Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Papa, átmentél braxába?
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
@MedvepapaA bónusz kérdésre adott válasszal nem vagyok kibekulve 😀
több mint 9 éve
Ha van kedvetek egy kis tippjátékhoz, van pár kérdésem:Nekem van! 😊
undisputedly
1) Mennyi yardot passzol Russ?
A,0-225
B,226+
2) Mennyi dobott TD lesz Russ neve mellett a meccs végén?
A,0-1
B,2+
3) Hány db sacket nyel be Russ?
A,0-3
B,4+
4) Lesz-e futónk aki 75 yardnál többet fut?
A, Igen
B, Nem
5) Hány db elkapott TD-vel zár Graham?
A, 0-1
B, 2+
6) Mennyi yardot szed össze az O# büntetésből?
A,0-55
B,56+
7) Lockettnek hány elkapott yardja lesz?
A,0-50
B,51+
8) Hány db sacket szerez a védelmünk?
A,0-3
B,4+
9) Hány db interceptiont szerzünk?
A, 0-1
B, 2+
10) Mennyi dobott yardot nyelünk be összesen?
A,0-200
B,201+
11) Mennyi futott yardot nyelünk be összesen?
A,0-75
B,76+
12) Clark szerez-e sacket és/vagy forcedfumble-t?
A,Igen
B,Nem
13) C.Williamsen hoz-e az ellenfél legalább egy 20+ yardos elkapást?
A,Igen
B,Nem
14) Lesz-e Lockettnek legalább egy 30+ yardos kickoff vagy punt visszahordása?
A,Igen
B,Nem
15) Hagyunk-e ki FG-t?
A,Igen
B,Nem
15+1) Nyerünk-e?
A, Igen
B, Nem
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
MedvepapaPersze, csak mint érdekességet jegyeztem meg 😊 Nyilván a média már azt is a szemükre veti, ha az ellenfélnek a cipőfűzője kibomlik, de maguknak "keresték" a nagy médiacirkuszt.
Amúgy olvastam egy interjút, Mebane volt a riportalany. Mondott pár érdekes dolgot, pl, hogy Clarkot próbálják tanítgatni a veteránok, mutatnak neki technikákat, hogy megtalálhassa a neki leginkább sikereset. Úgy tűnt ebből, hogy még kicsit keresi a helyét. Kiemelte Brandon, hogy iszonyatosan tehetséges a fal. Én pl már alig várom, hogy pályára lépjenek, habár a sec nagyobb kérdőjel, de kíváncsi vagyok erre a mély falra.
ET amúgy azt is mondta, hogy Baily attól függetlenül, hogy kisebb (30 fonttal kb, ami azért jelentős különbség), mint Kancellár, azért keményen játszik, és filozófiában illik a LoB-ba.
Ezzel együtt szerintem maximum egy átlagos/átlagosan jó teljesítményt várhatunk. Furcsa belegondolni, hogy a 4 erős posztból (RCB,LCB,SS,FS) most csak a LCB az erős.
Ami még érdekes, hogy Mebane kiemelte, hogy a Kosoknál mindig furák a fényviszonyok, és twillight-zone az egész meccs, ráadásul emberek is alig vannak. Ez utóbbi mondjuk biztosan barokkos túlzás, nem emlékszem kiürült nézőtérre az elmúlt egy-két évből, de ez a fényviszonyokkal kapcsolatos megjegyzés az emlékeim között kutatva igazolást nyert.
Ha van kedvetek egy kis tippjátékhoz, van pár kérdésem:
1) Mennyi yardot passzol Russ?
A,0-225
B,226+
2) Mennyi dobott TD lesz Russ neve mellett a meccs végén?
A,0-1
B,2+
3) Hány db sacket nyel be Russ?
A,0-3
B,4+
4) Lesz-e futónk aki 75 yardnál többet fut?
A, Igen
B, Nem
5) Hány db elkapott TD-vel zár Graham?
