Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Minden tiszteletem RW-é, ebből többet nem lehetett kihozni. Remélem jön majd a sok komment a végéről, mintha mi tehetnénk az ítéletről...
rantotthus
 fuzovelkifele.com/2015/10/06/biroi-segitseggel-nyert-a-seahawks/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Minden tiszteletem RW-é, ebből többet nem lehetett kihozni. Remélem jön majd a sok komment a végéről, mintha mi tehetnénk az ítéletről...
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Wilson nélkül ez az offense 1yardot nem menne előre. más QBval sehol nem lennénk. respect neki
Rawls nem megoldás. Kell Lynch. Rawlsnak sztem 0 kontakt utáni yardja volt, nem is vmi gyors
Grahamet meg kéne már tanulni használni
OL kuka. mindenki
D tetszett persze, de ha a Lions ellen 0 sacket csinálunk mit akarunk majd jövő héten a Bengals ellen.
Kam visszatért, stílusosan 😊

Nem nagyon vagyunk SB contender, és ha nem fejlődünk akkor a kövi két meccsen a CIN, CAR párossal nagyon bajban leszünk
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Aki nem látta, ne erőltesse.

Arról a fumbleről még sokat fognak beszélni.

Kimondhatjuk, az oline működésképtelen, és emiatt semmilyen szinten sem vagyunk po-ba valók. Kifejezetten feldühített ez a produkció.
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Wilsonnak futóedzés volt kiírva mára?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Jó meccs volt...oh wait.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sherman Seattle Seahawks 78
egy nagyon sima meccset majdnem sikerult eladni , az ol 2 szornyu jatekaval , de Chancellor az isten ❤️ a D megint hozta a meccset
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
OFF:
Állítólag 2016-ban nem lesznek kimagasló RB-ek
Aguirre
ezért nem kell szombatonként becsukott szemmel járkálni :p
baggio
Miért, szombatonként ismétlik a csütörtöki NFL-t?

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 442 — no es importante
OFF:
Állítólag 2016-ban nem lesznek kimagasló RB-ek
Aguirre
ezért nem kell szombatonként becsukott szemmel járkálni :p

www.youtube.com/watch?v=JdVcREXQD_c

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Hát jövő héten kb. azzal lesz a legkevesebb bajunk. Wilson szárnyalhat.

Lou Anarumo for president
több mint 9 éve
Lynch nem játszik
Nadal17
se mebane 😕
braxa88
se dobbs, irvin kérdéses
kemény lesz, hill és rubin van dt posztra :/
tukuafu és king játszhat még ott.
braxa88
Le vagyok maradva, Irvin is sérült?
Oszi
edzésen a bokája
 www.seattletimes.com/sports/seahawks/seattle-seahawks-rule-out-marshawn-lynch-brandon-mebane-against-detroit/
braxa88
WOW. Az a baj, hogy Irvin nem csak SAM, de "LEO" is.
Így most KPL jön be szerintem WILL-be, illetve Clark is nagyobb szerepet kaphat.

Van még valakink aki rotálhat középen? Bennett és Clark passz játékoknál gondolom bemehet ha kell.
undisputedly
KPL is kérdéses... :/
Marsh is mehet belülre.

de a gond h a futásoknál télleg csak Hill, Rubin és jóindulattal King, Tukuafu van
braxa88
Amúgy alapvetően nem értem a Lions szétesését. Tavaly elég masszívnak tűntek. Két falember ennyit jelentett volna? Na meg mondjuk a liga egyik legjobb LB-e sem játszhat náluk, de az is a védelem oldalát gyengíti, viszont Stafford kb 32. irányító számokat hoz.

Ha nem tötymögjük el a meccs elejét, és passzolniuk kell az oroszlánoknak, akkor nem kell a base felállásban lennünk, szóval tudnánk palástolni, hogy sok a hiányzó, de annyira nem bízok az OL-ben 😊

Amúgy észrevettétek, hogy minden csapatnál gond van a támadófallal (jó, kb 5 csapatnál van jó fal)? Ez is elég érdekes. Mondjuk a miénk a gyenge egységek közül is a leggyengébb 😊

több mint 9 éve
Lynch nem játszik
Nadal17
se mebane 😕
braxa88
se dobbs, irvin kérdéses
braxa88
Oszi
edzésen a bokája
 www.seattletimes.com/sports/seahawks/seattle-seahawks-rule-out-marshawn-lynch-brandon-mebane-against-detroit/
braxa88
Így most KPL jön be szerintem WILL-be, illetve Clark is nagyobb szerepet kaphat.

