Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 823 — SuperBowl Champions 2013/2014
Köszönet Neki az élményt, hogy láthattuk Seahawks mezben játszani.

Sok sikert a civil életben!
BigBaltazar
Fantasztikus játékos!
Nagyon örülök neki, hogy a seattle-i karrierjét már végig tudtam követni. A földrengéses futás pedig örök élmény marad!
Beast mod off....
Sonics
A HoF nem lesz meg neki, de a Seahawks történetének egyik legjobb játékosa, az biztos 😊
Talán mindkét félnek így a legjobb most.
több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan

BigBaltazar
Fantasztikus játékos!
Nagyon örülök neki, hogy a seattle-i karrierjét már végig tudtam követni. A földrengéses futás pedig örök élmény marad!
Beast mod off....

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lynch visszavonult a Superbowl közben. iktriad
Lynchnek még a visszavonulása se átlagos, az is ilyen furán időzített, Lynch-es lett. 😊

Sok sikert neki az életben. Vehetne rögtön részvényeket egy cukorkagyárban, és kijöhetne valami saját márkával, kasszasiker lenne. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 475
Ha nem is a legjobb játékos, de az egyik legjobb karakter volt a ligában.

több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 412
😥
 www.youtube.com/watch?v=r18lHPDMNFE
több mint 9 éve
KÖSZÖNÜNK MINDENT BEAST!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 403 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lynch visszavonult a Superbowl közben.
 twitter.com/MoneyLynch/status/696525541826924546
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Teammates still attempting to change his mind, but Seahawks' RB Marshawn Lynch has told some close to him he plans to retire, per sources.
Beki
Sajnos várható, talán így jobb, mint hogy elküldjék, azért már felmerült ez 2 évvel korábban is. Rengeteg ütést kapott, hihetetlen mikre volt képes ez az ember. Rengeteg örömet okozott nekünk szurkolóknak, de azt hiszem kevés NFL kedvelő van aki ne tudna egy-egy emlékezetes jelenetet előidézni. Remélhetőleg maradandó károsodások nélkül tud majd élni ezután.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Teammates still attempting to change his mind, but Seahawks' RB Marshawn Lynch has told some close to him he plans to retire, per sources.
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 412
Mondjuk én nagyon tudnék szeretni egy

Kancellár + a 6+ milliós fizetése = Jax 2.kör cserét
undisputedly
Ezt már csak azért sem lenne jó, mert képesek vagyunk 2. körben Justin Britteket húzni.
több mint 9 éve
Lynch lenyilatkozta, hogy egy centet sem költött abból, amit az NFL-ben keresett eddig. Közel 50 millió dollár 😀 | ($49,703,823) |
Borbinho
még az első fizujaibol sem? 😮
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Lynch lenyilatkozta, hogy egy centet sem költött abból, amit az NFL-ben keresett eddig. Közel 50 millió dollár 😀 | ($49,703,823) |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve

McCray nem egy Kancellár, de az idei Kam szintjét hozza, spórolunk 5.5 milliót, amivel már talán megtarthatjuk a Rubin - Mebane kettős mindegyikét, és a 2. körös pickel pedig hozhatnánk egy falembert (vagy egy No2 CB-t ) 😊

Mi is jól járunk, és a Jax is. Egyrészt nem cseszik el újból a DB draftjukat magas körben, hanem kapnak egy egészségesen elit SS-t, másrészt a közel 70 milliós capspaceük simán bírná Kancellár fizetését 😊
undisputedly
azért az hihetetlen h egy többszörös probowlos mármár legendánkrol csak igy lemondanál...
én ha bármelyik nagy játékosunk lelép és 1.kört v bármit kapunk érte szomorú leszek
braxa88
Egyszerű. Nálam eljatszotta az ikonna válás lehetőséget a tavalyi huzavonajaval. A teljesítményét látva pedig a csapat profitalna belőle, ha elcserelnenk. A csereerteket rontja, hogy mindenki tudja, hogy megy a berharc közte és az FO között, így hiába ér meg 1. kört is bőven, nagy rá az esély, hogy nem kapnánk meg.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Brownert kiteszi a Saints. LOB újra?
Nadal17
tavalyi SB után? nem kéne
amugy is nagyon szar éve volt..
több mint 10 éve
Brownert kiteszi a Saints. LOB újra?
több mint 10 éve

