Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Az év nyilatkozata:

All in all, Cable said, it was “kind of what I expected.”

www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/article35158218.html#storylink=cpy
undisputedly
Azt hittem a klasszik Dick Jauron "we punted well..." Kezdetűt nem lehet felülmúlni, de ez...
Viszont van lejjebb...

bleacherreport.com/articles/2567131-marshawn-lynchs-mother-delisa-calls-for-seahawks-to-fire-oc-darrell-bevell...

Bootytime ....
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Na, ha senki sem ír, akkor hagyom, hogy előbújjon belőlem a grafomán, és megpróbálok pár gondolatkezdeményt a fórumra vetni.

Úgy gondolom, hogy kevés hasonlóan rosszízű vereség volt eddig a PC/JS érában, még kevesebb amelyik joggal pályázott a leginkább vészjósló vereség címére. Volt már pocsék meccsünk a Tampa ellen(igaz itt végül fordítottunk), kaptunk ki tavaly brutális hőségben San Diegoban, került a szezonunk veszélybe egy öltözői probléma miatt a KC otthonában, de ez a vereség még a Dallas elleni hazai zakónál is-ahol fizikailag vertek meg minket-, és a Colts elleni idegenbeli zakónál -szétpasszoltak- is árulkodóbb a szememben.

Ki kell emelni ugyanakkor, hogy elmúlt években rendre kikapunk idegenben a nyitányon, és a Kosok stadionján kívül kevés hely van, ahová nem utazunk esélyesként. Sajnos az egyik ilyen a Sajtfejek stadionja, ahová e héten utazunk, de erről majd később.

Először is felvázolom, hogy miért tartom vészjóslónak a vereséget.

Imádom ezt a rendszert amit PC összerakott. Olyan, mintha azért lett volna HC-nek választva, hogy olyan csapatot építsen, ami kiszolgálja a szurkolói igényeimet. Downthehill futásorientáltság, fizikailag kemény fal, akik letépik a töködet, és nagy "boom" elkapások, amikre fel lehet ugrani a kanapéból és ordítani teli torokból -na jó, ezt nem csinálom. Védelem oldalán pedig a védjegyünké vált fizikális cornerek, kemény fal, akik nem engednek futni, és speedy LB sor.

Az egész játékunk a "run-run-boom" és a "nem engedünk nagy játékokat" elvre épült. A toxic szám lett a csapat mindene ("csinált" és elszenvedett 20+ yardos játékok különbsége). Féltek ellenünk játszani, mert mindenki tudta, hogy szó szerint meg lesznek verve, még ha a győzelmet meg is szerzik. A ligában a mi meccs videónkon tanították a pozíciós edzők a szerelési technikákat és a press covert.

Ezzel szemben mi történt vasárnap?

"Nem engedünk 20+ yardos playeket":

Ha minden igaz, a tavalyi év alapszakaszában, 16 meccsen összesen 32 db 20+ yardos játékot szenvedtünk el. Vasárnap 8-at (vagy 7-et, már nem emlékszem, de igazából mindegy is, hogy 7 vagy 8)!!!! Ha levetítjük, olyan, mintha a tavalyi évben a 32 helyett 128 db ilyen játékot szívtunk volna!

"Rajokban támadunk a labdás emberre, azonnal jöna biztos tackle, nincs yac":

Az allpro(second team) LB-ünk, aki idén nyáron leakasztotta a nagy lét, a Rams harmadik számú futóját nem volt képes szerelni, úgy pattant le róla, mintha egy szurkolót tettek volna oda a helyére. Félrenézett gap-ek, elrontott és elkésett szerelések, semmi leadership. KJ szintúgy. Minősíthetetlen játék a védelem két oszlopos tagjától, attól az egységtől akiktől kirobbanó játékot vártunk idén.

"Ligaelit press":

Sherm, a liga egyik, ha nem a legjobb CB-je slotban kellett, hogy felálljon, mert annyira nem voltunk meg CB-ben. Shead vette át a helyét. A túloldalon az idei FA piac nagy igazolása, Cary Williams, akit az nem vert meg vasárnap, aki nem akarta. Távolról követte csak az emberét, rendre elkésett, egy-egy kitöréssel elküldte bárki másik irányba.