Van még valakink aki rotálhat középen? Bennett és Clark passz játékoknál gondolom bemehet ha kell.
undisputedly
KPL is kérdéses... :/
Marsh is mehet belülre.

de a gond h a futásoknál télleg csak Hill, Rubin és jóindulattal King, Tukuafu van

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Lynch nem játszik
Nadal17
se mebane 😕
braxa88
se dobbs, irvin kérdéses
braxa88
Oszi
edzésen a bokája
braxa88

több mint 9 éve
Lynch nem játszik
Nadal17
se mebane 😕
braxa88
se dobbs, irvin kérdéses
braxa88
Oszi
edzésen a bokája
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Lynch nem játszik
Nadal17
se mebane 😕
braxa88
se dobbs, irvin kérdéses
braxa88
több mint 9 éve
Lynch nem játszik
Nadal17
se mebane 😕
braxa88
se dobbs, irvin kérdéses
több mint 9 éve
OFF:
Gurley tegnap a második félidőben megmutatta milyen potenciál van benne, nálunk tavasszal az egész draft class legmagasabban rangsorolt játékosa volt.  seahawksdraftblog.com/report-claims-todd-gurley-was-seattles-1
Állítólag 2016-ban nem lesznek kimagasló RB-ek, viszont 2017-ben lesz pár, pl. Leonard Fournette-tel kapcsolatban jókat lehet hallani.
Szóval egyrészt jó lenne, ha Rawls beválna, másrészt ha nem, Lynch még egy évig maradna (egészségesen), és akkor 2017-ben egy alapos felcseréléssel meg lehetne oldani remélhetőleg kb. 10 évre a RB kérdést.

Amúgy a Lions meccs után nem lesz egyszerű a sorsolás: két 4-0-ás csapattal játszunk (Bengals, Panthers).
Aguirre
Akármennyi tehetséget is öntesz be a Kosokhoz, amíg nincs egy normális edzőjük és irányítójuk, addig nem mennem semmire. Persze minket bármikor képesek elverni azért, az tény.

Viszont akaratlanul is elgondolkozol rajta, hogy kb az elmúlt 10 év legnagyobb hülyéjét megtalálták a Redskinsben amikor odaadták a következő 10 év összes pickjét a Ramsnak, meg amúgy is elég nagy szerencséjük volt a pickjeikkel, és egy QB-t nem voltak képesek találni, de a védelmükben lassan már mindenki első körös.

Amúgy visszatérve ránk, ha most nem nyerünk a Lions ellen, akkor meggyőződésem, hogy nem lesz PO idén. Kötelező a győzelem, ha menni akarunk a PO-ba, és van egy oylan érzésem, hogy azért nekünk nem tolja oda minden csapat a W-t, mint mondjuk a Coltsnak az AFC-ben 😀 (szmájli)

Detroit után:

Bengals idegenben: L
Panthers otthon: W
Niners idegenben: 50-50 (elég gyenge az O#, de idegenben simán kikaphatunk)
Dallas idegenben: Szerencsétleneket az ág is húzza. Komoly contender keretük volt év elején, szerintem övék volt a legerősebb csapat, erre kidőlt mindenki. W

Summa summarum, bye weekre lehet, hogy a mérlegünk 5-3 lesz, amivel most simán kiegyeznék, de a Panthers is simán elverhet minket, plusz elnézve a futás elleni védekezésünket, az is benne van, hogy a Dallastól is kikapunk.

több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
OFF:
Gurley tegnap a második félidőben megmutatta milyen potenciál van benne, nálunk tavasszal az egész draft class legmagasabban rangsorolt játékosa volt.  seahawksdraftblog.com/report-claims-todd-gurley-was-seattles-1
Állítólag 2016-ban nem lesznek kimagasló RB-ek, viszont 2017-ben lesz pár, pl. Leonard Fournette-tel kapcsolatban jókat lehet hallani.
Szóval egyrészt jó lenne, ha Rawls beválna, másrészt ha nem, Lynch még egy évig maradna (egészségesen), és akkor 2017-ben egy alapos felcseréléssel meg lehetne oldani remélhetőleg kb. 10 évre a RB kérdést.

Amúgy a Lions meccs után nem lesz egyszerű a sorsolás: két 4-0-ás csapattal játszunk (Bengals, Panthers).
több mint 9 éve
ennyi 😀
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000550120/article/matthews-to-kaepernick-you-aint-russell-wilson
braxa88
Ő meg egy pöcs. Ne hidd,hogy nem tolna le Wilsonon egy dirty hitet,ha tehetne.

Ő meg nem J.J. Watt, ennyi.
undisputedly
nyugi utálom énis Matthewst, egy köcsög dirty játékos. olyan mint Suh csak neki sokkal jobb a "sajtója"
több mint 9 éve
ennyi 😀
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000550120/article/matthews-to-kaepernick-you-aint-russell-wilson
braxa88
Ő meg egy pöcs. Ne hidd,hogy nem tolna le Wilsonon egy dirty hitet,ha tehetne.

Ő meg nem J.J. Watt, ennyi.
több mint 9 éve
ennyi 😀
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bfcyoevkwqpqipnv0nub
Matthews to Kaepernick: 'You ain't Russell Wilson'
Clay Matthews threw some major shade at the struggling Colin Kaepernick on Sunday. Late during the Packers' 17-3 takedown, the linebacker let Kap know how he compared to his NFC West rival.
több mint 9 éve
Lynch nem játszik
Nadal17
se mebane 😕
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Lynch nem játszik
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Gyorsak vagytok, koszonom!

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Varhatoan mennyi szerepet kap majd hetfon Rawls?
dankodavid
sztem Lynch nem lesz, így ő lesz a workhorse. Fred a 3rd down back.
nagy szerepet fog kapni ha nincs Lynch