Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt vagjatok, hogy Maragos játszott safetyt a Phillyben? LoL
több mint 9 éve
Alapvetően nagy bajt nem látok, 0-2, de ezt ha a szezon előtt mondja valaki a schedule ismeretében, azt sem röhögtem volna ki. Ahhoz képest, hogy mennyire szar játék volt a Rams ellen(annak ellenére ott is majdnem nyertünk), a Packers ellen még néhány részében a játéknak előrelépést is láttam. A pass protection például egész vállalható volt még akkor is, ha nem a Rams D-vel játszottunk. A passzjátékban is van némi ritmus, viszont ennek az offense-nek szüksége van futójátékra hogy konzisztensebb legyen, valahogy ezt helyre kell rakni. A defense is jobb volt mint egy hete, a szabálytalanságokkal vertük meg magunkat. Bennett nagyon gáz, főleg, hogy állítólag a heti edzésen fókuszban volt az offside-ok javítása. De Okung is valahogy kritikus helyzetekben mindig el lő egy false start-ot. Ennek ellenére nem volt ez rossz, a secondary nem mutatott rosszul, Burley slot-ban jó lesz, Williams sem volt kakukktojás. Szerintem KJ Wright jól játszott, ez várható tőle. Wagner még nincs All-Pro formában, de szerintem fel fog pörögni, persze minél hamarabb, annál jobb, de ő is jobb volt mint egy hete. Szerintem szélről a nyomás is meg volt, középről nem jött a segítség, Rodgers mindig ki tudott mozogni így. Ahogy Braxa mondta, a szezon most kezdődik.
Ui: Viszont a Graham szitu nekem aggasztó. Nem kellene Zach Miller-t csinálni belőle, pláne hogy blokkolásban nem is tudja azt nyújtani. Ezen mindenképp változtatni kell, különben Graham mamája is mérges lesz...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Jobban hiányzik Quinn mint gondolták volna? Persze még korai a kérdés de ez is benne lehet a pakliban?1 hiányzik nyílván
dande
2 rams és a packers ellen idegenben szoros meccseken ki lehet kapni. tavaly, tavaly előtt is lehet kikaptunk volna (rams ellen sikerült is)
3 nem csak quinn hiányzik
stb
nincs pánik. se itt se kint. következő 6 meccset bye week előtt min 5-1gyel kell hozni
több mint 9 éve
Jobban hiányzik Quinn mint gondolták volna? Persze még korai a kérdés de ez is benne lehet a pakliban?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nem tudtam nézni a meccset, majd 1-2nap és bepótlom, de nem írnak ilyen depresszív hangvételben a tudosítások. 4.negyedben vezettünk is. futás, OL persze szar.Bennett a legnagyobb gyökér ez egyértlmű amugy. 2 meccs 5 offside 😀 szánalmas.és kevesli a pénzét.. cut a francba.
nyerhető meccsek jönnek, előre!
amugy nem tudom minek kell lennie h ne Packers-Patriots SB legyen. nagyon kiemelkednek.
több mint 9 éve
Na,amekkora junkie vagyok, megneztem.Arod nagyszerű qb, az első két elkapoja, a kezdő futó és a rt nélkül játszott. Remekül menekult lábon a nyomás elől, ez frusztraltta tette a vedoket.
Bennett offsidejaibol közvetlenül 10 pontot kaptunk. Hiába a sackje, rosszabbul jöttünk ki azzal, hogy játszott.
Ha jól láttam főleg 2 deep safetyvel alltunk fel (Bailey helyett Shead játszott), így négy részre osztottuk a pályát.
Nickelben Burley volt fent, aki kifejezetten jól játszott. A sec így kicsit jobban működött, ezzel talán nagy baj már nem lesz.
Szerencsére elmaradtak a blitz heavy hivasok.
Wright a fumblin kívül sokat betlizett, pocsék volt. Amikor kiallitottak a játékból a bírok,szerintem az túlzó volt. GB játékost is ugyanúgy ki kellett volna.
Nála csak Wagner volt gyengébb. Egy jó redzone passz deflectje volt, még két jó tackle ín space a szélén. Amugy meg a greenbay úgy futott át rajtunk, ahogy akart. Wagner egy kalap... -t nem ér. Nem csak a játéka, de semmi leadership nem.jött tőle, semmi.
Offense oldalon volt egy pillanat amikor klikkeltek a dolgok.
Habár Wilsont eroltettuk Jimmy helyett, akinek volt egy szép egykezese és ennyi. Grahamra kétszer dobtunk kb.
A fal pocsek,a liga rgyik legszarabb futás elleni védelmére 2 yard per carry korul atlagoltunk. Ez semmi. Nem voltak heavy settek, semmi. Nem tudunk futni sem már.
Nagyon elkeserito volt ez a meccs, nem érte meg megnezni. A liga amúgy furán alakul, simán elcsiphetunk egy wildcard helyet, de én most egy darabig biztosan nem nézem eloben, foleg amíg be nem fenyiti a stáb Kamet.
Szerk: Fred JAckson TD-jéből is látszott, hogy bőven tudnánk többet használni, ez alapvetően playcalling okokból nem valósul meg, úgy ahogy MAtthews hiánya is ennek tudható be, pedig tegnap látszott, hogy bőven használható lenne, mondjuk Kearse helyett...
