Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
.... Fogalmam nincs mit várjak a meccstől.... Nyílván győzelmet szeretnék, de hogy a mutatott játék mennyire lesz meggyőző, azt nem tudom 😊Ha ugyanazt látom, amit tavaly, akkor lehet kihagyom a szezont, hiszen azt már láttam 😊
több mint 9 éve
Seahawks inactives:Az kemény..Rams első két futója inaktív. Amúgy meg az eredményre visszatérően szerintem, Hawks 30 - Rams 14
WR B.J. Daniels, CB Tharold Simon, FB Will Tukuafu, LB Mike Morgan, G Mark Glowinski, G Kristjan Sokoli, DT David King.
Rams inactives:
QB Sean Mannion, RB Tre Mason, RB Todd Gurley, LB Daren Bates, OT Darrell Williams, OT Andrew Donnal, WR Brian Quick.
izgatott vagyok
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Seahawks inactives: WR B.J. Daniels, CB Tharold Simon, FB Will Tukuafu, LB Mike Morgan, G Mark Glowinski, G Kristjan Sokoli, DT David King.
Rams inactives:
QB Sean Mannion, RB Tre Mason, RB Todd Gurley, LB Daren Bates, OT Darrell Williams, OT Andrew Donnal, WR Brian Quick.
izgatott vagyok
több mint 9 éve
1) Mennyi yardot passzol Russ?A,0-225
2) Mennyi dobott TD lesz Russ neve mellett a meccs végén?
B,2+
3) Hány db sacket nyel be Russ?
A,0-3
4) Lesz-e futónk aki 75 yardnál többet fut?
A, Igen
5) Hány db elkapott TD-vel zár Graham?
B, 2+
6) Mennyi yardot szed össze az O# büntetésből?
A,0-55
7) Lockettnek hány elkapott yardja lesz?
B,51+
8) Hány db sacket szerez a védelmünk?
A,0-3
9) Hány db interceptiont szerzünk?
B, 2+
10) Mennyi dobott yardot nyelünk be összesen?
B,201+
11) Mennyi futott yardot nyelünk be összesen?
A,0-75
12) Clark szerez-e sacket és/vagy forcedfumble-t?
B,Nem
13) C.Williamsen hoz-e az ellenfél legalább egy 20+ yardos elkapást?
A,Igen
14) Lesz-e Lockettnek legalább egy 30+ yardos kickoff vagy punt visszahordása?
A,Igen
15) Hagyunk-e ki FG-t?
B,Nem
több mint 9 éve
Duff
3 133
Szerintem még 25 pont se lesz a meccsen, nem valószínű, hogy izgi lesz, de már én is tűkön ülök.
több mint 9 éve
Na legyen szépen este 7 óra most már azonnal...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon erősen számolom vissza az órákat, egyszerűen nem bírok magammal.17-13 körüli meccsre számítok a mi javunkra, egy hosszú Lockett TD-vel és egy Lynch futással szerzünk vezetést, amit egy Shermal pickkel váltunk majd győzelemre.
több mint 9 éve
GAMEDAY!Nem hittem, hogy eljon ez a nap. Hosszú volt ez az offseason, de végre Gamedaaaaaaaaaaaay!
s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/83/85/f3/8385f3f1d03815a1971416af192d4258.jpg
www.youtube.com/watch?v=ZaYyfKEYB9Y
braxa88
Wooohoooo! Go Hawks! 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
GAMEDAY!s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/83/85/f3/8385f3f1d03815a1971416af192d4258.jpg
www.youtube.com/watch?v=ZaYyfKEYB9Y
több mint 9 éve
Bradynak csak egy atlagos cb kellet, hogy szetszopasson titeket a SB-be...ha Kam is letiplizik, jövőre olyan középcsapat lesztek, hogy csak pislogtok...és öröm lesz minden év ami PO-t hoz...csak mondom...Mivel mérhetetlen nagy tisztelője vagyok a magabiztosságnak, szívből örülök, hogy ezt a bejegyzést olvashatom.
