Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Minden tiszteletem RW-é, ebből többet nem lehetett kihozni. Remélem jön majd a sok komment a végéről, mintha mi tehetnénk az ítéletről...fuzovelkifele.com/2015/10/06/biroi-segitseggel-nyert-a-seahawks/
rantotthus
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
rantotthus
261
Minden tiszteletem RW-é, ebből többet nem lehetett kihozni. Remélem jön majd a sok komment a végéről, mintha mi tehetnénk az ítéletről...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Wilson nélkül ez az offense 1yardot nem menne előre. más QBval sehol nem lennénk. respect nekiRawls nem megoldás. Kell Lynch. Rawlsnak sztem 0 kontakt utáni yardja volt, nem is vmi gyors
Grahamet meg kéne már tanulni használni
OL kuka. mindenki
D tetszett persze, de ha a Lions ellen 0 sacket csinálunk mit akarunk majd jövő héten a Bengals ellen.
Kam visszatért, stílusosan 😊
Nem nagyon vagyunk SB contender, és ha nem fejlődünk akkor a kövi két meccsen a CIN, CAR párossal nagyon bajban leszünk
több mint 9 éve
Aki nem látta, ne erőltesse. Arról a fumbleről még sokat fognak beszélni.
Kimondhatjuk, az oline működésképtelen, és emiatt semmilyen szinten sem vagyunk po-ba valók. Kifejezetten feldühített ez a produkció.
több mint 9 éve
Wilsonnak futóedzés volt kiírva mára?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Jó meccs volt...oh wait.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sherman
78
egy nagyon sima meccset majdnem sikerult eladni , az ol 2 szornyu jatekaval , de Chancellor az isten ❤️ a D megint hozta a meccset
több mint 9 éve
Miért, szombatonként ismétlik a csütörtöki NFL-t?OFF:ezért nem kell szombatonként becsukott szemmel járkálni :p
Állítólag 2016-ban nem lesznek kimagasló RB-ek
Aguirre
baggio
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
OFF:ezért nem kell szombatonként becsukott szemmel járkálni :p
Állítólag 2016-ban nem lesznek kimagasló RB-ek
Aguirre
www.youtube.com/watch?v=JdVcREXQD_c
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hát jövő héten kb. azzal lesz a legkevesebb bajunk. Wilson szárnyalhat.
Lou Anarumo for president
több mint 9 éve
Amúgy alapvetően nem értem a Lions szétesését. Tavaly elég masszívnak tűntek. Két falember ennyit jelentett volna? Na meg mondjuk a liga egyik legjobb LB-e sem játszhat náluk, de az is a védelem oldalát gyengíti, viszont Stafford kb 32. irányító számokat hoz.KPL is kérdéses... :/WOW. Az a baj, hogy Irvin nem csak SAM, de "LEO" is.edzésen a bokájaLe vagyok maradva, Irvin is sérült?se dobbs, irvin kérdésesLynch nem játszikse mebane 😕
Nadal17
braxa88
kemény lesz, hill és rubin van dt posztra :/
tukuafu és king játszhat még ott.
braxa88
Oszi
www.seattletimes.com/sports/seahawks/seattle-seahawks-rule-out-marshawn-lynch-brandon-mebane-against-detroit/
braxa88
Így most KPL jön be szerintem WILL-be, illetve Clark is nagyobb szerepet kaphat.
Van még valakink aki rotálhat középen? Bennett és Clark passz játékoknál gondolom bemehet ha kell.
undisputedly
Marsh is mehet belülre.
de a gond h a futásoknál télleg csak Hill, Rubin és jóindulattal King, Tukuafu van
braxa88
Ha nem tötymögjük el a meccs elejét, és passzolniuk kell az oroszlánoknak, akkor nem kell a base felállásban lennünk, szóval tudnánk palástolni, hogy sok a hiányzó, de annyira nem bízok az OL-ben 😊
Amúgy észrevettétek, hogy minden csapatnál gond van a támadófallal (jó, kb 5 csapatnál van jó fal)? Ez is elég érdekes. Mondjuk a miénk a gyenge egységek közül is a leggyengébb 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
KPL is kérdéses... :/WOW. Az a baj, hogy Irvin nem csak SAM, de "LEO" is.edzésen a bokájaLe vagyok maradva, Irvin is sérült?se dobbs, irvin kérdésesLynch nem játszikse mebane 😕
Nadal17
braxa88
braxa88
Oszi
www.seattletimes.com/sports/seahawks/seattle-seahawks-rule-out-marshawn-lynch-brandon-mebane-against-detroit/
braxa88
Így most KPL jön be szerintem WILL-be, illetve Clark is nagyobb szerepet kaphat.
