Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
„Szerintem Michael Bennett abszolút alul van fizetve. Legjobb lenne, ha most azonnal holdoutolni kezdene”Sitton-(G)-Packers
:,D :,D

Liverpool Fc
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Most nezem, hogy vasárnap miénk az utolsó meccs, így csak kesobb tudom nézni.

Amire szamitok :

Jobb tamadofal munka, és blokkoló Te használata. Konzisztensebb futás.

Passzban kíváncsi vagyok,hogy dobunk-e végre egy underneathet, habar kétlem,nem kompatibilis Russ skilljeivel.

Védelem oldalán keveseb blitz és azt, hogy elterunk a cover 3 szerű játéktól.

Go Hawks.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xD

espn.go.com/nfl/story/_/id/13664109/marshawn-lynch-mom-calls-seattle-seahawks-fire-darrell-bevell
Nadal17
lemaradtál pár napot, Helmut már posztolta. hát ez a ciki nem a faláb...
petey
Mi benne a ciki?
Coolearie
a muter hisztije, nem az hogy nem látta Nadal *smiley*
petey
Delisha pls..Miért csinálod ezt velünk?

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xD

espn.go.com/nfl/story/_/id/13664109/marshawn-lynch-mom-calls-seattle-seahawks-fire-darrell-bevell
Nadal17
petey
Mi benne a ciki?
Coolearie
a muter hisztije, nem az hogy nem látta Nadal *smiley*

több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Helmut
Delisa-t ne bántsd, nyilván védi a kis buksit. 😀

Úgy mindenkinek: egy meccs után azért sikerült elég(túl) sok következtetést levonni. 😊 Bennem inkább kérdések fogalmazódtak meg, amikre a köv. 3-4 forduló biztos szállít majd választ is. Én kivárnám.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Lassan lenyugszanak az idegek, lehet koncentrálni a következő, igen nagy falatra. Tényleg nincs értelme temetni a csapatot és gyanítom az ellenfelek se ebből a meccsből fognak kiindulni. Ez egy kutyaütő játék volt, de szeptember van és nem december. Inkább most legyen betli. Mondjuk az megért volna nálam egy mozijegyet ha bekukkanthattam volna a csapat zártkörű meccs utáni megbeszélésére (mert tuti volt ilyen és lehet hogy sokszor került elő a 4 betűs szócska). Jöjjön a Packers és okozzunk meglepetést!
Egyébként meg Lynch muternak igaza van!
garrett27
Miben van igaza lynch anyukának, és miért?
Helmut
Azt mondta hogy, Bevellt a legutóbbi Super Bowl után ki kellett volna rúgni az utolsó play miatt, és most a STL ellen is csak azért hívtak futást a meccs végén, hogy kompenzáljanak valamit a döntőben történtek miatt.
Oszi
Aha, ez az érvrendszer kikezdhetetlen...

Egy a lényeg fuck Roman...!
több mint 9 éve
'' Kam Chancellor is still MIA. The Loss didn't change things, so holdout continues for #Seahawks S Kam Chancellor. He's not in Seattle, 'Hawks will play without him again.''
Még mindig nem bíztató hírek.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Lassan lenyugszanak az idegek, lehet koncentrálni a következő, igen nagy falatra. Tényleg nincs értelme temetni a csapatot és gyanítom az ellenfelek se ebből a meccsből fognak kiindulni. Ez egy kutyaütő játék volt, de szeptember van és nem december. Inkább most legyen betli. Mondjuk az megért volna nálam egy mozijegyet ha bekukkanthattam volna a csapat zártkörű meccs utáni megbeszélésére (mert tuti volt ilyen és lehet hogy sokszor került elő a 4 betűs szócska). Jöjjön a Packers és okozzunk meglepetést!
garrett27
Helmut
Azt mondta hogy, Bevellt a legutóbbi Super Bowl után ki kellett volna rúgni az utolsó play miatt, és most a STL ellen is csak azért hívtak futást a meccs végén, hogy kompenzáljanak valamit a döntőben történtek miatt.
több mint 9 éve
garrett27
több mint 9 éve

