Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Én a meccs hevében sokat szidtam Russ-t, és tény, hogy néha őrült nagy hülyeségeket csinál (mint pl , hogy egyéni hibájából sackelik és és kikerülünk a FG távból, vagy hogy totyog a zsebben 4-5-6 másodpercig, máskor meg amikor ott van előtte a keresztező ember üresen, elkezd futni 1 yardért), és bőven nem top10 qb most, de ez nem rajta ment el.

Ahogy már írtam, a LB sorban Wagner pocsék formája volt a leginkább egyértelmű. MEgkapta a lóvét erre letesz egy ilyen fost az asztalra. KJ-ről nem is beszélve. Az a vicc, hogy Irvin volt a legjobb LB-nk, és a D#-ben is az egyik legjobb. Az az IRvin akinek nem hívtuk le az opcióját pl Wagner fizuja miatt.

Williams egy rakás fos szintén. Inkonzisztens játék, távolról követi az embert csak, állandóan ott van köztük 1,5 yard különbség. Baily meg teljesen amatőr. Elbotlik a saját lábában. Addig a pillanatig amúgy egyszer nem hallottam a nevét a közvetítésben. ET sérülten is állat volt, habár látszott rajta, hogy nem 100.

Kris meg nem tudom honnét vette ezeket a blitzhappy csomagokat. Egyszer bejött, amúgy meg csak szívtun belőle. Van egy bivaly erős fala, gyenge secondaryvel, erre elkezd cb blitzeket játszani, hogy a veretes második és harmadik szintünkre még kevesebb ember legyen, akiben esetleg elakadhat a labda. Érthetetlen. Túl sok Bowls tapeet nézett, vagy nem tudom, de ez így konkrétan szégyen. Sherm, az egyetlen biztos pont a falon kívül a védelemben, a pálya minden spotján feltűnt snapnél, s nem a motionök miatt. Milyen elmebeteg taktika már, hogy verjük szét a rendszert amit összeraktunk?

Bevell és 4&1 call a legszebb időket idézte. Az volt az érzésem, hogy félelemből hívta be, mert ha nem sikerül a passz, akkor megint leszedik a fejét, hogy nem tanult a SB-ból semmit.

Up:
Graham -Ez az ember tényleg eszméletlen hasznosan játszik (persze, ha dobunk felé). Kb. mindent elkap, állandóan kettő vagy három ember lógott rajta.

Lockett- Wow. Nincsenek szavak. Az a return TD és az elkapásai eléggé adták. Nem kell sok és elsőszámú elkapó lesz.

Down:

RunD# :Cunningham (?) rommá alázta a védelmet. Ez mindent elmond. AMúgy a srác nagyobb dinamikával cikázott és törte a szereléseket, mint Lynch az elmúlt egy évben bármikor.

PassD#: Olyan, hogy LoB, már nem létezik.

Coaching: 17 pontot tett fel az O#... Ez vajmi kevés. kb 20 redzone snapből lett egy TD? Ez mi. Graham mellőzése is érthetetlen.

Amit nem értek, hogy a SB-on adtak egy blueprintet, hogy a sérült Lob ellen mit kell tenni. Jelenleg kevesebbet is nyújt a Lob, mint a SB-on, de abszolút nem készültünk arra, hogy ugyanazt kapjuk. Rájöttek már a csapatok, hogy elsősorban nem vertikálisan kell minket megverni, hanem a rengeteg underneath, checkdown, keresztező utak stb. Arról nem is beszélve, hogy most már 1 vs 1-ben is gyenge az egyik oldal.

Nem akarom elvenni braxa kenyerét, egyrészt, mert én mindig pozitívan látom a csapat jövőjét, másrészt akkor felborulna a topicban az egyensúly, de a Green Bay simán lezakóztat minket.

Én idénre csökkentettem az elvárásaimat. Szvsz 8-8 9-7 lesz kb a mérlegünk max, mert nem bízok az O# fal-ban és Cableben, sem Richardsban.