Pari
Mióta ezt a szervert lassítom - pedig azóta már fecseperedtek a gyerekek - te vagy az első radír, akinek a bejegyzésében egymás után látható a "p" és az "o" ráadásul nagybetűvel.
Te milyen amplitúdóval fogsz pislogni, ha az OKland középcsapat lesz?
több mint 9 éve
Jó a cucc? 😀😀😀Többet nem posztolok ebben a témában, de ez azért beszédes:Bradynak csak egy atlagos cb kellet, hogy szetszopasson titeket a SB-be...ha Kam is letiplizik, jövőre olyan középcsapat lesztek, hogy csak pislogtok...és öröm lesz minden év ami PO-t hoz...csak mondom...
"Seattle Seahawks owner Paul Allen reportedly has told his contract people to end negotiations with holdout safety Kam Chancellor."
Amennyiben ez igaz, akkor ez igen szép jelzés Kam "nemérdekel.hogy.csak.egy.safety.vagyok.9.millio.kell.egy.evre" Chancellor felé. 😊
Egy FG-os cikk szerint sokat láthatjuk majd playactionből a 2 TE-es felállásokat, mint pl ez is.
cdn2.vox-cdn.com/thumbor/ZzP8LEDuV2jQw_a-kXo7uco8ISo=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3974698/Screen_Shot_2015-08-16_at_10.38.33_PM.0.png
Az írás még több képpel itt:
www.fieldgulls.com/football-breakdowns/2015/9/11/9312191/jimmy-graham-seahawks-rams-nfl-russell-wilson-marshawn-lynch
undisputedly
Pari
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Duff
3 133
ok.Többet nem posztolok ebben a témában, de ez azért beszédes:Bradynak csak egy atlagos cb kellet, hogy szetszopasson titeket a SB-be...ha Kam is letiplizik, jövőre olyan középcsapat lesztek, hogy csak pislogtok...és öröm lesz minden év ami PO-t hoz...csak mondom...
"Seattle Seahawks owner Paul Allen reportedly has told his contract people to end negotiations with holdout safety Kam Chancellor."
Amennyiben ez igaz, akkor ez igen szép jelzés Kam "nemérdekel.hogy.csak.egy.safety.vagyok.9.millio.kell.egy.evre" Chancellor felé. 😊
Egy FG-os cikk szerint sokat láthatjuk majd playactionből a 2 TE-es felállásokat, mint pl ez is.
cdn2.vox-cdn.com/thumbor/ZzP8LEDuV2jQw_a-kXo7uco8ISo=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3974698/Screen_Shot_2015-08-16_at_10.38.33_PM.0.png
www.fieldgulls.com/football-breakdowns/2015/9/11/9312191/jimmy-graham-seahawks-rams-nfl-russell-wilson-marshawn-lynch
undisputedly
Pari
több mint 9 éve
Többet nem posztolok ebben a témában, de ez azért beszédes:Bradynak csak egy atlagos cb kellet, hogy szetszopasson titeket a SB-be...ha Kam is letiplizik, jövőre olyan középcsapat lesztek, hogy csak pislogtok...és öröm lesz minden év ami PO-t hoz...csak mondom...
undisputedly
több mint 9 éve
Aguirre
341
De a Rams nem tesz fel 25 pontot a táblára.Ezért remélem nem is nyernek.
Fucu
több mint 9 éve
De a Rams nem tesz fel 25 pontot a táblára.Tegyen fel 19-et, az a 2. legjobb esély. : D
Fucu
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
De a Rams nem tesz fel 25 pontot a táblára.
több mint 9 éve
Aguirre
341
15+1) Nyerünk-e?A statisztika szerint ha 25+ pontot szerez az ellenfél, akkor Wilson még nem nyert egyetlen meccset sem.
