Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
(Teljesen OFF: Mi bajotok Edelman-nel? Lane kéztörése miatt süllyedt bunkó, vagy csinált valami mást is? Nem akarom megvédeni - utáljátok nyugodtan, csak az okát szeretném tudni, mivel szerintem kifejezetten kedvelhető arc.)
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

Én Irvint sajnálom, hogy elmegy, szerintem hasznos volt a játéka nagyon, de izgatottan várom a következő "Irvineket" 😊
undisputedly
Mai locker room kipakolásnál azt mondta, hogy akár a piacon elérhetőnél kevesebb pénzért, de szívesen maradna, és erre a csapatvezetésben van nyitottság.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Gilliam LT, Bailey RT? ... igazából mindegy, valaki elvihetné Cable-t OC-nak.
Medvepapa
Na ez még külön harc lesz csapaton belül hogy Cable-nek új embereket kell benyomni Ol-ba.. Persze ha szerzünk OL-be embereket,. Bár miért ne szereznénk😀
Oszi
Glowinski biztos kezdő lesz szerintem Sweezy helyén., marad a LT és a C poszt (Lewis is lejáró) amire jöhet rögtön kezdő rookie.

mondjuk belegondolva Sweezy nem biztos h lelép, kinek kéne, ki akarná megfizetni? 😀

ja és Brittet is ki lehetne már baszni. uristen mit művelt tegnap a Kuechly pick6nél...
braxa88
Ne is mond, kábel kedvence a Britt&Sweezy páros. Teljesen alkalmatlanok egy ilyen kaliberü QB elé. Csoda hogy Wilson nem sérült le idény alatt.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
(Teljesen OFF: Mi bajotok Edelman-nel? Lane kéztörése miatt süllyedt bunkó, vagy csinált valami mást is? Nem akarom megvédeni - utáljátok nyugodtan, csak az okát szeretném tudni, mivel szerintem kifejezetten kedvelhető arc.)
tomi-tomi
Mondjuk engem hidegen hagy,.. de tömören ennyi😊
 www.youtube.com/watch?v=PsFRzD2lE9A
Oszi
OK, köszönöm a választ!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Medvepapa
Na ez még külön harc lesz csapaton belül hogy Cable-nek új embereket kell benyomni Ol-ba.. Persze ha szerzünk OL-be embereket,. Bár miért ne szereznénk😀
Oszi
Glowinski biztos kezdő lesz szerintem Sweezy helyén., marad a LT és a C poszt (Lewis is lejáró) amire jöhet rögtön kezdő rookie.

mondjuk belegondolva Sweezy nem biztos h lelép, kinek kéne, ki akarná megfizetni? 😀

ja és Brittet is ki lehetne már baszni. uristen mit művelt tegnap a Kuechly pick6nél...

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

Én Irvint sajnálom, hogy elmegy, szerintem hasznos volt a játéka nagyon, de izgatottan várom a következő "Irvineket" 😊
undisputedly
Még mindig Atlantába menne?😊
Oszi
oda megy ahol a legtöbbet adnak neki
falconsos dolog sztem túlértékelt.
braxa88
Atlantában van pénz, és igény is a szolgálataira, plusz ugye ne felejtsük el, hogy ő nem hatalmas fit minden rendszerbe. Gus és Quinn védelme viszont ideális neki. Minkettő ráadásul szűk is a poszton.
undisputedly
sztem simán eljátszana bármilyen 34ben kezdőként. coverben és pass rushban is jó, futás ellen is sokkal jobb mint karrierje elején
több mint 10 éve
Medvepapa
több mint 10 éve
Medvepapa
reális ez is
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 823 — SuperBowl Champions 2013/2014
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

undisputedly
Oszi
braxa88
Atlantában van pénz, és igény is a szolgálataira, plusz ugye ne felejtsük el, hogy ő nem hatalmas fit minden rendszerbe. Gus és Quinn védelme viszont ideális neki. Minkettő ráadásul szűk is a poszton.
több mint 10 éve
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

undisputedly
Oszi
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

undisputedly
több mint 10 éve
tomi-tomi
Mondjuk engem hidegen hagy,.. de tömören ennyi😊
 www.youtube.com/watch?v=PsFRzD2lE9A
több mint 10 éve
tomi-tomi
Átküldtem PM-ben.

