Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Üdv!Lynch akkor 100% hogy nem játszik holnap a Bears ellen? Azt olvastam valahol hogy ha úgy érzi, ő beállna, de gondolom ilyenkor az orvosok vagy edző stáb mondhat neki nemet?. Bár nem vészes sérülése.
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Hűha, nálad komoly gondok vannak 😀Sajnállak, elég frusztrált életed lehet 😕
Szép napot!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Nem teljesen mindegy?! Az okára kellene koncentrálni...Sokat gondolkoztál ezeken a hihetetlenül szellemes "oltásokon" vagy reflexből jön már?Az enyémre? és ha igen, akkor miért? 😀Egy magasan kvalifikált ismerősöm azt mondáná; faszért.
ervinator
Eddig még nem írtam Kam ügyében, eddig 😊Pedig ahogy a mondás tartja:
...
ervinatorJobb mégsem, mint soha.mondás12
ervinator
Megfogalmaztam egy véleményt, normális stílusban. Lehet vele egyet is érteni, meg nem is. Azt sem gondolnám hogy olyan vélemény lenne, ami egyedülálló és mindenki más fogja a fejét, ha meglátja, ezért sem értettem, hogy miért írja Helmut, hogy jobb ha undi nem reagál rá.Most nyomjak egy kört ~ fogalmazzak meg egy véleményt, normál stílusban ~ a Pat topikban, hogy:
ervinator
Eddig nem írtam a labda-leeresztős botrányról - eddig "nevetőjel", de éppen ma fognak eggyel játszani a NY meccsen, ezért aktuálissá vált. Tehát teljesen egyetértek és megértem az ifjabb Thomast, sőt Edit és Patrikot is, hogy szétkúrták a telefont, viszont legalább ennyire egyetértek és megértem Rodzsit és Sztokit, hogy rárepült a szarra...stb.egyvéleményEgy fontos plusz infó:
Ez a topic az én játszóterem.
(Undi azért van itt, mert maximális megértéssel és szabadelvűséggel viseltetünk a patsfanokkal szemben, akikre az évente újraélesedő és visszavonuló billsfanunk felügyel. természetesen az én írásos engedélyemmel, mert ez az én játszóterem.)
persze braxa88 néha moderálja a csúnya szavakat...
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Meg jo, hogy csak a 10. heten van az elso Hawks Cards meccs. Addig boven leserul Palmer. (: #justkidding.Valóban talán könnyű a sorsolásunk első része, de összességében nem. 😊 Idézet aszezon előtti visszaszámlálásból. 😊Nyilván nem. (Amúgy a legaktívabb sem én vagyok 😊 )Elolvashatod más emberek véleményét is, azért írták ezt, mert ezt a témát már 600szor körüljártuk. Lényegi új információt nem fogsz kapni, az előző oldalakon ott van minden.Mert ha visszaolvasol, már többször kifejtettem és nem akarják a többiek,hogy szetspameljuk a topicot.Ezt én értem, de ez a topic sem a te személyes játszótered, még akkor sem, ha te vagy a legaktívabb.
undisputedly
Plusz nem 3 hónap múlva írtam, hanem most, amikor aktuális lett és amúgy is volt szó róla. Attól mert te nem szeretnéd sokadjára leírni a véleményed egy témában, más még reagálhat rá, ha akar, vagy ha nem is akar, de szívesen olvashat más emberek véleményét is.
ervinator
Sebii
Viszont ahogyan átjött, én képviseltem azt a tábort akik vállvetve álltak az FO odlalán, és Kamet és a holdoutját teljes mértékben elítélik, ezért tőlem volt várható egy terjengős és élesen fogalmazó válasz az írásodra, de ennyiszer nem fogom ismételni magam, ha a véleményskála azon tartományából akarsz olvasni amit én képviseltem az ügyben, visszaolvasol. A többieket annyira nem mozgatta a holdout téma.
Más: A Cards két nagyon gyengén kezdő csapatot vert meg, azokból kiindulni teljesen reménytelen dolog.
Amúgy Arians remek munkát végzett, jó csapat, ha esetleg ők tovább menetelnek, valószínűleg fogok nekik drukkolni (hacsak addig nem eszkalálódik a helyzet a csapatok között), de egyelőre nem tekintem őket esélyesnek (magunkat se, félreértés ne essen), mert idén is könnyű a sorsolásuk első része.
undisputedly
Várható mérleg: 11-5. Nem folytatódik a sorozat, a 2013-as 10, majd a 2014-es 11 győzelem után 2015-ben 12 győzelemmel, de a tavalyi mérleget megismételhetik. Igaz az egyik legerősebb a csoportjuk és összességében (papíron) az ötödik legerősebb a menetrendjük. Kifejezetten szükség lesz arra, hogy a kulcsjátékosok (pl. Palmer) egész évben egészségesek maradjanak.