(Btw: Miért nem lehetett Clarkot többet betenni?)
undisputedly
Egyetértek, az a durva, hogy a D#-n ment el a meccs, amihez nem vagyunk hozzászokva. Akárhogy is játszik az O#, 37 pontot pakolt fel a Rams 3. RB-vel, 3 labdaszerzés ellenére.... Ezt TOP Offensek sem tudják gyakran kompenzálni.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Elég sok ,,Bevell leave" kommentet olvastam most a hivatalos seahawks facebook csoport hozzászólói közt
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én a meccs hevében sokat szidtam Russ-t, és tény, hogy néha őrült nagy hülyeségeket csinál (mint pl , hogy egyéni hibájából sackelik és és kikerülünk a FG távból, vagy hogy totyog a zsebben 4-5-6 másodpercig, máskor meg amikor ott van előtte a keresztező ember üresen, elkezd futni 1 yardért), és bőven nem top10 qb most, de ez nem rajta ment el.

Ahogy már írtam, a LB sorban Wagner pocsék formája volt a leginkább egyértelmű. MEgkapta a lóvét erre letesz egy ilyen fost az asztalra. KJ-ről nem is beszélve. Az a vicc, hogy Irvin volt a legjobb LB-nk, és a D#-ben is az egyik legjobb. Az az IRvin akinek nem hívtuk le az opcióját pl Wagner fizuja miatt.

Williams egy rakás fos szintén. Inkonzisztens játék, távolról követi az embert csak, állandóan ott van köztük 1,5 yard különbség. Baily meg teljesen amatőr. Elbotlik a saját lábában. Addig a pillanatig amúgy egyszer nem hallottam a nevét a közvetítésben. ET sérülten is állat volt, habár látszott rajta, hogy nem 100.

Kris meg nem tudom honnét vette ezeket a blitzhappy csomagokat. Egyszer bejött, amúgy meg csak szívtun belőle. Van egy bivaly erős fala, gyenge secondaryvel, erre elkezd cb blitzeket játszani, hogy a veretes második és harmadik szintünkre még kevesebb ember legyen, akiben esetleg elakadhat a labda. Érthetetlen. Túl sok Bowls tapeet nézett, vagy nem tudom, de ez így konkrétan szégyen. Sherm, az egyetlen biztos pont a falon kívül a védelemben, a pálya minden spotján feltűnt snapnél, s nem a motionök miatt. Milyen elmebeteg taktika már, hogy verjük szét a rendszert amit összeraktunk?

Bevell és 4&1 call a legszebb időket idézte. Az volt az érzésem, hogy félelemből hívta be, mert ha nem sikerül a passz, akkor megint leszedik a fejét, hogy nem tanult a SB-ból semmit.

Up:
Graham -Ez az ember tényleg eszméletlen hasznosan játszik (persze, ha dobunk felé). Kb. mindent elkap, állandóan kettő vagy három ember lógott rajta.

Lockett- Wow. Nincsenek szavak. Az a return TD és az elkapásai eléggé adták. Nem kell sok és elsőszámú elkapó lesz.

Down:

RunD# :Cunningham (?) rommá alázta a védelmet. Ez mindent elmond. AMúgy a srác nagyobb dinamikával cikázott és törte a szereléseket, mint Lynch az elmúlt egy évben bármikor.

PassD#: Olyan, hogy LoB, már nem létezik.

Coaching: 17 pontot tett fel az O#... Ez vajmi kevés. kb 20 redzone snapből lett egy TD? Ez mi. Graham mellőzése is érthetetlen.

Amit nem értek, hogy a SB-on adtak egy blueprintet, hogy a sérült Lob ellen mit kell tenni. Jelenleg kevesebbet is nyújt a Lob, mint a SB-on, de abszolút nem készültünk arra, hogy ugyanazt kapjuk. Rájöttek már a csapatok, hogy elsősorban nem vertikálisan kell minket megverni, hanem a rengeteg underneath, checkdown, keresztező utak stb. Arról nem is beszélve, hogy most már 1 vs 1-ben is gyenge az egyik oldal.

Nem akarom elvenni braxa kenyerét, egyrészt, mert én mindig pozitívan látom a csapat jövőjét, másrészt akkor felborulna a topicban az egyensúly, de a Green Bay simán lezakóztat minket.

Én idénre csökkentettem az elvárásaimat. Szvsz 8-8 9-7 lesz kb a mérlegünk max, mert nem bízok az O# fal-ban és Cableben, sem Richardsban.

