Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Amúgy de, már tavaly is mondtam, hogy szerintem Maxwell hihetetlen overrated, egy totál középszer CB, aki rengeteget hibázik és DPI-zik. Feleannyi lóvét se ér, amit az Eagles adott neki szerintem.Láttam a meccseit, szegényt szinte megsajnáltam, olyan ritka bambán tud nézni ha róla kapnak yardot (márpedig ez igencsak előfordult). Azért vele nyugodtabbak voltunk jobbhátvédben.
Duff
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Amúgy de, már tavaly is mondtam, hogy szerintem Maxwell hihetetlen overrated, egy totál középszer CB, aki rengeteget hibázik és DPI-zik. Feleannyi lóvét se ér, amit az Eagles adott neki szerintem.
több mint 9 éve
Na, a mai és a tegnapi nyilatkozatok alapján PC teljesen tisztában a problémákkal, az OL gyengeségével és Graham mellőzésével.Ami érdekes, hogy szerinte a játékok nagyobbik része Grahamre volt felrajzolva, csak egyszerűen nem ment felé a labda. Ide be lehetne illeszteni amit Helm írt arról, hogy elhisszük-e, hogy RW nem hívhatja át a játékokat.
És ez azt is jelenti, hogy elérkeztünk egy -talán nem mindenki számára- izgalmas fejezethez!
Most, hogy a szervezeten és PC elvein repedés mutatkozik, kiderül, hogy hozza-e a maltert 😀
Magyarul meglátjuk, hogy az általam nagyra tartott vezetői és szervezet építő képességei hogyan vizsgáznak egy ilyen helyzetben.
Más téma: Annyira megborult a liga, hogy az valami hihetetlen.
Szezon kezdete előtt a Philly-Detroit kettős például egyértelmű esélyes volt divízó győzelemre, most ők is az alsóházban kullognak, mint mi. Dallas vélhetően nem fog jól vizsgázni Romo nélkül (na őket még az ág is húzza. Pont amikor összeálltak). Még WC hely, de a csoportgyőzelem is meg lehet. Annyi kell, hogy a most következő meccseinken beinduljon a gépezet.
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Nálatok is ilyen szar volt Maxwell, nem így emlékszem?!
több mint 9 éve
Oszi
1 215
csak szólok h miután az eagles nyáron kivágja maxwellt olcsóért visszajönNéznék egyet XD
😛
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
csak szólok h miután az eagles nyáron kivágja maxwellt olcsóért visszajön😛
több mint 9 éve
Majd szezon végén eladjátok szotyiért....@HelmutNem tudom. De Graham miatt nagyon aggódok hogy nem lesz kihasználva.
Akkor ha jól értem, begyűjtöttünk egy rakat játékost, akik nem "kompatibilisek" Bevell játékstílusához, koncepciójához?
Ez csak nekem magas?
BigBaltazar
Oszi
több mint 9 éve
Oszi
1 215
@HelmutNem tudom. De Graham miatt nagyon aggódok hogy nem lesz kihasználva.
Akkor ha jól értem, begyűjtöttünk egy rakat játékost, akik nem "kompatibilisek" Bevell játékstílusához, koncepciójához?
Ez csak nekem magas?
BigBaltazar
több mint 9 éve
@HelmutAkkor ha jól értem, begyűjtöttünk egy rakat játékost, akik nem "kompatibilisek" Bevell játékstílusához, koncepciójához?
Ez csak nekem magas?
Szerkesztette: BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Sok értelmes dolgot olvastam az alábbiakban, nem is akarok elemezni, valahol mindenkinek van igazsága. A meccset nem láttam csak pár jelenetet, de nem is fogom megnézni. Nem megy. Vegyünk egy tiszta asztalterítőt és kezdjük elölről az egészet. Jönnek szembe mindenféle állatok (Medvék, Oroszlánok), van feladat bőven. Most majd eldőlhet, hogy elszállt a varázs vagy csak bealudt a banda. Többen is iszonyúan rosszul kezdték az idényt, hogy csak az Eaglest, a Giants-t vagy a Ravenst említsem, és még akkor szó sem volt a katasztrófa sújtotta Cowboys gárdájáról. Na de hát volt már ilyen, fel lehet és kell is állni, mert mi aztán tényleg nem hivatkozhatunk - lásd Saints - az építkezésre, amikor a csapat lelke és motorja be van betonozva évekre pénzügyileg, a többiek pedig középszer vagy az alatti kategóriában vannak. Ez nem építkezés, ez azonnali türelmetlen sikerhajszolás, annak minden hátulütőjével.Viszont most már nincs idő okoskodni, 2 zakó már zsebben, kezdődhet a szezon! Vasárnap tv-s meccs, pláne!