Nadal17
petey
Mi benne a ciki?
Coolearie
...az, hogy azt gondolom minden Seahox fan őszinte izgalommal várja az írásaimat, közben kiderü, el sem olvassák azokat... hát hova jut így a világ? 😊 😊 😊 😊 😊
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve

Nadal17
petey
Mi benne a ciki?
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586

Nadal17
petey
Valóban, átsiklottam felette, sry. (az a pár nap az 1, de igazad van 😀)

Szerkesztette: Nadal17
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár

Nadal17

több mint 9 éve

több mint 9 éve
According to Pro Football Focus, Sherman played 13 coverage snaps in the slot Sunday, more than any other Seahawks defender. To put that into context, he only played 19 coverage snaps in the slot all of last year.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Biztosan van abban igazság, amit Helm írt, hogy próbálna ő komplexebb játékokat hívni, de RW miatt nem tud.

Viszont Bevell itt van már a kezdetek óta. Lynch és RW együtt 2012 óta játszik nálunk. A fal sosem volt jó, a kezdetek óta pocsék. 4-5 év alatt illene megtanulnia, hogy milyen egységei vannak, mik az erősegei ezeknek az egységeknek és mik a gyengéi.

Példaként mondom, hogy egy ilyen szar passprot falhoz miért nem hoztunk blokkoló TE-et?
Vagy Tukuafou miért nem volt aktív? Miért nem készült fel arra, hogy szétkapják a falunkat. Ha Cable lenyilatozza, hogy ezt várta összességében (6 sacket, agyondominált falat), akkor vagy ki kell rúgni azonnal, mert szerinte ez így jó, vagy pedig megkérdezni, hogy mi gátolta a jobb teljesítmény elérésében.

Miért nem úgy készültünk, hogy rommá lesz zúzva a fal? PC szavaiból ítélve Jimmy-nek hosszabb routok voltak tervezve az első félidőre, ezért nem ment felé labda. Amatőr hiba. Azt vártuk, hogy ha megkérjük Donaldot, hogy csak minden második snapnél zúzza le Sweezy-t, akkor minden jó lesz?

A védelem a másik bűnbak. Hiányzik az SS, új srác van a CB2-ben és a CB3-ban, nincs semmilyen tape arról, hogy mi vár minket a Rmas ellen, mert Foles új, a sérültek helyett pályára lépőkről szintúgy semmi. Miért variálja meg teljesen azt a rendszert ami évekig jól működött?

Mondok jobbat. Sokszor amikor egy DC vagy OC hülyének tűnik a szurkolók szemében, valójában rossz végrehajtás, vagy a játékosok képességeiben rejlő hiba okozza a korai ítéletmondást.

Tavaly év elején alig használtuk Lynchet. Minden fan szidta Bevellt, hogy az új rendszer szar, térjünk vissza a régihez. Hamar ki is derült, hogy nem volt itt semmi rejtett indok, ténylegesen azt gondolták, hogy eltérnek a runheavytől. Visszaálltunk és mentünk is a SuperBowlba.

Vagy tavaly Harvinra mentek a screenek meg a bubble, már a szurkolóknak a töke kivolt az eredménytelen , átlátszó hívásokkal. Kiderült, hogy abban sem volt semmilyen rejtett faktor, teszem fel sérülés vagy bármi más. Nem. Bevell azt gondolta, hogy majd az működni fog, és egy fél szezon kellett neki, hogy rájöjjön nem fog.

Summa summarum, a coordinátorokon sokszor csattan az ostor olyankor is amikor nem kellene, de kvázi Bevell többször bizonyította már, hogy néha tényleg az van amit látunk, és egyszerűen csak ő a szar.

A LB sor bőven kijavítható (mondjuk nem értem, hogy probowler "ászoknak" miért kell minden év elején újra megtanítani, hogy mi a feladatuk, demost tekintsünk el ettől).