Leon78
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Valóban talán könnyű a sorsolásunk első része, de összességében nem. 😊 Idézet aszezon előtti visszaszámlálásból. 😊Nyilván nem. (Amúgy a legaktívabb sem én vagyok 😊 )Elolvashatod más emberek véleményét is, azért írták ezt, mert ezt a témát már 600szor körüljártuk. Lényegi új információt nem fogsz kapni, az előző oldalakon ott van minden.Mert ha visszaolvasol, már többször kifejtettem és nem akarják a többiek,hogy szetspameljuk a topicot.Ezt én értem, de ez a topic sem a te személyes játszótered, még akkor sem, ha te vagy a legaktívabb.
undisputedly
Plusz nem 3 hónap múlva írtam, hanem most, amikor aktuális lett és amúgy is volt szó róla. Attól mert te nem szeretnéd sokadjára leírni a véleményed egy témában, más még reagálhat rá, ha akar, vagy ha nem is akar, de szívesen olvashat más emberek véleményét is.
ervinator
Sebii
Viszont ahogyan átjött, én képviseltem azt a tábort akik vállvetve álltak az FO odlalán, és Kamet és a holdoutját teljes mértékben elítélik, ezért tőlem volt várható egy terjengős és élesen fogalmazó válasz az írásodra, de ennyiszer nem fogom ismételni magam, ha a véleményskála azon tartományából akarsz olvasni amit én képviseltem az ügyben, visszaolvasol. A többieket annyira nem mozgatta a holdout téma.
Más: A Cards két nagyon gyengén kezdő csapatot vert meg, azokból kiindulni teljesen reménytelen dolog.
Amúgy Arians remek munkát végzett, jó csapat, ha esetleg ők tovább menetelnek, valószínűleg fogok nekik drukkolni (hacsak addig nem eszkalálódik a helyzet a csapatok között), de egyelőre nem tekintem őket esélyesnek (magunkat se, félreértés ne essen), mert idén is könnyű a sorsolásuk első része.
undisputedly
Várható mérleg: 11-5. Nem folytatódik a sorozat, a 2013-as 10, majd a 2014-es 11 győzelem után 2015-ben 12 győzelemmel, de a tavalyi mérleget megismételhetik. Igaz az egyik legerősebb a csoportjuk és összességében (papíron) az ötödik legerősebb a menetrendjük. Kifejezetten szükség lesz arra, hogy a kulcsjátékosok (pl. Palmer) egész évben egészségesek maradjanak.
több mint 9 éve
Nyilván nem. (Amúgy a legaktívabb sem én vagyok 😊 )Elolvashatod más emberek véleményét is, azért írták ezt, mert ezt a témát már 600szor körüljártuk. Lényegi új információt nem fogsz kapni, az előző oldalakon ott van minden.Mert ha visszaolvasol, már többször kifejtettem és nem akarják a többiek,hogy szetspameljuk a topicot.Ezt én értem, de ez a topic sem a te személyes játszótered, még akkor sem, ha te vagy a legaktívabb.
undisputedly
ervinator
Sebii
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
az kiderült már, hogy egészen pontosan (pénzügyi igények terén) miért holdoutolt?az idióta ügynöke nem bírt magával, ahogy az Mathis esetében is történt
én csak a kifutó/lejárt garantált nehezményezését olvastam; vagy volt más/több?
sapka
addig súgták klienseik fülébe, hogy "nem vagy megfizetve, nem becsülnek meg eléggé", amíg azok el is hitték
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
az kiderült már, hogy egészen pontosan (pénzügyi igények terén) miért holdoutolt?én csak a kifutó/lejárt garantált nehezményezését olvastam; vagy volt más/több?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Most hogy Kam visszatért valakit ki kell rakni az 53-ból. Talán az egyik safetyt, vagy a két FB is sok.ha megnyeritek a többi 14-et akkor egyértelmű, bár ezt a cardinalst odavissza megverni.....
Amúgy ha a fal szép lassan javul és Lynch többet tud futni, valamint ha Jimmyt megfelően ki tudjuk használni a playoff simán meglehet. Továbbá ha a Cardinalst oda-vissza tudnánk verni, akkor szerintem a csoportgyőzelem is szóba jöhet a 0-2 ellenére is.