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
braxa88
12 534
graham 1 db ekapás télleg gyönyörűkövetkező meccsek: bears, lions, @bengals, panthers, @49ers @cowboys
max 1 vereséggel hozni kell ha karunk vmit. hozható is.
több mint 9 éve
1. Félidő semmi haladás,Védelem betli,
Bennett offside (fegyelmezetlen idióta)
Rushing leader Wilson
Néztem aztán rájöttem, hogy ezt a meccset láttam már.... számos alkalommal.
Új elemek, a tavalyit meghaladó fegyelem hiány.
kj kis cívódása,
Graham 1 elkapott passza,
Willsonnak volt egy szép elkapása.
Remek volt, nincs mit elemezni. Hiszen mindent leírtunk Le kell zárni a Kancellár ügyet és rendet kell tenni a fejekben.
A fal nem volt jobb. Wilsont még mindig nincs miért bántani, ha mindent összeadunk majdnem 300 yardos qb.
több mint 9 éve
Sherman
78
sajnos undoritoan gyenge ez az ofal , egyszeruen nem lehet megerteni miert nem igazoltunk a nyaron normalis embereket az egysegbe
több mint 9 éve
Na, szóval valahogy sikerült ébren maradnom, ami nagy teljesítmény, mert bűn rossz volt a Dallas-Philly, de szerencsére a többi meccsen jól szórakoztam, őrült egy hét volt.Gondoltam akkor már megnézem a meccsünket.
GB kezdi a támadást, rögtön 12 emberrel vagyunk fent. Bennett jump. Már majdnem endzoneban vannak, a védelem elég lyukas, simán átjönnek. Újabb Bennett jump, GB tudja, hogy szabad játék és jön a TD, Sherm nem tud védekezni.
Gondoltam, nem baj, 7-0, lehet még ez jó meccs.
Feljött az O#, egyból időkérés, mert nem tudtuk elindítani a játékot. Sebaj.
Első playünk oldalra bubble screen Lockettnek. Itt már beugrott minden amit Bevellről írtam az elmúlt időszakban. Gondoltam még adok egy play esélyt a meccsnek. 2&10, futás, Lyncht már a LOS előtt kontaktolják és földreviszik.
Nekem eddig tartott a meccs, javaslom inkább ti is pihenjetek 😊
több mint 9 éve
Nyerjünk!
több mint 9 éve
Allen kiállt Schneider mellett Kancellár ügyben!
több mint 9 éve
Nadal17
586
Bulaga megsérült a Packers edzésen, pár hetet ki kell hagynia, így az éjszakai meccset is.
több mint 9 éve
Már a Trash Talk-ban is szétaláztak minket a Rams meccs miatt, ráadásul Kovács Sanyi megtalálta Wilsont is rendesen. Kicsit úgy érzem leírtak bennünket és előre odaadják a meccset a Packers-nek. Nem lesz egyszerű nem mondom, de nem is lehetetlen ott nyerni. Csak legyen O-fal legalább 2 másodperccel tovább!Ne haragudj, de az a műsor címe, hogy Trash Talk.😀
garrett27
Amúgy pont leszarom azt is, ha 6-10 es lesz a szezon, csak legyen egészséges a szervezet, és maradjon a Seahox az a csapat, ahol tehetséges, benézett játékosok kapnak lehetőséget.
Csapatot építeni mindig lehet, JS+PC még tud is...
több mint 9 éve
Már a Trash Talk-ban is szétaláztak minket a Rams meccs miatt, ráadásul Kovács Sanyi megtalálta Wilsont is rendesen. Kicsit úgy érzem leírtak bennünket és előre odaadják a meccset a Packers-nek. Nem lesz egyszerű nem mondom, de nem is lehetetlen ott nyerni. Csak legyen O-fal legalább 2 másodperccel tovább!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Crabtree nem 6 hétig holdoutolt anno 2010ben?Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
BigBaltazar
Höri
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.Mankins 20
Höri
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
pfefe8
1 203
Egyáltalán van lehetőségetek megadni azt a pénzt amit ő követel? Nem tudom milyen helyzetben vagytok fizetési sapkával.Az új CBA alatt ez az első eset, hogy egy játékos holdoutja belelog a szezonba.Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
BigBaltazar
Höri
A legelegansabb az lenne, ha a már két millió dollar felett járó büntetést behajtanank és valami jótékony célra adomanyozna a csapat. (nyilcan közvetlenül nem lehet,de attetelesen)
undisputedly
Steelers fan
több mint 9 éve
Az új CBA alatt ez az első eset, hogy egy játékos holdoutja belelog a szezonba.Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
BigBaltazar
Höri
A legelegansabb az lenne, ha a már két millió dollar felett járó büntetést behajtanank és valami jótékony célra adomanyozna a csapat. (nyilcan közvetlenül nem lehet,de attetelesen)
több mint 9 éve
Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
BigBaltazar
több mint 9 éve
Valami hír Kancellár-ról?Még holdout-on van.
Még mindig nem adta be a derekát? Amúgy ezt meddig szokták tűrni a csapatok általában? Gondolom van egy limit a Menedzsereknél is hogy oké ennyi volt belőle, meguntuk, vagy valami hasonló.
Coolearie
Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Valami hír Kancellár-ról?Még mindig nem adta be a derekát? Amúgy ezt meddig szokták tűrni a csapatok általában? Gondolom van egy limit a Menedzsereknél is hogy oké ennyi volt belőle, meguntuk, vagy valami hasonló.
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Csak a felesége nem engedi XD„Szerintem Michael Bennett abszolút alul van fizetve. Legjobb lenne, ha most azonnal holdoutolni kezdene”Sitton-(G)-Packers:,D :,D
alatriste