Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Varhatoan mennyi szerepet kap majd hetfon Rawls?

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Mebane és Lynyh emccs előtt derült ki h játszhat e ugye
Dobbs biztos nem
maradt 2 DT: Hill és Rubin, így King és Tukuafu is kap snapeket belül

Richardson akár már most is játszhatna, de PUPon van, szal mikor rekerülhet onnan (7.hét)aktív is lesz. jó hír
több mint 9 éve
mabane és lynch játéka is meccs előtt dől el
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Lattam egy GIF képet az előző meccsből. Második félidő,szóval akkor már nem néztem,ezért lemaradtam róla. A lényeg,hogy tudatosan elengedte az oldalvonalnal Rawls fele száguldó védőt , aki ki is ütötte egy másodperccel később a backup futonkat. Elég nagyot csalódtam. Nálunk ez nem.divat szerintem...

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Graham nem volt boldog New Orleansban:  twitter.com/cmdabe/status/649583409233199105
tejbegrrr!!!
Tudom kiverem a biztit, | de Graham nettó elmegy a pics@ba!
Még, ha ezt is érzi, akkor sem kell ez, vagy ha kiteszi, akkor álljon bele. Innen miket fog twittelgetni?! 😕
|
Helmut Zimmer
Úgy tűnik, privát üzenetnek szánta, csak nem úgy sikerült.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Graham nem volt boldog New Orleansban:  twitter.com/cmdabe/status/649583409233199105
tejbegrrr!!!
Tudom kiverem a biztit, | de Graham nettó elmegy a pics@ba!
Még, ha ezt is érzi, akkor sem kell ez, vagy ha kiteszi, akkor álljon bele. Innen miket fog twittelgetni?! 😕
|
több mint 9 éve
Lockett lett a hónap ST játékosa az NFCben
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
Én nem értem,hogy miért nem.megyünk rá mi is a kiarusitast tartó csapatokra egy kis no brainer deal miatt.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Hogy Wilson és Tate lepacsiznak e? Hát remélem lesz annyi Golden barátunkban, hogy odamegy gratulálni meccs végén.
Vajon a három féle támadó play-ünkből hányat ismernek már az edzőitek?

több mint 9 éve
Tom Cable az OLineról és sok érdekes témáról. Nagyon érdekes!!!

www.fieldgulls.com/2015/9/30/9430471/tom-cable-breaks-down-the-seahawks-offensive-line-performance
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Wilson és Tate vajon lepacsiznak!?
Helmut Zimmer
Nem tudom, de remélem Ciara VIP boxát kulcsra zárják.
több mint 9 éve
Wilson és Tate vajon lepacsiznak!?

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Schefter szerint Lynch 50% h játszik hétfőn. tehát vagy játszik vagy nem
mondjuk nem mondott újat.
braxa88
Kíváncsi leszek ha esetleg Lynch játszik, akkor mellette Rawls vagy Jackson kap több játékot.
Oszi
Rawls
Fred 3rd down back. ami egyrészt jó, mert Rawls akár feature back lehet a jövőben nálunk, szal szokja.
braxa88
Jogos, Lions ellen pihenjen csak még Lynch, nagyobb szükség lesz rá majd a Bengals ellen. 😊 ááá attól előre félek 😀
Oszi
bengals nagyon nehéz lesz, de a lionst se kell lenézni. az se lesz könnyű meccs.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
braxa88
Kíváncsi leszek ha esetleg Lynch játszik, akkor mellette Rawls vagy Jackson kap több játékot.
Oszi
Rawls
Fred 3rd down back. ami egyrészt jó, mert Rawls akár feature back lehet a jövőben nálunk, szal szokja.
braxa88
Jogos, Lions ellen pihenjen csak még Lynch, nagyobb szükség lesz rá majd a Bengals ellen. 😊 ááá attól előre félek 😀
több mint 9 éve
braxa88
Oszi
Rawls
több mint 9 éve
braxa88
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Britt egy szenzor.....
....bár egy szenzor felkészültebb passzblokkolásban...
több mint 9 éve
 twitter.com/FieldGulls/status/648971883023470592