McCray nem egy Kancellár, de az idei Kam szintjét hozza, spórolunk 5.5 milliót, amivel már talán megtarthatjuk a Rubin - Mebane kettős mindegyikét, és a 2. körös pickel pedig hozhatnánk egy falembert (vagy egy No2 CB-t ) 😊

Mi is jól járunk, és a Jax is. Egyrészt nem cseszik el újból a DB draftjukat magas körben, hanem kapnak egy egészségesen elit SS-t, másrészt a közel 70 milliós capspaceük simán bírná Kancellár fizetését 😊
undisputedly
azért az hihetetlen h egy többszörös probowlos mármár legendánkrol csak igy lemondanál...
én ha bármelyik nagy játékosunk lelép és 1.kört v bármit kapunk érte szomorú leszek
több mint 10 éve

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Sweezy ufa ha neki uj szerződést adunk az mindennek a legalja...
braxa88
Óóó biztos marad olcsóért 😀
több mint 10 éve
Sweezy ufa ha neki uj szerződést adunk az mindennek a legalja...
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Graham-ben én még bízok, ugye elég jót játszott kiesése előtt a panthers ellen😊 Irvin kérdéses, szerintem bele megy a kevesebb pénzért marad egy SB esélyes csapatban😊 Mebane-t remélem megtartjuk. De nekem gyanús hogy még Kábel a OL coach addig Britt-Sweezy maard, vagy mondták előttem, szarból akar várat építeni.
több mint 10 éve
Én annyit tennék hozzá, hogy szerintem Lewis-t kiscit túlértékelitek, szerintem hasonlóan gyenge, mint a többiek, persze Nowak fogalmatlanságához képest szembetűnő a különbség. A fal közepén a normálisabb D-Lineok ugyanúgy érintés nélkül jöttek át, ami nem csak a két guard hibája, nem beszélve néhány hajmeresztő snapről (3 kapásból be is ugrik). A hirtelen javulást sokkal inkább az jelentette, hogy rájöttek, hogy Russ nem tartogathatja a labdát és gyorsan megszabadult tőle, mielőtt odaértek volna. Ezt még meg is lehetett alapozni Rawls félelmetes futásaival. Ahogy megsérült, dőlt a dominó, az első szembekerülő normális védőfal szétszedte őket (Rams, később Panthers). Lehet merésznek hangzik és utólag megbánnánk, de Kam idei teljesítménye alapján feláldozható, McCray simán hozta azt a szintet. Lynch is megy, simán lehet építeni normális falat, 1-2 veteránnal, 1 jó pickkel, Glowinski beépítésével 5/4 megvan, nem 5/4 hiányzik 😊 Az az egy jó pick pedig lehet megtalálható akár második, harmadik körben is, így lehet máshova erősíteni az elején.
több mint 10 éve
nekem még Graham is kérdőjel, hogy be tudjuk-e építeni
nélküli jobban pörgött az offense, remélem az offseason elég lesz arra, hogy összeszokjanak, mert az idei teljesítménye alapján még nem érte meg (függetlenül attól, hogy lesérült félúton)
funkyparduc
kár h sérült és egész offseasonban nem fognak tudni gyakorolni vele
ja és felépülése is kérdéses h mikorra lesz 100as
braxa88
ez így nem túl biztató :/
funkyparduc
Ez egy félreértelmezés, hogy nélküle jobban pörgött az O#.

Úgy lenne helyes, hogy Lewisszal a centerben jobban pörgött az O#. Pechjére mire lecseréltük Nowakot és összeszokott az O#, addigra kiesett.

Top3 elkapó TE, a szezon végi passhappy O# nagyon fog neki feküdni, és ha tud a többiekkel gyakorolni, 1000 yardos szezon instant.
több mint 10 éve
nekem még Graham is kérdőjel, hogy be tudjuk-e építeni
nélküli jobban pörgött az offense, remélem az offseason elég lesz arra, hogy összeszokjanak, mert az idei teljesítménye alapján még nem érte meg (függetlenül attól, hogy lesérült félúton)
funkyparduc
kár h sérült és egész offseasonban nem fognak tudni gyakorolni vele
ja és felépülése is kérdéses h mikorra lesz 100as