"run-run-boom":

Az O-line teljesítménye egyenesen katasztrófa volt. Nincs még egy ilyen gyenge egység a ligában, és sajnos ezt már a harmadik éve ismételjük itt a fórumon. Cable D-linemen fétise odáig vezetett, hogy a Seattle Seahawks támadófalában jelenleg több olyan játékos van aki egyetemen nem támadófalembert játszott, mint aki igen. Ez mindent elmond. Ezzel a fallal sem a "run-run", sem pedig a "boom" nem megy, Előbbire jó példa az utolsó playünk, amikor Lynch nyakán voltak már a snap után egyből, utóbbira pedig az, hogy amíg le nem lettek vágva Jimmy routjai a második félidőre, addig egyszer játszotta csak meg RW, annyira nem volt ideje. Volt, hogy a route egy yardot haladt csak előre. Ez szánalmas, ilyet az NFL-ben nem lehet.

Más téma. Álljon itt a snapcount, amivel kapcsolatban a következő kérdéseim vannak:

1. Amikor nem tudunk átjutni a falon, miért csak a snapek 7%-ában van fent a fullback.
2. Miért csak a snapek 17%-ában van fent a legjobb passblocker RB (Jackson)
3. Amikor nincs ideje a WR-eknek elszakadni, és amikor 20 snap kell RZ-on belül, hogy TD-t szerezzünk, miért csak a snapek 4%-ában van fent Matthews?

www.seahawks.com/sites/seahawks.com/files/styles/borealis_no_limit_respondmedium/public/embedded-photos/week_1_snap_count.png?itok=thD7AmQY

A fentiek mellett lehetne beszélni még az új DC felelősségéről, de azt már kiveséztük korábban.
Reménykedjünk, hogy PC helyreteszi a társaságot, mert ez eddig nagyon kevés 😊

Ezen a héten megyünk a Greenbayhez, és akármennyire optimista akarok lenni, oda sem a győzelemért mennek a csapatok. Rodgersnek egy ilyen formán kívüli és rendszeridegen sémában dolgozó második és harmadik szint karácsonyt jelent.

Búcsúzóul egy kép ami beszél:

cdn0.vox-cdn.com/thumbor/qjeTpY5TU_28om4uG0L6xAkL4t4=/68x0:629x374/709x473/filters:format(webp)/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/47179292/LOBTTFweek1.0.0.jpg

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Az év nyilatkozata:

All in all, Cable said, it was “kind of what I expected.”

www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/article35158218.html#storylink=cpy
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
 www.profootballfocus.com/blog/2015/09/14/sea-stl-grades-trouble-for-seahawks-o-line/
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
A D# az már többször megmutatta, hogy tud elit lenni, ez most így sült el. Jók lesznek ők megint. Nekem egyedül az OL a problémám, de az kibaszottul. Van egy darab NFL szinten nagyon jónak mondható játékos benne, továbbá 4 olyan akinek még a practice squadot se kéne megközelíteni. Nem is értem, mit akarunk ilyen emberekkel, de már évek óta! Nem tudom ki ezért a felelős, de nagyon hamar ki kéne vágni. Istenem visszasírom Carpentert meg Giacominit. Ehhez képest pro bowlerek.
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Nagyon sok igazságot leírtatok itt az elmúlt pár oldalon, de azért mégse javasolnék harakiri-t, mégiscsak a szezon első meccse volt. Ha hasonlóan sok probléma lesz a 10. héten is, akkor én is elkezdek aggódni. Én ettől az elkeserítő produkciótól függetlenül tartom, hogy 10-6, 11-5-el besurranunk a PO-ba, ahol bármire képesek leszünk.
több mint 9 éve
Egyébként ez a jó hozzáállás, azt a meccset én is láttam, ....jó volt a Bills 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Én tűvé tettem a meccset a temérdek dráma után, amiről lentebb olvasok, de nem találtam. Nem nyertünk, de nagyon kevésen múlt, hogy nem nyertünk. Kikaptunk, volt már ilyen, lesz is még, nyilván nekünk sincs örökbérletünk a Superbowlba, de még a rájátszásba sem, satöbbi, satöbbi. Azt viszont tényleg nem értem, miért kell minden megingás után gyászba borulnunk és elkeseredett elszánással tetemre hívnunk a törvényszerű bukás mind a százötven egyszemélyi felelősét. Most nem jött össze, na bumm. Lehet, hogy a Green Bay ellen sem fog, de még akkor sem lesz veszve semmi. Kicsit több derűlátást javaslok, talán tartogassuk a búbánatot azokra az időkre, amikor tényleg szükségünk lesz rá. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
''Kam Chancellor wears 31.
Seattle scored 31 in Sunday loss.
Rival Arizona scored 31 in win.
Seahawks upcoming opponent, GB, scored 31 in win.''
Adam Schefter szív valamit biztos.
több mint 9 éve
Viszont ettől még nem látom sem a koncepciót, sem a következetességet. Meglátásom szerint e kettő hiányával kezdődik minden szervezet bukása. Ezt követi a megalkuvás....
Helmut
Szerintem a megalkuvás szakasz első lépését megtette a FO Wilson szerződéskiterjesztésével. S máris itt a " lehetőség" a második lépésre Kancellár hold out-ja kapcsán.
Ha ezzel a szemüveggel (koncepció és következetesség hiánya után jön a megalkuvás) nézzük, akkor szerintem szinte törvényszerű volt, hogy valaki "hisztizni" fog, ki akarja kényszeríteni a második lépést. Offside Bennett helyett Kancellár lett a pályára (nem) lépő (Murphy törvényének kiterjesztése szerint), csak hogy még fájdalmasabb legyen a folyamat.

