Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fantasztikus irányítótok van.
(Undi kezdheti írni a Kancellárt megkövető sorait 😊 )
diverdoc
Még mindig úgy gondolom, hogy egy SS poszton játszó játékos nem ér annyit, hogy engedjünk a zsarolásnak, és miatta Bennett és a többiek is sorba álljanak a pénzért.
Egész egyszerűen nem fizethetsz neki annyit, így is a legjobban fizetett játékosok egyike a posztján és most is ehhez mérten játszik. Ennyi.

A helyzet annyiban változott, hogy most a csapaton belüli vélekedés lehet, hogy átfordult, Bennett legalábbis azt nyilatkozta, hogy fizesse meg a csapat Kancellárt, de valahogy nem hiszem, hogy egy esetleges ilyen FO move esetén ne kezdene ő is bojkottba.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Fantasztikus irányítótok van.
(Undi kezdheti írni a Kancellárt megkövető sorait 😊 )

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
A secondarytok sokkal jobb, de azt hiszem nem fogjátok 3 ponton tartani a Bengals o-t. Nálatok a támadófal ahogy elnézem...hmmm életveszélyes. Egy igen szoros meccsen bárki győzhet.

Lou Anarumo for president
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
másik oldalon Geno Atkins vs Britték..
braxa88
+ Dunlap
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
amugy meg több labdszerzés kell, 0pick négy meccsen. veszélytelenek vagyunk a labdára
braxa88
Jó azért nézd az ellenfeleket is, a második fénykorát élő Palmer, az elit Rogers, Clausen aki egész meccsen nem is passzolt, meg a ma hajnali amit nem láttam. Szóval gyakorlatilag én ezt inkább 1,5 meccsnek mondanám : )
Hanni
Palmer? Velünk még nem játszottatok 😊
silent7939
Jogos, már előre gondolkoztam és félek

Akkor legyen 2,5 meccs.
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
amugy meg több labdszerzés kell, 0pick négy meccsen. veszélytelenek vagyunk a labdára
braxa88
Jó azért nézd az ellenfeleket is, a második fénykorát élő Palmer, az elit Rogers, Clausen aki egész meccsen nem is passzolt, meg a ma hajnali amit nem láttam. Szóval gyakorlatilag én ezt inkább 1,5 meccsnek mondanám : )
Hanni
Palmer? Velünk még nem játszottatok 😊
több mint 9 éve
braxa88
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Turbin amugy már edz (brownsnál)
nem nagyon értem miért vágtuk ki anno..
több mint 9 éve
nézzünk előre
Bengals
nagyon nagy extra kéne Bennettéktől, Cary Williamstől, h meccsben legyünk.
+Bengals OL elit, Daltonra nyomást kell tenni, ami kurva nehéz lesz. anékül Green és Eifert szét szed minket.
Mebane visszatérésére is szükség lesz
Chiefsnek se ment ez.
nem várok győzelmet.

másik oldalon Geno Atkins vs Britték...
több mint 9 éve
Nincs még egy egység a ligában, ami ennyire gyenge lenne.
Nem csak OL, bármi. Nincs egység az NFL-ban (LB sor, OL, DL, WR corp stb) ami ennyire kilógna a többi hasonló egység közül.

Van egy db játékosunk aki egyetemen is O# falember volt? LOL 😀

PC teljes mértékben elhitte, hogy majd Cable a nyers "tehetségekből" egy offseason alatt kiképzez neki egy gyenge egységet. Igen, gyengét írtam, mert meggyőződésem,hogy tudták, hogy az egység gyenge lesz, de úgy terveztek, hogy belefér.

Az egység azonban nem gyenge lett, hanem teljesen inkompetens, alkalmatlan bármely NFL szintű play végrehajtására. Rawls és Lynch nem tud felérni a LoS-ra, nem tudtak utat nyitni futásban, passprotban nincs technika és gyorsaság, és a legszomorúbb, hogy még erő sincs bennük. Pedig ugye azért lettek ők kiválasztva, mert birkózó múltjuk miatt azt hitte Cable, hogy tökletépős OL prospecteket fog nevelgetni.

Van egy természetes rendje annak, hogyan vérzik ki egy NFL csapat amely back-toback SB-ból jön. Elviszik a key playereket FA-n, elszívják a koordinátorokat, kiürül a szakmai háttér, legyengül a keret.

A probléma ott van, hogy mi ezeket nagyjából túléltük, hiszen a kirakós fő puzzlejeit megtartottuk, és habár gyengülve, de sikerült egy bizonyos szint alá nem engedni a szakmaiságot.

Erre mi sajá magunkat lőjjük lábon azzal, hogy szétverjük az OL-t.
Minek hoztuk el Jimmy-t, ha csak két elkapásra jó?

Az a baj, hogy bebizonyosodott, hogy nem vagyunk képesek a taktikánkat a rendelkezésre álló erőforrásokhoz igazítani. Itt van ez a gyerek, future HoF kaliber elkapó TE, erre mi elhozzuk, hogy 50%-ban kb inline TE-et játszassunk vele, meg hogy 3rd downnál Luke Willson legyen fent helyette. Ezt mégis hogyan gondoljuk?