Bocs a szubjektív véleményért de a Packerses kollégám ma reggeli mosolya kissé megviselt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Szia!Grahamet se tudjuk használni...Ehhez csak 2 apró megjegyzésem lenne csak.
braxa88
1. Mi a fenének hoztuk akkor ide?
2. Az egész ligában az a trend, hogy a fizikális, jól elkapó TE-k egyre nagyobb szerepet kapnak az elkapásoknál. Csak valahogy nálunk nem válik ez be... /persze még csak 2 forduló telt el ezt ne felejtsük el/
Helmut, vagy egy nálam sokkal jobban értő elemezhetné a helyzetet.
Sonics
Én elmondtam a véleményem, újat nem tudok nagyon mondani, nem látom a következetességet. Pont a Graham kérdést nem látom kardinálisnak, sokkal jobban aggaszt, hogy nincs rend a fejekben. Talán ebből a szempontból jó a nagy pofon. Talán előlép Earl, és Shermann, mint vezér. Kancellár akkor fog előkerülni, vagy tradet kérni, ha érzi, hogy pótolták, nem elsősorban, mint játékost, hanem, mint embert.
Ennél talán nincs is komolyabb vezetői feladat.
Amúgy én azt gondolom, hogy még Kancellár nélkül is egyben vannak az építőkockák, csak nincsenek összerakva -kivétel ól az
Én nem a playcallingban látom Bevell elsődleges felelősségét. Egy Wilson tapasztalatú, tehetségű és fizetésű -franchise- qb számára az OC inkább meccsek közötti felkészülésben, gameplanben, szünet elemzésben, játékok közötti elemzésben nagy segítség, nem a konkrét playhívás szempontjából. A vörös 22-es legendája kb 20 éve nem igaz. Gimiben is un. formation package-t hívnak a jobb, végzős QB-nak, alapértelmezett játékkal, azt majd áthívja. Akik ezt tudják, azok kb. 25%-a kap ösztöndíjat az egyetemekre.
Igaza van Undinak, olyan sablonos hívásokat látunk, amiket mi is ununk. Hozzáteszem, azzal, hogy ezt Bevell nyakába varrjuk, beismerjük, hogy Wilson az egyetlen fr. qb, aki nem jogosult áthívni a játékot. És ha most felsírsz, hogy ez micsoda hülyeség, akkor jól érzed. Biztos, hogy nem így van. Hogy miért nem hívja át, pl. a bubblet, nem tudom.
Biztos lehetsz benne, hogy Pete Carroll, ha megtudná, hogy Bevell L'Art pour L'Art szivatja Wilsont, Lynchet vagy bárkit, levenné a puskát a falról, és 70.000 ember előtt agyonlőné.
Akkor most szar Bevell, vagy szar Wilson, vagy szar mind a kettő? Nem, szerintem egyikük sem szar, sőt, szerintem nincsenek egy hullámhosszon, már nem működik a mágia, ami az SB-ig működött, mert működött!
Nem volt az sem TOP 5 O, de haladt, és tette fel a pontokat. Mi ment tönkre, azt nem tudom, pacekból azt mondom, hogy valami megváltozott a vegyületben, ez lehet a fal, lehet az ebből fakadó gyengébb futójáték, és így a diverzifikáció felborulása.
Azt nem nem hiszem, hogy Wilson tudja mennyit ér, és ne adna bele mindent. Azt sem gondolom, hogy Bevell nem a tudása legjavát adná. Azt viszont tudom, hogy az SB győzelem óta, tehát tehát elég régen nem működik ahhoz, hogy kimondjuklassan valakinek mennie kell. Nem Wilson lesz az.
Graham kérdés: Én újranéztem Bevell munkásságát Minneapolisban. Az ő ideális kombó manifesztációja B Favre - Harvin-Rice - Berrian, Peterson elrohangál egy McKinnie- Hutch -Sullivan tengely előtt, mögött....