(Senkit nem szeretnék Hawks szurkolói mivoltában megbántani, főleg nem Pats szurkolóként. Egy szervezetről, szervezeti folyamatokról beszélgetünk.)
tomi-tomi
Ha már.Helm.felvetette a két éves időszakot, akkor felvetnek meg egy erdekesseget, ami azért fontos, mert én kvázi a szervezeti integritás és koncepció miatt imádom a csapatot, a PC/js erat.

Ez az érdekesség sokkal inkább egy név. Harvin.

Anno szépen felepitettuk a csapatot, majd ugye horribilis összeget kiadtunk egy őrült cserében, sőt, nem csak pénzt, de draft picket is. Azt az első kört, ami lehetne pl most egy jó T.

Szóval ott voltunk, bivaly csapat, előző évben majdnem konf döntő, fiatal mag, potenciális sztár qb, az FO előtt ott volt a lehetőség, hogy tovább építse a csapatot, hogy hozzadja azt a pluszt amitől bajnokok leszünk, erre mint egy fogyokurat a 10 fontos sulyvesztes láttán megszego tinilany, berohantunk a boltba és megvettuk a régóta álmainkban élő csokitortat.

Az én szememben az volt az első eset, hogy súlyosan eltert a csapat a követendő úttól.

És habár teljesen más.jellegű a jelenlegi probléma, de most nem.csak a csapat ékköve a tét, hanem maga az integritás. Kancellár holdout, szarul örökölt dc poszt, felresiklott támadó koncepció, "felnőttek" a rookiek, már nem lehet őket az always compete elvvel motivalni, mert ott ül a bankszamlan 10-20 millió.

Harvinnal meg tudtuk lépni,hogy elkuldjuk, most is drasztikusan lépni kellene.

Baldwin kapcsán pedig nagyon egyetértek.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Viszont ettől még nem látom sem a koncepciót, sem a következetességet. Meglátásom szerint e kettő hiányával kezdődik minden szervezet bukása. Ezt követi a megalkuvás....
Helmut
Szerintem a megalkuvás szakasz első lépését megtette a FO Wilson szerződéskiterjesztésével. S máris itt a " lehetőség" a második lépésre Kancellár hold out-ja kapcsán.
Ha ezzel a szemüveggel (koncepció és következetesség hiánya után jön a megalkuvás) nézzük, akkor szerintem szinte törvényszerű volt, hogy valaki "hisztizni" fog, ki akarja kényszeríteni a második lépést. Offside Bennett helyett Kancellár lett a pályára (nem) lépő (Murphy törvényének kiterjesztése szerint), csak hogy még fájdalmasabb legyen a folyamat.