Itt van ez a szarkupac, amit mi OL-nek hívunk, erre nincs blokkoló TE a keretben. Ezt hogyan gondoljuk?

Egyáltalán, hogyan gondoljuk, hogy egy olyan belső hármast küldünk ki a pályára, mint a Britt-Nowak-Sweezy féle, vagy akár ide vehetném Brittet is a RT pozícióból.

Nyilván pont senkit nem érdekel, de amíg Cable és/vagy ez a Sweezy-Britt kettős fent van, nem fogok meccset nézni, mert csak bambulok, hogy hogyan töretjük össze az egyetlen játékost akitől megy ez a talicska.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Visszasírjuk mi még a Giacomini-Mcquistan párost 😀
Nadal17
megtörtént
braxa88
Mindig csak akkor jön rá az ember, hogy milye van, mikor elveszti... : D

Egyébként nem tudtam megnézni a meccset, de reggel ahogy keltem az első dolgom volt a tabletet felkapni és csekkolni mi volt. Statisztikák böngészése közben majdnem kiestem az ágyból azon a 6 zacsi vs 0 témánál...
Viszont nem ismerem nagyon a Lions front linejait, úgyhogy mennyire valós ez a nulla sack & betli futás? Rawls tényleg nem lesz megoldás semmilyen szinten, vagy csak összecsomagolták?(összefoglalóba 2 jelenet volt róla, amikor már a labda átadásának pillanatában méterre voltak tőle.)
Hanni
6 sack mellett volt még majdnem ugyenennyi play ami kb minden más QB-nél sack lett volna, nagy része nálunk first down lett Wilsonnak köszönhetően... Első félidőben nagyon fogták a futást, rendre LoS mögött már megvolt a contact a futón, Lynch sem váltotta volna meg a világot. Második félidőben nem volt rossz Rawls.

Bennett meccs után már jelezte hogy Kamet meg kéne fizetni...😀
több mint 9 éve
Nadal17
megtörtént
braxa88
Mindig csak akkor jön rá az ember, hogy milye van, mikor elveszti... : D

Egyébként nem tudtam megnézni a meccset, de reggel ahogy keltem az első dolgom volt a tabletet felkapni és csekkolni mi volt. Statisztikák böngészése közben majdnem kiestem az ágyból azon a 6 zacsi vs 0 témánál...
Viszont nem ismerem nagyon a Lions front linejait, úgyhogy mennyire valós ez a nulla sack & betli futás? Rawls tényleg nem lesz megoldás semmilyen szinten, vagy csak összecsomagolták?(összefoglalóba 2 jelenet volt róla, amikor már a labda átadásának pillanatában méterre voltak tőle.)
több mint 9 éve
Nadal17
megtörtént
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
több mint 9 éve
egy Britt- Bailey cserét LGbe nem értem miért nem húznak már meg
tavaly és előtte ha szar volt Carpenter simán lekapták.
több mint 9 éve
8-8 maximum. A szomorú,hogy csak OL kell. Még lehet cserélni, a csempionship window miatt most egy-ket harmadik koros cetlit ideje bevaltani legalább két használható guardra.
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Hauschka is kitett magáért
több mint 9 éve
kedvencem: 4&goalra rugjuk a FGt ami 50+yardos 😀
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Igaz, ja és mielőtt bárki...
Kibaszottul nem volt baj a playhívással.
több mint 9 éve
amugy most tudtunk haladni kb minden driveban, de kb minden driveban volt sack, fumble hasonló amivel szar helyzetbe kerültünk.
kicsit jobb passprot-tal minden oké lenne.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Legalább a Bengals ellen bőven nem vagyunk esélyesek...
Medvepapa
Hat azok nem vagyunk...
Amúgy tényleg respeta Wilsonnak. Valószínűleg már fejhangon sikoltoznék kábellel, meg azzal az 5 ( 3 valójában) mindenre alkalmatlan csávóval. 2,3 mpe volt.

Tényleg nem tudom, hogy miért tartjuk Kábelt. Vannak ilyen figurák...
Helmut Zimmer
Inkább ne legyen igazam, de lehet megvárjuk míg Wilson összeszed valamilyen sérülést mire felállítják Cable-t. Mondjuk eddig védhette magát a futás hatékonyságával, de idén már erre sem hivatkozhat. Valaminek lennie kell...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Medvepapa
Hat azok nem vagyunk...
Amúgy tényleg respeta Wilsonnak. Valószínűleg már fejhangon sikoltoznék kábellel, meg azzal az 5 ( 3 valójában) mindenre alkalmatlan csávóval. 2,3 mpe volt.

Tényleg nem tudom, hogy miért tartjuk Kábelt. Vannak ilyen figurák...
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Valójában 100- al, mert a maradék 6 volt a zacskó.

Amúgy Shermann is "remek" volt.
több mint 9 éve
Minden tiszteletem RW-é, ebből többet nem lehetett kihozni. Remélem jön majd a sok komment a végéről, mintha mi tehetnénk az ítéletről...
rantotthus
 fuzovelkifele.com/2015/10/06/biroi-segitseggel-nyert-a-seahawks/
Matthew99
komoly oldal 😀

amugy wilson ilyen fal mögött 75%+ pontosággal passzolt.

Szerkesztette: braxa88