Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
twitter.com/PeteCarroll/status/646699907349262337
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Én szerettem volna, ha megkapja a pénzét (átcsoportosítását), ez a 2 meccses holdout arra volt, jó, hogy megmutassa az igazi értékét, mert LoB tagjaként nehéz volt ez pontosan megítélni , hogy valójában mekkora impact is egy egy tag. (sajnos tőle nagyságrendekkel rosszabb S-k keresnek sokkal többet, az elmúlt 2 év +15%-os cap emelése miatt, szóval én megértem, ha az igazságérzete nem hagyta nyugodni) Örülök. hogy visszatért, de a Raidersbe szívesebben láttam volna 😛A Raidersben én is szívesen látnék elégedetlen játékosokat pl. egy 2-3 körért akár Bennettet. 😊
Pari
Egy játékosnak mindig az adott környezetben van értéke, Kamnek is. Pont jó méretű fogaskerék volt a LOB gépezetben.
Szerencsétlen tartalékán elverni a port, mert még nem vette fel a tempót, és nem tud pótolni egy multi pro bowlert, nem fair.
Chancellor 1. évében azt sem tudta merre van a pálya, a másodikban, pedig rendszeresen rossz szögeket választott. A félreértések elkerülése végett a hitman-process igazi Peléje 2010-11-ben nem ő volt, hanem Browner. 😊
több mint 9 éve
szóval akkor most nincs semmi újdonság, a semmiért üldögélt otthon.
több mint 9 éve
Én szerettem volna, ha megkapja a pénzét (átcsoportosítását), ez a 2 meccses holdout arra volt, jó, hogy megmutassa az igazi értékét, mert LoB tagjaként nehéz volt ez pontosan megítélni , hogy valójában mekkora impact is egy egy tag. (sajnos tőle nagyságrendekkel rosszabb S-k keresnek sokkal többet, az elmúlt 2 év +15%-os cap emelése miatt, szóval én megértem, ha az igazságérzete nem hagyta nyugodni) Örülök. hogy visszatért, de a Raidersbe szívesebben láttam volna 😛Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Korábban ki lett fejtve, hogy anno feltéptük a rookie szerződését és hozzá vágtunk egy valag garantáltat. Amíg azt ki nem játszotta, addig nem volt problémája.
Pari
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Én szerettem volna, ha megkapja a pénzét (átcsoportosítását), ez a 2 meccses holdout arra volt, jó, hogy megmutassa az igazi értékét, mert LoB tagjaként nehéz volt ez pontosan megítélni , hogy valójában mekkora impact is egy egy tag. (sajnos tőle nagyságrendekkel rosszabb S-k keresnek sokkal többet, az elmúlt 2 év +15%-os cap emelése miatt, szóval én megértem, ha az igazságérzete nem hagyta nyugodni) Örülök. hogy visszatért, de a Raidersbe szívesebben láttam volna 😛
több mint 9 éve
Nem üdvözölhetsz tárt karokkal és megbocsátással valakit, aki kihagyta az edzéseket és két meccset is, maximum, ha a büntetését behajtják, és tiszta lappal indul, akkor azt mondom ok, kapjon meg minden esélyt, ahogy rendesen is megkapna, viszont remélem, hogy lesznek következményei a saját kútfőből származó szabadságolásának, máskülönben mindenki elgondolkodhat azon az öltözőben, hogy hoppá, itt van valaki aki 2 hónapig nem csinált semmit, nem kockáztatta az egészségét, nem volt fent a pályán a két vereségnél, nem harcolt a "testvéreiért".Ezt ti sem gondoljátok komolyan!?Nekünk akkor van esélyünk jó szezon elérésére, evör ha rend van a fejekben és az öltözőben!
Mondjuk nem hinném, hogy a Bearstől ki tudnátok kapni Clausen irányítása mellett, és így lehetne keménykedni Kam-el, csak nem hinném, hogy érdemes, az a csávó háttal állva is jobb S és nagyobb impact, mint Shead. Mondjuk megmentőként sem kell ünnepelni, de azért kurva sokat javultak ez esélyeitek egy tisztességes szezon elérésére.
Pari
Ez a JS-PC szövetség egyik alapja.
Ez mindig az elvekről szólt! Elrúgta a pöttyöst, de én magam sem keménykednék vele. Tékozló fiú hazatért, én szeretettel fogadnám. A Srácok örülni fognak Neki (Shermannban nem vagyok biztos), akkor meg minek élezni tovább a helyzetet.