(Btw: Miért nem lehetett Clarkot többet betenni?)

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Hát próbáltam tegnapi meccset én is nézni - amennyire a család engedte...

A meccs első 3 negyede eléggé tragikusra sikerült. Az okokat, hibákat már a nálam okosabbak leírták.
Ami pozitívum, hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe, fordítani is sikerült ekkor, de aztán szerencsétlen Bailey összeesett.
Negatívumokból sajnos jóval több volt, ami számomra, mint laikus szurkolónak nagyon feltűnő volt, hogy a védelmünk az elmúlt évekhez képest eléggé harmatosan játszott. És mindent nem lett Kancellár hiányára fogni...

Következő meccs a GB ellen akár vízválasztó is lehet szerintem az idény egészére nézve. Ha nem is a PO-ba jutásért dönt még, de azt talán már látni engedi, hogy az elmúlt 2 évhez hasonlóan idén is kiemelkedő csapat leszünk-e.

Szerkesztette: Sonics

több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Én a Bevell-Cable páros ténykedésének hosszú távú hatásaira vagyok kíváncsi. Csak azért, mert Sweezy kb. bejött egy átlagos szintre, ez a minden jöttmentet berakunk a falba ha máshol nem tehetséges, nem tűnik kifizetődőnek. Az O# meg elég sablonos, bár ha RW-nek 2 másodperce sincs, úgy azért nem lehet könnyű playeket hívni sem. De legalább Russ megdolgozott a pénzéért, még Lynchnek is blokkolt 😊 A Rams meg kb egész nyáron arra készül minden évben, hogy trükkös játékokkal szivasson minket 😀
több mint 9 éve
Pontjaim, na joccakát! 😊

Rw:7/10
RB:6/10
Wr:6/10
TE:7/10
OL (mától ól):1/10

DL:8/10 (ha kicsit nagyobb nyomás lett volna adnék én 9 et is)
LB: 4/10 (merelmennekapicsába)
DB:5/10

ST:7/10
Helmut
Egy valamit kihagytal.

Dc: 3/10
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Pontjaim, na joccakát! 😊

Rw:7/10
RB:6/10
Wr:6/10
TE:7/10
OL (mától ól):1/10

DL:8/10 (ha kicsit nagyobb nyomás lett volna adnék én 9 et is)
LB: 4/10 (merelmennekapicsába)
DB:5/10

ST:7/10
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Carroll azt nyilatkozta, hogy nem akart onside kicket a hosszabításban, csak rosszul sikerült a rúgás,
 espn.go.com/nfl/story/_/id/13650047/seattle-seahawks-steven-hauschka-miss-hit-kick-st-louis-rams
és azért fújták majdnem vissza mert fair catchet jelzett egy másik játékos, de onside kicknél nem lehet jelezni, aztán kiderült, hogy lehet jelezni onside kicknél is, csak az a szabály, hogy ha már a földdel érintkezett a labda, utána nem lehet jelezni (ami az onside kickek nagy részében fennáll), és ezt nem lehetett rögtön eldönteni.
Amúgy rizikós, de van valamennyi létjogosultsága a váratlan onside kicknek szerintem, eleve ha váratlan többször bejön, másodszor ha bejön és az offense rögtön csinál egy TD-t, vége a meccsnek, másrészt ha nem jön be, még mindig ki lehet védekezni, bár ritka hogy ne legyen belőle FG, ám ha FG is lesz belőle, a következő driveban még mindig lehet TD, amivel lehet nyerni - mindegy, nem jött be.

