Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
incomplete, de zseni

twitter.com/nfl/status/651226484175011840
braxa88
Erre írta valahol okos kommentelő, hogy ezt Rodgers is tudja, csak neki még a passz is sikerül.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Szerintetek bevállaljuk a cserét (pick-játékos, játékos-játékos)?

PC bízik az embereiben, ahogyan Cableben is. Eddig az eredmények is őt igazoltál, most kezd körvonalazódni csak, hogy nagyon rossz úton járunk ami az OL-építést illeti.

Meggyőződésem, hogy PC filozófiája szerint nem úgy kell falat építeni, hogy DT-ket képzel át, hanem ez csak Cable agyszüleménye. Ezt bizonyítja a draft history is:

2010- PC első éve
Kör Pick
1 6 Russell Okung Offensive Tackle Oklahoma State

2011
1 25 25 James Carpenter Offensive Tackle Alabama
3 11 75 John Moffitt Guard Wisconsin

2012
-

2013
7 14 220 Ryan Seymour Guard Vanderbilt
7 36 242 Michael Bowie Offensive Tackle Northeastern State (OK)

2014
6 23 199 Garrett Scott Offensive Tackle Marshall

Jól látszik, hogy amikor elkezdte építeni a csapatot, akkor magas pickekkel, minőségi játékosokra akarta alapozni a falat. Aztán jött Russ, ment pocsék fallal is, sőt, nem csak, hogy ment, de gyűrű, majd back-to-back SB. Szerintem RW skilljei és Cable ráhatása nyomán alakult át a hozzáállás PC/JS szemében.

Ne felejtsük, hogy Cable többször nyilatkozott, hogy szerinte nincsenek már jó OL prospectek egyetemen, mert a legtehetségesebb atléták a védelemben játszanak, és onnan kell képzeni őket.

Nálam most az lenne a megoldás, hogy valamelyik csapattól hoznék legalább két guardot, majd év végén Cablet is leváltanám.
undisputedly
sztem trade nem lesz.
Glowinski, Lewis, Sokoli kaphat inkább esélyt.
több mint 9 éve
Okung-Bailey-Lewis-Glowinski-Gilliam falat!
braxa88
Glowinski fent volt a káprázatos 1&goaltól 51&FG-ig tartó menetelés alatt, a 42 yardos visszaszorulásból legalább öt az övé egy false start miatt.
tejbegrrr!!!
A stat szerint Glowinski egyetlen snapet sem kapott a meccseken, még ST-ben sem játszott. Valaki más lesz a ludas a visszaszorulásban.
Nandito
jaja. az ő számát mondták be de nem volt fennt.
ezt igazolja ez is:  www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts
braxa88
Pedig milyen jól felbosszantottam magam rajta élőben, hogy minek tesszük be az újoncot pont akkor, amikor ilyen közel a pontszerzés. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerintetek bevállaljuk a cserét (pick-játékos, játékos-játékos)?

PC bízik az embereiben, ahogyan Cableben is. Eddig az eredmények is őt igazoltál, most kezd körvonalazódni csak, hogy nagyon rossz úton járunk ami az OL-építést illeti.

Meggyőződésem, hogy PC filozófiája szerint nem úgy kell falat építeni, hogy DT-ket képzel át, hanem ez csak Cable agyszüleménye. Ezt bizonyítja a draft history is:

2010- PC első éve
Kör Pick
1 6 Russell Okung Offensive Tackle Oklahoma State

2011
1 25 25 James Carpenter Offensive Tackle Alabama
3 11 75 John Moffitt Guard Wisconsin

2012
-

2013
7 14 220 Ryan Seymour Guard Vanderbilt
7 36 242 Michael Bowie Offensive Tackle Northeastern State (OK)

2014
6 23 199 Garrett Scott Offensive Tackle Marshall

Jól látszik, hogy amikor elkezdte építeni a csapatot, akkor magas pickekkel, minőségi játékosokra akarta alapozni a falat. Aztán jött Russ, ment pocsék fallal is, sőt, nem csak, hogy ment, de gyűrű, majd back-to-back SB. Szerintem RW skilljei és Cable ráhatása nyomán alakult át a hozzáállás PC/JS szemében.