A kakukktojás Visanthe Shiancoe - TE, akinek azért voltak 1 db igazán jó idénye 2009-ben 11 TD de 600 alatti yard. Red Zone Target. Big Time Battering Ram tehát része a Bevell koncepciónak, de a Yardokat nem a mélyrehívott TE játékok adják. Bevellnél a futás a vertikális, és a horizontális játékok diverzifikációja adja. Futás nélkül ez az egyensúly nyílván borul.
Harvin itt volt, 1-2 meccsen zúzott, amúgy nem működött, Sydney itt volt valójában nem volt átütő- én imádtam. BTBR-nek itt volt Miller. Egyenként Baldwinnal, Tate-vel, nem voltak átütők, de összességében haladt az O, megoldotta -időnként brilliánsan a 3. és hosszúakat- feltett pontokat, SB menetelésben is meg tette a magáét. Volt egy koncepció, ami működött, nem látom az újat- de már ezt is leírtam, leírtuk, úgyhogy zárom is soraimat.
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Oszi
1 215
De úgy láttom a Seahawks hivatalos facebook oldalán a hozzászólóktól Bevell fikázás megy, na meg hogy Graham nincs kihasználva.. De inkább az utóbbi, amit teljesen megértek.
több mint 9 éve
Abszolút lehetetlen megmondani.amugy nem tudom minek kell lennie h ne Packers-Patriots SB legyen. nagyon kiemelkednek.Szerintem a 2. héten ezt még elég merész kijelenteni. De tény hogy ez a 2 csapat jól kezdte a szezont.
braxa88
ervinator
GB-ből addig a jelen állás szerint marad két kezdő kb (nem kívánom, remélem ők is egészségesek maradnak). Mindamellett annyira szarul kezdte mindenki a szezont, hogy ilyenre nem is igen emlékszem még, pedig kb 15 éve követem a sportot.
GreenBay is azért a Bearst verte meg, illetve otthnon minket.
Cardinals két gyenge csapatot vert meg (bocs minde Bears illetve Saints szurkolótól, de ez a két csapat elég alsóháznak néz ki, pont ahogyan mi is 😀 )
Pats az aki kiemelkedik, illetve a Denveri védelem hozott két jó meccset. Atlanta két nem elhanyagolható győzelemmel kezdett, Panthers is "masszív".
Dallas volt kiemelkedően erős, de a sérülések közbeszóltak brutális módon. A Packerstől nem vagyok lenyűgözve amúgy, náluk is rengeteg a sérült, de ez a védelem eléggé bűzlik.
Idén szerintem az AFCre tevődött a hangsúly, most erősebbnek érzem őket.
több mint 9 éve
ervinator
1 701
amugy nem tudom minek kell lennie h ne Packers-Patriots SB legyen. nagyon kiemelkednek.Szerintem a 2. héten ezt még elég merész kijelenteni. De tény hogy ez a 2 csapat jól kezdte a szezont.
braxa88
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Biztosan így van, én szubjektíven látom és pl az intentional groundingnal is belemagyaraznam, hogy ott volt Matthews. Nem ezen múlt, de érdemes erről is beszélni, mert egy negyedik negyedbeli to elég jelentős esemény, és a sporik nagyon nem.magyarázták meg, hogy mi alapján döntöttek.Tegyük hozzá, hogy a packers alaposan megkapta a hazai pályát.Szerintem a Seahawks javára is bőven tévedtek: holdingok, Wilson Intentional groundingja, elmaradt offside.
undisputedly
A 3. negyedben nagyot játszottatok. Abból lehet meríteni. Több sikert a továbbiakban.
Old Green Bay
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 880
Tegyük hozzá, hogy a packers alaposan megkapta a hazai pályát.Szerintem a Seahawks javára is bőven tévedtek: holdingok, Wilson Intentional groundingja, elmaradt offside.
undisputedly
A 3. negyedben nagyot játszottatok. Abból lehet meríteni. Több sikert a továbbiakban.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Tegyük hozzá, hogy a packers alaposan megkapta a hazai pályát.A negyedik negyedben a fumblinknal úgy adtak oda a labdát a greenbaynek,hogy még hamoztak le az embereket, és Britt állt fel végül labdával a kezében.