(Senkit nem szeretnék Hawks szurkolói mivoltában megbántani, főleg nem Pats szurkolóként. Egy szervezetről, szervezeti folyamatokról beszélgetünk.)

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
+1
Jómagam viszont azt gondolom, hogy Allen igenis fel fogja kérdezni a srácokat. Róla köztudott, hogy az elvi kérdésekbe belekérdez, már csak a személyes brand miatt is. Hogy ennél mélyebbe megy azt nem gondolom én sem.
Helmut
Nagyjából mindenben egyetértek. Pár észrevétel:

Allen nem hiszem, hogy szezon közben szakmailag bármin változtatna. Ő tipikusan jó vezető, és nem nyúl olyanhoz amit nem ért, majd maximum, ha azt látja, hogy a sikeresség hanyatlik, közbeavatkozik.

Cable és a birkózói Sweezyvel kezdték az uralkodást. Nem hiszem, hogy PC elképzelése ebben egyezne ezzel a mostani rendszerben. Első 2 drafton kik is jöttek 1-2 körökben? Okung, Carpenter, Moffitt stb.

Valami itt nagyon félrement, talán rosszul vonták le a SB győzelemből a következtetéseket, és PC is elhitte, hogy nem kell invesztálni a falba, majd működik az magától. Ez valóban borzasztó nagy koncepcionális vakvágány, és ezekkel a vakvágányokkal az a gond, hogy lefektetsz már 200 méter sínpárt, amikor rájössz, hogy nem vezet sehová.

Abban is egyetértek, és már korábban is írtam, hogy KR érthetetlen módon erőlteti a blitzeket. Teljesen felesleges, nem ezt szokták meg a srácok, nem ezt a rendszert tanulták. Mondhatjuk mi a vízilónak, hogy bazdmeg te egy zsiráf vagy, el is hiheti a víziló, hogy ő egy zsiráf, de attól még nem lesz az.

Ezt a Carry Williams picket sem fogom soha megérteni. Túl sok pénzt adtunk arra a posztra, túl kevésért. Azt sem értem, hogy hogyan lehet probowler, allpro védőknél, hogy minden szezonkezdetnél meg kell őket tanítani újból "felvenni a pozíciót", "jó szögből érkezni" stb. Egy Kuechly nem csinál ilyet.

Érdekes lesz a szezon hátralevő része, mert Lynch nagyon fáradtnak tűnik, üresedik a tank, és végleg elszállt a LOB.

Btw: Graham egy meccs alatt az egyik kedvenc Hawk lett nálam 😀 TE powa!
undisputedly
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
matthews 3 snapet volt fent, ez is kurva kevés
shead jött ugye fel amugy a nickelbe, (de ilyenkor sherman ment belülre.)
több mint 9 éve
Helm egy mondatban: "Szerintem nyerünk a Lambeau-n... " 😀
Medvepapa
Legyen így, GB-t valahogy mindig megverjük, és ők sem annyira elsöprőek!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha van kedvetek egy kis tippjátékhoz, van pár kérdésem:
undisputedly
Végül ki nyerte a tippjátékot?
Aguirre
Este összeszámolom 😊
undisputedly
Felesleges, Medvepapa nyert, mivel a lényegi kérdést ő találta el. : - ) (Btw mindig! : D )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Helmut
Nagyjából mindenben egyetértek. Pár észrevétel:

Allen nem hiszem, hogy szezon közben szakmailag bármin változtatna. Ő tipikusan jó vezető, és nem nyúl olyanhoz amit nem ért, majd maximum, ha azt látja, hogy a sikeresség hanyatlik, közbeavatkozik.

Cable és a birkózói Sweezyvel kezdték az uralkodást. Nem hiszem, hogy PC elképzelése ebben egyezne ezzel a mostani rendszerben. Első 2 drafton kik is jöttek 1-2 körökben? Okung, Carpenter, Moffitt stb.

Valami itt nagyon félrement, talán rosszul vonták le a SB győzelemből a következtetéseket, és PC is elhitte, hogy nem kell invesztálni a falba, majd működik az magától. Ez valóban borzasztó nagy koncepcionális vakvágány, és ezekkel a vakvágányokkal az a gond, hogy lefektetsz már 200 méter sínpárt, amikor rájössz, hogy nem vezet sehová.

