Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
meg hát Brittet ki nem veri meg? És Sweezyt is..Nowak a PFF szerint Top 5-6 center, ha jól láttam.ez oké, de az nem Nowak hibája, h egy-egyben vkit megvernek... vagy egy egyszerű stunt nem tudnak levédekezni... szóval csalóka a grade, de azért mutat is vmit...
Ez annyiban csalóka, hogy azt nem méri a PFF, hogy egy centernek kell hívnia a blokkokat, és irányítania a falat. Na most nálunk az első fordulóban még Russ hívta a blokkokat a falnak, mert Nowak annyira zöldfülű volt, hogy nem volt rá képes. Szóval runblockban és passblockban lehet, hogy jó értékelést kap, de azt a funkciót amitől center a center, nem igen tudta/tudja ellátni, és emiatt az egész fal gyengébben muzsikál, ezt sem tudja mérni a PFF.
undisputedly
SeaSzilaHawk
hozzájuk képest Nowak amugy télleg nem gáz.
több mint 9 éve
Nowak a PFF szerint Top 5-6 center, ha jól láttam.ez oké, de az nem Nowak hibája, h egy-egyben vkit megvernek... vagy egy egyszerű stunt nem tudnak levédekezni... szóval csalóka a grade, de azért mutat is vmit...
Ez annyiban csalóka, hogy azt nem méri a PFF, hogy egy centernek kell hívnia a blokkokat, és irányítania a falat. Na most nálunk az első fordulóban még Russ hívta a blokkokat a falnak, mert Nowak annyira zöldfülű volt, hogy nem volt rá képes. Szóval runblockban és passblockban lehet, hogy jó értékelést kap, de azt a funkciót amitől center a center, nem igen tudta/tudja ellátni, és emiatt az egész fal gyengébben muzsikál, ezt sem tudja mérni a PFF.
undisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Nowak a PFF szerint Top 5-6 center, ha jól láttam.Ez annyiban csalóka, hogy azt nem méri a PFF, hogy egy centernek kell hívnia a blokkokat, és irányítania a falat. Na most nálunk az első fordulóban még Russ hívta a blokkokat a falnak, mert Nowak annyira zöldfülű volt, hogy nem volt rá képes. Szóval runblockban és passblockban lehet, hogy jó értékelést kap, de azt a funkciót amitől center a center, nem igen tudta/tudja ellátni, és emiatt az egész fal gyengébben muzsikál, ezt sem tudja mérni a PFF.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
PFF grades:Britt ugye homály
Kiderült, hogy ezen a meccsen a falból Nowak és Sweezy is egész jól voltak, Gilliam és Britt pedig bűn rosszak, Rawls is jó volt különben, bár elkapásban fejlődnie kell még, a védelemben Frank Clark 20 playben játszott csak, ennek ellenére jól megállította a futás, és majdnem szerzett egy fumble return TD-t is.
Aguirre
Rawlsnak volt egy csúnya dropja, mikor annyira üresen volt h már azt nézte merre menjen, előfordul. amugy ő sztem veszélyes lesz passzjátéknál is
Lynch és Mebane sérülése amugy idegesít. remélem egyik baja sem súlyos
több mint 9 éve
Aguirre
341
PFF grades:Kiderült, hogy ezen a meccsen a falból Nowak és Sweezy is egész jól voltak, Gilliam és Britt pedig bűn rosszak, Rawls is jó volt különben, bár elkapásban fejlődnie kell még, a védelemben Frank Clark 20 playben játszott csak, ennek ellenére jól megállította a futás, és majdnem szerzett egy fumble return TD-t is.
több mint 9 éve
Na visszajött Kancellár, és egyből minen OK!
több mint 9 éve
Nadal17
586
Azért tegnap is volt 1-2 szép playhívás, mint a 2nd&sokra a szokásos bubble screen Kearsenek, vagy 2 minute drill red zoneban a 4. és 5. számú WR van fent egyedül elkapóként...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Azt lehet tudni Lockettre miért nem hívunk több játékot? Mikor RW megkínálta azzal a hosszú passzal már úgy kellett befékeznie. Ezt a gyorsaságot csak ki kéne használni.majd megnézem a snapszámokat ha kijön, de lockette többet volt ben. tud blokkolni de akkor is szánalom.
