Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Szépen csipegetnek a csapatok a Rams FA pooljából. A secből már két kezdőjüket elvitték, és egy potenciális kezdő továbbá egy rotációs DL játékos is távozhat tőlük.A 9ers eddig nem sok mindent csinált, visszaigazolták az egyik kezdő DL játékosukat, viszont elengedték az egyik kezdő G-t.
A Cardinals sem volt idáig aktív, a RT(?)-t viszont vihetik tőlük.
Nálunk eddig egy kezdő LB és vélhetően egy kezdő LT távozott.
több mint 10 éve
twitter.com/AlbertBreer/status/707612355866177537

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mostan Mebane visszaigazolása cél
több mint 10 éve
Easleyigy fejből még Brown, JonesLehet a patsben sincs sok első körösÍgy fejből: Solder, Hightower, McCourty.
Janek
empty taxi
braxa88
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Irvint sajnálom, hogy elment... Közben pedig visszavonult Hassie is.
több mint 10 éve
igy fejből még Brown, JonesLehet a patsben sincs sok első körösÍgy fejből: Solder, Hightower, McCourty.
Janek
empty taxi
több mint 10 éve
Kvázi Jimmy Graham is 1. körös választásunk 😊
több mint 10 éve
Lehet a patsben sincs sok első körösÍgy fejből: Solder, Hightower, McCourty.
Janek

Madden hates me.
több mint 10 éve
Köszi Bruce Irvin!www.youtube.com/watch?v=QAVV5Vb9Okw&feature=player_embedded
szerettem őt Seahawks mezben, nagy hülye volt, de egy lelkes és jó játékos.
több mint 10 éve
Ismét sikerült egy első körös picktől "megszabadulni". Felkészül Okung.ha okung lelép akkor nem is marad 1.körös játékosunk 😀
Legjobb ha idén is eltradeljük az 1. picket, a kukázás jobban megy nekünk.
Irvint azért sajnálom, az utóbbi időben már egészen jól megtalálta a helyét.
garrett27
Lynch visszavonult, Irvin és Okung meg lelép
ja de Earl Thomas
mind1 az biztos h a legkevesebb ez az egyetlen egy a ligában
több mint 10 éve
Ismét sikerült egy első körös picktől "megszabadulni". Felkészül Okung.Legjobb ha idén is eltradeljük az 1. picket, a kukázás jobban megy nekünk.
Irvint azért sajnálom, az utóbbi időben már egészen jól megtalálta a helyét.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Irvin elment a Raidershez, ahol újra Ken Norton Jr.-ral dolgozhat együtt.Valószínűleg vagy két különböző játékos veszi át a szerepét, vagy pl. Nick Perryvel lehetne pótolni.
espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/18523/what-will-the-seahawks-plan-be-for-replacing-bruce-irvin
több mint 10 éve
Kár hogy így elengedtük Irvint... én bírtam a játékát és szerintem még tudott volna fejlődni, meg hát csak egy első körös választás volt.... na mind1 :/
több mint 10 éve
AJ Francis aláírta a tenderét.twitter.com/TomPelissero/status/707329644026994688
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
azértnem csoda h Bennett nem elégedett a szerződésével.Malik Jackson 15M krörüli pénzt kap majd évente, míg Bennett kb felét. És azért Bennett a jobb playa, Avril meg kevesebbet. bitang jó szerződések voltak ezek (csak ugye ha tul jó akkor jön a holdout 😀 )
több mint 10 éve
Közben trójai falókét menne Sweezy friscoba, legalábbis olyan hírek terjednek, hogy vinné őt a 9ers 😀Nem trojai falo, trojai virus.
undisputedly

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Rubin szerződéséből (12M) 5,5M garantált.Hill breakout szezonjában már tavaly is hittem...
továbbra is jó ez a szerződés. Ha ugy nyomja tavaly, főleg az év 2.felében akkor nagy erősség lesz. És sztem ha Hill is végre egészséges lesz akkor eljün neki a breakout.
braxa88
Rubin visszaigazolása nagyon jó döntés.
Közben trójai falókét menne Sweezy friscoba, legalábbis olyan hírek terjednek, hogy vinné őt a 9ers 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Rubin szerződéséből (12M) 5,5M garantált.továbbra is jó ez a szerződés. Ha ugy nyomja tavaly, főleg az év 2.felében akkor nagy erősség lesz. És sztem ha Hill is végre egészséges lesz akkor eljün neki a breakout.
Carroll: I think he's been the most effective guy playing 3-technique that we've had
ez alapán fogunk hozni egy NT-t, és nem Rubin lesz az. Így Hill sem lesz "fulltime" kezdő.
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Marty volt, de nyílván meglátogatta a tesót...a Michael volt az 😀Lol,ez még viccnek is rossz 😊Mondtam hogy pletyka...Látták Bennettet Seattleben abból indult...Én se hinném hogy túl sok valóság alapja lenne...
undisputedly
Tomcsik
braxa88
több mint 10 éve
a Michael volt az 😀Lol,ez még viccnek is rossz 😊Mondtam hogy pletyka...Látták Bennettet Seattleben abból indult...Én se hinném hogy túl sok valóság alapja lenne...
undisputedly
Tomcsik
több mint 10 éve
Lol,ez még viccnek is rossz 😊Mondtam hogy pletyka...Látták Bennettet Seattleben abból indult...Én se hinném hogy túl sok valóság alapja lenne...
undisputedly
több mint 10 éve
Lol,ez még viccnek is rossz 😊
több mint 10 éve
showtimesports.sportsblog.com/posts/13736252/nfl-rumors--jimmy-graham-to-bears--martellus-bennett-to-seahawks.htmlTi is olvastatok ilyen pletykákat hogy lenne Bennett Graham trade???nem
Tomcsik
honnan veszed?
braxa88