Abban is egyetértek, és már korábban is írtam, hogy KR érthetetlen módon erőlteti a blitzeket. Teljesen felesleges, nem ezt szokták meg a srácok, nem ezt a rendszert tanulták. Mondhatjuk mi a vízilónak, hogy bazdmeg te egy zsiráf vagy, el is hiheti a víziló, hogy ő egy zsiráf, de attól még nem lesz az.

Ezt a Carry Williams picket sem fogom soha megérteni. Túl sok pénzt adtunk arra a posztra, túl kevésért. Azt sem értem, hogy hogyan lehet probowler, allpro védőknél, hogy minden szezonkezdetnél meg kell őket tanítani újból "felvenni a pozíciót", "jó szögből érkezni" stb. Egy Kuechly nem csinál ilyet.

Érdekes lesz a szezon hátralevő része, mert Lynch nagyon fáradtnak tűnik, üresedik a tank, és végleg elszállt a LOB.

Btw: Graham egy meccs alatt az egyik kedvenc Hawk lett nálam 😀 TE powa!

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
szar az OL és szar volt a D playcalling. ezeken kell javítanai. szerintem menni fog.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Az tény, hogy a védelem nem hozta még csak megközelítőleg sem az igazi önmagát, mindössze felvillanásokra futotta. Viszont nekem sokszor kissé kaotikusnak tűntek a felállásaink. Pl.: Sherm sokszor játszott beljebb a szokásosnál (talán Kam hiánya miatt kellett besegítenie) így ha jól emlékszem háromszor is megszívatták (az elsőnél örüljünk hogy nem lett védő pass interference mert végig háttal volt az emberének). A vége felé pedig csúnyán benyelte a hosszú passzt és ET se ért oda. Aztán meg ugye a LB sorunk. Irvin OK, de a két sztár KJ és Wagner totális betlit futott. Ez így sok volt. Clark tényleg többet érdemelne, de neki van még ideje.
Offense. A fal 3 negyeden keresztül szívatta RW-t. Britt esetében azt mondtam, hogy talán az új szerepkörben megtalálja önmagát, de most úgy látom, bárhová tesszük ő egy lyuk a falon. Okung meg csak kínlódott a falon átözönlő kosokkal. Próbált besegíteni, de akkor meg körbeszaladták. Nowak kicsit vékony az új szerepéhez, de neki adok még esélyt.
A ST se volt az igazi ők nem szoktak ennyi yardot engedni.
RW-Graham. Kell a türelem, de lássuk be, ami elkapható volt azt el is kapta, RW meg ritkán szokta felnyomni a sarokba szinte vaktában a lasztit. Most már teheti, mert Graham megfogja. Látszik, hogy több új elemmel próbálkoznak, csak nehogy addig sanyi legyen a szezon.
Külön kell szólni Lockett-ről. Ebből a fickóból nagy közönségkedvenc lehet. Kár, hogy max 2 meccs és ember nem fogja neki odarúgni a labdát.
Összességében a Rams önmagához képest jó volt, mi meg nagyon nem. Hogy mi lesz a Packers ellen? Simán nyerünk. Pont azért mert.......

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
és én vagyok a pesszimista 😀
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Helm egy mondatban: "Szerintem nyerünk a Lambeau-n... " 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Quo Vadis Seattle Seahawks?

Nem fogok semmi egetrengetőt leírni, sajnos nincs mit, inkább, csak a nagyon vegyes érzéseimnek adok hangot.

Szóval aludtam a meccsre, megtartottam a hétindítót... Vettem reggelit, dumáltam a főnökömmel, dumáltam a munkatársaimmal, majd végre leültem a seggemre.... és nem értem, egyszerűen nem értem a koncepciót!

Két éve nem értem, hogy mit akar Pete Carroll. Egyszerűen nem érem fel ésszel, hogy egy komplett csapategység létezése nélkül hogyan akarunk meccseket nyerni. Én értem, hogy kellenek a playmakerek, de eljutottunk arra a szintre, hogy gyakorlatilag csak playmakerek, illetve a feladatuk végrehajtására teljes mértékben alkalmatlan csávók alkotják a csapatot. Tök jó, hogy a brilliáns tehetség mélységes alkalmatlansággal párosul.