Az ellenfél defensive frontja sem lesz mindig ennyire elit, és szerencsére most az AFC-ben több a jó upfront, mint nálunk az NFC-ben, viszont abban biztos vagyok, hogy minden csapat rommá fog minket blitzelni, mert amíg nem tudjuk a védőfal mögé betenni a labdát 1-3 yardra a lostól a blitznél, hülyék lennének nem azt csinálni.

Green Bay ellen 70-30-ra adok a Sajtfejeknek, ne legyen igazam.

Szerk: Bolond aki most követeli Bevell fejét, még mindig vele van a legjobb esélyünk az OC poszton, de nálam ennyi blama után már sem Cable, sem az OC nem ülne helyén, hiszen nem csak a játékosokra kellene, hogy az always compete mantra igaz legyen

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Szándékosan vártam pár napot azzal, hogy a véleményemet megosztom veletek. Nem akartam erős izgalmi állapotban leírni ami kikívánkozik belőlem.

@undisputedly

Ez egy tipikus idény eleji Hoxos meccs volt. Nagyon döcögős, nagyon szenvedős, csak amíg az esetek többségében behúztuk a győzelmet itt sajnos nem sikerült.

Abban egyetértünk, hogy az Ofal botrányos vagy mondjuk ki nem létezik. Nowak mint center különösen nem tetszett. A sapek felét Russel a térde alól kaparta össze. Nem tudom, hogy Kábel koncepciója mi, el sem tudom képzelni. Hacsak nem az, hogy időnek előtte megöleti Wilsont, és akkor nem kell milliókat kifizetni neki.

Az LB sorunk továbbra is szuper, az hogy volt egy gyenge meccsük, még nem jelenti azt, hogy Wagnerék elfelejtettek volna focizni.

Én a többi egységben akkora katasztrófát nem láttam, talán a CB poszton vagyunk vékonyak, de ez is csak azért mert hozzá vagyunk szokva a ligaelit sec-hez. Na az már nincs.

Nem lesz semmi gond, azért egy 10-6 jók leszünk. Legalábbis remélem.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Btw: Graham egy meccs alatt az egyik kedvenc Hawk lett nálam 😀 TE powa!
undisputedly
Nálam már előtte is az volt 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Szerintetek Bevell jól végzi a dolgát? Mert róla nem is igazán ment a téma a vasárnapi zakó után, itt fórumon.
Oszi
Nem nagyon bírom, gyakran elég sablonos vagy hülye döntést hoz. A "Harvint nem tudtuk használni" duma is elég BS, főként az ő feladata lett volna beépíteni. A mostani vereség miatt viszont nem nagyon venném elő, Wilsonnak semmi ideje nem volt, így pár yardos route-okon kívül mást nem nagyon lehet hívni, mert addigra összeszedte a fal. Persze az utolsó 4&1 nagyon kiszámítható volt. Attól félek, hogy a SB miatt ezentúl egyértelmű lesz, hogy 1-2yardért futás jön. Csak ugye mikor a SB volt a tét, nem 3 kísérlettel és időkéréssel a zsebben kellett volna a tökét megtalálni, de ez már párszor ki lett tárgyalva.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Szerintetek Bevell jól végzi a dolgát? Mert róla nem is igazán ment a téma a vasárnapi zakó után, itt fórumon.
több mint 9 éve
Isten Éltesse Peter Clay Carroll edzőt!

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Baldwin dologról leírtam mit gondolok.
Átjött, hogy mit akarsz.
Elsősorban nem az eredménnyel van bajunk -szerintem Undinak és nekem- hanem azon elvek felrúgásával, amire a csapat épült.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Ezt a Baldwin dolgot kifejtenétek bővebben?