több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Nekem csak most esett le, hogy újabb sport tv-s meccset buktunk. Romlik a statisztika... 😕

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
" We're far from done. Guys are just entering the prime of their careers. We can be special for a long time. "

- Richard Sherman
több mint 10 éve
tomi-tomi
egy igazi féreg 😀

de ne legyen erről sok posztos vita, stb.
több mint 10 éve

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
SBL Green Bay Packers 2 684
Eddig se bírtan Newtont, de ez a zászló balhé nálam egy sorba süllyesztette Edelman-nel. Lehet utálni más csapatokat, de a tisztelet még a legyőzötteknek is jár, nem csak a győzteseknek. Pedig amúgy remek csapat lenne a Panthers, csak CN megemészthetetlen számomra. Elnézést a Panthers fanoktól, de ez van. Jobbak voltak, nyertek és ennyi a történet. A többinek semmi köze a sporthoz.
garrett27
Nem lehetett behozni a zászlót a stadionba. Ergo ha nem hozza be a szabályokkal ellentétben, akkor nincs ez. Ez is a tisztelet része.
gabokocka
Ne már! Akkor az ellenfél mezében bemenni sem szabad? Ja és persze soha semmilyen zászlóval, transzparenssel nem lehet találkozni a stadionokban (D+kerítés és társai)! Na és persze Newtonnak hirtelen eszébe jutott ez a szabály! B...meg a győztesnek tényleg mindent lehet és mindent meg is lehet magyarázni? Ne tegyünk már úgy mintha nem tudnánk miről szólt a történet! Ez a magyarázat a Parlamentbe való a sok süket duma mellé! Na részemről ennyi. Sodródok a Cards felé! Csakazértis!!!!
garrett27
Ugyanez a sztori lejátszódott a Packers elleni meccsen. Idegenbeli meccsre transzparenst nem lehet bevinni, nyilván olyan mezben mész be amibe akarsz. De ha neked ez volt a legfontosabb jelenet a tegnapi meccsről akkor egészségedre. És még egyszer, nem az volt, hogy Newton odaszaladt és elvette, hanem amikor ment körbe, a csávó a pofájába nyomta.
gabokocka
Amikor a Packers transzparenst szakította le, akkor az volt a mondás, hogy be lehetett vinni csak nem lett volna szabad kifüggeszteni, hanem kézben kellett volna tartani. Na most ez itt kézben volt.
több mint 10 éve
rotoworld már írják h Okung és Irvin várhatóan lelép. tudtuk

Okung: Bailey v egy rookie pótolhatja
Irvin: ez már érdekesebb. Pierre-Louis lehet aki arra kb 30%os snap arányra jó lehet(ugye Irvin nagy snapszámja a DE felállások miatt volt).

kiváncsi vagyok, h mennyi lehetőség/szándék lesz FAn hozni uj kezdő(ke)t ill mennyire akarjuk/tudjuk megtartani a lejáró szerződésű arcainkat.
több mint 10 éve
rgeorge Seattle Seahawks 7 — I'M IN
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/seattle-seahawks/
Okung- biztos nem marad
Mebane- meg kéne valahogy tartani
Rubin- sztem a legfontosabb az ő megtartása, hisz olcsóbb mint Mebane éss hasnonlóan jó
Irvin- biztos nem marad
Kearse- hmm. tegnap nagyon jó, volt láttuk már h nem kezdő szint. Richardson, Baldwin és Lockett megoldhatja a kezdő triót (+Graham) és Kevin Smithben és látom azt ami Kearseben volt, idővel szépen fejlődve egyre több lehetőséget kapva előretörhet. Szal Kearsere én nem költenék. persze egy 3év/6milliós szerződés oké
Sweezy- kösz.csá
T.Jackson- marasztalnám, de lassan kéne már egy fiatal carrierbackup QB Wilson mögé
Ryan- fontos megtartani
Lane, Shead- Lane drága lesz, de megtartanám (ettől függetlenül 1-3.körben kell CB), Sheadet csak akkor ha Lane lelép
Morgan- mehet
Tukuafu- szeretjük de mehet
Dobbs- 5-6.körös rookieval pótolható, mehet. bár ha megy Mebane és Rubin akkor meg kell tartani
F.jackson- visszavonul kb

