Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
meg leszünk mentve 😀Jön Beachum is állítólag.
J'Marcus Webb érkezik vizitre 😀
órisái nevek röpödnek: Al Woods, Craig Robertson, Ted Larsen meg ez a gyökér Webb...
braxa88

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ryan marad puntolni még 4évre
több mint 10 éve
Én azért örülnék ha idén legalább egy közepszerű oline összejönne, de eddig nem úgy néznek ki a dolgok :S
több mint 10 éve
meg leszünk mentve 😀J'Marcus Webb érkezik vizitre 😀
órisái nevek röpödnek: Al Woods, Craig Robertson, Ted Larsen meg ez a gyökér Webb...
több mint 10 éve
túl? dehogyis. nem kezdő szint, de Wilson bízik benne, meg van a kémia köztük.Kearse marad 3évre 13,5M. jó ez.Alapvetően jó hogy maradt, de szerintem túl lett fizetve, tesztelte a piacot és senkinek nem kellett igazán, majd a legnagyobb fizetésű WR lett a csapatban (oké, a garantáltja valamivel kevesebb), miközben kb. a 4. számú célpont (mert ugye Baldwinnek és Lockettnek is előrébb kellene lennie, és ott van még ugye Jimmy is).
WR need kilőve
braxa88
Értem én, hogy minden évben nő a cap, így kezdenek elszállni a fizetések, de akkor is...
Aguirre
ennyibe kerül egy veterán
több mint 10 éve
Cam Thomas mellett ma Al Woods is érkezik próbálkozni
több mint 10 éve
Kearse marad 3évre 13,5M. jó ez.Alapvetően jó hogy maradt, de szerintem túl lett fizetve, tesztelte a piacot és senkinek nem kellett igazán, majd a legnagyobb fizetésű WR lett a csapatban (oké, a garantáltja valamivel kevesebb), miközben kb. a 4. számú célpont (mert ugye Baldwinnek és Lockettnek is előrébb kellene lennie, és ott van még ugye Jimmy is).
WR need kilőve
braxa88
Értem én, hogy minden évben nő a cap, így kezdenek elszállni a fizetések, de akkor is...
több mint 10 éve
Én még egy dolognak tudnék nagyon örülni: ha a szezon nem úgy kezdődne, mint az előző kettő és a futballról szólna minden, nem valamelyik játékos hülyeségéről (Harvin, majd Kam) valamint az ezekhez kapcsolódó tranzakciókat (és nem tranzakciókat) övező hisztikről.
több mint 10 éve
nem kell sírni Sweezy miatt, jön Ted Larsen, ő is DT volt az NC State-ben, most center 😀Már az NC State-időkben is centerkedett, Wilsonnak adogatta hátra a labdákat.
Höri
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Pedig írni akartam hogy Kábál papa majd megoldja .. :/ 😀 😀Azt bárki tudja kb, mint amit Sweezy.Sírtuk mi vissza Giacomini-t is, nehogy Sweezy-vel is ez legyen 😀Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
Fucu
undisputedly
funkyparduc
Állandó liability volt
Remélem felhagyunk a DT atkonvertalos projectjeinkkel, mert egy kicsit tradicionalisabb megközelítés szerintem nem ártana. Ertem ezalatt azt, hogy olyan játékosokat draftolunk guardnak,akik játszottak már valaha guardot.
A tavalyi év elején bemutatott 6-7 hetes halaltusa és a PO szerintem épp elég bizonyíték volt rá, hogy a.Cable project bukta.
undisputedly
több mint 10 éve
Azt bárki tudja kb, mint amit Sweezy.Sírtuk mi vissza Giacomini-t is, nehogy Sweezy-vel is ez legyen 😀Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
Fucu
undisputedly
funkyparduc
Állandó liability volt
Remélem felhagyunk a DT atkonvertalos projectjeinkkel, mert egy kicsit tradicionalisabb megközelítés szerintem nem ártana. Ertem ezalatt azt, hogy olyan játékosokat draftolunk guardnak,akik játszottak már valaha guardot.
A tavalyi év elején bemutatott 6-7 hetes halaltusa és a PO szerintem épp elég bizonyíték volt rá, hogy a.Cable project bukta.
több mint 10 éve
Sírtuk mi vissza Giacomini-t is, nehogy Sweezy-vel is ez legyen 😀Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
Fucu
undisputedly
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 10 éve
Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
Fucu
több mint 10 éve
Bradley Sowell is érkezik vizitre. LT-RT cserének megteszi, kezdőnek nem.
több mint 10 éve
Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
több mint 10 éve
Jobb mint Britt de nyilvan Glowinski helyén kezdene
több mint 10 éve
Ahhoz képest nálunk két évig kezdő volt. 😀A 49ers is érdeklődik rajtatok kívül.
több mint 10 éve
Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
nem kell sírni Sweezy miatt, jön Ted Larsen, ő is DT volt az NC State-ben, most center 😀
több mint 10 éve
Lane 4év 23M11 M garantált. Nem vészes.
Kevesebbet gondoltam de nem gáz
braxa88
több mint 10 éve
úgy néz ki h kell DT Carrollnak, Cedric Thornton után Cam Thomas érkezik vizitre
több mint 10 éve
Cam Thomas megy vizitálni ma hozzátok!!!