Ne felejtsük, hogy Cable többször nyilatkozott, hogy szerinte nincsenek már jó OL prospectek egyetemen, mert a legtehetségesebb atléták a védelemben játszanak, és onnan kell képzeni őket.

Nálam most az lenne a megoldás, hogy valamelyik csapattól hoznék legalább két guardot, majd év végén Cablet is leváltanám.
több mint 9 éve
incomplete, de zseni

twitter.com/nfl/status/651226484175011840

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
braxa88
Glowinski fent volt a káprázatos 1&goaltól 51&FG-ig tartó menetelés alatt, a 42 yardos visszaszorulásból legalább öt az övé egy false start miatt.
tejbegrrr!!!
A stat szerint Glowinski egyetlen snapet sem kapott a meccseken, még ST-ben sem játszott. Valaki más lesz a ludas a visszaszorulásban.
Nandito
jaja. az ő számát mondták be de nem volt fennt.
ezt igazolja ez is:  www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts
több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
braxa88
tejbegrrr!!!

Music City Miracle
több mint 9 éve
braxa88

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Kíváncsi vagyok egy Manning, vagy Brady, vagy egy hasonló statikus, de elit QB mit tudna csinálni ezen fal mögött (tegyük fel nem sérülne meg). Szerintem meccsenként min. 12-15 sack.
Duff
Láttuk tavaly az első 4 fordulóban, le kellett vinni TB-t, hogy ne törjön össze...Tavaly nyáron visszavonult Scarnecchia, hoztunk egy munkanélküli OL edzőt (DeGuglielmo) és 4 forduló után mindenki kiakarta rúgni.. Aztán szép lassan felépült a fal, idén ott tartunk, hogy sokszor a fal belsejét két 4.körös újonc és egy UDFA center alkotja..úgy, hogy a fal legjobb játékosa (Vollmer) a snapek 70%ban van csak pályán.
Van erről egy érdekes cikk a pats.hu-n.  patriots.hu/valtozatos-tamadofal

Nem az a baj, hogy elképzeltek valamit és nem jött be ez mindig bennevan a pakliban, az a baj ha nem tudnak változtatni és ezt szvsz Carrolnak kell megtennie.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
4meccs 18sack
16meccsre ez 72...
változtatni kell.
igazábol Patrick Lewis tavaly nem volt katasztófa Cben,őt be lehetne tenni
na meg Baileyt

braxa88
Bocs a buta kérdésért, de szerintetek ezt a felépítést miért nem próbálják ki? Legalább Britt és Sweezy-t kicserélni egy pár drive-ra.
Oszi
Sweezy a kiskedvence Cablenek
Britt 2.körös. bíznak benne. ettől függetlenül ha 1/1 lett volna már akkor is ki kéne baszni.
braxa88
akkor max ha lesérülnek akkor lesznek lecserélve..
több mint 9 éve
4meccs 18sack
16meccsre ez 72...
változtatni kell.
na meg Baileyt

braxa88
Bocs a buta kérdésért, de szerintetek ezt a felépítést miért nem próbálják ki? Legalább Britt és Sweezy-t kicserélni egy pár drive-ra.
Oszi
Sweezy a kiskedvence Cablenek
Britt 2.körös. bíznak benne. ettől függetlenül ha 1/1 lett volna már akkor is ki kéne baszni.
több mint 9 éve
4meccs 18sack
16meccsre ez 72...
változtatni kell.
na meg Baileyt

braxa88

Szerkesztette: Oszi
több mint 9 éve
4 meccs: 6sack, 0int
védelemetől is több nagyjáték kell
több mint 9 éve
4meccs 18sack
16meccsre ez 72...
változtatni kell.
na meg Baileyt

