Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
velük beszélgettünk el: (vastaggal aki jó lehet 1.körben, ferdével aki 1.körös matéria(meg a végén egy ---jezés mert a ferde dolog nem látzszik 😊 ), de nem kéne)
Daniel Braverman, WR, Western Michigan (PRI)
Vernon Butler, DT/NT, Louisiana Tech (PRI)
Le'Raven Clark, OT, Texas Tech (COM)
Blake Countess, CB, Auburn (PRO)
Joe Dahl, G/OT, Washington State (SR)
Sean Davis, FS/CB, Maryland (STM)
Kevin Dodd, DE, Clemson (PRI)---
Tyler Ervin, RB, San Jose State (PRO)
George Fant, TE, Western Kentucky (WOR)
D.J. Foster, WR/RB, Arizona State (COM)
Joshua Garnett, G, Stanford (COM)
Derrick Henry, RB, Alabama (PRI)---
Marcus Henry, C, Boise State (PRI)
Germain Ifedi, OT, Texas A&M (WOR)---
Chris Jones, DT/3-4DE, Mississippi State (PRI)---
Shaq Lawson, DE/3-4OLB, Clemson (COM)
---
Jay Lee^, WR, Baylor (PRO, PRI, WOR)
Roger Lewis, WR, Bowling Green (STM)
Lene Maiava, OT/G, Arizona (PRI)
Will Parks, SS, Arizona (PRI)
Dak Prescott, QB, Mississippi State (COM)
D.J. Reader, DT, Clemson (COM)
Rashard Robinson, CB, LSU (PRI)
Nick Vannett, TE, Ohio State (PRO)
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Browner 760 ezer nem garantált dollárért szerződött le egy évre.

Szerkesztette: tejbegrrr!!!

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Norman vetminért jöhet.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Szerintem tökös húzás volt.
Tavalyról nem gyengültek szerintem, emrt Normant leszámítva még egy kis upgrade is volt, és vissza kapják Benjamint is.
több mint 9 éve
Panthers levette a teget Normanről, sztem ezzel kurvasokat gyengültek, az a secondary eddig jó volt, innentől egyenesen pocsék lehet. Egyértelműen gyengültek tavalyról így.
Gonosz leszek és ha nem a Cardsba megy Norman (esélytelen a nagyon kicsi capspace-szel) akkor ez nekünk jó mert egy rivális gyengül 😀 Frisconak van a 2. legnagyobb capspace-e, de mivel egy nagyobb FAt sem hoztak velük szóba korábban, így azt sem gondolom esélyesebbnek

Már csak 1 hét van hátra és még midig meg van az 1. körös pickünk. Hihetetlen!
garrett27
nem biztos h lesz 😀
amugy h 26ról lemegyünk olyn 30-31re és kapunk érte egy 3.kört, és behuzzuk vele Spriggset vagy Whitehairt akkor azt mondom oké 😊
 www.nfl.com/now/10103061-7033-0000-0065-42897034d81a?campaign=fb-nf-sf24686350-sf24686350
Oszi
gondolom az aktívak nem lehettek benne, mert Wilson, Sherman és Thomas is top5, na jó top6 mert az első hármat most még nehéz leszorítani, de remélem mikor visszavonulnak akkor ők lesznek a top3 😊

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Már csak 1 hét van hátra és még midig meg van az 1. körös pickünk. Hihetetlen!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
 www.nfl.com/now/10103061-7033-0000-0065-42897034d81a?campaign=fb-nf-sf24686350-sf24686350
több mint 9 éve
Clark pozíciója hivatalosan (seahawks.com/team/roster) is LB lett, kb 20 fontot ledobott.
Nadal17
vicces ugy h tavaly még DT volt 😀 (ugye kb csak 3.downoknál volt bennt, ahol interior rusher szerepet adtak rá)
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Clark pozíciója hivatalosan (seahawks.com/team/roster) is LB lett, kb 20 fontot ledobott.
több mint 9 éve
Pontosan. Nincs 26 első kört érő prospect. És ha 26-nál senki nincs bent, aki a board-on ott kihúzható lenne, akkor le kell tradelni, mert ebben az esetben mondjuk 10 hellyel hátrébb behúzol olyat aki akkor is elérhető lesz. Amúgy lehet hogy smokescreen, és éppen feltrade-ben gondolkodnak. De ebben az esetben és főleg ezen a drafton szerintem tök logikus ha Schneider így gondolkodik. A fanok ne nézzék a draftot. 😀

Btw. szerintetek ha a tavalyi draftot újra játszanánk, Lockett első körös lenne? Na ugye. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Seahawks GM John Schneider admitted the team will be looking to trade down in the draft.

lassan a tököm kivan a GMmel.. menjünk le a drafton szerezzünk még extra 4-5.kört, ugyis kevés a pickünk, azokkal meg húzunk olyat aki jó lesz más rosterén.
2012 óta nem volt 1.körös választásunk... és azóta értékelhető draftunk se (tavalyiból még lehet vmi.)
braxa88
Lehet, hogy csak porhintés, ki tudja. Viszont aggasztó, hogy nagyon beleillik Schneider draft profiljába. Lehet, hogy nem látunk 27 olyan játékost, aki 1. kört érne, és arra spekulálunk, hogy jobb értékben húzunk kezdőket, ha letradelünk.