Amúgy jó volt olvasni az eszmefuttatásaitokat csak sztem egy dolgot felejtetek el. A 21. századi nfl-ben szvsz nem lehet 4-5 éven keresztül mindig a csúcs közelében lenni. Pontosabban lehet, de utána jönnie "kell" egy átmeneti évnek. Válaszokat kell keresnie a staffnak a hogyan továbbra, mert nyílván egy dinasztiát a lejáró szerződések miatt a pénzzel szét szed a többi csapat + az edzői stábot is kipucolják. Úgy, hogy közben évekig az SBért versenyzel ezekkel a jövőben megoldandó pótlásokkal nincs energia foglalkozni így előbb utóbb mikor az ilyen jellegű gondok felsokasodnak törvényszerű, hogy egy kis visszaesés. De legalább lehet rendezni a sorokat, több időt szánni az új út, a jövő kérdéseire. Ettől függetlenül ezt az Oline dolgot jelenleg sztem senki nem érti, hogy ezt, hogy tervezték. Szóval szvsz egy meccs után kár kongatni a vészharangot, de ha így is lesz, hogy nem lesz po idén sztem csak átmenetileg. ( mielőtt vki hozná a patset ellenpéldaként sztem nekik is lett volna po mentes év ha nem abban a csoportban vannak amelyikben, vagy lett volna annyira erős a többi csapat mint most )

Remélem átmegy mit is akartam ezzel mondani 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Na, ha senki sem ír, akkor hagyom, hogy előbújjon belőlem a grafomán, és megpróbálok pár gondolatkezdeményt a fórumra vetni.

Úgy gondolom, hogy kevés hasonlóan rosszízű vereség volt eddig a PC/JS érában, még kevesebb amelyik joggal pályázott a leginkább vészjósló vereség címére. Volt már pocsék meccsünk a Tampa ellen(igaz itt végül fordítottunk), kaptunk ki tavaly brutális hőségben San Diegoban, került a szezonunk veszélybe egy öltözői probléma miatt a KC otthonában, de ez a vereség még a Dallas elleni hazai zakónál is-ahol fizikailag vertek meg minket-, és a Colts elleni idegenbeli zakónál -szétpasszoltak- is árulkodóbb a szememben.

Ki kell emelni ugyanakkor, hogy elmúlt években rendre kikapunk idegenben a nyitányon, és a Kosok stadionján kívül kevés hely van, ahová nem utazunk esélyesként. Sajnos az egyik ilyen a Sajtfejek stadionja, ahová e héten utazunk, de erről majd később.

Először is felvázolom, hogy miért tartom vészjóslónak a vereséget.

Imádom ezt a rendszert amit PC összerakott. Olyan, mintha azért lett volna HC-nek választva, hogy olyan csapatot építsen, ami kiszolgálja a szurkolói igényeimet. Downthehill futásorientáltság, fizikailag kemény fal, akik letépik a töködet, és nagy "boom" elkapások, amikre fel lehet ugrani a kanapéból és ordítani teli torokból -na jó, ezt nem csinálom. Védelem oldalán pedig a védjegyünkké vált fizikális cornerek, kemény fal, akik nem engednek futni, és speedy LB sor.

Az egész játékunk a "run-run-boom" és a "nem engedünk nagy játékokat" elvre épült. A toxic szám lett a csapat mindene ("csinált" és elszenvedett 20+ yardos játékok különbsége). Féltek ellenünk játszani, mert mindenki tudta, hogy szó szerint meg lesznek verve, még ha a győzelmet meg is szerzik. A ligában a mi meccs videónkon tanították a pozíciós edzők a szerelési technikákat és a press covert.

Ezzel szemben mi történt vasárnap?

"Nem engedünk 20+ yardos playeket":

Ha minden igaz, a tavalyi év alapszakaszában, 16 meccsen összesen 32 db 20+ yardos játékot szenvedtünk el. Vasárnap 8-at (vagy 7-et, már nem emlékszem, de igazából mindegy is, hogy 7 vagy 8)!!!! Ha levetítjük, olyan, mintha a tavalyi évben a 32 helyett 128 db ilyen játékot szívtunk volna!