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Átszakadt egy gát, az összes újság sport rovata felteszi a kérdést, hogy Wilson vajon meddig maradhat egyben ilyen fal mögött, illetv, ha lesérül, annak milyen következményei lesznek.
Meglepő, de nagyon sokan Carroll felelősségét feszegetik.
Helmut Zimmer
De azért nehogy már csak Carroll hibája legyen ez (szmájli)
Oszi
Az én szememben eddig Cable és Bevell a felrlos. PC felelősséget az alapozza meg, ha most nem lesz roster változás.
több mint 9 éve
Átszakadt egy gát, az összes újság sport rovata felteszi a kérdést, hogy Wilson vajon meddig maradhat egyben ilyen fal mögött, illetv, ha lesérül, annak milyen következményei lesznek.
Helmut Zimmer
De azért nehogy már csak Carroll hibája legyen ez (szmájli)
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Kíváncsi vagyok egy Manning, vagy Brady, vagy egy hasonló statikus, de elit QB mit tudna csinálni ezen fal mögött (tegyük fel nem sérülne meg). Szerintem meccsenként min. 12-15 sack.
több mint 9 éve
Én is nagyon csalódott vagyok, amiért hoztunk egy olyan playmakert, aki szoros védőőrizetet kap és azzal, hogy végigfut egy routet, zónákat oszt meg, és passzsávokat nyit meg. Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy miután (ha) a franchise iránítónk kimenekül az összedőlő fal romjai alól kis túlzással a vizes fiúnak is tud passzt adni 20 alkalommal 26 próbálkozásból, és mindez 290 yaradra elég.
Be is teszem Leo Bernstein Candide-jának Glitter and be gay c. áriája.

m.youtube.com/watch?v=aVsLMxam21I

😊
Délután végignéztem (gyorstekercseléssel) ezt a meccsnek nevezett valamit. Csak azért nem volt dögunalmas mert végig idegeskedtem hogy RW életben maradjon, miközben Stafford valagát se tudtuk megszagolni.
Ilyen vérverejtékes győzelmet rég szenvedtem végig. Az viszont tuti, hogy PC-ék szándékosan vakok. Már nem is akarnak tudomást venni az O fal problémáiról. Most már minden ellenfélnek leesett, így aztán megy a blitz ezerrel.
Graham minek kellett ide? Kövezzetek meg, de sok értelme nincs a játékának. Labdát nem kap, blokkolni nem tud, akkor most hogyan tovább?
Nem mondom hogy bizakodó vagyok.
garrett27
Örök optimista ként most csalódott vagyok, hiába győzelem lett a vége. (bírói hiba miatt vagy sem) egyébként egyet értek veled. De most talán vette a gárda hogy (Lions szurkolóktól elnézést) a Detroit ellen csak ennyire voltunk képesek, akkor mit akarunk mi a következő mérkőzésektől?!. Szóval nem sok reményt fűzök a szezon végkimeneteléhez, igaz messze van még a vége. Wilson-al mi lesz? Minden meccsen futhat az életéért, ezzel azt érjük hogy ha lesérül akkor az a maréknyi esélynek is lőttek hogy talán win legyen a vége, pedig ha ez megy tovább akkor tuti hogy sérülés lesz a vége. Mert ez az OL mizéria rányomja/ta a bélyegét a játékra, fix hogy maga a játékosok se bíznak a falukban, és így nem lesz se Lynch se Graham villanás sem..
Lockett jó húzás volt, de Graham-ért így belegondolva kár volt, inkább maradt volna egy frankó centerünk.
Kajak úgy tűnik mintha Graham-at már bocsánat de szopatnánk, most is L.Wilson volt játszatva.
Oszi
több mint 9 éve
Délután végignéztem (gyorstekercseléssel) ezt a meccsnek nevezett valamit. Csak azért nem volt dögunalmas mert végig idegeskedtem hogy RW életben maradjon, miközben Stafford valagát se tudtuk megszagolni.
Ilyen vérverejtékes győzelmet rég szenvedtem végig. Az viszont tuti, hogy PC-ék szándékosan vakok. Már nem is akarnak tudomást venni az O fal problémáiról. Most már minden ellenfélnek leesett, így aztán megy a blitz ezerrel.
Graham minek kellett ide? Kövezzetek meg, de sok értelme nincs a játékának. Labdát nem kap, blokkolni nem tud, akkor most hogyan tovább?
garrett27
Örök optimista ként most csalódott vagyok, hiába győzelem lett a vége. (bírói hiba miatt vagy sem) egyébként egyet értek veled. De most talán vette a gárda hogy (Lions szurkolóktól elnézést) a Detroit ellen csak ennyire voltunk képesek, akkor mit akarunk mi a következő mérkőzésektől?!. Szóval nem sok reményt fűzök a szezon végkimeneteléhez, igaz messze van még a vége. Wilson-al mi lesz? Minden meccsen futhat az életéért, ezzel azt érjük hogy ha lesérül akkor az a maréknyi esélynek is lőttek hogy talán win legyen a vége, pedig ha ez megy tovább akkor tuti hogy sérülés lesz a vége. Mert ez az OL mizéria rányomja/ta a bélyegét a játékra, fix hogy maga a játékosok se bíznak a falukban, és így nem lesz se Lynch se Graham villanás sem..
Lockett jó húzás volt, de Graham-ért így belegondolva kár volt, inkább maradt volna egy frankó centerünk.
Kajak úgy tűnik mintha Graham-at már bocsánat de szopatnánk, most is L.Wilson volt játszatva.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Összefoglalom:
-Han Solot, megkínozták, hibernálták,
-Luke megtudta, hogy Vader az apja, és
-levágták a kezét,
DE:
Leila, és Lando megmentették.