Különben a playhívásokkal is voltak gondok mindkét oldalon, pl. túl sok rövid passz, hogy még a sack előtt eldobhassa Wilson, de így meg alig haladtunk, mit csinálunk ha pl. Jimmyt duplázzák, nem tudtunk ebből sem előnyt szerezni, 4-re Lynch miért shotgunból futott, eleve a Rams D line ellen miért futott egyáltalán akkor stb. (mert a kétpontos bejött?, pont ezért számítottak rá, hogy itt is futás lehet), a másik oldalon szintem túl sokszor hívtak blitzet, amit kihasználtak screenekkel, és a TE-eket sem védekeztük le jól, ráadásul mivel Simon inaktív volt (bár ő nem szeret slotban játszani), így Burleynek kellett volna sokszor pályán lenni, de 3 CB-nél átálltunk CB1 Shead, CB2 Williams, CB3 Sherman játékra (ha jól láttam), ami nem lenne rossz, de elég sokat kell gyakorolni, hogy jól működjön, és valószínűleg nincsenek annyira hozzászokva még ehhez szerintem - dehát mindenből tanulni kell.
több mint 9 éve
Meccs koben.írtam, hogy mi megy szarul play by play, de annyira gyengék.voltunk, hogy kb minden.

Wagner is teljesen fogalmatlan volt. Ez már azért beszédes. Egy tacklet nem.tudtunk megcsinalni.

Sherm.nem csak slotban állt fel, de volt, hogy alapból a jobb oldalon kezdett.

Rodgersek ellen ez így biztos zakó.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
bennett: sack-offside: 1-2
a sack meglelpi a másik nem

erős a Rams, OTben kikapni nem gáz, a játék az volt
sokat kell fejlődni, de nem lesz minden ellenfélnek ilyen DL-ja (Donald konkrétan isten). menni fog majd a futs, Graham is jó, Lockett meg sztár lesz
D bénázásokat nem nagyon értem. Caryt igen de a többit nem
Cards erős, nehéz lesz nyerni a csoportot főleg ha 0-2ről megyünk :/
több mint 9 éve
Tök jö összefoglalö volt!
több mint 9 éve
Sajnos csak az utolsó negyedre értem haza rendesen, és azt sem tudtam nézni, csak ideszaladgáltam mikor hallottam valami ordítozást a streamből. Holnapra miután mindenki relaxált állapotba lesz, lehetne valami gyors összefoglalást írni, ki mennyire vállt be? Mert biztos nem lesz a hét közben sem annyi időm, hogy nekiüljek ismétlést nézni.
Hanni
Britt az új helyén (is) szar volt, Nowaknak volt majdnem fumble snapje, különben az egész O line átjáróház volt.
F. Jackson nem sokat volt a pályán és Rawls se.
Wilson kb. egész meccsen menekült, az első három negyedben semmit nem tudtunk csinálni, a 4.-ben éledtünk fel.
Lynch jó volt, bár voltak majdnem fumble-jai, de ilyen fal mellett sokkal többet nem tudott ő sem kihozni.
Az első félidőben (ha jól emlékszem) egy darab Graham felé dobott labda volt, de a második félidőben már többet kapott, de még sokkal többet kellene használni.
A védelemben F. Clark nem jutott sok szóhoz (sajnos), Bennett igen jó volt (több negatív yardos megállítással), de egyedül kevés, Avrilnak, Irvinnek, Marshnak felvillanásai voltak, a linebackerek nem fogtak ki valami jó napot, 3. és hosszúkat is benéztek, missed tackle-ek is voltak sajnos.
Én úgy láttam, hogy Sherman egy csomószor slotba volt és emberezett, szóval mást játszottunk, mint szoktunk, ET nem volt rossz ahhoz képest hogy félig sérült még, Bailey semmit nem csinált egész meccsen, nem sokszor ment fel a boxba, két ember meg felesleges volt hátul sokszor, az elcsúszása (amin gyakorlatilag a meccs ment el) egy szerencsétlen eset volt, Williams legtöbbször csak szelíden kísérgette az emberét, és egy csomó elkapást csináltak rajta - amit majdnem jóvátett a sack fumble TD-jával.
Tehát alapvetően az O-tól és a D-től is jóval több várható el.
Még a special team is felemásra sikerült, mert benéztünk egy punt return TD-t is.
Szóval van honnan fejlődni.
több mint 9 éve
botrány volt
braxa88
Nem a szezon elején kell megváltani a világot. Kezdésnek nem volt rossz szerintem. Vannak biztató jelek.
krankovics
Egyet mondj lécci... Tudom kegyetlen jó volt a Bills!
Helmut
A támadó játékban sokkal több az opció, ahogy várható volt, még egy jó Rams védelem ellen is birtokolták a labdát, haladtak. Graham és T.Lockett is kellett ide. A speciális egységgel nincs gond. Védelemből hiányzott a boom, remélem észhez tér Kam és rohan vissza és kárpótol mindenkit. Plusz biztató, hogy ilyen jól eltalálta Gergő a blogon, hogy mi várható: 😊  www.facebook.com/seahawkshungary/photos/a.104354706301578.4884.104334826303566/874502435953464/
krankovics
Én szeretnék egyetérteni, de szerintem nem volt támadójáték! Haladgatás volt, de a támadósor megint nem igazán tett fel pontokat. a Graham TD nek örülök.
több mint 9 éve
Az O #-tol várható volt a pocsék kezdés, mindig ezt csinálják.