Videón pedig semmit sem lehetett latni. Abszolút bs call.
Amugy európai fociban van egy olyan szabály,ha jol tudom, hogy a bírók nem.hasznalhatjak a kijelzok visszajatszasat a döntésüknel. A Baldwin hitnel azért nem.lett 15 yard buntetes és first down, mert a packers kitette kivetitore, a sporik pedig ott nézték, és visszaforditottak az ítéletet.
Cserébe Sherm egy fg kiserletnel bemozgott, de nem fújtak, mondjuk akkor már azt is megemlitem, hogy Avrilt a nyakára tekert karokkal állítottak meg "szabályosan" is többször, és A-Rod kimozgásainél több gyanús eset is volt, amikor a falemberek nem tudták szabályosan lereagálni az irányváltást, de nem ment flag.
Mindezzel együtt megérdemelt a vereség.
Szerk: Bennettet még mindig nem értem. A közvetítés alatt be is mondták, hogy Sherm biztosan beszélni fog vele félidőben, hogy "Öreg, így csak minket hozol lehetetlen helyzetbe". Az egyik offsidejánál volt, hogy előrevágta a labdát A-Rod vagy 40 yarddal, és a védelmünk az offside utáni 2 másodperces fagyásból nem tudott kijönni, DPI lett.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Nekem most sikerült csak megnéznem a mérkőzést. Sok mindent nem tudok hozzá tenni az előttem szólókhoz.De abban maximálisan egyetértek hogy Graham nagyon nincs kihasználva. Na meg ha beindul Graham arra hogy nem játszatják az senkinek nem lesz jó, persze ennek még az elején vagyunk. Sherman és Wagner se tiszta nekem. (szerintem itt fejben vannak bajok) Lynch-et is értem hogy nem megy, hála az offense falnak. De azért van javulás a szezon kezdő STL meccs óta. R.Wilson meg ami kitelik tőle csinálja
több mint 9 éve
Nadal17
586
nekem nagyon hasonlít a szitu Harvinéra. nagy várakozással jött, offsesonban mindenki mondta h mekkora király offense lesz ez, majd harvin nem rossz kezdés után béna is volt, nem is tudtuk használni majd távozott.És akkor is be lett tudva annak, hogy öltözői balhék meg hasonlók. Holott ugyanúgy meg van annak is a felelőse, hogy nem tudtuk használni, mint ahogy Jimmynél. Azért őt még nem írnám le, 2 meccs telt el, változhat.
Grahamet se tudjuk használni...
braxa88
több mint 9 éve
Grahamet se tudjuk használni...Ehhez csak 2 apró megjegyzésem lenne csak.
braxa88
1. Mi a fenének hoztuk akkor ide?
2. Az egész ligában az a trend, hogy a fizikális, jól elkapó TE-k egyre nagyobb szerepet kapnak az elkapásoknál. Csak valahogy nálunk nem válik ez be... /persze még csak 2 forduló telt el ezt ne felejtsük el/
Helmut, vagy egy nálam sokkal jobban értő elemezhetné a helyzetet.
több mint 9 éve
Viszont a Graham szitu nekem aggasztó. Nem kellene Zach Miller-t csinálni belőle, pláne hogy blokkolásban nem is tudja azt nyújtani. Ezen mindenképp változtatni kell, különben Graham mamája is mérges lesz...Ezt már én is észrevettem, hogy nálunk a jó képességű TE ritkán van kihasználva. Carlson, Miller is kevés lehetőséget kapott elkapásra. Kíváncsi leszek Graham mennyire lesz ezzel megbékélve, vagy változatunk-e rajta.
Medvepapa
több mint 9 éve
Duff
3 133
Hát a múltkorinál pár fokkal jobb volt főleg ami a D-t illeti, többször sikerült nyomást rakni Rodgersre. Az O nekem 2-3 driveon kívül ugyanolyan esélytelennek tűnt, hála a falnak. Nekünk akkor megy a játék, ha Lynch tud futni és erre alapozva el tudjuk adni a passzjátékot, de ez idén nem fog menni, mert csóró Lynch 1x nem fogja tudni átlépni a 100 yardot idén.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Azt vagjatok, hogy Maragos játszott safetyt a Phillyben? LoLmellette meg Thurmond és Maxwell 😀
undisputedly