Az analógiát átfordítva:
-Kicsit sem meggyőző a támadójátékunk;
-Mebane nélkül kicsit sem meggyőző a DL;
-Bérfeszkó szaggatja az öltözőt;
-Nem Shermann kezét vágták le az előző részben, mégis Neki vannak ebben az epizódban szinpatikus fájdalmai
DE:
-Russel Wilson úgy játszik, ahogy csak ő tud,
-Kam Chancellor és Earl Thomas úgy játszanak, ahogy csak ők tudnak

...bár az igazi kockák tudják, hogy a birodalom visszavág igazából az Ezeréves Sólyom hiperhajtóművéről szól.
A mi hiperhajtóművünk az ÓL. ha működne, akkor a Seahawks O megállíthatatlan lenne, így csak a kidobott szeméttel lógunk meg... vagy csak hisszük. De a következő rész mindent elsöprő katarzisához kell ez az epizód.
Tessék ennek megfelelően élvezni az előadást!
Helmut Zimmer
Gondolom, akkor Lynch anyja Boba Fett!?

több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
 m.tdmagazin.hu/?title=a-fail-mary-szelleme-ujra-seattle-ben-kisertett
Hoppá!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Kábel pedig most tanul füttyögni, hogy még hitelesebben tudja hozni R2D2-t?? (Fejre-testre már rendben van a dolog.)

Hiszem, ha látom. : - )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Összefoglalom:
-Han Solot, megkínozták, hibernálták,
-Luke megtudta, hogy Vader az apja, és
-levágták a kezét,
DE:
Leila, és Lando megmentették.

Az analógiát átfordítva:
-Kicsit sem meggyőző a támadójátékunk;
-Mebane nélkül kicsit sem meggyőző a DL;
-Bérfeszkó szaggatja az öltözőt;
-Nem Shermann kezét vágták le az előző részben, mégis Neki vannak ebben az epizódban szinpatikus fájdalmai
DE:
-Russel Wilson úgy játszik, ahogy csak ő tud,
-Kam Chancellor és Earl Thomas úgy játszanak, ahogy csak ők tudnak

...bár az igazi kockák tudják, hogy a birodalom visszavág igazából az Ezeréves Sólyom hiperhajtóművéről szól.
A mi hiperhajtóművünk az ÓL. ha működne, akkor a Seahawks O megállíthatatlan lenne, így csak a kidobott szeméttel lógunk meg... vagy csak hisszük. De a következő rész mindent elsöprő katarzisához kell ez az epizód.
Tessék ennek megfelelően élvezni az előadást!