Az igazi csalódás a védelem volt. A cb2, a cb3 és az SS poszt nem.létezett a meccsen, Wagner és KJ pedig sorra betlizett.

A legszomorubb az egeszben, hogy így emgedni fognak kancellarnak... Btw azt se bánnám,ha többé nem.játszana.nálunk,de remélem semmit nem.kap.

Amugy ez a negyedik és egy megint botrány fos hívás volt-mar elnézést. A sb-on amikor még két kiserletunk volt, nem.volt hajlandó ugyanezt megfuttatni, erre most, amikor ilyen fallal állunk szemben, akkor futast hív. Szvsz egy rövid passz sokkal jobb lett volna,mert van 3 opcionk. Egy, van zseb és jó a passz, kettő, hogy Rw checkdownbol, a zsebből megoldja a nyomás elől nem.menekülve, három,hogy megfutja.

Na.mindegy. Remélem a vereség miatt Kam.nem.kerül előnybe a targyalasoknal. Ezt meg sürgősen elfelejteni,mert ez minosithetetlenul pocsék volt.
undisputedly
Ja a védelem nem tudta most hozzátenni.
Az O szánalmas volt. A D esetlen... Wagner és Wright másik meccset néztek.

A playhívás....hmmmm.....madden 2002 helmutka bátor, és okos....
Máskor viszont ferelmesen gyáva.

Az o fal.... hát barátom..... az igen... Az nem nagyon minősítnető. Azért egy Mathis elfért vóna. Kábel nem tudom mit talált ki mert nem látszott a koreográfia semmilyen szinten.

Wilsont nem bántom, ma egyszerűen nem érdemelné meg. Mondjuk még mindig nem dob ablakba, de a többiről nem tehet.
több mint 9 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
botrány volt
braxa88
Nem a szezon elején kell megváltani a világot. Kezdésnek nem volt rossz szerintem. Vannak biztató jelek.
krankovics
Helmut
A támadó játékban sokkal több az opció, ahogy várható volt, még egy jó Rams védelem ellen is birtokolták a labdát, haladtak. Graham és T.Lockett is kellett ide. A speciális egységgel nincs gond. Védelemből hiányzott a boom, remélem észhez tér Kam és rohan vissza és kárpótol mindenkit. Plusz biztató, hogy ilyen jól eltalálta Gergő a blogon, hogy mi várható: 😊  www.facebook.com/seahawkshungary/photos/a.104354706301578.4884.104334826303566/874502435953464/

http://seahawks.hu
több mint 9 éve
botrány volt
braxa88
krankovics
Helmut
Lockett, Graham-Wilson játék alakulgat, PC-nek helyén vannak a tökei, hogy OT-ben onside kicket hív, ettől csak jobban lehet játszani.
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
botrány volt
braxa88
krankovics
Helmut
Ha nagyon keresni akarok egyet, talán Lockett.
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Sajnos csak az utolsó negyedre értem haza rendesen, és azt sem tudtam nézni, csak ideszaladgáltam mikor hallottam valami ordítozást a streamből. Holnapra miután mindenki relaxált állapotba lesz, lehetne valami gyors összefoglalást írni, ki mennyire vállt be? Mert biztos nem lesz a hét közben sem annyi időm, hogy nekiüljek ismétlést nézni.
több mint 9 éve
Az O #-tol várható volt a pocsék kezdés, mindig ezt csinálják.