Aguirre
több mint 9 éve
Aguirre
341
Most hogy Kam visszatért valakit ki kell rakni az 53-ból. Talán az egyik safetyt, vagy a két FB is sok.Amúgy ha a fal szép lassan javul és Lynch többet tud futni, valamint ha Jimmyt megfelően ki tudjuk használni a playoff simán meglehet. Továbbá ha a Cardinalst oda-vissza tudnánk verni, akkor szerintem a csoportgyőzelem is szóba jöhet a 0-2 ellenére is.
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Elolvashatod más emberek véleményét is, azért írták ezt, mert ezt a témát már 600szor körüljártuk. Lényegi új információt nem fogsz kapni, az előző oldalakon ott van minden.Mert ha visszaolvasol, már többször kifejtettem és nem akarják a többiek,hogy szetspameljuk a topicot.Ezt én értem, de ez a topic sem a te személyes játszótered, még akkor sem, ha te vagy a legaktívabb.
undisputedly
ervinator
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Mert ha visszaolvasol, már többször kifejtettem és nem akarják a többiek,hogy szetspameljuk a topicot.Ezt én értem, de ez a topic sem a te személyes játszótered, még akkor sem, ha te vagy a legaktívabb.
undisputedly
több mint 9 éve
Mert ha visszaolvasol, már többször kifejtettem és nem akarják a többiek,hogy szetspameljuk a topicot.
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Sokat gondolkoztál ezeken a hihetetlenül szellemes "oltásokon" vagy reflexből jön már?Az enyémre? és ha igen, akkor miért? 😀Egy magasan kvalifikált ismerősöm azt mondáná; faszért.
ervinator
...
ervinatorJobb mégsem, mint soha.mondás12
Megfogalmaztam egy véleményt, normális stílusban. Lehet vele egyet is érteni, meg nem is. Azt sem gondolnám hogy olyan vélemény lenne, ami egyedülálló és mindenki más fogja a fejét, ha meglátja, ezért sem értettem, hogy miért írja Helmut, hogy jobb ha undi nem reagál rá.
több mint 9 éve
Nem is kapott nagy pénzt (szerinte), viszont a GB ellen mindenki görcsösen akart - legalábbis én nem láttam azt a felszabadult D# játékot... még a SB-os kripli légiósat sem.közben bepótoltam a packers elleni meccsetKeményen rühellem, mert önfejű, és fegyelmezetlen.
nem volt gáz, sőt! elég sok pozitív dolog volt benne (főleg rams után). OL jobb volt, D sokkal jobb, pass rush tetszett (ha nem ilyen mobilis Rodgers akkor +5-6 sack), Burley és Cary W is használható volt. Futás elleni védelem volt gyengébb mint szokott
Bennett az aki nagyon gyökér. AZ első félideői PAckers pontok mind az ő offsidejai miatt voltak. Nemsok Seahawks játékost utáltam az eddigi kb 10 évem alatt de ő köztük van.
braxa88
Volt már nála jobb DE-ünk.... JS érában is
Helmut
több mint 9 éve
Szerintem 3 dolog adta meg Kam-nek a végső lökést. 1. Két meccset buktunk. 2. A haverok is kezdtek berágni. 3. Jön az első hazai meccs, amit már muszáj hozni. +1. a lóvé.Nem üdvözölhetsz tárt karokkal és megbocsátással valakit, aki kihagyta az edzéseket és két meccset is, maximum, ha a büntetését behajtják, és tiszta lappal indul, akkor azt mondom ok, kapjon meg minden esélyt, ahogy rendesen is megkapna, viszont remélem, hogy lesznek következményei a saját kútfőből származó szabadságolásának, máskülönben mindenki elgondolkodhat azon az öltözőben, hogy hoppá, itt van valaki aki 2 hónapig nem csinált semmit, nem kockáztatta az egészségét, nem volt fent a pályán a két vereségnél, nem harcolt a "testvéreiért".Ezt ti sem gondoljátok komolyan!?Nekünk akkor van esélyünk jó szezon elérésére, evör ha rend van a fejekben és az öltözőben!
Mondjuk nem hinném, hogy a Bearstől ki tudnátok kapni Clausen irányítása mellett, és így lehetne keménykedni Kam-el, csak nem hinném, hogy érdemes, az a csávó háttal állva is jobb S és nagyobb impact, mint Shead. Mondjuk megmentőként sem kell ünnepelni, de azért kurva sokat javultak ez esélyeitek egy tisztességes szezon elérésére.