Ól tekintetében eljutottunk oda, hogy nem létező csapategységről beszélünk. Én nem láttam sem a befektetett munkát, sem a koncepciót, sem tegnap, sem a megelőző 4 hétben.
Nincs még egy ennyire rossz egység az egész NFL ben. A lejtő végére értünk.
A legjobb a 2012 es 49 ers elleni hazai meccsen volt az OL ünk. (az a 9 ers DL legalább olyan jó volt, mint a tegnapi). Azóta jobb és rosszabb meccsek, de a tendencia lefelé megy.

Nincs állándóság, ami azért egy 5 fős egységnél nem árt. Nekem magyarázhat akárki, ez nagyon fontos. Cinikusnak tartom azt a hozzáállást, hogy végre beérik egy játékos, egy formáció, és szabadulunk csak, hogy néhány önjelölt primadonnát megfizethessünk. Hol van ez már a 2012 es mentalitástól? Sok sack, sok elvesztett labda ugyanannyi tüske az irányítóban, és a védelemben! Ez volt a cél? beérett! Beárazták a srácok, kezd bezárulni az ördögi kör.

Nincs tehetség... Még el is ferdítünk néhány régi szabályt, hogy önigazoljunk. Igen még a 90es években is, a tehetséges OL játékosokat áthúzták védőnek. Ma már nem így van, annyira más a két poszt. Gyenge, közepes védőkből nem lesz jó OL játékos, főleg nem 1-2 szezon alatt. Bírkózókból annyira sem. Esetleg a mongol nemzeti szumóválogatottat még megfpróbálhatnánk.

Nincs motiváltság... No comment
Kábel bűne lenne ez? Részben biztosan, de azt gondolom, hogy a Schneider- Carroll féle modell gyásza.
Kelnek ki a záptojások... Az utóbbi év teljesen értékelhetetlen draftja, az elpazarolt pickek.
Nem maradt erőforrás a falra, ami maradt az Kábel kendácsolása. Nem csodálom, hogy nem maradt, azért ment rá draft pick rendesen, csak hol vannak azok a pickek, illetve hogyan működtek?

Namost akkor itt kompetencia gond van, vagy a szakedzőnél, vagy a vezetőedzőnél, vagy a megfigyelőknél... Szerencsére a srácok jól érzik magukat a pozijukban. Pedig ez így nem mehet!

És az a baj, hogy én most nem érzem, hogy ez jobb lesz, mert Kábel összekapja a srácokat. Nincs nagyon kit.

Van végre legalább 2 játékosunk aki tud routet futni, de egyszerűen idő nincs rá, hogy pozícióba áljjanak.
2,4 mp után a D odaér Wilsonhoz.

Ha már a route futás...Doug Baldwin nem tud routot futni. Lockettnek egy meccsében több a tehetség, mint Baldwin egész pályafutásában.
Szerintem ez a fickö rossz szellem, és szinte biztosra veszem, hogy malmozza az öltzőt. Közepes képességű csávó, akire veszélyt jelent mindenki, aki egy kicsit tehetséges. Ez már spekuláció a részemről, de aki olvasta Harvin nyilatkozatait a Billsnél, annak valszeg kezd összeállni a kép. Ha van egy Harvin, van egy Tate, akkor en mit csinálok!?
Ma már se Harvin se Tate, és nincsenek is sok TDs, haladós meccseink, ha ez így van , és benézte Carroll, akkor nem tudom mit gondoljak, és ez eléggé elszomorít!

Gondom van Wilson szerződéssel is. Gondom van Wilsonnal. Nem ragozom leírtam, amit gondolok. Valami elment Wilsonból az SB után, amikor kis Carrollként kezdett nyilatkozgatni, és nem volt egy hullámhosszon a srácokkal. Persze megint csak lehet, hogy a belső megosztottság a szarkavarás az öltözőn belül. Lehet a válás, a barát elvesztése, nem tudom, de megváltozott.
Azt gondolom kicsit jobban kellett volna figyelni erre a srácra, én még emlékszem, hogy tavaly a Rams ellen az egyetlen értékelhető teljesítményt ő mutatta be.