Viszont én a "tipikus fan"-ba megyek át draftoknál, és pont nem érdekel a development, nekem olyan játékosok kellenek, akik azonnal plug'n'play üzemmódban tudják tolni, és nézhetem a highlight videókat youtubeon 😀

(U.i.: Plussz az sem ártana, hogy RW-t nem vernék agyon az első fordulóban)
több mint 9 éve
Seahawks GM John Schneider admitted the team will be looking to trade down in the draft.

lassan a tököm kivan a GMmel.. menjünk le a drafton szerezzünk még extra 4-5.kört, ugyis kevés a pickünk, azokkal meg húzunk olyat aki jó lesz más rosterén.
2012 óta nem volt 1.körös választásunk... és azóta értékelhető draftunk se (tavalyiból még lehet vmi.)
több mint 9 éve
Én nagyon szeretnék egy Joe Dahl-t 3. körben.

több mint 9 éve
Sorry a belekontárkodásért, és de még az OL témához.

Nálam Spriggs > Decker: Többre tartják Deckert, de szerintem Spriggsből jobb játékos lehet. Nem elképzelhetetlen, hogy Spriggs NFL-ben bemozog majd a fal közepére.
1. körben ha csak a falat nézzük nyilván a top T-ök kimennek szerintem első kör végén már a Kelly/Whitehair/Spriggs pick közül bárki védhető. Ha ebből a trióbol nem válall be a vezetőség senkit se követ el hibát, de nálam ez a 3 OL ember ér(het) első kör végét.
2. körben pedig ha elsőben nem OL érkezne akkor Garnett hatalmas upgrade lenne. (Nekem is az egyik nagy kedvencem az idei classból, sajnos GB-be nem kell top körös intOL).
alatriste
ahogy ásom bele magam a prospectekbe, ugy tetszik Spriggs is már, így egyetértek.
Garnettnek annyira meggyőzőek a meccsfelvételei h mindenki szereti, így én is 😊

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 866 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sorry a belekontárkodásért, és de még az OL témához.

Nálam Spriggs > Decker: Többre tartják Deckert, de szerintem Spriggsből jobb játékos lehet. Nem elképzelhetetlen, hogy Spriggs NFL-ben bemozog majd a fal közepére.
1. körben ha csak a falat nézzük nyilván a top T-ök kimennek szerintem első kör végén már a Kelly/Whitehair/Spriggs pick közül bárki védhető. Ha ebből a trióbol nem válall be a vezetőség senkit se követ el hibát, de nálam ez a 3 OL ember ér(het) első kör végét.
2. körben pedig ha elsőben nem OL érkezne akkor Garnett hatalmas upgrade lenne. (Nekem is az egyik nagy kedvencem az idei classból, sajnos GB-be nem kell top körös intOL).

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 706 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Még Redet valahogy elhozzuk a Cardinalsbol, és osszeall az öregfiúk csapat.
undisputedly
És jönnek a sörmeccsek 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Még Redet valahogy elhozzuk a Cardinalsbol, és osszeall az öregfiúk csapat.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Browner újra nálunk. A tavalyi (sérülten játszott?) évéből kiindulva, nem nevezném erősítésnek.
undisputedly
jáj
braxa88
hűűű
reméljük nem lesz egy DPI-gyár
funkyparduc
Reméljük nem lesz rosteren
braxa88
ez a valószínűbb.
Medvepapa
Csak óvatosan srácok, én még nem írnám le! Ki tudja!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Browner újra nálunk. A tavalyi (sérülten játszott?) évéből kiindulva, nem nevezném erősítésnek.
undisputedly
jáj
braxa88
hűűű
funkyparduc
braxa88
ez a valószínűbb.

több mint 9 éve
undisputedly
jáj
braxa88
hűűű
funkyparduc
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
undisputedly
jáj
braxa88
hűűű

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
undisputedly
jáj
több mint 9 éve
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Green Box Game
több mint 9 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
állítólag

braxa88
Hu ez a mez nem gyenge.. Nagyon király 😁👍🏻