnehezebb:Az első 3-4 hétben ne is számíts jó falmunkara. Idő kell nekik, ahogy a csapat többi tagja is valószínűleg rozsdasan kezd majd.Seattle Steelers? 😊
Viszont ugye az egész ligát tekintve nekünk a legerosebb a sorsolasunk, szóval a lényeg nem a szép játék lesz, hanem a W. A kosokat mindenképpen ütni kellene, mert most úgy tűnik, hogy a div címert folytatott harc megint szoros lesz, és kell a divizion belüli jó merleg, a Packerst pedig azért, mert ha minden jól megy a szezonban, akár pihenohet vagy WC hely is múlhat az egymás ellenin. És mindketto idegenben lesz.
undisputedly
Wyatt
Hardest
1. Pittsburgh Steelers (0.579 opponent win percentage)
2. Cincinnati Bengals (0.563)
3. San Francisco 49ers (0.561)
4. Seattle Seahawks (0.559)
5. Arizona Cardinals (0.557)
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Az első 3-4 hétben ne is számíts jó falmunkara. Idő kell nekik, ahogy a csapat többi tagja is valószínűleg rozsdasan kezd majd.Seattle Steelers? 😊
undisputedly
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Az első 3-4 hétben ne is számíts jó falmunkara. Idő kell nekik, ahogy a csapat többi tagja is valószínűleg rozsdasan kezd majd.Igen a Rams elleni győzelem nagyon kell. Főleg mivel első meccs. A sorsolás az nagyon kemény rég volt ilyen nehéz sorsolása szerintem bármelyik csapatnak. A csoportunk idén is kemény lesz de szerintem a 49ers nem lesz versenybe inkább a Rams es az Arizona nagyobb ellenfél lesz idén.
undisputedly
több mint 9 éve
Az első 3-4 hétben ne is számíts jó falmunkara. Idő kell nekik, ahogy a csapat többi tagja is valószínűleg rozsdasan kezd majd.Viszont ugye az egész ligát tekintve nekünk a legerosebb a sorsolasunk, szóval a lényeg nem a szép játék lesz, hanem a W. A kosokat mindenképpen ütni kellene, mert most úgy tűnik, hogy a div címert folytatott harc megint szoros lesz, és kell a divizion belüli jó merleg, a Packerst pedig azért, mert ha minden jól megy a szezonban, akár pihenohet vagy WC hely is múlhat az egymás ellenin. És mindketto idegenben lesz.
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Nálunk sose lehet tudni. Megy rendesen a cserélgetés,keveredés az OL-ek között. De őszintén nem hangzik olyan bíztatóan ez a kezdő OL sorez ugy már nem tipp hanem a mármár hivatalos kezdő OLKicsit eltérve chancellor ügytől van tippetek a kezdő OL-re ? Mert ott igazán gázos a szituOkung-Britt-Nowak-Sweezey-Gilliam
szabolcs13
A kosok frontja ligaelit, megszenvedunk majd velük.