Odaadtuk a Seahawks történetének egyik legfontosabb labdáját a kezébe, amit ő nem úgy játszott meg, hogy az ne lehessen más csak hawks TD. Ezután megkapta a szerződést, miközben nyilatkozgatott olyanokat, hogy váltott ő már több alkalommal.
Tehát azért ne legyen illúziója senkinek, mi lehetünk elfogultak, de a csapattársak a helyén kezelik Wilsont, és az ő hozzáadott értékét, fejlődését, stb.
Tudtuk, hogy vihart fog okozni a szerződése az öltözőben, és be is jött. Tudtuk, hogy korszakos védőt(ket)fogunk elveszíteni.
PC tehát kétszer (valójában sokszor, pl. Harvin ügy) lépett Wilsonnal ugyanabba a folyóba. Legtöbb alkalommal jól sűlt el, hogy bizalmat szavazott, akkor most miért akarja legyilkolni? Hol a következetesség!? Vagy az a mondás, hogy Tom majd megoldja ekkora mantra a seahawksnál?!

A körzet bajnokcsapatának(gimi) a főedzője jó cimbora, és Hawks fan. Ő szokta Kábellel kapcsolatban elmondani:

Mindegy mekkora hegyre nem jutottál fel! És igaz, mindegy, hogy a Kábel féle modell az NFl ben nem működik, nem működik.

Én nagyon szertenék hínni Wilsonban, és a támadójátékban, hiszen ez a védelem már nem lesz ugyanolyan a LOB, Gus, Quinn, és Norton nélkül.

Nem értem a koncepciót, a D nél sem. A védelem frontja tán soha ilyen jó nem volt, erre el kezdünk blitzelni, olyan védőkkel, akik ezt korábban szökőévenként tették.

Nem értem, és nem tudom merre megy tovább a csapat.

Csak abban tudok reménykedni, hogy Paul Allen érti, attól nem félek, hogy ő zokszó nélkül belenyúl, ha valami nem tetszik, vagy nem kerek.

Hosszú szezon élé nézünk...de ennél csak jobb lehet a folytatás

Üdv.
helm

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
undisputedly
Aguirre
Este összeszámolom 😊
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
undisputedly
több mint 9 éve
két LB elment bliccre naná h volt ideje a RBnek odaérni a 1st downra
 mtc.cdn.vine.co/r/videos/B5EEAD798B1255210785102503936_418a3c26bac.0.2.1536787569567637631.mp4?versionId=g8scZsgFJ1SZTVR84WFTpRcp68oTzopJ
Richard..

amugy jó valamennyire a DL. mire fel ez a sok buzi blicc? ja össz igy is 2 sack 😀
Rodgers szét fogja szedni a Dt ha nem változtatunk.
braxa88
Preseasonban jöttek a hírek,hogy agresszív lesz a playcall, akkor azt hittem, hogy az agresszív nem.lesz egyenlő a minosithetetlennel.

Kicsit az az érzésem, hogy megprobalta megnyerni a meccset, ahelyett, hogy megprobalta volna tenni a dolgát és nem tultarcsazni a védelmet. Tökéletesen alkalmas arra a falunk, amire kell. Bőven Top10. Teljesen érthetetlen, hogy miért kell ilyen blitzcsomaghoz nyúlni. Arról nem.is.beszélve, hogy ez teljesen szetveri a régi rendszert.

Megprobalt KR nagyobb lenni, mint az elődei, de van, hogy q kevés mégiscsak több. Remélem ezt a vezetés is belatja, és visszavesznek ebből az esztelen rombolasbol.
több mint 9 éve
két LB elment bliccre naná h volt ideje a RBnek odaérni a 1st downra
 mtc.cdn.vine.co/r/videos/B5EEAD798B1255210785102503936_418a3c26bac.0.2.1536787569567637631.mp4?versionId=g8scZsgFJ1SZTVR84WFTpRcp68oTzopJ
Richard..

amugy jó valamennyire a DL. mire fel ez a sok buzi blicc? ja össz igy is 2 sack 😀
Rodgers szét fogja szedni a Dt ha nem változtatunk.