"Rajokban támadunk a labdás emberre, azonnal jöna biztos tackle, nincs yac":

Az allpro(second team) LB-ünk, aki idén nyáron leakasztotta a nagy lét, a Rams harmadik számú futóját nem volt képes szerelni, úgy pattant le róla, mintha egy szurkolót tettek volna oda a helyére. Félrenézett gap-ek, elrontott és elkésett szerelések, semmi leadership. KJ szintúgy. Minősíthetetlen játék a védelem két oszlopos tagjától, attól az egységtől akiktől kirobbanó játékot vártunk idén.

"Ligaelit press":

Sherm, a liga egyik, ha nem a legjobb CB-je slotban kellett, hogy felálljon, mert annyira nem voltunk meg CB-ben. Shead vette át a helyét. A túloldalon az idei FA piac nagy igazolása, Cary Williams, akit az nem vert meg vasárnap, aki nem akarta. Távolról követte csak az emberét, rendre elkésett, egy-egy kitöréssel elküldte bárki másik irányba.

"run-run-boom":

Az O-line teljesítménye egyenesen katasztrófa volt. Nincs még egy ilyen gyenge egység a ligában, és sajnos ezt már a harmadik éve ismételjük itt a fórumon. Cable D-linemen fétise odáig vezetett, hogy a Seattle Seahawks támadófalában jelenleg több olyan játékos van aki egyetemen nem támadófalembert játszott, mint aki igen. Ez mindent elmond. Ezzel a fallal sem a "run-run", sem pedig a "boom" nem megy, Előbbire jó példa az utolsó playünk, amikor Lynch nyakán voltak már a snap után egyből, utóbbira pedig az, hogy amíg le nem lettek vágva Jimmy routjai a második félidőre, addig egyszer játszotta csak meg RW, annyira nem volt ideje. Volt, hogy a route egy yardot haladt csak előre. Ez szánalmas, ilyet az NFL-ben nem lehet.

Más téma. Álljon itt a snapcount, amivel kapcsolatban a következő kérdéseim vannak:

1. Amikor nem tudunk átjutni a falon, miért csak a snapek 7%-ában van fent a fullback.
2. Miért csak a snapek 17%-ában van fent a legjobb passblocker RB (Jackson)
3. Amikor nincs ideje a WR-eknek elszakadni, és amikor 20 snap kell RZ-on belül, hogy TD-t szerezzünk, miért csak a snapek 4%-ában van fent Matthews?

www.seahawks.com/sites/seahawks.com/files/styles/borealis_no_limit_respondmedium/public/embedded-photos/week_1_snap_count.png?itok=thD7AmQY

A fentiek mellett lehetne beszélni még az új DC felelősségéről, de azt már kiveséztük korábban.
Reménykedjünk, hogy PC helyreteszi a társaságot, mert ez eddig nagyon kevés 😊

Ezen a héten megyünk a Greenbayhez, és akármennyire optimista akarok lenni, oda sem a győzelemért mennek a csapatok. Rodgersnek egy ilyen formán kívüli és rendszeridegen sémában dolgozó második és harmadik szint karácsonyt jelent.

Búcsúzóul egy kép ami beszél:

cdn0.vox-cdn.com/thumbor/qjeTpY5TU_28om4uG0L6xAkL4t4=/68x0:629x374/709x473/filters:format(webp)/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/47179292/LOBTTFweek1.0.0.jpg
undisputedly
Chance-t vissza kell hoznotok mert ez így lófasz, kurvára meglátszik a hiánya, Cary Williamstől nem tudom hogy van- e olyan ember aki sokat várt, szanaszét égették minden csapatában. Ha a Packerstől is cumiztok (ott azért nem szégyen senkinek ha kikap) akkor lehet törni a fejeket erősen, mondjuk 0-2-ről is simán fel lehet álni de ez a Rams féle L tény hogy nem jött jól. Szerintem innen is sikerülne behúzni a csoportot, (elkeserednék akkor, ettől függetlenül a legjobbakat kívánom), Palmer egészségétől is függ meg azért az SF is mutatott életjeleket kora hajnalban. Rendet kell tenni a fejekben és azt gondolom nem lesz itt probléma ha Isten is úgy akarja.😉