Bennettre nem fújtak semmit?!
rantotthus
bennett jó volt!
több mint 9 éve
rantotthus
261
Azt lehet tudni Lockettre miért nem hívunk több játékot? Mikor RW megkínálta azzal a hosszú passzal már úgy kellett befékeznie. Ezt a gyorsaságot csak ki kéne használni.Bennettre nem fújtak semmit?!
több mint 9 éve
Index címlap 😊Hát ha már előző szezonban titeket szopattak meg vele illett egyszer kipróbálni 😊
A SEAHAWKS A LEGSZÍVATÓSABB TRÜKKÖT KAPTA ELŐ
index.hu/sport/amerikaifutball/2015/09/28/nfl_harmadik_fordulo_brady_patriots_seahawks_trukkos_punt/
endorphyn
több mint 9 éve
Index címlap 😊A SEAHAWKS A LEGSZÍVATÓSABB TRÜKKÖT KAPTA ELŐ
index.hu/sport/amerikaifutball/2015/09/28/nfl_harmadik_fordulo_brady_patriots_seahawks_trukkos_punt/
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Az a probléma, hogy sajnos messzemenő következtetéseket nem igen tudunk levonni, mert szegény Bears borzalmasan gyenge. Mondanám, hogy végre működött a D#, dehát ez a Clausen gyerek megye 1-es irányányító 😀Loki#16 egy állat a legjobb értelemben. Viszont az E betűs párja szánalmas továbbra is.
Graham egyértelműen nem tud blokkolni, viszont elképesztően jól tudtuk használni a meccsen.
Rawls is jónak tűnik, főleg hogy az ellenfél fala elég erősnek tűnt.
Viszont az tűnt fel, nem tudom, hogy ez miért van, de mintha Ryan puntjainál sokkal közelebb kerülnének hozzá rendszeresen. Tegnap mintha két rúgásába is beleértek volna.
több mint 9 éve
Nem értem, hogy miért csodálkoztok Graham blokkolásain. Lehetett tudni, hogy egy jobb elkapótól többet lehet várni ezen a területen.Szerintem nem fejlődtetek érdemi módon, a Bears kedvetlenedett el a kickoff return TD-tól.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Oszi
1 215
A 2. Felidotol lattam csak, de ahogy hallom jobban is jartam vele. En mar csak Lockett visszahordasara erkeztem es az mondjuk nagyon jol nezett ki. Ami meglepo volt, hogy futas teren ez a Rawls gyerek milyen dinamikusan nyomta a dolgokat. Udito volt latni, ahogy bevetodik a lyukba es ha kozben bezarul, akkor is nyomul tovabb. Nem azt ereztem, hogy full remenytelen a szitu mint sokaig Turbinnel.Részünkről tényleg nem volt sok bünti, viszont abban kiegyezünk hogy Graham-et tényleg állva hagyták nem is egyszer amikor blokkolnia kellett.
Amugy jol Graham tenyleg elkepesztoen gyenge blokkolo. Britt legszebb napjait idezte nehany megmozdulasa. Mar en kertem elnezest a helyeben. Viszont azt csak halucinaltam, hogy nem volt sok bunti?
Szoval a nagy kerdes, hogy tenyleg komolyan fejlodunk, vagy csak a medvek faradtak bele a rendes iranyitonelkulisegbe?
endorphyn
Bennett is szépen viselkedett xD
Szerkesztette: Oszi
több mint 9 éve
A 2. Felidotol lattam csak, de ahogy hallom jobban is jartam vele. En mar csak Lockett visszahordasara erkeztem es az mondjuk nagyon jol nezett ki. Ami meglepo volt, hogy futas teren ez a Rawls gyerek milyen dinamikusan nyomta a dolgokat. Udito volt latni, ahogy bevetodik a lyukba es ha kozben bezarul, akkor is nyomul tovabb. Nem azt ereztem, hogy full remenytelen a szitu mint sokaig Turbinnel. Amugy jol Graham tenyleg elkepesztoen gyenge blokkolo. Britt legszebb napjait idezte nehany megmozdulasa. Mar en kertem elnezest a helyeben. Viszont azt csak halucinaltam, hogy nem volt sok bunti?