Előbb utóbb minden NFL játékos megúnja az otthonülést!
Helmut
Egy nfl lockerroom sajátos közeg. Lásd pl a Miami öltözői botrányát. Más szabályok vonatkoznak ott az emberre. Anno azokat a katonákat akik nem szöktek vissza a csapatukhoz a kórházból, kinézték a többiek, szolgáljon bármilyen hosszú ideje az egységben, ha nem ment vissza a csatába, akkor kezdhette mínuszból (nyilván nem saját tapasztalat).
Az ilyen férfias közösségekben, főleg az utcán nevelkedett játékosoknál ez sokat számít. Az edzőknek nyilván nem gond, nekik az a lényeg, hogy rend legyen, de nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen move Kancellár részéről simán lenyelhető lenne a többiek oldalán. Elvégre nem olyan régen még olyan pletykák voltak, hogy a frencsájz qb-t van aki azért kezdi ki, mert nem elég fekete, hangozzon ez akármekkora hülyeségnek is.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Kam vissza tért. Most akkor ki lesz a következő? Mindenesetre örülök hogy a 2. Kedvenc Safetym visszatért!
több mint 9 éve
Ez mindig az elvekről szólt! Elrúgta a pöttyöst, de én magam sem keménykednék vele. Tékozló fiú hazatért, én szeretettel fogadnám. A Srácok örülni fognak Neki (Shermannban nem vagyok biztos), akkor meg minek élezni tovább a helyzetet.Sherm miért?
Helmut
több mint 9 éve
A Srácok örülni fognak Neki (Shermannban nem vagyok biztos), akkor meg minek élezni tovább a helyzetet.Tegnap már olyanokat lehetett olvasni, hogy a játékosok kezdenek nagyon pipák lenni élfordulni Kam-tól. Lehet, hogy ez is közrejátszhatott, mert ha nem tudja megvédeni az érveit, hajlandóságot se tapasztal a FO-tól. Plusz a viselkedése miatt az öltözői haverok se akkora haverok már, akkor lehet, hogy átment a fejében pár gondolat arról, hogy talán nem kellett volna a barátnőre/jóakarókra vagy az ügynökére hallgatni, amikor azzal tömték a fejét, hogy "téged nem becsülnek meg és sokkal többet érsz". ST-be rakás jó gondolatnak tűnik.
Helmut
Szerkesztette: endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
közben bepótoltam a packers elleni meccsetKeményen rühellem, mert önfejű, és fegyelmezetlen.
nem volt gáz, sőt! elég sok pozitív dolog volt benne (főleg rams után). OL jobb volt, D sokkal jobb, pass rush tetszett (ha nem ilyen mobilis Rodgers akkor +5-6 sack), Burley és Cary W is használható volt. Futás elleni védelem volt gyengébb mint szokott
Bennett az aki nagyon gyökér. AZ első félideői PAckers pontok mind az ő offsidejai miatt voltak. Nemsok Seahawks játékost utáltam az eddigi kb 10 évem alatt de ő köztük van.
braxa88
Volt már nála jobb DE-ünk.... JS érában is
több mint 9 éve
Ezt ti sem gondoljátok komolyan!?Nekünk akkor van esélyünk jó szezon elérésére, evör ha rend van a fejekben és az öltözőben!
Mondjuk nem hinném, hogy a Bearstől ki tudnátok kapni Clausen irányítása mellett, és így lehetne keménykedni Kam-el, csak nem hinném, hogy érdemes, az a csávó háttal állva is jobb S és nagyobb impact, mint Shead. Mondjuk megmentőként sem kell ünnepelni, de azért kurva sokat javultak ez esélyeitek egy tisztességes szezon elérésére.
Pari
Ez a JS-PC szövetség egyik alapja.
Ez mindig az elvekről szólt! Elrúgta a pöttyöst, de én magam sem keménykednék vele. Tékozló fiú hazatért, én szeretettel fogadnám. A Srácok örülni fognak Neki (Shermannban nem vagyok biztos), akkor meg minek élezni tovább a helyzetet.
Előbb utóbb minden NFL játékos megúnja az otthonülést!
több mint 9 éve
Tessu
151
Chancellor visszatért.Egyenlőre csak tárgyalni jön. Rapoport szerint az FO vissza vonta a korábbi ajánlatot és a büntetést se fogják teljesen elengedni. Valószínűleg az utóbbi mértékéről akar egyezkedni.