Van még valakink aki rotálhat középen? Bennett és Clark passz játékoknál gondolom bemehet ha kell.
undisputedly
Marsh is mehet belülre.
de a gond h a futásoknál télleg csak Hill, Rubin és jóindulattal King, Tukuafu van
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
WOW. Az a baj, hogy Irvin nem csak SAM, de "LEO" is.edzésen a bokájaLe vagyok maradva, Irvin is sérült?se dobbs, irvin kérdésesLynch nem játszikse mebane 😕
Nadal17
braxa88
braxa88
Oszi
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
edzésen a bokájaLe vagyok maradva, Irvin is sérült?se dobbs, irvin kérdésesLynch nem játszikse mebane 😕
Nadal17
braxa88
braxa88
Oszi
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Le vagyok maradva, Irvin is sérült?se dobbs, irvin kérdésesLynch nem játszikse mebane 😕
Nadal17
braxa88
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
se dobbs, irvin kérdésesLynch nem játszikse mebane 😕
Nadal17
braxa88
több mint 9 éve
OFF:Akármennyi tehetséget is öntesz be a Kosokhoz, amíg nincs egy normális edzőjük és irányítójuk, addig nem mennem semmire. Persze minket bármikor képesek elverni azért, az tény.
Gurley tegnap a második félidőben megmutatta milyen potenciál van benne, nálunk tavasszal az egész draft class legmagasabban rangsorolt játékosa volt. seahawksdraftblog.com/report-claims-todd-gurley-was-seattles-1
Állítólag 2016-ban nem lesznek kimagasló RB-ek, viszont 2017-ben lesz pár, pl. Leonard Fournette-tel kapcsolatban jókat lehet hallani.
Szóval egyrészt jó lenne, ha Rawls beválna, másrészt ha nem, Lynch még egy évig maradna (egészségesen), és akkor 2017-ben egy alapos felcseréléssel meg lehetne oldani remélhetőleg kb. 10 évre a RB kérdést.
Amúgy a Lions meccs után nem lesz egyszerű a sorsolás: két 4-0-ás csapattal játszunk (Bengals, Panthers).
Aguirre
Viszont akaratlanul is elgondolkozol rajta, hogy kb az elmúlt 10 év legnagyobb hülyéjét megtalálták a Redskinsben amikor odaadták a következő 10 év összes pickjét a Ramsnak, meg amúgy is elég nagy szerencséjük volt a pickjeikkel, és egy QB-t nem voltak képesek találni, de a védelmükben lassan már mindenki első körös.
Amúgy visszatérve ránk, ha most nem nyerünk a Lions ellen, akkor meggyőződésem, hogy nem lesz PO idén. Kötelező a győzelem, ha menni akarunk a PO-ba, és van egy oylan érzésem, hogy azért nekünk nem tolja oda minden csapat a W-t, mint mondjuk a Coltsnak az AFC-ben 😀 (szmájli)
Detroit után:
Bengals idegenben: L
Panthers otthon: W
Niners idegenben: 50-50 (elég gyenge az O#, de idegenben simán kikaphatunk)
Dallas idegenben: Szerencsétleneket az ág is húzza. Komoly contender keretük volt év elején, szerintem övék volt a legerősebb csapat, erre kidőlt mindenki. W
Summa summarum, bye weekre lehet, hogy a mérlegünk 5-3 lesz, amivel most simán kiegyeznék, de a Panthers is simán elverhet minket, plusz elnézve a futás elleni védekezésünket, az is benne van, hogy a Dallastól is kikapunk.
több mint 9 éve
Aguirre
341
OFF:Gurley tegnap a második félidőben megmutatta milyen potenciál van benne, nálunk tavasszal az egész draft class legmagasabban rangsorolt játékosa volt. seahawksdraftblog.com/report-claims-todd-gurley-was-seattles-1
Állítólag 2016-ban nem lesznek kimagasló RB-ek, viszont 2017-ben lesz pár, pl. Leonard Fournette-tel kapcsolatban jókat lehet hallani.
Szóval egyrészt jó lenne, ha Rawls beválna, másrészt ha nem, Lynch még egy évig maradna (egészségesen), és akkor 2017-ben egy alapos felcseréléssel meg lehetne oldani remélhetőleg kb. 10 évre a RB kérdést.
Amúgy a Lions meccs után nem lesz egyszerű a sorsolás: két 4-0-ás csapattal játszunk (Bengals, Panthers).
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nyugi utálom énis Matthewst, egy köcsög dirty játékos. olyan mint Suh csak neki sokkal jobb a "sajtója"ennyi 😀Ő meg egy pöcs. Ne hidd,hogy nem tolna le Wilsonon egy dirty hitet,ha tehetne.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000550120/article/matthews-to-kaepernick-you-aint-russell-wilson
braxa88
Ő meg nem J.J. Watt, ennyi.
undisputedly
több mint 9 éve
ennyi 😀Ő meg egy pöcs. Ne hidd,hogy nem tolna le Wilsonon egy dirty hitet,ha tehetne.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000550120/article/matthews-to-kaepernick-you-aint-russell-wilson
braxa88
Ő meg nem J.J. Watt, ennyi.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Lynch nem játszik
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Varhatoan mennyi szerepet kap majd hetfon Rawls?sztem Lynch nem lesz, így ő lesz a workhorse. Fred a 3rd down back.
dankodavid
nagy szerepet fog kapni ha nincs Lynch