A, 0-1
B, 2+
6) Mennyi yardot szed össze az O# büntetésből?
A,0-55
B,56+
7) Lockettnek hány elkapott yardja lesz?
A,0-50
B,51+
8) Hány db sacket szerez a védelmünk?
A,0-3
B,4+
9) Hány db interceptiont szerzünk?
A, 0-1
B, 2+
10) Mennyi dobott yardot nyelünk be összesen?
A,0-200
B,201+
11) Mennyi futott yardot nyelünk be összesen?
A,0-75
B,76+
12) Clark szerez-e sacket és/vagy forcedfumble-t?
A,Igen
B,Nem
13) C.Williamsen hoz-e az ellenfél legalább egy 20+ yardos elkapást?
A,Igen
B,Nem
14) Lesz-e Lockettnek legalább egy 30+ yardos kickoff vagy punt visszahordása?
A,Igen
B,Nem
15) Hagyunk-e ki FG-t?
A,Igen
B,Nem
Szerk: A saját tippem --> A, A, B, A, A, B, A, B, B, B, A, A, A, A, A
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Sikerült a Patriots-Steelers meccset elkapni. Reméltem amúgy, hogy jó meccs lesz, de nem lett az. Ami viszont érdekes, hogy amikor kijöttek a csapatok a pályára, hirtelen elég negatív érzéseim lettek a Hazafiakkal kapcsolatban (nyilván a SB győzelmük miatt), de nem tették meg a szívességet, hogy kikapjanak. Halkan megjegyzem azt is, hogy a Steelers kommunikációs rendszerével a meccs alatt bajok voltak, így nem tudott többször az lehívott play eljutni a Qb-hoz és a D-ben lévő mikrofonos emberkéhez. Furcsa...Olvasd el ezt: espn.go.com/nfl/story/_/id/13618368/seattle-seahawks-richard-sherman-backs-tom-brady-new-england-patriots-cheating
undisputedly
"And if they man up and they beat you straight up, they beat you straight up.."
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Sikerült a Patriots-Steelers meccset elkapni. Reméltem amúgy, hogy jó meccs lesz, de nem lett az. Ami viszont érdekes, hogy amikor kijöttek a csapatok a pályára, hirtelen elég negatív érzéseim lettek a Hazafiakkal kapcsolatban (nyilván a SB győzelmük miatt), de nem tették meg a szívességet, hogy kikapjanak. Halkan megjegyzem azt is, hogy a Steelers kommunikációs rendszerével a meccs alatt bajok voltak, így nem tudott többször az lehívott play eljutni a Qb-hoz és a D-ben lévő mikrofonos emberkéhez. Furcsa...
undisputedly
Ez megint csak nem több, mint médiafogás, hagyjuk már az ügyet. Már tényleg egy olyan - az ügyben nem érintett - szurkolónak is fájóan unalmas mint én, ez a mindenbe belemagyarázom hogy megpróbáltak csalni, közben meg a saját szemében a gerendát sem. 😉 Nagyon vágyok egy revansra februárban!!!
Baily játékára kíváncsi leszek. Értelmesen nyilatkozott, mondta, hogy nem akar Kancellár helyettese lenni, hanem a legjobb Dion Bailey szeretne lenni. Továbbá kiemelte, hogy ő nem egy kalapács típusú játékos, mint Kancellár, de ott lesz mindig ahol szükség van rá, és nem hagyja, hogy élete lehetősége elrohanjon mellette. Szimpatikus nyilatkozat.Teljesen egyetértek.
undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sikerült a Patriots-Steelers meccset elkapni. Reméltem amúgy, hogy jó meccs lesz, de nem lett az. Ami viszont érdekes, hogy amikor kijöttek a csapatok a pályára, hirtelen elég negatív érzéseim lettek a Hazafiakkal kapcsolatban (nyilván a SB győzelmük miatt), de nem tették meg a szívességet, hogy kikapjanak. Halkan megjegyzem azt is, hogy a Steelers kommunikációs rendszerével a meccs alatt bajok voltak, így nem tudott többször az lehívott play eljutni a Qb-hoz és a D-ben lévő mikrofonos emberkéhez. Furcsa...Igazából csak azt akartam írni, hogy ha valaki megkérdez, hogy van-e bennem neheztelés a SB miatt a Pats iránt, azt mondanám , hogy nincs, de amikor meglátom őket, nem sok jót kívánok nekik 😀
Baily játékára kíváncsi leszek. Értelmesen nyilatkozott, mondta, hogy nem akar Kancellár helyettese lenni, hanem a legjobb Dion Bailey szeretne lenni. Továbbá kiemelte, hogy ő nem egy kalapács típusú játékos, mint Kancellár, de ott lesz mindig ahol szükség van rá, és nem hagyja, hogy élete lehetősége elrohanjon mellette. Szimpatikus nyilatkozat.
ET vállvédőt hord, olyat amit a SB-on is fel kellett vennie. Ezzel az a baj, hogy elmondása szerint nem igen tudja a kezét a feje fölé emelni. Ez mondjuk egy FS pozícióban játszó játékosnál nem éppen előny...
Gronk amúgy nagyon rombolt a mai meccsen, remélem hasonlókat láthatunk Grahamtől is. (még mindig nem igen hiszem el, hogy allpro kaliber TE játszik a csapatban. Lol 😀 )
Már csak két nap...
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Nadal17
586
Avril 2018-ig van. Okung, Mebane és Irvin a problémás. Rajuk kívül még FA lest Rubin, Kearse, Sweezy és Lane is a fontosabbak közül, de őket lehet pótolni.Az első három korunk még.meg van, és Maxi miatt kaphatunk egy plusz harmadikat is.Turbint sérülten is elvitte a Browns - akkor jövőre Rawls lesz az elsőszámú, vagy hozunk valakit majd.Lynchben még marad
Aguirre
de nyílván jövőre jelen állás szerint RB, LT, DT nagy neednek tűnik
braxa88
Ergo lesz négy huzasunk az első 100-ban. Draftrol is megoldhato.
Amúgy Avril szerződése is lejar ha minden igaz, ahogyan Irvine is, tehát kell egy Sam is.
Öt pozícióba kell majd hoznunk valakit. Fa piac is ott lesz. Nem lehetetlen feladat, persze nem.is könnyű egy szezon alatt 5 impact playert hozni.
undisputedly
több mint 9 éve
Az első három korunk még.meg van, és Maxi miatt kaphatunk egy plusz harmadikat is.Turbint sérülten is elvitte a Browns - akkor jövőre Rawls lesz az elsőszámú, vagy hozunk valakit majd.Lynchben még marad
Aguirre
braxa88
Ergo lesz négy huzasunk az első 100-ban. Draftrol is megoldhato.
Amúgy Avril szerződése is lejar ha minden igaz, ahogyan Irvine is, tehát kell egy Sam is.
Öt pozícióba kell majd hoznunk valakit. Fa piac is ott lesz. Nem lehetetlen feladat, persze nem.is könnyű egy szezon alatt 5 impact playert hozni.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Turbint sérülten is elvitte a Browns - akkor jövőre Rawls lesz az elsőszámú, vagy hozunk valakit majd.Lynchben még marad
Aguirre
több mint 9 éve
Aguirre
341
Turbint sérülten is elvitte a Browns - akkor jövőre Rawls lesz az elsőszámú, vagy hozunk valakit majd.
több mint 9 éve
így!!! 😊ez BeastMode-...és nincs az a kerítés ami megállít bennünket!
Ha a Seattle Seahawks nem teszi kicsiny fórumunk tagjait az NFL legjobban fizetett szurkolóivá...azonnal holdoutba kezdünk!!!