Szoval a nagy kerdes, hogy tenyleg komolyan fejlodunk, vagy csak a medvek faradtak bele a rendes iranyitonelkulisegbe?
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Oszi
1 215
sima győzelem. annyit adtak ki amennyi kellettÉn is így gondolom. De most lehet készülni a Lions ellen.
fejlődünk.
braxa88
több mint 9 éve
Látom mindenki elkoccolt, megúnva a szenvedést. 😊Nem megy ez... Egy Jimmy Clausen vezette Bears ellen vezetünk 1 fel idő után 6 ponttal.... otthon.
--------------------------------------------------------------
Döbbenetes, ami passzblokkolás alattt folyik. Grahamnek nem megy a passzblokk... Mondjuk néha nem ártana, ha menne! Egy TE et nem lehet csak elkapásra használni!
Ami még döbbenetesebb az az OL ha ezután nem rügják ki Kábelt, akkor kábel zsarolja a managementet.
A 4. Negyed elején van 2 incomplete egymás után várom a véleményeket, borzalmasan tanulságos!
Figyeljük meg, hogy Wilson lepődik meg a legjobban, hogy a bootleg után nyakán liheg a védő ....hohohohoho megint csak hohohohohoho
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Valaki árulja már el, hogy Lockettenek kiről van kompromittáló felvétele, hogy WR snapet kap minden egyes meccsen?!Chancellor.
undisputedly
több mint 9 éve
Valaki árulja már el, hogy Lockettenek kiről van kompromittáló felvétele, hogy WR snapet kap minden egyes meccsen?!
több mint 9 éve
Remélem Vic Fangio másképpen gondolja!!!Varim a meccset, remelem Grahamet tomjuk labdajkal,és a védelemben is jobban fog menni a végrehajtás.Tök mind1- kit tömtök labdával, nem tudunk senkit se levédekezni... a DB-k egy sima route-t nem tudnak fedezni ( mind1 hogy come back, dig, vagy tree), Futást leütközni 5-6 yard-on szoktunk elöször... Tehát ezt a meccset mi nem nyerhetjük meg, csak ti bukhatjátok el, bár nem tudom mit kéne összehoznotok ehhez... Azért remélme legalább az elsö negyed izgalmas lesz...
Kinez 10+ pont különbség,ha minden jól megy, az egyébként nagyon szimpatikus Bears nem a legszebb napjait éli éppen.
Remélem, ha gyozunk akkor nem Kancellár 2. eljovetelere fogja majd a mainstream média,habar gyanítom azt teszik majd.
undisputedly
Toto21
több mint 9 éve
Toto21
5 961
Varim a meccset, remelem Grahamet tomjuk labdajkal,és a védelemben is jobban fog menni a végrehajtás.Tök mind1- kit tömtök labdával, nem tudunk senkit se levédekezni... a DB-k egy sima route-t nem tudnak fedezni ( mind1 hogy come back, dig, vagy tree), Futást leütközni 5-6 yard-on szoktunk elöször... Tehát ezt a meccset mi nem nyerhetjük meg, csak ti bukhatjátok el, bár nem tudom mit kéne összehoznotok ehhez... Azért remélme legalább az elsö negyed izgalmas lesz...
Kinez 10+ pont különbség,ha minden jól megy, az egyébként nagyon szimpatikus Bears nem a legszebb napjait éli éppen.
Remélem, ha gyozunk akkor nem Kancellár 2. eljovetelere fogja majd a mainstream média,habar gyanítom azt teszik majd.
undisputedly
több mint 9 éve
Varom a meccset, remelem Grahamet tomjuk labdakkal,és a védelemben is jobban fog menni a végrehajtás.Kinez 10+ pont különbség,ha minden jól megy, az egyébként nagyon szimpatikus Bears nem a legszebb napjait éli éppen.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Játszik!Üdv!A státusza "Questionable" azaz 50% az esély, hogy pályára lép.
Lynch akkor 100% hogy nem játszik holnap a Bears ellen? Azt olvastam valahol hogy ha úgy érzi, ő beállna, de gondolom ilyenkor az orvosok vagy edző stáb mondhat neki nemet?. Bár nem vészes sérülése.
Oszi
BigBaltazar