RFAk akiket meg kéne tartani: Bailey (kezdő LT lesz?), Lewis (szar OLünk egyik jobbja), Burley (Lane, Shead leléphet, rutin miatt maradjon), Jesse Williams (vékonyak lehetünk NT poszton, előléphet ha egészséges), Michael (Rawls mögé backup)

+Chancellor szerződése lesz majd necces és Bennett szája is nagy lesz Pro bowl után

Need: kezdő LT, kezdő OG, DT és CB (FAk megtartásától függ)
braxa88
Kearse maradjon, sokat tett a csapatért nagy játékokkal. Nehéz lenne egy új támadóval összehangolódni, Grahammal se ment/megy könnyen. Kellenek Wilsonnak a megszokott társak a varázsláshoz.
Remélem idén is lesz Rawlshoz hasonló fogása a csapatnak.

2015: Every setback has a major comeback.
2016: Grateful for the opportunity. We will be back.
több mint 10 éve
nem semmi ez a város
 pbs.twimg.com/media/CY_FxDIU0AAWTIr.jpg
braxa88
Bandwagon mi.. 😊
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Beast Mode olyan keményen futott, hogy Harper sisakja megrepedt:  www.sbnation.com/lookit/2016/1/18/10785722/marshawn-lynch-broke-a-helmet-roman-harper-instagram-holy-crap

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
nem semmi ez a város
több mint 10 éve
Fuh, hirtelen nem emlékszem semmi olyan nyilatkozatra, vagy tettre, ami bántotta volna a "Hawks-érzületű" lelkemet 😀 És kifejezett sunyiságra sem akárki ellen, aztán lehet, hogy csak nem figyeltem közelről a csapatot 😀 (Azt tudom, hogy egyszer volt valami hitje Welkeren, de ha jól emlékszem az már a a "kapok" rész után volt.)
undisputedly
😊 Az pont fordítva volt. Welker ütötte ki Talib-ot a meccsből. S akkor Welker volt narancsban, Talib kékben. 😀

több mint 10 éve
A Patriotshoz fűződő érzelmeim ciklikusan változnak. Edelman tavalyi bunkósága miatt leginkább annak drukkolok, hogy valaki állítsa a földbe. Ráadásul a csalások miatt én nagyon elfordultam tőlük, de TB az egyik kedvenc játékosom, és szerintem ő a valaha volt legnagyobb irányító. De pl Ninkovich játékát is szeretem, dolgos kis hangya. És ugye a múltban is voltak ott olyan játékosok, pl Bruschi, Harrison, Ty Law, Watson, akiknek még mindig szívesen gondolok vissza egy-egy nagy játékukra 😊
Viszont ahogyan írtam, néha nagyon nehéz nem azt kívnni, hogy kapjanak ki a ....-ba 😀
undisputedly
Az egészről szerintem Belichick tehet. 😀 Nem lenne velük semmi baj - a játékosok zöme kifejezetten szimpatikus, a tulaj is az, a patrióta lövöldözős franchise-izéjük is az -, de Belichick.... Eleve egy nehezen szerethető de könnyen utálható alkat, amihez társul ez az általuk "do your job"-nak eufemizált. határokat folyton bolygató/átlépő stílus. Persze mindenki próbálja átlépni a határokat, de ahogy ők csinálják, az - nincs rá jobb jelzőm - olyan sunyi. Legalább lenne rossz edző, hogy az ember időnként röhöghessen rajta. De nem, ráadásul kurva jó 😀

(Denver kivételével, ott nincs olyan aki ellenszenves lenne egyelőre).undisputedly
Szóval még a tálibot is bírod? 😀
peterk2005
Fuh, hirtelen nem emlékszem semmi olyan nyilatkozatra, vagy tettre, ami bántotta volna a "Hawks-érzületű" lelkemet 😀 És kifejezett sunyiságra sem akárki ellen, aztán lehet, hogy csak nem figyeltem közelről a csapatot 😀 (Azt tudom, hogy egyszer volt valami hitje Welkeren, de ha jól emlékszem az már a a "kapok" rész után volt.)

A zászló témához meg, úgy vagyok vele, hogy győzni kell, és akkor lehet mutogatni, hogy milyen classless magatartás, viszont vesztesként jobb csendben maradni, mert még úgy tűnhet, hogy csak a vesztesek szokásos jajjgatását olvassa az ember 😊

Szerkesztette: undisputedly