Pari
Ez a JS-PC szövetség egyik alapja.
Ez mindig az elvekről szólt! Elrúgta a pöttyöst, de én magam sem keménykednék vele. Tékozló fiú hazatért, én szeretettel fogadnám. A Srácok örülni fognak Neki (Shermannban nem vagyok biztos), akkor meg minek élezni tovább a helyzetet.
Előbb utóbb minden NFL játékos megúnja az otthonülést!
Helmut
Egy nfl lockerroom sajátos közeg. Lásd pl a Miami öltözői botrányát. Más szabályok vonatkoznak ott az emberre. Anno azokat a katonákat akik nem szöktek vissza a csapatukhoz a kórházból, kinézték a többiek, szolgáljon bármilyen hosszú ideje az egységben, ha nem ment vissza a csatába, akkor kezdhette mínuszból (nyilván nem saját tapasztalat).
Az ilyen férfias közösségekben, főleg az utcán nevelkedett játékosoknál ez sokat számít. Az edzőknek nyilván nem gond, nekik az a lényeg, hogy rend legyen, de nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen move Kancellár részéről simán lenyelhető lenne a többiek oldalán. Elvégre nem olyan régen még olyan pletykák voltak, hogy a frencsájz qb-t van aki azért kezdi ki, mert nem elég fekete, hangozzon ez akármekkora hülyeségnek is.
undisputedly
Fogalmam sincs én mit csinálnék a menedzsment helyében (bár lehet hogy annyi fizetésért tudnám). Játszassák-e a megszokott szerepkörben vagy a ST-ben. Ott viszont pocsékolás egy ilyen játékos. Vasárnap kiderül.
Off: A háborús példád jó és érthető, de a valóságban a II. VH idején az amcsiknál bevett szokás volt, hogy a sebesülésből felépült katonákat tudatosan más egységhez küldték vissza. Hacsak vissza nem szökött a saját egységéhez, éppen ezt elkerülendő.
Összvissz azt mondom szökjön vissza Kam akár a spejzablakon is az éj leple alatt, csak álljon már össze a csapat és romboljunk!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Az enyémre? és ha igen, akkor miért? 😀Egy magasan kvalifikált ismerősöm azt mondáná; faszért.
ervinator
...
ervinator
Jobb mégsem, mint soha.mondás
Én szerettem volna, ha megkapja a pénzét (átcsoportosítását), ...Talán még nem késő, szervezzünk gyűjtést!
Pari
több mint 9 éve
Rövid válasz: Szerintem jó kezekben a frencsajz, és a holdout is jól volt kezelve (bravó Allen).Undi, légy oly jó ne válaszolj!Mondjuk ez magas labda... 😊
Helmut
Medvepapa
Annyit kellene még megoldanunk, hogy etetjuk a szörnyet, és most Grahamre gondolok. Szerintem meccsenkent 6-7 elkapas bőven belefer. A szokásos 20-30 kísérletnek így csak 20-30%-a menne rá, ami bőven jó. Ti hogy látjátok?
több mint 9 éve
Undi, légy oly jó ne válaszolj!Mondjuk ez magas labda... 😊
Helmut
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Nadal17
586
Szerintem a visszatérése is pusztán üzlet, ugyanaz vezérli, mint akkor, amikor elhatározta a holdoutot. Nagyon jól hangzik, hogy csapatársak meg testvérek és együtt harcolunk, de érdekes módon eddig ez valahogy nem jutott eszébe. Én úgy gondolom, hogy a 2 vereség nagyon jól jött neki ilyen szempontból, mivel visszatér, a csapatnak az első 2 fordulónál kedvezőbb meccsek jönnek (jó eséllyel nélküle is vissza talált volna a csapat a helyes útra), elkezd menni a szekér, év végén pedig ismét verheti az asztalt, hogy nézzétek meg, mennyit számít a jelenlétem. Ha eddig így állt hozzá és szegénykének nem volt elég a második legjobb SS fizetés, hirtelen megsajnálja a társakat és félredob minden sérelmet és követelést... nehezen hihető.
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Undi, légy oly jó ne válaszolj!Az enyémre? és ha igen, akkor miért? 😀
Helmut
több mint 9 éve
Undi, légy oly jó ne válaszolj!
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Eddig még nem írtam Kam ügyében, eddig 😊Szerintem az FO a lehető legszarabb döntéseket hozta meg, míg Kam a saját maga részéről a legjobbat.