seattlesportsinsider.com/blogs/nfl/carroll-not-even-half-concerned-about-slow-starting-offense
Aguirre
Hawks fórumokon még táblázatot is kreáltak és bemutatták számszerűen a lassú kezdéseinket. Nyilván van benne valami, hogy a staff így akar információt kicsikarni, és biztosan sikeres is ez a stratégia részben, mert a második félidőben mindig jobbak vagyun, mint az elsőben és nem csak saját magunknál, de az ellenfélnél is -kevés kivétel-, de ez nem azt jelenti, hogy az elején nem akarunk pontot szerezni, hanem maximum azt, hogy az elején nem terítjük ki minden lapunkat, de ettől még azt az inside futást, ha első félidő ha nem, végre kellene hajtani. Nem hiszem, hogy Britt meg Sweezy azert engedik, hogy seggre ültessék őket, mert abból információt kapunk.

Summa summarum lehet benne valami -sőt, biztosan van is-, hogy az első félidőt információszerzésre használjuk, míg mi arra törekszünk, hogy minél kevesebbet adjunk ki, de attól a végrehajtásnak még mennie kellene az alapabb játékoknál is,sőt főleg náluk.

Amúgy én örülök, hogy végre használtuk a fullbackjeinket. Meg is lett az eredménye. Rawls 30 yardot hozott 2db fullbackes futásból pl, ezzel is hozzájárulva a 6+ -os átlagához. BTW akinek van ideje az nézze meg a Falcons-Cowboys meccset. Élmény volt nézni a Quinn irányította Falcons futójátékát, fullbackestől, mindenestül.

Azt még mindig nem értem, hogy blokkoló TE-et (vagy extra linemant )miért nem használunk, de innen könnyű bírálni.

A héten rengeteg kritika érte a Philly-t és a Detroitot is a playhívás miatt, vagy akár a 9erst is kihívta a cardsos Matyiő, mondván, hogy előre tudták a playeket az ellenfelek. Szóval nem olyan könnyű OC-nek lenni, biztosan van olyan amit nem akarsz megmutatni, főleg nem év elején egy -elméletileg- PO esélyes csapatnál, mert nagyon keményen elemzi az ellenfél a tendenciákat.

Összességében még mindig úgy gondolom, hogy Bevell legnagyobb hibája, hogy próbál túlzottan is okos lenni, és ezzel saját magát veri meg, illetve azt, hogy egy ilyen O# fal mellett már a PO-nak is örülnünk kell, ha összejön.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár

seattlesportsinsider.com/blogs/nfl/carroll-not-even-half-concerned-about-slow-starting-offense
Aguirre
ja egy teljsesen szétesett, kimerült Bears ellen. és mi van akkor ha tényleg 14-20 pontos deficitből kell visszajönni? nem lehetetlen persze, de ez azért sántít, pláne ha a védelem nem képes tartani az ellenfél O-ját...

több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341

Szerkesztette: Aguirre
több mint 9 éve
Na meg ezzel a fallal kockáztatva van Wilson épsége is. Az hiányzik még nekünk hogy lesérüljön..

Szerkesztette: Oszi
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 537
Én arra lennék kiváncsi, hogy mikor építjük be az újonc falembereket. Nehezen hiszem, hogy Brittnél rosszabbak lennének.

Szerkesztette: Sebii
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Túl vagyunk a meccsen, nem volt egy igazi erőfelmérő, de hogy az Ofal mit művelt, főleg az első félidőben, az több mint elgondolkodtató volt. Ez halálfélelem egy QB-nak. Szinte semmi ideje nincs RW-nak, pedig annyira kíváncsi lennék végre, hogy mire lenne képes ha pár másodperccel több jutna neki.
Az pedig csak hab a tortán, hogy emellé a fal mellé beállítjuk blokkolni Graham-et. Láttuk milyen eredménnyel.
Rawls viszont tetszett. Úgy megy fejjel előre is, mint az állat. Nem mondom hogy nem önveszélyes, de nagyon bátor dolog.
Mint örök optimista remélem, hogy tényleg csak most indul be a gépezet!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.