undisputedly
braxa88
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Èn még mindig sajnálom Ungert 😕 nagyon hiányozni fog a középső futásoknál. Ebből a falból csak Okung nevezhető jónak. Remélem vele jövőre hosszabítunk .. lesz rá pénzKicsit eltérve chancellor ügytől van tippetek a kezdő OL-re ? Mert ott igazán gázos a szituOkung-Britt-Nowak-Sweezey-Gilliam
szabolcs13
undisputedly
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ez ugy már nem tipp hanem a mármár hivatalos kezdő OLKicsit eltérve chancellor ügytől van tippetek a kezdő OL-re ? Mert ott igazán gázos a szituOkung-Britt-Nowak-Sweezey-Gilliam
szabolcs13
undisputedly
több mint 9 éve
Kicsit eltérve chancellor ügytől van tippetek a kezdő OL-re ? Mert ott igazán gázos a szituOkung-Britt-Nowak-Sweezey-Gilliam
szabolcs13
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Kicsit eltérve chancellor ügytől van tippetek a kezdő OL-re ? Mert ott igazán gázos a szitu
több mint 9 éve
A probléma azzal van, hogy ő volt a "keresztapa" az öltözőben (Baldwin szavai), aki folyamatosan hangoztatta, hogy a Lob nem.legion of boom, hanem a testvereid szeretete, meg csapategyseg stbstb, majd amikor a csapat a secondaryt tekintve szorult helyzetben van, és se drafton, se fa piacon már nem tudunk tenni semmit, bejelenteni, hogy hoppá, több pénz, vagy semmi. Helm linkelte talán, hogy ET tweetelte ma, hogy red shirtos volt egész tc alatt, egy db tacklet nem csinált a műtétje miatt, de ott lesz hétvégén,mert a tarsaiert megteszi. Így is lehet. Érződik a csapattarsak nyilatkozataibol is, hogy már nekik is a tokuk ki van az egésszel.Ez nem csak egy egyszerű elégedetlenség volt, mint Bennettnel, hanem színtiszta fenyegetés. Igen, ez az egész biznisz, de biznisz volt akkor is,amikor alairta a szerződését.
A szurkolok többsége támogatta öt egészen e hétig, de amikor már picket kell kiadnunk, hogy gondoskodjunk a cserejerol, akkor már sokan belattak, hogy a csapat érdekeit kurvara sérti ez az ügy. És ahogy a topic címe is mutatja, ez nem a Chancellor Seahawks, a csapat az első mindebki szívében, nem ő.
több mint 9 éve
azért eléggé szomorú ahogy itt páran a saját csapatuk egyik meghatározó játékosát gyalázzák, aki nemrég még egy félisten volt. azt hiszem hogy itt senki sincs a saját csapatuk alkalmazásában, vagy a bérlistáján. az hogy valaki mit tett a klubnál, klubért elég irreleváns, mivel itt csak két dolog számít, a pénz és a játék szeretete, de leginkább az előbbi.
a játékosok nem a haverjaink, nem a BFF, és nem "áruló" azért mert a személyes prioritásai megváltoztak menet közben. sőt, néha még a tulaj és a FO sem szereti az összes játékost vakon, mint a szurkerek. néha hajlamos belemagyarázni az ember olyan földöntúli dolgokat, hogy béke szeretet harmónia, aztán megy a besértődés ha egy adott játékos azt mondja, hé ez csak biznisz. mert tényleg csak ennyi.
és nem hiszem el hogy Kamnak álmatlan éjszakát okozna, ha teszem fel a Brownshoz trédelik, mert ott kifizetik a fizuját és nektek dobnak egy 2. kört a drafton.
Helmutnak igaza van, nem kéne ezt srácok.
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
Engem az is érdekelne, hogy a két cimbije (Sherm és ET) mennyire van benne a dologban. Hallgatólagos egyetértés, vagy szándékosan nem szólnak bele. Azt viszont nem hiszem el, hogy nincs hatásuk a fickóra. Ha valakik, akkor ők vissza tudnák téríteni a helyes útra, mert szerintem kezd neki is ciki lenni a helyzet. Meg aztán benne is lehet már némi feszültség a focihiány miatt. Hátha időben visszatér és szétrobban az erőtől. akkor pedig valakiknek fájni fog a pályán.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Ne haragudjatok mutogatni rá, azért, mert kicsit hosszabbra nyúlt a vakációja unfair.😀
Gyagyon nem fair.... 😕
A csapatunkról va szó.... de azt gondolom, hogy egy nálam hitelesebb ember mondja el, mit érez
www.youtube.com/watch?v=WwEihRd7fKA
Helmut
epic video, régen láttam; TO mindig is egy kedves úriember volt bestteammateevör díjas (kétszer is)
szerintem Kancellár még nem tart itt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!