Az hogy Kam holdoutolt több pénzért egy karakter probléma. Nem mindenkinél lesz ez meg, illetve nem mindenki van olyan helyzetben, hogy ezt megtehesse. Az FO-nak szerintem már a holdout kezdetén 2 lehetősége volt csak és kizárólag (ők a 3. lehetőséget választották).
1, megadják amit Kam kér, ami adott esetben azzal járhat, hogy megválnak más embertől.
2, eltradelik Kamet.
Az világosan látszik, hogy jelenleg nem pótolható Kam, ilyen szempontból irreleváns, hogy egy új ember van a helyén, akinek szoknia kell a környezetet. Ha meg is adják neki a pénzt, akkor sem biztos, hogy ezen más játékosok is felbuzdulnának, mert mint korábban írtam, ez egy karakterprobléma. Ha viszont igen, akkor azokban az esetekben is dönthet az FO, hogy azok a játékosok értékesek e a csapat számára annyira, hogy megadják amit kérnek vagy nem és akkor cut/trade.
Ha nagyon sok ilyen játékos lenne a csapatban, az valamilyen szinten az FO "hibája", hiszen ők választották ki őket, nagyon elvont példa, de ahogy nálunk Hörni is jó volt egy ideig, majd előjött a karakterproblémája, ami a mi FO-nk sara.
Amit ezzel elért az FO, az annyi, hogy látszik, hogy jelenleg Kam pótolhatatlan, ha most akarnák eltradelni őt, sokkal kisebb ellenértéket kapnának érte, de ami a legfontosabb, hogy már az első két játékhéten 2 L szedtek össze.
Kam pedig köszöni szépen, megmutatta, hogy bizony értékes játékos, visszajön a Bears és a Lions ellen, ahol mindkét esetben romokban az Offense és verheti a mellét, hogy na látjátok ennyit jelentek én, hogy eddig a 3. legtöbb pontot kaptuk a ligában, bezzeg ahogy visszatértem...
És sajnos igaza is lesz. Az mellesleg még nagyobb baklövés lenne az FO részéről, ha ezután nem játszatná Kamet, mert egyrészt több L nem nagyon fér bele az elején, mert nagyon könnyen kuka lehet a szezon, másrészt meg ezzel ugyanazt közvetítené a csapattársak számára, hogy látjátok ennyit jelent egy ember kiesése, szóval aki több pénzt akar, az látja, hogy van tere alkudozni, mert adott esetben az ő hiánya is okozhat szezonbuktát.
több mint 9 éve
Ez a hasonlat azt mutatja, hogy teljesen félreértelmezed a helyzetet. Ha egy átlagos munkahelyi szerződést és az alapjául fekvő életviszonyt egyenlően értelmezed egy NFL szerződéssel, akkor csak azt tudom mondani, hogy korábban már le lett írva a Kancellár holdout ki-kicsoda.Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Korábban ki lett fejtve, hogy anno feltéptük a rookie szerződését és hozzá vágtunk egy valag garantáltat. Amíg azt ki nem játszotta, addig nem volt problémája.Tehát ha te a munkahelyed húzóembereként 3 évvel ezelőtt kialkudott béredet kapva, azt látnád, hogy a tőled rosszabbul teljesítő új kollégák folyamatosan 20-30%-al többet kapnak, mert azóta jobban megy a cégnek, akkor te nem dünnyögnél? Üldögélnél békésen, jópofát vágva hozzá és továbbra is 110%-on pörögve? Ugyan.
undisputedly
Mindegy, én örülök, hogy visszatért, ha ti nem az legyen a ti bajotok. részemről lezártam a témát.
Pari
több mint 9 éve
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Korábban ki lett fejtve, hogy anno feltéptük a rookie szerződését és hozzá vágtunk egy valag garantáltat. Amíg azt ki nem játszotta, addig nem volt problémája.Tehát ha te a munkahelyed húzóembereként 3 évvel ezelőtt kialkudott béredet kapva, azt látnád, hogy a tőled rosszabbul teljesítő új kollégák folyamatosan 20-30%-al többet kapnak, mert azóta jobban megy a cégnek, akkor te nem dünnyögnél? Üldögélnél békésen, jópofát vágva hozzá és továbbra is 110%-on pörögve? Ugyan.
undisputedly
Mindegy, én örülök, hogy visszatért, ha ti nem az legyen a ti bajotok. részemről lezártam a témát.