A, Igen
B, Nem
Medvepapa
redd.it/2ux6rf
több mint 9 éve
Többet nem posztolok ebben a témában, de ez azért beszédes:"Seattle Seahawks owner Paul Allen reportedly has told his contract people to end negotiations with holdout safety Kam Chancellor."
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
PC szerint egyelőre csak szituációs játékosként tekintünk rá, de nem zárta ki, hogy később több szerepet kapjon.Bevell- Fred Jackson- passzjáték!Van egy fogadásom, hogy Idén el fogják lopni Lynchtől a showt 😊 😊 😊Ki?
Helmut
Nekem olyan élő fogadasom van, hogy ez az utolsó szezonja nálunk.
undisputedly
Én nem bánnám! Sajnos a legenda ellenére Beastmode SEM tud mindig + yardot futni😊
Helmut
Pete Carroll: "Tyler Lockett's going to play a lot",Interjúból:
kezibe a labdát oszt go
braxa88
Tyler Lockett, Frank Clark have really shown up. Expects them to be big factors this season. Lockett will play a lot. He's one of the starting three receivers, he's going to play a lot.
Az egész 12-13 perces PC rádió-interjút itt találjátok:
www.fieldgulls.com/2015/9/11/9312443/pete-carroll-tyler-locketts-going-to-play-a-lot
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Pete Carroll: "Tyler Lockett's going to play a lot",kezibe a labdát oszt go
több mint 9 éve
Bevell- Fred Jackson- passzjáték!Van egy fogadásom, hogy Idén el fogják lopni Lynchtől a showt 😊 😊 😊Ki?
Helmut
undisputedly
Én nem bánnám! Sajnos a legenda ellenére Beastmode SEM tud mindig + yardot futni😊
több mint 9 éve
Van egy fogadásom, hogy Idén el fogják lopni Lynchtől a showt 😊 😊 😊Ki?
Helmut
több mint 9 éve
Van egy fogadásom, hogy Idén el fogják lopni Lynchtől a showt 😊 😊 😊
több mint 9 éve
Megnéztem ezt a gyengécske meccset, nem kevés rossz érzéssel, főleg a tavalyi bajnoki ünneplés képeit látva, de hát ez van. Jónak tűnik a Pecc, de mindent egybe vetve azt hiszem előbb lenne belőlem Frisco drukker. Mit nem adnék ha februárban vissza tudnánk nekik vágni és főleg látni egy-két arcot (most név nélkül) akik akkor gúnyolódtak. Na mindegy, bocs az offért, de kikívánkozott belőlem.De a lényeg. Mit szóltok a Lynch a 31-es mezben sztorihoz? Nálam ez felért egy tüntetéssel a vezetőség felé.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Undi!A nagy csapatok időnként kikapnak más nagy csapatoktól. A BB Patse ennek a szakmának a csúcsa, bizonyos szempontból.
Nagyon fontos meccs volt a döntő számomra, de ezt már leírtam 8hónapja. Fontos volt, mert azért a mi viharmadarunk annyi viszontagság után beért a célba. Fontos volt mert emlékeztetett arra, hogy elvesztettük a legfontosabb védjegyünk, a brutális őrlést, és az egységet
Én továbbra is azt gondolom, hogy a Patriots szakmailag szinte verhetetlen...viszont a nyílt pofozkodás nem az ő világuk.-nem ők az egyetlen ilyen fehérgalléros csapat.
Én továbbra is azt gondolom, hogy, ha egy kicsit egészséges a védelem, és nem a Packers elleni rettenetes darálóból jövünk ki, akkor ez a meccset lehoztuk volna, és az az utolsó játék nem is téma. Viszont fontos volt az utolsó játék, mert rávilágított szakmai hibákra.
Nem szeretem a Patriots csapatát, de elismerem.
A labdaeresztgetésről pedig pont az a véleményem, mint Sherman sérült mintájáról. Az NFL időnként fájóan béna, és képtelen volt végigvinni tisztességesen az ügyet.
Szerkesztette: Helmut Zimmer