Helmut
garrett27
több mint 9 éve
ez BeastMode-...és nincs az a kerítés ami megállít bennünket!
Ha a Seattle Seahawks nem teszi kicsiny fórumunk tagjait az NFL legjobban fizetett szurkolóivá...azonnal holdoutba kezdünk!!!
Helmut
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
ez BeastMode- Ha a Seattle Seahawks nem teszi kicsiny fórumunk tagjait az NFL legjobban fizetett szurkolóivá...azonnal holdoutba kezdünk!!!
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Dareus szerződése után holdoutol minden védelem, a nemzeti gárda, és a hadsereg, ja és a pedagógusok demokratikus szakszervezete...
több mint 9 éve
én nem is írogatok már semmit ide...teljesen fölösleges...
99%-ban ugyanaz a véleményem, mint Undinak és ő szerencsére le is írja 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Ha egy millió lenne a siferencia, nem uzenne a médián keresztül.Remélem nem kap semmit.
#alwaysprotecttheteam
több mint 9 éve
Szerintem a csapat nem üzenget, volt egy sajtótájékoztató megkérdezték Carollt, őpróbál BB-s választ adni -talán emlékszel amikor Deion Branch holdoutolt, akkor BB mondta, hogy aki itt van az tud edzeni, és játszani.
több mint 9 éve
Dan Hellie of NFL Network said he heard from Kam Chancellor on Wednesday:az NFL Networkön meg azt mondta a Seahawks hogy egyáltalán nincsenek közel. most a médián keresztül üzengetnek vagy mi.
Hellie reported on NFL Total Access that Chancellor told him he is willing to meet Seattle halfway and that the two sides are less than $1 million apart. He said he's not looking for new money, but wants salary currently allocated for the 2017 season to be moved to 2016. Chancellor used the word 'petty' in describing the negotiations, according to Hellie.
1M-n rugóznak, bár nem tűnik túl lelkesnek.
Nadal17
több mint 9 éve
Dan Hellie of NFL Network said he heard from Kam Chancellor on Wednesday:Szerintem az összeg itt mindegy is, ez szerintem az elvekről szól.
Hellie reported on NFL Total Access that Chancellor told him he is willing to meet Seattle halfway and that the two sides are less than $1 million apart. He said he's not looking for new money, but wants salary currently allocated for the 2017 season to be moved to 2016. Chancellor used the word 'petty' in describing the negotiations, according to Hellie.
Nadal17
több mint 9 éve
Nadal17
586
Dan Hellie of NFL Network said he heard from Kam Chancellor on Wednesday:Hellie reported on NFL Total Access that Chancellor told him he is willing to meet Seattle halfway and that the two sides are less than $1 million apart. He said he's not looking for new money, but wants salary currently allocated for the 2017 season to be moved to 2016. Chancellor used the word 'petty' in describing the negotiations, according to Hellie.
több mint 9 éve
Források szerint közel a megegyezés Kammel, nem akar több pénzt, csak 2017ről valamennyit áthozni 2016-ra.mhhh
Nadal17
"He's not here right now, so he's not playing. That's it. Today's Wednesday," Carroll said again, acknowledging that he remains "very disappointed" with Chancellor's absence.
Elrúgta Kam a pöttyöst... van az a pont ahonnan nincs visszaút. Ez talán még az előtt van pár arasszal, de szerintem Carroll "nem fiaként várja vissza".
Óriási PC fan vagyok, nem láttam még PC-t "ilyennek"
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Források szerint közel a megegyezés Kammel, nem akar több pénzt, csak 2017ről valamennyit áthozni 2016-ra.ha ennyi lenne a megállapodásban akkor kurvára megérte hisztizni másfél hónapot 😀
Nadal17
több mint 9 éve
Nadal17
586
Források szerint közel a megegyezés Kammel, nem akar több pénzt, csak 2017ről valamennyit áthozni 2016-ra.