Az igazi csalódás a védelem volt. A cb2, a cb3 és az SS poszt nem.létezett a meccsen, Wagner és KJ pedig sorra betlizett.

A legszomorubb az egeszben, hogy így emgedni fognak kancellarnak... Btw azt se bánnám,ha többé nem.játszana.nálunk,de remélem semmit nem.kap.

Amugy ez a negyedik és egy megint botrány fos hívás volt-mar elnézést. A sb-on amikor még két kiserletunk volt, nem.volt hajlandó ugyanezt megfuttatni, erre most, amikor ilyen fallal állunk szemben, akkor futast hív. Szvsz egy rövid passz sokkal jobb lett volna,mert van 3 opcionk. Egy, van zseb és jó a passz, kettő, hogy Rw checkdownbol, a zsebből megoldja a nyomás elől nem.menekülve, három,hogy megfutja.

Na.mindegy. Remélem a vereség miatt Kam.nem.kerül előnybe a targyalasoknal. Ezt meg sürgősen elfelejteni,mert ez minosithetetlenul pocsék volt.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
botrány volt
braxa88
krankovics
több mint 9 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
botrány volt
braxa88

http://seahawks.hu
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
botrány volt

jövő héten @packers
0-2?

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Bradynak csak egy atlagos cb kellet, hogy szetszopasson titeket a SB-be...ha Kam is letiplizik, jövőre olyan középcsapat lesztek, hogy csak pislogtok...és öröm lesz minden év ami PO-t hoz...csak mondom...
Pari
Te milyen amplitúdóval fogsz pislogni, ha az Oakland középcsapat lesz?
12
Ne keménykedjél, emlékszem én még azokra az évekre, amikor T-Jax volt a kezdőtök és a PO-ba is negatív mérleggel jutottatok be, azt is csak azért, mert az NFC Worstben még nálatok is szarabb volt mindenki. Vissza lehet venni az arcból, 2 éve vagytok sikeres franchise.
Amadeus91
10 év alatt 3 Superbowlt játszott a Seahawks, 1-et megnyert. A Caroll érában egyszer nem jutott rájátszásba. A 7-9 es idényben (ahová érdemtelenül jutott) pedig a rájátszásban kiverte a regnáló bajnokot.
Üdv. Helm
Helmut
Akkor már ketten emlékszünk (az öreg bivaly nem számít, mert mindig elbassza a riposztjaimat!).

* Jut eszembe tudja itt valaki, hogy az elmúlt 10 évben az NFC Wosrt hány superbowl-t játszott? (persze csak az érdemtelenül számít)* - módosítás

A tavalyi superbowl után tényleg szopás a 4 pontos vereség idén,...ha a seahawks-ot nézzük..., na de mi a szar van oakland-ben???

Arcoskodni, vagy keménykedi csak azokkal a seahawks fanokkal szoktam, akik más topikokban égetik magukat, mint parizer kispajtásod... őt nekem nem kell helyreraknom, csak hazakísértem.
12
Uh anyám borogass...én csak Kam-et vettem védelmemben, mert épp ti olcsóztátok. Arra akartam utalani, hogy ez egy copycat league és az SB alapján ezentúl minden ellenfeletek a leggyengébb CB-tekre fog játszani ahogy azt Brady is tette Simon-on....csak közbe már Maxwell is lelépett, ergo már két lyuk is van a LoB-on, ha Kam is lelép, akkor mehet ez elmúlt évek legjobb D-je a levesbe, és a közepes O-tokkal középcsapat lesztek. Úgyhogy nem kell fikézni Kam-et, hanem összerakni a kezeket és imádkozni, mert úgy látom döcög a D rendesen a rams acélos támadó sora ellen.
Visszakísértelek, maradj is itt.
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Mondtam anno, hogy teljesen felesleges és baromság a Graham trade. Az O-line annyira szar, hogy már minősíthetetlen. Anélkül pedig se passz, se futás.

Szerkesztette: Duff
több mint 9 éve
Szörnyű tamadofal játék, egy-egy nagy play Grahamnak és Lockettnek.

Benyelt gosszu passzok, de sackek es intek a vedelemtol.

Már majdnem.két birtoklás lesz a különbség amikor valami st gimmick play vagy turnover TD és újra szoros lesz.