én azt mondom, h Shead legyen így is a kezdő a Bears ellen. Chancellor meg a STben focizzon. ha egyáltalán aktív lesz
braxa88
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
mynorthwest.com/category/pod_player_sports/?a=9992545&p=1007&n=Brock%20and%20Salk
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
közben bepótoltam a packers elleni meccsetnem volt gáz, sőt! elég sok pozitív dolog volt benne (főleg rams után). OL jobb volt, D sokkal jobb, pass rush tetszett (ha nem ilyen mobilis Rodgers akkor +5-6 sack), Burley és Cary W is használható volt. Futás elleni védelem volt gyengébb mint szokott
Bennett az aki nagyon gyökér. AZ első félideői PAckers pontok mind az ő offsidejai miatt voltak. Nemsok Seahawks játékost utáltam az eddigi kb 10 évem alatt de ő köztük van.
több mint 9 éve
Ezt ti sem gondoljátok komolyan!?Mondjuk nem hinném, hogy a Bearstől ki tudnátok kapni Clausen irányítása mellett, és így lehetne keménykedni Kam-el, csak nem hinném, hogy érdemes, az a csávó háttal állva is jobb S és nagyobb impact, mint Shead. Mondjuk megmentőként sem kell ünnepelni, de azért kurva sokat javultak ez esélyeitek egy tisztességes szezon elérésére.
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Kérdés, milyen formában lesz Kam? Most hogy bebukta a pénzt mennyire odaadóan fog játszani stb.. Remélem hamarosan közlik a részleteket 😊
több mint 9 éve
Chancellor visszatért.Nevelési célzattal ST-en kívül én sem játszatnám. Mássza meg újból azt a bizonyos létrát. Remélem behajtjuk a büntetést is.
én azt mondom, h Shead legyen így is a kezdő a Bears ellen. Chancellor meg a STben focizzon. ha egyáltalán aktív lesz
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Chancellor visszatért.én azt mondom, h Shead legyen így is a kezdő a Bears ellen. Chancellor meg a STben focizzon. ha egyáltalán aktív lesz
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Úgy hírlik, Bam Bam Kam meggondolta magát...
több mint 9 éve
Sziasztok, azt olvastam valahol, hogy Ungert már a Graham-trade előtt is el akarta küldeni a 'Hawks. Igaz ez?A Saints keresett meg minket, hogy szeretnék elvinni Ungert, Mi megkérdeztük mit adnátok és ti azt mondtátok bárkit választhatunk.
És ha igen mi volt az ok?
(Ő is meghúzta Wilson volt nejét? 😀 😀 😀)
Rutin
Tehát nem mi akartuk elküldeni.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Sziasztok, azt olvastam valahol, hogy Ungert már a Graham-trade előtt is el akarta küldeni a 'Hawks. Igaz ez?Cap: mynorthwest.com/292/2814932/Hawk-Talk-highlights-Evaluating-Darrell-Bevell-revisiting-the-Max-UngerJimmy-Graham-trade
Rutin
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Sziasztok, azt olvastam valahol, hogy Ungert már a Graham-trade előtt is el akarta küldeni a 'Hawks. Igaz ez?én erről még nem hallottam, a fórumon se volt még ez trade. gondolom vmi hülyeség
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Sziasztok, azt olvastam valahol, hogy Ungert már a Graham-trade előtt is el akarta küldeni a 'Hawks. Igaz ez? És ha igen mi volt az ok?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Chancellor ügyben semmi fejlemény?
több mint 9 éve
@HelmutA rakat túlzás.
Akkor ha jól értem, begyűjtöttünk egy rakat játékost, akik nem "kompatibilisek" Bevell játékstílusához, koncepciójához?
Ez csak nekem magas?
BigBaltazar
Sydney, Harvin nem voltak rendszeridegenek. Rice teste nem bírta, Harvin nem tudott beilleszkedni.
Graham klasszikus feladatai közül a területszerzést, klasszikusan nem TE ek oldják meg Bevelléhez hasonló tendszerekben. Jelenleg még más szerepet tölt be, mint amihez szokott. Nem tudom miért nem kapott lasztit.
Ma újranéztem, és amit láttam az alapján nem tudom egyértelműen megmondani, mennyire fűzték rá a játékokat(kúrvára nem igaz, nem akarom), viszot sokroutot futott. Ez Carrollt igazolja.
Nem láttam minden routet, és azt sem láttam, hogy kiháromszögelték volna. Szerintem egynél több alkalommal lett volna akár, ütem, akár terület passzal megjátszható.